Expert Master Class – april 2013

Welkom op de voorbereidingspagina van de Expert Master Class!

Op deze pagina vind je belangrijke informatie, lees het dus goed door.

Datum en tijd
Vrijdag 19 april 2013 van 10:00 tot 17:00 uur (registratie van 8:30 tot 9:30 uur)

KOM OP TIJD!
Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen, zodat we alle deelnemers kunnen registreren.

Zodra je geregistreerd bent, kun je alvast beginnen met contacten leggen met de overige deelnemers.

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Maaltijdpakket
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid die het NBC biedt om een maaltijdpakket (koffie/thee en lunch) af te nemen voor deze dag. Je kunt dit maaltijdpakket bestellen tot 13 uur de dag voorafgaand aan de Master Class.
Klik hier voor meer informatie en om jouw maaltijdpakket te bestellen.

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Meenemen
Neem ruim voldoende visitekaartjes mee. Wees voorbereid op het leggen van nieuwe contacten die tot samenwerking kunnen leiden…

Dresscode
Draag gemakkelijke kleding, business casual.

Stel jezelf voor
Om elkaar alvast een beetje te leren kennen… stel jezelf voor in het commentaarveld hieronder!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Expert Master Class!

Tot vrijdag 19 april!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
230 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rietje Buwalda
9 years ago

Wij hebben het kunstbedrijf ‘work#art’. Ik ben me aan het ontwikkelen tot zakelijke partner en doe o.a. daarom mee aan deze seminars. Ik hoop morgen mensen te ontmoeten die ik enerzijds kan enthousiasmeren voor onze expertise op het gebied van het nieuwe kijken dmv kunst, anderzijds hoop ik veel te leren op het gebied van het exploiteren van wat we te bieden hebben.
Tot morgen,
Rietje

Nanda Berwers
9 years ago

Hallo collega’s,

Mijn naam is Nanda Berwers en ik ben een enthousiaste en doortastende gezinscoach die onlangs voor zichzelf begonnen is. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en deze laat ik tot uitdrukking komen in mijn werk met gezinnen en individuen. Mijn doelstelling is dat ouders het inzicht krijgen in de Kracht en Wijsheid die hun kind van nature al bezit.
Om deze doelstelling waar te maken, mag ik mijzelf nog meer leren profileren als expert en heb daarin nog zeker een aantal stappen te maken. Van binnen voel ik wel dat ik het kan, maar er is toch iets waardoor ik het nog niet doe. Hier hoop ik tijdens de Expert Master Class een boost voor te krijgen. Van iedereen is Expert van zijn eigen leven. Nu wil ik dat nog zo ervaren!!
Practice what you preach!

Fer Linthout
Fer Linthout
9 years ago

SInds 1 januari 2012 ben ik gestart als ZZP-er.

Ik verzorg administraties voor diverse ondernemingsvormen, met het daarbij behorende jaarverslag en de aangifte. Daarnaast kan ik de administratie ondersteunen als interim hoofd administratie/controller of als administrateur. Belangrijk is processen waar mogelijk te verbeteren, samen met de medewerkers van de afdeling. Op deze manier draagvlak te krijgen en mensen te motiveren.

Een goed netwerk hebben is niet voldoende om opdrachten te krijgen. Hopelijk leer ik daar 19 april daar meer over!

Groeten,
Fer

Mieke Claerhout
9 years ago

Hoi iedereen,

ik neem voor het eerst deel aan een sessie van Open Circles Academy. Ben ik de enige Belg die de moeite zal nemen om hiervoor richting Utrecht te rijden? 🙂

Marketing is wat ik adem, wie ik ben en wat ik doe. Enerzijds gebruik ik mijn creativiteit en ervaring in een webshop die ik vorig jaar in mei gestart ben: devreemdeeend.be

Anderzijds geef ik marketing advies aan starters en kleine bedrijven. Dit gaat heel ruim van advies voor een marketingplan, huisstijl, ideeën en uitwerking concept voor productlancering of beursdeelname, opstarten fcbk fanpagina, advies voor personal branding enz over grafisch werk voor brochures, spandoeken enz tot privé opleiding over photoshop, mailchimp, magento enz…
Ik kies voor een heel persoonlijke aanpak en fijne wisselwerking met andere gedreven zelfstandigen. Geen multinationals, geen oppervlakkige samenwerking en geen lange, complexe communicatiekanalen.

Een professionele boost kan ik af en toe goed gebruiken dus ik zie heel erg uit naar volgende week vrijdag! 🙂

Mark Krijgsman
Mark Krijgsman
9 years ago

Het ziet er naar uit van wel, maar dat tekent gewoon voor u dat u wel de moeite wil nemen hiervoor, en dat is al 1 stap om de expert op uw gebied te worden.

Rik Konings
9 years ago

Passie voor mensen die het verschil willen maken. Ondernemerschap, creativiteit en een positieve mindset zijn zaken waar ik veel energie van krijg.

Mijn naam is Rik Konings, zelfstandig ondernemer sinds 2007.

Met de MVO Kickstart help ik ondernemers om samen met hun medewerkers innovatieve werkvormen in te zetten voor duurzame winst, talentontwikkeling en een gezond toekomstbeeld.

Mijn expertises: ideeënrijkdom, visie/strategie, maximaliseren en vertrouwen

Ik ben benieuwd naar jullie expertises en kijk uit naar ontmoeting de 19e.

Maureen Mulder
9 years ago
Reply to  Rik Konings

Hoi Rik,

Leuk dat je er ook bij bent!

Tot morgen!

