Business Bootcamp – maart 2014

De Business Bootcamp van 22 en 23 maart 2014 – je keuze om erbij te zijn is een wijze beslissing!
(De Bootcamp van maart 2014 is de laatste die we gratis aanbieden)

De tijd is gekomen om te stoppen met het verspillen van tijd aan strategieën die weinig of middelmatige resultaten opleveren. Tijdens de Business Bootcamp ontdek je hoe je op een slimme manier je business laat groeien.

Je krijgt strategieën en tools aangereikt om… meer klanten aan te trekken, super-effectief te zijn met je sales en marketing activiteiten, doelgericht te netwerken, je tijd optimaal te managen en beter te communiceren over je business.

En je krijgt ook veel gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: mogelijke klanten, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke contacten dan ook die belangrijk zijn voor jouw business.

Hoe haal jij het maximale uit de 2 dagen Business Bootcamp?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En die voorbereiding begint met jezelf voorstellen op deze pagina en je doel voor deelname helder maken.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname?

en tot slot:

  • Wat is jouw grootste uitdaging in het runnen van je business?

Twijfel je over de juiste marketingstrategie? ‘Doe je maar wat’ met sociale media? Ontbreekt het aan zelfvertrouwen? Mis je focus? Of kun je de juiste zakenpartner maar niet vinden? Zoveel mensen zoveel smaken. In de eerste plaats is de vraag bedoeld voor jou. Als je bewust bent van jouw grootste uitdaging, herken je tijdens de training sneller WAT en WIE je het meest nodig hebt. In de tweede plaats kunnen we jouw uitdaging beter behandelen tijdens de Bootcamp als we weten wat het is!

Plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Bekijk ook de comments van je mede-deelnemers om hen alvast te leren kennen en om te zien wat je nu al voor elkaar kunt betekenen.

Verder is het belangrijk dat je van alle praktische zaken op de hoogte bent.

Praktische zaken

Datum en tijden
Zaterdag 22 maart 2014 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 23 maart 2014 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met collega-deelnemers.

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier
wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Overnachtingen
Met het Mercure hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Business Bootcamp van 22 en 23 maart 2014. De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is 70 euro per kamer (maximaal 2 personen, exclusief ontbijt). Om te reserveren, stuur een e-mail naar H1164-re10@accor.com en vermeld dat je deelnemer bent van de Business Bootcamp van Open Circles Academy.

Lunch arrangement
Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner
Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

De kosten voor het diner (op zaterdagavond in de vorm van een buffet) bedragen € 22,75 incl. BTW / consumptie € 2,75 incl. BTW

Klik hier om je diner te bestellen via de webshop van het NBC
Doe het voor vrijdag 21 maart 13:00 uur. De mogelijkheden om je netwerkdiner te bestellen bij je aankomst op zaterdagochtend zijn beperkt.

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Meenemen:

  • Héél veel visitekaartjes (veel nieuwe mensen = veel netwerkmogelijkheden)
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

Twee dagen aanwezig
De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is dan ook niet mogelijk om alleen voor de zondag te komen. Deelnemen aan de zondag kan alleen als je ook hebt deelgenomen aan de zaterdag.

Kleding
Draag gemakkelijk zittende kleding, business casual.
En neem een trui of vest mee, door airconditioning kan het fris zijn in de zaal.

Voertaal
De training wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn
Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken s.v.p. (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt)

Ben je VIP deelnemer? (Je hebt voor 1 februari 2014 geboekt met het speciale VIP ticket)
Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen?
Als je vragen hebt, stel deze dan in het commentaarveld hieronder of stuur een email naar office@opencircles.nl
We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot zaterdag 22 maart!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
542 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Wilms
8 years ago

Hallo, ik ben Peter Wilms en ben muzikant van oorsprong. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in lesgeven en optreden. Ik heb daarom expertise in het begeleiden van mensen in een leertraject en in het presenteren voor een groep.

Ik ben het afgelopen jaar een nieuwe richting ingeslagen met het aanbieden van meditatie voor particulieren en bedrijven. Ik mediteer al meer dan 20 jaar en ken de positieve effecten ervan. Mijn wens is om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van de voordelen van meditatie.

Mijn grote uitdaging is een ingang te vinden in het bedrijfsleven om meditatietrajecten te implementeren.

Ik kijk ernaar uit velen van jullie te ontmoeten dit weekend.

Hartelijke groet,

Peter.

Foekje Vellema
Foekje Vellema
8 years ago
Reply to  Peter Wilms

Hoi Peter,
Leuk dat je er ook zult zijn… Er zullen nog meer van onze bekenden komen… We shall see…
groet,
Foekje

May Schellekens
8 years ago

Hallo iedereen,

Ik ben May en kom uit België.
Ik ben personal image coach en help ondernemers zichzelf te laten zien als een marketing tool. Een sterke, doch authentieke presentatie waardoor ze onweerstaanbaar worden, en klanten voor HUN kiezen.

Ik hoop via deze weg tips te krijgen om mijn doelgroep duidelijker te omikaderen en hoe ik meer lead genereer.

Uiteraard is het leuk andere mensen te ontmoeten, waardoor misschien doorverwijzingen, samenwerkingen of zelfs vriendschappen kunnen ontstaan.

tot de 22ste

Groetjes,
May

Marjon Sap
8 years ago

Mijn naam is Marjon Sap.

Ik assisteer en ontlast ondernemers en MKB zodat zij zich kunnen richten op hun specialiteit en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Assistentie is mogelijk op het gebied van:
dagelijks management, financiën, (online) marketing, communicatie, diensten en producten leveren.

Graag zou ik nog meer inzicht willen krijgen in de vele mogelijkheden op marketinggebied, inspiratie opdoen door middel van ervaringen en verhalen van andere ondernemers en mijn netwerk te vergroten.

Maarten Putz
8 years ago

Beste mede Business Bootcampers,

Na 25 jaar als hr directeur gewerkt te hebben in diverse internationale organisties werk ik alweer drie jaar als zelfstandig organisatieadviseur voor het bedrijfsleven. Veel coaching, veel organisatie ontwikkeling en ik heb één niche ontwikkeld: executive onboarding. Wat doe je in de eerste 6 maanden van een nieuwe functie om de basis voor succes te leggen. Het afbreuk risico is groot: 50% is na ca. 18 maanden niet succesvol gebleken.

Ik wil mijn service nog beter in de markt zetten. Dat is het doel van Business Bootcamp en natuurlijk veel leren van mensen die met vergelijkbare diensten bezig zijn.

Anneke Crijns
8 years ago

Pluk de dag en Laat Mooie Momenten doorgroeien.

Iedere dag een Beetje wijzer. IK ben creatief, Gedreven, Liefdevol en Krachtig. Ik leg graag verbindingen. Geniet ervan om te ontwikkelen en ontwikkeling te stimuleren.

IK help iemand graag een stapje verder vanuit eigen Kunnen, Willen en Kracht. Sailcenter Limburg is de plek waar Iedereen zichzelf mag zijn. Genieten van Thuiskomen om verder te Komen vanuit Eigen Willen en Kunnen. IK sta hierbij aan de zijlijn en observeer. Creeer mogelijkheden om de ontwikkeling aan te gaan. Er is geen haast is er geen ik moet dit doen. Er is ruimte om te willen. Doen wat je wilt, zolang er respect is voor jezelf en de andere.

