Bootcamp Implementation Day

Je hebt een slimme keuze gemaakt om deel te nemen aan de Implementation Boost Day.

Want als jij je business succesvol wilt laten groeien met het materiaal uit de Business Bootcamp… kan dat alleen door het materiaal te implementeren. Niet door je Workbook onder je kussen te leggen.

En nu je een aantal weken ervaring hebt met het materiaal, weet je precies waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Let op! Na de praktische zaken, heb ik nog een belangrijke vraag voor je…

Praktische zaken Bootcamp Implementation Day

Datum en tijd
vrijdag 14 februari 2014 – van 10 tot 16 uur.
De registratie is van 8:30 tot 9:45 uur.
We beginnen stipt om 10:00 uur. Kom dus OP TIJD!

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Lunch arrangement
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid om een luncharrangement af te nemen. Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken worden verzorgd door het NBC Congrescentrum voor € 25 (incl. BTW). De lunch is vegetarisch (wel vis, geen vlees).
Bestel je luncharrangement voor donderdag 13 februari 13:00 uur. De mogelijkheden om dit te doen op vrijdagochtend zijn zeer beperkt. In het gebouw is het niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Klik hier om je lunch arrangement te bestellen

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Meenemen:

  • Jouw werkboek van de Business Bootcamp, want we gaan verder met je aantekeningen, inzichten en ideeën.
  • Draag gemakkelijke kleding, business casual en neem een trui of vest mee, door airconditioning kan het fris zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

En dan nog de belangrijke vraag…

How can I help?
Laat me weten in het commentaarveld onderaan deze pagina: Waar loop JIJ precies tegenaan bij het implementeren? En naar WAT of WIE ben je op zoek? 

Slimme ondernemers nodigen gelijkgestemden uit tot slimme samenwerking. Wacht niet tot 14 februari, maar stel nu al je specifieke vraag in het commentaarveld en reageer op de comments van andere deelnemers. De weg naar succes bewandel je niet alleen…

Met jouw input en vragen kunnen we de inhoud van de Bootcamp Implementation Day nog beter afstemmen op jouw behoefte. Gebruik het commentaarveld ook voor het delen van de resultaten die je sinds de Business Bootcamp hebt geboekt. We zijn erg benieuwd.

Tot Valentijnsdag!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
155 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hans van Tol
8 years ago

Ik heb een systeem nodig voor berichten via verschillende media en hoe de (tijdige) follow up hierbij te doen en daarna de focus op wat echt belangrijk is… cu tomorrow!

Diana de Boer
Diana de Boer
8 years ago

Het nut van het implementeren is natuurlijk helder.
Eigenlijk doe ik dat naast het werk wat geld opbrengt. En heb er dus veel te weinig tijd voor om alle implementatie doelen in een rap tempo in te voeren.

Hoe doen anderen dat? Laat het mij weten

Eduard Faas
Eduard Faas
8 years ago

Goedemorgen iedereen,

Wat is de tijd gevlogen en wat een uitdaging om te implementeren. De eerste stappen voor samenwerking met andere mediators heb ik gezet en dat lijkt wel zendingswerk: van con-current tot con-collega. Die eerste stap, de mindset, blijkt lastig voor ondernemer die niet bij de Business Bootcamp zijn geweest. Aan de andere kant: de eerste resultaten heb ik binnen, dus het werkt.

Vandaag ga ik werken aan mijn prioriteitstelling en tijdsindeling.

Tot straks!

Reina Hoctin Boes
8 years ago

Business Bootcamp valt bij mij in een periode van setback. Hoe geef ik mijn werkzaamheden zo vorm, dat groei mogelijk is. Bezinnen en het afwerken van to-do lijstjes zijn niet zo bevredigend. Actie is meer my cup of tea. Ik kom graag mensen tegen voor wie volhouden (perseverance) versus steeds weer opnieuw beginnen, een onderwerp is.
See you the 14th.
Reina Hoctin Boes

Tjitske Jansen
Tjitske Jansen
8 years ago

Wat ik moeilijk vind: soms denk ik dat het beter is om voornamelijk tijd te besteden aan het schrijven van mijn volgende bundel. Wanneer deze uitkomt, genereert dat namelijk waarschijnlijk meteen weer media-aandacht en werk (dat is bij mijn twee andere bundels zo geweest). maar soms denk ik dat ik juist veel tijd moet besteden aan social media/ website/ database. Zodat, als die volgende bundel er eenmaal is, ik betere acquisitie kan voeren dan ik tot nu toe heb gedaan. Voor het boek, maar ook voor mijn andere werk (optreden, lesgeven).

Ik vind het lastig mijn tijd goed te verdelen – de dagen vliegen om! En vooral ook om te kiezen waar ik mijn tijd aan besteed.

Ik hoop dat ik (nogal een digibeet) iemand tegenkom die mij kan helpen met het social media gebeuren. En het allerliefst met het maken van een database. In ruil voor iets dat ik goed kan. Volgend jaar, als mijn inkomsten verdubbeld zijn, kan ik voor dat soort dingen gaan betalen! Maar dat is nu nog niet het geval! Wel kan ik u, of uw school of bedrijf een onvergetelijke middag bezorgen door op te komen treden. Alleen of samen met een muzikant (bijvoorbeeld de fantastische muzikant Jeroen Zijlstra). Ik schrijf gedichten. Maar zelfs mensen die niet van gedichten zeggen te houden, zeggen wel te houden van die van mij. (Ik heb een theateropleiding gevolgd, en ben ooit begonnen als actrice en toneelschrijfster – het direct communiceren met publiek is nog steeds aanwezig, zowel in mijn teksten als in hoe ik ze breng). En ik ben ook een goeie schrijfdocent! Wanneer ik eenmaal mijn social media op orde heb, zult u de aanbevelingen kunnen lezen!

Overigens ben ik wel degelijk, al is het stap voor stap, al begonnen met implementeren. Bij 2 opdrachtgevers bijvoorbeeld, heb ik 10% bovenop mijn vraagprijs gedaan. En dat bleek geen probleem te zijn… Dus als dat zo doorgaat..

Suzanne Alles
8 years ago
Reply to  Tjitske Jansen

Hoi Tjitske,

Volgens mij ben je al heel goed bezig. Misschien is het een goede tip om je dag in tijdblokken te verdelen. Zo kun je misschien op gezette tijden aan iets werken.

Ik zag dat je al wel een linkedin profiel hebt, misschien heb je hier wat aan petrafisher.com/url-linkedin-profiel-in-email-handtekening/
ze schrijft heel duidelijk, al gebruik je het maar om je instellingen te veranderen van engels naar NL. P.S. ik heb ook het profiel van Nisandeh bekeken en gewoon opgeschreven wat ik mijn klanten te bieden heb.
Mijn linkedin profiel kun je ook bekijken. P.S. ik mis ook nog wat dingen maar ben aardig op weg denk ik. Jij bent schrijfster dus dat moet geen probleem zijn 😉

Ik zag zelfs dat je een Wikipedia pagina hebt, top!
Aan je facebookpagina kun je nog wel wat veranderen, wat tekst, af en toe een foto plaatsen of een filmpje, dat werkt wel!

Succes ermee,
Suzanne Alles

mooihoutenspeelgoed.nl
mooihoutenspeelgoed.nl/blog
facebook.com/mooihoutenspeelgoed
linkedin.com/in/suzannealles1

Olga Grütters
8 years ago

Om mijn klankwerk op te starten, in bedrijven, in trainingen, congressen, en festivals, zoek ik een supportgroep voor inspirerende pr acties, toegang tot crowdfunding, een apple laptop (mijne is gejat), en hoe plaats ik een blog op mijn wordpress site.

Myra Doodeman
8 years ago
Reply to  Olga Grütters

Hi Olga,

Als je wilt kan ik je hierbij helpen, ik zit te denken om een instructie voor je te maken maar eerst zal ik even je website moeten zien. Ik zou ook voor je in wordpress de instellingen willen goed zetten, zodat je daarna eenvoudig zelf je berichten op je blog kunt zetten. Maar dan moeten we even mailen voor de login.

Neem maar even contact op indien je wilt.
Groet, Myra

Stance van Heijst
8 years ago
Reply to  Olga Grütters

Beste Olga,

Je zoekt meer informatie over Crowdfunding en als subsidiespecialist in Zorg en Welzijn weet dat er binnen Nederland diverse platformen gebruikt worden. Echter, voordat je gaat crowdfunden is het belangrijk om een helder doel voor ogen te hebben waarvoor mensen bereid zijn te geven of te lenen.

Hieronder zie je enkele van de in Nederland gebruikte crowdfunding platforms.

Share2Start
HKB Urban Producers
PIF World
1%Club
MedCrowdfund

Ik hoop dat je er wat aan hebt en wens je veel succes met het werven van geld.

Vriendelijke groet,
Stance van Heijst

Willy Valk
8 years ago

Beste Stance,

Waar ik tegenaan loop is dat mijn klanten mij vaak wel willen inhuren maar daar geen geld voor hebben. Gisteren kreeg ik tijdens TheCoWorking van Open Circles de tip om te zorgen dat die klanten aan geld komen.

Aangezien het om patiëntenverenigingen gaat is het wellicht handig om eens met jou te praten en te zien wat wij wellicht samen kunnen doen.

Ik ben benieuwd naar je reactie!
Groet Willy

Alice Hoogenberk
8 years ago

Ik kwam vol met nieuwe ideeën terug en heb ook wel een aantal dingen in gang zet, maar ik loop er wel tegenaan dat veel dingen afhankelijk zijn van anderen. Intern of extern. Het motiveren van collega’s om aan de plannen mee te werken stuit soms op weerstand. Voor alle duidelijkheid ik ben geen zelfstandige maar werk in een tandartspraktijk als partner van de tandarts-eigenaar. We willen graag meer groeien en meer bekendheid geven aan onze tandheelkundige visie.

Nisandeh vertelde tijdens Busiess Bootcamp dat op gegeven moment veel zaken bij hem stagneerden. Dat probleem hebben we hier ook. Veel proberen we wel zelf te doen, maar sommige beslissingen moeten toch door de eigenaar genomen worden. Maar hij heeft bijna geen tijd, want is aan het behandelen en dus blijven veel dingen liggen. Pogingen om het voor hem makkelijk te maken en een map met (teken)stukken mee te geven lopen ook vast, omdat hij vergeet de map mee te nemen of te openen…..