Maureen

Hugo Van Verdegem
9 years ago

Elke maand maak ik een lange rit van Brugge tot Open Circles Nieuwegein…het is verbijsterend hoe nederlanders met natuurlijk Nisandeh op kop – het aanpakken.

Zelf ben ik een export in energiecoaching bij mensen. Via subtiële energiemetingen ondersteun ik mensen die een tekort hebben aan Levensenergie. Vaak luistert men niet goed naar zijn of haar lichaam en heeft men vele maanden of jaren roofbouw gepleegd.

Samen met m’n cliënten vind ik allerlei oplossingen waardoor men z’n Leven en groei zelf in de hand kan nemen.

Samen oefenen met elk zijn expert-talenten is reuze in zulke grote groepen.

Tot morgen ! Hugo

George Begemann
9 years ago

Thank you Nisandeh and team for this great platform and the inspiration so far. I believe you all outperform the best antidepressant medicine in existence.

Hi, mijn naam is George Begemann en ik help ondernemers en mannen in leidinggevende rollen hun droom ontdekken en realiseren.

Mijn expertise zit in de ontwikkeling van een visie die dicht bij jouw hart ligt en die jouw team inspireert. Op basis hiervan ontstaan de stappen die tot realisatie leiden, waarbij iedereen weet hoe zij bijdragen aan jouw en dan inmiddels ‘onze’ droom.

Ik neem als gast mee Michiel Gerretzen, omdat ik hem een expert vind op het gebied van ‘Purchasing and Supply Chain Management’ en hem gun dat hij dat beter leert te etaleren.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
9 years ago

You’re welcome George, and thank you for the compliment…

It would be great if you will ask your guest to introduce himself on this page, so we can all get to know him.

See you in the Master Class, Nisandeh

Eva Visser Plaza
Eva Visser Plaza
9 years ago

Hallo Allemaal:
Ik heb er weer zin in, krijg altijd veel energie van de masterclasses en zin om door te gaan.

Ik ben een startende onderneming die Spaanstalige expats helpt om een goede aansluiting te vinden in Nederland in hun werkende en persoonlijke leven.

Daarnaast begeleid ik bedrijven met het aannemen van Spaanstalig personeel en ben ik communicatie intermediair als men contacten wil leggen in Spanje. In Spanje is het nog meer van belang dat men elkaar kent en vertrouwt om zaken te doen. Het vloeiend beheersen van de taal is daarbij bijna een voorwaarde. Ik ben tweetalig en heb een bedrijfsachtergrond en heb in Spanje gewoond en gewerkt. Nu help ik bedrijven met het vlotter verlopen van hun zaken en communicatielijnen.

To morgen allemaal! Ik verwacht een amsterclass in de lijn van de blogging masterclass!

tot morgen allemaal!!

Pierre Keijzer
9 years ago

Beste lezers van deze mail.

Graag zou ik morgen mijn netwerk uit willen breiden.
Wie ik ben?
ikwordbewust.nl vind u informatie over mij.
Graag ontmoet ik u om te netwerken.

Met vriendelijke groet,

Pierre Keijzer

Danielle Lasschuit
Danielle Lasschuit
9 years ago
Reply to  Pierre Keijzer

Hoi Pierre,

Wat een leuke naam van je website. Ik heb hem bekeken. Interessant!

Ik denk dat we gemeenschappelijke dingen hebben.

Ik ben zelf heel bewust bezig gegaan met mijn gezondheid 10 jaar geleden, daarbij ook kapitein van mijn leven geworden. Relatie verbroken en een nieuwe start gemaakt. Heerlijk om de touwtjes in handen te hebben!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en om met je van gedachten te wisselen.

Warme groet,

Daniëlle

Sanne
Sanne
9 years ago

Coole optie om een lift te vragen of een lift aan te bieden! Check bovenaan in de beschrijving van de dag.

Ik mis alleen de optie voor mensen die met het openbaar vervoer reizen. Ik kan namelijk op de terugweg 3 mensen met 40% korting in de trein meenemen van Utrecht naar Arnhem. Je kunt dan in de automaat op het NS station een kaartje met korting kopen.

Wij zijn bezig een info website te starten. Zodra de sponsoring rond is kunnen we daar mee informatie over geven.

Harriet Walinga
9 years ago

Zin in deze dag. Als trainer en (team)coach ben ik meestal met anderen en hun thema’s bezig. Deze ontrafelen en bedenken hoe zij in beweging kunnen komen. Best lekker om eens een dagje naar mezelf, mijn rol als expert en mijn eigen issues te kijken. 😉

Tot morgen!
Harriet

Sylvia de Goede
9 years ago

Mijn naam is Sylvia de Goede en mijn bedrijfnaam is Energy Coaching.

Ik ben geïnspireerd door jullie aanpak en weet zeker dat ik weer de nodige inzichten zal krijgen om mijn bedrijf/zelf meer zichtbaar te maken. Waardoor ik meer cliënten naar mij toe trek en meer inkomen zal genereren.

Ik verheug me op deze dag,
Warme groetjes,Sylvia

Jorian Bos
9 years ago

Kijk uit naar de Expert Master Class en benieuwd of jullie een eigenaar van een strategisch digitaal productie (digital agency) nog wat bij kunnen leren.

Keplar Agency is een in Amsterdam gevestigd strategisch digitaal productiehuis. Met een groot team van toegewijde professionals creëren wij digitale media-producten voor reclamebureaus, creative agencies, MKB en Serious Startups.