Mijn specialiteiten: creatief, Oplossingsgericht, intern gemotiveerd, aanjager, Gedreven, Krachtig, begeleiden in sociale processes, begeleiden in leerprcessen creatief, persoonlijk

Mijn grootste uitdaging; Verkopen van nieuwe producten en kwaliteit blijven bewaken met een gevarieerd team.

Anke de Boer
8 years ago
Reply to  Anneke Crijns

Hoi Anneke,
Ik word helemaal blij als ik lees wat je te vertellen heb. Het lijkt mij leuk je te ontmoeten.

Wim Annerel
8 years ago

Als communicatie/sales trainer en als personal life en business coach help ik mensen om het maximum uit hun leven te halen.

Ik ben auteur van het boek Meer tijd in 12 stappen: het-ei-van-columbus.be/product/meer-tijd-12-stappen/

en ik deel mijn inzichten en ideeën met jou via mijn website en twitter.com/coachwim en facebook.com/coachwim

Ik kijk ernaar uit om gepassioneerde ondernemers te ontmoeten, zowel starters als mensen met meer ervaring!

Marieke de Hoop
8 years ago

Mijn naam is Marieke de Hoop, in de wandelgangen en tijdens het koffiedrinken MariekePapier.

Het oude ambacht papier scheppen, dat ik al 30 jaar beoefen, gebruik ik als “tool” in het aarden, transformeren, je eigen creatieve krachten (her)vinden in samenwerking met de natuur en de mensen om je heen. Ik noem het Liefdewerk, Nieuw papier.

Hiervoor ontmoet ik graag mensen, ondernemers die met dit transformatieproces werken in fysieke of mentale zin.

Dus leg ik graag contacten met coaches, therapeuten en ritueel begeleiders om samen te onderzoeken hoe het fysieke, concrete ambacht papiermaken ons mentale transformatieproces, met al zijn symboliek, kan ondersteunen, daar waar dat van toepassing is.

Dit allemaal mooi gezegd hebbende, is mijn grootste uitdaging dit levenswerk zo vorm te geven, dat ik er mijn dagelijkse kost mee kan verdienen. En daar vinden we elkaar…… Hoe doe je dat!!
Tot morgen..

Anke Boerstra
8 years ago

Mijn naam is Anke Boerstra. Ik ben regisseur (theater) en scenarioschrijver (tv-film). Ik werk als freelancer: als eindregisseur bij theatervoorstellingen en als (co-)scenarist voor tv-film (Publieke Omroep). Mijn expertise is een idee of grabbelton aan ideeën concretiseren tot een voorstelling c.q. film.

Ik zie uit naar 2 inspirerende dagen en hoop te leren om zakelijker naar mijn onderneming te gaan kijken. Mijn grootste uitdaging is om binnen de kunst als een ondernemer te gaan denken. Graag ontmoet ik andere ondernemers om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Tot morgen,
Anke Boerstra

Barbara Groeneveld
Barbara Groeneveld
8 years ago
Reply to  Anke Boerstra

Dag Anke,

Wat leuk dat jij er ook bent! We hebben bij Productiehuis Brabant een keer samengewerkt, leuk je bij Business Bootcamp opnieuw te ontmoeten!

groet, Barbara

Suzan Crooijmans
Suzan Crooijmans
8 years ago

Mijn tekstbureau heet SUUS. Schrijven en redigeren zijn mijn diensten. Mijn opdrachtgevers zijn overwegend organisaties, bedrijven en uitgevers in de groene sector. Het meeste plezier beleef ik aan de human interest onderwerpen. Daarom wil ik van Storytelling, mijn specialisatie maken.

Maar hoe pak ik dat aan?

Ik ben op zoek naar argumenten die ik kan noemen om bedrijven, organisaties, instellingen te interesseren voor de verhalen van mensen.

Ulrike Klein
8 years ago

Hallo Ondernemers,

Ik ben Ulrike Klein,
Loopbaanadviseur, leefstijlcoach en eigenaar van Upstairs Loopbaan Invent, praktijk voor loopbaaninspiratie, vitaliteit en werkplezier. Ik zorg ervoor dat mensen die gestressed of burnout zijn weer fit en vitaal worden, werkzoekenden passend werk vinden en scholieren een juiste studiekeuze maken.

Ik verheug me ontzettend om 22 en 23 maart kennis te maken te delen met jullie inspirerende mede -ondernemers!

Tot 22 maart!

Ellen van der Linden
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ellen van der Linden en ik ben kindercoach. In mijn praktijk begeleid ik vooral hooggevoelige kinderen.
Ik wil tijdens de Business Bootcamp ontdekken wat mijn balans is tussen het inzetten van marketingtechnieken én mezelf blijven.
Ik kijk uit naar de nieuwe inzichten waarmee we elkaar zullen helpen!
Tot de 22e!

Hartelijke groeten,
Ellen van der Linden

Rigtje Smit
8 years ago

Ik ben Rigtje Smit, werkzaam als gezinstherapeut bij een jeugdhulpverlenings instelling. Daarnaast heb ik samen met mijn collega Kim de Klerk-Vermeer Buizerd en Pauw opgericht.
We geven een training aan ouders en kinderen uit een vechtscheiding. Daarnaast willen we onze werkervaring en specialisatie gebruiken voor andere trainingen, zoals stiefoudergezinnen, geweldloos verzet.

Tijdens de Business Bootcamp wil ik geïnspireerd raken hoe we geld kunnen verdienen met deze trainingen, iets wat nu lastig is.

Daarnaast maak ik tassen van oude leren jassen en laarzen. Ik weet niet zo goed hoe ik verder wil, nu zijn de kosten en baten niet in evenwicht.

Ik heb zin in nieuwe inspiratie, tot morgen!

Paul Metz
Paul Metz
8 years ago

Hallo ik ben Paul Metz,

15 jaar geleden heb ik mijn “praatbaan” vaarwel gezet en ben een klus-aannemers bedrijf begonnen.
Dit was en is nog steeds mijn passie, sinds een half jaar heb ik moeite mijn agenda goed gevuld te krijgen. Die was altijd ruim 4 maanden gevuld.
Graag wil ik leren om overtuigender offertes te maken.
Het zou fijn zijn om hierover van gedachten te wisselen.

Groet
Paul

Danielle van der Ark
8 years ago

Hallo, mijn naam is Danielle van der Ark en sinds 6 jaar eigenaar van mijn eigen bedrijf in Emmen, dat binnenkort van naam gaat veranderen.

Ik ben marketeer met een passie voor CRM. Ik richt me met name op het MKB met het goed inzetten van marketing en CRM processen in de organisatie, met als doel de klantrelatie met te verstevigen, wat uiteindelijk veel oplevert voor het bedrijf. Daar geef ik ook trainingen in. Motto van mijn bedrijf is (en blijft) ‘met hart voor úw klant’.

Een van mijn doelen en uitdagingen is om mijn te laten groeien, dus ik ontmoet graag inspirerende mensen om hier over te sparren. En uiteraard verhalen en ervaringen van andere ondernemers te horen.

Ik heb er zin in! Graag tot de 22e!

Hartelijke groet,
Danielle van der Ark

Akkelien Ekkers
8 years ago

Sinds vorig jaar werk ik vanuit mijn praktijk als Yoga therapeut.