Verder loopt een voorstel voor aanpassingen van de website, maar lopen we tegen ‘erfenissen uit het verleden’ aan die vertragen.

Met andere woorden we maken stappen, maar het gaat mij niet snel genoeg.

Wie heeft tips voor implementatie van plannen binnen een team en verbeteren van delegatie van taken?

Helmoed Wakkermans
8 years ago

Ik heb op de Business Bootcamp van 18 en 19 januari contact gelegd met een andere deelnemer en met hem een vervolgafspraak gemaakt om naar onze website te kijken.

Ik krijg alleen mijn vader niet makkelijk overtuigd, want hij denkt dat de kosten niet opwegen tegen de opbrengst. Laat staan dat hij het nut ziet van sociale media.

Ik ben de mening toegedaan dat we op dit moment alles moeten doen om de klant naar onze winkel te krijgen. We hebben als witgoedwinkel een minder jaar gehad vanwege de recessie, de toegenomen concurrentie via internet en de komst van een concurrerende witgoedwinkel in de straat.

Wij hebben ons altijd geprofileerd door onze service en daarmee zijn wij groot geworden. Daardoor hebben wij een klantenkring opgebouwd in een straal van zo’n 20 km.

Alleen geeft de consument maar mondjesmaat zijn geld uit omdat het zo’n onzekere tijd is.

Wie heeft er tips om de consument te bewegen naar de speciaalzaak te gaan en juist bij ons te kopen omdat wij de service verlenen die mensen ontbeert als ze bij een discounter of op internet kopen.

Tot a.s. vrijdag, Helmoed

Anthonius Gabeler
8 years ago

Hoi Helmoed,

laat je vader maar nog niet aan Twitter beginnen ;).

Een sterke ‘tool’ vinden mijn klanten en leads (en ikzelf ook) een referentiepagina op de website. Laat anders je vader de mijne lezen en vraag hem wat hij ervan vindt.
(car-consultancy.com/index.php/testimonials-klantervaringen/)

Tot vrijdag!
Anthonius

Gonny de Wit
8 years ago

Helmoed,

Ik hoop dat je van al je klanten een mailadres en voornaam hebt, want the money zit in de list.

Je kunt je klanten via blogs tips geven die ze nodig hebben bij het gebruik van witgoed.

Je kunt instructiefilmpjes maken van een service reparatie van de kleine dingen, bijvoorbeeld deze gratis te maken als ze een onderhoudscontract afsluiten.

Een expert uit te nodigen in de winkel die uitleg geeft over veel gestelde vragen van een populair apparaat en dit opnemen op video en weer verspreiden (in stukjes) in je lijst.

Ben benieuwd of je iets aan mijn tips hebt.

Ian Muller
8 years ago

Dag Helmoed,

Ik heb de investering er als business coach inmiddels goeddeels uit.

Juist door de relatie die jullie aangaan met klanten liggen er nieuwe kansen in de nieuwe wijze van relatiemarketing, gecombineerd met internet.

Heb je daarover aanvullende vragen, schiet me even aan op de implementatie dag of zoek me op via e-mail of website.

Ik help jullie graag een stapje verder.

Ingrid van Houwelingen
Ingrid van Houwelingen
8 years ago

Helmoed, ik heb op een van de cursussen een verhaal gehoord over een man die een onderhouds manual schreef voor zijn klanten, hij had een autogaragebedrijf geloof ik. En als de auto dan in behandeling was, dan lag deze manual met allemaal tips voor onderhoud op de koffietafel en iedereen las erin en waardeerde de inhoud.

Zou zoiets mogelijk zijn voor jou ? De nadruk op service-op-maat en persoonlijke aandacht want beide krijg je niet bij discounters. Maar ook informatie: hoe onderhoud je je witgoed machine op de juiste manier, welk merk heeft welke bekende snelle slijtage, wellicht hebben jullie een gratis afleveren aan huis en installatie service.

Ik hoop dat dit helpt voor je.

Anthonius Gabeler
8 years ago

Hallo Ingrid,

dat is inderdaad een goed idee!

Ik geef aan mijn klanten na aankoopbegeleiding meestal per email of mondeling tips en tricks mbt hun net aangekochte/geleasede auto. Maar een printje/klein brochure afgeven is uiteraard nog persoonlijker!

Anthonius

Marinda Drion
Marinda Drion
8 years ago

Hi Helmoed,

Ik was ook op zoek naar een webdesigner. Ik heb gekozen voor Sites & Search. Mijn website is nog in ontwikkeling, maar Sites & Search had binnen een middag een keurige ‘under construction’ pagina gemaakt. Nu nog tijd maken voor de echte inhoud, het doel is om voor a.s. vrijdag in ieder geval de basisopzet klaar te hebben. Succes!

Groet, Marinda

Robin Groeneveld
8 years ago

De gebruiker van mijn product is de leerkracht basisonderwijs. Die gaat echter niet over het geld. Dat is zijn directeur.

Naar aanleiding van mijn opgepoetste social media genereer ik weliswaar behoorlijk wat belangstelling, ook van schooldirecteuren, en oogst het product veel spontane lof, maar kopen… ho maar.

Wat ik wil weten is: hoe kan het scherper?

info@luktut.nl
facebook.com/luktut
luktut.wordpress.com

op LinkedIn ben ik te vinden onder mijn eigen naam:
Robin Groeneveld.

Donald Suidman
8 years ago

Robin, ik kan me voorstellen dat de markt voor onderwijsmaterialen een hele lange adem vraagt. Wanneer besluit een school om een nieuwe methode uit te kiezen, en hoe lang duurt het vervolgens voordat ze tot aanschaf overgaan?

Ik denk dat je website ook een paar testimonials van gymleraren kan gebruiken, en een video van wat je allemaal voor leuks kan doen met jouw methode.

Groeten en succes
Donald Suidman

Charlotte Kamman
8 years ago

Ik kan toch komen! Joepie! Het zag er heel erg naar uit dat ik moest werken, maar SImasalabim, de Law of Attraction werkt en het werk gaat morgen niet door..! Bereikt sinds laatste bootcamp: newsletter weer begonnen op orde te brengen, website is weer in de lucht, ik heb EINDELIJK mijn niche bepaald en een strak schema opgesteld met mijn coach wat de volgende stappen zijn.

Ik kijk uit naar buddies en samenwerkingsmaatjes, en mensen om mijn ideeën nog meer aan te scherpen. Mijn valkuilen: het glimmende steentjes syndroom: ik bedenk weer allemaal nieuwe dingen voordat ik dit plan tot uitvoering heb gebracht. Mijn niche: Ik maak het leven van huisartsen makkelijker doordat ik hun patiënten extra begeleiding geef; de patiënten die ik begeleid zijn mensen met angststoornissen die daarbovenop ook nog kanker hebben gekregen. Heel specifiek dus – verdienmodel moet nog worden uitgewerkt, zal landelijk uitgerold moeten worden. Feedback welkom! Tot morgen!

Astrid van der Zwan
8 years ago

Ik ben op zoek naar tijd om te implementeren. Hoe combineer ik het met mijn baan?

Myra Doodeman
8 years ago

Hoi Astrid,
bij jouw vraag moest ik aan dit artikeltje denken. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd (het is van gisteren) maar klinkt heel doelgericht. Misschien heb je er iets aan.

Groet, Myra

mariellemeijer.nl/2014/02/06/mijn-geheimen-voor-iedere-dag-resultaat/

Rob van der Lei
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Ohja, zo was het. 🙂 Bedankt Myra voor je link.

Anthonius Gabeler
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Hallo Myra,

bedankt voor het delen van de link!

Maar goed dat ik zo gedreven in mijn klanten en auto’s ben, anders was ik inderdaad ver afgedreven…

Anthonius

Arianne Elderman
8 years ago

Het stukje heb ik nu gelezen en is inspirerend. Dank je wel voor het delen van deze link!

Marion van der Stad
8 years ago

Bed & Breakfast

Naast het Liefdeswerk dat ik met overgave doe, run ik ook een bescheiden B & B dat op 300 m. afstand ligt van het NBC ….. ongelooflijk, toch!

In januari heb ik de eerste Business Bootcamp gedaan, vrijdag neem ik deel aan de implementation day. Heerlijk om zo dichtbij terecht te kunnen.

Er zijn 2 kamers, een 1-persoons en een 2-persoons.
Wie wil komen overnachten, deze week/anytime, maile naar info@bbdeburgh.nl.

Love, Marion

Marcel Oerlemans
8 years ago

Hallo Marion,

Goed om te weten, en een erg handige locatie inderdaad! Nu woon ik zelf op maar een half uur rijden, maar het is toch handig, mocht ik mensen weten die een plaats zoeken om te overnachten!

Ik heb je website bekeken, en zie dat deze met WIX is gemaakt. Ik heb er al veel over gehoord, maar werkt dat goed? En kun je de website helemaal zo maken als je wil? Ik ben erg benieuwd naar je ervaring!

Met vriendelijke groet,

Marcel Oerlemans
Compass Creations

Olga Verweijen
8 years ago

Waar loop ik tegen aan…

Voornamelijk orde krijgen in al mijn doelen. Wat is er nou echt belangrijk en wat levert het meeste op en focus.

Vol energie en enthousiasme ben ik net als velen in januari direct begonnen met het toepassen van veel onderdelen. Maar ik merk dat ik moeite heb om deze focus vast te houden waardoor het implementeren er soms bij inschiet en je weer van voor af aan moet beginnen.

Dus een tool om mijn hoofd-, sub-, maand-, week,- en dagdoelen vast te leggen op een manier zodat deze ook op dagelijkse voorbij komen.
Ik heb er zin in morgen!

Esther Molenaar
8 years ago
Reply to  Olga Verweijen

Hoi Olga,

Wat je zeker niet moet doen is alles in je hoofd proberen te houden. Vertrouw alles, maar dan ook alles toe aan het papier (digitaal of fysiek).

Ik ga zelf experimenteren met one-note van Microsoft. Die heb ik op mijn pc, laptop en als app op mijn iphone. Met behulp van opslaan in de cloud kan ik overal en altijd, mits ik verbinding heb, mijn lijsten, doelen (hoofd, sub, jaar, maand en week) in de gaten houden en er alert mee bezig blijven.

Succes!
En veel plezier morgen.

