Business Bootcamp – oktober 2013

De Business Bootcamp van oktober 2013 –
je keuze om erbij te zijn is een wijze beslissing!

Eindelijk kun je ophouden je tijd te verspillen met strategieën die weinig of middelmatige resultaten opleveren, en op een slimme manier je business laten groeien.

In de Business Bootcamp leer je bewezen strategieën om meer klanten aan te trekken, je tijd optimaal te managen, effectief te netwerken en beter te communiceren over je business.

Op deze pagina vind je alle praktische zaken ter voorbereiding op dit grootse evenement.

Datum en tijden
zaterdag 5 oktober 2013 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
zondag 6 oktober 2013 – van 10 tot 19 uur

Het is belangrijk om op beide dagen op tijd te zijn.
Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen, zodat we alle deelnemers kunnen registreren en wachtrijen kunnen voorkomen.

Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en beginnen met contacten leggen met de overige deelnemers.

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Eten en drinken
Koffie/thee en lunches voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC. De lunches zijn vegetarisch.
Je hebt hiervoor 47 euro betaald.

Diner
Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC.

Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

De kosten voor het diner bedragen 20 euro en je kunt dit reserveren bij aankomst in de ochtend.

Meenemen
** Héél veel visitekaartjes (veel nieuwe mensen = veel netwerkmogelijkheden)
** Water in afsluitbare fles (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

Twee dagen aanwezig    
De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is dan ook niet mogelijk om alleen voor de zondag te komen. Deelnemen aan de zondag kan alleen als je ook hebt deelgenomen aan de zaterdag.

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Kleding
Draag gemakkelijk zittende kleding, business casual.
En neem een trui of vest mee, door airconditioning kan het fris zijn in de zaal.

Voertaal
Het seminar wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn
Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken s.v.p. (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt)

En in de Business Bootcamp krijg je flink wat gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen; mogelijke klanten, zakenpartners, leveranciers of wat voor waardevolle contacten dan ook!

Als je het nog niet hebt gedaan, hier is de kans om je voor te stellen.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie in het commentaarveld hieronder. En kom voor 5 oktober nog eens terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

Vragen?

Als je nog vragen hebt, stel deze dan in het comment veld hieronder en we doen ons best je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

Of, je kunt een email sturen naar office@opencircles.nl

Tot zaterdag 5 oktober!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
439 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anja Eggens
8 years ago

Dag, ik ben Anja en heb ruim vier jaren geleden het bedrijf Office & More opgericht. Ik werk voornamelijk als freelance directiesecretaresse, secretaresse Raad van Bestuur en projectondersteuner. Ik ben als het ware mijn eigen uitzendbureau.

Omdat ik ruimte wilde laten voor uitbreiding, heb ik mijn bedrijf Office & More genoemd. Ik denk erover me ook te gaan richten op telefoontrainingen en workshops zakelijke etiquette.

Ik woon in het mooie Drenthe. De opdrachten liggen op dit moment niet voor het oprapen, maar ik vertrouw erop dat de positieve energie blijft vloeien. Kwaliteit onderscheidt zich altijd! Leuk om jullie te ontmoeten op 5 oktober.

Hester Lind
Hester Lind
8 years ago
Reply to  Anja Eggens

Hoi Anja,

Wat leuk om iemand te ontmoeten die meer in mijn werkgebied zit. Ik sta op het punt mijn eigen onderneming te starten en zou graag met jou van gedachten wisselen in oktober.

Groetjes,
Hester

Diane Linkerhof
Diane Linkerhof
9 years ago

Hallo, mijn naam is Diane Linkerhof en ik ben gestart al pedagogisch coach.

Ik wil ouders en kinderen helpen met meer plezier, ontspanning en positiviteit met elkaar om te gaan en eventuele problemen hierbij met hen te overwinnen.

Het ontmoeten van andere ondernemers in mijn werkveld is leuk om uit te kunnen wisselen hoe je dingen kunt aanpakken.

Ik wil graag meer leren over ondernemen en het lijkt me een verrassende en positieve ervaring om hieraan mee te doen. Ook wil ik leren hoe ik ouders kan motiveren tijd en geld te investeren in een beter gezinsklimaat.

Met groeten, Diane

Kees Kortmulder
8 years ago

Beste Diane,

Leuk dat je naar de Business Bootcamp gaat.
Hoe bevalt het ondernemen?

Ik ben nu zelf 2 jaar bezig. Deze zomer heb ik besloten om me volledig te focussen op mensen die werkzaam zijn in de zorg en welzijn. ik denk dat er in deze branche nog veel te bereiken is met social media.

Nu ben ik op zoek naar tips hoe ik in contact kan komen met mensen en organisaties in deze branche. Wellicht dat jij mij daar bij kan helpen. En wie weet kan ik jou ook helpen.
Daarom lijkt het me leuk om je in oktober te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Kees Kortmulder

Justine Bakker
8 years ago

Hai Diane,

Ik zie dat we met vergelijkbare bezigheden en interesses hebben dus hoop dat we elkaar ontmoeten morgen! Wie weet kunnen we elkaar verder op weg helpen.

Tot morgen!!!

Groetjes, Justine

Ilse van Anrooij
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse van Anrooij, ik ben 27 jaar en alweer 5 jaar werkzaam als Oefentherapeut.
Ik hoop op de Business Bootcamp tips en adviezen te krijgen om meer als ondernemer in de zorgmarkt te kunnen staan. Wij krijgen steeds meer te maken met PR en potentiele patienten aantrekken.
Ik zie hier heel veel verschillende ondernemers, ben reuze benieuwd!

groetjes Ilse

Jolande van Ek
8 years ago

Hai Ilse, Hai collega,

We hebben een mooi vak geleerd en voeren dat uit korter of langer. Nu is de kunst het vak op de markt brengen en houden.

Ik wens jou en mezelf en alle andere bezoekers dat we veel inspiratie opdoen zaterdag en zondag.

Groet, Jolande

Mariska Bruggeling
8 years ago

Hallo
Mijn naam is Mariska Bruggeling. Ik heb naast mijn baan in het onderwijs een Holistische Praktijk, waarbij ik mensen (zowel kinderen als volwassenen) help weer op hun eigen pad te komen en in hun eigen kracht te staan.

Ik bezoek de Business Bootcamp om mijn doelen en mijn focus weer aan te scherpen en om mensen te ontmoeten die net zoals ik hun passie volgen.

groeten Mariska

Lenaerts Lut
Lenaerts Lut
8 years ago

Dag lieve mensen,

Mijn naam is Lut, ik ben haarstyliste en schoonheidsspecialiste. Ik doe gepassioneerd mijn job, maar nu wil ik een andere weg inslaan en mij specialiseren in het verkopen van banners en posters en trainingen geven in bruids-, party en feestkapsels. De Business Bootcamp kan voor mij een wegwijs zijn naar een volgend succes!
Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Vele groetjes,
Lut

Huub Purmer
8 years ago

– We are Manuela, Diederik and Huub – and we are Dock20. A foundation for innovation in higher education.

