Business Boost Day voor Business Bootcamp Graduates

Welkom op de voorbereidingspagina voor de Business Boost Day voor Business Bootcamp Graduates van 17 november 2013

Je krijgt op deze dag mijn 7 Business Growth Secrets met waardevolle tools en systemen  uit de Master Entrepreneur, die je direct kunt implementeren.

Je gaat snel ontdekken dat de Business Bootcamp nog maar het begin was…

En of je nu komt voor het waardevolle materiaal van de dag zelf, of voor het grijpen van de unieke aanbieding voor de Master Entrepreneur…

… je hebt de juiste keuze gemaakt om erbij te zijn!

Hoe haal jij het maximale uit deze dag?

Lees alle praktische informatie goed door, zodat je goed bent voorbereid en niet voor onnodige verrassingen komt te staan. En beantwoord de vraag op het einde.

Datum en tijd
Zondag 17 november van 10 uur tot 17 uur.
Registratie vanaf 9 uur.

We beginnen om 10 uur stipt, dus kom op tijd! Zodra je geregistreerd bent, kun je alvast beginnen met contacten leggen.

Locatie
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Catering
Koffie, thee en lunch is bij de prijs inbegrepen. Er is water om te drinken. Neem zelf een flesje mee om naar wens bij te vullen.

Kleding
De dress code is business casual. Houd rekening met de airconditioning in de zaal. Op sommige plekken kan het fris zijn.

En tot slot…heel belangrijk!

Begin met de juiste focus
De dag zit boordevol waardevol materiaal uit de Master Entrepreneur. En mogelijkheden tot netwerken. Als jij met de juiste FOCUS aan deze dag begint, ga je maximaal profiteren van de oplossingen die VOOR JOU het meeste impact hebben.  Breng nu focus aan door ons te laten weten:  Wat is op dit moment de grootste uitdaging voor jou en je business?

Begin de Business Boost Day met een voorsprong en laat jouw bericht achter in het commentaarveld. Zie het ook als een mogelijkheid om jezelf en je business alvast voor te stellen aan de andere deelnemers. En kom nog eens terug om de andere deelnemers en hun uitdagingen te leren kennen.

Tot zondag de 17e!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diana Lo-A-Njoe
8 years ago

Hallo collega-ondernemers,

Mijn naam is Diana Lo-A-Njoe, eigenaar van Workingspace with Art.

Ik help vastgoed aanbieders om uitstraling en sfeer te creëren van hun kantoorpanden door kunst aan de muur.

Hoewel mijn klanten blij zijn met mijn werk, heb ik nog terughoudendheid.
Bijv: om mijzelf en mijn kwaliteiten volledig te laten zien, om een mailinglijst te maken voor een nieuwsbrief en die maandelijks te versturen en om uit mijn connecties te halen wat erin zit (bijv ook in social media).

Verder ontmoet ik je zondag graag als je contact hebt met multinationals die zich willen profileren met INNOVATIE. Voor hun heb ik nl een PRIMEUR in Nederland en buitenland!

Ook als je professioneel (fulltime) kunstfotograaf- of kunstschilder bent, wissel ik graag kaartjes met je website uit. Wie weet kunnen we tot een samenwerking komen.

Tot zondag! Ik heb er enorm veel zin in!

Caroline van Wijk
8 years ago

Ik zoek mijn klanten in maatschappelijk bewuste ondernemingen (mvo) op het snijvlak tussen techniek en mens (bèta en gamma). Ze willen meer online activiteit maar komen er niet toe of weten niet waar ze moeten beginnen. Ze kunnen of willen niet schrijven, maar wel input leveren.

Hoe ga ik deze klanten gericht benaderen? Uiteindelijk wil ik een stappenplan voor mijn eigen online promotie, meteen een blauwdruk voor die van mijn klanten.

Fenna Janssen
8 years ago

Ik help mensen blijvend 10 kilo lichter te worden, mn. door het emotie-eten onder controle te krijgen.

Grootste uitdaging:
Mijn bedrijf voor mij laten werken (via o.a. passief inkomen) i.p.v. dat ik uurtje factuurtje in mijn bedrijf werk.

Mijn jaaromzet is prima en stijgt door… mijn vrije tijd neemt te veel af… ik wil weer fietsen en lummelen!

Tijd voor een ander bedrijfsmodel!

Veronika Rutten
8 years ago

Ik ben Veronika Rutten, SQUFFBAGS.

