Wat is jouw grootste uitdaging?

De tijd begint op te schieten… nog even en dan is het zover!

In de Business Bootcamp ga je aan de slag met jouw onderneming – met de bedoeling meer succes te creëren.

Je gaat aan de slag om als het ware de zwakste schakel uit jouw business te identificeren en deze sterker te maken.

De totale kracht van je business is ten slotte zo sterk als je zwakste schakel.

Dus ben ik benieuwd naar wat jouw zwakste schakel is, oftewel jouw grootste uitdaging in het runnen van je business.
Laat me weten wat het is, dan kan ik kijken of ik je van dienst kan zijn in de Business Bootcamp en jouw uitdaging kan behandelen!

Laat hiervoor jouw grootste uitdaging achter in het commentaarveld hieronder.
En kom nog eens terug om de comments van anderen te lezen!

Vergeet ook niet jezelf en je business alvast voor te stellen aan je mede-Business Bootcamp-gangers!
Een mooie kans om alvast contacten te leggen die je in de Business Bootcamp kunt voortzetten.

En om goed beslagen ten ijs te komen kun je de praktische details nog eens doorlezen.

Vergeet niet om hieronder jouw grootste uitdaging in het runnen van je business te plaatsen!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

119 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sjaak Janssen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is de tijd goed besteden.
Wat zijn de 20% opgaven die mij 80% van mijn resultaat brengen, zodat ik minder tijd nodig heb mijn doelen te bereiken.

Jenny Protzman
9 years ago

Mijn grootste uitdaging momenteel is die leuke klanten te vinden die baat hebben bij het laten verdwijnen van hun ongewenste Emoties (zoals Woede, Verdriet, Angst, Schaamte) of Fobieën.

En dat men het waard is om zichzelf te investeren, zodat ze weer verder kunnen met hun leven.

Astrid Luciga
9 years ago
Reply to  Jenny Protzman

Hallo Jenny,

Als je naar mensen kijkt en de nadruk legt op dat het niet goed gaat is er al oordeel en een vakje. Als jij je eigen boodschap positief de wereld in stuurt komt die positiviteit ook terug. Dus mijn tip weg van wat er negatief is en jij wilt ombuigen in positief. Uitstralen wat je positieve boodschap is, komt veel meer aan! Succes Astrid

Caroline Hoitink
9 years ago

Hoe onderscheid ik mij als communicatietrainer en (loopbaan) coach van al die anderen die trainen en coachen?
Er wordt veel gevist in dezelfde vijver.

Monique Aukema
9 years ago

My biggest challenge is to focus on answer the question: “who is my client?” The goal of my business is to strenghten the developmental power of children. My idea is to do so by simplifying complex stuff around kids (most of the time adults that are important for the children who communicate badly with eachother). Therefore I have a conversation with the kid, the parents and other adults who are important to the child in a specific situation. After the different conversations I have a clear view of what’s going on around the child and I organise a meeting with alle the people (sometimes including the child, depends on his/her age). Who is my client: the child, the parents or maybe the school? Who is going to pay for me?

Jordi Oostmeijer
Jordi Oostmeijer
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is toch zeker wel,

>> om het hele ACQUISITIE proces EFFECTIEVER te maken <<

Nuttige tips zijn altijd welkom!
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. 😀

Sylvia de Boer
9 years ago

Mijn grootste uitdaging moet toch echt zijn, het altijd maar achter mijn geld aan jagen…
Men heeft de neiging om niet of veel te laat te betalen en daar wordt ik gek van.
Daarnaast is een goede boekhouding lastiger dan ik had verwacht. Ik deed het altijd heel basic maar heb nu geleerd dat ik erg veel info niet bij hou. Beide dingen die zijn op te lossen door externe partijen in te huren maar ik heb al moeite om in mijn creatieve sector het hoofd boven water te houden laat staan dat ik de financiën heb om een boekhouder in te huren of mij. Facturen uit handen te geven. Enorm frustrerend…