Olga Grütters
8 years ago

Hi Esther, ik zou graag die app van je willen zien. Wnnhie dat werkt. Ik werk met apple en heb notities, maar die staan allemaal onder elkaar en er zit geen verband in. Ik ben erg gebaat bij een goed system om de ideeen en de doelen te documenteren en te gebruiken. Bij mij loopt vaak alles door elkaar en heb moeite om te bepalen waar wat hoort. Mijn creativiteit gaat dan een beetje met me aan de loop. Hoop je morgen te zien. Groet van Olga Grütters

Willy Valk
8 years ago

Na mijn eerste Business Bootcamp had ik nog voldoende tijd om te implementeren, er waren immers geen klanten.

Nu zijn deze er wel, al mogen het er meer zijn, maar er liggen ook meerdere boeken van diverse trainingen en ik kom tijd te kort. Laat staan als er straks meer klanten bijkomen.

Ik ben benieuwd hoe ik dit beter kan aanpakken.

Naar wie ik op zoek ben vind ik een lastige vraag. Al heb ik net gereageerd op iemand die wellicht met mij mee kan denken over hoe ik zorg dat mijn klanten mij kunnen betalen.

Mijn klanten zijn patiëntenverenigingen die ik help met pr rond het organiseren van bijeenkomsten, social media en vrijwilligersmanagement.

Myra Doodeman
8 years ago
Reply to  Willy Valk

Hallo Willy,

Is het dan geen tijd om een andere doelgroep aan te boren? Volgens mij zijn die werkzaamheden ook voor andere bedrijven te doen. Dus waarom richten op een doelgroep die jou niet kan betalen? ..

Willy Valk
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Dank voor je reactie Myra,

Als ik inderdaad tot de conclusie moet komen dat er geen werk voor mij is in deze doelgroep heb je gelijk. Maar het geldt niet voor alle verenigingen, ik moet ze alleen zien te vinden, of zij mij natuurlijk.

En aangezien ik nog niet zo lang bezig ben geef ik het nog tijd.

Tot volgende week!

Ellen Vaders
8 years ago

Waar loop ik tegen aan; de video die ik op wilde nemen is niet gelukt doordat de camera warm liep en daardoor geen 6 uur kon opnemen. Ik eigenlijk niet weet hoe ik moet bloggen. De wordpress pagina nog helemaal niet snap, ik een website wil hebben maar nog niet de info heb om dit goed aan te pakken. Ga je dan al online of niet..
Deze zaken kosten mij veel tijd.

Ik vind het erg leuk om te ondernemen!!

Theo Schouwerwou
8 years ago
Reply to  Ellen Vaders

Beste Ellen,
Mijn naam is Theo Schouwerwou, ik heb een videoproductiebedrijf..
Mocht je hulp nodig hebben dan kun je me altijd vrijblijvend om advies vragen, of overleggen.
Waarom wil je zes uur materiaal opnemen?

Vriendelijke groet
Theo
0621494142

Myra Doodeman
8 years ago
Reply to  Ellen Vaders

Hallo Ellen,
Ik ben ook een ‘nieuwe’ ondernemer en vind het ook erg leuk!

Een website kan offline of afgeschermd worden gemaakt, waardoor hij niet online is te zien voordat hij helemaal af is. Bovendien is hij nog niet direct vindbaar, hij moet worden aangemeld bij Google en worden geoptimaliseerd.

Als je vragen hebt (over wordPress bijvoorbeeld) kun je gerust contact met me opnemen.

Groet, Myra
Sites&Search, Utrecht
sitesensearch.nl

Mylène Woudstra
Mylène Woudstra
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Hallo Myra, of we elkaar vandaag al tegenkomen weet ik niet maar ik ga je site bekijken en contact leggen. Mogelijk kunnen we elkaar aanvullen en zo iets voor elkaar betekenen.

Hartelijke groet,
Mylène

Annemieke Calatz
8 years ago

Ik ben goed bezig na Business Bootcamp. In ieder geval al 3 mensen die de volgende Business Bootcamp gaan goed bezig haha!

Maar o, dat unieke product/dienst dat alleen ik op die manier aan de man/vrouw kan brengen, wat vind ik dat toch moeilijk!

Ik slinger van ratio naar voelen en weer terug en het middelpunt lijkt soms ver weg. Dus ik kies niet. Herkenning? Oplossing?

Ben nu mijn kantoor aan het inrichten en heb kinderen naar de buitenschoolse opvang gebracht. Zo! dat voelt goed!

Gonny de Wit
8 years ago

Annemieke mijn tip aan jou. Houd vol.

Ga alvast implementeren wat je kan – heb ik ook gedaan. Dan heb je dat al staan.

Bij mij bleek dat ik het traject moest doorlopen van Breaktrhough to Success en Financial Freedom om persoonlijk te groeien. Toen was ik klaar voor (business) de Master Entrepreneur en daar viel bij mij het kwartje toen ik moest nadenken – de fameuse 3 minuten van Nisandeh – over met 10.000 Euro product.

Toen lukte het mij pas om groot te denken en wist ik ineens mijn WOW factor.

Saskia den Hartog
8 years ago

Hallo allemaal!

Na de Business Bootcamp ijverig aan de slag gegaan met social media en ben begonnen met het ontwikkelen van produkten om passief inkomen te genereren. Ook gestart met het opzetten van mijn tweede bedrijf, de spirituele praktijk Inner Spirit, naast mijn HRM adviesbureau voor het Onderwijs, MKB en startende ondernemers. Deze twee kunnen best naast elkaar bestaan!

Waar ik tegenaan loop is dat ik weinig verstand heb van het maken van een website en blog in WordPress en het mij daarom nog niet is gelukt twee goede websites te maken. Ook van het maken van dvd’s, You Tube filmpjes en cd’s. Kun jij mij hierbij helpen? Dan hoor ik graag van je!

Een ander aspect is dat een dag voor mij te weinig uren heeft. Ik heb mijn aandacht en tijd te verdelen over mijn bedrijven en mijn gezin met jonge kinderen.

Heb jij tips voor mij? Neem dan contact met mij op!

Tot de 14e en zet ‘m op, you can do it!!!

Hartelijke groet,

Saskia

Myra Doodeman
8 years ago

Hallo Saskia,

Ik kan je eventueel helpen met je websites. Ik ben net voor mezelf begonnen onder andere maak ik wordpress websites voor ZZP’ers en het MKB. Om mijn portfolio op te bouwen vraag ik voor de eerste 25 klanten een laag tarief, of op basis van waardebepaling achteraf. Zo hoop ik dat we elkaar kunnen helpen. Je kunt me vinden op Linkedin, is misschien het handigst.

Groet, Myra Doodeman

Esther Molenaar
8 years ago

Hoi Saskia,

Ik las je vraag over het opzetten van een WordPress blog. Daar kan ik je wel mee helpen. Zoek me even op in LinkedIn, dan kunnen we linken en verder praten.

Hans J.Diks
8 years ago

Ik heb al een wordpress site Het gaat mij meer om marketing toepassingen zoals Facebook, Twitter, etc.

Hans

Theo Schouwerwou
8 years ago

Saskia, ik kan je wel inzicht geven in videoproductie,
Het zelf maken van dvd’s etc.
Ik heb een videoproductie bedrijf..
Ik ven ervook de 14e
Groet
Theo

Fenneke Wortelboer
8 years ago

Komt me bekend voor Ellen,

Waar ik echt behoefte aan heb zijn stappenplannen hoe je het aan kan pakken in de praktijk. Inmiddels weet ik al wel een heleboel theorie, maar de praktische vertaalslag, dat mis ik.

Bijvoorbeeld hoeveel pixels een plaatje het best kan zijn en hoeveel kb. Ik gebruik heel veel plaatjes in mijn website, dus het mag niet te zwaar zijn.

Hoe zet ik filmpjes op Linkedin en op mijn site. Mag ik die wel 2 x gebruiken ivm dubbele content? ( Google?) Dan het best vanuit de site? Hoe doe je dat uberhaupt?

Kan je een WordPressblog later ook nog in je eigen site toevoegen? Heb geleerd dat je vanuit je site het best kan bloggen, dan blijven ze op je site. Mijn site moet helemaal overnieuw want die wordt niet gevonden. Dan zit ik met het kip of het ei. Toch maar eerst een blog en maar hopen dat die straks toegevoegd worden in mijn site?
Ja en dan zit ik toch echt met een WordPress aanmaken. Ik weet, een ander vindt het makkelijk, maar ik heb zelfs met zulke eenvoudige dingen moeite, ik snap het gewoon niet.

Dus ik zou het heel prettig vinden om handleidingen te kunnen volgen. Stappenplannen. Nu dit en dat doe je zo en het liefst in het Nederlands. Weet iemand handige linkjes?

Hoe kan ik filmpjes van anderen legaal op mijn social media gebruiken en op mijn site?

Weet iemand een goed videoapparaatje waar je goed filmpjes mee kan maken? Dus ook met goed geluid op te nemen van een afstandje?

Ik geef binnenkort weer presentaties en ik wil dat graag opnemen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het zijn juist de simpele handelingen die ik zelf nog niet kan bedenken en heb ook echt het gevoel dat als ik die praktische dingen kan toepassen dan gaat alles stromen, want er is al veel voorwerk verricht.

Birgitta Boon
8 years ago

Door de business bootcamp in januari jl. is er een enorme boost gekomen qua creativiteit. Zonder dat ik het wist heb ik al veel dingen gedaan, zoals mailingslist bijgehouden, artikelen geschreven, etc. Maar ik heb ze nog nooit ingezet om daar mijn klantenkring mee te bereiken. Ze staan netjes gearchiveerd, thats it.

Waar ik op dit moment tegenaan loop is het opzetten van een blog. En dan bedoel ik meer het technische stuk. Ik merk dat ik dit “gedoe” vindt. Gewoonweg omdat ik niet goed thuis ben in de social media wereld.

Nu kan ik wel aan een familielid vragen mij hier mee te helpen, maar ik wil graag dat het vanuit het gedachtengoed van Open Circles opgezet wordt. Vaak zie ik dat een blog meer een informatiehoofdstuk in een website is.

Tot a.s. vrijdag.

Anita Trinks
8 years ago
Reply to  Birgitta Boon

Hoi Birgitta,

Ook ik loop hier tegenaan. Ik heb inmiddels een mailchimp account en ben al aan het stoeien met een nieuwsbrief, maar eigenlijk zou het handig zijn als er iemand naast me zit die stap-voor-stap dit proces doorloopt met mij.

