Business Breakthrough 2016

Wat geweldig dat je erbij bent tijdens de Business Breakthrough training  in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Je krijgt op woensdag 23 november de oplossingen waarmee jij snel in minder uren, meer kunt verdienen, omdat je de obstakels die jouw succes in de weg staan, wegwerkt.

En als je nog mensen kent die hier óók van willen profiteren, geef hem of haar dan onderstaande link naar de Bring A Friend pagina en vraag hen om jouw e-mail adres in te vullen, want dan komen jullie beide in aanmerking voor het ontvangen van de Expert Business Blueprint:

https://opencircles.nl/friend-invite-business-breakthrough-23nov2016

Om het maximale uit deze training te halen is het BELANGRIJK dat je de voorbereidende opdrachten doet.

Klik hier voor de voorbereidende opdracht 1 (Word doc)
Let op! Je ziet het document waarschijnlijk in de download balk van je computer.

Klik hier voor de voorbereidende opdracht 2 (Word doc)
Let op! Je ziet het document waarschijnlijk in de download balk van je computer.

Doe de opdrachten met aandacht, want hiervan ga je de REST VAN JE ONDERNEMERSLEVEN profiteren.

Hieronder vind je alle benodigde informatie over het seminar.

Praktische zaken Business Breakthrough

Datum en tijden

Woensdag 23 november 2016 – van 10:00 tot 17:00 uur

Registratie is van 8:30 tot 9:30 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen.

Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met andere deelnemers.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel. 030 – 602 6900
Routebeschrijving en OV informatie

Op het terrein van het NBC Congrescentrum kun je gratis parkeren. Let op, want bij foutief parkeren (op gras en/of de stoep), riskeer je een boete.

Carpoolen

Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor meerijders of als je een lift wilt aanvragen.

Lunch arrangement

We willen je wijzen op de mogelijkheid om een lunch arrangement af te nemen (koffie/thee en lunch is niet inbegrepen bij de toegangsprijs). Ontvangst en pauzes met koffie, thee en een volledig vegetarisch lunchbuffet (wel vis, geen vlees) inclusief dranken worden verzorgd door het NBC Congrescentrum voor €27,50 (incl. BTW).

Bestel je lunch-arrangement uiterlijk dinsdag 22 november 13:00 uur

Klik hier om jouw lunch arrangement te bestellen

Heb je specifieke dieet-eisen? Geef deze dan een week voor aanvang telefonisch door aan NBC Congrescentrum (030-602 6900).

Let op! Tijdens het evenement is het niet mogelijk om iets anders te bestellen en meegebrachte etenswaren mogen NIET binnen het NBC gebouw genuttigd worden.

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Meenemen

  • De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Print van jouw 2 voorbereidende opdrachten

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt,  stuur een email naar support@opencircles.nl

We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot slot

In het commentaarveld hieronder heb je de kans om jezelf te introduceren en te zien wie nog meer gaat deelnemen aan de Business Breakthrough training.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om elkaar vast te leren kennen en met elkaar in contact te komen!

We verheugen ons je te ontmoeten op 23 november.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

99 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
5 years ago

Ik ben Esther Molenaar oprichter van Dé Blog Trainer (voorheen Blog Universiteit) en auteur van het boek Bloggen doe je zo!

Ik help introverte ondernemers met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken.

Sinds een jaar geef ik blog trainingen en sinds begin 2016 heb ik diverse online programma’s. Daarmee verdien ik deels werkend inkomen (live trainingen) en deels passief inkomen.

Eind 2016 staat mijn eerste product lancering op de planning. En in 2017 volgen er meer.

Ik vind het jammer dat dit de laatste Open Circles training zal zijn. De afgelopen jaren heb ik door trainingen van onder andere Open Circles enorme sprongen gemaakt. Mijn dank aan Nisandeh en Vered is groot.

Super zin om aan de slag te gaan de 23e.

Carita Feitz
5 years ago

Esther, dat klinkt goed zeg! Zoals je schrijft, trekt aan, dus dat wilde ik je laten weten! Bij jou zou ik VALUE halen, dat is zeker. Misschien tot de 23e!

Maartje de Boer
Maartje de Boer
5 years ago

Interessant Esther, hoe onderscheid je jezelf als beginnend kunstenaar van al die anderen? Oa met een goed blog denk ik… Misschien treffen we elkaar de 23e

Janina Bakker de Visser

Hallo Esther, mooi dat je als Dé Blog Trainer ondernemers helpt om hun kennis te verspreiden. Zelf wil ik graag mijn kennis en ervaring over kindertherapie en coaching voor ouders verspreiden, zodat zoveel mogelijk kinderen en gezinnen mbv eenvoudige veranderingen (in hoe ze met zichzelf en elkaar omgaan) al heel veel verbetering gaan merken .

Ik ontvang je blogs, en wil graag je boek ook lezen! Hopelijk spreken we elkaar op de Business Breakthrough.

Janina Bakker de Visser

Ik ben Janina Bakker de Visser integratieve kindertherapeut en puberspecialist. Ik zie uit naar de Business Breakthrough om meer handvatten te krijgen om mijn praktijk te laten groeien, zodat meer kinderen en pubers een fijn leven hebben omdat ze beter tot hun recht komen.

Henk van Dijk
5 years ago

Hoi Esther,
Leuk je weer te treffen.

Folkert van der Meulen Bosma

Ik ben Folkert van der Meulen Bosma. Ik ontwerp en produceer uitdagende Sudoku variaties voor velerlei doeleinden, o.a. als verrijkingsstof voor scholen en als maatwerk prijspuzzels voor thematische magazines.

Om meer passief inkomen te genereren heb ik onlangs in eigen beheer een paperback gemaakt met een selectie van 50 Uitdagende Sudoku Variaties uit mijn collectie van meer dan 750 ontwerpen.

Ik hoop tijdens de Business Breakthrough de nodige handvatten te krijgen om deze paperback te promoten als een Remarkable Product.

Ina Sjaardema
5 years ago

Ik ben Ina Sjaardema en uitvaartverzorgster in West Friesland en omstreken. Met mijn collega van Corina Uitvaartzorg verzorgen we voor een ieder een unieke uitvaart. Dit doen we door met de nabestaanden terug te kijken naar de overledene als persoon, en samen realiseren we een uitvaart die tot in de details past bij die persoon en zijn wensen, tegen een eerlijke prijs.