Wat wij doen

Keplar Agency is specialist in de ontwikkeling van strategie, concept, ontwerp en technologie voor innovatieve (social) web, app en e-commerce producten.

De beste ontwikkelaars werken met passie en toewijding aan de realisatie van optimale producten voor uw e-business. Keplar maakt onderscheid met een strategische visie, creatie van kick-ass design en productie van custom-made software. Op basis van beproefde technologieën ontwikkelen wij efficient en conversie-gericht waardoor onze resultaten een waardevol effect hebben op uw businessprestaties.

Missie

Onze missie is de realisatie van optimale digitale producten, die op alle fronten strategisch zijn uitgedacht, van buiten tot binnen sexy zijn vormgegeven, gebruiksvriendelijk werken en daarmee een verrijkende ervaring bieden.

Kijk uit naar de bijeenkomst. Tot snel.
Met vriendelijke groet,
Jorian Bos

Hans van den Berg
Hans van den Berg
9 years ago
Reply to  Jorian Bos

Hallo Jorian, zou je graag willen ontmoeten mijn nummer is 0683239688

Heleen de Mul
Heleen de Mul
9 years ago

Hallo, graag stel ik me aan je voor.

in de nabije toekomst wil ik heel graag een praktijk voor transpersoonlijke regressietherapie starten en zoek een interessant business concept.
Ik studeer nog (1 ste jaar, totaal 3 jaar). Daarnaast ben ik projectleider voor beleidsontwikkeling bij overheden.

Tot ziens,

Heleen

Simon Luitse
Simon Luitse
9 years ago

Met een nieuw bedrijf (Vivante en Libereco) is het ons streven om particulieren en bedrijven succesvol te maken en te houden. Dit doen wij door een goede financieel balans te creëren middels netwerkmarketing.
Dit wordt de eerste keer dat ik aanwezig ben op zo’n dag al ben ik al jaren ondernemer, en nu dus met een geheel nieuw bedrijf.

Christine Burgemeester

Wat leuk om jullie allemaal te gaan ontmoeten! Ik heb er zin in!

Hanny Verheijden
9 years ago

Sinds 2000 help ik bedrijven en particulieren hun woon- en werk plekken te optimaliseren voor meer vitaliteit, harmonie en succes. Hoop morgen weer veel te leren en nieuwe mensen te ontmoeten,

Ingrid Kiezebrink
9 years ago

Mijn naam is Ingrid Kiezebrink, eigenaar van IK Kleur-Styling.
2 jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Business Bootcamp. Morgen hoop ik opnieuw inspiratie op te doen om mijn bedrijf beter neer te zetten.

Mijn doel is om mensen bewust te laten worden van hun uitstraling. Door de manier waarop jij je kleed laat je de ander zien hoe jij je voelt. De kleuren die je draagt vertellen veel over jou. Voel en ervaar zelf wat kleur met je doet en wat het je kan brengen.

Graag helpt Kleur-Styling je een stapje verder en geeft inzicht in je eigen wereld van kleur en persoonlijke stijl.

Ingrid Kiezebrink van IK Kleur-Styling geeft professioneel advies op het gebied van:

Individueel Kleur & Stylingadvies | Garderobe advies | Presentaties | Trainingen|Cursussen| Workshops

Tot morgen!

Geja Heinen
9 years ago

Samen met partners helpen we bedrijven om vitale medewerkers te krijgen en behouden vanuit de visie dat vitaliteit is gelegen in de balans van alle leefstijlfactoren die van invloed zijn op vitaliteit. Ik ben een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid en heb veel passie voor dit vak. Een dag die in het teken staat van de groei van de business lijkt me super en zeker toepasselijk. Verheug me erop.

Eelco van der Wal
9 years ago
Reply to  Geja Heinen

Nou dat wordt een feest der herkenning, diverse oud-samenwerkers in dezelfde training. Dat wordt enerverend.
Tot vrijdag Geja!

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Geja Heinen

Beste Geja,
Je omschrijving maakt me erg nieuwsgierig. Ik zou graag kennis met je maken om meer te horen.

Ik help mensen in teams met veranderingen waardoor het team effectiever wordt. Daarbij sluit ik aan bij de motivatie van de individuen.

Vind je het wat om uit te wisselen?

Hartelijke groet, Marjolein

Marcel Dassen
9 years ago
Reply to  Geja Heinen

Hoi Geja,

Het spreekt me heel erg aan wat je doet. Ik werk ook met meerdere partijen samen op het vlak van vitaliteit. Mijn bijdrage daarin is een stukje expertise uit het verleden, strategische communicatie, en uit het heden een pakkend plan presenteren om iedereen op het puntje van de stoel te krijgen.

Het lijkt me zinvol om wat kennis met elkaar uit te wisselen. Wat vind jij?

Saskia Steur
9 years ago

Ook ik kijk erg uit naar dit seminar. De laatste twee jaar heb ik mijn vertaalbureau omgebouwd tot bureau voor marketing, communicatie en vertalingen waarmee ik partijen in de bouwsector help hun internationaal rendement te verhogen.

Mijn specifieke doelgroep binnen deze sector zijn architecten.

Het is mijn doel om me verder te ontwikkelen tot internationale communicatie-expert voor de bouwsector in Europa.

Ik ontmoet jullie graag op de 19e, een huis vol experts, wow!

Marcel Dassen
9 years ago
Reply to  Saskia Steur

Hoi Saskia,

Ik heb interessante contacten voor je. Ik zie je dan wel.

Groetjes,

Marcel

Carla de Ruijter
Carla de Ruijter
9 years ago

… Op de valreep!
Twee jaar geleden overgestapt van Executive Search naar Talent Development/training.