Marcel Oerlemans
8 years ago
Reply to  Anita Trinks

Beste Anita,

Ik heb ruim ervaring met nieuwsbrieven versturen met Mailchimp, en kan hier ook ondersteuning voor bieden. Als je dat prettig vind is het mogelijk om het samen door te nemen, maar desgewenst kan het ook via mail / skype.

Ik ga ook nog een blog schrijven over tips voor nieuwsbrieven, en heb al een blog over Mailchimp geschreven.

Met vriendelijke groet,
Marcel Oerlemans
Compass Creations

Marcel Oerlemans
8 years ago
Reply to  Birgitta Boon

Hallo Birgitta,

Afhankelijk van met welke software je werkt kan ik wellicht helpen met het aanmaken van een blog. Het is erg eenvoudig om het in een WordPress website toe te passen (zie mijn reactie hieronder) en ik heb ook ruim ervaring met social media en nieuwsbrieven, dus mocht ik ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Marcel Oerlemans
Compass Creations

Olga Grütters
8 years ago
Reply to  Birgitta Boon

Hoi Brigitta, ik heb dezelfde vraag, hoe ik technisch een blog opzet binnen mijn wordpress site, en inderdaad effectief blog leren schrijven. Ik sluit me graag aan als mensen zich melden die de know how hebben.
Groeten van Olga

Marcel Oerlemans
8 years ago
Reply to  Olga Grütters

Hallo Olga,

Als webdesigner heb ik veel ervaring met WordPress en het is erg eenvoudig om een blog te maken binnen de huige WordPress omgeving. Daarvoor hoeft niks geïnstalleerd te worden, dat kan met je huidige website al.

Door berichten aan te maken in een categorie en een menu item naar deze categorie te maken krijg je automatisch een overzicht van alle berichten in deze categorie. Tip: maak ook gebruik van tags bij berichten, en liefst ook een tagcloud, zodat je bezoekers zien wat de meestgebruikte onderwerpen zijn op je website.

Als je meer informatie of hulp nodig hebt hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Marcel Oerlemans
Compass Creations

Sabine Mannel
8 years ago

Ik had na de Business Bootcamp enorm veel energie en wilde het liefst alles tegelijk aanpakken. De energie is inmiddels weer op normale peil, maar van het laatste heb ik nog steeds last. Hoewel ik eigenlijk heel goed in plannen ben (dacht ik), heb ik moeite om prioriteiten te stellen in het plan.
Maar ondertussen heb ik ook al veel gedaan. Dus het heeft zeker al geholpen, weliswaar nog geen grijpbare vruchten afgeworpen. Dat komt zeker nog.
Wel veel leuke mensen ontmoet en waardevolle gesprekken gehad.

Tot morgen!
Groet, Sabine

Saartje van Breda
8 years ago

Waar ik tegen aanloop is dat het begint te stromen qua klanten en opdrachten wat super is natuurlijk. En dan verdwijnen de actie punten van de business boothcamp een beetje op de achtergrond want mijn tijd loopt vol (of deze nu helemaal efficiënt vol loopt is nog de vraag)

Mijn uitdaging in dit geheel is om juist een beetje achteruit te leunen in de flow ipv te hard te gaan werken (wat ik al snel geneigd ben te doen). Na de businessbooth camp kwam ik een beetje in de moet stress en dat wilde ik snel weer loslaten. Het liefst zou ik alles in die week geïmplementeerd hebben maar dat gaat natuurlijk niet.
En wat er dan met zo’n mindset gebeurd bij mij is dat ik niks van dat alles lijkt te doen en ga voor mijn gevoel in rondjes lopen. Mijn focus is in ieder geval op wat ik nog te doen heb ipv te kijken naar wat ik al aan het doen ben. Focus op mijn successen.

Dus mijn uitdaging is structureren, met de flow mee gaan en toch mijn focus te houden, ontdekken wat mijn remarkable product is en alles stap voor stap doen.
Ook mijn focus houden op wat ik al wel doe! Ik heb al met twee mensen van de boothcamp regelmatig contact om elkaar te stimuleren. Ook merk ik dat ik bij mezelf wil blijven. Deze tips zijn allemaal super maar ook mijn eigen weg mag er zijn en ik heb al veel dingen aangepakt en ben al een eind en ik heb nog een leuke weg te gaan…..

Mijn vraag zou ook zijn hoe ik mijn site kan optimaliseren voor deze manier van werken. (blogs en actief communiceren en verkopen via de site).

En hoe kan ik mijn keuze maken met mijn doelgroep bepalen? Het blijft switchen steeds als ik er mee bezig ben.

Ik hoop intuïtieve open mensen te ontmoeten die net wat stappen verder zijn in hun onderneming dan ik en graag met me in gesprek gaan en hun verhaal en ervaringen met me willen delen. Wellicht kan ik je helpen met dat wat ik te bieden heb. Zelfbewustzijn en begeleiding in persoonlijke, emotionele en lichamelijke ontwikkeling.

Heleen Kuiper
Heleen Kuiper
8 years ago

Dag Saartje,

Ik herken je issue. Ik had er ook last van, ben ook nog bezig met een opleiding waar ik dingen voor te doen heb (scriptie schrijven bijvoorbeeld). Als ik dan mijn LI profiel aan het aanpassen was dacht ik: Nee, ik moet mijn mailing list maken!

Ik heb alle inzichten met acties van de Business Bootcamp opgeschreven, en alle dingen die ik voor mijn opleiding te doen heb, en nu plan ik per week in mijn “vrije” (dus niet klant-gerelateerde) uren die ik aan mijn werk besteed in welke acties ik doe. En dan komen de andere dus later. Dat geeft mij heel veel rust.

groet, Heleen

Saartje van Breda
8 years ago
Reply to  Heleen Kuiper

Hoi Heleen, ik heb mezelf ook voorgenomen om per week een actie punt uit te voeren ipv per dag….dit kost misschien langer tijd maar met een gezin, onderneming en alle opdrachten kan ik niet alles te gelijk. Het liefst zou ik op een tover knopje drukken en alles klaar hebben. Marja dan missen we hele weg to succes zou ook weer jammer zijn….

Misschien tot vrijdag ! En succes!

Ian Muller
8 years ago

Dag Saartje,

Ik ben wel benieuwd waardoor de klanten nu binnenstromen. Het opzetten/uitbreiden van je online business moet daarbij aansluiten.

Je kunt je daarbij zelf focussen op visie en regie. Om niet door te schieten in te veel werkuren, kun je het best een team opbouwen en veel delegeren.

Wanneer je daarbij op zoek bent naar iemand die de online marketing verbindt met wat je nu al doet, zoek me dan even op, dan sparren we daar even over.

In elk geval veel succes!

Rob van der Lei
8 years ago

Hoi Saartje,

wat ik bij de Master Entrepreneur heb geleerd is dat je je prijzen kunt verdubbelen, of in ieder geval verhogen. Er zullen klanten afvallen maar stel je verliest de helft van je klanten en de ander helft betaalt het dubbele, dan heb je ineens 2 maal zoveel tijd over. Als je dit eng vindt kun je ook je prijs stapje voor stapje verhogen en dit aangeven bij je klanten dat het volgende dienst/product duurder wordt.

succes.

Saartje Van Breda
8 years ago

Hoi Rob, bedankt voor je reactie ik ben er inderdaad mee bezig om te kijken hoe en wat ik dan kan doen met de prijzen en nog meer dingen om te verbeteren.
Dank je, I’ m on iT zoals ze zeggen….

Groetjes saar

Yassir van Unen
8 years ago

De implementatie verloopt opzich niet slecht. Google maar eens op chronisch zieke mindset. Meteen aan de slag met blog, video en nieuwsbrief.

Volgende week komt de nieuwe video uit. De voorbereiding daarvoor kun jij vinden als je googled op: nationale cholesteroltest serieus. Zou leuk zijn als je een reactie achterlaat.

Wat ik wel lastig vind is om de vibe van vlak na de Business Bootcamp vast te houden. De wil en enthousiasme is er nog wel, maar sommige foutjes sluipen er wel terug in zoals overdag stiekem op facebook.

Ook mis ik het buddysysteem waarbij je elkaar verantwoordelijk houdt. Mensen die zelf ook een planning maken en op dit gebied wederzijdse accountability willen delen mogen me gerust contacten.

Een reactie onder mijn blog is ook zeer welkom en tot de 14e!

Anita Trinks
8 years ago

Het is gelukt! Ik heb een week lang elke dag mijn werkboek doorgenomen en werd keer op keer met mijn neus op de feiten gedrukt: ik weet wat er bij mij geïmplementeerd moet worden en wat ik er voor moet doen.

Gevolg: ik ben druk bezig om mijn droom realiteit te laten worden. Met een groep van 5 vrouwen naar Portugal waar zij in alle rust aan hun bedrijf en ondernemersvaardigheden kunnen werken. Inmiddels staat dit al op mijn website (www.the-art-of-retail.nl) en wil ik het op mijn facebook-pagina en linked-in zetten en naar mijn mailinglist sturen. Hier zit voor mij het knelpunt.

Probleem: Ik heb een mailinglist, die ik nog nooit heb gebruikt. Nu vraag ik mij af of ik zomaar iedereen ongevraagd deze nieuwsbrief mag en kan toesturen?

Verder zijn mijn man en ik een app aan het ontwikkelen voor de detailhandel. Twee weken geleden stonden wij voor een belangrijke beslissing: gaan we fors investeren of stoppen we hier? Maar met “stay-in-line” van Nisandeh in ons achterhoofd hebben we besloten om de ontwerpfase in te gaan. Deze app moet voor ons passief inkomen gaan genereren, maar zover is het nog niet. We hebben nog nooit zoveel gewerkt als de afgelopen tijd 😉 Voor ons gevoel valt in dit product alles, wat we tot nu toe hebben geleerd bij Open Circles, op zijn plaats. We kunnen niet wachten om deze app te introduceren!

Tot vrijdag, ik kijk weer uit naar een inspirerende dag.

Ian Muller
8 years ago
Reply to  Anita Trinks

Dag Anita,

Wanneer je de adressen van je mailinglist via een zogenoemde dubbele opt-inn hebt verkregen, mag je ze zeker een nieuwsbrief sturen, ook wanneer het al een tijdje geleden is dat ze zich hebben ingeschreven. Wel zul je merken dat, hoe ouder je bestand is, hoe meer mailadressen niet meer actueel zijn. Wanneer je een nieuwsbrief verstuurd, ben je wel verplicht om alle ontvangers een mogelijkheid te bieden om zich ‘uit te schrijven’ uit je bestand zodat ze in het vervolg geen nieuwsbrieven meer van je ontvangen. Wanneer je gebruik maakt van een e-mail marketing systeem, is dat allemaal vrij eenvoudig in te richten en op te zetten.