Ook ga ik graag met mensen in gesprek en geef ik advies over de mogelijkheden van een uitvaart. Hoe zou u uw uitvaart willen?
Denk hier eens over na en schrijf het op. De ervaring heeft mij geleerd dat het rust brengt als mensen een codicil met belangrijke informatie en wensen hebben ingevuld.

Ik kijk er naar uit om weer nieuwe dingen te leren van Nisandeh

Mariëtte Cobben
5 years ago

Ik heb weer zin in de business breakthrough! Extra bijzonder vind ik dat ik mijn zoon van 20 meeneem, 2-3e jaars technische bedrijfskunde Universiteit Eindhoven, die wel weet dat hij een eigen bedrijf wil, echter nog niet weet waarin.

Zelf ben ik zzp-er en help ik mensen met pijn, door mijn wek- methode ; pijnbestrijding, zowel psychisch en lichamelijk.
Ook verkoop ik gezondheidspakketten aan ondernemers, zodat er minder uitval is en een hogere productiviteit. Zie mijn website energiekenuniek.nl (in 10 weken pijnvrij, meer energie en focus)

Ik ben altijd verbaasd hoeveel ondernemers al gebruik maken van allerlei tools, dan voel ik me echt zo’n super beginner (wat ik ook ben trouwens).
Door de trainingen heb ik in ieder geval mijn website aangepast, inclusief opt-in.
Ik zou graag passief inkomen en groei in mijn onderneming genereren.
Ik zou graag miv 2018 mijn zzp-bedrijf overzetten naar mijn niet actieve B.V.

Probeer nu wegwijs te worden met automatische maillists.
Ik moet de nodige DVD’s van Nisandeh die ik gekocht heb nog gaan bekijken en implementeren.
Van de weekendtrainingen snap ik nog niet goed wat soms de bedoeling is, zo heb ik bijvoorbeeld vol trots mijn linked-in profiel aangepast n.a.v. tips van Nisandeh, echter ik kreeg een reactie van hem dat er nog veel verbeterd kan worden. (en dat terwijl ik heel professioneel mijn vak uitoefen, dat zou ik ook graag terugzien in mijn marketing en sales).

Kortom, ik probeer te implementeren waar ik kan, het kost veel tijd, en soms voel ik me een “aapje” die alles eerst voorgedaan moet krijgen.
Misschien goed dat ik Nisandeh ga volgen bij zijn zero to million project!

Vooralsnog de business breakthrough waar ik ongelooflijk veel zin in heb!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago

Leuk Mariëtte! Ik zal ook nog eens naar je LI profiel kijken. Ik geef er trainingen in ..

Marie-Astrid Zeinstra
5 years ago

Wat een helder en positief verhaal Mariëtte! Erg herkenbaar ook. Ik zou je graag ontmoeten komende woensdag, want ik zie veel raakvlakken. Kom je uit de buurt van Eindhoven? Dan kunnen we misschien samen reizen, ik woon in Heeswijk-Dinther (vlak bij Veghel, 5 minuten van de A50).

Maaike Bressers-Wiersma

Lieve Mariette,
wellicht meer een kwestie van diep in jezelf voelen waar je precies naar toe wilt, en waarom. Niet gefocused op ‘goed doen’, maar op ‘jezelf zijn’. Dat bleek voor mij de missing link uiteindelijk…. Heel veel succes, en wellicht spreken we elkaar morgen, leuk! Liefs!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago

Leuk om weer eens een dag mee te maken en ook nog de laatste live! Na ruim twintig Open Circles Academy trainingen, wil ik daar graag bij zijn.

Ik ben nu 7 jaar bezig met mijn eigen bedrijf in Business Coaching voor 45 plus professionals, van werknemer naar ondernemer. Zowel werkzoekenden als werkenden zijn mijn klanten. Begonnen als loopbaan coach in vooral reïntegratie en outplacement, is dit mede door Open Circles Academy mijn focus doelgroep geworden. Loopbaanbegeleiding doe ik ook nog maar in de marketing naar buiten is een duidelijke branding belangrijk. En dat werkt!

Van oorsprong financial, 25 jaar in loondienst, en 7 jaar geleden dus een dubbele carrièreswitch. Deze ervaring heeft mijn leven op zijn kop gezet en enorm verrijkt. Ik wist niet dat ik al die kwaliteiten in me had, die ik ontdekt heb. Wat ik zelf heb ervaren, draag ik nu uit in mijn praktijk, trainingen en 1 op 1 begeleiding. Ook online en via Skype.

Momenteel, mede door Open Circles Academy geïnspireerd, een boek hierover aan het schrijven. Komt waarschijnlijk eind 1e q 2017 uit.

Ik zie uit om al die bekenden weer te zien, nieuwe mensen te ontmoeten en natuurlijk weer een Breakthrough mee te maken.
Zo zijn mijn stappen ook gegaan de afgelopen jaren.

Tot snel!
Leni

Marie-Astrid Zeinstra
5 years ago

Fijn om te lezen dat jij er ook weer bij bent, Leni! Voor zover ik me kan herinneren, hebben wij elkaar nog niet persoonlijk gesproken. Ik wil daar graag verandering in brengen, want jouw commentaren vind ik altijd erg waardevol. Dus ik hoop je te spreken woensdag.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago

Dat is leuk Marie-Astrid om je te ontmoeten. Als je me niet vindt, E-team leden kennen mij wel 😉

Jan Boesten
5 years ago

Leuk je weer te ontmoeten, Leni!
Tot woensdag!

Groet, Jan

Fenneke Wortelboer
5 years ago

Apetrots kan ik vertellen dat ik een unieke interieur opleiding heb ontwikkeld vanuit mijn specialisme wat een ( woon-/werk) ruimte onbewust met jouw woongenot (welbevinden) kan doen. Het is een opleiding die dus een laagje dieper gaat. Het gaat je niet alleen veel inzichten geven op wonen en hoe je een ruimte prettig kan maken, zelf ga je ook een ontwikkeling doormaken. Dat gaat vanzelf. De opleiding is ervaringsgericht en heel erg praktisch. Het richt zich op de gevoelskant van wonen met 2 benen op de grond.
In februari start een nieuwe kleine groep waarin je inzichten krijgt waarom die ene ruimte goed voelt en de ander niet. Je leert prettige interieur ontwerpen te maken waar mensen nog lang van zullen genieten.