Het is voor mij moeilijk om (in deze markt) in dit voor mij nieuwe vakgebied klanten te vinden.

Na 15 jaar Executive Search ervaring weet ik wel hoe daar ‘de hazen lopen’, maar hier mis ik het netwerk en de ervaring om deze diensten in de markt te zetten.

Dieuke Feenstra
Dieuke Feenstra
9 years ago

Ik verheug mij. Ben expert in contracten. Algemene voorwaarden, productvoorwaarden, licenties, franchisecontracten en uiteraard nog andere. Mijn contracten zijn prettig leesbaar en kraakhelder. Nooit meer een misverstand over “wat hadden we nu eigenlijk afgesproken”.

Marcel Dassen
9 years ago

Krijg ik nog een reactie Dieuke?

Marcel Dassen
9 years ago
Reply to  Marcel Dassen

Zijn er ook experts op het vlak van licenties die wel reageren?

Mark Krijgsman
Mark Krijgsman
9 years ago
Reply to  Marcel Dassen

als Dieke op de dag zelf het gesprek met u aan gaat is daar de reactie die u zoekt, maar waarom wachten tot iemand voor u de reactie geeft ?

Marcel Dassen
9 years ago

Hé Dieuke,

Dat is interessant en ik wil jou graag ontmoeten en spreken over licenties!

Dieuke Feenstra
Dieuke Feenstra
9 years ago
Reply to  Marcel Dassen

Dag Marcel.
Sorry, sorry, ik zie ineens dat jij gereageerd hebt op mijn post. Ik heb simpelweg niet meer op deze plek gekeken en ook niets aangevinkt voor het krijgen van reminders. Uiteraard is het een prima idee om elkaar morgen te ontmoeten.
Ik zie dat jij trainer bent. Ben benieuwd wat je precies doet.
Denk jij dat we elkaar gaan herkennen in een grote groep mensen of spreken we iets af?

Marcel Dassen
9 years ago

Dankjewel Dieuke voor jouw telefoontje. We spreken elkaar morgen. Fijne avond.

Jet Biesboer
9 years ago

Spannend! Na 6 jaar een eigen bedrijf heb ik me toch maar eens opgegeven voor een business dag.

Als trainer/coach merk ik dat de markt krapper wordt. Ik weet wat ik te bieden heb en daar krijg ik vele positieve reacties op.
Om mezelf te verkopen heb ik echter wat steun nodig.

Dus ik hoop bij deze!

Tot de 19e

Jet

Willem de Boer
9 years ago

Hallo, mijn naam is Willem de Boer. Ik heb mij gespecialiseerd in advisering aan bedrijven op het gebied van hoogbegaafde medewerkers. 70% is onder de radar verdwenen maar vormt een verborgen schat aan latent talent. Ik help bedrijven deze medewerkers te herkennen, erkennen en mobiliseren.
Daarnaast coach ik hoogbegaafde medewerkers.

Ik leer graag hoe ik mijzelf beter als de expert op het gebied van hoogbegaafdheid kan profileren!

Wouter Hoppenbrouwer
Wouter Hoppenbrouwer
9 years ago

Als hobby ben ik bestuurlijk ondernemer. Mijn hoofdbetrekking is adjunct directeur ICT die belast is met cultural change programma om een technisch organistaie te transformeren naar een zelflerende organisatie met een focus op de klant en dienstverlening. Wellicht later als ZZP in de markt zetten

Jan Bullens
9 years ago

Overtuigd zijn en geloven in het product dat je te bieden hebt is één. Dit geloof en deze overtuiging laten landen en vooral laten aanvaarden en omzetten in acties bij anderen is een tweede.
Als dienst ondersteunen, stimuleren en enthousiasmeren we werkzoekenden met onze “vuurtorenhouding”. Echt effect en meerwaarde op de arbeidsmarkt hebben voor werkzoekenden is ons doel.

Tot ziens in Nieuwegein,

Jan Bullens

Walter Jongenelis QC.
9 years ago

Geweldig leuke uitnodiging. Ik hoop dat er veel mensen komen om mee te netwerken.

Richard Hofland
9 years ago

Na 2 jaar geleden 3 cursussen te hebben gevolgd, wil ik graag weer een opfris dag, en de expert worden op mijn gebied.

Ik help interieurbouwers, architecten en particulieren met het realiseren van mooi afgewerkte interieurs.

Voor reeds 10 jaar run ik een Meubelspuiterij met 5 professionele werknemers. Nu de crisis is toegeslagen zien wij de markt verschuiven naar de particulieren markt, mensen willen nu liever opknappen dan nieuw kopen.
Duurzaamheid. Wij helpen die mensen met het spuiten van hun meubels/keukens/kasten/tafels.

Het leukste is om mensen blij te maken met hun interieur!

Om expert te worden wil ik graag van Nisandeh leren.

Tot 19 april.

Groet, Richard

Alexander Biesheuvel
9 years ago

Hoi richard,

Ik denk dat wij elkaar moeten ontmoeten op de Expert Masterclass.
Ik werk samen met 13 meubelmakers die regelmatig spuitwerk nodig hebben, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

groet,

alexander biesheuvel

Richard Hofland
9 years ago

Beste Alexander,

Dat is een goed plan!
tot vrijdag.

groet Richard

Mariska de Wild Scholten

Ik ben expert op het gebied van HISTAMINE INTOLERANTIE. Lees mijn boek `Understanding Histamine Intolerance and Mast Cell Activation`en bekijk mijn iPhone App `Histamine Intolerance`als je onbegrepen klachten hebt als prikkelbare darm syndroom, chronische hoofdpijn-migraine etcetera etcetera.