Vast heel veel succes daarmee. Heb je verdere vragen, laat dat dan even weten.

Groet, Ian

Judith van Woudenberg
8 years ago

Waar ik vooral tegenaan loop bij de implementatie is de factor ‘tijd’. Ook al bestaat mijn trainingsbureau nu al zo’n 16 jaar: tijd blijft een lastig punt, omdat ik hiernaast ook fulltime de zorg draag voor 2 kinderen. Met als consequentie dat ik veel moet plannen & organiseren, zeker als een training elders in het land is, waardoor ik vroeg moet reizen, maar hen wel al ergens moet onderbrengen. Dat geldt ook voor 2-daagsen, waarbij ik voor hen een overnachting moet zien te regelen. Dat lukt allemaal wel, maar het kost me gewoon veel tijd. Los van wat je overdag thuis gewoon allemaal wilt doen aan de zaken op orde hebben. En dingen uitzoeken, netwerken, marketing en PR: het kost allemaal gewoon ook veel tijd, en daar wil ik dus (nòg) slimmer mee om leren gaan. Dus hoor/lees ik graag tips van mensen die dit herkennen of zich hierin kunnen verplaatsen…!

Daarnaast blink ik niet uit in het zorgen voor structuur en het hebben/houden van focus: ik ben een veelzijdig iemand met belangstelling voor diverse kanten van het leven, en daardoor geef ik verschillende soorten workshops en trainingen voor verschillende doelgroepen. Door de Business Bootcamp is bij mij de vraag gerezen of ik dit niet drastisch moet beperken en inderdaad één “target audience” moet zien te definiëren, met dus maar één specifiek produkt als ingang. Maar hoe doe ik dat en wil ik dat wel…? Met mijn sparringsmaatje ben ik dit al verder aan het uitzoeken, maar ik houd mij aanbevolen voor adviezen in deze richting.

Ian Muller
8 years ago

Dag Judith,

Een paar tips:

Kies één target audience door je markt af te bakenen, je specialisme te bepalen en vast te stellen wie je betalende/bepalend klantengroepen zijn.

Werk daarna met een ijkpersoon: degene die model staat voor je gemiddelde klant en bepaal aan de hand daarvan de demograpics, psychograpics en het achterliggende probleem gerelateerd aan jouw specialisme.

Bedenkt tenslotte welke bijdragen jij kunt leveren om dit probleem te helpen oplossen.

Daarmee breng je heel veel focus aan.

Vervolgens kun je hierbij een heel scala aan producten, diensten en communicatiemiddelen ontwikkelen die allemaal bijdragen aan de relatie die je met je (potentiële) klanten aangaat.

Je zult zien, dit geeft alle ruimte aan je creativiteit (ik spreek uit eigen ervaring en uit die van mijn opdrachtgevers)!

Veel succes.

Gonny de Wit
8 years ago

Hallo Judith,

Compliment voor jezelf dat je een sparringmaatje hebt. Waarom geen twee?
Graag help ik jou met veel tips en hoe en waar structuur aan te brengen. Zorgen dat je tijdwinst krijgt.

Dit kan op zoveel verschillende manieren – ik ga hier binnenkort blogs over schrijven.

Na de Business Bootcamp heb ik een glazenwasser geregeld – was dat genieten en ik lekker doorwerken aan een project.

Judith van Woudenberg
8 years ago
Reply to  Gonny de Wit

Haha Gonny, wat grappig: vorige week stond er hier ook een glazenwasser op de stoep, maar ik heb ‘nee’ gezegd, want zo schoon hoeven mijn ramen niet.,. ik heb andere prioriteiten…

Ja, behalve één sparringspartner, die toevallig ook op het Business Bootcamp was en met wie ik goed klik, heb ik er wel meer en kan het zeker met nòg meer, al blijft er bij mij een begrenzing in tijd & wat & wie ik allemaal aankan… Op wat voor manier had jij in gedachten: elkaar zien/spreken, iets heen & weer mailen o.i.d.?

Een andere vraag is of ik ook iets voor jou zou kunnen betekenen? Ik houd van uitwisseling van diensten: dat is ook tevens de Ubuntu-gedachte, vanwaaruit ik werk en wat ik (in samenwerking met anderen) verder in de wereld probeer te zetten. Strekking: wij zijn met elkaar verbonden & jouw geluk betekent tevens mijn geluk… iets waar Open Circles volgens mij ook voor staat, maar dan vanuit een andere invalshoek, waar ik ook mijn licht meer wil opsteken èn uitstralen…!

Suzanne Alles
8 years ago

Hoi Judith,

Klinkt herkenbaar. Zijn je kinderen nog klein? Of gaan ze al naar school?

Ik ben toevallig net zelf aan mijn planning bezig. Ik verplicht mezelf daarin de dingen per 15-min te plannen.
Een bericht op facebook zetten mag 15-min duren (misschien is dat al lang).
Een blog bericht plaatsen mag van mij iets langer duren, aangezien ik er vaak een filmpje op wil zetten dat ik zelf maak.
Zo plan ik alles. Het geeft ook een supergoed gevoel als ik mijn taak dan volbracht heb binnen de gestelde tijd.
Ben ik eerder klaar dan beloon ik mezelf met een tijdschrift en een kopje thee op de bank.
In mijn planning neem ik ook dingen mee als huishoudelijke klusjes en qualitytime met mijn gezin.

Als je kinderen nog niet naar school gaan dan is twee volle dagen kinderopvang misschien toch een idee voor jou. Wellicht krijg je kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ‘s avonds te werken als de kinderen in bed liggen.

Succes ermee,

Suzanne

Judith van Woudenberg
8 years ago
Reply to  Suzanne Alles

Mijn kinderen zijn inmiddels alweer 8 en bijna 6, Suzanne, dus niet zo klein meer en behoorlijk zelfstandig. Ze gaan ook nog 2 middagen naar de BSO, dus je zou zeggen dat ik in principe genoeg tijd zou moeten hebben… het zit em bij mij vooral in al het georganiseer en geregel eromheen, en dan een gesprekje hier of daar, nu vanmiddag weer naar een kinderfysiotherapeut voor een voetbalknie… en zo blijf je maar bezig en is de week ineens alweer voorbij…

Acceptatie dàt het nu éénmaal een hele klus is: in je eentje 2 kinderen opvoeden èn er een eigen bedrijf op (proberen te) nahouden, is voor mij een voortdurend aandachtspunt. Ik zou willen dat Nisandeh zoiets ook ‘adresseert’, naast alle informatie over business models, marketingplannen en remarkable produkten… want naast mij zijn er ook stellen met één kind, die dit al een enorm karwei vinden…!

Maar wat je schrijft over hoe jij het aanpakt, sluit wel aan bij wat ik laatst van mijzelf dacht: ik moet meer een PLAN hebben, mijzelf focussen en discipline hebben = discipel zijn van mijzelf & mijn doelen op korte èn langere termijn..!

Robert Scheerder
Robert Scheerder
8 years ago

De businessbootcamp was een wake up call voor mij. In 2013 voor mezelf begonnen (uurtje-factuurtje) kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn passie, visie, missie en doelgroep veel scherper moeten worden. Daar heb ik gelijk hulp bij gezocht en gevonden. Het is echt doorbijten voor me om dat scherp te krijgen.

Ik help programmamanagers hun doelen sneller te bereiken door een resultaatgerichte dialoog tussen alle betrokkenen. Ik ben bezig om mijn werkwijze om te zetten naar een methode/systeem.

Verder is uit continue uit mijn comfortzone stappen een uitdaging. Ook herken ik in veel van de commentaren de uitdaging van het doelgericht en efficiënt inzetten van je tijd.

Ik ben nog op zoek naar een of meerdere buddies om elkaar scherp te houden. Ook zoek ik sparringpartners die aanverwante / soortgelijke diensten leveren om te kijken of samen kunnen werken.

Ian Muller
8 years ago

Je bent goed op dreef Robert, ik blijf je graag volgen!

Hans J.Diks
8 years ago

Veel geleerd in het afgelopen Business Bootcamp. Inmiddels mijn doelgroep beduidend verkleint. Jaren geleden een seminar van Jay Abrahams in Engeland gevolgd en zoals dat gaat vergeet je een en ander weer. Dit keer is het dieper ingedaald.

Ik barst van de content m.b.t. een niche maar is mis de kennis (en de passie) om dit te verzilveren. In ben op zoek naar een (amateur) internet marketeer die met mij wil samenwerken en delen.

Gegroet, Hans J.Diks
Maasdam
06-51071621
hans@haarproblemen.nl

Gonny de Wit
8 years ago

Nu ik de volgende stap ga nemen in mijn business – moet ik erg veel uit mijn comfortzone stappen en dat is best eng. Alles wat ik moet gaan doen is onbekend terrein en dat is erg spannend, maar zeer leerrijk.

I’m gonna do it anyway – yes I can!

Het netwerken begint al in de auto. Met 2 of 3 ondernemers die je dan beter leert kennen.

Graag kom ik ook in contact met jou als jij iemand in je netwerk kent, die een franchise organisatie heeft gestart of onderdeel hiervan uitmaakt. Of misschien ben jij ook van plan een franchise organisatie te starten.

Ik ben op zoek naar specialisten op het gebied van Cloud, Social Media, Marketing, Taal, Telefonie (geen MLM), Fiscaal, Financieel / Administratief, IT, Juridisch, Excel, Word, Autoresponder. Mochten we elkaar niet ontmoeten neem gerust contact op.

De eerste gesprekken over samenwerking zijn al geweest en de volgende staan al gepland.

Anita Trinks
8 years ago
Reply to  Gonny de Wit

Hallo Gonny,

Ik heb een franchise-organisatie uit het buitenland in Nederland uitgerold. Verder begeleid ik mensen die franchise overwegen: om in een franchise-formule te stappen of om zelf een franchise-organisatie te starten.

Ik overweeg om een workshop te gaan maken: Een eigen franchise-organisatie opzetten om te groeien. Oeps, fout. Ik moet natuurlijk zeggen: ik ga een workshop geven: Een eigen franchise-organisatie opzetten om te groeien.