Dat is op dezelfde manier zoals ik al ruim 15 jaren huizen ontwerp vanuit het interieur en ondersteun bij het zichtbaar maken van je werkelijke wensen. Inzicht geven in de consequenties van hun mogelijkheden. Want je moet dan veel belangrijke keuzes maken. Kleine details kunnen zorgen voor grote effecten, positief en negatief. Waarvan je graag de consequenties eerder had geweten! Dat is nu net het prettige effect van mindfull je huis ontwerpen. Ik schud mensen met bouwplannen wakker en inspireer hen met tips vanuit hoe de ruimte voor hen prettig voelt.

Ik vind het belangrijk dat mensen een prettige thuisbasis hebben, dat schept ook harmonie in de mensen zelf. Wie weet uiteindelijk het best hoe jij je thuis voelt? Ja jezelf! Daarom laat ik mensen ervaren wat ze zelf het belangrijkst vinden zodat ze makkelijk zelf kunnen kiezen en niet afhankelijk hoeven te zijn van de mening van anderen. Niet de ontwerper, maar de bewoner zou echt altijd centraal moeten staan. Zo krijgt advies geven en andere invulling en functie. Dat wil ik in de wereld verspreiden en daar kan deze echt unieke interieur+opleiding aan bij dragen.

Maartje de Boer
Maartje de Boer
5 years ago

Interessant Fenneke, met mijn mozaiekkunst hoop ik iets bij te kunnen dragen aan een interieur dat bij de bewoner past. Inzicht in het effect van een woonruimte op woongenot is voor mij een thema. Misschien treffen we elkaar de 23e

Fenneke Wortelboer
5 years ago

Lijkt me leuk je woensdag te ontmoeten! Je kunt mijn telefoonnummer vinden op mijn site voor als het woensdag niet gelukt is.

Simone Swinkels
5 years ago

Mijn business wil ik graag weer een volgende boost geven en de Business Breakthrough komt precies op het juiste moment.

Ik hoop bekenden van andere trainingen te ontmoeten.

Ik help ouders/verzorgers om Quality Time met hun kind in het water op leerzame wijze door te brengen, waardoor de kinderen op speelse wijze zichzelf leren redden in het water.

Ik hoop door middel van mijn boeken ‘Zwemmen met je baby’ en ‘Zwemmen met je peuter en kleuter’ landelijk bekendheid te krijgen en ik denk dat ik veel lesgevers kan helpen met mijn werkwijze.

Martine Verweij
5 years ago

Hallo Simone,

Ben benieuwd naar je ontwikkelingen na het uitgeven van je eerste boek. Leuk om je weer te ontmoeten.

Liefs,
Martine

Muriel van Dinteren
5 years ago

Ik ben begonnen als opera zangeres en sinds 6 jaar heb ik een zang school opgericht.Het Nederlands Zang College. Ik coach BNers en jonge talenten maar ook zingende huisvrouwen.Op dit moment zit ik midden in twee verhuizingen, prive en met mijn studio. Dus deze coaching komt op een druk moment maar kijk er erg naar uit!

Mijn doel is om ieder die wil zingen, professioneel of voor het plezier een goede techniek te leren. Mijn methode en kennis werpt vruchten af maar ik wil graag door groeien. In mijn vakgebied is erg veel concurrentie. Ik ben op zoek om de juiste benadering om mijn zangschool groot te laten worden.

Op dit moment werk ik met 35 zangers maar dat wil ik verdubbelen en van daar uit weer verdubbelen. Ik zoek een manier om dit te verwezenlijken. Ik ben erg benieuwd naar 23 november.

Marie-Astrid Zeinstra
5 years ago

Leuk Muriel! Als zingende pianodocente en koordirigente ben ik benieuwd naar jouw methode. Hopelijk spreken we elkaar komende woensdag.

Jan Boesten
5 years ago

Hoi Muriel,

Ik ben nu bezig met een Zwitserse dame die verrassend veel overeenkomsten heeft met jouw verhaal. Misschien is het voor jou boeiend om te horen hoe zij het aanpakt.
Laat even iets weten en dan wisselen we wat uit.

Groet, jan

Carita Feitz
5 years ago

Als beginnend ondernemer moet ik wel lachen omdat ik mezlef afvraag naar aanleiding van de voorbereidende vragen: “Have I got my head screwed on right….business wise, I mean?”

Eenvoudigweg confronterend.
Een reality-check-boost-check.

Dit heb ik allemaal nodig dus ik kijk erg uit naar deze eendaagse training.

Over dat “Have I got my head screwed on right?” vraagje….. Ik ben bezig mijn eerste klant te werven. Mijn EERSTE KLANT. Gek genoeg voel ik mij niet zo slecht nu ik dit zo geschreven heb (en zo ga delen…..) wat ik wel verwachtte. Ik dacht: dit ga ik écht nooit toegeven! Maar nee, het voelt ok want nu ben ik “Walk the Talk” aan het bezigen aangezien ik mensen Train en Coach om Eigenkrachtig te worden door UIT de TABOE manier van denken weg te breken. Het is niet taboe / voor schut / belachelijk / veelzeggend als je nog geen klant hebt. Het is niet handig…..geen klant hebben…..dat is waar. Dan heb je geen bedrijf, zoals Nisandeh zegt. Klopt. En ik heb dus een langere aanloop nodig, zoals zoveel mensen een langere ademloop nodig hebben.

En deze training zal mij helpen.
Ik heb er zin in!

Maartje de Boer
Maartje de Boer
5 years ago

Mijn onderneming is nog piepjong, ik maak mozaïekkunst. Denk aan portretten en landschappen van steen en glas, maar ook de omlijsting van een schouw bijvoorbeeld. Je onderscheiden ten opzichte van al die andere kunstenaar is niet eenvoudig, en ook het genereren van passief inkomen is een uitdaging. Ik hoop hier de 23e meer over te leren.

Jan Boesten
5 years ago

Hoi Maartje,

Ik werk graag samen met kunstenaars en ambachtsmensen om zich onderscheidend te presenteren. Misschien moeten we elkaar even opzoeken, komende woensdag.