Monique Koolmees
Monique Koolmees
9 years ago
Reply to  Sylvia de Boer

Hai Sylvia,

Ik weet niet of je helemaal geen verstand hebt van boekhouden of dat het exel bestand niet zo goed ik elkaar zit. Maar zoals je merkt is het wel belangrijk om je administratie op orde te hebben. In bv e-boekhouden.nl (online) kan je gratis een account aanmaken, om je facturen in te maken (deze staan dan gelijk in je boekhouding) en je inkoop facturen in te boeken, je bank kun je uploaden. Er zit hier ook een cursus aan vast, dus als je info mist kun je dit makkelijk vinden. Je kan dan bv je IB aangifte laten doen door iemand die er verstand van heeft. Als je dit ook te lastig vind of te veel tijd kost, dan raad ik je toch echt aan om een administratiekantoor te zoeken die je hierbij helpt of het voor je doet. Zodat jij meer tijd overhoud om te ondernemen en daar ook geld mee te verdienen.

Groetjes van monique administratie kantoor kas & partners

Rick Baan
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is de transformatie van zzp-er naar ondernemer.
Ik ben bijna 9 jaar zzp-er en ben op het punt gekomen dat de groei uit mijn bedrijf is. Ik ga nu een hele andere weg inslaan en moet mijzelf gaan ontwikkelen als ondernemer.
Om mijn plan te kunnen realiseren moet ik een gedegen ondernemingsplan samenstellen om daarmee kredietverstrekkers te kunnen enthousiasmeren om financiële steun te bieden.
Ik hoop dmv de Business Bootcamp wat handvatten te krijgen om mijzelf hierin te ontwikkelen.

Magriet van der Werff
9 years ago

Onder de naam MW Connect bied ik hulp bij veranderen en verbinden!
Mijn grootste uitdaging is te faciliteren dat mijn gesprekspartner, die in een netwerkgesprek aangeeft hulp te kunnen gebruiken, een betalende klant wordt.

Ewa Cwikla
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om beste fotomodellen ter wereld voor mijn camera te hebben (punt)

Katharina Schanz
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is het omzetten van mijn doelen in daden. Weten wat moet worden gedaan is een belangrijk stap. Doen, meteen, gedisciplineerd, zonder uitstel, dat is voor mij de uitdaging!

Renate Janssen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is te zorgen dat mensen mij vinden via internet en social media, zodat ze klant bij me worden.

Astrid Luciga
9 years ago
Reply to  Renate Janssen

Wij nodigen je graag eens uit om je hierbij te helpen!

groetjes Astrid en Denis

Irmgard Luijcks
9 years ago

Als klassiek homeopaat voor dieren is het mij niet gelukt na jarenlange inzet en werk een fatsoenlijke omzet te krijgen, om zelfstandig in mijn onderhoud te voorzien.
Ik zit nu in het praktijkjaar als hoeforthopeed. Paarden helpen met hoefcorrecties en gezonde hoeven door verantwoord bekappen gezond houden.

Mijn grootste uitdaging is
– het krijgen van meer klanten
– en dus meer omzet
– minder tijd nodig hebben om een goed artikel te schrijven voor mijn blog

Esther Kort
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om in het grote woud van zelfstandige juristen en mediator dermate onderscheidend te zijn, dat opdrachtgevers mij nemen, ongeacht de prijs.

Ik ben mijn tarief dubel en dwars waard want ik ben goed in mijn werk, daadkrachtig, integer en daarnaast gewoon een leuk mens.

Hoe trek ik opdrachtgevers naar mijn Bureau Kortdaad voor deskundige rechthulp en voor deskundige conflictmediation?

Ineke Hutse
9 years ago

Mijn grootste uitdaging op dit moment in de opstart van mijn zaak is :

*Alles draait om bekendheid te verwerven op de markt door gevonden te worden op het internet en daarbij
de juiste doelgroep te bereiken en die ook zo veel mogelijk uit te breiden.