– Our expertise is to offer hands-on, co-creative learning experiences for students and young professionals. We have the conviction that young people hold the key to a sustainable, happy planet. Annually we organize the Summer School Leadership for Sustainable Innovation for international students. One of the programs of the biggest Summer School of Europe. For teachers we organize Your Ideal Classroom, a collaborative learning experience for innovative education. Check us on: dock20.org and ideal-learning.org

– We want to meet you! Entrepreneurs who are into sustainability and who believe in the power of innovation in education!

– What we want to learn at the Business Bootcamp is how to turn the two programs we have into financial sustainable products, we can sell worldwide.

Justine Bakker
8 years ago
Reply to  Huub Purmer

Beautifull project DOC20!!!!! my compliments!

I am very interested in the projects like Walk your Talk and doclab!!!! Would love to hear more from you and even be involved in any kind, so hope to meet you tomorrow!

Marischka Setz
8 years ago
Reply to  Huub Purmer

Hi Huub,

Ik heb ook een heel eigen visie en aanpak als het neerkomt op leen. al ruim 20 jaar ben ik betrokken bij een Business School, voor volwassenen (35 tot 45 jaar als hoofddoelgroep). Het lijkt me leuk eens van gedachten te wisselen om te kijken wat we van elkaar kunnen leren en hoe we elkaar evt kunnen versterken…

Groetjes,
Marischka

Ludolph van Lynden
8 years ago

Hallo, mijn naam is Ludolph van Lynden,

• Ik help middelgrote organisaties om hun financiële bedrijfsprocessen te verbeteren;

• Wil jij mij helpen in contact te komen met iemand die een financieel directeur kent, waaraan ik advies kan geven ?.

• ik zie je bij de Business Bootcamp; daar wil ik graag mijn ervaring uitwisselen en andere ondernemers leren kennen. En bovendien, veel inspiratie op doen !.

Bas van Vugtame
8 years ago

In het voorjaar ben ik naar mijn eerste Business Bootcamp geweest. Vervolgens ben ik drie trainingen gaan volgen bij open circles. Morgen staat de Breakthrough to Success op het programma.

Ik kijk er tijdens de komende Business Bootcamp naar uit om anderen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en nieuwe informatie te krijgen.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Bas van Vugt
Helpt hooggevoelige mensen hun potentieel te vervullen

Evelien Maes
8 years ago

Hallo allemaal!

Ik ben Evelien Maes. Sinds deze zomer ben ik afgestudeerd als Docent Dans aan de Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg, en sinds kort ben ik als docerend, creërend, uitvoerend en coachend danskunstenaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Sinds enkele jaren ben ik bezig diverse projecten uit te werken, toegespitst op dans (maar met diverse doelgroepen). Als jonge ondernemer wil ik me via het Business Bootcamp dan ook verder ontwikkelen zodat ik effectief en productief aan de slag kan gaan om de plannen vorm te geven en uit te voeren, hopelijk met behulp van diverse samenwerkingen!

Ik kijk er dan ook naar uit jullie allemaal te ontmoeten, ideeën te delen en elkaars motivatie en inspiratie te voeden! Even the sky is not the limit wat mij betreft, dus wie weet wat voor initiatieven er kunnen ontstaan. Ik stap er in ieder geval met een open mind in!

Peggy Ho À Hing
8 years ago
Reply to  Evelien Maes

Hoi Evelien,

Wat leuk dat jij ook dans projecten verzorgt het lijkt mij interessant om dit weekend met jou in contact te komen.

Is het een idee om telefoon nummers uit te wisselen? Mocht je het een goed idee vinden mail mij even op peggy@mrpinkentertainment.nl.

Swingende groet,

Peggy

Ina Oldenkamp
Ina Oldenkamp
8 years ago

Hallo iedereen!
Ik ben één van de weinige dienstverleners die kan zeggen de ondernemer geld te brengen. Ik ben BespaarMakelaar. Ik kijk bij bedrijven of instellingen naar de overheadkosten en kijk waar dingen beter of goedkoper geregeld kunnen worden. Ik doe dat op basis van no cure no pay, omdat ik mezelf graag wil bewijzen. Samen met de ondernemer kijk ik door middel van een quick scan naar bespaar mogelijkheden en inventariseer ik knelpunten en eventuele wensen. Ik doe dit bij middelgrote en grote bedrijven.

Ik kom naar business bootcamp om mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen om mijn klantenbestand uit te kunnen breiden.

Lijkt het je leuk om van gedachten te wisselen deze dag? (06-21984483)

See you!

Mirjam Stoffels
8 years ago

The Business Bootcamp on October 5th and 6th.
Not the first one I attend… Since 2010 I’m attending [at least] one a year. Implemented a lot in the [family]business with my husband since 2010 and since January 2013 I started to walk my own path with seven2success.com [according to the ‘Open Circles’-business model].

I believe in creating a better world by giving women a voice and a stage. Because now is the time for women to take that stage. Now is the time for women to stop advocating, and start doing. The 21st century welcomes and nurtures female leaders in all walks of life. It is time for women to take control over our future, to create a more values-based, heart-centered culture where people feel deeply engaged with purpose, meaningful work, and feel like they are making a difference every day.

Seven2success provides a stage for women to share their knowledge and inspiration. An active blog for women and written by women. End of 2013 there will be a book [the first in a series of four] and in the course of 2014 there will be four life classes. Stay tuned!

And business women: if you have something valuable to share about one of the subjects of body, mind or business check out seven2success.com and if it suits you, write for us!

Willy Valk
8 years ago

Hallo allemaal, met mijn organisatiebureau Hands on Events help ik patiënten- en gehandicaptenorganisaties met het organiseren van meetings. Ben jij in dit veld werkzaam en zie je mogelijkheden samen te werken, laat het mij weten!

Serge Metselaar
Serge Metselaar
8 years ago
Reply to  Willy Valk

Hallo Willy,

Mooi om jouw bericht te lezen.

Heb je wel eens gedacht om webinars als meeting te organiseren?

Ik kan je daarbij helpen als je wilt.

Willy Valk
8 years ago

Hi Serge,
Het lijkt mij voor patiënten die niet naar een event, ledenbijeenkomst kunnen komen ideaal om thuis via de hun pc er toch ‘bij’ te zijn. Ik wil graag informatie over de mogelijkheden zodat ik dit wellicht ook aan kan bieden.