Groet, Jan

Marjan Crabtree
5 years ago

Ik ben Marjan Crabtree en als Internet Solutions Scout help ik ambitieuze ondernemers die online willen ondernemen en die tegen praktische zaken aanlopen zodat ze binnen een jaar succesvol online ondernemen met de bijbehoren techniek en systemen. Denk hierbij aan website, hoger scoren in Google, List Building, etc, etc maar ook het lanceren van je online product of dienst. Hierover heb ik samen met een collega een boek geschreven en een training gemaakt.

Ik hoop weer een paar stappen te maken met mijn onderneming en het is ook een beetje ‘for old time’s sake’, de laatste live bijeenkomst van Open Circles

Josette Koelewijn
5 years ago

Interessant, Ik tref je graag as woensdag!

Jan Boesten
5 years ago

Hoi Marjan,

Wat is de titel van je boek. E nwaar kan ik er kennis mee maken. Lijkt me boeiend!

Groet, Jan

Mareille Boor
5 years ago

Zie je morgen Marjan! Leuk 🙂

Marie-Astrid Zeinstra
5 years ago

Super zin in komende woensdag! Beter laat dan nooit, ben ik nu keihard aan het werk om eindelijk de ultieme website voor mijn pianolespraktijk online te krijgen, mijn eigen methode aansprekend uit te werken (bedankt voor de inspiratie Aramik Garabidian) en ondertussen nog “gewoon” mijn lessen en repetities te draaien.
Ik verheug me nu al op de positieve energie en de ontmoeting met zoveel gelijkgestemden!

Manny Moerman
5 years ago

Dag allemaal, ik ben Manny en het wordt mijn eerste en meteen dus de laatste keer naar Open Circles. Blij dat ik deze kans nog heb!

Een dik anderhalf jaar geleden gestart met mijn coachpraktijk Millennial Coach gericht op jonge professionals geboren tussen 1980 en 2000 (vandaar Millennials) en vet veel zin in wakker geschud te worden qua ondernemerschap.

Gelukkig al een paar klanten gehad, nu tijd voor het grote werk. Lieve mensen, graag tot de 23e!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago
Reply to  Manny Moerman

Leuke niche Manny! Ik kom je graag tegen de 23ste

Manny Moerman
5 years ago

Hoi Leni, ik zie dat jij Business Coaching biedt voor 45+ers. Leuk! Ben benieuwd naar je boek. Tot dan 🙂

Veronika Rutten
5 years ago

Hallo Ik ben Veronika Rutten, op dit moment ben ik mijn “oud business” een webshop in tassen aan het afronden.. om nu eindelijk te starten met mijn coaching bedrijf Health Awareness. Ben momenteel een website aan het maken of beter salespage voor mijn challenge, die ik nog dit jaar wil organiseren.

Als Awareness Life & Health coach help ik vrouwelijke ondernemers, naar een ziekteperiode weer volledig in hun kracht te laten komen. Een bewustwording process met als doel de spirituele lessen te leren, die ziekte ons laat zien. Ziekte als kans, ziekte als kans om te veranderen. Het vertrouwen weer terug te krijgen in zichzelf en in hun toekomst.

Ik wil een droomstart maken, daarom vind ik het super interessant om hier bij te zijn.

Eric van de Straat
5 years ago

Hoi enthousiastelingen,

Al vele jaren ben ik een adept van Nisandeh en ervaar elke keer dat de “law of attraction” werkt. Telkens als ik behoefte heb aan een extra dosis vitamines blijkt hij het juiste recept, en pluk ik daar de vruchten van. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de training van woensdag. Mijn bedrijf loopt meer dan prima, maar ik zou graag minder afhankelijk willen zijn van een tweetal grote opdrachtgevers. Mijn activiteiten richten zich op het ondersteunen en adviseren van bedrijven op het werkgebied HR.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago

Hi Eric, jij ook al? We hebben elkaar nog niet ontmoet denk ik, maar dat gaat vast as woensdag gebeuren!

Tot dan!

Leni

Jeanette H. Reitsma
5 years ago

Hoi enthousiaste andere ondernemers! Ik ben Jeanette H. Reitsma, relatiecoach en mijn bedrijf heet Stromen.
Ik had ook het verlangen om Nisandeh één keer mee te maken nu het nog kan op deze manier.

Ik coach (jonge) mensen die van hun liefdesrelatie bewust een open,liefdevolle en duurzame relatie in vrijheid willen maken en het liefst coach ik ze vóór hun huwelijk (of samenwonen) en vóórdat ze een kindje willen ontvangen! Dat laatste is vooral belangrijk, allereerst zodat de beide aanstaande ouders al vanaf de conceptie een liefdevolle en vooral veilige plek voor hun kindje kunnen creëren en ze beter voorbereid, gesteund en bewust de grootste verandering in hun leven kunnen aangaan.

Want zoals we nu zien, is er nog weinig concrete steun voor jonge (aanstaande) ouders als het gaat om hun relatie samen en is het een hele klus om hun JA-woord de eerste jaren na het worden van ouders trouw te blijven (in welke vorm dan ook!).
Wat ik creëer in de wereld met mijn werk? (Mooie vraag uit de 10 van de voorbereiding): liefdevolle en veilige relaties tussen stellen en hun kindjes en daardoor meer ‘vrede op aarde’. Zooooo gaaf!

Anne Buiskool
5 years ago

Hallo Jeanette, we hebben elkaar net gesproken…want zoveel lijntjes, gemeenschappelijke gebieden waar we mee werken.
Ik hoop je te zien en spreken en ik denk dat we elkaar nog wel meer te vertellen hebben.
Groet Anne

Maaike Bressers-Wiersma

Prachtig!

Karin Hogenboom
5 years ago

Ik leer mensen zien zonder bril of lenzen en ben specialist in gezonde ogen. Mijn bedrijf heet VolZicht en bestaat inmiddels 6,5 jaar. Heb meerdere bijeenkomsten meegemaakt van Open Circles, was aanwezig bij de 2e business Boot Camp en heb er zin in om de laatste bijeenkomst mee te gaan maken.
Tot woensdag!

Anne Buiskool
5 years ago

Ik wil je graag ontmoeten want ik wil gewoon met mijn ogen aan de slag….een klant dus…
Tot woensdag of op een ander moment.
Anne

Fenneke Wortelboer
5 years ago

OH leuk Karin,
Ben al druk aan het oefenen zonder bril!
We zien elkaar vrijdag ook!