* Tweede bekommernis is om te weten te komen of het produkt, het concept van mijn zaak wel goed zit. Want als het produkt niet aanslaat, is er volgens mij geen succesvolle weg mogelijk.

Janneke Ubels
Janneke Ubels
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om te starten. Allereerst moet ik nog de keuze maken wat ik precies ga doen en voor welke doelgroep. Maar er is iets dat me tegenhoudt om er echt voor te gaan zitten. Het feit dat ik een goed verdienende partner heb helpt ook niet echt mee, hoewel ik echt graag zelf iets wil aanpakken.

Enerzijds heb ik de neiging om voort te bouwen op mijn ervaring van directiesecretaresse/officemanager. Aan de andere kant weet ik dat dit niet echt mijn ding is. Ik ben meer het type ‘leraar’, dus het geven van workshops of trainingen zou misschien beter bij me passen. Ik heb wat acties ondernomen om hierin ervaring op te doen, maar ik vind het ook bedreigend.

Uiteindelijk gaat het waarschijnlijk om het overwinnen van mijn angst…

Heleen Arati Bonte
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om een positie in te nemen en mezelf te laten zien met wat ik nou precies te bieden heb. Helderheid en eenduidigheid in de teksten die ik op mijn website zet en wat ik zeg in een pitch

Om daarmee mezelf naar buiten te brengen op internet en sociale media, zodat mijn doelgroep (die ik niet goed ken), me kan vinden en naar me toe komt.

Ik heb een praktijk in massage- en ontdekkingswerk en ik begeleid mensen bij hun zelfonderzoek, ‘het vinden van hun eigen antwoorden’, door daarbij lichaamswerk of liefdevolle aanraking te gebruiken.

Mijn onzekerheid is dat ik ‘self made’ ben.

Nathalie Leenen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mijn bedrijf Moeiteloos in je Kracht binnen het Onderwijs onder de aandacht te brengen. De medewerkers die in het onderwijs werkzaam zijn hebben een enerverend beroep. Op een vernieuwende wijze onderwijs geven, orde in de klas houden en ECHT connectie hebben met leerlingen, ouders en collega’s.

Scholen zoals het MBO en VO zijn veelal gesloten systemen. Mijn idee is om daar het Moeiteloos leven en werken onder de aandacht te brengen is door middel van workshops en deze gratis aan te bieden. Vanuit deze workshops klanten krijgen voor coaching en begeleiding in het onderwijs. Maar de stap om een voet over de drempel te krijgen vind ik al een lastige.

Mijn uitdaging is om WEL die voet over de drempel te krijgen.

Mirjam Jansen
9 years ago

Mij beter te focussen en beter inzichtelijk te krijgen wat mijn onderscheidende kwaliteiten zijn ten opzichte van collega’s.

Een duidelijke elevator pitch te kunnen houden waardoor in weinig woorden duidelijk wordt wat mijn werkwijze, missie en visie is.

Hierdoor mezelf beter kunnen positioneren in de markt!

Ben Oostrum
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is het helder krijgen en verwoorden van mijn visie en missie.

Lily Koster
9 years ago

Formuleren van ideale klant. Doelgroep specificeren of breed houden. Acquisitie. Focus

Joss de Groot
9 years ago

Als freelance fotograaf ben ik 15 jaar succesvol geweest. Had een heel leuk inkomen. Afgelopen 10 jaar heb ik in het buitenland gewoond als expat ( als partner van) en gaf op een alternatieve wijze vorm aan mijn beroep als fotograaf. Mijn grootste uitdaging in het opnieuw starten van mijn business in Nederland en mijn kwaliteiten te omarmen en juist hier mee de klant te zoeken. Maar moet ik dit nu niet op een gehaal andere manier doen dan 25 jaar geleden? Focussen en discipline zijn mijn zwakte en tevens ook de uitdaging.

