Communication Master Class – mei 2013

Welkom op de voorbereidingspagina van de Communication Master Class!

In de Communication Master Class leer je een geweldige tool waarmee jij jouw relaties kunt verbeteren, of dit nu zakelijke of meer persoonlijke relaties zijn.

Ter voorbereiding nodig ik je van harte uit om eens bij jezelf na te gaan welke relaties er zijn in jouw leven:

  • De relaties die goed zijn: welke elementen maken deze relaties goed en wat levert het jou op?
  • De relaties die niet goed zijn: welke prijs betaal jij en hoe wil jij dat deze relatie is? Wat wil je bereiken?

Met de antwoorden op deze vragen start je gefocust aan de Communication Master Class en zul je versteld staan van de eenvoud van de oplossing die je wordt aangereikt!

Ik verheug me erop met je te werken!

Verder… op deze pagina vind je belangrijke informatie, lees het dus goed door.

Datum en tijd
Vrijdag 17 mei 2013 van 10:00 tot 17:00 uur (registratie van 8:30 tot 9:30 uur)

KOM OP TIJD!
Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen, zodat we alle deelnemers kunnen registreren.

Zodra je geregistreerd bent, kun je alvast beginnen met contacten leggen met de overige deelnemers.

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Maaltijdpakket
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid die het NBC biedt om een maaltijdpakket (koffie/thee en lunch) af te nemen voor deze dag. Je kunt dit maaltijdpakket bestellen tot 13 uur de dag voorafgaand aan de Master Class.

Klik hier voor meer informatie en om jouw maaltijdpakket te bestellen.

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Meenemen
Neem ruim voldoende visitekaartjes mee. Wees voorbereid op het leggen van nieuwe contacten die tot samenwerking kunnen leiden…

Dresscode
Draag gemakkelijke kleding, business casual.

Stel jezelf voor
Om elkaar alvast een beetje te leren kennen… stel jezelf voor in het commentaarveld hieronder!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Communication Master Class!

Tot vrijdag 17 mei!

Vered Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

114 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nono Schrader
9 years ago

Dag,
Medemenselijk ondernemen waarbij het gaat om oprechte aandacht en het evenwicht tussen zakelijkheid en empathie.

Als executeur en adviseur over nalatenschappen begeleid en ondersteun ik mensen bij de (afwikkeling van) een erfenis. Daar komt veel meer bij kijken dan de meeste mensen weten. Een beetje taboe omdat overlijden en alles wat daarmee te maken heeft zelden besproken wordt terwijl we allemaal één of meerdere keren nabestaanden zijn of worden en ook weten dat we allemaal zelf een keer zullen overlijden. Een mooi vak.

Zie ernaar uit jullie te ontmoeten.

Jaqueline van Baars
9 years ago

Als Oefentherapeut help ik mensen zich bewuster te worden van hun lichaam. Hoe spieren en gewrichten in het dagelijks bewegen beter gebruikt kunnen worden, om zo klachten te verminderen en te voorkomen.
Als bedrijfsoefentherapeut geef ik ook advies en trainingen over gezonde werkhoudingen. Het doen van acquisitie en het instand houden van contacten met opdracht gevers vind ik lastig.
Ik denk dat er met communicatie heel veel te bereiken valt:!
tot 17 mei!

ps mijn web site wordt momenteel vernieuwd,

Joop der Weduwen
9 years ago

Lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en aan de slag te gaan met mijn communicatie(mis)vormen.

Tot volgende week.

Melissa Avondrood
Melissa Avondrood
9 years ago

Ik ben Melissa Avondrood, 36 jaar en woonachtig in de mooie VOC stad Hoorn (NH).

Na jarenlang in de financiële sector te hebben gewerkt en hiervoor talloze communicatietrainingen te hebben gevolgd, ben ik vorig jaar voor mezelf begonnen. Als consultant voorzie ik kleine bedrijven van een paar extra handjes, tijdelijk of permanent.

Alle trainingen ten spijt, netwerken/acquisitie plegen is zeker nog niet mijn sterkste punt! Op deze dag hoop ik toch net weer een ander inzicht te krijgen in hoe effectief te communiceren.

Ilona Visker
9 years ago

Hallo Melissa,

ik kom uit dezelfde prachtige stad, zullen we samen rijden?

Ik ben Ilona Visker en ben nu 3 jaar bezig als professional organizer en budgetcoach. Dagelijks communiceer ik met mijn klanten en dat gaat over het algemeen goed. Toch ben ik erg benieuwd wat ik de 17e allemaal ga leren want uitgeleerd ben je immers nooit!