Naast het verzorgen van groepslessen werk ik graag 1 op 1 met de cliënten.
Mijn praktijk staat voor bewustwording en ontspanning.
Dit geef ik vanuit mijn hart graag door.

Tijdens dit weekend wens ik te inspireren en geïnspireerd te worden.

Ik heb er zin in!
Tot snel.

Harte groet Akkelien Ekkers Yogabewust

Kate Danpae
8 years ago

Dear interesting people,

My name is Kate Danpae from the brand Danpae Handmade Jewelry.
I remind ladies from 35-55 years to not forget how beautiful they are.I Inspire and guide them how to dress up and wear the right piece of jewelry to make them unique, more aliveness, fun, look prettier and more confidence in thier own extraordinary.

– How to make you look more beautiful with jewealry/ how jewelry help you to look more interesting and charming.
– How to pick the jewelry that suit you.
– How to enjoy life by wearing jewelry.
– How to reward yourself by wearing a piece of art.
See you guys tomorrow!
Kate Danpae

Renée Casparie
8 years ago
Reply to  Kate Danpae

Hello Kate,
I am a jewelery designer also. I am a goldsmith and Work mostly with gold , silver and leather.
I hope we Can meet this weekend.
Renée Casparie
06 54928773

Marc Nicolaus
Marc Nicolaus
8 years ago

Hallo,
mijn naam is Marc Nicolaus. Ik ben een 53 jaar jonge business consultant en netwerk presales ingenieur met meer dan 25 jaar business ervaring bij grote bedrijven zoals Siemens, T-Systems (Deutsche Telecom), Simac, Colruyt , NextiraOne en nu Dimension Data, waarbij ik netwerken voor ziekenhuizen design en technisch verkoopt.

Ik ben sedert verleden jaar in een opleiding als life coach en intuitie coach gestapt, waarbij ik in Belgie ( en hopelijk in Europa) een collaboratief platform en een meetup groep aan het opstarten ben om entrepreneurs,coaches en dreamers te laten brainstormen, samen voelen en ervaren wat verbondenheid kan betekenen voor business en waarbij vanuit een holistische benadering bekeken wordt hoe we gamechangers kunnen worden op weg naar een betere en leefbaarder wereld, waarbij we creatief kunnen zoeken naar nieuwe bedrijfsvormen en methodes waarbij persoonlijke energie en zelfontplooing, creativiteit, entrepreneurship , fun en positief denken, de branstof leveren naar bedrijven die nodig is om hen in deze uiterst turbulente tijden de weg te tonen naar leadership in hun markt.

Ik ben vooral op zoek naar mensen die bij dit idee dezelfde energie voelen als ik en mee willen werken aan het verbeteren van de wereld.

Renate Breuls
Renate Breuls
8 years ago
Reply to  Marc Nicolaus

Hallo Marc,

Ik zie veel aanknopingspunten om met elkaar uit te wisselen en zou het leuk vinden je te ontmoeten morgen.

hartelijke groet,

Renate Breuls
06-42126566

Matthieu Schumacher
8 years ago

Dag allemaal,

Als zelfstandig professional (zzp) ben ik inmiddels meer dan 10 jaar actief met projecten op het gebied van installaties in gebouwen (zoals ventilatie, verwarming, verlichting). De beperking van het energiegebruik in gebouwen is een belangrijk onderdeel in mijn werk en vormt ook mijn persoonlijke drijfveer.

Zwervend tussen de technisch inhoudelijke kant en (project)management krijg ik te maken met zowel de operatieve zaken als strategische (beleids)keuzes van mijn opdrachtgevers. Mijn doel is deze beter te verbinden en zoek samenwerking met soortgelijke professionals om bredere diensten aan te kunnen bieden.

Mijn grootste uitdaging is de ontwikkeling van specifiekere (energie)produkten/diensten in plaats van zoals nu in hoofdzaak expertise te verkopen. Ik denk dat marketing daar een belangrijke factor in is en ik denk dat ik van mede-ondernemers kan leren, ongeacht het werkveld waarin iemand opereert.

Wie o wie wil er sparren?

Tot ziens,

Bart Bons
Bart Bons
8 years ago

Hallo Matthieu,

Interessant verhaal! Ik zit met dezelfde uitdaging: hoe verpak ik mijn expertise in een mooi verkoopbaar doosje.

Misschien zie ik je op de Business Bootcamp…

groet, Bart

Guido Kleijn
Guido Kleijn
8 years ago

Mathieu,

Ook ik houd mij bezig met energiebesparing, warmte comfort en duurzaamheid voor gebouwen. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen. Graag wil ik met je sparren over mogelijkheden in dit werkveld.

Groeten,

Guido Kleijn

Ilona van der Velden
8 years ago

Beste mede ondernemers,

Ik ben Ilona van der Velden en ondersteun ZZP’ers en het MKB. MA Support biedt flexibele ondersteuning op maat. Dit kan op secretarieel en administratief gebied zijn. Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van websites in een gebruiksvriendelijk programma, namelijk WordPress. Ook voor kleine bedrijven is het mogelijk om een betaalbare website te laten maken.

Sinds ik ondernemer ben is mijn interessegebied veel breder geworden. Tijdens de Business Boothcamp dagen hoop ik veel tips en trucs te krijgen op het gebied van acquisitie. Daarnaast hoop ik veel leuke contacten te kunnen leggen.

Vriendelijke groet,
Ilona

Marcel Ramaker
Marcel Ramaker
8 years ago

Hi, Ik ben Marcel Ramaker. Kijk op mijn LinkedIn profiel en ontdek wie ik ben en help je graag met allerlei vragen op het gebied van hedendaagse samenwerkingssoftware en sociale media voor binnen het bedrijf.

linkedin.com/marcelramaker

Tot zaterdag de 22ste.

Jos van Calsteren
8 years ago

Ik ben Jos van Calsteren, 56 jaar, HR Consultant, ik woon in Ossendrecht (gem. Woensdrecht). Mijn bedrijf is The People Company Woensdrecht, een franchise-vestiging.

Mijn expertise ligt op het snijvlak van Human Resource management (in gewoon Nederlands Personeelszaken) en bedrijfskunde. Ik richt me daarbij op het midden- en kleinbedrijf, bedrijven met tussen de 2 en 250 medewerkers, die het rendement van hun personeelsmanagement willen verhogen. Dat doe ik door te zorgen dat elke medewerker iedere dag met plezier naar het werk gaat omdat hij vertrouwen heeft in het bedrijf, in zijn leidinggevende en in de personeelssystemen van het bedrijf, en door te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats zit. Het rendement van mijn acties maak ik zichtbaar via een HR-versie van de Business Balanced Scorecard.

Het soort ondernemers dat ik graag wil ontmoeten past bij mijn expertise, dus die zijn de ZZP-fase ontgroeid. Ze hebben al personeel of willen personeel gaan aannemen. (Dat laatste is het ideale moment om het meteen goed te doen.) Ze realiseren zich dat medewerkers mensen zijn en geen productiemiddelen en dat een eerlijke en integere behandeling van die mensen uiteindelijk voor iedereen het meeste oplevert.