Ik hoop in Business Bootcamp de tools te ontvangen om die op een effectieve manier te kunnen, maar beter nog, te gaan gebruiken.

Richard Franke
Richard Franke
9 years ago

Het moeilijkste is om nieuwe klanten binnen te halen koude acquisitie is heel lastig.

Marlene van den Bos
9 years ago

One of my big challenges is to specify what the speciality/niche is of my Stap-coaching company. I am a life/relationship coach, but in the current market with so many coaches that seems to be way too general.
I realize I have to become much more clear on what I specifically have to offer so I can communicate that to potential clients. But in my practice I work with very different clients and very different themes, and actually I like it that way. I don’t really want to ‘narrow’ the realm in which I’m working.

So between ‘choosing a niche’ and keep on doing what I’ve been doing, what else is there?

Conny Groot
9 years ago

My biggest challenge is to free myself from an immense workload. Working indepently – I am never free. The biggest joy is in creating new programs and improving the old ones. But 75% of the time is needed for indirect activities: bookkeeping, management, fundraising etc.

I want to be free, clearheaded and honest once more.

Laurien van der Vaart
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is van mijn idee (beleving van de omgeving door middel van een verhaal) rendabele diensten of producten te maken.]

Ik krijg bijna zonder uitzondering hele positieve reacties op mijn idee, namelijk een wandeling of fietsroute te verpakken in een verhaal dat die in die omgeving speelt (of gespeeld zou kunnen hebben). Wat je onderweg ziet, speelt natuurlijk ook een rol in het verhaal.
Ik heb pas een route gemaakt waarmee je al wandelend het levensverhaal van de Nachtegaal beleeft en als het meezit, je de nachtegaal ook kan horen zingen.
Verder heb ik afgelopen weekend een excursie in de Haarlemmerhout gegeven, die in het teken stond van Lodewijk Napoleon, onze eerste koning. Het lijkt een leuk concept om ze je omgeving eens met andere ogen te bezien en je steekt er nog wat van op ook.

Het lastige is echter om dit tot een dienst of product te ontwikkelen waar ik een inkomen uit kan halen. Ik heb al met veel mensen uit de vrijetijdssector om tafel gezeten, maar ik hoor aldoor dat ik te duur ben.
Er is wat betreft wandelen, fietsen en natuurexcursies natuurlijk een groot en goedkoop aanbod, wat voor 99% vrijwilligerswerk is (ik ben zelf ook vrijwillig natuurgids bij het IVN).

Het lukt me tot nu toe niet goed om het verschil van dit goedbedoelde en vaak ook best leuke aanbod aan te geven, en wat ik te bieden heb.
Hoe kan ik me hiervan onderscheiden als professional en is er überhaupt wel vraag als het duurder is dan wat er nu op de markt is.

Nancy Klomp
9 years ago

Mijn grootste uitdaging op dit moment is:
Richting bepalen.

We kunnen heel veel en we doen heel veel en we vinden heel veel leuk. Hoe kan ik nu bepalen waar ik mijn tijd en energie in kan steken zodat het ook genoeg oplevert?

Judy de Koningh
9 years ago

Hai Allemaal,

Afgelopen december heb ik mijn opleiding tot Christallin Oracle afgerond en sinds dien ben ik op zoek naar hoe ik de prachtige tools (o.a. Channelen, Healing, Vorig Leven Regressie) die ik geleerd heb het beste kan presenteren en naar buiten kan brengen. Én hoe ik dit wellicht kan combineren met het werk dat ik al jaren met veel passie doe: Coachen van Ouders en Professionals van Kinderen met Autisme.

Mijn grootste vraagstukken zijn dan ook:
– Hoe kan ik een brug slaan tussen mijn 2 werk gebieden?
– Hoe kom ik aan meer mensen die baat hebben bij mijn diensten?
– Hoe maak ik het voor hen zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk om hier gebruik van te maken?