Mariska Langeveld
9 years ago

Beste Paulien,

Ik verkoop ook concrete producten.

Ik ben een specialist in het bakken van bijzondere zoete- en hartige taarten en heb een eigen patisserie. Ik help mensen die geen zin of tijd hebben (of het niet kunnen) om voor hun bijzondere, lekkere taarten te maken waarvan zij en hun gasten kunnen genieten.

Ik ben geen verkoper in hart en nieren, maar ik ben goed in wat ik doe. Ik wil graag leren over hoe mensen met elkaar communiceren en met name het gedeelte van non-verbale communicatie omdat dat een heel belangrijke factor is. Ik ben beniewd.

Ilona Maas-Buddingh
Ilona Maas-Buddingh
9 years ago

Leuk jullie te ontmoeten op de Communication Master Class, altijd goed om meer te leren over effectieve communicatie.

De input kan ik meenemen bij het afschrijven van mijn boek: ‘BEGIN met Duurzaamheid’, In 5 stappen naar duurzaam denken en handelen, en voor het bijbehorende interactieve online platform.

Met dit platform wil ik bewustwording en inspiratie geven aan professionals om duurzaamheid te vertalen naar persoonlijke en zakelijke rollen. En laten zien dat duurzaam denken en handelen positief, waardevol en leuk is!

Lucinda Hereijgers-Wong Si Kwie

Ik ben Lucinda Hereijgers-Wong Si Kwie. Ik ben van SiQui Projectondersteuning. Ik organiseer ruim 15 jaar de meest uiteenlopende relatiemarketing evenementen voor mijn klanten. Tot 2009 deed ik dit in loondienst en sinds 2009 werk ik als ZZP-er.

Naast mijn werk voor mijn opdrachtgevers, heb ik ook eigen ideeën die ik heel graag verder wil ontwikkelen. Een daarvan is “Dag van Relatiebeheer”. Deze landelijke Dag vindt vanaf dit jaar elke eerste donderdag van oktober plaats.

Het doel van deze dag is dat bedrijven bewust worden van het werken aan actief relatiebeheer en dat bedrijven deze dag zien als startpunt om het relatiebestand of management informatie up to date te krijgen en te houden en weten wie hun relaties zijn en wat zij nog voor de organisatie betekenen.

Mijn focus is om binnen afzienbare tijd Dag van Relatiebeheer landelijke bekendheid te geven bij alle bedrijven profit of non-profit in Nederland.

Mijn uitdaging voor de Communication Masterclass is meer inspiratie en duidelijkheid te krijgen hoe ik deze landelijke “Dag van Relatiebheer” het beste kan introduceren in Nederland en dat deze dag binnen afzienbare tijd bekendheid krijgt bij alle bedrijven in Nederland, profit en non-profit bedrijven.

Dat deze bedrijven “Dag van Relatiebeheer” gaan omarmen en dat zij deze dag gebruiken als belangrijk aandachts- en startmoment voor actief inzetten of doorpakken van relatiebeheer. Vanzelfsprekend is het belangrijk dagelijks met Relatiebeheer bezig te zijn om je bestaansrecht als organisatie te kunnen waarborgen.

Alleen in de praktijk blijkt, afhankelijk van werk dat je doet, dat de waan van de dag vaak de werkplanning bepaald.

Ik zie uit naar de Communication Masterclass om de introductie van deze landelijke dag nog duidelijker voor ogen te krijgen voor het genereren van landelijke bekendheid via social media en andere vormen van communicatie.

Tot vrijdag, ik verheug mij op deze inspirerende dag.

Lucinda Hereijgers-Wong Si Kwie

Kees Holleman
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik heb recent Nisandeh ontdekt en ben heel benieuwd wat ik van hem kan leren. ben op dit moment met flexkom bezig en zoek nog andere mensen in mijn team, die ook een passief inkomen willen binnen een paar jaar.

Pensioen is geen kwestie van een kalender, maar van inzet

Kijk maar eens op mijn site

Joy Quist
9 years ago

Dag allemaal,

Als integratief therapeute voor volwassen en kinderen werk ik al vele jaren in mijn eigen praktijk. Mijn integratieve massages helpen aangrijpende gebeurtenissen te verwerken en los te laten.

Als docente informatica geef ik cursussen bij het bedrijfsleven in voornamelijk Microsoft Office toepassingsprogramma’s.
17 mei kreeg ik in de schoot geworpen, een vriendin was verhinderd. Ik ga van dat cadeau met volle teugen genieten en hoop veel te leren.