Ik doe aan de Business Bootcamp mee omdat ik meer klanten wil hebben. Ik heb een website/blog waarop ik meerdere artikelen per week publiceer en die deel ik via Twitter, Facebook, LinkedIn en een maandelijkse e-mail-nieuwsbrief. Ik doe een beetje aan koude acquisitie, heb daar ook al eens een callcenter voor ingehuurd, maar vind dat niet leuk. De mensen die ik bel ook niet volgens mij. Ik probeer te netwerken via o.a. een Open Coffee Cafe, bijeenkomsten van de gemeente, Starterscentrum enz. Al met al komen er vooral leuke contacten uit maar nauwelijks opdrachten. Dat wil ik graag verbeteren.

Myra Doodeman
8 years ago

Mijn bedrijf heet Sites & Search. Ik ben gespecialiseerd in het (vindbaar) maken van websites voor ZZP’ers en het MKB.

Mijn grootste uitdaging op marketinggebied is uit mijn comfortzone treden: netwerken. Dus waar kan ik dat beter doen dan op de Business Bootcamp?! Ik ga de uitdaging aan.

Ik hoop je daar te ontmoeten!
Hartelijke groet,

Myra Doodeman

Anna Bemelmans
8 years ago

Hallo allemaal,

ik ben Anna Bemelmans, zelfstandig ondernemer, afkomstig uit Zuid-Limburg maar thans wonende te Nederweert. Ik heb sinds dertien jaar een softwarebedrijf voor de makelaardij- en vastgoedbrache en voer daarnaast sinds begin 2012 een spirituele praktijk. Hobbies daarnaast zijn schrijven (vooral gedichten), lezen, films en mijn IJslandse hond.

In mijn praktijk KORU Reading|Healing, geef ik cursussen en consulten voor persoonlijke ontwikkeling. Kortgezegd kan iemand bij mij terecht voor energetische healing, readings, psychologische astrologie (geboortehoroscopen) en spirituele coaching.
Harten helen door inzichten te delen, dat is mijn streven.

Daarnaast voer ik samen met mijn mede-firmant (hij is de software-architect en whizzkid) KB Estate-ware, een softwarebedrijf voor makelaardij en vastgoedbranche. Wij leveren hoogwaardige software waarmee een makelaar zijn hele kantoor kan managen, van het presenteren van panden op de eigen website en de bekende portals, het maken van (model)documenten, het vastleggen van de gehele workflow, het bijhouden van een agenda, mobiele site, pocketversie van de software voor telefoon en meer. Daarnaast verzorgen we websites (eigen CMS) en hosting voor onze klanten. Ook de gebruikersondersteuning en opleiding van onze relaties ligt bij ons.

Expertise… ik ben breed georiënteerd, maar wat ik in ieder geval in beide functies doe, is het geven van presentaties en workshops, het ondersteunen van mensen, optreden als intermediair.

Het doel van mijn deelname:
Ik kijk ernaar uit jullie dit weekend te ontmoeten, nieuwe ideeën, inzichten en motivatie op te doen, zodat ik hiermee mijn praktijk verder vorm kan geven en kan uitbouwen. Dat blijkt voor spiritueel werk (in ieder geval voor mij) toch moeilijker dan bij software.

groet,
Anna

Rianne Lampers
8 years ago
Reply to  Anna Bemelmans

Hoi Anna! Ik hoop dat ik je tussen al deze mensen nog even zal zien en spreken. Tot zaterdag!

Elly Zegers
Elly Zegers
8 years ago

Mijn naam is Elly Zegers. Ik ben een zeer creatief persoon die handgemaakte producten verkoopt en workshops geeft in handvaardigheids technieken.

Tijdens deze Business Bootcamp wil ik mij laten inspireren door de lezingen en andere ondernemers die mij verder kunnen helpen met de ‘zakelijke’ kant van mijn onderneming.

Anke de Boer
8 years ago
Reply to  Elly Zegers

Hoi Elly,
Ook ik ben erg benieuwd wat je maakt in je workshops.
Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Bootcamp

Marjolein Kalter
8 years ago
Reply to  Elly Zegers

Beste Elly,

Wat voor soort handgemaakte producten verkoop je?
En zijn die ook nog op een speciale doelgroep gericht?
Ik ben benieuwd.

Hartelijke groet,
Marjolein

Anne ten Brinke
8 years ago

Als levens& loopbaancoach is het mijn missie om mensen dichter bij zichzelf te brengen en van daaruit te laten groeien en bloeien.

Ik wil me meer bezig gaan houden met het upgraden van mensen en het verrichten van wonderen. Wat dacht je van jij 4.2?
Vertel me waar je vanaf wilt of waar je naar toe wilt groeien en we maken van ‘zo ben ik nu eenmaal’ verleden tijd.

Mijn leerwens voor dit weekend?
– hoe profileer ik me zelf/ keuzes maken
– hoe kom ik aan klanten
– veel geld durven vragen

Bernadette Egelmeers
Bernadette Egelmeers
8 years ago

Mijn naam is Bernadette Egelmeers ik woon en werk in Arnhem. Ik werk als zelfstandig loopbaan- en teamcoach. Houd van de natuur en van het ontmoeten van mensen. Moeder van 2 Chinese kinderen.

Ik werk als loopbaan- en teamcoach voor professionals tussen 35 en 55 jaar. Ik kom snel tot de kern en ben goed in het samen opsporen van latente talenten. Daarmee vind ik met cliënten werk waarin ze hun waarden vormgeven en gaan stralen. Ik geniet ervan wanneer mijn cliënten hun kracht (her)ontdekken.

Ik hoop collega ondernemers te ontmoeten die ik kan helpen en die omgekeerd mij verder helpen in mijn bedrijf. Het lijkt mij waardevol na de Bootcamp met enkele ondernemers een “powergroep” te vormen. Een groep die elkaar steunt en uitdaagt om de plannen van de Bootcamp uit te voeren.

Daarnaast wil ik een collega ondernemer ontmoeten (of verwijzing daarna) die voor mij een (WordPress) website vormgeeft en bouwt.

De Business Bootcamp is voor mij succesvol wanneer ik na de Bootcamp meer lef toon om naar buiten te treden; het is mijn uitdaging om zichtbaar te zijn voor nieuwe contacten.

Tine van de Bor
8 years ago

Wie ben je? Hallo, ik ben Tine van de Bor, 45 jaar en eigenaar van een coachpraktijk: BK Coaching.
Wat is jouw expertise? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van hoog sensitieve personen, zowel kinderen als volwassenen. Kort en bondig gezegd: ik help van hun last een kracht te maken.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp? Ik hoop ondernemers te treffen waar ik wat van kan leren of waarmee ik in de toekomst samen kan werken. Samen werken maakt sterk en zorgt voor een win-win situatie.
Welk doel heb je voor ogen met je deelname? Mijn doel is om met zich min mogelijk moeite zoveel mogelijk klanten te genereren, en om even uit de box te denken heb ik een droom. En dat is een gezondheidscentrum realiseren speciaal voor hoog sensitieve personen waarbij verschillende disciplines samenkomen zoals: life-coaching (zoals ikzelf), natuurdiëtiste, homeopathie, osteopathie, pedicure, cesartherapie, etc.
Ik zie jullie graag tijdens de Business Bootcamp! Warme groet.