Anne Fleur Sanders
8 years ago

Hallo medecursisten!

Mijn naam is Anne Fleur Sanders.
Ik ben culinair, origineel en persoonlijk, ik ben Creative Chef!
Ik verzorg bijzondere diners, borrels, bruidstaarten en kooklessen bij mensen thuis en op locatie.

Sinds 2006 ben ik een zzp’er, maar voel me op sommige momenten eigenlijk nog steeds een starter…
Mijn bedrijfje loopt dankzij mond-op-mond-reclame. Daar ben ik dankbaar voor, maar ik wil meer!

Ik hecht veel waarde aan het hebben van een ambachtelijk, duurzaam en persoonlijk bedrijf. Ontzettend uitbreiden heeft niet mijn voorkeur. Maar hoe genereer ik dan toch meer inkomen?

Mijn doel is:
-Het beter leren verkopen van mijn diensten. Misschien zelf wat minder bescheiden te zijn?
-Meer klussen binnen te halen, niet alleen via mond op mond.
-Meer durven te netwerken…
-Het binnenhalen van klussen leuk beginnen te vinden…
-Zakelijker zijn…
-Potentiële klanten proberen uit te leggen dat mijn dienst niet zomaar een catering-dienst is, maar meer dan dat?

Ik kijk uit naar de bootcamp. Het voelt nu al of ik een goede stap heb gezet richting succes.

Ik ga deze uitdaging aan!

Ayla Verheijen
8 years ago

Wat een heerlijk enthousiast introductie – leuk!

Anne Fleur
8 years ago
Reply to  Ayla Verheijen

Dankje Ayla 😉
Veel plezier en succes dit weekend!

Ayla Verheijen
8 years ago
Reply to  Anne Fleur

Dank, denk dat dat wel gaat lukken! Ik wens je ook een heel mooi weekend toe, lijkt me leuk je daar te zien. Groet!

Marischka Setz
8 years ago

Hi Anne Fleur,

Ik herken je verhaal! Ik ben al ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer, heb een goed netwerk, ben specialist en de mensen die me kennen weten me dan ook te vinden als ze me nodig hebben.

Maar… mijn ambities zijn groter. Ik wil niet uitbreiden (als in veel mensen in dienst) maar zoek de oplossing in een netwerk met gelijkgestemde specialisten die samen met mij een duidelijk geluid in de markt willen maken.

Poeh! Dat is nogal een ambitie! Waar begin ik aan? En vooral: waar begin ik?

Ben met jou benieuwd en vol verwachting wat we allemaal over ons heen gaan krijgen… 🙂

Anne Fleur Sanders
8 years ago
Reply to  Marischka Setz

Hoi marischka!

Hier en daar kom ik jouw reacties tegen. Ze zijn leuk om te lezen en het maakt me enthousiast!

Fijn dat je ook op mijn bericht reageerde. 😉

Ik wens je succes met je business en hoop dat de Business Bootcamp je een flinke zet in de rug zal geven om te bereiken wat je in je hoofd hebt!

Wie weet spreken we elkaar dit weekend?

Grts Anne Fleur, Creative Chef

Marischka Setz
8 years ago

Hi Anne Fleur,

Dank je dat je enthousiast wordt van het lezen van de stukjes. Altijd leuk om te horen!!

En als we elkaar dit weekend niet treffen dan moeten we het maar op een andere manier regelen… 🙂

We zijn er zelf bij!!

Claudia Westerveld
Claudia Westerveld
8 years ago

Ik ben een kunstenaar in de klassieke kunsten maar ook in de graphic design kant van de kunsten.
Ben al vanaf een zeer jonge leeftijd bezig met de klassieke kunst en heb dan ook velerlei media uitgeprobeerd (o.a. schilderen, tekenen, boetseren, glas etsen, zijde verven, etc.)

Sedert 1996 ben ik bezig met het designen via software programma’s (mijn grote favoriet is, eigenlijk al vanaf het begin Photoshop).

Na een hiatus van 6 jaar ben ik momenteel weer bezig met het oppakken van mijn passie en wil hier tevens mijn broodwinning van maken; ik hoop hier tijdens de bootkamp wat marketing handvaten voor te vinden.

Elizabeth Knappert
8 years ago

Beste Claudia,

Ben benieuwd naar je werk.
Schilder of teken je ook?
Ik ben ook kunstenaar..
Hoop je dit weekeind te zien.

LIZ

Ellen Faber
8 years ago

Hoi Claudia,

Ben ook bezig in de kunsten. Het lijkt me leuk je te ontmoeten.

Ik ben nog handmatig met papier bezig, ben benieuwd naar jouw digitale overstap.

Tot ziens,
Ellen faber

Diana Ensing
8 years ago

Hallo, ik ben Diana met een praktijk voor Gevoelstherapie, training en coaching. Daarnaast werk ik met verschillende methodes en disciplines zoals de MIR-Methode en Bach Bloesem Remedies. Ik werk aan het ontwikkelen van een praktijk met een holistische benadering voor een gezond en bewust leven.

Mijn expertise is werken met emoties en mensen begeleiden met hun persoonlijke ontwikkeling en verandering. Vanuit de holistische benadering help ik met de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Graag ontmoet ik ondernemers, waarvan ik kan leren. Volgens mij is dat iedereen.

Het doel dat ik voor ogen heb met de Business Bootcamp is om met vertrouwen, inzet en focus mijn onderneming neer te zetten en daarmee mijzelf.

Jeroen Postma
8 years ago

Als Levenskwaliteitscoach werken wij samen aan jouw kwaliteit van leven. Gezondheid op fysiek, emotioneel en mentaal gebied is de basis voor een gevoel van geluk. Daarnaast werk ik samen met mensen aan vergroting van het bewustzijn door het harmoniseren van angst-energie. LivingBeyondFear.me heb ik gemaakt om mensen te laten begrijpen wat angst-energie is, hoe het werkt en hoe daar voorbij te gaan. De producten bestaan uit helingen of workshops waarbij angst-energie in harmonie wordt gebracht.

Ik kijk er naar uit om te leren van mensen die al langer in het vak zitten, om het netwerk van inspiratie te vergroten. Ook vind ik het fijn om mensen een simpele uitleg te geven als ze nog niet bekend zijn met het vergroten van het bewustzijn.

Hans Grabandt
8 years ago

Beste mensen,

Mijn naam is Hans Grabandt en ik houd mij als zelfstandig professional bezig met het technisch en contractmanagement van (grote) infrastructurele projecten. Ik heb o.a. bij ProRail gewerkt aan de Hanzelijn, bij Rijkswaterstaat aan de nog te realiseren verbreding van de A9 Gaasperdammerweg en bij de provincie Zuid Holland aan de Rijnlandroute.