Graag tot morgen,
Joy

Sheira Remkes
Sheira Remkes
9 years ago

Hoi, ik ben Sheira Remkes woonachtig in Gelderland Arnhem, wat werk betreft ben ik:

Regio Coórdinator Werkgroepen bij de Dierenbescherming
Vrijwillig Inspecteur bij de Dierenbescherming
Parttime Verhuurbemiddelaar
ZZP Recruiter voor sales functies

Ik kom uit de financiéle dienstverlening ben 12,5 jaar adviseur geweest. En heb 7 jaar mijn eigen Wellness Studio gehad inzake ontspanning en healing (magnetiseren).

Mijn huidige banen vind ik fantastisch om te doen en voel me een bevoorrecht mens. Maar alles valt en staat met communicatie en kijk uit naar wat de dag mij brengen gaat want er is bij mij altijd ruimte voor zelf inzicht en ontwikkeling.

Tot dan!
gr Sheira

René Terwey
9 years ago

VMB security & solutions is hèt Recherchebureau om alles op gebied van fraude uit te laten zoeken. (ziekteverzuim, interne diefstal, alimentatiefraude, verzekeringsfraude) Tevens leveren wij camerasystemen met DVD kwaliteit (en niet de filmpjes à la opsporing verzocht…) en kleine kastjes om je waardevolle spullen binnen heel Europa gedurende 3 jaar lang op 1 batterij terug te kunnen vinden. (goedkoper dan verzekeren….)

Het lijkt me na 4 jaar wel weer eens leuk om een dag met Nisandeh mee te maken.

Jolanda Deken
9 years ago

Ik help andere mensen bewuster te worden van hun levensstijl.
Zo wil ik bijdragen aan een gezondere, fittere en blije wereld.
Mijn doel is 1 miljoen mensen motiveren naar gezonder leven. Dit doe ik door cursussen en Fitclubs (samen bewegen), altijd met individuele begeleiding: advies over goede voeding en supplementen. Voortgang bieden in dit proces door regelmatige follow-up. En mensen op te leiden om het zelfde als ik te doen.

Inmiddels vullen de groepen zich spontaan door mond tot mond reclame. 3000 mensen volgden inmiddels de cursussen.

Inmiddels, ben ik zeker mede door de stimulans van Open Circles Academy, gestart met de cursus live via een webinar aan te bieden. Grootste behoefte is nu voldoende collega’s aantrekken om dit te willen leren en samen te werken!

Nancy Klomp
9 years ago

Ik heb een bedrijf in Watersnijtechniek, wat? ja watersnijtechniek..
Hiermee kan ik heel veel hele mooi producten maken, uit heel veel soorten materialen.
Het is voor mij een grote uitdaging om dit duidelijk te maken aan iedereen. Van nature ben ik een doener en geen verkoper, maar dit is wel essentieel voor een eigen bedrijf!

Else van der Sloot
9 years ago
Reply to  Nancy Klomp

Hallo Nancy,

Ik begrijp je probleem. Ik doe ook liever dan dat ik steeds weer de verkoop barricaden op moet. Maar als je iemand zou vinden die dat van je overneemt, kun je waarschijnlijk dat doen waar je het beste in bent. Ik hoop ook ooit zo ver te komen dat iemand anders mijn producten “aan de man/vrouw” brengt.

Tot vrijdag!

Marjolein Kamstra
9 years ago
Reply to  Nancy Klomp

Hoi Nancy,

Dat klinkt heel bijzonder. Ik zou er graag meer over horen. Ik heb wel iets met water en heb bovendien een aantal mensen in mijn omgeving die ook op bijzondere wijze dingen maken.
Ik hoop je tegen te komen.

gr. Marjolein

Nancy Klomp
9 years ago

Hallo Marjolein,

Dat lijkt me leuk, ik vertel graag wat onze mogelijkheden zijn.
dit is de link naar mijn fotoalbum, om alvast een idee te krijgen.

mijn.fotoalbum.nl/s/gakxu

Marisa Smit
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik wil me ook graag alvast voorstellen, ik ben Marisa en mijn bedrijf heet Hamertje Chick.

Met Hamertje Chick maak ik meubels en objecten, voorbeelden hiervan kunnen jullie zien op mijn website: hamertjechick.nl

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Marisa Smit

Hoi Marisa,

Wat een leuke business! Heb je ook wat aan stoelen/fauteuils die uit de tijd zijn? En renoveer je dan alleen spullen die bij de eigenaar zijn en blijven of ook op eigen gelegenheid? Dat haal ik nog niet helemaal uit je site.