Margriet Twisterling
5 years ago

23 Jaar geleden startte ik Twist Ontwerp en Advies en jarenlang hielp ik kleinere en grotere organisaties met een authentieke uitstraling naar meer succes. Sinds vorig jaar ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Samen met een software engineer en zijn team van jonge programmeurs ben ik een nieuw bedrijf gestart, waarmee we de democratie in ons land willen vernieuwen. En dat is hard nodig!

Steeds meer mensen keren zich af van de politiek en het bestuur. Maar voor een samenleving heb je iedereen nodig! Het product waarmee wij de wereld willen veranderen heet Youmee. Youmee is in de basis een interactieve app, die mensen vanaf 12 jaar de kans geeft om zijn of haar stem te laten horen. Met Youmee kun je meepraten over ontwikkelingen die je persoonlijk raken en interesseren.

We zijn op dit moment bezig met de voorbereiding van een pilot. Vanaf het voorjaar gaan we Youmee experimenteel inzetten bij de gemeenten die hieraan mee doen. In de toekomst willen we dat iedereen in Nederland Youmee kan gebruiken. Ik verwacht tijdens de Business Breakthrough inzichten waarmee we Youmee succesvol kunnen lanceren.

Yvette Schul, Schul Communicatie

Beste Margriet,
Wat een interessant product! Ik ben ondernemer en raadslid en ben geïnteresseerd! Hoop je woensdag te spreken.
groet, Yvette

Margriet Twisterling
Margriet Twisterling
5 years ago

Ik zoek je op Yvette!

Anne Buiskool
5 years ago

Dit vind ik echt vernieuwend en zeer interessant.

Ik denk dat ik iemand ken die jullie kan helpen en die een goede sparringpartner zou kunnen zijn. (Insteek is persoonlijk leiderschap, spiral dynamics en Integrale visie van Ken Wilber.)

Zoek me even op als je geïnteresseerd bent.
Groet Anne

Margriet Twisterling
Margriet Twisterling
5 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Dank je wel Anne!

Jan Boesten
5 years ago

Hoi Margriet,

Erg boeiend wat je verteld. Wil ik graag meer over horen.
Denk dat je aansluit bij een noodzakelijke ontwikkeling.
Groet, Jan

Margriet Twisterling
Margriet Twisterling
5 years ago
Reply to  Jan Boesten

Dank je wel Jan, ik ontmoet je graag woensdag.

Ellen Vaders
5 years ago

Hallo.

Als aluminium expert help ik R&D managers in internationaal opererende technology bedrijven om aluminium optimaal voor hun producten in te zetten. Door aluminium wordt de wereld mooier en schoner!

Ik ben begonnen aan mijn eigen boek en werk op het moment aan de blue print. Iemand anders die in het zelfde proces zit, of al klaar is en me als stok achter de deur kan bijstaan? Graag help ik ook jou! Ik kan nogal scherp analyseren en de essentie krachtig samenvatten voor je.Tot woensdag!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
5 years ago
Reply to  Ellen Vaders

Hi Ellen,
Wat een stoer product heb jij! Ik ben ook aan het schrijven en wat verder dan de blueprint. Althans, ik ben gewoon gaan schrijven en toen ontstond het concept en het plan.
Wil er graag woensdag over sparren, als ik je tegenkom.

met hartelijke groet,
Leni

Anne Buiskool
5 years ago

Hi Leni, ja met jou spar ik ook weer graag…over ons boek, hoe het gaat met onze bedrijven…tot woensdag!
Anne

Jan Boesten
5 years ago

Hoi Leni,

Leuk om je hier weer te zien.
Ben benieuwd hoe ‘t met jou en je bedrijf gaat (ook je boek…?)
Tot woensdag.

Jan

Anne Buiskool
5 years ago
Reply to  Ellen Vaders

Leuk Ellen
Ik heb mijn boek ook weer opgepakt en ben nu bij een online commitmentgroep…iedere dag stok achter de deur, webinars waar je een deel van het webinar schrijft. Het helpt me enorm.
En essenties samen vatten…wil je meelezen met mijn boek?
Groet Anne en tot woensdag

Frank Verberne
5 years ago

Ik ben de love dokter en ik help vrijgezelle mannen bij het vinden van de liefde die ze verdienen. Specifiek richt ik me op mannen die wel goed zijn in menig computerspel, maar niet zo goed in het spel der liefde.

Mijn doel is om 10.000 vrijgezelle mannen te helpen met hun liefdesleven door ze de meest aantrekkelijke versie van zichzelf te laten worden. Mijn aanpak richt zich voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling en en het geven van handvaten om beter te leren flirten en daten.

Ik geloof namelijk dat iedere man de potentie heeft om een leuke, liefdevolle en vervullende relatie te starten en te behouden waardoor zowel zijn leven als dat van de ander leuker wordt.

Ik heb weer zin in een energieke dag vol leerzame en bruikbare inzichten!

Anne Buiskool
5 years ago
Reply to  Frank Verberne

Wat leuk en heerlijk Frank
Gaaf vak heb je. Misschien heb ik wat leuke contacten voor je.
Wat ons verbind is de insteek van persoonlijke ontwikkeling.
Lijkt me leuk om je te ontmoeten woensdag.
Groet Anne

Jan Boesten
5 years ago
Reply to  Frank Verberne

Hoi Frank,
We gaan elkaar weer ontmoeten.
Tot woensdag.

Jan

Maaike Bressers-Wiersma
Reply to  Frank Verberne

Hallo allemaal!
Sinds anderhalf jaar heb ik veel van Vered en Nisandeh geleerd, en dat heeft mijn persoonlijke proces héél veel geholpen! Wist al langer wat ik eigenlijk te doen heb in dit leven, maar het voelde als zó ver buiten mijn bereik… ‘wie ben ik om dit te doen?’, ‘doe maar gewoon’, ‘geloof toch niet in wonderen’, ‘zoek maar gewoon een báán!’ heb ik intussen allemaal aan gekeken. En oh wat voel ik me nu vrij!