Misschien kan ik iets voor je betekenen.

Tot vrijdag!

Anthonius Gabeler
8 years ago
Reply to  Gonny de Wit

Hoi Gonny,

laten we nou die vrijdag met 4 (!) ondernemers in de auto zitten! 🙂

Tot vrijdag,
Anthonius

Jessica Tangelder
8 years ago

Met mijn trainingen, workshop en coaching faciliteer ik sociale innovation & impact-volle ontmoetingen voor (upcoming) entrepreneurs en organisaties.

Mijn interventie zit op mind-set en gedragsniveau. Social empowerment en transformatie vindt enkel plaats in langere trajecten. Dit wil ik ondervangen met Gamification.

Lang verhaal kort: meeste impact voor mij valt te maken bij de unusual suspects, diegene die sceptisch zijn en niet geloven in trainingen an sich. Hoe kom ik binnen bij grote multinationals, die het zich niet kunnen permitteren het society 3.0 gedachten goed te omarmen? Conventioneel waardoor ik weinig impact kan maken en niet meer vanuit mijn eigen kracht kan opereren (tenzij ik dit alsnog doe, maar dan voldoe je niet aan verwachtingen) of vanuit een meer controversiële hoek, maar ze me zien als paard van Troye.

Hoe bouw je aan een complementaire team als je nog geen inkomsten/investeringen hebt naast een sociale cash flow. Hoe op korte termijn een financiële cash flow te genereren, zodat we meer uren op ons gezamenlijk project kunnen zitten.

Dank!

Robert Scheerder
Robert Scheerder
8 years ago

Beste Jessica,

Ik heb je website bekeken en vind heel interessant wat je doet. Wat ik mij afvraag is, waarom je graag binnen wil komen bij bedrijven waarvan je het beeld hebt dat ze niet op jou zitten te wachten.

Ik ben zelf bezig met aanscherpen van mijn doelgroep. Daarbij loop ik ook aan tegen het spanningsveld conventioneel en niet in je kracht/flow of onconventioneel m.a.g. weerstand.

Ik wissel graag eens van gedachten.

Groet,
Robert

Trea Hillebrink
8 years ago

Waar ik tegen aanloop: 2 punten beginnen met lef hebben om mijn bootcamps/ workshops te organiseren, tijd vinden en animo.
Mensen ontmoeten die mij kunnen ondersteunen voor de nieuwsbrieven/ blogs. Hoe organiseer je dit praktisch en hoe ga je dit inzetten.

Tot vrijdag, heb er nu al zin in jullie te ontmoeten.
Trea

Roland Boukema
8 years ago

Hi Nisandeh,

I change my business from “uurtje factuurtje” naar expert. I’m writing my book and the aim is to publish it in may/june or in september (cause of hilidays).
I have two questions
> What’s the best time to publish (before or after the holiday-season). It is a managementbook
> I’m looking for a earning-model for an expert (not the business-model, that I already got from you), No, I want to get an Idea ‘how to build up my earnings in workshops, bookselling, lectures, coaching, projects etc.

Silvie Moolenschot
8 years ago

Hoi allemaal,

Na Business Bootcamp ben ik hard aan de slag gegaan. Ik heb al veel kunnen implementeren, maar loop tegen een tijdtekort aan.
Graag wil ik alles zo snel mogelijk en zo goed mogelijk gedaan krijgen.

Ik heb moeite met prioriteiten stellen.
Zo heb ik mijn mailing list al goed gebruikt, maar laat mijn blog nog op zich wachten. Deze staat voor komende week op de agenda.

Hoe kan ik tijdtekort aanpakken? Beter mijn tijd indelen?

Groetjes Silvie

Myra Doodeman
8 years ago

Hallo Silvie,

Heel herkenbaar voor mij en ik denk ook voor andere ondernemers… we willen het allemaal goed (perfect) doen en dat moet zo snel mogelijk (nu). Dat kan een onrustig gevoel geven.

Wat voor mij werkt is dat ik elke dag 1 belangrijk subdoel stel wat me een stapje dichter bij het einddoel brengt. Als je zorgt dat dit haalbaar is heb je elke dag het gevoel dat je actief bezig bent om je doel te bereiken. Geeft mij een voldaan gevoel. Je kunt niet harder dan hard werken toch?

Ik las laatst dit artikeltje, ik ken haar niet maar mij sprak het erg aan: mariellemeijer.nl/2014/02/06/mijn-geheimen-voor-iedere-dag-resultaat/

Ik hoop dat je hier iets aan hebt,
Groet, Myra

Silvie Moolenschot
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Hoi Myra,

Klopt helemaal dat ik er een onrustig gevoel van krijg.
Maar een super tip om iedere dag een kleiner doel te stellen.

Die link van je ga ik eens goed doorlezen.
Thanks!

Sanne van der Hout
8 years ago

Dag beste Nisandeh, super vind ik het wat jij te bieden hebt, als persoon, je zet de dingen helder neer, je bruist van de energie ..dankjewel! hieronder mijn comment:

VOORKOM STRESS DOE DRU YOGA,
Dru Yoga lessen in Deurne NB

Mijn target audience is door de bootcamp in beeld, nu ben ik me erin aan het verdiepen, en mijn website aan het aanpassen en flyer ontwerpen.

Sociale media, is het punt wat hierna op mijn lijstje staat. Hulp zoek ik hierbij, ik verzamel mensen om me heen die me kunnen helpen.

Waar loop ik tegen aan, ik vind dat het te langzaam gaat, ….maar ik wil er ook zijn voor mijn gezin. De dagen hebben te weinig uren!

Tot vrijdag! Sanne

Arianne Elderman
8 years ago

Na de Business Bootcamp ben ik direct begonnen met het maken van een blog, LinkedIn account en een planning voor vaste terugkomende werkzaamheden hiervoor.

Nu moet ik verder bijvoorbeeld met mijn target audience maar ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen.

Er is nog een puntje waar ik regelmatig tegen aanloop, ik heb twee totaal verschillende bedrijven (schoonheidssalong & webshop in schuimrubber) het is moeilijk om de aandacht goed te verdelen.

Heeft iemand daar ook ervaring mee?

Margaret Lampers
8 years ago

Hi Business Bootcampers,

Wat een flow! Vanaf het Business Bootcamp weekend ben ik me aan het richten op de implementatie zoals in het werkboek en ik moet zeggen … het werkt. Stap voor stap werk ik de lijst af en ik begin me zekerder te voelen nu ik me op mijn doelgroep kan richten. Eerst begreep ik niet waarom mijn coaching niet gewoon voor iedereen kon zijn, maar nu snap ik het wel.

Met mijn Business Challenge Coaching daag ik ondernemende vrouwen uit hun onzekerheden en angsten te overwinnen, waardoor ze een succesvolle, vitale leefstijl bereiken met financiële vrijheid.

Ik denk dat ik me nog meer ga focussen op eenpitters oftewel zzp-ers, want die kunnen mijn diensten het beste gebruiken.
Ik bied namelijk oplossingen voor de meest gemaakte beginnersfouten zodat ze niet in die valkuilen hoeven te stappen.

Tijdens de implementatiedag hoop ik iemand tegen te komen die me kan helpen bij het maken van dvd-films.
Tips zijn welkom.
Je kunt me vinden op LinkedIn (die ik nog verder aan moet passen).

Tot vrijdag!

Rene Oelers
8 years ago

Ben bezig om marketing aan te pakken en heb al een aantal partijen geraadpleegd die me daarbij kunnen helpen. Een van de dingen die snel aangepakt moeten worden is een verbeterde website bouwen die voldoet aan de juiste criteria.
Ik zoek iemand die dat goedkoop en snel of via ruilhandel kan doen.

Marcel Oerlemans
8 years ago
Reply to  Rene Oelers

Hallo Rene,

Ik ben webdesigner en hanteer betaalbare tarieven. Ruilhandel zou voor beide partijen interessant moeten zijn, maar praten daarover kan altijd natuurlijk.
Op mijn website is meer informatie te vinden, en mijn portfolio.
Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Ik hoor graag als ik iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Marcel Oerlemans
Compass Creations webdesign Gouda
compasscreations.nl

Myra Doodeman
8 years ago

Hallo René,

Ik ben onlangs begonnen als zelfstandige en maak websites met WordPress waardoor ik lage tarieven kan hanteren, terwijl je toch een website met een eigentijds design hebt. Mijn doelgroep zijn ZZP’ers. Ik zorg ook voor de vindbaarheid.

Ik sta ook zeker open voor ruilhandel en ben benieuwd in welke business jij zit. Meer informatie en contactinfo vind je op mijn website.

Groet,

Myra Doodeman
Sites&Search
sitesensearch.nl

Suzanne Alles
8 years ago
Reply to  Rene Oelers

Beste Rene,

Mijn broer is webdesigner en kan je zeker helpen.

Hij heeft mijn website ook gebouwd.

Als je wil kan ik jullie in contact brengen.

Wellicht tot vrijdag,

Groet Suzanne Alles

mooihoutenspeelgoed.nl
mooihoutenspeelgoed.nl/blog
facebook.com/mooihoutenspeelgoed
linkedin.com/in/suzannealles1

Ingrid van Houwelingen
Ingrid van Houwelingen
8 years ago

My biggest hurdle to take is defining my Compelling Why and build on that my positioning. I miss the connection/heart in my business.

Second thing is I need someone to look at my business model and websites structure. I haven’t done Master Entrepreneur yet, but picked up some information along the courses. Am I on the right track, is it supporting, etc.

3rd thing is LinkedIn, I have some questions about how to present yourself when you have dual jobs (interim which brings in the money + own business which is not yet profitable).

Myra Doodeman
8 years ago

Hi Ingrid,

Ik kan je eventueel helpen met het verbeteren van de indeling van de pagina’s op je website. Ik zie dat je een mooi WordPress theme hebt waar je nog meer uit kunt halen. Hoop je morgen te spreken.

Groet, Myra Doodeman

Bruno van Hooijdonk
Bruno van Hooijdonk
8 years ago

Emotioneel en financieel heb ik mijn doelen reeds bereikt.
Wat mij nu bezig houdt is het proces loslaten, van doorgeven en van het delen van mijn ervaring

Myra Doodeman
8 years ago

Hallo Bruno,

Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar je ervaring, en het proces hoe je je doelen bereikt hebt. Ik hoop je morgen te spreken.

groet, Myra Doodeman

Heleen Kuiper
Heleen Kuiper
8 years ago

Ik heb een aantal dingen al aardig op de rit sinds de Business Bootcamp.