Van mijn overleden tante heb ik voor een klein prijsje wat meubeltjes te koop. In het bijzonder 2 fauteuils zijn echt heel fraai, omdat ze hetzelfde zijn, maar dan iets verschillend in grootte. Een mannetje en een vrouwtje zeg maar.

Als je belangstelling hebt, neem maar contact met me op.

Hartelijke groet, Marjolein

Jenny Protzman
9 years ago

Ik ben enthousiast en blij dat ik deze dag kan meemaken. Verder ben ik Fotograaf en Coach. Als je een mooi portret wilt waar je ziel zichbaar wordt kom je bij mij. En als je je ongewenste emoties zoals Anger, Sadness, Fear, Guilt, Shame kwijt wilt kom je ook bij mij. Ik ben Master Practitioner Time LIne Therapy. Een geweldige methode om Fobieën en ongewenste Emoties kwijt te raken. Vaak al na een sessie van 2 uur. Voordat ik ZZP werd, heb ik 30 jaar in het onderwijs gewerkt als docente Frans en ICT-Coördinator en schoolfotograaf

Judith Hompe
9 years ago

Ik werk als VA (Virtual Assistant) voor veel verschillende klanten. De één heeft het graag zus en de ander zo, schakelen tussen de klanten en mijn communicatie aanpassen zodat ze me allemaal begrijpen. Ik hoop dat ik er net zoals in de eerdere masterclasses weer wat stappen in kan maken.
Ik zie jullie vrijdag!

Marie Six
Marie Six
9 years ago

Ik ben heel blij om jullie allemaal weer terug te zien! Ik heb zo zin in.

Wat ik altijd leuk vind, is om te zien wat is de “drive” van de mensen, wat maak ze vrolijk van, waar hun hart ligt. Het is een beetje zoals wandelen in mijn tuin, zo veel verschillende, mooie bloemen die allemaal proberen de licht van de zon te vangen, maar de tuin hebben ze allemaal nodig.

De wereld heeft ons allemaal nodig en ik vind het fantastisch om weer tussen jullie te wandelen en misschien met een paar mee te wandelen, die, zoals ik, houden van de natuur.

Elise van Hijfte
9 years ago

Ik heb 12 jaar een healing praktijk gehad en mijn hoofddoel is altijd een ander zijn/haar diepste weten te activeren.

Momenteel ben ik een Soul Singer/Songwriter aan het coachen.

Mijn doelgroep is eigenzinnige, creatieve artiesten. Deze mensen begeleiden is een uitdaging en een feest voor mij.

Ik ben heel benieuwd naar wat voor extra inzichten/tools ik op deze dag ga leren.

Ankie van de Weerd
9 years ago

Ik vind het superleuk om mee te doen en mezelf te blijven ontwikkelen. Zelf geeef ik trainingen Mindfulness en Creatieve en intu:itieve ontwikkeling. Daarnaast begeleid ik mensen vanuit de lichamelijke invalshoek om in balans te komen met lichaam geest en ziel. Een behandeling Fysiosynthese is een ontdekkingsreis door je eigen lichaam net zoals een grote beurt voor je auto. Ik verheug me op 17 mei.

Douwe Bethlehem
9 years ago

Hallo,

Ik ben Douwe Bethlehem en ik help particulieren en bedrijven hun bouwplannen te realiseren die buiten het bestemmingsplan vallen.

Ik hoop vrijdag veel te leren over effectieve communicatie.

Caroline de Jong
9 years ago

Ik ben organisatie adviseur in de zorg en ondersteun o.a. de GGZ professionals, in de vrijgevestigde/zelfstandige praktijken, op diverse gebieden waarbij tevens verschillende disciplines betrokken zijn.
Communicatie met de verschillende professionals is hierbij van groot belang en aangezien ik mezelf graag blijf ontwikkelen, ben ik heel benieuwd welke tools wij tijdens deze Masterclass aangereikt krijgen!

Ik kijk er naar uit en tot 17 mei!

Monique Langerveld
9 years ago

Ik ben geen consultant, adviseur, trainer of coach…
Ik voorkom dat echtparen het niet eens worden over de toekomstige verbouwing of nieuwbouw van hun woning.
Hoe doe ik dat?
Door goed te luisteren naar de wensen van beide partijen.
Door al in een heel vroeg stadium het ontwerp te visualiseren in 3D. Het ontwerp moet voor iedereen begrijpbaar zijn. De verbouwing of nieuwbouw van hun huis moet als een jas passen om allebei.
Ik ben architect.