Wat ik wil bereiken op de Business Bootcamp is helderheid over waar ik de komende jaren naar toe wil met mijn business en met mijzelf. Welke focus ga ik aanleggen en hoe ga ik dat aanpakken.

Verder hoop ik natuurlijk heel veel leuke mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Monique van Luik
8 years ago

Hallo,

Ik ben Monique van Luik. Sinds een paar maanden voor mezelf begonnen als Fotograaf (voornamelijk kinderen, baby’s en gezinnen).

Maureen Mulder maakte mij erg enthousiast over de Business Bootcamp, dus kom maar op!

Gertie Boleij
8 years ago

Weet jij het al? Of heb je hulp nodig bij je studiekeuze?
Ik help jongeren om een inspirerende en gemotiveerde studiekeuze te maken. De jongere heeft dan weer zelf de regie in handen om zich doelgericht op de toekomst te richten.

Ik ben een studiekeuze expert.

Ik zoek ouders met kinderen met een studiekeuze probleem. Ouders die radeloos zijn omdat hun kind niet (kan) kiezen. Maar ik zoek ook mensen die deze jongeren kennen en naar mij door willen verwijzen. Aangezien 60 % van de eerste jaars verkeerd kiest en met de studie stopt is hier nog heel veel leed te voorkomen.

Ik kom graag opnieuw naar Business Bootcamp om ondernemers inspiratie en ondernemende inspiratie uit te bouwen. Zo’n mooi groots gebeuren en toch zo individueel. Ik kijk er naar uit.

Gertie Boleij

Rietje Grit
Rietje Grit
8 years ago

Hallo allemaal, ik ben erg benieuwd naar het weekend, het is mijn eerste keer.

Mijn naam is Rietje Grit, cultureel antropoloog, (personeels-) manager en coach.
Na een lange carrière in de ontwikkelingssamenwerking en een korte uitstap in de zorgsector heb ik net de opleiding tot professioneel coach afgerond. Ik wil teams en leidinggevenden begeleiden op weg naar meer zelfsturing en zelfstandigheid. Ook coach ik individuen op een oplossingsgerichte wijze waarbij ik eclectisch te werk ga en afwisselende tools inzet. Indien nodig kan ik adviseren over bedrijfsvoering en kwaliteit, de lerende organisatie. Ik wil me focussen op de non-profits en de ouderenzorg.

Ik wil meer grip krijgen op het ‘verdienmodel’ van een eigen coachpraktijk, hoe zet ik mijn ideeën om in een praktische uitvoering. Ik verwacht veel tips en nieuwe contacten op te doen.

Tot ziens!.

Karlijn Enneking
8 years ago

ik ben Karlijn en heb samen met mijn man een bedrijf in interieur en meubelmaker. Hij doet alles met de handen en ik ondersteun hem in creatief en administratief opzicht.

Daarnaast wil ik een (web)shop voor 2dehands interieurartikelen beginnen.

Ik zou graag mijn tijd beter willen indelen zodat ik de kostbare tijd het productiefst gebruik.

Tot 5 oktober!

Nancy van der Heide
Nancy van der Heide
8 years ago

Ik ben Nancy van der Heide en ik kijk erg uit naar de Business Bootcamp.

Ik ben financieel en fiscaal adviseur op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsadvies.

Bij ons kunt u terecht voor uw administratie/boekhouding, jaarrekening, publicatiestukken, belastingaangiftes en financieel en fiscaal advies.

Ons uitgangspunt is de ondernemer. Wij staan klaar als sparringpartner en adviseur en ondersteunen u waar nodig.

Klaar staan voor onze cliënten, openheid over tijd en geld en een eerlijke en open relatie met onze cliënten, daar streven wij naar.

Ik zie er naar uit om bij de Business Bootcamp enthousiaste ondernemers te ontmoeten die, net als ik, hun bedrijf willen laten bloeien en groeien.

Ik verwacht van de Bootcamp weer een hoop energie en heel veel inspiratie op te doen!

Tot 5 en 6 oktober!

Nancy van der Heide

Marijke Kattenberg
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marijke Kattenberg, sinds 3 jaar heb ik mijn eigen bedrijf Goedgeest Advies & Begeleiding.

Ik heb een fantastisch nieuw spel ontwikkeld: het BLIKopIK Spel™ . Het spel is geschikt voor teams (teambuilding) én voor evenementen waar mensen elkaar nog niet kennen. Volgende Busniess Bootcamp? 🙂

Ik geloof dat ieder mens gezien wil worden en dat vanuit het elkaar écht zien, verbinding onstaat. Om de huidige crisis te boven te komen is het ons met elkaar verbinden precies dát wat nodig is.

Deze bootcamp ontmoet ik graag de pioniers en rebellen die de wereld mooier willen maken en beseffen dat de grootste dingen altijd klein beginnen, dat alles stapje voor stapje gaat en dat het altijd begint in jezelf!

Mijn doel voor deze bootcamp is heel veel mensen ZIEN en gezien worden, mooie contacten opdoen; contacten die kunnen bijdragen aan mijn dienstverleningspakket (samenwerking) én contacten die kunnen bijdragen aan het nog veel vaker spelen van het BLIKopIK Spel. Verder ben ik erg benieuwd naar wat en waarin ik kan verbeteren zodat ik het meest optimale resultaat behaal. En “last but not least” veel plezier hebben!

Ik zie jou graag!

Serge Metselaar
Serge Metselaar
8 years ago

Hoi Marijke,

Je uitgangspunt spreekt mij erg aan. Mensen zich gezien laten voelen. Alhoewel ik mij op een ander deelgebied begeef (digitale zorg), zie ik wel degelijk mogelijkheden tussen jouw en mijn bedrijf. Wellicht dat wij elkaar van het weekend kunnen zien?

Groet,

Serge

Marijke Kattenberg
8 years ago

Hi Serge,

Ik zie je graag aankomend weekend!
Tot snel.

Hartelijke groet van Marijke

Ellen Faber
8 years ago

Beste Marijke,

Jouw opmerking: Ik geloof dat ieder mens gezien wil worden en dat vanuit het elkaar écht zien, verbinding ontstaat. is uit mijn hart gegrepen.
Kijken vanuit het hart, prachtig….(soms werk ik vanuit dit idee aan een kunstwerk).

En ja, het zou reuze zijn als we vanuit dit principe durven te leven.

Ik zou je graag ontmoeten,
Ellen Faber

Marijke Kattenberg
8 years ago
Reply to  Ellen Faber

Hi Ellen,
We gaan elkaar zien!

Petra Fehring
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik leer ondernemers hoe je snel en efficiënt een virtueel assistent (VA) inzet.