Marion Rieskin
8 years ago

Dag, ik ben Marion Rieskin
Drie jaar geleden gestart met een Buitenschoolse Opvang (BSO).
Mijn expertise is opvoedingsondersteuning.
Ik breng kinderen spelenderwijs omgangsvormen en normen en waarden bij, waardoor ze zich makkelijker kunnen staande houden op school. Waardoor ze zich senang voelen tussen hun leeftijdsgenoten.
Zich lekker in hun vel voelen vertaalt zich naar hun schoolprestaties!
Ouders verbazen zich over de snelle ontwikkeling die hun kinderen doormaken.

Ik heb niet veel kinderen op de BSO omdat ik begonnen ben nadat scholen verplicht werden zelf BSO te organiseren.
Ze zijn in zee gegaan met de grote instellingen en staan geen wervingsactiviteiten op school toe.

Mijn doelen zijn: 1. leren hoe ik die muur neer kan halen.
2. leren hoe ik mijn methode kan verkopen. Voor een actief en een passief inkomen

Ik wil ondernemers ontmoeten die weten hoe die muur neer te halen.
Ondernemers die ervaring hebben met behoeften creëren.
Op welke manier kan ik ouders die blij zijn met hun status quo (school zorgt voor kinderopvang die massaal en onpersoonlijk is) op andere gedachten brengen.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten.

Johan Woelders
Johan Woelders
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Johan Woelders en ik vind het inspirerend om te zien hoeveel ondernemers al aan het verbinden zijn om individuele wensen te vertalen naar gezamenlijke mogelijkheden.

In de afgelopen decennia heb ik de meeste van mijn wensen en ambities kunnen realiseren en daarnaast diverse ambitieuze ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun doelstellingen door optimalisering van hun commerciële / hrm processen & beleid.

Hierdoor ben ik toe gekomen aan één van de laatste en grootste uitdagingen op mijn verlanglijstje. Het participeren in en/of overnemen van een duurzaam opgebouwd handels-bedrijf, bij voorkeur actief met fraaie / unieke producten.

Via de Bootcamp zou ik graag in contact willen komen met jullie en de relaties uit jullie netwerk, zodat we wellicht meerdere mensen tegelijk gelukkig kunnen maken. De verkopende partij, mij als koper en natuurlijk jezelf en jouw onderneming, want jij mag van mij minstens een passende wederdienst verwachten!

Tot snel,

Johan Woelders
0646 211 112
bisc@outlook.com

Kim de Klerk-Vermeer
8 years ago

Ik ben Kim de Klerk-Vermeer, 36 jaar oud. Ik ben werkzaam in de jeugdhulpverlening als gezinstherapeut. Sinds kort heb ik samen met mijn collega Rigtje Smit Buizerd en Pauw opgericht. We geventraining aan ouders en hun kinderen in vechtscheiding. Dit willen we verruimen door op meerdere thema’s training te gaan geven. Tijdens de bootcamp wil ik inspiratie en ideeën opdoen hoe vorm te geven aan bekendheid van Buizerd en Pauw en hoe we klanten kunnen werven. Momenteel verloopt dit moeizaam doordat mensen niet gewend zijn te betalen voor hulpverlening.

Noud Raaijmakers
8 years ago

He Jolanda, ik ga mn best doen om je te vinden tussen alle mensen 🙂

Judith van Otterdijk
Judith van Otterdijk
8 years ago

Mijn naam is Judith van Otterdijk. Ik ben een enthousiast, open persoon en heb een groot doorzettingsvermogen in de resultaten die ik wil neerzetten. Mijn kracht is om op een vernieuwende, enthousiaste en mensgerichte manier een gewenst IT of business- resultaat neer te zetten.Ik ben beschikbaar voor interim projectmanagement, programma-management
procesoptimalisatie, organisatieadvies en coaching opdrachten.

Ik heb veel ervaring met projectmanagement voor zowel business projecten als IT projecten. Ik heb veel verschillende teams gecoacht, begeleid en samengesteld om het beoogde resultaat te bereiken.

Ik ben benieuwd naar succesverhalen van andere ondernemers; hoe vinden opdrachtgevers jou en specialiseer je je, of juist niet?

Ik ben op zoek naar positiviteit! Hoe kunnen wij als ZZP-ers voor elkaar “zorgen”, gebruik maken van elkaars netwerk?

Hartelijke groet,
Judith

Rik Teuben
8 years ago

ideeen uitwisselen kan nooit kwaad. Business Bootcamp is een mooie gelegeheid.

met vriendelijke groet
Rik Teuben

Mehmet Altunhan
8 years ago

Hoi allemaal,

ik heet Mehmet Altunhan.Wie ik ben kan ik moeilijk omschrijven omdat er altijd verandering is.
Ik heb in ieder geval een grote interesse in bewustzijn, spiritualiteit en human potential. Mijn streven is om zo volledig en authentiek mogelijk te leven.

Ik heb een eigen praktijk waar ik nu vooral werk met EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast gebruik ik ook polyenergetica, coaching en (reconnective) healing.
De focus ligt op het ontladen van beperkende emoties en ervaringen in lichaam en geest waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd voor mogelijkheden en groei.

Mijn doel voor deze business bootcamp is om inspiratie op te doen en ook buiten mijn comfortzone te bewegen. Dit soort grote evenementen zijn niet echt mijn ding.
Ik ben ook benieuwd of ik gelijkgestemde mensen zal ontmoeten morgen en overmorgen.

Ook lijkt het me interessant om te zien of er turkse mensen zijn met wie ik in contact kan komen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.. Vooral omdat ik weet dat er veel behoefte is aan turkse therapeuten.

Mocht je morgen willen kennis maken dan is mijn nummer 0612712110

Hartelijke groeten

Mehmet

Marsha Onderstijn
8 years ago

Mijn naam is Marsha Onderstijn en ik ben animator en storyboard artist.

Ik specialiseer mij in 2D (getekende) animatie voor zowel vrije film als commerciële en promotionele animatie.
Met mijn animaties maak ik heldere en krachtige uitleganimaties voor bedrijven, instellingen en ondernemers die hun product of dienst op een originele manier op de markt willen brengen.

Tijdens de bootcamp hoop ik nieuwe ideeën op te doen voor het promoten van mijn bedrijf, inzicht te krijgen om financieel onafhankelijk te worden en mijn netwerk uit te breiden!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Anoek van Rooij
8 years ago

Ik ben Anoek van Rooij. Ik help mensen omgaan met stress en blij door het leven te gaan. Dat doe ik door ze te laten ontspannen door een goede ademhaling aan te leren en in beweging te komen. Dat bewegen is zowel letterlijk hardlopen als leren om keuzes te maken om zelf gelukkig te zijn.

Ik zou graag ondernemers ontmoeten, die of ook in de zorgsector zitten, of juist in een super commerciele sector. Met ondernemers uit de zorgsector zou ik graag ervaringen delen om elkaar zo verder te helpen. Commercieel denkende ondernemers ontmoet ik graag om uit mijn hulpverlenende comfortzone te komen en out of the box te denken/brainstormen.

In deze bootcamp hoop ik ten eerste weer een berg energie te krijgen om de schouders eronder te zetten om een succesvol bedrijf op te zetten. Daarnaast hoop ik dat mijn mindset is getriggered om groter te denken en handvatten om mijn volgende stappen te gaan zetten.