Rick de Boer
9 years ago

Interessant om van elkaar te leren.

Het is altijd een uitdaging om je kennis aan te scherpen, nieuwe klanten te vinden en mijn bedrijf NewContacts beter te positioneren.

Ik werk aan een nieuwe dienst: Welk bedrijf bezocht daadwerkelijk je website. Dat kan nu al inzichtelijk worden gemaakt.

Op naar vrijdag en een leerzaam moment.

Goede zaken en plezier voorop, Rick.

Ti Fens
9 years ago

Hallo Allemaal,
Kunst als speciaal cadeau. Ben je op zoek naar een speciaal cadeau in de vorm van kunst, verjaardagscadeau, relatiegeschenk of zomaar iets speciaal! Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben keramiste en maak in opdracht en samenspraak een kunstcadeau.
Ook als jij je leven vorm wilt geven met behulp van klei? Dan kun je bij mij komen voor een andragologisch gesprek, ondersteunend door beeldende vormgeving. Tot morgen, Ti

Marné van Veenendaal
9 years ago

Hallo NIsandeh,
Dank je voor het creeëren van deze dag.
En leuk om nieuwe en oude gezichten tegen te komen.

Ik ben Marné van Veenendaal en mijn bedrijf heet Atelier Vieze Handen.
Ik maak mozaïek die ertoe doet.

In opdracht, of met je team of familie.
Worstel nog met doelgroep koershouden.

Ik heb zin in deze dag.

Marjolein Kalter
9 years ago

Hai Marné
De naam van je praktijk tovert in ieder geval een glimlach op mijn gezicht.

Vorig seminar, over netwerken hebben we geleerd:
Ik heb met….. of om te bereiken.
En de crux bij het resultaat is dat dat iets anders is dan het ding.

Als ik jou goed begrijp dan maken mensen een mozaïek bij/met jou.
Maar wat geeft het hen, om dat mozaïek gemaakt te hebben?
welk ´probleem´ is daarmee ´opgelost´

Wellicht in jouw termen: welke (puzzel)stukjes zijn in elkaar gevallen als ze vieze handen gemaakt hebben?

Ben benieuwd !
hartelijke groet, Marjolein

Else van der Sloot
9 years ago

Hoi Marné.

Al lezende door alle commentaren eindelijk iemand die ook in de artistieke hoek zit! En een leuke naam voor je atelier!

Ik ben erg benieuwd naar hoe jij de opgedane kennis van de masterclass gaat omzetten in “ons” artistieke en creatieve beroep!

tot morgen!
groetjes,
Else

Cees Mulder
9 years ago

Hallo, Ik ben Cees Mulder,

Vanuit Start-met-gemak help ik (startende) ondernemers snel en voordelig aan een wervende website!

Daarnaast help ik ondernemers met het ontwikkelen van hun eigen Internet-marketing strategie, om zo via internet business te genereren.

Tot ziens op 19 april!

Cees

Arineke Elsenaar
9 years ago

Ik ben blij dat ik weer een dag extra inspiratie op kan komen doen, want ik krijg nog steeds te weinig opdrachten.

Misschien moet ik samenwerking zoeken met één van de andere deelnemers op deze dag. Mocht je dit lezen en een goed idee hebben, ik ontmoet je graag.

Mijn expertise richt zich op drie peilers: Arbeidskwesties, Begeleiding en Conflictoplossingen.

ik help:
een (dreigend) arbeidsconflict oplossen
de samenwerking in je team te optimaliseren
of de positie als leidinggevende versterken

kortom: knelpunten boven tafel te halen en op te lossen

Wat levert het op?
De productiviteit neemt toe
Het verzuim vermindert
De innovatiekracht neemt toe; meer lef
Dit financieel gewin oplevert
En bovenal meer werkplezier !!

George Begemann
9 years ago

Hi @Arineke,

In je zin: “Ik help: …” geef je drie dingen aan waarbij je helpt.

Welke van die drie doe je het aller, allerliefst?
Voor welk van de drie mag iemand je midden in de nacht voor wakker maken?

Laat je me weten wat je antwoord is?

Groet, George

Marcel Dassen
9 years ago

Hoi Arineke,

Mag ik jou een advies uit mijn eigen ervaring geven. Werk niet met één maar meerdere verschillende bedrijven samen. Juist daarmee versterk je jouw image als expert. Ik werk inmiddels met zo’n tien partijen samen.

Mijn credo is: Je kunt niet overal de beste in zijn maar samen wel het beste uit een bedrijf halen.

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Marcel Dassen

Beste Marcel,
Graag zou ik morgen kennis met je maken. Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen.

Ik ben op verschillende vlakken op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden.

Hartelijke groet,
Marjolein Kalter

Marcel Dassen
9 years ago

Dankjewel Marjolein voor jouw aandacht.

Ik deel graag mijn ervaringen met je. Je hebt het wel druk morgen, gezien jouw reacties in dit forum. Als we morgen niet genoeg tijd vinden, dan nodig ik je uit voor een uitgebreider gesprek via Skype: marcel.dassen.

Tot morgen,

Marcel

Frans Hendrikx
9 years ago

Ik ben gek van QR-codes en mobile internet. Tenslotte zal heel veel communicatie via deze media (gaan) plaatsvinden. Voor veel mensen is echter nog niet duidelijk wat er met een QR-code en mobiel internet allemaal kan, hoeveel toegevoegde waarde het kan hebben voor je business.