Als gecertificeerd Online Business Manager leid ik VA’s op en geef ik trainingen aan VA’s om meer expertise te krijgen op het gebied van online marketing, nieuwe tools en processen toepassen. Ons doel: de bedrijfsgroei van ondernemers stroomlijnen!

Ik ben op zoek naar ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Waarbij belangrijk is om vooraf te onderzoeken wat je uitbesteedt zodat je je geld slim investeert.

Tot zaterdag!

Reinou Kieboom
8 years ago

Hallo iedereen,

Ik ben heel nieuwsgierig naar het Business Bootcamp!

Ik heb sinds een jaar mijn eigen bedrijf in mediation, coaching en training. Ik doe dit nu nog naast een reguliere baan bij een werkgever. Ik wil graag leren hoe ik mijn bedrijfsactiviteiten kan uitbreiden terwijl ik het me nog niet kan veroorloven om mijn reguliere baan los te laten.

En bovenal wil ik graag mensen ontmoeten voor wie mijn expertise een uitkomst zou kunnen zijn. Mijn expertise is overheidsmediation en arbeidsmediation, daarnaast gespreksleiding, trainer (o.a. communicatietrainingen) en integraal coach. Wat ik hiervoor meebreng is een scherp analytisch inzicht gekoppeld aan goed empathisch verbindend vermogen.

Tot gauw!

Monique van der Schans

Dit jaar is het jaar van Open Circles voor mij, zodat ik lekker in de flow blijf.

Ik werk als virtueel assistente community marketing & office management. Ik help ZZP’ers en MKB met secretariële werkzaamheden en online marketing, geheel vanuit mijn eigen kantoor,

zodat jij – ZZP’er, zelfstandige professional of MKB-directeur:

– meer tijd overhoudt voor het uitvoeren van jouw kernactiviteiten
– energie krijgt om je te focussen op belangrijke taken
– kosten bespaart op ‘kantoorwerkzaamheden’
– de vrijheid krijgt om van je gezin, hobby…leven te genieten.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en hoop ze te kunnen verbinden met mensen uit mijn netwerk. Ik verwacht weer nieuwe inzichten te krijgen. Heb er heel veel zin in!

Geraldine Nesbitt
8 years ago

I am really looking forward to this Business Bootcamp.

I have been enjoying and learning from Open Circles since January this year, and it has brought about so much improvement in my life.

This Business Bootcamp I will be introducing a ‘new’ business contact Joan Vaes from Iktikhet with whom I now cooperate with on some business projects, to the Open Circles experience,

I am excited for her, and for me!!

Marianne van Gelder
8 years ago

Voor mijn bedrijf deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd ben ik benieuwd naar alle tips en adviezen om nog meer hoogbegaafden te bereiken en hun oplossingen te bieden om gelukkig te zijn.

Neem gerust een kijkje op mijn website: deDNKRS.nl

Ellen Faber
8 years ago

Beste Marianne,

Had ik je maar 2 jaar eerder leren kennen. Je website ga ik nog bezoeken (straks) en als je zin hebt in kunst de mijne = ellenfaber.info

Linda Graanoogst
8 years ago

Dag Marianne,

Het lijkt me dat dit doel zeker binnen handbereik is. Door samen erover te sparren, komen we er vast!

Hoewel er veel mensen meedoen, kijk ik naar je uit om je te ontmoeten, zaterdag en/of zondag.

Groet! Linda Graanoogst @LindaMiriam op twitter

Diana Van Strijdonck
Diana Van Strijdonck
8 years ago

Oeps, ik vergat te vertellen:
naast concertplanner ben Ik Life-coach en Mindfulness-coach
Ook geef ik ontspanningsmassages en Reiki en begeleid ik tweemaandelijks een leesgroep.
Allemaal om ter leukst.

Groetjes en tot dan!
Diana

Arjan Zuidhof
8 years ago

Mijn naam is Arjan Zuidhof. Ik geef drukbezette ondernemers door het opzetten van een feilloos actiesysteem de impact in hun werk weer terug.

Alhoewel al wat stappen gezet te hebben in mijn business, is het tijd die stappen groter te maken. Ik kijk erg uit naar het weekend, en hoop velen van jullie persoonlijk te spreken!

Marieke van der Giessen

Ik ben Marieke van der Giessen, in mijn onderstaande blog ‘Anders’ beschrijf ik waar ik graag aan bijdraag en waar ik nu sta.

Veranderen
Realistisch vernieuwen
Innoveren

Mooier maken
Makkelijker
Ontdoen van gedoe
Leuk ook

Ondernemen
Ontwikkelen
De persoon
De zaak

Ander gedrag
Samen
Leren

In het werk
Voor het werk
Voor de lange termijn
Verschil maken
Waarde toevoegen
Samen

Ik zoek
Ik loop er doorheen
Ik snuffel
Ik bedenk weer iets anders
Ik ben onderweg

Ongeduldig
Ik wil het weten
Het antwoord op mijn vraag
Nu! nee niet morgen, nu

Terug bij mijn vak
Uitstel van het antwoord
Het proces zijn werk laten doen
Er sterker uitkomen
Anders

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/mariekevandergiessen
Website: GiessenCo.nl

Tot in oktober!

Miriam Luijken
8 years ago

Hoi Marieke,

Ik heb je website bekeken en ben onder de indruk. Zeker jouw changelabs spreken me erg tot de verbeelding.

Ik zou je graag dit weekend willen ontmoeten om van gedachten te wisselen over leiderschap, experimenteren en innoveren.

Groet, Miriam

Sander Post van der Linde

Helaas in mei niet het hele weekend, vandaar een hernieuwde kans in oktober 2013.

Ik ben een psycholoog in Den Haag met een eigen praktijk. Ik ben onder andere gespecialiseerd in Trauma, Verlies, Stress/Burnout en Relatie.
Wat ik zoek is verdieping, verbreding, verbinding en plezier.

Ik laat mij graag uitdagen en neem deze keer genoeg visitekaartjes mee.

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo Sander,

Misschien kan de verdieping nu al beginnen. Weliswaar niet op het vlak van business, maar wel vakinhoudelijk. In oktober gaat een vriend van mij voor het eerst naar de Business Bootcamp en hij werkt, wel vanuit een andere insteek met dezelfde thema’s, trauma stress……
Wie weet hebben jullie wat aan elkaar: mauk.nu

Marc Kuyer
8 years ago

Hallo,

Ik ben Marc en dit jaar gestart als fotograaf. Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie en productfotografie.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen goed op een foto kan staan, door de juiste coaching van de fotograaf. Dat is waar ik goed in ben, het coachen van mensen zodat ik de beste blik naar boven haal om de juiste foto te maken.