Mijn grootste uitdaging is groot durven denken. Ik had een visie (mensen in beweging krijgen), toen per ongeluk een bedrijfJE, nu heb ik een Bedrijf en gaat het met stappen vooruit. Ik doe mijn best om uren bij elkaar te krijgen om een modaal inkomen te hebben. Graag zou ik groter denken en dromen van een succesvol bedrijf, maar dit beeld heb ik nog niet voor ogen.

Mirjam de Bont
Mirjam de Bont
8 years ago

Mijn naam is Mirjam de Bont
Trainingsacteur, actrice en coach.

Ik werk met betrokkenheid, humor en openheid.
Sinds 1998, nu 16 jaar, werk ik met veel plezier als sr- trainingsacteur, in diverse soorten trainingen met verschillende werkvormen.
Van ‘klantgerichtheid’ tot ‘omgaan met agressie’ en ‘opvang en nazorg’.
Daarnaast doe ik forumtheater, interactief theater, en speel ik in bedrijfsfilms/e-learning, (acts).
Ik heb een geweldig vak waar ik dankbaar voor ben!

Mijn specialisme is (psychisch) afwijkend gedrag. Ik werk graag met mensen die werken met de meer kwetsbare doelgroepen van onze samenleving.

Mijn zakelijke kant kan wel wat ontwikkeling gebruiken. 🙂
Ik wil mijn bedrijf uiteindelijk meer gaan neerzetten.

Ik hoop inpsirerende contacten op te doen en wil graag ook iets kunnen betekenen voor andere mensen.
Ik zie er naar uit!

Patrick Andriessen
8 years ago

Mijn naam is Patrick Andriessen en ik heb een eenmans adviesbureau dat is gespecialiseerd in technische documentatie.

Ik maak documentatie (bijvoorbeeld handleidingen voor het gebruik en onderhoud) van technische installaties en ik geef advies en bouw oplossingen voor het beheren van je documentatie en content. Ook help ik kleinere en middelgrote bedrijven met het beheer van hun websites.

Ik hoop veel mensen te ontmoeten die met de dezelfde vraag zitten (of hier al een mooi antwoord op hebben) als ik. Hoe je bedrijf succesvoller te maken door niet direct afhankelijk te zijn van je eigen omzet (uurtje-factuurtje).

Het is de eerste keer dat ik deelneem aan de Business Bootcamp en ik hoop dat ik na het weekend weer geïnspireerd en vol goede ideeën aan de slag ga.

Tot over twee weken!

~ Patrick Andriessen

Marnie van Dinther
Marnie van Dinther
8 years ago

Dag Business Bootcampers,

Ik wil jullie graag ontmoeten met als doel om met iemand een nieuwe business te starten.

Ik ben Marnie van Dinther, interim communicatie manager.
Na bijna10 succesvolle, leuke, intensieve jaren als interim, wil ik graag iets geheel nieuws starten, niet meer in de interimwereld, maar een fris, online product of dienst.

Ik wil graag mensen ontmoeten die net als ik zin hebben iets nieuws op te zetten!

Ik kom om me onder te laten dompelen in de inspirerende visie van zakendoen van Open Circles.

Mijn grootste uitdaging is nieuwe creativiteit ontwikkelen en de juiste ondernemers vinden om samen een nieuwe onderneming te starten.

Tot gauw ziens
Marnie van Dinther
Brede Haven 47 a
5211 TM Den Bosch
m@rnie.nl
vandinthercommunicatie.nl
06 14 55 64 90

Johan Woelders
Johan Woelders
8 years ago

Beste Marnie,

Ik vind je collectief met Charlie’s Angels leuk en super stoer en wens je dan ook van harte toe dat je de juiste mensen zult ontmoeten tijdens de bootcamp!

Tot volgende week ?

Johan Woelders
0646 211 112

Barbara Jansen
8 years ago

Mijn naam ik Barbara Jansen. Ik ben een ondernemer binnen Pentascope (in dienstverband), een organisatie adviesbureau gericht op het ‘werkend krijgen van veranderingen’. Tussen aanhalingstekens omdat ik de verandering niet kan controleren; wel de interventies uitvoeren.

Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer samen met mijn partner organiseren wij eens per maand weekeindes op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hopelijk volgend jaar een kleinschalige locatie waar kleine groepen kunnen verblijven voor trainingen; daar zoek ik nog mede-investeerders voor.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die open in het leven staan en nieuwsgierig zijn.

Mijn doel is om veel te leren om een succesvollere ondernemer te zijn; hoe meer klanten te krijgen, hoe meer te gaan staan voor mijn kwaliteiten en diensten (en daar ook genoeg voor te vragen) en vast nog veel meer wat ik nu nog niet weet.

Meriam Jansen
8 years ago
Reply to  Barbara Jansen

Hi Barbara, mijn missie is ‘The Feminine Face of Life’ wakker te schudden. Ik wil je graag ontmoeten

Anna Bemelmans
8 years ago
Reply to  Barbara Jansen

Hallo Barbara,

Leuk om te lezen. Ik ken Pentascope, omdat zij vroeger ook wel projecten bij DSM hebben gedaan, ik heb 12,5 jaar op DSM hoofdkantoor gewerkt en ken in ieder geval één DSM-er die naar Pentascope geswitched is. Leuk bedrijf!

groet,
Anna

Riemy Mulder
8 years ago

Mijn naam is Riemy Mulder (1967). Ik breng mensen in beweging rondom de thema’s: vitaliteit, gezondheid en ziekte. Mijn doel is om mensen bewust te maken van hun eigen vitaliteit, zodat ze in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen in de eigen levensloop. Dit doe ik als diëtist, coach, psychosociaal begeleider, re-integratieconsulent, biografisch werker en casemanager.

Mijn doel van de Business Bootcamp is collega’s ontmoeten die met mij willen samenwerken aan duurzame inzetbaarheid.
Door een goede samenwerking , creëren we een wederzijdse afhankelijkheid, die voor ieder een win win situatie oplevert.

Tot Gauw,

We ontmoeten elkaar,

Riemy Mulder
06-34123983

Marlous Wijffels
8 years ago
Reply to  Riemy Mulder

Ik ben, als zorgverlener, benieuwd naar je ideen over duurzame inzetbaarheid!

Groet, Marlous

Sander Pieters
8 years ago

Mijn naam is Sander Pieters en ik ben actief in de wondere wereld van arbeidsbemiddeling. Ik ben samen met mijn collega Reamon Pit sinds 2012 actief in dit vakgebied. Wij matchen werkgevers met werknemers.

Wij werken met payroll, werving en selectie, uitzenden en detacheren en elke exotische combinatie hiertussen in combinatie met een ruime kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving.

Wij doen mee aan de business bootcamp om in onze hectiek van alledag structuur aan te kunnen brengen en zo onze focus bij te kunnen stellen en te perfectioneren.

We hebben er zin in!

Edo Groot
8 years ago

Hallo, Ik ben Edo Groot, bijna 46 en vader van 1 jongen en 2 meiden. Mijn energie haal ik uit signaleren van signalen of mogelijkheden, om hier verbanden in aan te brengen of te ontdekken om deze vervolgens voor te leggen aan mijn gesprekpartner.

Met mijn ICT-sales en business consultancy ervaring (15 jaar inmiddels alweer) en mijn technische, en organisatorische kennis adviseer ik oprecht.

Respect, Interesse, Kwaliteit en Inhoud (RIKI) vind ik belangrijk.