Marjolein Kalter
9 years ago

Hai Monique,

Wat een mooie niche…….
Het probleem dat stellen tegen elkaar aanbotsen bij een verbouwing is denk ik evident.

Zoals jij hem nu beschreef moest ik hem even 2x lezen, voordat ik het begreep vanwege de dubbele ontkenning.

Ik kan me voorstellen dat de energie nog meer gaat stromen als je zou schrijven:
Ik zorg dat echtparen het eens worden over de toekomstige verbouwing of nieuwbouw van hun woning.

En misschien kan hij met nog meer synergie geformuleerd worden.

Hartelijke groet, Marjolein

Eric van Es
Eric van Es
9 years ago

Ik moet nodig aan mijn communicatie skills werken.

Het belang hiervan heb ik onderkend, door de lessen van Nisandeh Neta.

Ik ontwikkel een systeem om efficiënt met alternatieve energie te werken en gebouwen geheel van alternatieve (zonne)energie te voorzien met de mogelijkheid hiermee te overwinteren.

Menasseh Rotteveel
9 years ago

Altijd ruimte voor communicatie verbetering/optimalisatie!

Sylvia de Goede
9 years ago

Mijn specialisme is communicatie- en gedragsverschillen tussen mannen en vrouwen, met als doel relaties te herstellen.
Dus ik verheug me enorm op deze, Communication Master Class

Oscar van Aalten
9 years ago

Inmiddels ben ik nu 4 jaar bezig als zzper.

Dit doe ik door mezelf te verhuren voor ICT aan bedrijven. Hierbij wordt ik vooral ingehuurd om hun bestaande applicaties over te zetten op een nieuw platform (nieuwe versie van Windows, omzette naar Citrix of het virtualiseren van applicaties. Doorgaans heb ik langere opdrachten en hoef ik mezelf dus niet zo vaak te verkopen. Goed overbrengen van mijn boodschap dat is iets waar ik wel wat hulp bij kan gebruiken. Betrap mezelf erop dat, vooral wanneer ik onderbroken wordt nogal eens verzand in een onsamenhangend verhaal.

Daniëla Postma
9 years ago

Mijn werk (boekbeleidster bij levensverhalen) doe ik voornamelijk alleen en in één op één-contacten met klanten en leveranciers van diensten (als drukkerijen).

Maar ook daarin draait alles om communicatie. En het lijkt me super om daarvoor meer handvatten aangereikt te krijgen!

Hanny Verheijden
9 years ago

Sinds 2000 leef ik mijn passies uit door vorm en inhoud te combineren. Al mijn opleidingen en ervaringen kan ik gebruiken binnen mijn bedrijf. Feng Shui Visie. Ik help particulieren en bedrijven hun woon en werkplekken te optimaliseren voor meer vitaliteit, harmonie en succes en breng daarbij veel extras in op persoonlijk vlak.
Kijk uit naar vrijdag, misschien ontmoet ik wel mensen om mee samen te werken.

Hermien Redmond
9 years ago

Ik heb een Surinaams/Caraibisch cateringbedrijf en geef ook (mini)kookworkshops. Voorafgaand aan de kookworkshops organiseer ik proeverijen waar men alvast kennis kan maken met de Surinaamse gerechten die in de kookworkshop gemaakt worden en de gezellige Surinaamse sfeer.

Ik vertel je er morgen alles over, want ik helaas kan ik je niets laten proeven.

Heidi von Weiler
9 years ago

Hallo allemaal, over communicatie ben je nooit uitgeleerd naar mijn idee!

Mijn producten (Rapport voor Mama, Papa, (groot)Ouders, Juf/Meester) gaan over de communicatie tussen ouder en kind. Kijk eens op mijn website.

Ik heb erg veel zin in deze dag en ga er open minded in 🙂
Tot morgen!

Paulien van der Geest
9 years ago

Niemand weet hoe goed je product is, totdat je dit kunt overbrengen.

Het valt me op dat er altijd veel consultants, adviseurs, trainers en coaches in de zaal zijn. Komen er ook mensen die meer een product (of service anders dan je eigen advies) verkopen? Mijn partner en ik hebben bijvoorbeeld een online reisorganisatie naar Indonesië.

Daniëla Postma
9 years ago

Ha Paulien,

Ja, er zijn zeker nog mensen die producten verkopen!

Bij mij zit het een beetje ertussenin: ik help mensen bij het op papier zetten van hun levensverhaal. Afhankelijk van wat mijn klanten willen (en dat wisselt per keer) houd ik interviews, redigeer bestaande tekst, bewerk foto’s, verzorg de vormgeving, en/of regel allerlei dingen rond het drukproces… Met als eindresultaat: een boek!