Op de Business Bootcamp hoop ik kennis op te doen hoe ik meer opdrachten krijg en hoe je moet netwerken. Dat zijn zaken waar ik nu nog niet goed in ben. Ik heb er zin in! Tot in oktober.

Ayla Verheijen
8 years ago
Reply to  Marc Kuyer

Hai Marc,

Dat klinkt goed, zeker dat coachende gedeelte hebben veel mensen behoefte aan denk ik.
Maak je ook vaak portretfoto’s voor social media & websites? Ik realiseer zelf websites en heb vaak mensen die nog op zoek zijn naar een goede fotograaf. Lijkt me leuk je even te spreken komend weekend.

groet! Ayla

Roy Post
9 years ago

Beste mensen,

Ik ben Roy Post en ben zelfstandig ondernemer. Mijn expertise ligt in de Beveiligings- en Telecommunicatietechniek. Ik ben door een vriend uitgenodigd voor de bootcamp in oktober en zie hier erg naar uit! Ik hoop mijn werkwijze zo te optimaliseren dat ik mijn doel kan bereiken: Mijn bedrijf tot een niveau brengen dat er voldoende opdrachten binnenkomen zodat ik kan gaan werken met een team om mij heen.

Tot 5 oktober!

Hartelijke groet! Roy Post

Collin Leijenaar
9 years ago
Reply to  Roy Post

Hey Roy! Wordt goed en gezellig! 🙂

Tania Meyer
8 years ago

Ik ben Tania Meyer, 30 jaar oud en woon in Haarlem.
In oktober ga ik een opleiding beginnen voor konijneninstructeur en wil daarin dan ook mijn eigen bedrijf starten begin volgend jaar.

Het konijnen trainen staat op dit moment nog in de kinderschoenen en ik doe dan ook mee met de allereerste opleiding die daarin wordt gegeven. Veel mensen nemen het ook niet serieus maar dat geeft niet, er zijn er ook genoeg die het wel heel leuk vinden. Verder is het ook om een mentaliteitsswitch te krijgen in Nederland hoe er over konijnen wordt gedacht en met ze wordt om gegaan.

Ik zou graag ondernemers willen ontmoeten die ervaring hebben in het opzetten van een eigen bedrijf en waar je dan tegen aan loopt of waar je aan moet denken omdat dit mijn eerste bedrijf wordt.

Mijn doel is om mijn rugzakje vol genoeg te gooien om met volle moed deze uitdaging aan te gaan en er een succes van te maken!

Margot Dekker
8 years ago
Reply to  Tania Meyer

Hallo Tanja, Wat een ontzettend leuk initiatief!! Ik heb konijntjes gehad, zo ontzettend lief. Ik wens je veel succes!!

Michèle Wilson
8 years ago

Hallo mijn naam is Michèle Wilson, eigenaar van een praktijk voor oefentherapie Mensendieck.

Ik leer mensen door verandering van houdings- en bewegingspatroon klachten te verminderen en te voorkomen.

Het accent ligt op begeleiden van tieners en volwassen bij zelf-management in omgaan met pijn, leren ontspannen en bereiken van gezond houdings- en bewegingsgedrag.

Ik voel de noodzaak om mijn kunde beter te onderscheiden van concurrenten en beter te profileren op de almaar veranderende zorgmarkt. Om dit te kunnen bereiken hoop ik tijdens Business Bootcamp in contact met anderen nieuwe ideeen (‘out of the box’) op te doen om dit te bereiken. Ook ben ik aan het onderzoeken op welke manier ik nieuwe en bestaande clienten kan bereiken met sociale media, waarop ik nu niet of nauwelijks actief ben.

Ben erg benieuwd naar wat dit weekend gaat opleveren!

Mary van de Panne
8 years ago

Ik ben Mary van de Panne en mijn praktijk heet KlankenRijk.

Ik geef klankontspanning aan iedereen die behoefte heeft aan rust, acceptatie en subtiele communicatie zonder woorden. In diepe ontspanning kun je loslaten en helen.

Ik kom naar Business Bootcamp voor tips over administratie, marketing en social media. En ik hoop op mooie ontmoetingen waar uitwisseling of samenwerking uit voort mag komen.

Ik heb er zin in!

Ellen Faber
8 years ago

Hoewel ik zelf woorden in mijn beeldend werk gebruik spreekt communicatie zonder woorden me erg aan.
Zou je willen ontmoeten.

Peggy Ho À Hing
8 years ago

Ik ben Peggy naast werkzaamheden als pedagogisch medewerker en teamleider van tso ben ik dit jaar een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met Mr. Pink entertainment. Vol passie en enthousiasme geef ik workshops streetdance en verzorg dansprojecten.

Ik hoop veel inspirerende mensen te ontmoeten en een rugzakje vol kennis mee naar huis te nemen.

Ik heb er zin in!

Een swingende groet,
Peggy

Judith Henstra
8 years ago

In mei ben ik naar de Business Bootcamp ben geweest, maar ik weet zeker dat ik in oktober wel weer een Business BOOSTcamp kan gebruiken!

Ik ben in mei na de Business Bootcamp meteen begonnen met het opzetten van mijn bedrijf Book Helpline, voor het redigeren van boeken en uitgeefadvies. Ik wilde al langer, maar durfde niet zo goed. Business Bootcamp trok me over de lijn. Voor mij was het net het zetje dat ik nodig had. En ik verwacht dat ik na de Business Bootcamp in oktober met nog meer moed nog een stapje verder zal gaan met mijn bedrijf.

Marischka Setz
8 years ago
Reply to  Judith Henstra

Hi Judith,

Ik denk dat ik wel wat van jouw adviezen en tips kan gebruiken. Na via een uitgever te hebben gepubliceerd ben ik er nu aan toe zelf te gaan publiceren. En dan komt er opeens een hele nieuwe wereld op je af!! Help!! 🙂

Maureen Mulder
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Maureen Mulder en ik maak ondernemers op het gebied van sociaal ondernemen / maatschappelijk verantwoord ondernemen / duurzaam ondernemen beter zichtbaar op het internet.

Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik de bewustwording voor een duurzame(re) levensstijl wil vergroten. Dit weekend ben ik dan ook op zoek naar samenwerkingen voor een lange termijn, met ondernemers die dezelfde missie en visie hebben.

Tot zaterdag!

Maureen Mulder

Brenda Duijneveld
8 years ago

Hallo, ik ben Brenda Duijneveld. Mijn officiële beroep is Pedagoge en ik kom uit het speciaal onderwijs en de jeugdzorg. Ik ben ook jaren semi-prof kickbokser geweest.
Ik vind héél veel leuk en ben een fladderaar. Mijn missie voor mijn bedrijfje ‘Leukerik’ is d.m.v. ervarend leren kinderen (maar inmiddels ook volwassenen) tools te reiken om zich te ontwikkelen, bewust te worden, stiekem sterk te worden, te verbinden. Lichaam en psyche zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hier speel ik op in. PGB begeleiding, sporten (kinderyoga, zelfverdediging, acrobatiek), massage id klas, stoelmassage, evenementen organiseren enz.

