Business Bootcamp – mei 2012

.
Dank je wel voor het bevestigen van je aanwezigheid in de Business Bootcamp!

De Business Bootcamp van mei – je keuze om erbij te zijn is een wijze beslissing!

Eindelijk kun je ophouden je tijd te verspillen met strategieën die weinig of middelmatige resultaten opleveren, en op een slimme manier je business laten groeien.

In de Business Bootcamp leer je bewezen strategieën om meer klanten aan te trekken, je tijd optimaal te managen, effectief te netwerken en beter te communiceren over je business.

Voor de zekerheid vermelden wij hieronder alle praktische details die je nodig hebt.

Datum en tijden
zaterdag 19 mei – van 10 tot 19 uur (registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
zondag 20 mei – van 10 tot 19 uur

Het is belangrijk om op beide dagen op tijd te zijn. Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoot op tijd te komen, zodat we alle deelnemers kunnen registreren.

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Eten en drinken
Koffie/thee en lunches voor de twee dagen zijn inbegrepen in het bedrag dat je hebt betaald.

Diner
Het is mogelijk om aansluitend aan de Business Bootcamp-dagen te dineren in het NBC.

Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet.
We raden het je ten zeerste aan!

De kosten voor het diner bedragen 20 euro inclusief BTW.

Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, koop dan jouw diner-voucher bij aankomst op zaterdagochtend 19 mei bij de receptie van het NBC.

Meenemen

** Heel veel visitekaartjes (veel nieuwe mensen = veel netwerkmogelijkheden)
** Water in afsluitbare fles (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

Kleding
Draag gemakkelijk zittende kleding, business casual.
En neem warme kleding mee (door airconditioning kan het fris zijn in de zaal).

Voertaal
Het seminar wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn & Twitter
** Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken s.v.p.
(je kunt office@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt)
** Als je een Twitter account hebt, volg ons op @opencircles

Introduceer jezelf NU!
Wil jij het maximale uit de Business Bootcamp halen?
Dan is het belangrijk dat mensen je nu al leren kennen!
Introduceer jezelf dan ook direct op de pagina Leuk je alvast te ontmoeten!

Op deze introductiepagina kun je ook alvast een kijkje nemen welke gelijkgestemde ZZP’ers en ondernemers je allemaal gaat ontmoeten tijdens de Business Bootcamp, wellicht vind je er mensen met wie je van gedachten kunt wisselen over je business of wellicht vind je er nu al die ideale zakenpartner waarnaar je al zo lang op zoek bent…

Vragen?

Als je nog vragen hebt, stel deze dan in het comment veld hieronder en we doen ons best je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

Of, je kunt een email sturen naar support@opencircles.nl

Tot zaterdag 19 mei!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

PS: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lettie Mackay
10 years ago

Lettie Mackay – Allround stylist. Ik ben werkzaam als stylist in de breedste zin van het woord. Kleuren zijn mijn passie en ik adviseer ‘ vanuit kleur’. Persoonlijke en imagostylingadviezen geven kleur aan je persoonlijkheid. Geweldig om mensen inzicht te geven in de kleuren en stijl die bij hen passen. Daarnaast is het heel mooi om deze persoonlijke stijl te vertalen naar een interieur. Styling is een zeer gevarieerd vakgebied en mijn werkzaamheden varieren van persoonlijk advies, interieuradvies tot retailadviezen en ook beursaankleding. Acquireren is een moeilijk iets als je graag creatief bezig wilt zijn.

Door het Business Bootcamp hoop ik te ervaren hoe ik over een ‘drempel’ heen kan stappen en meer werk kan genereren.

Esther de Vreugt
10 years ago

Na jaren in de ‘zakelijke dienstverlening’ in sales en opleidingen, een creatieve zijweg via een eigen fotografiebedrijf (www.vreugtografie.nl), nu een aantal jaar bezig met inspireren, reflecteren en koers bepalen. Met mijn nieuwe eigen onderneming, brengdevreugtinjeleven, help ik mensen zakelijk en privé meer uit hun leven te halen en meer vreugde te brengen… Met behulp van verscheidene trainingsmethodieken na jaren van verschillende trainingen in combinatie met mijn talenten, vaardigheden en ervaringen, ben ik inmiddels een kleine 2 jaar bezig met het coachen en trainen van verschillende mensen. Graag breng ik ‘de Vreugt’ in je leven en natuurlijk ben ik superbenieuwd en enthousiast over het komende weekend om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe dingen te leren!