Heel leuk om te doen: juist vanwege de combinatie van inhoudelijk èn praktisch bezig zijn!

Tenny Jonkers-Weijnen
9 years ago

Hallo Paulien, wat leuk om te lezen dat je een online reisorganisatie voor reizen naar onder andere Indonesië hebt. Ik heb jaren als manager touroperating voor reizen naar het Verre Oosten gewerkt, waarbij ik veelvuldig naar Indonesië reisde. Het zou leuk zijn als we elkaar tegen komen.
Nu doe ik echter totaal iets anders. Ik ben nabestaandenbegeleider en geef emotionele en praktische begeleiding aan nabestaanden.

Nancy Klomp
9 years ago

Dat viel mij inderdaad ook al op.

Ik heb een bedrijf waarin wij producten maken!
We hebben een werkplaats waar we diverse en uiteenlopende producten maken uit bijvoorbeeld metaal, kunststoffen, hout, rubber, enz.

Wat wij doen is veelal klant gericht, enkel stuks en kleine series. Hier een linkje naar mijn foto album om een indruk te krijgen. mijn.fotoalbum.nl/s/gakxu

Denk ook bijvoorbeeld aan bijzondere aandenken, relatie geschenken, logo’s.

Mijn grootste ‘probleem’ is, hoe ga ik dit allemaal verkopen..

René van Bommel
9 years ago
Reply to  Nancy Klomp

Leuk te zien dat er ook andere mensen zijn die concrete producten verkopen. Ik heb een watersportwinkel, gespecialiseerd in maritieme mode en zeilkleding. Misschien tot vrijdag.

Nicky Beentjes
9 years ago

Hallo,

Mijn bedrijf heet Nieuwe Indruk.
Ik richt me (in samenwerking met een ander bedrijf) op het ontwikkelen en vormgeven van “belevenisboekjes”. Boekjes om te hebben, cadeau te geven of te verkopen aan je klanten of bezoekers. Het boekje bevat een belevenisroute, een route met een verhaal voor een (fiets)wandeling door de natuur, bij een buitenplaats of een landgoed. Het verhaal is oud (maar niet bekend), het boekje nieuw.

Behalve dit help ik zelfstandig ondernemers succesvoller te zijn door het in balans brengen van hun woon- en werkomgeving met Feng Shui.

Ellen Doedens
9 years ago

Hallo medecursisten,

Ik geef al een paar jaar yogalessen en ben sinds januari begonnen met geven van Lachworkshops.
Het is zo leuk te zien hoe de gezichten van mensen door middel van een paar oefeningen helemaal open gaan!

Ik blijf het wel lastig vinden om de workshop en mezelf goed te presenteren. Ik wil graag meer hierover leren van anderen en kom daarom naar deze cursus.

Spannend en leuk!

vrolijke groet,
Ellen

Esther Reijns
9 years ago

Sinds vorig jaar heb ik mijn eigen bedrijf in interieurvormgeving, genaamd Stylachterover. Daarnaast maak ik ook fotoboeken voor derden onder de naam Stylachterover in the Picture.

Communicatie vind ik persoonlijk een doodeng ding, dus is er voor mij nog veel te leren 🙂

Tot 17 mei!
Een stylvolle groet,
Esther

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Esther Reijns

Ha Esther,

Wat een geweldige naam!
Ik zat hardop in mijn eentje achter mijn PC te lachen.

Dit soort woordspelingen maakt dat je bij mij al een streepje voor hebt.
Ik denk voor mijn business aan kanotochten met de naam:
Peddelen, Peuzelen en Pinksteren
of Varen, Verhalen en Verpozen……….
Maar dat haalt het nog even niet bij jouw naam. Gefeliciteerd!

Hartelijke groet, Marjolein

Esther Reijns
9 years ago

Wat een mooi compliment Marjolein. Dank je wel!
Wie weet tot morgen 🙂

Een stylvolle groet,
Esther

Henk van der Duim
9 years ago

Paulien je wordt gedeeltelijk op je wenken bedient. Naast het adviseren en trainen van ondernemers op het gebied van online marketing (voornamelijk social media), ben ik mede-eigenaar van mijngeldABC, die een financiële toepassing levert voor de consument.

Astrid Sneekes
9 years ago

Hi allemaal!

Het lijkt me ontzettend leuk om onze harten bij elkaar te steken en krachten te bundelen.