Graag ontmoet, en wordt ik geïnspireerd door mensen met een brede interesse en ‘die andere kijk’ op dingen.

Mijn doel is te leren door andere te helpen.

Elisabeth de Charon de Saint Germain
Elisabeth de Charon de Saint Germain
8 years ago

Over mij:
Ik ben Elisabeth de Charon de Saint Germain, entrepreneur met een passie voor zang, aanwezig zijn, oprechtheid, duurzaamheid en het ontwikkelen van excellentie.
Excellentie is een staat van genade, het is het succes en intense geluk dat jezelf, of bedrijf, ten deel valt wanneer alles klopt, onnodige schermen zijn afgepeld en weerstanden zijn omgezet naar krachtige funderingen. Het is dat moment waarin je herkent dat je naar beste kunnen jezelf op een authentieke en unieke wijze manifesteert. Excellentie heeft niets met perfectie te maken. Perfectie is een eindpunt. Excellentie is juist een staat van zijn die optreed in een doorgaand proces.

Ik heb 7 jaar lang de onderneming Cultuurhuis Roos & Lelie geleid en deze in 2009 over laten gaan in een onderneming in vennootschap met mijn echtgenoot: Villa Sterrebos. Wij hebben daar onze beider ondernemingen in samen gebracht waardoor er een biologische tuinderij met een natuurvoedingswinkel ontstond waar een natuurzuivere holistische schoonheidssalon en massagepraktijk ontstond. Een klein onderdeel daarvan was mijn zangpraktijk.
Het was mooi om Villa Sterrebos samen te ontwikkelen en op te bouwen. In dit vijfde jaar van deze onderneming hebben we geconstateerd dat ikzelf echter in deze setting niet het beste kan geven dat ik te geven heb. Op dit moment zit het bedrijf dan ook in een veranderproces waarbij ik heel veel werkzaamheden op een organische wijze aan het overdragen ben en waarbij mijn zangpraktijk omgezet wordt in een uniek product dat ikzelf zal vormgeven onder de naam Vocal Presence.

Expertise
Mijn expertise is authentiek aanwezig zijn in verbinding.
Het is voor vrijwel alle mensen een behoorlijke uitdaging om een doelmatige verbinding aan te gaan met een zaal vol mensen of een mogelijke opdrachtgever waarbij ze het beste van zichzelf moeten kunnen tonen. Authenticiteit en écht aanwezig zijn, voor jezelf en ‘de andere kant van de tafel’ is de sleutel voor succesvolle presentaties, optredens, lezingen, acquisities en gesprekken met opdrachtgevers en klanten. Introverte mensen en extraverte mensen hebben weliswaar verschillende uitdagingen maar de weg naar een succesvolle overdracht van je boodschap is even uitdagend. En een goed eindresultaat is voor iedereen even bevredigend!

Met Vocal Presence coach en train ik mensen en bedrijven die er aan toe zijn om zichzelf en hun unieke product te laten stralen in de wereld. Vocal Presence wordt momenteel door mij gereedgemaakt tot een helder en zichtbaar doelmatig concept voor ondernemers, sprekers, zangers- en musici en andere mensen die ook persoonlijke of zakelijke groei willen bereiken.

Ontmoeten
Ik zie er echt naar uit in de Business Bootcamp ondernemers te ontmoeten waar ik van kan leren en die van mij willen leren. Graag maak ik verbinding met mensen die het nut zien van een elkaar versterkend netwerk. Zo zou ik graag meer willen weten van de expertise van het maken van video presentaties en kan ik misschien weer mensen helpen die helemaal toe zijn aan de sprong naar buiten maar nog even niet goed weten op welke manier ze zichzelf overeind moeten houden bij een publiek.

Doel
Ik neem deel aan de Business Bootcamp omdat ik er aan toe ben een enorm succes van mijn bedrijf te maken. Ik heb gemerkt dat ik alleen al aan de filmpjes en de kleine online trainingen veel positieve veranderingen heb kunnen doorvoeren. Mijn hoofd is normaal niet ‘gewired’ voor marketing maar met deze nieuwe blikrichtingen van Nissandeh kom ik op een spoor die mij in beweging zet en oplossingen laat zien waar ik ze eerder niet kon vinden.

Hanneke Wessel
8 years ago

Hoi allemaal,

Mijn naam is Hanneke Wessel, eigenaar van Office Heroes. Office Heroes is een database en netwerk voor freelance support professionals. Via dit online platform kunnen opdrachtgevers en secretaresses elkaar vinden. De opdrachtgevers kunnen opdrachten plaatsen en in de database zoeken. De freelancers kunnen zich profileren en zoeken naar collega’s.

We bestaan nu twee jaar en ik wil graag nog meer goede resultaten boeken. We hebben momenteel 154 secretaresses in ons bestand en mijn doel is om er eind december van dit jaar 500 te hebben. De manier waarop ik dat wil doen is door opdrachtgevers naar mijn site te trekken. En dat vind ik nog wel een lastige. Daarom kom ik naar de Business Bootcamp. Om mooie contacten op te doen en te leren hoe ik opdrachtgevers kan enthousiasmeren om een freelance secretaresse in te huren.

Tot zaterdag of zondag!!
Hanneke

Myra Doodeman
8 years ago
Reply to  Hanneke Wessel

Hallo Hanneke,

Je hebt nogal een flink doel voor jezelf gezet zeg! De Business Bootcamp zal je zeker inspiratie en energie geven om aan dit doel te gaan werken.

Je geeft aan meer bezoekers naar je website te willen halen. Ik heb je website bekeken en ik denk dat het de moeite waard is om ook te gaan bekijken of deze optimaal is ingericht om secretaresses over te halen zich in te schrijven. Want wat hebben anders al die bezoekers voor zin..

Denk aan de indeling van de homepage en van de achterliggende pagina’s, de lettertype’s (leesbaarheid menu). Het gebruik van foto’s (is nu veel tekst), de foto’s van jullie zelf zijn wél professioneel! Die van de contactpagina kan zó op de homepage. Spreekt erg aan!

Kortom; wil je een professionele website voor een betaalbare prijs, neem dan contact op met me.

Hartelijke groet,

Myra Doodeman
myra@sitesensearch.nl

Heleen Oomen
8 years ago

Ik ben Heleen Oomen eigenaar van The CareLadies.

The CareLadies biedt mantelzorg-plus abonnementen aan voor ouderen en zieken.
Ik verzorg regelmatig bezoek, geef aandacht en verzorg uitjes.
Doel is om ouderen en zieken extra aandacht en afleiding te geven.
Daarnaast ontlast het de bestaande mantelzorgers en de volwassen kinderen en partners nu de zorg steeds minder aan het worden is.

Als oud mantelzorger weet ik hoe zwaar het is om je bejaarde vader/moeder of zieke partner te verzorgen.
Ik heb vele jaren een praktijk gehad als spiritueel/psychologisch therapeut/coach en ben werkzaam geweest als fotograaf/digitaal kunstenaar. Met The CareLadies ga ik een nieuwe richting in maar toch komt alles bij elkaar. Mijn liefde voor mensen, begeleiden en creativiteit.

Ik sta open voor nieuwe ideeën en contacten en vind het interessant om op dat vlak te sparren/uit te wisselen en te netwerken.