Gideon Teubl
10 years ago

Mijn naam is Gideon Teubl van Label 76 grafisch ontwerp en adviesbureau.

Ben erg benieuwd naar de Business Bootcamp zaterdag en zondag a.s. en heb er zin in.

Ik zorg dat de mkb ondernemer meer commercieel resultaat behaalt door creatieve marketingconcepten in te zetten en op een slimme manier samen te werken en social media op een effectieve manier in te zetten.

Groeten,

Gideon

Marco te Kloeze
10 years ago

Wordt een onwijs mooie en interessante happening. Ik hoorde dat er 1400 / 1500 man komen. Moet voor iedereen interessante mensen tussen zitten. Zinin, leuk om jullie te ontmoeten.

Evert Onink
10 years ago

Zoek je een uitmuntende uitstraling voor je bedrijf? Een uniek relatiegeschenk? Speciale gepersonificeerde gelegenheidscadeaus? Bijzondere en lang bijblijvende reminders?
Dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen met mijn partner Marianne run ik Borduurstudio Le Fil d’ Or. Wij leveren alle soorten en maten bedrijfskleding, en zetten er elk gewenst borduurpatroon (tekst en logo/illustratie) op. Ook leveren wij alle mogelijke anders soorten texiel en borduren dat naar uw wens.
U weet nog niet wat u zoekt? Wij denken met u mee en testen alles net zo lang tot u tevreden bent over het product. Pas dan zijn wij ook tevreden.

Uit alle mails van Open Circles heb ik wel begrepen dat ik volgende week nog veel kan leren.

En ik hoop ook veel mede-ondernemers te ontmoeten.
Ik heb er zin in.
Tot zaterdag.
Evert Onink
Emmeloord

Helena van Arkel
10 years ago

Mijn naam is Helena. Ik werk als ZZPer en wel als therapeut. Een groot deel van mijn klanten zijn kinderen. Ze komen met leermoeilijkheden of gedrags- en ontwikkelingsproblemen.

Ik onderzoek heel breed en kijk daarin naar de lichamelijke oorzaak. Met lichaamsbewegingen en natuurlijke middelen wordt de therapie ingezet. Ook een andere manier van leren, maar dan in overeenstemming met het brein van het kind, kan aan bod komen.

Volwassenen die komen hebben voornamelijk algemene klachten en buikklachten. Door o.a. onderzoek van de feces kom je een hoop te weten wat er zich in het lichaam afspeelt en kan je gericht voor verbetering gaan.

Na steeds voldoende klanten te hebben gekregen, liep dat medio verleden jaar terug. Met het Business Bootcamp wil ik ontdekken hoe ik weer meer klanten krijg. De vraag is er, het aanbod is er, hoe krijg ik die twee bij elkaar.

Conrad van Pruijssen
10 years ago

Mijn naam is Conrad van Pruijssen ik ben destottercoach en help mensen niet vloeiend maar boeiend spreken.

Er zijn volgens mij 1.000 mensen aanwezig op de Business Bootcamp, het kan dus dat wij elkaar daar niet ontmoeten, het zou jammer zijn als jij mensen kent die stotteren en dat wij elkaar mislopen.

Laat een berichtje achter op destottercoach.nl zodat ik deze mensen kan helpen.

Tot de Business Bootcamp.

Groet,
Conrad

Amelieke van de Lavoir
10 years ago

Mijn naam is Amelieke, en mijn passie is anderen creativiteit te laten ontdekken. Dit doe ik door teken- en schilderles te geven, door te schrijven over kunst en schoonheid, maar ook door zelf mooie dingen vorm te geven.

Mijn doel is om mensen bewust te maken van al het mooie om ons heen. Als je goed kijkt, kun je namelijk overal iets moois in zien. En dat wil ik mensen laten ervaren.

