Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates

Welkom op de voorbereidingspagina voor de Business Boost Day voor Master Entrepreneur Graduates van 16 november 2013

Ben jij er klaar voor om van 2014 jouw beste jaar ooit te maken (Life Skills University) en/of jouw business succesvol te laten groeien door jezelf als de ware expert te positioneren (Business University)?

Of je nu komt voor het waardevolle materiaal van de Business University of Life Skills University of voor het grijpen van de speciale aanbieding voor de laatste Business University of Life Skills University…

Het is een goede keuze om erbij te zijn!

Hoe haal jij het maximale uit deze dag?

Lees alle praktische informatie goed door, zodat je goed bent voorbereid en niet voor onnodige verrassingen komt te staan. En beantwoord de vraag op het einde.

Datum en tijd
Zaterdag 16 november van 10 uur tot 17 uur.
Registratie vanaf 9 uur.

We beginnen om 10 uur stipt, dus kom op tijd! Zodra je geregistreerd bent, kun je alvast beginnen met contacten leggen.

Locatie
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Catering
Koffie, thee en lunch is bij de prijs inbegrepen. Er is water om te drinken. Neem zelf een flesje mee om naar wens bij te vullen.

Kleding
De dress code is business casual. Houd rekening met de airconditioning in de zaal. Op sommige plekken kan het fris zijn.

En tot slot…heel belangrijk!

Begin met de juiste focus
De dag zit boordevol waardevol materiaal uit de Business University en Life Skills University. En als jij met de juiste FOCUS aan deze dag begint, ga je maximaal profiteren van de oplossingen die VOOR JOU het meeste impact hebben.  Breng nu focus aan door ons te laten weten:  Wat is op dit moment de grootste uitdaging voor jou en je business?

Begin de Business Boost Day met een voorsprong en laat jouw bericht achter in het commentaarveld. Zie het ook als een mogelijkheid om jezelf en je business alvast voor te stellen aan de andere deelnemers. En kom nog eens terug om de andere deelnemers en hun uitdagingen te leren kennen.

Tot zaterdag de 16e!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Droog
8 years ago

Mijn grootste uitdaging is op het moment het implementeren van alles wat ik heb geleerd bij de Master Entrepreneur. Mijn opt-in aanbod is bijna af (een ebook over wat een groen voor je kan doen – 5 manieren waarop een groen grafisch ontwerper je kan helpen met je drukwerk, verpakkingen en je CO2 voetafdruk). Daarna ga ik mijn website afmaken en natuurlijk mijn nieuwsbrief opzetten.

Daarnaast loopt in februari een grote klus (3 dagen in de week op locatie als freelancer) af. Ik ben dus nog op zoek naar een nieuwe grote klus of een aantal kleinere klussen die dit op kunnen vullen.

Genoeg te doen dus 🙂

José van Gijn
8 years ago

Ik heb een zorgonderneming met verschillende diensten. Ik heb mooie nieuwe producten in de maak. Ik merk dat ik momenteel erg wordt tegen gehouden door mijn eigen persoontje. Als lid van de generatie ‘onder het maaiveld blijven’ merk ik dat ik het nu erg lastig vind om door te pakken. Ik laat me makkelijk stil zetten door een hobbeltje.

Wat ik hoop te bereiken met Life Skills University, is meer vertrouwen in mijn eigen kunnen, Dat ik leer om mezelf te laten zien en te weten dat ik het kan.

De 16e ben ik er bij omdat ik de Life Skills University op mijn verlanglijst had voor 2015. Aangezien ik nu nog met een HBO-opleiding bezig ben. Om alles tegelijk te doen vergt veel tijd en energie. Ik kom dus om te voelen wat voor mij de juiste beslissing is!

En uiteraard geeft deze dag weer ongetwijfeld veel waardevolle informatie!
Tot de 16e!
José Adam-van Gijn

Vanessa van Loon
8 years ago

Ik heb sinds vorig jaar een website opgericht waar ik tips op het gebied van geluk & “je goed voelen” deel. Tevens geef ik samen met mijn partner relatiecoaching. Zowel “gewone” relatiecoaching als coaching aan stellen waarbij er één heel graag kinderen wilt en de ander juist niet (deze specialisatie is ontstaan doordat wij zelf 2 jaar lang hiermee geworsteld hebben).

Mijn grootste uitdagingen zijn:
* Prioriteiten stellen. Ik dien mijn focus te verdelen over mijn eigen bedrijf en de coaching die ik met mijn partner doe, zeker omdat ik daarnaast ook nog voor 28 uur een “reguliere” baan heb;
* Mijzelf presenteren. Vandaar dat het onderdeel spreken in het openbaar uit het programma van de Boost Day erg nuttig voor mij zal zijn.
* Ik wil al een jaar lang een E-book schrijven maar het komt niet goed van de grond. Ik verwacht tijdens de Boost Day tools te krijgen om nu eindelijk concreet met het schrijven van het E-book aan de slag te kunnen.