Ik zoek iemand- of meerdere mensen! – die succesvol retraites organiseert en daarbij graag mij bij zou willen betrekken 🙂

Mijn passie is het helpen van jou om je GEWELDIG te voelen , precies zoals je bent. Het beste in jou boven te halen.
…door mijn massage!
Heerlijk genieten en jezelf openen voor onbegrensde mogelijkheden.

Ben benieuwd je te ontmoeten!
een mooie dag gewenst,
Astrid

Erwin Siereveld
9 years ago

Ik help leidinggevenden het maximale uit zichzelf en hun team te halen.

Door middel van trainingen, coaching en producten zoals quickscans en “on the job” trajecten, zetten we leidinggevenden aan het maximale uit hun leiderschap en mensen te halen.

Ellen Doedens
9 years ago

Hallo medecursisten,
Ik geef al een paar jaar yogalessen en ben sinds januari begonnen met het geven van Lachworkshops.

Mijn passie is het creëren van een lach op ieders gezicht!
Om dit te doen moet je zelf goed in je vel zitten en makkelijk kunnen praten.

Waar ik tegen aan loop is het presenteren van mezelf, dat blijf ik lastig vinden. Daarom ga ik nu naar deze dag om weer meer te leren en ervaring op te doen.

Spannend en leuk!

vrolijke groet Ellen

Sayna de Voogd
9 years ago

Jouw kracht is doen waar je goed in bent. Mijn kracht is overbrengen waar jij goed in bent.

Ik help je de omzet- en bedrijfsdoelstellingen te behalen door doelgerichte, creatieve, strategische en praktische marketing.
Ik maak marketing ook begrijpbaar – zodat jij actief mee kan werken aan het optimaliseren van jouw marketing uitingen.

Daarnaast kijk ik erg uit naar deze training. Goed initiatief! Zie ik je vrijdag 17 mei?

Arjen van der Wal
9 years ago

Helaas kan ik er vandaag niet bij zijn, kan nu door privé omstandigheden pas richting Nieuwegein komen, vanuit Friesland is dat 1,5 uur en ben ik veel te laat.
Gemiste kans ben ik bang,

Voor jullie allemaal, veel succes vandaag en communiceer.

Mvrgr,
Arjen van der Wal

Willy Claassen
Willy Claassen
9 years ago

Hallo,

Ik ben Willy Claassen.

Ik werk als zzp-er bij een MLM bedrijf.
Wat ik moeilijk vind, is rekruteren en de deal afsluiten. Dit heeft uiteraard met communicatie te maken. Ben dan ook benieuwd naar vrijdag.

Annemiek de Nijs
Annemiek de Nijs
9 years ago

Ja, Paulien van de Geest. Hoe herkenbaar voor mij. Ik heb producten in een beleving in het schilderen… en jullie moeten het ook van de beleving hebben en de mond op mond reclame. Jezelf goed op de kaart zetten als expert is lastig, ondanks je overtuigingen.

Ik geef meerdere cursussen en workshops voor particulieren en bedrijven in schilderen en initieer deze ook zelf.

Zou het inspirerend vinden om jullie ervaringen te horen. Zal zeker naar jullie uitkijken, en hopelijk te vinden . 😉

Robin van Hattum
9 years ago

Deze Master Classes zijn voor mij iedere keer weer een de implementatiestok achter de deur en een moment om op te laden tussen andere ambitieuze zzp’ers.

Samen met mijn vrouw helpen wij mensen met vage of aanhoudende klachten, die zijn uitgedokterd, hun lichaam weer die vitaliteit terug te geven die het van nature heeft. Dit doen we onder andere met acupunctuur en voedingsbegeleiding.

Op zoek naar een goede paraplunaam om onze business uit te kunnen breiden, heb ik gisteren via een domeinmakelaar 50plusvitaal.nl (50+vitaal) gekocht. Kunnen we eindelijk aan de slag met onze plannen onder deze nieuwe naam.

Ik zie hier nog vele gezichten die ik nog nooit gesproken heb. En zie er naar uit weer veel nieuwe collega zzp’ers te ontmoeten. Tot vrijdag.

Willy Valk
9 years ago

Ik ben onlangs een organisatiebureau gestart na 15 jaar ervaring als event/meeting manager. Ik weet wat ik kan bieden maar hoe breng ik dat onder woorden en hoe komt dat over?

Ik ben benieuwd naar deze Masterclass en welke tools wij aangeboden krijgen!

Tot de 17e!

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Willy Valk

Hai Willy,

Ik ben heel benieuwd wat je bedrijf gaat doen.