Ik zie er naar uit hier meer over te leren zodat ik hier helderheid over krijg voor mezelf en dit praktisch uit kan voeren!

Warme Groet,
Judy

Annemarie Kok
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is dat concreet netwerken niet slachtoffer wordt van mijn uitstelgedrag. Mijn kwaliteit is het puur uitoefenen van mijn vak als kindertherapeut, maar mijn uitdaging is om de doelgroep (via scholen, huisartsen, ouders), die nog geen klant bij mij is, te bereiken. Mezelf op de kaart zetten dus.

Ik mag mijn kwaliteiten meer bekendheid geven, zowel in direct contact met mensen als online, op mijn site en andere social media.

Daarnaast is een grote uitdaging om mijn grenzen te bewaken en geld te durven vragen voor mijn diensten.

Tot nu toe werk ik veel uren voor niets en houd ik veel rekening met de budgetten van ouders die o.a. bepaald worden door de zorgverzekering.

Barbara Houwers
9 years ago

Kort geleden heb ik de de keuze gemaakt om mijn werk als beeldend kunstenaar uit te breiden. Ik heb vele mooie jaren erg veel tijd gestoken in gezin en nevenfuncties, maar ben klaar voor een vernieuwing als kunstenaar, in de kwaliteit van mijn collectie en in het verbeteren van mijn bedrijfsvoering: Strategische keuzes maken, positionering en relatiebeheer. In deze uitdaging waar ik voor sta heb ik wat steun nodig in het focussen en vasthouden.

Rita Sterkenburg
9 years ago

Wat ik het moeilijkts vindt is om klantencontact te houden. Ik ben makelaar en woningen staan tegenwoordig langdurig te koop, soms jaren. Je moet klantencontact houden maar op een gegeven moment is alles gezegd.
Ik wil dit oplossen doormiddel van een tweemaandelijkse nieuwsbrief, is dat voldoende?

Lucinda Hereijgers-Wong Si Kwie

Mijn grootste uitdagingen zijn:

1. Ervoor zorgen dat de door mij bedachte landelijke dag van relatiebeheer op 3 oktober 2013 bekend zal zijn in heel Nederland. En dat Dag van Relatiebeheer net zo’n impact heeft als secretaressedag.

2. En dat ik in deze tijd voldoende nieuwe opdrachten kan binnenhalen in mijn functie als freelance projectmanager voor de organisatie van de meest uiteenlopende marketing- en communicatieactiviteiten. Ook hierin de juiste balans te vinden met mijn moederschap. Mijn dochter is nu 3 maanden.

Herman van de Kuit
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om mezelf te verkopen. Om voor het voetlicht te treden en in de publieke aandacht te staan.

Alette Zandbergen
9 years ago

Omdat ik mij met mijn w&s-bureau richt op de niche Hoogopgeleide Parttimers (minimaal HBO, max 32h) is mijn grootste uitdaging om op tijd bij de bedrijven in beeld te komen die behoefte hebben aan een bevlogen parttimer. Maar ook het vinden van die bedrijven ervaar ik als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Het MKB lijkt mij een goede markt. Deze bedrijven zijn vaak nog niet groot genoeg om een fulltimer aan te nemen en hebben wel de behoefte aan de kennis van een goed opgeleide professional (bv HR, finance, sales, marketing, inkoop ed). Welk platform, netwerk, methode of aanpak kan mij hierbij helpen?
Ik gun niet alleen die parttimer een leuke nieuwe uitdaging ook de MKBer gun ik een volwassen, professioneel w&s-traject voor een betaalbare prijs.

Op de bres voor de parttimer! wie/ welk bedrijf helpt mee?

Astrid Luciga
9 years ago

Sinds 2,5 jaar heb ik het idee mijn coachbedrijf op te zetten. go to the Flow wil mensen die vastzitten stimuleren verder te gaan en te komen tot hun essentie en kern. Ik heb nog geen website en weet eigenlijk niet zo goed hoe die eruit moet zien. Er zijn zoveel coaches hoe onderscheid ik mij van de rest. Wat maakt mij uniek?