Het gaat daarbij niet om de techniek, maar om hoe je geweldige ervaringen kunt realiseren bij je klanten of prospects.

Als expert wil ik die kennis en vaardigheden graag delen met wie het horen wil. Dus ook met jullie.

Master Class deelnemers mogen me daarover aanspreken voor een gratis advies. De Open Circles activiteiten zijn voor mij een plaats om te ontmoeten, terug in de flow te raken, nieuwe inspiratie- en snel praktische kennis op te doen.

Het is allemaal begonnen met de Business Bootcamp. Een echte aanrader voor wie die extra stap in het leven wil maken. Onderscheidend en succesvol wil worden.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de Master Class!

Wil je me nu al wat beter leren kennen neem dan een kijkje in mijn website omnisense.nl

Van harte welkom!

Marné van Veenendaal
9 years ago
Reply to  Frans Hendrikx

Hallo Frans,
Ik wil al een tijd een QR code maken, maar komt er niet van en bovendien wat zet je er op en wat niet.
Ik wil de QR op een tranfser die ik dan op buitenmozaïeken kan maken.
Lijkt me leuk om kennis te maken en er verder over te horen.

Vivian Hylkema
9 years ago

I am looking forward to the Expert Master Class for many reasons. One of the most important reasons for me to attend this Masterclass is to hopefully get more insight on how I can ‘show’ myself and my expertise better.

What do I do for work? I am a Personal Trainer and Lifestyle Coach and my expertise is helping people to bring the physical and mental aspects in their lives in balance. My work brings people closer to their inner and outer strength via exercise movements that help them connect to their body, their muscles and their minds. Literally taking control of their physical being, and mentally challenging themselves in finding their limitations, surpassing them, and consciously going back to their comfort zone that they have newly created. Now that is the deeper side of my work, but there is also a lighter side that I consider myself an expert in and that is getting results that people want being commonly known as getting in shape, feeling fit and healthy again, learning a new active lifestyle to help them look and feel the Best they Can be!

I could tell you more but I think that I can save my vision on leading a physically and mentally balanced life for another time.

Looking forward to next Friday! Enjoy your weekend everyone!

Vivian

Astrid Sneekes
9 years ago
Reply to  Vivian Hylkema

Hi Vivian,
Misschien kunnen we samenwerken! ik help balans en verbetering te brengen via het lichaam dmv holistische massage 🙂
Eens praten?
Fijne dag! Astrid

Ruth Bracke
Ruth Bracke
9 years ago
Reply to  Vivian Hylkema

Hello Vivian,

Would like to meet you tomorrow to understand more fully the way you work.

See you,

Ruth

Tenny Jonkers-Weijnen
9 years ago

Ik help nabestaanden om kort na een overlijden tot ontzorging en erkenning te komen.

Mijn doel is om dit in opdracht van uitvaartondernemingen te doen (in de Randstad). Maar particulieren zijn natuurlijk ook welkom.

Ik ben nu 1,5 jaar geleden begonnen, maar financieel loopt het nog niet naar tevredenheid. Ik hoop dan ook (weer) veel te leren tijdens de Expert Class.

Clarine Huizenga
9 years ago

Hallo, ik ben Biodanza docent en ik geef les aan volwassenen en kinderen. Biodanza is beweging, dans en expressie met muziek.

Ik help graag mensen in persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de oefeningen leren deelnemers zich beter uit te drukken en vooral veel plezier te voelen en ervaren tijdens het bewegen.

Aan kinderen geef ik graag les omdat ik het belangrijk vind dat ze respect hebben voor elkaar, leren samen spelen en samen werken. Door dansspelletjes krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen en kunnen ze oefenen in sociale vaardigheden.

Ik ontmoet graag mensen die ook mensen ondersteunen in ontwikkeling.

Astrid Sneekes
9 years ago

Hi Clarine,
Ik zoek ook mensen om mee samen te werken. En kinderen kunnen zo mooi geïnspireerd worden 🙂
Ik help via aanraking, holistische massage, en de Thaise Yoga Massage is over de kleding. Een heel leuk spel voor kinderen. Zich openen, grenzen aangeven en respectvol geven.
Eens praten?
Fijne dag, Astrid

Clarine Huizenga
9 years ago
Reply to  Astrid Sneekes

Hoi Astrid,

Kan je contact met me opnemen? Ik vind het leuk om een keer met je te praten over hoe je werkt met kinderen.
Mijn website is: biodanza-amersfoort.nl

groetjes Clarine

Clarine Huizenga
9 years ago
Reply to  Astrid Sneekes

Hoi Astrid,

leuk idee om een keer samen te praten. Was je vandaag ook op de Expert Master Class? En ga je ook naar de Business Bootcamp in mei?

Bijzonder hoe jij ook op een mooie manier met kinderen bezig bent.

Groetjes Clarine

Mieke Cox
Mieke Cox
9 years ago

Ik heb een eigen administratiekantoor om de kleine zelfstandige te ondersteunen op secretarieel gebied.
Daarnaast doe ik een opleiding voor Coach Beeldend.
Hiervoor wil ik graag meer ondersteuning om een start te maken voor een heel ander soort bedrijf.
Ben benieuwd wat Open Circles mij te bieden heeft.

Brigitte Klijn- van der Velden

Ik ben een expert (geschoold en ervaringsdeskundige) in de karaktereigenschap hoogsensitiviteit.