Dus tijd om alle ideeën om te gaan zetten in een mooi businessplan. Al heb ik afgelopen 15 jaren een heel fijne healingspraktijk gehad, het is nu tijd voor iets groters. Nieuwe tijd, nieuwe denkvormen, nieuw businessmodel… spannend, superveel zin in! Tot morgen allemaal! Liefs, maaike

Maaike Bressers-Wiersma
Reply to  Frank Verberne

Frank, wat gaaf dat dit bestaat! Super! Veel plezier, en succes, en wellicht tot ziens morgen 🙂

Carolien Schooneveld
5 years ago

Hoi!
Ik help mensen die elektrogevoelig zijn, ofwel: EHS hebben, terug naar een gezond leven. Hoofdpijn of chronisch moe? Van Wifi, mobiels, spaarlampen en hoogspanningslijnen kan je echt ziek worden. Met mijn technische collega’s binnen Emvion creëren we stralingsarme werkplekken en schoollokalen.
Ik hoop veel van jullie (terug) te zien woensdag. Heb er zin an!

Anne Buiskool
5 years ago

Hallo Carolien
Leuk je weer te gaan zien en je vakgebied draag ik op handen. Al heel wat mensen gewezen op jou en jullie werk.

Fenneke Wortelboer
5 years ago

Hallo Carolien,
Graag ontmoet ik je woensdag! Ik help mensen prettig te laten wonen en ben gespecialiseerd in de invloed van de omgeving op je welbevinden.

Boukje Canaan
5 years ago

De laatste keer, wauw dat heet ook afscheid. Net dat waar ik me als fotograaf in gespecialiseerd heb; afscheidsfotografie. De opleiding loopt, het Nederlands platform afscheidsmomenten.nl is groeiende, het woord afscheidsfotografie komt op steeds meer plekken voor…. Maar nog lang niet alles staat. Mijn missie is gestart sinds de eerste Business Bootcamp en daarna vastgezet tijdens de Master Entrepreneur. Ik laat niet meer los. Leuk om te kijken en leren op deze dag. Gaaf je te zien. Ik kom vanuit Boxtel. Wie rijd er met me mee?

Anne-Marie Harks
Anne-Marie Harks
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

He Boukje,

leuk om te lezen. Ik kom uit Vught, zullen we samen rijden?

Groetjes,

Anne-Marie Harks

Anne Buiskool
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

Hallo Schoonheid, leuk om elkaar weer te zien en te delen in de successen die we behaald hebben.

Martine Verweij
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

Hallo Boukje,

Ja, voor mij voelt het ook een beetje als afscheid. Maar ik heb zoveel bereikt sinds mijn tijd bij Open Circles, dat ik vol liefde en trots afscheid kan nemen.

Liefs,
Martine

Karin Kagenaar
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

Hey Baukje, leuk dat je ook komt! De wereld is klein (soms)
Hoop je live te ontmoeten morgen. Maar het zal druk zijn verwacht ik….Ik pool al met iemand, jij je auto ook al vol?

Zo niet kunnen we evt nog onderweg ergens afspreken. Ik heb nog ruimte. Kom vanuit Den-Dungen. Stuur maar app je als je belangstelling hebt; 06-23260984
Hartengroet Karin

Niek Sjaardema
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

Hallo Boukje,

Ik heb onlangs een nieuw platform ontwikkeld voor de uitvaartzorg: UitvaartBegroting.nl
Mogelijk kan een samenwerking op dit gebied ons beiden versterken.
We kunnen morgen even contact zoeken. Mijn telefoonnummer: 06 51074117 Tot ziens

Ina Sjaardema
Ina Sjaardema
5 years ago
Reply to  Boukje Canaan

Hallo Boukje,
Ik ben uitvaartverzorgster en wil graag horen wat voor mogelijkheden je nabestaanden kan bieden, en waar je werkzaam bent. zelf ben ik werkzaam in West Friesland.
Als je morgen contact zoekt met Niek (mijn echtgenoot)
dan kunnen we samen even kennis maken. Tot morgen Bouke

Vick Nieuwenhuis
5 years ago

Beste mensen,

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten én woensdag weer een stap te zetten met mij bedrijf: het Zelfkennislab. Het product wat ik aanbied is gedetaileeerde zelfkennis. Want hoe mooi zou onze wereld zijn, als er meer begrip en compassie voor onszelf en elkaar is?

Hartelijke groet, Vick

Anne Buiskool
5 years ago

Hallo mensen die woensdag samen komen.
Ik help ouders om goed en respectvol te scheiden.
Ouders die van te voren kunnen zeggen dat ze het goed willen doen voor hun kinderen én…ook voor elkaar!
Het geeft niet als er ruzie is en pijn, verdriet…als die wens er maar is. Een nieuwe vorm vinden is waar ik ouders en kinderen mee help.

Veel van hoe ik hier mijn werk beschrijf en wat ouders en kinderen hier aan hebben heb ik geleerd door de trainingen van Open Circles. Over mijn kennis en ervaring heb ik nooit ook maar enige twijfel gehad, hoe ik dat in mijn eigen bedrijf moest vormgeven wist ik niet totdat ik heel veel van Nisandeh en Vered leerde.

Nu mogen de resultaten er zijn. Stapje voor stapje…ik ga niet heel snel, ben niet het voorbeeld van snelle implementatie, maar wel eentje van doorzettingsvermogen en volharding.
Ik ben een blij mens

Ik werk als mediator, KIES coach (Kind In Echtscheiding Situatie ) vanuit persoonlijke ontwikkeling, in samen werking met andere professionals in scheidingsland.

Ouders vinden bij mij een luisterend oor en zijn blij met de liefdevolle doortastendheid en de feedback die er voor zorgt dat kinderen krijgen wat ze nodig hebben. Een waardevolle overstap van partners naar samenwerkende ouders kan gemaakt worden…

O ja en naast mijn “core business” geef ik dagbijeenkomsten vanuit eeuwenoude kennis uit het zen boeddhisme die vertaald is naar de 21e eeuw. Dit is vanwaaruit ik werk en leef. zenvoorjou.nl

Ik hoop velen van jullie te ontmoeten. Nieuwe gezichten, bekende gezichten. Tot woensdag.

Jan Boesten
5 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

Dan gaan we elkaar weer ontmoeten bij deze bijeenkomst.
Leuk! Deze keer gaat het lukken.
Groet, Jan

Martine Verweij
5 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne,

Leuk dat je ook komt. Ik heb geweldig nieuws! Wil ik graag met je delen :).

Je plant doet het goed in de kas ;).

Liefs,
Martine

Anne Buiskool
5 years ago

Wat leuk Martine…ik had al zo’n vermoeden!
En verder ben ik heel nieuwsgierig….
Groetjes en tot vandaag!