Wat ik heel lastig vind: ik werk als organisatieadviseur en coach en daar is uurtje-factuurtje de norm. Voor coachtrajecten zou ik wel meer lump sum kunnen aanbieden (10 gesprekken voor 2500 euro bijvoorbeeld), al is dat verkapt omrekenen van uurtarief naar totaalbedrag. Soms zijn mijn coachtrajecten levensveranderend en dan zou het natuurlijk veel meer waard zijn.

Maar hoe ik daar geld voor kan vragen weet ik nog niet.

Voor organisatieadviestrajecten heb ik geen idee hoe ik waarde in rekening kan brengen i.p.v. uren. Mijn trajecten hebben vaak geen expliciete uitkomst, het is meer een gezamenlijke zoektocht om een probleem op te lossen en gaande weg krijgt de oplossing contouren.

Ben heel benieuwd hoe anderen daar iets anders dan uurtje-factuurtje voor in rekening brengen.

Ian Muller
8 years ago
Reply to  Heleen Kuiper

Hoi Heleen,

Je hoeft niet meteen los te komen van uurtje factuurtje om je bedrijf toch meer stabiliteit en continuïteit te geven. Kwestie van originele wegen zoeken.

Denk daarbij nog even aan: meer klanten, meer doen voor dezelfde klanten, hogere pricing

Heb je al eens iets gedaan met intervisie groepen als manier om met je coachklanten in gesprek te blijven.

En zijn er mogelijkheden om package deals met bedrijven waar je al iets voor gedaan hebt te sluiten.

Wanneer je toch naar passief inkomen wil doorgroeien, denk dan in eerste instantie aan een licentie voor bedrijven, waaraan je als coach een servicepakket verbindt met bv voorzorg/nazorg/fresh-ups/teamwork (ik ken je specialisatie natuurlijk onvoldoende dus vertaal dit zelf naar wat bij jou past)

Het zijn zomaar wat voorbeelden, wellicht geeft het je richting bij het nadenken.

Veel succes vast en wellicht zien we elkaar vrijdag weer.

groet, Ian

Monique Blok - Wildschut
Reply to  Heleen Kuiper

Ik heb ook te maken met uurtje-factuurtje.
Dat komt ook omdat mijn luistertraining door sommige zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt wordt onder alternatieve therapieën, en dat kan alleen per behandeling.
Maar ik vind alleen de denkwijze van een bedrag vragen voor het geheel al wel een eye opener. Het gaat namelijk niet om tijd, maar om de waarde van wat je doet/geeft.

Ik merk dat ik nu de tarieven aan mijn cliënten in zijn geheel voorleg en alleen op de factuur wanneer het vergoed wordt door hun zorgverzekeraar per behandeling opschrijf.

Perry Hierck
Perry Hierck
8 years ago
Reply to  Heleen Kuiper

Dag Heleen,

Ik herken je probleem en heb het zelf ook.

Een kennis van mij heeft als extra inkomsten een licentie om persoonlijkheidstesten en dergelijke te verkopen. Als je dat zou kunnen wegzetten bij bijvoorbeeld het verhogen van de samenwerking op een afdeling of bij een nieuwe manier van werken, etc kan je vaak in één klap een fors aantal testen wegzetten.

Misschien een optie voor je.

Rob van der Lei
8 years ago
Reply to  Perry Hierck

Beste Perry,

ik kom graag in contact met jouw kennis die ervaring heeft met licenties. Ik wil graag mijn kunst vermarketen. Zoek me even via linkedin of FB. En ik hoor het graag waar ik jou mee van dienst kan zijn.
Vriendelijke en creatieve groet,
Rob.

Suzanne Alles
8 years ago

Hallo allemaal,

Bij mij wil het implementeren ook best goed lukken, zo heb ik mijn doelgroep verkleint, mijn website visie en LinkedIn profiel daarop aangepast, ben ik een blog begonnen en probeer ik zoveel mogelijk niet te multitasken. Telefoon uit dus en dat scheelt al een heleboel.

Ook lees ik met regelmaat nog mijn aantekeningen door van de Business Bootcamp.

Graag zou ik mensen willen ontmoeten die tips hebben over hoe ik meer bezoekers naar mijn Facebookpagina krijg. Of eigenlijk dus mensen die mijn Facebookpagina leuk vinden en dus liken.

Mijn Facebookpagina in namelijk op dit moment de belangrijkste manier hoe bezoekers weer naar mijn blog komen.

Tips zijn natuurlijk nu ook al welkom 😉

Tot vrijdag de 14de,

Groeten, Suzanne Alles

mooihoutenspeelgoed.nl
mooihoutenspeelgoed.nl/blog
facebook.com/mooihoutenspeelgoed
linkedin.com/in/suzannealles1

Myra Doodeman
8 years ago
Reply to  Suzanne Alles

Hallo Suzanne,

Een inkoppertje, en sommige ondernemers kiezen ervoor het juist niet te doen, is een like-deel,- en-win actie.

Een kennis van mij had zo’n 25 likes. Haar actie was om bij 100 likes iets te verloten. Leuke foto erbij. Binnen 1 of 2 weken had ze de 100 likes behaald. Het is een begin.. Je zou dat elke maand of 2 maanden kunnen herhalen.

Sommige mensen vinden dat irritant en haken dan af. Nou ja, so be it, je houdt dan ten minste de mensen over die het wél leuk vinden. Kwaliteit is ook belangrijk.
Succes!

Mooie shop heb je!
groet,

Myra Doodeman
(van oorsprong ook W-Friese 😉

Suzanne Alles
8 years ago
Reply to  Myra Doodeman

Hoi Myra,

Dank voor je idee, ik heb al wel eens zo’n like- deel en win actie gedaan.
Helaas leverde dat niets op, misschien heb ik toen te hoog ingezet.

Ik ga het gewoon nog eens proberen.

Bedankt voor de complimenten voor de webshop.

Gr Suzanne Alles

Harriet Raaymakers
8 years ago

Website: wie kan mijn website aanpassen op technisch gebied voor een klein budget? (mailinglist, mij leren hoe ik nieuwe foto’s plaats en hoe ik videofilmpjes toevoeg) Omgeving Den Bosch/ Nijmegen/ Eindhoven.
Nieuwsbrief: wie kan een standaard persoonlijke nieuwsbrief voor mij ontwerpen waar ik zelf steeds nieuwe tekst/foto’s toe kan voegen?
Wie zoekt er atelier of werkruimte in de omgeving Veghel? Misschien kan ik helpen.
Geïnspireerd door de Business Bootcamp en meteen aan de slag gegaan!
De week daarna laat ik mijn doelen toch alweer verslonzen… Tijdgebrek/ te weinig focus. Daar loop ik tegenaan!

Myra Doodeman
8 years ago

Hallo Harriet,

Ik woon in Utrecht, dus helaas niet om de hoek. Ik werk met name met WordPress, dus kan met jouw huidige website niet aan de slag. Ik zie dat je een iets oudere website hebt en wellicht heb je interesse in een nieuwe website. Met WordPress kan ik je helpen met video, mailinglist koppeling, blog enz.

Ik hanteer lage prijzen omdat ik me richt op ZZP´ers en geef extra Bootcamp-korting. Heb je interesse, neem eens een kijkje op mijn website.

Groet, Myra

Gonny de Wit
8 years ago

Harriet,

Ik heb je via LinkedIn gevonden – hoop ik. In mijn computer heb ik diverse E-books van WordPress en Mailchimp.

Deze heb ik je alvast doorgestuurd – hopelijk kun je hier snel mee aan de slag.
Natuurlijk heb ik ook andere E-books: Wat heb je nog meer nodig?

Hoor het graag – tot vrijdag.

Renate van Bezouw
8 years ago

Na de Business Bootcamp is er bij mij toch wel een knop omgegaan. Ik ben veel zakelijker, weet wat ik wil en ga recht op mijn doel af. Waar ik tegenaan loop zijn de volgende punten:

-Wat doe ik wanneer? Er lijkt altijd tijd te kort te zijn en alle werkzaamheden lopen door elkaar. Er blijft geen tijd meer over voor ontspanning
-Het is moeilijk om het positieve vast te blijven houden na een week of 2
-Het get in line stay in line gedeelte is toch nog wel het moeilijkst denk ik. Ben er op gaan letten, het is inderdaad waar dat als je uitstapt je gelijk weer opnieuw kunt beginnen.

Ik ben op zoek naar ondernemers die ook wat moeite hebben met planning en motivatie. Elkaar motiveren en ondersteunen. Als de afstand kort is in real life maar anders via skype of mail. En dan ben ik nog dringend op zoek naar mensen die verstand hebben van Joomla. Het aanpassen van wat dingen op mijn website lukt niet en omdat ik er geen verstand van heb kost het me tientallen! uren om de simpelste dingen te veranderen. Dit moet anders kunnen..

Mariana Besana
8 years ago

Setting the priorities right for the implementing is where I find myself mostly stuck. What is most important, what can be left for some time, timing, I guess.
I am looking for someone who can help my schedule task to launch a campaign. The time planning and the correct sequence of actions to take.

Richard Boer
8 years ago

Ik ben vooral bezig te kijken welke klanten ik met welk product kan bedienen. Klanten groepen maken. mailing meer op maat minder met hagel schieten. Dat is me wel duidelijk geworden de afgelopen bootcamp. Een inhoudelijk goede mailing is waar ik me op focus. En het herformuleren van men visie en missie heeft me ook bezig gehouden.

Pas als ik deze zaken rond heb wil ik mijn mailing offensief gaan starten. Ik heb al mijn “warme” contacten in LinkedIn verzameld. Ik ben nog aan het ontdekken hoe ik linkedin kan gebruiken voor mail merge, door bijvoorbeeld mijn account te upgraden. Dat is me nog niet helemaal duidelijk hoe dat werkt.

Maar de zaak is wel in beweging nu, dat is me wel duidelijk!

Rosalie de Kooning
8 years ago

Tot nu toe verloopt het goed. Veel zaken uit de Business Bootcamp zijn geïmplementeerd in ons onderwijsadviesbureau. We publiceren onze nieuwsbrief 2-wekelijks en onderscheiden duidelijke doelgroepen: MBO en HBO.