Ik ben bezig om vanuit Kanotochten In en Om Utrecht totale arrangementen (varen, verhalen, verpozen) te gaan aanbieden en zoek samenwerking met iemand die deze arrangementen na de boeking/reservering daadwerkelijk gaat laten slagen.
Sluit dit bij jou aan of heb je iets heel anders voor ogen?

Zullen we linken om hierover door te praten?
Hartelijke groet, Marjolein

Willy Valk
9 years ago

Ha Marjoleinn

Dank voor je bericht en ik heb je via LinkedIn inmiddels een bericht gestuurd.

Wat mooi om voorafgaand aan deze Masterclass al een verrassend contact te hebben :-)!

Johan Dekker
Johan Dekker
9 years ago

Ik ben een ervaren “dienstverlener” in ingenieursdiensten vanuit een commerciële rol:

Hoe beter de perceptie van mezelf hoe beter ik communiceer en hoe beter alles loopt…

Tijd dus voor een onderhoudsbeurt…

Rob Slijpen
Rob Slijpen
9 years ago

Ik ben al 20 jaar zelfstandig en heb in de tussentijd mijn eigen speelgoedlijn ontwikkeld (www.brickadoo.nl) en verkoop dat wereldwijd.

Daarnaast ondersteun ik ondernemers. Er zijn namelijk veel ZZP-ers die door de crisis geen plezier meer hebben in het werk als ondernemer. Ik help ze weer lol te hebben in hun werk, zodat ze moeiteloos klanten en omzet krijgen. Mijn workshop heet dan ook: Ondernemen met een Lach.

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Rob Slijpen

Beste Rob,

Ik heb je website even bekeken. Leuk!
Zoek jij ook nog partners om mee samen te werken? Ik ken iemand die hele persoonlijke babywiegjes maakt en verkoopt. Dat is een wat jongere doelgroep dan de oude, maar straalt een zelfde persoonlijke insteek uit.

Zoek me even op via LinkedIn als je het wat lijkt als ik daarin even voor je bemiddel.

Hartelijke groet, Marjolein

Jolanda van de Weerd
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik ga voor het eerst naar een training van Open Circles en ben erg benieuwd naar a.s. vrijdag.

Als zzp’er heb ik van communicatie mijn beroep gemaakt. Ik adviseer bedrijven over interne communicatie en help mensen bij elkaar te komen. Ik heb een weblog waar ik regelmatig artikelen over dit onderwerp post: majicoucommunicatie.nl

Graag tot ziens en groetjes,

Jolanda van de Weerd

Stefan Flos
9 years ago

Ik help organisaties hun bijeenkomsten op video vast te leggen, zodat de kennis duurzaam beschikbaar blijft.

Communicatie is essentieel – ik merk het elke dag. Het hangt erg af van hoe je tegen iemand aan kijkt en hoe die naar jou kijkt.

Met 50 jaar ervaring kan ik wel stellen dat mensen snel een indruk van mij hebben en dat die op een of andere manier in de weg staat van wat ik wil.

Als ik daar een oplossing voor kan vinden en mijn communicatie productiever kan maken ben ik een gelukkig mens.

Stefan

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Stefan Flos

Dag Stefan,
Volgens mij ben je hartstikke gepassioneerd, en tegelijkertijd hapert er iets bij je introductie.
Aan de hand van deze foto is het lastig om je te kunnen herkennen.

Je zegt het zo mooi: Communicatie vertelt hoe iemand tegen je aankijkt…….. 🙂

Hartelijke groet, Marjolein

Jozet Niehof
9 years ago

Mijn naam is Jozet Niehof en ik ben 2 jaar bezig met mijn bedrijf 1 voor Communicatie. Ik richt me op de communicatie voor basisscholen, zodat zij zich op hun kerntaak kunnen richten.

Het is heel leuk werk, omdat ik zeer afwisselende projecten krijg en hier echt mijn kennis en kunde in kwijt kan.

Het herkennen van communicatiestijlen is iets wat mij interessant lijkt, omdat ik nu wat vaker mensen tegenkom die anders communiceren. Soms ben ik dan echt verbaasd over de gang van zaken. Het lijkt me erg interessant om hier meer van te leren.

Paul van Aarle
9 years ago

Helaas kan ik er niet bij zijn vrijdag.

Zou er wel HEEL graag bij zijn, omdat ik afgelopen weekend van Anthony Robbins in Londen heb geleerd dat communicatie skills één van de belangrijkste dingen zijn om verder te komen in het leven.