Patricia van Turnhout
5 years ago

Ik help kinderen weer met motivatie en plezier goede resultaten te behalen op school. Daarnaast help ik leerkrachten/docenten klassikaal tegemoet te kunnen komen aan alle verschillende onderwijs behoeften van hun leerlingen. Zodat ook leerkrachten minder werkdruk ervaren en leerlingen beter presteren.

Mijn doel is om nog meer mogelijkheden te kunnen creëren om kinderen met leerproblemen te kunnen helpen
Want leren kan iedereen als je maar weet hoe!

Anneke Stuij
5 years ago

Hallo,
ik heb een praktijk voor ontspanning voor kinderen en volwassenen.
Ik geef Reconnective Healing: ik “luister” met mijn handen.
Het helpt hen om zich weer af te stemmen op hun eigen goede frequentie. Vergelijk het maar met zo’n ouderwetse radio: door de goede afstemming verdwijnt de ruis en komt er weer een helder signaal. Super leuk om te doen en echt dankbaar werk.

Ik kijk uit naar woensdag! Ik ontmoet jullie graag.

Danka Husken-Smit
5 years ago

Hallo Vrienden va Open Circles,

Ben er weer eens bij aanstaande woensdag, na een lange afwezigheid. Er is veel gebeurd, kan ik je vertellen.

Ik verheug me erop jullie en vooral Nisandeh weer te zien, te horen en in essentie te voelen.

Ben op weg en volgens mij góed op weg, mede dankzij alle inspanningen en prachtige lessen van Nisandeh. Gegroeid en ontwikkeld, dat is zeker, al kan het altijd beter.
En daarom ben ik er bij en verheug ik me op deze bijzondere dag.

Martine Verweij
5 years ago

Hallo Danka,

Leuk dat je er ook bij bent. Ben benieuwd naar je ontwikkelingen. Dankzij al Nisandeh’s wijze lessen ben ik bijna financieel vrij :).

Geweldig hoe er geld binnenstroomt als ik een weekje op vakantie ben!

Tot morgen!

Liefs,
Martine

Valeria Cabi
5 years ago

WOW Martine, wat gaaf om dat te lezen! 🙂

Karin Kagenaar
5 years ago

Hey Danka, bekend gezicht. Volgens mij hebben wij sowieso in hetzelfde jaar trainingen gevolgd?! 2014
Hoop je morgen te ontmoeten!
Hartengroet, Karin

Jan Boesten
5 years ago

Hallo Allemaal,

Er ging iets mis met mijn vorig berichtje en het was verstuurd voor ik er erg in had.
Dus nu mijn tweede poging.
Met mijn bedrijf Introducing Gallery realiseer ik film/videoportretten waarin ik de essentie en de passie van ondernemers in beeld breng.

Het is niet meer wat we te bieden hebben dat ons onderscheid van anderen…het is meer wie we zijn waardoor we het verschil maken.

Op dat niveau en op die manier contact maken met je potentiële klantenkring via social media zorgt ervoor dat de -like/trust- factor veel eerder komt te liggen.

Mijn ervaring is dat potentiële klanten geraakt worden door een film van de ondernemer en daardoor met meer belangstelling de website en de diensten van de ondernemer gaan bekijken.

Ik ben benieuwd naar komende woensdag en ontmoet jullie graag.

Ellen 't Hart
5 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ellen en helemaal nieuw in ondernemersland. Ik start met het geven van creatieve workshops met krijtverf. Waarvoor ik het doe is om vrouwen te verbinden, te laten ontspannen, uit je hoofd en lekker met je handen aan de slag.

Het is ok om tijd voor jezelf te nemen en gewoon plezier te hebben. Make fun, not war. Mijn manier om de wereld ( wat klinkt dat groot) een stukje mooier te kleuren. Volgende week maandag mijn eerste opdracht dus de kop is eraf.

Ik hoop inspiratie en gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die positief in het leven staan.

Ina Sjaardema
Ina Sjaardema
5 years ago
Reply to  Ellen 't Hart

Hallo Ellen

Ik ben heel benieuwd wat krijtverf precies is, en waar je workshops geeft. Zelf ben ik heel graag creatief bezig, op allerlei vlakken. Wil je graag ontmoeten woensdag.

Martine Verweij
5 years ago

Hallo alle lieve Open Circles vrienden,

Ik heb zoveel van jullie geleerd. Zonder Open Circles was mijn bedrijf nooit zo bloeiend geweest als nu.

Doordat ik werd geïnspireerd om een remarkable product te verzinnen is mijn methode Herbs by Heart ontstaan. Een systeem om moeiteloos vanuit ontspanning 90% van alle planten op de wereld te kunnen herkennen en toe te passen.

Het enige wat ik nog mis is een prachtige werkplek. En daarom wil ik graag Green Working Zone realiseren. Ik geloof dat Green Working Zone niet alleen mij, maar ook andere ZZP’ers een prachtige werkplek kan bieden.

De Green Working Zone is:

…a beautiful nature paradise where conscious entrepreneurs work, get inspired and learn from each other every working day.

Als je samen met mij dit wilt realiseren en als je ook een prachtige werkplek wilt midden in een natuurparadijs, dan wil ik je graag ontmoeten tijdens de Business Breakthrough.

Warme groet,
Martine Verweij

Plantenliefde
Studiehulp Kruidenleer
Herbs by Heart
Green Working Zone

Bastiaan
5 years ago

Nice! Very Nice!

Arina Angerman
5 years ago

Hallo alle deelnemers aan Business Breakthrough op 23.11,
beantwoordde alle 10 + 2 belangrijkste vragen van de voorbereiding. Jij ook?

Ben goed op weg met de implementatie van de 10 doelen van My Best Year Yet in 2016. Verheug me op die van 2017 te implementeren.

Ik help #55Plus ZP’ers zichtbaar en vindbaar te zijn op social media. HOE? Meld je aan op Boomer 4 Boomers nieuws.

Dank Nisandeh Neta & Martine Verweij voor dit advies en goede voorbeeld tijdens PRO-fit Marketing Training. ‘Get them to your Opt-in’

Geef jij 10% van je netto business inkomen per maand aan goede doelen? Zo ja, dan maak ik morgen graag met je kennis.