Ook zijn we actief begonnen met het schrijven van blogs. Daarnaast delen we onze inhoud d.m.v. video’s. Het passief inkomen willen we genereren door abonnementen per team aan te bieden waarop veel inhoud wordt gedeeld.

Wat betreft het abonnement, en de invulling daarvan, staan we echt nog aan het begin. Heeft iemand anders een goed voorbeeld of wil iemand meedenken met mij voor de invulling van ons teamabonnement? Dat zou fijn zijn.

Nisandeh, ik heb trouwens een werkvorm van jou gebruikt in mijn training, namelijk het samen verdubbelen van het aantal zinnen. Het was leuk en werkte goed.

Ben jij of ken jij iemand die werkzaam is in het beroepsonderwijs (vmbo, mbo, hbo)? Dan kom ik graag in contact met je!

Jan van de Vooren
Jan van de Vooren
8 years ago

Ik heb genoten van alles wat Nisandeh te vertellen had tijdens de Business Bootcamp, en als het even kon zat ik op een van de eerste rijen voor het podium. Veel dingen bevestigd gekregen die ik al vaker gehoord heb en waarvan ik weet dat deze technieken werken.

Ja het implementeren is altijd moeilijk omdat ik al veel tijd nodig heb om mijn huidige werk (telecombedrijf te runen). En er moet geld verdient worden voor de huidige kosten. Neemt niet weg dat ik heel serieus ben gaan nadenken over wat Nisandeh allemaal vertelde.

Heb al 3 dingen waarmee ik passief inkomen mee genereer maar dat is nog niet genoeg.

De belangrijkste ben ik nu aanhet opzetten zonder uitstel.

De verkoop van mijn zelf ontwikkelde telecom randapparatuur met o.a. een webshop te verkopen. Nu de verschillende producten al ontworpen zijn en geproduceerd kunnen worden, moet de marketing kant nu eerst gestart worden. Ik besteed elk uur dat ik heb om het voor elkaar te krijgen maar je komt tot de conclusie dat je nooit alles alléén kunt doen.

Ik heb inmiddels 2 maatjes gevonden waarmee ik voorzichtig aan het proberen ben of ik hiermee verder kan. De juiste klik is er al wel. Een is Embedded software ontwikkelaar en de ander heeft een webshop en we helpen elkaar.

Inmiddels heb ik de teksten (omschrijvingen) van de producten op papier gezet, nu nog iemand vinden die daar “wervende”teksten van kunnen maken. Vanmorgen naar een reclamebureau geweest voor een nieuwe huisstijl en drukwerk.
Gisteren professionele foto’s van aalle producten laten maken. in het weekend gaan ze in de webshop “under construction”.

Ben dus heel druk bezig met implementeren.

Kijk zéér uit naar de 14e febr.

Waar ik tegen aan loop is natuurlijk geld. Door de crisis jaren is de spaarpot al behooorlijk leeg geraakt en is er niet genoeg over om alles te kunnen laten fabriceren. Dus zou het geweldig om vinden iemand de leren kennen die actief wil meedoen en ook voldoende kennis in huis heeft en ook geld wil investeren.

Dus als er gegadigden zijn laat het me weten op info@voorensystems.nl

Olga Grütters
8 years ago

Ik ben opgegroeid in schaarste en geld was altijd een lastig. Ik heb mijn bestemming gevonden in het werk als klankwerker met shaman voice.

Nu is mijn betaalde klus in mijn bedrijf op 19 feb afgelopen en heb ik geen inkomen meer.

Ik zet nu klankwerk in de wereld! En Ik wil graag een crowdfunding opzetten voor 20.000 euro. Hoe doe ik dat. Wie weet raad?

In ruil geef ik cd’s klankontspanningen klank ligconcerten, individuele relaxaties op maat en klankontspanningen waar of wanneer je het maar hebben wilt. In bed met de hele familie, of op de Mokerhei, of onder de douche op de camping, of aan de Tarn in Frankrijk of op Manhattan. Alles is mogelijk voor een stukje klinkende hemel op aarde van Olga.

Hoe kom ik aan financiele support voor de start en de toegang tot deze wereld. Geld voor de opleiding, de flyers, de aanpak site, de advertenties, een apple laptop en leefgeld tot december. Ik woon in Amsterdam en zou graag regelmatig samen willen sparren en supporten. Het kan bij mij.

Monique Blok - Wildschut
Reply to  Olga Grütters

Leuk te lezen dat jij werkt als klankwerker met shaman voices. Er is zoveel te bereiken via klanken de de oren/lijf.
Ik hoop dat het je lukt.
Ik zelf werk wat directer met klanken/muziek via koptelefoon en botgeleider. Waarmee het luisteren en communiceren wordt beïnvloed.

Je moet denk ik wel een duidelijk plan neerleggen om crowd funding voor elkaar te krijgen.

Elly Oosting
8 years ago

Al vóór de Business Bootcamp had ik via Open Circles helder gekregen dat ik mij doelgroep moest verkleinen. Dat heb ik nu gedaan, nieuwe naam voor mijn bedrijf, nieuw logo en nieuwe website.

Ik ga starten met een blog, en dat is ook iets van gewoon doen…….hoeft niet perfect meteen hè? Fouten maken, van leren en doorgaan! Waar ik ook erg veel aan heb is mijn mastermindgroep. Een groep van 3 mannen en 3 vrouwen die allemaal de Business Bootcamp hebben gedaan (op zijn minst, ook een aantal die véél meer trainingen gedaan hebben). Dat kan ik echt iedereen aanraden. Zij bekijken bv ook allemaal mijn nieuwe website en voorzien dat van commentaar. Zo hou je elkaar scherp en kun je steeds vragen stellen. We komen eens per maand bij elkaar.

Ik kan nog wel tips op BLOG gebied gebruiken, daar ben ik een groentje in. Ik help bedrijven met een interieur dat past bij hun (jouw) imago en bijdraagt aan hun (jouw) succes. Ik ontmoet je graag als je tips voor mijn blog hebt en/of als je gaat verhuizen/starten met je bedrijf of een gratis interieurscan kunt gebruiken inbedrijf-interieur.nl Tot de 14e!

Dick Roemeling
8 years ago

Goedenavond iedereen,

Waar ik het meeste tegen aanloop bij het implementeren is het maken van de goede keuze bij het benaderen van nieuwe klanten. Zijn dit voor mij de ideale klanten? Behoren ze tot mijn target audience? Dat is voor mij op dit moment de grootste uitdaging.

Slaap lekker allemaal en tot morgen.

Hartelijke groeten,

Dick Roemeling

Christine Boers-Doets
8 years ago

Na de Business Bootcamp van januari 2014 ben ik meteen aan de slag gegaan. Ik heb mijn LinkedIn profiel aangepast, mijn ResearchGate literatuurlijst bijgewerkt, mijn website verbeterd, heb vandaag professionele foto’s voor op de website laten maken, ben op zoek gegaan naar mensen met die ik kan samenwerken in de stichting, etc. Ik heb waarschijnlijk een tekstschrijver/blogger gevonden, maar zoek nog een cameraman voor professionele video’s voor op de website. En ik wil een gehele nieuwe website waar ik veel meer mee kan.

Mijn doelgroep heb ik nog steeds niet helemaal helder. Zijn het de patiënten, de hulpverleners, de farmaceutische industrie, fondsen of stichtingen? Ik ontwikkel producten zoals vragenlijsten en scholingen voor hulpverleners/onderzoekers in de zorg voor mensen met kanker, dus dat is mijn focusgroep. Dat is helder. Maar zij hebben beperkte financiële middelen. Ik zoek dus nog de focusgroep aan financiers voor mijn onderzoeks- en Scholings activiteiten. Patiënten en hulpverleners kunnen hier een belangrijke rol in spelen, maar hoe precies? Een campagne voeren wellicht? Dat hoop ik concreter te krijgen.

Theo Schouwerwou
8 years ago

Beste Christine,
ik zie geen url bij je comment.
Ik heb een videoproductiebedrijf en heb een verleden in de gezondheidszorg, ben IC-verpleegkundige en HBOV afgestudeerd.
Ik maak veel content voor de zorg en paramedische zorg.
Wellicht kun je wat hebben aan mijn expertise.

Met vriendelijke groet
Theo Schouwerwou
info@kade51.nl
website: kade51.nl

Suzanne Alles
8 years ago

Hoi Christine,

Mocht je er met Marcel niet uitkomen 😉 dan ken ik ook een cameraman die professionele video’s maakt, met wie ik je in contact kan brengen.
Ook ken ik een super webdesigner, hij heeft ook mijn website gemaakt, zie onder.

Succes,
Misschien zien we elkaar vrijdag, zo niet, kun je contact met me opnemen via onderstaande pagina’s.

Groet Suzanne Alles

mooihoutenspeelgoed.nl
mooihoutenspeelgoed.nl/blog
facebook.com/mooihoutenspeelgoed
linkedin.com/in/suzannealles1

Marcel Oerlemans
8 years ago

Beste Christine,

Je bent al erg goed bezig zie ik, complimenten! Ik ken iemand die video’s kan maken, die heb ik in Amsterdam ontmoet, ze komt uit Utrecht. Ik verbind jullie graag met elkaar.
En wat betreft de nieuwe website: ook daar kan ik wellicht mee helpen. Ik ben zelf namelijk webdesigner en help je graag met het opzetten van een nieuwe website die je zelf kan onderhouden en die aan alle eisen van vandaag de dag voldoet. Voor meer informatie, tarieven en mijn portfolio kun je kijken op compasscreations.nl

Met vriendelijke groet,
Marcel Oerlemans
Compass Creations webdesign Gouda
compasscreations.nl

Myra Doodeman
8 years ago

Hi Christine,

Wellicht last- but not least: ook ik maak websites. Ik help ondernemers zichtbaar en vindbaar te worden op internet. Ik hanteer betaalbare tarieven en geef een Bootcamp-korting.

Neem eens een kijkje op mijn website en misschien tot morgen.

Groet, Myra Doodeman

Manette Zeelenberg
8 years ago

Ben op zoek naar mensen die begrijpen dat basisschoolleerkrachten geen inspiratie/knowhow hebben om levendige technieklessen (bovenbouw) te verzorgen.

Ben op zoek naar diegene die daar wat aan wil doen (passie/organisatietalent) en die weet hoe je dat zou kunnen doen (kennis van curriculum) en die netwerk heeft van kunstenaars en ontwerpers (zelf is?) en die in ons team wil bijdragen aan Inspiration Day 2014.