Ik heb er zin in, tot volgende week allemaal!

Eline van de Veen
Eline van de Veen
8 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn business snel en stevig te starten. Ik heb vorige maand na een lang proces echt mijn doelgroep gekozen. Vorig jaar de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success en Financial Freedom gedaan.

Alle ingredienten zijn dus nu in huis om te gaan implementeren. Het is nog zoeken naar de slimste volgorde. Eerst website helemaal af met opt in, of vooraf al starten met bloggen. Ik wil nl. mijn mailinglist de eerste keer met een mooi aanbod benaderen. Liefst een ebook als opt in. Een belangrijk deel van mijn lijst wil/mag ik nl maar 1x gebruiken voor mijn nieuwe bedrijf. Leuk om daar morgen met jullie over te sparren. #Zinin(buiten)

Wilhelmus J. Hoekstra
8 years ago

Ik, en wij waren er zeker van dat we na Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Social Media Secrets, Leef Lekker, Breakthrough to Success en nog komende Financial Freedom ons niet verder zouden inschrijven voor een vervolg. Eerst maar eens zorgen dat we alles daadwerkelijk gaan doorvoeren en toepassen wat we allemaal geleerd hebben.

Nu een aantal weken na de Breakthrough to Success begint het toch te kriebelen. Gaan we niet veel missen als we niet verder gaan, je doorleeft alles toch weer extra en krijgt steeds beter voor ogen waar je pad nu loopt.
Daarom gaan we nu toch naar de Business Boost Day om goed te kijken wat de Business University allemaal voor ons te bieden heeft en zo goed de afweging kunnen maken daar nu ook weer tijd en geld in te investeren of toch gewoon eerst alles implementeren.

Je wilt het eigenlijk gewoon niet missen.
Iedereen veel succes bij je eigen overwegingen en tot ziens!
Wilhelmus J. Hoekstra

Jolanda Zeggelaar
Jolanda Zeggelaar
8 years ago

Mijn grootste uitdaging blijft het implementeren, er tijd voor vrijmaken, niet alles zelf hoeven/willen doen en uit die comfortzone komen…

Robert Zeggelaar
8 years ago

Mijn grootste uitdaging is direct mijn gevoel onder woorden kunnen brengen, al is het alleen maar voor mijzelf. Ik heb mijzelf aangeleerd om emotionele reactie zolang mogelijk uit te stellen. Zelf zo erg dat ik soms niet eens weet hoe ik me voel op het moment zelf. Ik kan dat dan pas achteraf beschrijven.

Charlie Paludanus
8 years ago

Sinds het Leef Lekker Event ben ik voluit aan het werk om de droom die ik al tientallen jaren had (maar nooit iets mee gedaan had) te verwezenlijken.

Ik ben keihard aan het werk om mijn nieuwe bedrijf van de grond te trekken: “Vrij van Eetstoornis”.

Door middel van training en coaching help ik vrouwen met boulimia en onbeheersbare eetbuien zich bevrijden van hun eetstoornis.

Hierbij maak ik gebruik van zowel mijn kracht als ervaringsdeskundige (ik had 23 jaar geleden zelf een eetverslaving) als van mijn ervaring in het bedrijfsleven als communicatiedeskundige, coach en gedragstrainer.

En ik pas alles wat ik bij Open Circles tot nu toe heb geleerd toe. Mijn website staat net live, mijn eerste 3 blogs zijn geschreven en er is nog veel in ontwikkeling.

Mijn grootste uitdaging op dit moment is “het krijgen van klanten”. Veel mensen met een eetstoornis zijn 16-24 jaar wat betekent dat hun ouders de betalende klanten zullen zijn. Bovendien houden mensen met een eetstoornis (vooral met boulimia en eetbuien) het vaak jaren geheim. Mijn uitdaging is hen toch te bereiken en te helpen.

Voor de Business Boost Day wil ik vooral leren hoe ik dat e-book kan schrijven want dat kan ik dan gelijk gaan toepassen als optin-offer. En ik hoop met veel mensen te kunnen sparren over hoe ik het beste mijn doelgroep kan benaderen. En daarnaast hoop ik op een super goede “irresistable offer” met partnerdeal voor de Business Academy omdat ik merk dat het fijn is om steeds een stok achter de deur te hebben om vervolgstappen te zetten.

Tot over anderhalve week. Ik heb er zin in. Groet, Charlie

Cindy Groeneveld
8 years ago

Het is mij van belang gebleken om voortdurend de energie en vooral de inhoudelijke infoematie te blijven opzoeken. Blijven leren! Mijn grootste uitdaging is gefocust blijven en op mijn businesspad blijven.

Het bijwonen van de Master Classes ondersteunt daarbij dus graag tot de 22e!