Ik ben een kei in brainstormen en heb een boek vol ideeën..Ik pak wat op mijn pad komt. Dit heeft mij leuke dingen gebracht maar focus is iets wat mist..Ik doe zoveel verschillende dingen dat het mijzelf af en toe niet meer duidelijk is… Ik barst van de energie en enthousiasme maar als ik dat toch eens op de juiste manier in zou zetten…

Tijdens deze dagen hoop ik zelf wat tools te vinden wat betreft social media, acquisistie en zakelijke nohow. Misschien wat ervaringsdeskundigen te vinden die tegen het zelfde probleem als ik zijn aangelopen. Maar eigenlijk, zoals het een echte fladderaar betaamt, I go with the flow en hoop ervan te genieten en te leren.

See you all at 5 october!

Xandra van Hooff
8 years ago

Hoi Brenda,

Ik zou het leuk vinden je te leren kennen.
Na jaren in onderwijs/jeugdzorg gewerkt te hebben richt ik me nu op snelle denkers en mensen die veel voelen om hen ‘de Moed om te Falen’ te leren. Hoe kan ik je herkennen?

Warme groet
Xandra

Brenda Duijneveld
8 years ago

Hoi Xandra, dit is ook wederzijds. Ik ben te herkennen aan mijn blonde krullen 🙂 mijn nr is 0624440988

Ivo Feuth
Ivo Feuth
8 years ago

Hallo Brenda,

Ik ben Ivo Feuth van Speelse Kracht. Ik denk we vergelijkbare dingen doen (weerbaarheid, plezier maken met groepen, kinderyoga) . Daarom zou ik het leuk vinden om te horen hoe jij dingen aanpakt. Dan vertel ik mijn verhaal. Misschien is samenwerking mogelijk. Ik herken ook je verhaal over het versnippert bezig zijn. Dat is ook een vraagstuk voor mij.

Brenda Duijneveld
8 years ago
Reply to  Ivo Feuth

Hoi Ivo, dit is wederzijds. Mijn nr is 06-24440988 ik ben te herkennen aan mijn blonden krullen 🙂

Josine van de Nobelen
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Josine van de Nobelen, ik ben web analist en ik geef je inzicht in jouw online succes.

In mei was ik erbij!!… En dit keer neem ik mijn man mee. Ik vind het belangrijk dat we deze energie samen innemen en daarna verder gaan met het spreken van dezelfde taal.

Tot zaterdag!

Henk-Jan de Meer
8 years ago

Ik ben Henk-Jan de Meer van Henk Reports | tekst & beeld en help ondernemers aan publiciteit.

Dat doe ik
– door het schrijven van persberichten en webteksten;
– door het maken van nieuwsbrieven;
– door het het inzetten van social media;

– door ondernemers schrijftips te geven, onder meer door hun teksten te lezen en feedback te geven maar ook via mijn website.

Na alle verhalen hoop ik geweldige inspiratie te krijgen van de Business Bootcamp en vele nieuwe ondernemers te leren kennen die op een goede manier hun onderneming willen uitbouwen en uitdragen.

Marischka Setz
8 years ago

Hi Henk-Jan,

Waar kan ik jouw site met tips vinden?

Anne Fleur Sanders
8 years ago

Beste Henk-Jan,

Klinkt super! Ik denk dat veel van ons jouw hulp kunnen gebruiken!
Ontmoet je graag in oktober.

Groeten van Anne Fleur.

Gert-Jan Smit
8 years ago

Hallo collega ondernemers

Op de vraag: “wat is jouw grootste uitdaging?” kwam direct als eerste in mij op dat (potentiële) klanten mij weten te vinden, zodat ik met het werk dat ik het liefste doe ook een goed belegde boterham kan verdienen: massagetherapie, healing en reading.
Naast mijn praktijkvoering werk ik als adviseur in loondienst. Ook leuk werk, en natuurlijk heel goed voor een vast in komen.

Wat ik van mijn klanten na een sessie vaak hoor is dat:
– het een bijzondere ervaring was
– ze zichzelf veel beter kunnen voelen en bewuster zijn van zichzelf
– het gevoel hebben herboren te zijn
– ze weer een tijdje vooruit kunnen

Ik krijg ik steeds meer het gevoel dat ik me wil specialiseren. Bijvoorbeeld podiumartiesten en sprekers nóg beter in hun lijf te komen zodat ze (nog) makkelijker expressie kunnen geven aan hun eigenheid en datgene wat ze graag naar buiten willen brengen.

John Kruidhof
8 years ago
Reply to  Gert-Jan Smit

Hoi Gert-Jan,

Leuk om jou te ontmoeten aankomend weekend.

Groeten, John
0623823444

Marijke Kattenberg
8 years ago
Reply to  John Kruidhof

Hi John,

Kom ik zomaar ook jou tegen! Ik ben er dit weekend ook bij. Verheug me erop jou weer te zien.

Hartegroet van Marijke

John kruidhof
8 years ago

Leuk!! 🙂

Asja Staring-Willemsen

Na veel gehoord te hebben over de Business Bootcamp en zelf toe te zijn aan een nieuwe inspiratie heb ik mezelf opgegeven.

De overeenkomst tussen de banen die ik heb/gehad heb in het onderwijs en mijn eigen praktijk is dat ik mensen help van alle leeftijden. Dat is ook mijn drijfveer in het werk dat ik steeds zoek. De combinatie tussen zelfontwikkeling en anderen verder helpen zijn voor mij het belangrijkste in mijn werk. Werken met plezier en niet werken alleen voor het geld.

Door drukte in mijn gezin met drie kleine kindjes zoek ik naar balans tussen praktijk en gezinsmanager en mama zijn. Ik hoop inspiratie en veel tips te krijgen hoe dit aan te pakken en goed te kunnen combineren om zowel de kinderen als mezelf niet te kort te doen.

Ik heb er zin in.

Asja

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo Asja,

Toen ik je bericht las moest ik onmiddelijk denken aan twee vrouwen die ik ontmoet heb tijdens een vorig bootcamp; Wellicht vind je het leuk om ze op te zoeken. en om van hen te horen wat de Business Bootcamp hen opgeleverd heeft: managingmoms.nl/

Succes met je bedrijf en ik wens je veel goede, juiste en werkende contacten tijdens de Business Bootcamp.