Wat ik wil leren dit weekend is om in dit specifieke vak verder te netwerken, mijzelf en The CareLadies beter te presenteren en neer te zetten in mijn regio. Tegelijkertijd leg ik de roots voor uitbreiding.

Mijn grootste uitdaging is om (verder en verder) voorbij m’n comfortzone te gaan op zakelijk gebied en daarbij dicht bij mezelf te blijven.

Hartelijke groet en tot Business Bootcamp

Heleen Oomen

Jolanda Schoorl
Jolanda Schoorl
8 years ago
Reply to  Heleen Oomen

Hai Heleen,

Klinkt voor mij heel interessant. Op het moment ben ik omtrent deze onderwerpen een boek aan het schrijven. Dus ik zou heel graag met je van gedachten wisselen. Ik ben o.a. benieuwd of je dit werk in een bepaalde regio doet of landelijk (bijvoorbeeld) en wat je ervaringen zijn.

Ik heb je informatie en je fotootje even in een Wordje gezet, zodat het zoeken tussen de mensen wellicht makkelijker wordt.

Ik hoop je te zien volgend weekend.
Groetjes, Jolanda

Bernadette Egelmeers
Bernadette Egelmeers
8 years ago
Reply to  Heleen Oomen

Dag Heleen,

Wat een mooi idee.

Het is een idee waar mijn man en ik de laatste tijd regelmatig over filosoferen (in omgeving Arnhem).

Ik vind het leuk je te ontmoeten en verder op het plan door te gaan.
Hartelijke groet, ik hoop je morgen of zondag te zien.

Bernadette Egelmeers

Ingrid Höppener
Ingrid Höppener
8 years ago
Reply to  Heleen Oomen

Hallo Heleen,

Wat heb jij een mooi concept bedacht. Ik ben erg benieuwd naar The CareLadies en de mantelzorg-plus abonnementen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op de Business Bootcamp.

Groet,
Ingrid

Dimitra Mitsionis
Dimitra Mitsionis
8 years ago

Wie ben ik?
Mijn naam is Dimitra Mitsionis en ben bezig om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Wat is mijn expertise?
Mijn expertise ligt bij schriftelijke communicatie en project management.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
Ik denk niet dat ik op zoek ben naar één bepaald soort ondernemer. Leren kan je denk ik van alle ondernemers. Het is juist fijn dat er zoveel diverse ondernemers aanwezig zullen zijn.

Welk doel heb ik voor ogen met deze deelname?
– leren hoe ik het best kan netwerken in mijn branche;
– leren waar valkuilen zitten in het ondernemerschap;
– zien waar anderen tegenaan lopen en hier van leren.

Mijn eerste les is al dat ik veel visitekaartjes moet meenemen!

Ik zie er naar uit om jullie te mogen ontmoeten en veel te leren.

Vriendelijke groet,
Dimitra

Mariëlle van der Arend

Hallo mede Business Bootcampers,

Mijn naam is Mariëlle van der Arend en vanuit mijn bedrijf Single Samen help ik singles om een partner te vinden die bij écht bij hen past en bezorg ik hen een inspirerende dag.

Vanuit Single Samen organiseer ik samen met mijn vriend Ricardo Verschut vanaf mei 2014 unieke single events: de Single Samen Datingdagen. Deze zijn bestemd voor hoogopgeleide 30ers en 40ers die op zoek zijn naar diepgang en bijzondere ontmoetingen.

Ik had mijzelf al eerder voorgesteld, maar vanavond heb ik samen met Ricardo de voorbereidingsvideo bekeken en gaan we al helemaal geïnspireerd het weekend tegemoet.

Ik raad iedereen aan om alvast de video te kijken en alvast in de Business Bootcamp mood te komen :))

Tot zaterdag en zondag,

Vrolijke groet,
Mariëlle van der Arend
Single Samen

Marianne Vorrink
Marianne Vorrink
8 years ago

Mijn naam is Marianne Vorrink. Ik ben marktonderzoekster en marktonderzoek consultant. Ik richt mij op 2 soorten opdrachten:
– uitvoering van marktonderzoeken waarbij de mens centraal staat. Bijvoorbeeld diepte-interviews of focus groepen. Ook imago onderzoeken en product onderzoek boeien mij.
– consultancy voor middengrote bedrijven die ondersteuning zoeken bij het definieren van Key Performance Indicatoren en het meten daarvan, of ondersteuning bij het nemen van beslissingen op basis van reeds aanwezige informatie.

Ik zou graag marketeers ontmoeten of andere marktonderzoekers om te sparren over ons mooie vakgebied.

Het doel dat ik voor ogen heb met mijn deelname is verder professionaliseren als zp’er.

Esmee Massiel Kroes
8 years ago

Mijn naam is Esmee,

Voorheen werkzaam in verkoop en marketing.
Sinds 2010 professioneel Counselor.

Alles draait om communicatie.

Met die zin in gedachte heb ik vorig jaar een programma uitgewerkt waardoor mensen beter worden begeleid tijdens hun echtscheiding.
Momenteel schrijf ik een programma voor kinderen die moeite hebben zich prettig te voelen in het huidige onderwijs systeem. De planning is om hier zsm mee van start te gaan omdat er enorm veel problemen zijn in het onderwijs.
Tevens geef ik communicatie workshops, indien gewenst op maat.

Mijn netwerk doelstelling is breed door bovengenoemde werkzaamheden. Ik wil ondernemers ontmoeten die zich (er niet) bewust (van) zijn dat er aan hun klantcommunicatie nog eea verbeterd kan worden. Ik hoop juristen en mediators te ontmoeten.
Maar natuurlijk is goede communicatie voor iedereen relevant. Binnen je gezin en vooral bij relatieproblemen en echtscheiding.

Mijn leerdoelstelling: Structureren van mijn stappen en werkzaamheden. Energie opdoen om met een juiste focus aan de slag te blijven en mijn nieuwe plan te lanceren.

Marlous Wijffels
8 years ago

Mijn naam is Marlous Wijffels.

Ik ben oefentherapeut /beweegcoach en breng mensen graag letterlijk en figuurlijk in beweging, door bewustmaking van eigen patronen en vanuit ontspanning, met plezier en aandacht, waarbij kernpunten zijn o.a. ademhaling en ontspanning, slaaptherapie.
En door mijn eigen passie voor bewegen en o.a. fietsen en hardlopen, begeleid ik mensen met fietsgerelateerde klachten en hoop ik binnen korte tijd ook runningtherapie in te gaan zetten.

Ik hoop via velen van jullie inspiratie en advies op te doen hoe ik mezelf zichtbaarder kan maken, ook via social media en hoe ik mijn kwaliteiten en runningtherapie kan gaan inzetten, effectiever kan netwerken en vooral ook effectiever met tijd om kan gaan en mezelf beter kan laten zien met wat ik in huis heb en daarmee een gezonde en betere ondernemer te worden en een vorm te vinden om tot daadkracht te komen en meer werk.

Anoek van Rooij
8 years ago

Hoi Marlous,

Mensen in beweging zetten, dat klinkt bekend! Daar ben ik ook helemaal een voorstander van. Ik zou je graag ontmoeten om ideeën uit te wisselen.

Met vriendelijke groet,
Anoek van Rooij

Marlous Wijffels
8 years ago

Anouk, hierbij mijn 0653673504, dat maakt het ontmoeten wat gemakkelijker. Tot morgen!