Anne-Marie Harks
Anne-Marie Harks
5 years ago

Ik richt mij op mensen (doelgroep 40+), die met meer passie en vanuit hun eigenheid willen werken, zodat er meer voldoening ontstaat. Wellicht staat iemand voor een keuzemoment in zijn/haar carrière, durft iemand niet zo goed om echt te kiezen voor zichzelf, of is de richting nog niet helder waarnaartoe te bewegen. Niet alleen werken voor het geld, maar tevens vanuit passie en je ziel. Ik geloof in de onderstroom in het leven, dat zet ik ook in bij een traject, onder meer middels systeem-opstellingen.

Dat kunnen medewerkers in loondienst zijn, maar ook ondernemers die ergens in hun business tegenaan lopen. Ik help hen bewuster te kiezen vanuit hart, kennis & kunde, intuïtie en het hoofd, zodat ze prettiger en met meer energie in hun werkend leven staan. Samen maken we de wereld een stukje mooier!

Daarnaast richt ik me op MKB organisaties, om passie op de werkvloer te verbeteren, en om de organisatiedoelstellingen helder te maken en te verbeteren.

Hierin zet ik mijn jarenlange HR en organisatie ervaring in, mijn ervaring in het begeleiden van medewerkers en ondernemers. Intuïtie en gevoel in het zakelijk leven.

Maar ik ben nog niet begonnen voor mezelf. Vind het lastig nog ‘mijn’ precieze doelgroep te kiezen en de precieze richting, in combinatie met mijn kwaliteiten en interesses. (HR-organisatie-werk-coaching-creativiteit-ondernemerschap-intuïtief werken-opstellingen). Maar ben op de goede weg. Spreek jullie vast morgen (of een aantal in ieder geval), zin in. (-:

Dorien Jansen
5 years ago

hi, ik ben Dorien en heb sinds 5 jaar een vintage meubelwinkel. Ik werk me een slag in de rondte, doe alles zelf, heb het veel te druk en ga iedere dag met plezier aan het werk. Het zou allemaal veel effectiever kunnen en daar ben ik mee bezig. Ik hoef geen miljoen en zou met niemand willen ruilen. Ik heb een bescheiden inkomen en dat zouden meer mensen moeten doen in deze tijd.

Afgelopen jaar ben ik in Milaan en New York geweest en dat was geweldig!
Ik ben trots op wat ik bereikt heb in 5 jaar, mede dankzij Open Circles, maar genoeg is genoeg. Over 5 jaar stop ik met de winkel, dan ben ik 67. Daarna heb ik een bescheiden pensioen.

Ik probeer zo veel mogelijk iedere dag van mijn leven te genieten, ook bij tegenslagen en neem me iedere dag voor positief te zijn.
Morgen kom ik niet; ik ben tevreden en zet van daaruit iedere dag weer nieuwe stappen. Heb een inspirerende dag morgen en be yourself .

Jan Boesten
Jan Boesten
5 years ago
Reply to  Dorien Jansen

Hoi Dorien,
Wat een leuk bericht!
Succes met je winkel.

Grt. Jan

Martijn Pont
Martijn Pont
5 years ago

Besten,

Midden in een verhuizing toch de tijd nemen om aanknopingspunten te vinden om meer business te genereren.
Ik ben goed in mijn werk, en goed in het werven van nieuwe klanten. Eigenlijk gaat het dus heel goed. En vanuit mijn valk, lean management, weet ik zeker dat het altijd beter kan. Daar ga ik morgen de ideeën voor opdoen en de inspiratie voor vinden.
Mijlpaal voor mij zou zijn als ik de eerste keer “nee” moet verkopen als zich een klant zich meldt.

Han Plaatsman
5 years ago

Hoi,

Zijn er nog ondernemers die in de buurt van Breda Roosendaal op zoek zijn naar meer klanten en omzet?

Maria van Zanten
5 years ago

Van Open Circles Business Bootcamp heb ik al veel geleerd en hoop ook 23 november weer een bruikbare informatie te verwerven. Onder de naam Puur Zenzsa richt ik me op vrouwen met kleine en grote eetproblemen, om weer degene te worden die ze echt zijn. Ik werk met voeding, coaching in en met de natuur. Mijn werkgebied is eetproblematiek, persoonlijke bloei en natuurlijke leefstijl. Omdat ik grote dromen heb om de wereld beter te kunnen maken, leer ik heel graag hoe miljonair te worden. Met financiele middelen is het in sommige opzichten nu eenmaal gemakkelijker iemand te helpen.

Jorik Heins
5 years ago

Hoi, ik ben Jorik, ik ben al sinds 2005 bezig om ondernemers te helpen om de winstgevendheid van hun website te verbeteren. Ik ben bezig mijn kennis te om zo meer ondernemers te kunnen helpen via een nieuw platform, mijn nieuwe business.

En spreek me woensdag bij Open Circles gerust aan!

Anne Buiskool
5 years ago

Dear friends from all over the place and specific Open Circles people
This is the best poem for today (Made for Open Circles 🙂
See you soon!

THE RIPPLE EFFECT
The Little Ripple in the Big Pond
By Nanette Nichols

I received a bit of kindness –
It brightened up my day!
It made my load feel lighter
As I went on my way.

Its impact made me ponder,
It made me think that I
Should share this bit of kindness
With someone passing by.
It was then I saw you wander
‘Cross the path on which I tread;
I shared this bit of kindness
With you, and then I said…

“I give you a bit of kindness
From the kindness given me;
The impact of its ripple
Shared with all humanity.

It will grow forever wider
If we this kindness share.
We’ll create so many ripples
That we’ll see them everywhere!

So, take this kindness with you,
Show another that you care.
We will form a sea of kindness
Warmly rippling here and there.”

Dedicated to Carol Perez Petersen

Ellen Vaders
5 years ago

Thank you all for the energy today! Hope you had a great day.
CU at 0 to milj?.

Valeria Cabi
5 years ago

Ik vond het gisteren (23 nov ’16) fantastisch! Heb hoop aantekeningen meegenomen en mezelf getrakteerd met het boek. Ben nog aan het nagenieten.

Dank je wel iedereen van Open Circles

trackback
5 years ago

[…] alles aan me bewoog vorige week woensdag op het laatste open Open Circles event. Heerlijk, die afterlunch-energizer geleid door Vered Neta. Mén, wat had ik daar #zinin, gewoon […]