Groet
Anne

Maarten Smit
8 years ago

Beste mensen,

Ik ben Maarten Smit en werk met veel plezier als kinder- en jeugdtherapeut in mijn Praktijk het Fundament. Samen met 3 andere maten vormen wij Groepspraktijk Kennemerland in Haarlem. Een mooie groep mensen met passie voor hun werk.

Mijn expertise is het begeleiden van jongens waarvan de vader fysiek en/of emotioneel afwezig is. Ik werk graag en veel met het lichaam. Hoe reageert je lichaam bv als je boos of verdrietig bent? Verandert je ademhaling, sta je nog stevig met beide benen op de grond. Het bewustzijn daarvan is vaak al een ontdekking op zich en geeft zelfvertrouwen. Je lichaam neem je tenslotte altijd mee en kan je ieder moment inzetten.
Prachtig dankbaar werk en intens genieten om die groei en lach op hun gezicht te zien als ze na een aantal individuele sessies of groepswerk weer met vertrouwen verder gaan op hun pad!

Ik kijk er naar uit om komend weekend weer met zoveel enthousiaste ondernemers samen te zijn. Ik ontmoet graag ondernemers die ook met jongens werken. Te horen hoe jij werkt en wat we van elkaar kunnen leren, Ervaringen uitwisselen en onderzoeken welke mogelijkheden we hebben om samen te werken! Gaaf je straks te ontmoeten!

Lekker netwerken, elkaar enthousiasmeren, met stapels nieuwe contacten voldaan weer naar huis te gaan!

Tot zaterdag!

Hartelijke groet,

Maarten Smit

Natascha van der Linden

Wat geweldig om mekaar hier alvast te ontmoeten!

Mijn Natascha van der Linden.
Ik inspireer en begeleid overbelaste vrouwelijke ondernemers die last hebben van vermoeidheid – stress – vermoeidheid zodat zij weer grip hebben op hun leven en werk, verbonden zijn met hun hart en hun passie. Creativiteit, Flow, Mind Power, Yoga, Mindfulness, Effectiviteit en Marketing zijn de ingrediënten voor http://www.HEARTSZ.NL

Voor http://www.KKOON.NL ontwerp ik beelden van keramiek, met de naam Transformation Houses (huizen met vlinders op het dak). Deze symbolische beelden staan voor overgang momenten en worden vaak gebruikt als urn.

Op http://www.nataschavanderlinden.nl is mijn beeldende werk te vinden.

Laat wat van je horen!
of connect met mij op mijn social media pagina’s
FB Natascha van der Linden
FB Heartsz, the treasure within
twitter.com/athearts
linked in via mail naam+gmail.com

Ik connect graag en like jullie pagina’s!

Tot gauw,
warme groet,
Natascha

Ellen Faber
8 years ago

Wat leuk om te lezen waar je mee bezig bent. Ik ben op dit moment bezig met huisjes uitsnijden (papier) en gedicht erbij (uitsnijden).

Lijkt me leuk je te ontmoeten,
Ellen Faber

Beatrijs Wind
8 years ago

Beste Business Bootcampers,

Omstandigheden dwingen mij om te moeten afzeggen. Ik vind het heel erg vervelend en had mij erg verheugd op twee inspirerende dagen. Maar soms lopen de dingen anders.
Ik neem mij voor er de volgende keer wél bij te zijn.

Groet en veel inspiratie en plezier gewenst,

Beatrijs Wind
troostgewaden.nl

Ellen Faber
8 years ago
Reply to  Beatrijs Wind

Jammer B,

Ik keek ernaar uit je te ontmoeten,
Sterkte dit weekend.

Ellen Faber

Suchita Peeters
Suchita Peeters
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik heb me geloof ik al eerder voorgesteld bij de aanmelding voor de Business Bootcamp en ga het nu gewoon opnieuw doen…

Wat leuk om zoveel ‘oude’ en nieuwe mensen te lezen hier en te gaan ontmoeten. Het enthousiasme springt van het scherm!

Ik werk als lichaamsgericht psychotherapeut, trainer en consultant voor ons bedrijf ccmsaba. Per 22 november vertrekken we naar Saba, Dutch Carribean. Het is een heel oud vulkanisch dus bergachtig eiland, je kunt er prachtige wandelingen maken en om Saba heen is het grootste en mooiste duikgebied ter wereld!

Aangezien Saba een klein eiland is ga ik me natuulrijk ook richten op de omringende eilanden. Tevens willen we kijken naar de mogelijkheden om vanuit Nederland en de Verenigde Staten vakanties aan te bieden met daarin ons pakket: the Work of Byron Katie, the Teachings of Abraham, lichaamsgericht werken, meditatie en diverse vormen van massage.

Ons doel en onze droom is om mensen aan te trekken die bij ons op het terrein kunnen verblijven, vakantie houden en tevens aan zichzelf kunnen werken.. Mooi totaalpakket dus! Wie hier ideeen over heeft: maak graag even contact met mij op de Business Bootcamp! Ik heb een sjaaltje in mijn krullen en ben daarmee herkenbaar.

Hartelijke groet en tot de 5e oktober! Ik kijk ernaar uit om mijn tweede Business Bootcamp te doen. Van de eerste zoveel geleerd wat ik goed heb kunnen gebruiken!

Ellen Bentlage
8 years ago

Beste Suchita,

Wat een prachtig plan! Ik hoor er graag meer over op de Business Bootcamp. En mocht je nog een docent hangmat-yoga/yoga zoeken, dan bied ik me bij deze aan:-).

Tot 5 oktober.

Betteke Krantz
8 years ago

Hallo mede-Business Bootcampers! Ik ben Betteke Krantz en help ouders van jonge kinderen bij het voorkomen van problemen met de opvoeding zie beteropvoeden.nl en mijn LinkedIn profiel.

Graag kom ik komend weekend in contact met:
DIANE LINKERHOF
PEGGY HO A HING
MARISKA BOSCH
MAARTEN SMIT
GERTIE BOLEIJ
MARIJKE KATTENBERG
JUSTINE BAKKER
MANON VAN HUNNEN
BRENDA DUIJNEVELD
IVO FEUTH
WILMA MASSOP
SANDY KARDOLUS
BERT VAN DER NEUT
CORRY TIMMERMANS
ANITA RUIJZING
MARIËTTE REIJN
MARTIN MEIJER

en ieder ander die denkt dat we wat voor elkaar kunnen betekenen!

Ik ben te herkennen aan een opvallend veelkleurig vest en spijkerbroek. Mijn foto is te vinden op mijn website beteropvoeden.nl en Linkedinprofiel. Ik hoop dat jullie mij willen aanspreken, tot morgen! Betteke

Marijke Kattenberg
8 years ago
Reply to  Betteke Krantz

Hi Betteke,
Ik zie je morgen graag!