Mareille Jonker
Mareille Jonker
10 years ago

Na een 8 lessen durende workshop voetreflexmassage ben ik helemaal in de wolken, in september ga ik de opleiding tot therapeut volgen. Hier heb ik ontzettend veel zin in!
Ik zoek in het Business Bootcamp van mei, naar handgrepen, tips en dergelijke om een eigen praktijk op te zetten.

Ik hoop veel te leren en veel mensen te leren kennen.

Fruitige groeten uit de Betuwe

Joost Boers
10 years ago

Een hele tijd geleden dat we hebben aangemeld maar ik verheug me enorm op deze Business Bootcamp. Van een eerdere kortere sessie heb ik een energie ervaren van met name de mensen, uiteenlopende persoonlijkheden en de wil om vooruit te komen.
Die ambitie zoek ik – en zoek naar mensen die positief in het leven staan en de ambitie hebben internationaal te ondernemen gebruikmakend van drie groeimarkten en hun dromen waar te maken. Mensen die zich niets aantrekken van de negatieve geluiden over de economie die nu de boventoon voeren. Er zijn mogelijkheden voor mensen die ze opzoeken en hun visie verbreden.

Petra Tangman
10 years ago

Mijn naam is Petra Tangeman en heb een eigen pedicuresalon genaamd Bellacure.

Ik geef allerlei soorten behandelingen van basis tot wellness, maar wil mij graag onderscheiden van andere pedicure’s en wil mij daarom graag richten op sporters.

In het business bootcamp weekend hoop ik meer te leren over het netwerken en over hoe je bepaalde doelgroepen makkelijker kunt bereiken.

Ik heb er zin in!

Met vriendelijke groeten,

Petra Tangeman

Wilma Keizer
10 years ago

Ik ben kunstschilder en hoop een grotere afzet voor mijn schilderijen te vinden. Kortom, ik hoop op veel tips hoe mijn netwerken te vergroten en mijn schilderijen meer onder de aandacht te krijgen.

Diana van Rijn
10 years ago

Hallo mensen,
Ik verheug me op a.s. weekend naar Business Bootcamp te komen.
Vraag: heb ik een inschrijfnummer oid ontvangen om te overleggen?
Ik kan het me niet herinneren n.l.
Dank voor het lezen en ben benieuwd naar het antwoord.
Hartelijke groet
Diana

Ingrid van Lith
Ingrid van Lith
10 years ago
Reply to  Diana van Rijn

Beste Diana,

Leuk om te lezen dat je je verheugt op de Business Bootcamp.
Het lijkt mij leuk om je te ontmoeten.

Je hebt geen inschrijfnummer nodig.
Bij aankomst bij het NBC in Nieuwegein kun je je eenvoudig melden bij de registratiebalie.

Tot volgende week!

Hartelijke groet,

Ingrid van Lith
Open Circles Academy

Cassandra Saeijs
10 years ago

Ik heb er weer heel veel zin in, weekend lang je laten onderdompelen in een enorme energie boost. Het wordt voor mij de 2e x dat ik er bij ben. Waarom, om alle tips, andere mindset, eye-openers waar ik misschien voorheen niet voor open stond en nu wel weer te mogen ervaren.

Tevens is het een kadootje om zoveel mensen te mogen ontmoeten, interactie en met de een meer als met de ander. Je leert zoveel van elkaar en met elkaar. Dus ja, ik ben er voorlopig nog iedere keer bij.

Wie ik ben, Ik heet Cassandra, getrouwd, 2 pubers van kinderen, bij wie de hormonen door ‘t lijf gieren en ik werk in mijn atelier waar ik mijn passie uitdraag en omzet in maatwerk lingerie.

Tot 19 en 20 mei!
Creatieve groet,
Cassandra

Marianne Cool
Marianne Cool
10 years ago

Hallo Cassandra,

Maatwerk lingerie : klinkt heel interessant. Ik heb misschien wel wat ideeen voor je…..

Misschien kunnen we een kop koffie drinken tijdens de Business Bootcamp?