Sinds ik programma’s volg bij Open Circles Academy heb ik mijn manier gevonden om te gaan staan voor mijn deskundigheid. Voorheen lukte dit mij niet vanwege mijn introverte persoonlijkheid. Ik heb ontdekt dat het niet (meer) om mij als persoon gaat maar om hetgeen ik te bieden heb Daardoor durf ik nu mijn plek in te nemen.

Mijn doel is DE expert van Nederland en België te worden die hoogsensitieve mensen weer terug brengt in hun kracht, zodat zij hun talenten ruimschoots in gaan brengen in de samenleving. Dat is goed voor henzelf, hun eigen omgeving en zelfs de hele wereld.

Mijn motto: Leef je kracht en Verrijk jouw wereld!
Dat wens ik je toe en daar zet ik mij voor in.
Tot de 19e, Brigitte.

Rik Konings
9 years ago

Hallo Brigitte

Kijk uit naar ont-moeting volgende week. Mooi om te lezen hoe je mensen in hun kracht brengt door hun zelf te laten ontdekken waar hun talenten liggen. Volgens mij heeft ieder van ons minimaal 157 talenten en gaat het er om welke van die talenten we waar en wanneer inzetten voor onze persoonlijke missie.

Brigitte Klijn- van der Velden
Reply to  Rik Konings

Hoi Rik,

Kunnen we een leuk gesprek over aangaan lijkt mij.
Zie je graag vrijdag!
Groet, Brigitte

Marjolein Hartkamp
9 years ago

Hallo Brigitte,

Ik hoor graag wat meer van de weg die jij afgelegd hebt om je plek te durven in nemen. Als introverte HSP-er floep ik vooral bij marketingacties af en toe nog wel eens uit mijn kracht. Mijn expertise is jezelf ont-dekken en ontwikkelen, contact maken, de juiste vragen stellen en luisteren, maar in mijn elevator-pitch heb ik dat neergezet als mensen helpen met overtuiging over zichzelf, hun product of idee te praten. Ik ga dus eigenlijk doen wat ik kan maar ook wat ik zelf nodig heb. Herken jij dat ook?

Marjolein

Brigitte Klijn- van der Velden

Dag Marjolein,

De weg die ik heb afgelegd is eigenlijk wel een boek waard. En dat ga ik wellicht ook nog wel eens doen. Dat wordt een boek waar de nadruk komt te liggen over het vooral te gaan doen, en op zoek blijven gaan naar oplossingen die bij mij passen. Ook risico nemen hoort hierbij. Ik nodig mijzelf regelmatig uit buiten de gebaande paden te gaan.

Mijn grootste marketingontdekking is waarde GEVEN. Dat kan ik namelijk heel goed.
Ik hoop je te ontmoeten vrijdag.
Brigitte

Mark krijgsman
Mark krijgsman
9 years ago

Hoi Brigitte Klijn.

Hoe weet je of iemand een hoogsensitieve is ?

Brigitte Klijn- van der Velden
Reply to  Mark krijgsman

Hoi Mark,

Er is geen echte diagnose te stellen. Er zijn wel testen op internet te vinden waardoor je een goede indicatie krijgt of deze karaktereigenschap voor jou van toepassing is.

Voor mijn website is deze test in de maak. Echter op mijn site kun je wel veel info vinden. Kijk maar op omdekunstvanleven.nl.
en google op ‘hsp test’ en je vindt er diverse.

Wellicht tot vrijdag! Heb je vragen dan weet je mij te vinden.
Brigitte

Ciselle Elgers
9 years ago

Mijn naam is Ciselle Elgers, mijn bedrijf het I.M. Energy.
Binnen mijn bedrijf werk ik als international marketing directeur voor de Duitse firma Energetix. In 2002 heb ik MLM in Nederland gëintroduceerd en ben begonnen met verkoop aan klanten om te zien of het product gewild zou zijn, daarna is pas het bouwen van teams gestart. De verkoop teams bestaan uit onafhankelijk distributeurs waar teamleiders de dagelijkse begeleiding aan geven. Mijn werkzaamheden bestaan uit het begeleiden en trainen van de teams, het opzetten van projecten en het ontwikkelen van nieuwe strategieën en studeren.
Momenteel richt ik mij op goede doelen die ik wil ondersteunen met een win/win situatie door met de sieraden sponsor/ ondersteunings gelden te genereren.
Graag ontmoet ik gepassioneerde ondernemers!
Tot 19 april!
Energieke groet,

Ciselle Elgers

Sander Veenstra
9 years ago

Beste mensen,

Ik ben Sander Veenstra, 42 jaar en bedenker van o.a. de Lumi lantaarn. Ik creeër en bedenk nieuwe en verrassende (relatie)geschenken. Mijn droom is de Lumi lantaarn tot een zakelijk en creatief succes te maken zodat ik ik mijn droom volg en financieel onafhankelijk wordt. Ik kijk uit naar deze dag! Alles begin met het begin, de eerste stap.. daarna wordt het vastberaden en trots je pad volgen. Laat het Inzicht je pad verlichten!

Linda Sanders
9 years ago

Voor de opvoedpoli werk ik met veel plezier in loondienst als gezinscoach, mediator en systeemtherapeut in opleiding.
Daarbij ben ik als zelfstandig ondernemer mediator en gezinscoach en is mijn wens om in Ibiza een praktijk op te richten gericht op bemiddeling tussen mensen, gezins of individuele coaching en therapie.

Om mijn eigen draad niet kwijt te raken kan ik wel wat ondersteuning gebruiken.

Tot morgen!