Ik heb in januari deel genomen aan de Business Bootcamp met de intentie om een bedrijf te starten als business coach (jouw opportunity). Mijn inzicht van de Business Bootcamp was – dat ik zelf een bedrijf moet starten en mijn expertise hierin gebruiken, want ondernemen is mijn passie. Nu 10 maanden later staat mijn shop! Het begin is er met herentassen, de collectie voor dames komt in januari (Ik had 16 jaar een winkel in luxe lederwaren, die ik 11 jaar geleden heb verkocht vanwege ziekte).

Op de Business Boost Day, wil ik graag mensen ontmoeten die mij kunnen helpen wat betreft, goede teksten schrijven, effectief sociaal media, promoten van mijn business, netwerk en feedback in de omgeving van Tilburg,

Wat ik kan bieden is: jou helpen met het starten van je business, ben je van plan om een web shop te beginnen…en zie je er tegenop…ben je bij mij op het juiste adres.

Simone Swinkels
8 years ago

Na het lezen van Kopstukken ben ik tot de conclusie gekomen dat het volgen van de trainingen: Master Entrepreneur en Financial Freedom zeer de moeite waard zijn om mijn bedrijf te laten groeien en beter op de kaart te zetten. Dat is tevens mijn grootste uitdaging! Uiteraard met handhaving van kwaliteit.

Lotte de Groot
8 years ago

Mijn naam is Lotte de Groot, eigenaar van Reclamebureau StudioDef.

Ik help met name mkb’ers en starters met communicatie om hun business goed te profileren en in de markt te zetten, waarbij originaliteit en effectiviteit centraal staan. Denk hierbij niet alleen aan een gedegen marketingplan, maar ook het ontwerpen van een logo, brochure, advertenties, verpakkingen en natuurlijk ook alle web gerelateerde zaken zoals een website, nieuwsbrief en apps.

Ik geloof in persoonlijke aandacht richting de klant, samenwerken en kennis delen. Daarom werk ik samen met specialisten uit ieder vakgebied. Zo bied ik klanten expertise tegen een gunstig tarief.

Op de Business Boost Day maak ik graag kennis met mensen die mijn hulp kunnen gebruiken, of mensen die iets aan mijn diensten toe kunnen voegen.

Ine Van Hofstraeten
8 years ago

Ik ben Ine Van Hofstraeten, gepassioneerd verkoper en schrijver van o.a. kortverhalen.

Vanaf gisteren ben ik ook officieel auteur van mijn boek Topverkoper in 20 weken, geschreven voor startende verkopers en beginnende ondernemers. Hij ligt namelijk vanaf gisteren in de winkel. 🙂

Naast het schrijven van mijn tweewekelijkse verhalen en blogs op topverkopertips.be heb ik nog een fulltime job als sales manager voor een bedrijf.
Sinds vorige week ben ik ook officieel zelfstandige (in bijberoep) en is mijn eigen bedrijf Sales & Dreams eindelijk een feit.

Waar ik vooral tegen aan loop is het allemaal te blijven combineren. Ik heb maar 24h in een dag en ik ben continu bezig. Het is niet dat ik het niet graag doe, maar door de overload aan werk/passies wordt het me soms allemaal een beetje te veel.

Hoe kan ik mijn eigen business echt een boost geven, mijn boek promoten met de hulp van anderen zodat het een bestseller wordt, maar ook wat tijd overhouden om even rust te nemen en te genieten van wat er allemaal gebeurt.

An Geuens
An Geuens
8 years ago

Ik ben An, een jaar geleden gestart als zelfstandig coach (in België). Ik help mensen die worstelen met hun loopbaan om een job te vinden die helemaal bij hen past. En ik help ook mensen om hun burn-out uit te geraken zonder te hervallen.

Mijn grootste uitdaging is af te stappen van uurtje factuurtje en mijn omzet op zijn minst x4 te krijgen.

Pieter Bas
8 years ago
Reply to  An Geuens

Hoi An,

Wat leuk dat je als zelfstandige bent gestart vorig jaar. Ik ben ervan overtuigd dat je veel mensen goed helpt bij het vinden van een baan die bij ze past!

Ik lees dat het een uitdaging voor je is om af te stappen van het uurtje factuurtje. Dat heb ik in het weekend van de Business Bootcamp ook gedaan. Dat is het makkelijkste dat er is -> gewoon doen! Ik weet 100% zeker dat het je gaat bevallen!

Mijn klanten en mijn medewerker vinden het fantastisch. Ik geniet er ook iedere week opnieuw van.

Als je hulp nodig hebt, dan kun je me mailen.
Vriendelijke groeten,
Pieter Bas