Groet, Marianne Cool

Evelien Berghuis
10 years ago

Hallo, mijn naam is Evelien Berghuis, ik woon in Amsterdam en ben masseur van beroep. Ik geef diverse ontspanningsmassages, triggerpointbehandelingen, massagelessen op de basisschool, stoelmassages bij bedrijven. Graag wil ik een praktijkruimte buitenshuis huren om mijn praktijk meer voeten in aarde EN vleugels te geven! Ik hoop tijdens de Business Bootcamp hier gereedschap voor te krijgen, dat ik het aandurf en mijn (beperkende) overtuigingen los kan laten!

Alexandra Giesberts
10 years ago

Het aftellen is begonnen…….
Ik laat me verrassen…..
Mijn wens is zakelijkheid binnen bedrijven op hoger plan te zetten via coaching. Bundelen van krachten (mensen) en mensen bewust maken van hun potentie, via diverse werkvormen (w.o. aura-en handanalyse en numerologie.
Mijn stijl is direct, snel schakelend, resultaatgericht, praktisch, hoog tempo met passie, confronterend en uitdagend. Sterk gericht op attitude en gedrag. Gewoon daadkrachtig!

We gaan elkaar ZIEN en HOREN!
Zonnige grt, Alexandra & CHAPEAU

Saskia van Velzen
10 years ago

Als je ruim op tijd bent kun je zelfs voor de training uit netwerken. Leuk en nuttig, dit zijn contacten die je bijblijven!

Alexander Biesheuvel
10 years ago

Hallo,

Ik ben Alexander Biesheuvel en aankomende Business Bootcamp ook aanwezig.

Mijn doel met mijn onderneming collectief op beurzen is om eind 2013 € 1.000.000,00 euro te besparen voor exposerend ondernemend Nederland.
Als je benieuwd bent hoe wij dat doen kan ik je daar tijdens de Business Bootcamp meer over vertellen ( of daarbuiten uiteraard ),
laten we dan even afspreken door middel van een mailtje.
info@collectiefopbeurzen.nl

Hoop je dan te spreken, en uiteraard wens ik iedereen 2 fantastsiche dagen toe!

hartelijke groet,

Alexander Biesheuvel

Annemarie Boer
10 years ago

Ik heb reuze zin in dit aankomende weekend!
EN ik ga ervan uit dat alles nog veel beter gaat als nu!

Ik ben Welzijnscoach,en begeleid mensen met
afslanken en fitter worden, Sportvoeding en ook Huidverzorging.
Ik caoch ook mensen in mijn team die een extra inkomen gaan krijgen, Parttime naast een job of gezin, en ook Fulltime!
The Sky is the Limit !

Zoek je een nieuwe uitdaging??
Annemarie Boer

Saskia van Velzen
10 years ago

Vind je ook dat er te weinig gelachen wordt?

Door het inzetten van de lach als instrument verbetert je communicatie, het contact met anderen verdiept zich en je gevoel van eigenwaarde krijgt een enorme boost.

Ik geef lachworkshops en -trainingen op jouw locatie. Iedere training is een klein feestje.

Hoe vind je me tussen die 1400 mensen? Door te kijken naar de grote smiley op mijn vest.

Tot lachs!

Marthin Mandemaker
10 years ago

Door je ervaringen te delen breng je elkaars succesen verder.

Leon van Riel
10 years ago

Aanstaand weekend de Business Bootcamp. Aangezien mijn business vooral ook in het weekend is, blijft het tot het laatste moment spannend of ik er wel naartoe kan.
Wat doe ik dan? Ik run een appartement aan de gracht in Amsterdam (www.chariotamsterdam.nl) en daarnaast heb ik een conferentiezaal voor vergaderingen en bijeenkomsten (www.landsmeerevents.nl) en organiseer ik dagtochten op de scooter door het Waterland met de Scooter Experience (scooterexperience.nl) kort samengevat: leuke uitjes!
Maar aangezien het dit weekend slecht weer gaat worden, ben ik er voor het eerst niet ongelukkig, want de meeste boekingen voor het scooteren worden last-minute geannuleerd, dus grote kans dat ik ook eens ga ervaren wat de Business Bootcamp inhoudt. Ik ben echt heel erg benieuwd.