Hartelijke groet,

Linda Sanders

Henri Roodveldt
9 years ago

Ben benieuwd…. als interim manager zit ik toch het meeste ‘op je gemak’ bij de traditionele klanten. Terwijl ik toch steeds meer revolutionaire ideeën heb en krijg, maar daar zitten die klanten niet op te wachten.

Misschien leer ik vandaag hoe ik mijzelf met mijn nieuwe en vergaande ideeën (voor de overheid) kan promoten bij nieuwe klanten, zonder het ‘verleden’ mee te dragen….

Vooral op het gebied van interim management, bedrijfsvoering, dienstverlening, openbare veiligheid, verdienmodellen bij de overheid….

Ben Oostrum
9 years ago

Op het allerlaatste moment nog uitgenodigd om te komen. Hartstikke leuk en bedankt voor de uitnodiging Sammie Oostrum!

samen met m’n dochter heb ik een webshop voor interieurproducten voor huis, tuin en keuken: Boo+Friends.

Boo staat voor Ben Oostrum Ontwerpt, m’n ontwerp bureau. We zijn de webshop begonnen met de verkoop van mijn ontwerpen en de ontwerpen van bevriende ontwerpers. Als snel is dit aangevuld met een aantal interessante merken.

We richten ons op unieke producten die niet al door de grote webshops worden aangeboden. daarmee weten we ons een bijzondere plek te veroveren.

Alain Kahn
9 years ago
Reply to  Ben Oostrum

Ben kun je mij bellen 0622273465 ,tot morgen

Hanny Verheijden
9 years ago
Reply to  Ben Oostrum

Dag Ben,
Het lijkt me nuttig om je morgen te ontmoeten. Mijn tel. nr. is 06 29 1212 58. Misschien wil je mij in een van de pauzes even bellen.
Met hartelijke groet, Hanny Verheijden

Danielle Hes, Winfactor

Winfactor is een B2B acquisitie bureau. Ik verbind mensen en bedrijven aan elkaar.
Doel is Winfactor dit jaar uit te breiden met personeelsleden, zodat ik meer bedrijven aan elkaar kan verbinden. Hoewel ik deze stap enorm spannend vind, is het de enige logische.
Wat ik verwacht van morgen? Geïnspireerd raken en weten hoe ik de laatste losse eindjes kan concretiseren.

Marjolein Kalter
9 years ago

Boeiende expertise heb je Daniëlle!
Hoop je morgen te ontmoeten.
Hartelijke groet, Marjolein

Maaike Frankena
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben een expert in kinderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.
En moet mijzelf nog even helpen door deze zin scherper te sparren met Pieter van Dijk van Luisterrijk:-)

Ik doe dit door trainingen aan te bieden op scholen, zogenoemde sociale vaardigheidstrainingen (ik vind het een rotwoord), onderlinge massage in de klas en kinderyoga. En sinds kort, ik luister wel Nisandeh, werk ik samen met 2 collega’s die qua visie goed bij mij passen en qua trainingen mooi aansluiten.

Ik bedacht mij vandaag dat ik voor het eerst op de Business Bootcamp was in mei vorig jaar, pas!!! Het voelt als veel langer geleden! De resultaten komen al. De samenwerking betekent dat ik niet zelf achter alle opdrachten aan heb lopen rennen. Meer inzicht in wat ik en waarom doe, wat de bouwstenen voor over-overmorgen zijn.

En, heb ik alweer geluisterd, vanaf volgende week heel hard aan mijn expert status werken. Ik heb echt zitten wachten op deze Master Class, dank en yes!

Ik hoop nog meer trainers/coaches tegen te komen die met kinderen/ jongeren werken, voor over-over-over-overmorgen heb ik namelijk ook nog een paar plannen. Tot volgende week vrijdag!

Mitchel Heitinga
9 years ago

INSPIRATIE en PASSIE dat zijn redenen die mij drijven. Ook hier ben ik benieuwd wat de dag mij voor moois gaat brengen.

Ik ben Mitchel Heitinga eigenaar van HYPNOTRAIN en geef met veel enthousiasme Hypnose en NLP trainingen.

Ik coach mensen om het beste uit zichzelf te halen, alle activiteiten die ik onderneem staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling.

Op mijn website kun je interessante artikelen en video’s vinden over NLP, Hypnose en Persoonlijke Ontwikkeling.

Ik hoop je snel persoonlijk te ontmoeten.

Warme groet,

Mitchel

Wim Viezee
9 years ago

Ik run samen met vriendin centrum malena, een prachtig kleine trainingslocatie in Doorn, centraal in groen Nederland.
Ik help trainers dus aan een perfecte omgeving om hun werk neer te kunnen zetten.
Voor elke training vraag je je misschien af?
Nee, maar werk je met inspiratie, creativiteit, beweging en/of persoonlijke ontwikkeling dan zit je bij ons goed.

Sinds een half jaar werken we aan een bijzonder project: malenaforfree!
In dit project bieden we onze locatie kosteloos aan. We werken samen met bijv. goede doelen, bijzonder inspirerende initiatieven die een platform nodig hebben maar geen budget. En eerlijk is eerlijk … wat geeft dit veel voldoening en inspiratie.

Tot volgende week vrijdag allemaal!

Monique Koolmees
Monique Koolmees
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik help kleine ondernemers met de administratie en geef financiëel advies. Ondernemers kunnen de administratie uitbesteden of een deel (on-line) zelf doen. zo heb je altijd overzicht en inzicht en kan je zelf aangeven wat je prettig vindt werken.
Ben benieuwd naar deze inspirerende dag en hoop veel nieuwe mensen te ontmoeten. Tot de 19e