Business Bootcamp juni 2015 – Praktische zaken

Click here to read this practicalities page in English

Jouw keuze om deel te nemen aan de Business Bootcamp is een wijze beslissing.

Op deze pagina vind je de praktische zaken voor de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015.

Op deze 2 dagen ga je ontdekken hoe je jouw passie winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën. Je leert betere klanten aantrekken, super effectieve, kosteloze sales en marketing acties, doelgericht netwerken, optimaal jouw tijd managen en krachtiger communiceren over jouw bedrijf.

En je krijgt ook veel gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: prospects, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke contacten dan ook die belangrijk zijn voor jouw business.

Klik hier om alvast kennis te maken met de andere deelnemers

Praktische zaken Business Bootcamp 27 en 28 juni 2015

Datum en tijden

Zaterdag 27 juni 2015 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 28 juni 2015 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met andere deelnemers.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving en OV informatie

Op het terrein van het NBC Congrescentrum kun je gratis parkeren. Let op, want bij foutief parkeren (op gras en/of de stoep), riskeer je een boete.

Carpoolen

Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor meerijders of als je een lift wilt aanvragen.

Overnachtingen

Met het Mercure hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015. De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is 70 euro per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt).Mercure Hotel

Klik hier om te reserveren met speciaal tarief

Of stuur een e-mail naar H1164@accor.com en vermeld dat je deelnemer bent van de Business Bootcamp van Open Circles Academy.

Lunch arrangement

Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner zaterdagavond

Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

Het netwerkdiner bestaat uit een geheel vegetarisch buffet, samengesteld uit verse seizoensproducten en wordt door het NBC Congrescentrum verzorgd voor €22,50 (incl. BTW). Aanvullende consumptiemunten kun je kopen bij de NBC webshop of bij de receptie voor € 2,75 (excl. BTW) per stuk.

Bestel jouw netwerkdiner voor vrijdag 26 juni 13:00 uur

Klik hier en bestel jouw netwerkdiner via de NBC webshop

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Twee dagen aanwezig

De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is niet mogelijk om alleen op zondag te komen als je de zaterdag hebt gemist.

Meenemen

  • De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Héél veel visitekaartjes (voor netwerk oefeningen – het is niet toegestaan reclame te maken)

Voertaal

De training wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn

Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken
Je mag het emailadres linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt.

Ben je VIP deelnemer?

Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt, plaats deze dan in de Business Bootcamp June 2015 facebookgroep, kijk op veelgestelde vragen of stuur een email naar support@opencircles.nl

We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot slot

Als je het nog niet gedaan hebt, plaats jouw introductie in het commentaarveld onder de welkomstpagina en reageer ook op de comments van anderen.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy