Networking Master Class – maart 2013

Welkom op de voorbereidingspagina van de Networking Master Class!

Op deze pagina vind je belangrijke informatie, lees het dus goed door.

Datum en tijd
Woensdag 27 maart 2013 van 10:00 tot 17:00 uur (registratie van 8:30 tot 9:30 uur)

KOM OP TIJD!
Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen, zodat we alle deelnemers kunnen registreren.

Zodra je geregistreerd bent, kun je alvast beginnen met contacten leggen met de overige deelnemers.

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Maaltijdpakket
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid die het NBC biedt om een maaltijdpakket (koffie/thee en lunch) af te nemen voor deze dag.
Klik hier voor meer informatie en om jouw maaltijdpakket te bestellen.

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Meenemen
Minstens 100 visitekaartjes!
Je leert al doende beter netwerken – door te netwerken met potentiële klanten, zakenpartners en leveranciers.

Dresscode
Draag gemakkelijke kleding, business casual.

Stel jezelf voor
Om elkaar alvast een beetje te leren kennen… stel jezelf voor in het commentaarveld hieronder!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Networking Master Class!

Tot woensdag 27 maart!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
210 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Francoise Zorge
9 years ago

Best mede Networkers
Help. Ik was gisteren ziek en heb tot mijn grote ontzetting de Networking Master Class moeten missen.
Is er iemand die zijn aantekeningen digitaal heeft staan en die naar mij op zou kunnen sturen. Dan heb ik in ieder geval nog iets. Mijn dank zal groot zijn!! f.zorge@hetnet.nl

Evert Onink
9 years ago

Na 2x Business Bootcamp en de Master Entrepreneur denk ik wel iets af te weten van de meest effectieve manier van netwerken, namelijk “geven is belangrijker dan ontvangen”. Maar toen ik van mijn dochter Paula de uitnodiging voor deze masterclass kreeg, heb ik geen moment geaarzeld. Niet alleen omdat je altijd nieuwe inzichten opdoet, maar ook heel veel nieuwe contacten. Uit de vorige trainingen van Open Circles heb ik al een groot aanal vrienden overgehouden.

Ik heb samen met mijn echtgenote een Borduurstudio en lever onder meer bedrijfskleding en relatiegeschenken met borduurwerk op maat naar de wens van de klant. Mijn taak daarin is vooral het management, waarbij het leggen van contacten en het bouwen van een stevig netwerk een belangrijke pijler is.
Ik hoop woensdag veel nieuwe mensen te mogen ontmoeten en van deze vreemden mijn vrienden te mogen maken.

Evert

Karin Dekker
9 years ago

How can I convince my netwerk to use my qualities?

Esther Molenaar
9 years ago
Reply to  Karin Dekker

Ik sluit me aan bij wat Krista zegt.

Geven geven geven is alles wat je kunt doen.

Hoewel ik het nog moeilijk vind om te bepalen wat je dan moet geven. Kun je een voorbeeld geven Krista?

Tamara Maerschalck
9 years ago

Hoi Esther,

Wat ik begrepen heb uit de vorige sessies die ik reeds volgde bij Nisandeh, laat je de mensen reeds proeven van wat je te bieden hebt. In mijn geval bied ik de eerste yogales gratis aan. Als je komt voor persoonlijke coaching, is de intake gratis en kan je reeds kennismaken met mijn manier van werken. Voor mijn meditatiereis vind ik het ook iets moeilijker. Want daar zie ik ook niet direct wat ik daar eerst kan geven. Momenteel is er een info-avond voorzien om alvast in de sfeer te komen maar dat lijkt mij zo vanzelfsprekend dat ik dat aanbied, dat ik me afvraag of de geïnteresseerde dat beschouwd als iets wat hij krijgt.

Krista Steenbergen
9 years ago

Wat ik bij mijzelf heb gemerkt is dat het heel spannend is om te ‘gaan staan’ voor waar jij in gelooft.

Op het moment dat je gaat staan, ruimte in neemt, een blog schrijft en jezelf de expert positie gunt, dan gaan mensen daar iets van vinden. Omdat ik zelf ook onzeker was/ben over wat ik dan te vertellen heb, probeerde ik andere mensen te overtuigen, zodat ze het geweldig zouden vinden. Ik zie overtuigingsdrang dus altijd als een vorm van onzekerheid.

Sindsdien oefen ik mijzelf om een bescheidenere positie in te nemen. Ik ga wel staan op mijn plek, maar ik hoef niemand te overtuigen van mijn kwaliteiten, omdat ik er zelf in geloof. In plaats daarvan schenk ik vrijelijk van mijn fontein van liefde.

Ikzelf ben nu begonnen met gratis kennismakingsdagen. Ik ontmoet iedereen die gefascineerd is door mij en mijn levensmissie en vertel er over en ga er over in gesprek. Natuurlijk is dit ook geweldige aquisitie (tot nu toe 100%), maar wat het vooral heerlijk maakt is het uitbundig geven vanuit mijn hart, zonder direct bezig te zijn met geld.

Neem een voorbeeld aan Nisandeh, hij geeft ALLES! Alle informatie over ondernemen geeft hij weg en toch verdient hij bakken met geld. Dat komt volgens mij omdat informatie niet meer te koop is, iedereen kan alles vinden op internet. Maar wat wel te koop is, is het implementeren, het netwerk, de ideeen. Mensen zijn zelf te lui om het op te zoeken op internet en willen aan de hand meegenomen worden. Dus wat je kunt geven is informatie en kennis. Wat je verkoopt is ervaring en kennen. (lees: nieuwe economie)

Dat is hoe ik het nu zie werken voor mij 🙂

Liefs, Krista

Lex Linsen
9 years ago

Dat heb je verdomd mooi geformuleerd Krista. Het haalt een boel ‘pomp and circumstance’ uit je optreden en je kunt je zo gemakkelijker bewegen in zo’n situatie. Het is tenslotte niet gemakkelijk om onder de knoet van een innerlijke opjager op een open manier te netwerken. Een heel liefdevolle attitude naar jezelf toe. Dank voor inspirerende woorden.

Krista Steenbergen
9 years ago
Reply to  Lex Linsen

Thanks Lex!

Wat bedoel jij met “pomp and circumstance”?

Tot woensdag!

Krista Steenbergen
9 years ago

Ik zie trouwens dat jij al heel veel geeft Esther op je website! Leuk! Ik heb me aangemeld voor je wekelijkse schrijftips! Ik ben benieuwd!

Esther Molenaar
9 years ago

Je kunt zeker op heel veel manieren geven. Sinds de Business Blogging Masterclass heb ik mij gestort op het bloggen om op die manier mijn kennis te delen.

Dank je wel voor je inschrijving. Mocht je nog suggesties hebben, laat het me weten.

Informatie is zeker overal te vinden. Het gaat er vooral om hoe jij het aanbiedt aan je klanten en welke structuur je ze geeft om de kennis op een prettige manier te implementeren.

Je geeft eigenlijk geen informatie je geeft houvast.

Agnes Janssen
9 years ago
Reply to  Karin Dekker

Hoi Karin,

First: convince yourself that you have a unique product
Second: trust that that product has a unique quality
Third: together that this is the unigue Must Have value for your prospect

Krista Steenbergen
9 years ago
Reply to  Karin Dekker

Hi Karin,

maybe by stop convincing and start giving? I hope we’ll learn more about it during this day! See you there!

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Karin Dekker

dag Karin,

dat herken ik ook heel sterk. Ik kan dan wel heel enthousiast vertellen over mijn activiteiten en projecten, maar betrap me er ook al snel op dat ik de ander tracht te overtuigen. Dat geeft mezelf ook het gevoel van opdringerig te zijn, terwijl ik dat net wil vermijden. Dus ik wil ook graag leren hoe ik de ander toch kan prikkelen om een stap dichter te komen, maar dan geheel vrijblijvend.

Maureen Mulder
9 years ago

Hallo allemaal!

Ik ben Maureen Mulder en bied duurzame initiatieven een platform.

Met Think Ecodesign wil ik de bewustwording vergroten voor een betere wereld door het stimuleren van een duurzame(re) levensstijl.

Daarnaast heb ik een webshop in unieke duurzame tassen (tassen van hergebruikte materialen).

Ik geloof heel erg in samenwerken. Dit networking seminar zie ik dan ook als een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, en hopelijk dat er nieuwe samenwerkingen uit gaan voortvloeien.

Hartelijke groet en tot woensdag!,

Maureen Mulder

René van Bommel
9 years ago

Ben waarschijnlijk de enige met een winkel die meedoet. Ben ik nou gek of…. Ik geloof dat kleine zelfstandigen het anders moeten gaan doen. Dit is een kans om je database te vullen met geïnteresseerde potentiële klanten. Deze ervaring hoop ik natuurlijk ook te gebruiken bij andere zakelijke bijeenkomsten. Hopelijk neem ik iemand mee die dit heel goed kan gebruiken. Bedankt voor dit aanbod.

Marielle Giesberger
Marielle Giesberger
9 years ago

Dag René, ik heb mezelf nog niet voorgesteld op deze blog, maar ik ben wel nieuwsgierig naar wat voor een winkel je hebt. Wat verkoop je? En ik deel je mening dat kleine ondernemers, maar ook grote het anders moeten doen. Wellicht spreken we elkaar aankomende woensdag.

Agnes Janssen
9 years ago

Hoi Rene,
Ik weet wel zeker dat kleine zelfstandigen het anders moeten gaan doen. Dit is een kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten.
Ik leid je graag verder in mijn netwerk hoe deze nieuwe kansen oppakken. Deze ervaring mag je dan vervolgens gebruiken bij andere zakelijke bijeenkomsten wanneer je je dan geholpen voelt.

Gijs Terlaak Poot
9 years ago

Particulieren en bedrijven kunnen mijn hulp inzetten om veiliger, comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te wonen of werken. Ruim vier jaar geleden maakte ik kennis met het fenomeen netwerken. Ongetwijfeld kunnen we van Nisandeh weer een hoop leren. Tot ziens volgende week woensdag!

Jeanet Locht
9 years ago

Ik heb zin in volgende week en hoop weer veel te leren over netwerken. Je leert het meeste van het doen, prettig om het direct in praktijk te brengen.

Lia Smolders
Lia Smolders
9 years ago

Ik wil hier heel veel leren over netwerken. Ben zelf niet een prater meer iemand die luistert.

Anita Trinks
9 years ago

Nog helemaal in de flow van Women Do Marketing Differently van afgelopen zaterdag en dan ga ik morgen alweer naar de Masterclass Networking!

Met de opgedane kennis: share your own personal story en alle feedback die ik daarna gekregen heb, kan ik morgen vast goed aan de slag. Een prima volgorde 🙂

Mijn “main message” kan ik hier alvast delen: haal de maximale omzet uit jouw ideale klant.
Mijn specialisatie: (startende) ondernemers in de modebranche.

Tot morgen, ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Jolanda Rubens
9 years ago

Ik ben Jolanda Rubens, Coordinator bij een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Dit jaar ga ik mijn netwerk van zorginstellingen versterken zodat mensen met kanker sneller doorverwezen worden naar ons inloophuis.

Best handig als ik me wat lekkerder voel bij het aanknopen van gesprekken (en het afkappen 😉 en op een leuke manier je doel bereiken. Ik ben benieuwd wat we er deze keer weer bijleren. Tot woensdag!

Jeanet Locht
9 years ago
Reply to  Jolanda Rubens

Dag Jolanda,

Het lijkt me leuk om je woensdag te ontmoeten in welke regio zit je? Ik zit in Overijssel en wil wel een workshop kleuradvies doen voor deze doelgroep, zullen we het daar eens over hebben?

groeten, Jeanet Locht

Jolanda Rubens
9 years ago
Reply to  Jeanet Locht

Hoi Jeanet, wat een mooi aanbod!

Het Vicki Brownhuis staat in ‘s-Hertogenbosch, dus een flink eind bij jou uit de buurt.

Gelukkig zijn er in Nederland al ruim zestig inloophuizen. Op ipso.nl staan de adressen van de huizen bij jou in de buurt.
Op onze maandelijkse verwendag maken wij graag gebruik van kleuradviseurs en wij hebben ook al een keer een miniworkhop ‘kleur/stijl/imago’ gehad. De behoefte is dus zeker aanwezig.

Tot woensdag!

Jeanet Locht
9 years ago
Reply to  Jolanda Rubens

Dag Jolanda,
Zullen we woensdag elkaar ontmoeten? In welke regio zit je? Ik zit in Overijssel.

groeten, Jeanet Locht

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
9 years ago

Ik ben Maja van der Zijden en begeleid al 25 jaar grote en kleine veranderingen en noem mezelf een veranderkunstenaar. Misschien is het wat ik doe, eerder de beweging terugbrengen, mens of organisatie weer laten stromen, of weer op koers, of nieuwe koers komen, scherper verwoord. Alle Open Circles trainingen, de Business Bootcamp, Breakthrough to Success, Financial Freedom, Master Entrepreneur, Blogging Mater Class, Passive Income etc…
zorgen er steeds weer voor dat ik zelf op koers kom. Door de zichtbare van Open Circles en NBC, verzorgdheid van de programma’s het enthousiasme van het ETeam en de deelnemers Dat alles samen zorgt voor iets speciaals. Dus verheug ik me op a.s. woensdag om meer te leren van netwerken en te genieten

Paula Onink
9 years ago

Mijn naam is Paula Onink en ik start een glutenvrije bakkerij. De afgelopen 2 maanden ben ik in ´line´ aangesloten. Sindsdien word ik soms overspoeld door de hoeveelheid nieuwe connecties die ik maak.

Als ik vertel over mijn missie, het bieden van 100% lekker glutenvrij gebak en brood, worden mensen enthousiast. Dat maakt dat ik de meeste dagen rondstuiter van de adrenaline die ik van deze contacten krijg.

Hoe kan ik het netwerken meer stroomlijnen en connecties inzetten? Daar wil ik 27 maart een duidelijk beeld van te krijgen. Tot woensdag!

Petra Lanphen
Petra Lanphen
9 years ago

Het wordt weer een feest!

Mensen leren kennen, kijken hoe je elkaar verder kunt helpen, inspiratie opdoen en verrast worden.
En leren…..mijn passie!

Ik geef training en advies op het gebied van klantgerichtheid. Hoe vertaal je je passie en waarden naar de klant? Hoe herkent jouw klant zich in wat je zegt. En hoe communiceer je duurzaam, zodat ook je relatie met je klant nog jaren mee kan?

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten en hoor graag wat jij doet!

Karin Zwart
9 years ago

Net terug uit München, drie volle dagen vol inspiratie motivatie over be independent, persoonlijke gezondheid en onderneming.
Morgen een hele dag netwerken en leren van en met anderen, ben benieuwd. Ik kom met mijn 100 visitekaartjes.

Gerrit Kalshoven
9 years ago

Een mooi cadeau en een goed voorbeeld van eerst geven zonder verwachtingen van een ander. Een prima uitgangspunt en start voor netwerken!

Tamara Maerschalck
9 years ago

Aangezien ik mijn werk als coach in persoonlijke transformatie en mijn yogalessen graag zou uitbreiden naar workshops, wil ik van deze netwerkblog alvast gebruik maken van jullie netwerk. Kennen jullie mensen die rond deze thema’s graag willen samenwerken ? Ik geloof namelijk ook in de kracht van samenwerken. Zo werk je niet alleen ondersteunend naar mekaar toe, je kan je expertise delen met de ander en je leer ook van de ander. En bovendien is het nog veel leuker dan alleen te werken. Dus als je denk aan iemand in jouw netwerk, zeg het voort, misschien wordt dat wel mijn toekomstige businesspartner. Alvast bedankt !

Annelies van Woudenberg

Ik verheug me op de Networking Masterclass. Het feit dat we minstens 100 visitekaartjes mee kunnen nemen, belooft veel. Netwerken doe ik regelmatig en ik ga ook altijd met een doel naar diverse bijeenkomsten. Ik heb nu echter het gevoel dat ik tijdens de Masterclass iets nieuws ga leren. Fijn!

Sabouschka Zoumouroda
9 years ago

Ik help vrouwen beter in hun vel te zitten d.m.v. mijn trainingen op het gebied van houding, beweging en expressie.

Ook geef ik kleur en leven aan elk feest door mijn dansen.

Ik heb zin in morgen en om jullie te ontmoeten.

Tot morgen,
Sabouschka

Marjan Marinissen
9 years ago

Beste mede-netwerkers,
Het gaat steeds meer bruisen en borrelen, na al deze kennismakingsberichten!
Ik heb CoachConfetti opgericht, een groep coaches, counsellors en trainers die samen meer bekendheid willen genereren voor hun passie, hun vak. Netwerken is in dit geval in alle richtingen nodig: naar collega’s die aan willen sluiten, naar bedrijven die trainingen willen, naar particulieren die een coachtraject zoeken…
Zelf heb ik daarnaast ook een praktijk voor mensen met relatievragen en vragen op het gebied van seksualiteit.

Zeker deel ik het gevoel met een aantal van jullie dat dit niet altijd eenvoudig is. Soms lijkt het me vanzelf af te gaan, maar andere keren is het echt uit mijn comfort zone komen.
Op naar een leerzame, energieke woensdag, vol met nieuwe ontmoetingen! Ik kijk ernaar uit kennis te maken met jullie!!

Warme groet,
Marjan

Agnes Janssen
9 years ago

Hoi Marjan,
Wij zijn bezig met een nieuw initiatief en willen graag delen.
Zelf heb ik daarnaast een natuurgeneeskundige praktijk waarbij ik mensen wil doorverwijzen naar de best mogelijke therapie / therapeut.
Ik deel het gevoel dat het voor ons eenvoudig moet zijn, contact te zoeken binnen onze comfortzone.
Ik wissel graag uit…

Jeanet Locht
9 years ago

Dag Marjan,
Het lijkt me leuk om je te ontmoeten. Ik zie ook wel wat in het samenwerken met andere coaches. Wil het hier graag met je over hebben. groeten Jeanet Locht

Tamara Maerschalck
9 years ago

hoi Marjan,

Jammer dat je geen fotootje van jezelf bij je comments heb. ik zou je woensdag ook graag ontmoeten maar heb dus geen idee hoe je eruit ziet. Als je mij herkent, spreek me dan gerust aan in verband met je confetti initiatief. Ik heb wel interesse om er meer over te weten.

Tamara

Eef Worm
9 years ago

Hallo, ik ben Eef Worm van firma UDS-ict.

We zijn een leuke club (al vind ik het zelf 🙂 ) met leuke klanten, vaste klanten met name. We merken dat het tijd wordt om de zaken te professionaliseren en naar buiten te treden naar nieuwe en met name andere klanten.

We willen ons richten op selecte groep potientiele klanten, liefst via warme marketing, dus via onze bestaande klanten. Dus via referenties, interviews oid.

Dus ik ben erg benieuwd van deze Networking Masterclass gaat brengen aan ideeen. Al veel opgestoken van Nissandeh, dus dat moet goed komen 🙂

Groet,
Eef Worm

Koos Dorssers
9 years ago

Hallo allemaal !

Mijn naam is Koos Dorssers. Ben net met mijn nieuw bedrijfje gestart en wil graag positieve collega ondernemers ontmoeten.

tot ziens !

Koos

Herman Bos
9 years ago
Reply to  Koos Dorssers

Beste Koos,
Van harte met de start van jouw bedrijf. Mijn advies is om niet over jouw bedrijfje te spreken. Dan lijkt het gauw op een hobby en krijg je betaald als een hobby.

Evert Onink
9 years ago
Reply to  Koos Dorssers

Hoi Koos,
mogen wij ook weten wat voor bedrijf je hebt? Misschien kunnen we je wel helpen om jouw bedrijf nog beter te maken.

Groet,
Evert

Marije Lochtenberg
9 years ago

Ik sta open voor al jullie tips. Het Business Bootcamp heeft mij enorm geholpen dus ik heb positieve verwachtingen. Netwerken is niet alleen nuttig en noodzakelijk maar bovenal leuk. Maar hoe maak is het zo effectief mogelijk dat er ook werk uit komt ?

Annelies Vroomans
9 years ago

Ik geloof in de onvoorwaardelijke liefde van ouders
Ik geloof in de kracht van kinderen

Ik help kinderen en adviseer hun ouders, wanneer er op school leerproblemen zijn door emotionele oorzaken, zoals echtscheiding en rouw.
Maar ook verlegen en hooggevoelige kinderen vinden hun veerkracht en hun leer-zin terug met het door mij ontwikkelde ondersteuningstraject “Eerst het kind, dan de leerling!”

Verder houd ik van muziek en ben ik dol op ouderwets koken: jam maken, brood bakken, sudderlapjes.

Marielle Giesberger
Marielle Giesberger
9 years ago

Wat leuk om te lezen hoe deze blog is opgebouwd met allerlei initiatieven voor aankomende woensdag. En mensen die zich tussendoor ook blijven voorstellen.

Ik heb er ook weer veel zin in om aankomende woensdag met netwerken aan de slag te gaan.

Waar ik me in mijn werk mee bezig hou is om mensen vooral zichzelf te laten zijn en zich geen status aanmeten, het maximale uit zichzelf te halen en te werken aan gemeenschappen waar mensen juist bezig zijn om op synergetisch niveau samen te werken i.p.v. te oordelen op verschillen, rangen en achtergrond. Dit doe ik door het aanbieden ontwikkelingstrajecten (training + coaching in één) en op aanvraag.

Mijn werkwijze is vooral veel doen, mensen bewust laten worden van wat ze doen, waarom ze zich zo gedragen en welk effect dit heeft op anderen. De oefeningen zijn kunstzinnig, experimenterend en diepgaand, blijvend en vooral leuk om te doen en te leren. Gezellige boel dus.

Tot woensdag!

Tamara Maerschalck
9 years ago

hoi Marielle,

had net je comment op mijn reis naar Ladakh gelezen en vind jouw informatie nu hier. Lijkt me zeer boeiend wat je doet. Alleen is het me nog niet duidelijk met welke mensen je dan werkt. En die combinatie training-coaching lijkt me ook wel interessant. Hopelijk vinden we woensdag even de tijd om kennis te maken.

Tamara

Tamara Maerschalck
9 years ago

Ik begeleid deze zomer een meditatiereis naar Ladakh in Noord-India. Ik ben ervan overtuigd ben dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in dit soort reizen. Toch is mijn struikelblok nog altijd om die mensen te vinden. Ik vraag mijn netwerk wel het verder te vertellen, doch tot op heden lijkt het me meer op toeval te berusten dat er daardoor extra deelnemers komen. Dus ik wil graag leren hoe mijn netwerk effiënter in te schakelen met resultaat.

Marielle Giesberger
Marielle Giesberger
9 years ago

Hoi Tamara, wat leuk dat ik je blogcomment lees. Mijn man heeft iets met Ladakh en met mediteren. Dus wellicht handig om contact te houden? Volgens mij heb je dan een potentiële klant. Groetjes

Tamara Maerschalck
9 years ago

hey Marielle,

dat zou fantastisch zijn want momenteel ontbreekt het nog aan 1 iemand om de reis te garanderen.

Ik heb geen blog over de reis maar op Facebook kan je me vinden onder Mindruk Meditation. En eveneens bij Apsara Yoga.

Maar hopelijk ontmoeten we mekaar woensdag.

Peter Nouwen
9 years ago

Netwerken is toch wel een van de dingen waar ik altijd een beetje tegenop zie. Bij Open Circles gaat het heel makkelijk; iedereen staat er op dezelfde manier in. Maar dat geldt buiten de deur niet. Zonder voorbereiding heeft men al snel zoiets van: “Wat mot je van me.”

Als ik daar voorbij kan komen met deze workshop…

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Peter Nouwen

dag Peter,

daar loop ik ook tegenaan, net als velen onder ons vermoed ik. Iedereen vind het altijd wel heel interessant wat ik te vertellen heb, maar het blijft een knelpunt om dan een stap verder te gaan. En eerst van onbekenden vrienden maken, om dan van die vrienden klanten te maken, is ook makkelijker in therorie dan in praktijk. Want uiteindelijk moeten ze nog steeds een stap verder gaan. Dus ik hoop ook te leren hoe we daar geraken.

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Peter Nouwen

Hoi Peter,
Ik deel je gevoel van ongemak. Kortom, daar is voor jou en mij veel te winnen. Zullen we een comforthoekje inrichten voor netwerkers die wat ongemakkelijk zijn met netwerken?
Tot volgende week,
hartelijke groet, Marjolein

Tamara Maerschalck
9 years ago

dag Marjolein,

leuk idee dat comforthoekje. Wat stel je voor ? Ik heb al voorgesteld om met degenen die ‘s middags bij de registratieplek komen, samen te gaan picknicken. En om kennis te maken ‘smorgens na registratie ergens rechts in de koffiezaal. Wanneer vinden we jou in welk hoekje ? Graag tot woensdag.

Tamara

Esther Molenaar
9 years ago
Reply to  Peter Nouwen

Heel herkenbaar Peter. Heel herkenbaar.

Ik hoop daar ook nu eindelijk eens een keer aan voorbij te komen, zodat ik netwerken kan inzetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Succes!

Agnes Janssen
9 years ago
Reply to  Peter Nouwen

Hoi Peter
“Bij Open Circles Academy gaat het heel makkelijk”; houdt dit gevoel vast en laat je niet van het pad brengen.
Iedereen staat er op dezelfde manier in en wil niets meer verkocht hebben.
Maar iedereen is in deze tijd op zoek naar een toegevoegde waarde…
Blijf daarom in je eigen waarde wanneer je deze toegevoegde waarde denkt te hebben!

Marga Sijm
9 years ago
Reply to  Peter Nouwen

Hallo Peter,
Erg herkenbaar wat je zegt ……
Ik ben ook niet zo’n held, en daarom dubbel gemotiveerd om woensdag mee te doen!

Tony Verheij
9 years ago

Woensdag 27 maart zijn Ingrid Verbeek (teamleader bij Open Circles) en ik 9 jaar stapelverliefd en ik wil graag deze dag met haar doorbrengen.
Onze trouwdatum en tijd is 11-12-13 om 14:15
Ze weet trouwens niet dat ik kom, dat is een verrassing…

Voor wie mij nog niet kent: mijn naam is Tony Verheij
Het is mijn passie om inspirerende coaches en sprekers naar de spotlights van een groter podium te brengen.
Ik check op goedpunten en verbeterpunten, (web) presentatie, inspiratie, schaalbaarheid en motivatie.
Ik ben op een positie dat ik uitsluitend wil werken met mensen die een opwaartse druk geven in de hedendaagse spiraal.
Het organiseren van evenementen of multispeaker events geeft de grootste opwaartse druk.

Yep, het klopt dat ik in meerdere dingen goed ben.
Ik heb 9 bedrijven waardoor er in het verleden de noodzaak van multiswitchen groot was maar mijn passie ligt in het oppoetsen van specifieke personen zodat ze blinken in de spotlights.

In 2010 hoorde ik van Nisandeh over “conscious millionaires” en ik ben doelbewust onderweg daar naar toe.
Dankzij het afbetalen van 522.000 schuld in 3 jaar tijd (waaronder 50.000 bruiloftsgeld wat ik in 2010 bij elkaar gewerkt had) ben ik bijna bij de nullijn.
Ik ben creatief met geld, geef mensen ook les over geld verdienen, zie kansen en denk niet als een ondernemer maar als een investeerder.

Wat netwerken betreft: ik heb veel gehad aan de lessen van Nisandeh in het presenteren van mijzelf.
Kijk of je ergens de video’s kunt vinden: “10 best ways to lose a deal” want die zijn geniaal.
Ik heb er mijn kracht van gemaakt om tactloos te zijn en de dingen recht voor de raap te zeggen, uiteraard alleen op verzoek a 400,- per uur.
Ik babbel gemakkelijk en besteed mijn tijd het liefst aan zaken of personen voor de lange termijn, aan personen die weten wat ze willen en beseffen dat ze hulp nodig hebben bij het bereiken van hun doelen.

Zorg dat je bij het netwerken weet waar je naar toe wilt, dat jij jezelf blijft herinneren aan je doelen, de tijd is kort en kostbaar.
“Liever kort en duidelijk, dat mensen weten wat ze aan je hebben dan gezellig babbelen” werkt voor mij omdat ik een sociale babbelkont ben.
Ik ben eenvoudig benaderbaar, dus als je mij woensdag tegenkomt, kies dan bewust om mij wel of niet aan te spreken, een boogje om mij heen is ook prima.
Wat is je meerwaarde voor mij, heb jij je doel helder en hoe groot zijn jouw plannen?

Check mijn LinkedIn profiel voor meer info.
Bovenstaande info is nogal persoonlijk…

BIG bucks, BIG hugs, BIG life, Tony Verheij

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Tony Verheij

dag Tony,

in plaats van kort en krachtig is jouw boodschap dus lang en krachtig. Fijn dat je als verrassing voor je vriendin wil komen woensdag. Hopelijk leest ze dan niet de blog want intussen weten al heel veel mensen dat je komt.

wie weet tot ziens,
Tamara

Judith Hompe
9 years ago
Reply to  Tony Verheij

Hoi Tony,

Leuk jou ook te zien woensdag!

Groet Judith

Hanny Verheijden
9 years ago

Kijk er naar uit, het is altijd inspirerend en leerzaam.
Zelf help ik sinds 2000 particulieren en bedrijven met het optimaliseren van hun woon-en werkplek voor meer vitaliteit, harmonie en succes. Je omgeving heeft erg veel invloed op alle facetten van het leven.

Aly van Dijk
9 years ago

Dear people,

Zojuist heb ik een prachtig kado van jullie ontvangen, geweldig bedankt!

Ik ben bezig mijn eigen praktijk op te zetten; Twinkel; Spel-, begeleiding en advies voor kinderen, (gast)ouders, scholen en kinderdagverblijven.
Netwerking daarbij is essentieel en hierbij laat ik me graag inspireren om anderen weer te kunnen inspireren; de cirkel in beweging te zetten…

Graag ontmoet ik gelijkgestemden om elkaar te inspireren en van dienst te zijn.
Tot dan; ik kijk er naar uit.

Warme lentegroet, Aly van Dijk

Jennifer Hanenberg Elders

De mooiste dingen gebeuren door ‘toevallige’ ontmoetingen. Ik denk dat als je een goede netwerker bent, deze ontmoetingen je steeds meer overkomen. Het gaat dan vanzelf. En het helpt ook enorm als je iets te geven hebt, vanuit je contributie.

Dan zijn de ontmoetingen niet meer gearrangeerd, maar vinden als vanzelf plaats waar weer iets moois uit voorkomt. Is het niet nu, dan (veel) later.

Dinsdag a.s. is voor ons een spannende dag! Dan gaat ons online trainingsprogramma voor werkende moeders met een pilot van start. We zijn er klaar voor!

Paula Onink
9 years ago

Hoi Jennifer,
ik herken veel in de eerste regels van je comment. Ik geloof niet in toeval, maar wel dat als je je openstelt, dat ´toevallige´ ontmoetingen blijven plaatsvinden. Ik vind het verbazingwekkend hoeveel mensen ik de afgelopen 2 maanden heb ontmoet die iets voor mij willen betekenen. Het enige wat ik heb gedaan is mijzelf zijn en over mijn passie vertellen.

Tot morgen, Paula

Tony Verheij
9 years ago

Mijn netwerkdag eindigde aan tafel bij mijn skattie Ingrid Verbeek, Mirjam Sariman, Vered Neta en Nisandeh Neta.
Ik ben dankbaar dat daardoor 9 jaar verliefd SAMEN gevierd kon worden.

Ingrid was verrast dat ik opeens voor haar neus stond en ik heb haar eindelijk aan het werk gezien als teamleider.
Niet veel, want Nisandeh had interessante dingen te vertellen!

Interessante mensen ontmoet, ook mensen die voor mij wel een coach of spreker wist voor wie ik de marketing, acquisitie en begeleiding kan doen naar een groter podium!
Kortom: een vruchtbare dag.

Wat leuk om bij sommigen bij de naam ook het gezicht wat je gisteren gezien hebt te herinneren 😉
Voor wiens gezicht ik gisteren niet gezien heb: voeg me toe op Facebook of LinkedIn.

Ik zoek coaches / sprekers / artiesten die klaar zijn voor een groter podium.
Specifieker: het gaat mij om inspirerende coaches die een opwaartse druk kunnen geven in de hedendaagse spiraal die ik ga helpen om hun eigen boodschap meer impact te laten maken.
Maar die laatste zin was te lang 😉

Tony Verheij

Marjolein Kalter
9 years ago

Dag allemaal,

Spannend en ongetwijfeld superleerzaam seminar. Ik heb de gastenmail naar 3 mensen doorgestuurd, ik ben benieuwd wie er zich als eerste inschrijft! Leuk!

Ik help mensen in hun baan te schitteren.
Mijn doelgroep bestaat uit op mensen in (grote administratieve) organisaties.

Individuele loopbaancoaching

Teamcoaching met een twist voor teams die na een harde reorganisatie van overleven weer willen gaan ´speulen´.
(Ik ben nog op zoek naar de juiste verwoording in klantentermen, wie wil met me sparren?)

Tamara Maerschalck
9 years ago

dag Marjolein,

dit weekend hielp ik een vriend bij het schrijven van zijn blog en gaf hem allerhande tips. Hij had ook interesse in de Business Bootcamp en nu ik deze mail kreeg, heb ik hem ook meteen uitgenodigd.

Wat me wel opvalt is dat ik vooral anderen tips geef en help bij het uitwerken van hun business en mijn eigen zaken een beetje aan de kant laat liggen. Misschien is dat wel eigen aan coaching en het willen helpen van anderen.

Dus ik hoop in het netwerken ook meer voor mezelf naar buiten te durven komen.

Agnes Janssen
9 years ago

Hoi Tamara,
Ik betrap mijzelf dat ik ook heel graag anderen verder help.
Is toch niets mis mee?
Als mensen dit als waardevol ervaren dan maak je toch hiervan jouw toegevoegde waarde!

Koos Dossers
9 years ago

Mijn naam is Koos Dorssers, internet marketeer, 48, ik woon in Venlo.
Mijn focus ligt momenteel op het creëren van mobiele websites. Een mobiele website is een ‘samenvatting’ van een gewone website. Het heeft als doel een betere presentatie te geven op smartphones. Steeds meer mensen surfen immers op een smartphone.
De voordelen:
• Snel een overzicht van de site
• Telefonisch contact met 1 druk op de knop
• Snel en eenvoudig een reservering maken.
• Meteen een google maps locatie
• Meer klanten !
Als mensen op een msartphone moeten zoeken naar een telefoonnr e.d. vinden ze dat lastig en gaan ze naar een concurrent !
De networking class lijkt me een belangrijke training die ik zeker in praktijk zal brengen om mijn business een flinke zwengel te geven !

Hartelijke groet,

Koos Dorssers
Info@mobielebusiness.com

Langenakens Kristien
9 years ago

Hoe efficiënt netwerken? Ben benieuwd

Frank Janssen
9 years ago

Hallo,

Ik ben Frank en hoop dat ik net zoveel zal leren als tijdens de vorige Master Class (Business Blogging).

Wat doe ik?

Ik help ondernemers die meer omzet willen.

Evert Onink
9 years ago
Reply to  Frank Janssen

Hoi Frank,
Je bent wel erg kort door de bocht met de beschrijving van jouw bedrijf (ik help bedrijven aan meer omzet).
Kan je misschien iets meer uitleggen wat je doet, en vooral: waarmee kunnen anderen je misschien helpen?

Evert

Wilco van de Ven
Wilco van de Ven
9 years ago

Ben volgens mij de beste en slechtst betaalde netwerker! Ik wil graag meedoen om te leren wat ik fout doe, uhm niet goed doe.
Tot volgende week en ik hoop vele van jullie persoonlijk te ontmoeten.

Annette van der Maarel

Ik heb het Business Bootcamp gedaan en heb weer zin in een energie-boost, nieuwe inzichten en kennis over netwerken en nieuwe contacten!

Ruud Wildschut
9 years ago

IK heb er zin in volgende week. Een paar dingen weet ik zeker:
– ik ontmoet veel nieuwe mensen
– ik krijg extra energie van een trainingsdag bij Open Circles Academy
– ik ga weer veel nieuwe praktische informatie ontvangen

Oftewel een goed bestede dag vol informatie, energie en plezier.

Ruud

Fred HIrdes
9 years ago

I have an Excel support-desk to help people with Excel problems. I give Excel trainings, answer questions about Excel and develop Excel applications en advise about Excel projects.

Anita van Hooijdonk
Anita van Hooijdonk
9 years ago

Hoi mede congresgangers,

ik help ondernemers, managers en hun teams met regie over hun werk en een bewuste werk-privé balans. Daar ben ik zelf ook steeds alert op en het blijft een kwestie van bewust kiezen, beseffen hoe je erbij staat en als het nodig is bijsturen. Dankzij de eerdere events bij Open Circles zijn er al een hoop visitekaartjes van me in omloop; en natuurlijk vind je me op LinkedIn ! Ik verheug me op een spetterende bijeenkomst!

Mirjam Kuster
9 years ago

Op de valreep stel ik mezelf graag ook nog even voor.
Mijn passie is het begeleiden van mensen op het gebied van gezondheid-loopbaan-persoonlijke ontwikkeling. Ik help mensen niet alleen zicht te krijgen op stressfactoren en oorzaken hiervan (van werkstress tot en met lichamelijk klachten) maar ook wat zij zelf kunnen doen om zichzelf te helpen genezen. Dit alles mbv onder andere kinesiologie en creatieve werkvormen.

Ik heb erg veel zin morgen veel nieuwe mensen te ontmoeten en me te laten inspireren en anderen te inspireren. Tot morgen!

Eric van Dooren
9 years ago
Reply to  Mirjam Kuster

hoi mirjam,

klinkt interessant!

groetjes,
Eric

Eva Visser Plaza
Eva Visser Plaza
9 years ago

Leuk netwerken! ik heb er enorm zin in. Ik ben net begonnen met mijn bedrijf om Spaanstalige expats en hun familie te begeleiden om een goede aansluiting te maken met de Nederlandse samenleving. Ik merk dat het netwerken makkelijker is geworden door LinkedIn en heb veel contacten opgedaan, echter mijn vraag is hoe kan ik gerichter en commercieler hiermee omgaan zonder dat het meteen te zakelijk wordt. Heeft iemand alvast tips of ervaringen die hij of zij wil delen met mij?

Leon Ferrier
9 years ago

Vol passie gestart of bezig met jouw onderneming.

MOOI!

Wel eens gedacht aan fiscale en juridische risico’s die je loopt.

Nee?

Ik help je graag om jouw privé risico’s voortkomende uit het zakelijke inzichtelijk te maken.

Woensdag ben ik te vinden tussen alle netwerkers, want beter leren netwerken kan ik altijd gebruiken.

John Boer
John Boer
9 years ago

Ik kijk hier echt naar uit,maar ben ook erg benieuwd!

Krista Steenbergen
9 years ago

Netwerken bij de kapper?

Ik kreeg net gratis een heerlijk luxe haarbehandeling in een massagestoel bij de kapper! Een onverwachts kado! (en mooi voorbeeld van ‘eerst geven’)

We praatten ook over ondernemen en ik had haar eigenlijk mijn kaartje willen geven, zodat ik haar aan de Business Bootcamp zou kunnen linken. Maar ik was zo ontspannen dat ik dit helaas ben vergeten…!

Mijn eerste netwerk lessen:

# netwerken kan altijd overal met iedereen (niet per se alleen met je doelgroep of samenwerkingspartners: maar ook met de moeder-van)
# in netwerken kijk je naar wat je te geven hebt: ik wilde haar linken aan open circles, omdat ik denk dat het haar kan helpen.

Nou ik heb helemaal zin in morgen!

Tamara Maerschalck
9 years ago

dag Krista,

inderdaad, Open Circles is een mooi cadeau om aan anderen te geven. Ik heb ook al zoveel mensen doorverwezen naar de Business Bootcamp en allemaal zijn ze er super enthousiast over. Binnenkort komt er weer een nieuwe lichting Belgen aan. En zo groeit ook daar het netwerk van mensen met een toch iets andere mindset wat wel fijn is.

Jolanda Kuiper
Jolanda Kuiper
9 years ago

Hoi,

Ik herken veel commentaar dat wordt gegeven. Zelf ben ik bezig om een omslag te maken van ‘tijdverspilling’ (wekelijks een uurtje op de plaatselijke manege rondhangen bijvoorbeeld) naar ‘investering’. Ik heb zelf geen bedrijf maar ik vind het wel heel leerzaam!

Groeten van Jolanda

Gill Rees
9 years ago

Netwerken is net werken dus we gaan er een mooie, leerzame dag van maken!

tamara maerschalck
9 years ago
Reply to  Gill Rees

dag Gil,

net werken, dat vind ik mooi uitgedrukt. Want inderdaad voel je vaak al dat er onder de glimlach een addertje schuilt en daar hou ik niet van. Of mensen die op een bijna agressieve manier je iets willen aansmeren. Dus ik wil ook leren net werken.

Rob Stalenhoef
9 years ago

Ik kijk alweer uit naar een dag werken met het team van Open Circles en alle andere deelnemers.
Ik maak te weinig tijd vrij voor netwerken en ik ben erg nieuwsgierig hoe ik dat vaker kan implementeren in mijn routines.

Esther Molenaar
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Esther Molenaar, schrijfcoach.

Ik help jonge mensen tussen de 12 en 21 bij het schrijven van hun boek.

Ondernemers kunnen ook bij mij terecht met hun hulpvraag bij het schrijven van hun boek.

Netwerken vind ik lastig. Zoals Peter Nouwen al zegt, bij Open Circles is het zo gemakkeljk. Iedereen is like minded. Daarbuiten? Brrrr!

Joost Meurs
9 years ago

Lijkt me hartstikke interessant om volgende week naar de meeting te komen. Hoop er weer een hoop te leren van de do’s and dont’s van anderen.

Misschien moeten we voor de lunch een tweede locatie bespreken, want als ik de informatie van het NBC lees, word je daar verdreven van het terrein als je geen lunchpakketje besteld hebt.

Een mooie eerste netwerkactie lijkt me.

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Joost Meurs

dag Joost,

er zijn best veel mensen die zelf hun lunchpakketje meebrengen. Met wat geluk hebben we mooi weer en kunnen we lekker buiten zitten. De lunch is het eerste pauzemoment van de dag. Ik stel voor dat we dan verzamelen op de plek waar we ‘s morgens ons naamkaartje krijgen en dan samen met die mensen, gezellig een plekje gaan uitzoeken om te picknicken. Ontmoeten we mekaar daar ? Graag tot woensdag.

Joost Meurs
9 years ago

Hoi Tamara,

lijkt me een uitstekend plan.

Ik hoorde zelfs van mensen die eerder op een evenement in het NBC zijn geweest dat ze daar personeel hebben rondlopen om dit te controleren.

Klantvriendelijkheid hebben ze daar dus niet hoog in het vaandel staan…

Tot woensdag in ieder geval.

Tamara Maerschalck
9 years ago
Reply to  Joost Meurs

Dag Joost,

Tja, er kan natuurlijk over gediscussieerd worden. Ik begrijp ergens wel dat ze niet toestaan dat iedereen daar in de hall gaat zitten picknicken. Hoewel ze wel meer koffie en thee zouden verkopen natuurlijk want nu moeten we buiten en hebben we er vaak geen tijd meer voor.

Moest de prijs/kwaliteit verhouding aantrekkelijker zijn, zou ik ook opteren voor het pakket, maar die vind ik niet kloppen dus heb ik net een heerlijke picknick bereid voor morgen om te delen met een aantal anderen.

Dus tot morgen aan de plek waar de registratietafel staat ‘s morgens. Fijne avond nog.

Krista Steenbergen
9 years ago
Reply to  Joost Meurs

Ha Joost,

ik zou gewoon een lunch pakket kopen als ik jou was. Je kunt heerlijk genieten van een zeer luxe lunch, je kunt deelnemen aan het netwerken in de pauze EN je steunt dit initiatief door naast heel veel te ontvangen ook iets te geven!

Tot woensdag!