Diane Van Puyvelde
Diane Van Puyvelde
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is dat ik samen met mijn man een zaak kan uitbouwen tot een succes business en daarvoor willen wij de nodige tips opdoen.

Dirk Versées
9 years ago

Na een 7 jaar ervaring als zelfstandige binnen de wereld van coachiing en leertrajecten, zie ik 2 uitdagingen : Hoe kan ik verder groeien met activiteiten en opdrachten, zonder dat ikzelf de bottle neck ben binnen mijn eigen organisatie ; Hoe kan ik hieraan gekoppeld balansen houden om voldoende tijd voor mezelf en het gezin te bewaken ?

Guiselaine Capella
9 years ago

Hoe kan ik mijn business internationaal maken zodat ik al reizend dit werk kan doen?

En dan gaat het niet om de praktische dingen als website in het engels maken. Meer om klanten vinden en is het mogelijk?

Suzanne Lommers
Suzanne Lommers
9 years ago

Ik heb twee grote uitdagingen:

1) Mijn bedrijf bestaat uit 2 elementen die totaal verschillend zijn maar voor mij hetzelfde doel nastreven. Aan de ene kant geef ik individueel reconnective healings aan mensen via praktijk aan huis. Aan de andere kant, werk ik aan onderwijsvernieuwing. Wanneer ik met mensen praat over mijn eigen bedrijf heb ik grote moeite met hoe ik moet communiceren wat ik doe. Denk hierbij ook aan website, huisstijl, twitter en facebook strategie.
2) Ik ben van nature verlegen. Dat stoort volgens mij ook in de communicatie, en in de effectiviteit van het verkopen van mijn product.

Marion Van Oeveren
Marion Van Oeveren
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is niet mijn kennis, creativiteit, enthousiasme en energie, maar mijn echte ‘me’ te ontdekken c.q. mijn werkelijke onderscheidende vermogen te vinden om succesvol en authentiek te zijn in de overvolle marketing en communicatie branche!

Heleen Arati Bonte
9 years ago

Dag Marion,

Gisteravond zag ik je bericht binnenkomen en het raakte me meteen. Zelf heb ik een praktijk in massage- en ontdekkingswerk zoals ik dat noem. Het vraagt veel moed om je authenticiteit te ontdekken en er naar te leven, vooral als je jezelf ermee naar buiten wilt brengen zoals jij in de marketing en communicatie branche. Toch is dat precies waar het om gaat. Het terug ontdekken van je verborgen talenten en dat wat je nog meer zo leuk en bijzonder maakt. Als dat er mag zijn ben je al een succes! Ik vraag me dan weer af hoe ik mijn doelgroep zou kunnen formuleren. Daarom lijkt het me leuk om je tegen te komen en het over onze wederzijdse zoektocht te hebben.

Tot zaterdag!

Nathalie Leenen
9 years ago

Mijn uitdaging is om mijn voet over de drempel te zetten in het onderwijs met mijn bedrijf Moeiteloos in je Kracht.

Wat ik zie is dat onderwijs een vrij gesloten systeem is. Ze zoeken de bekende wegen op en blijven in hun confortzone.

Ik wil ze laten zien wat moeiteloos leven en werken de dynamiek van het docentschap kan bieden. Docenten staan weer in hun kracht voor de klas, kunnen een moeiteloos dialoog met leerlingen aangaan, leerlingen boeien en binden aan zijn lesinhoud en geen troubleshooter in de klas meer.

Door gratis presentatie of workshops laten zien wat moeiteloos leven en werken oplevert voor de docent in de klas. Maar hoe kom ik binnen de poort zonder VOOR de poort al afgewezen te worden met ‘ wij hebben al een coach en begeleiding voor docenten’

Gert Heres
9 years ago

Hoe maak ik mijn droom wereldkundig?
Als medewerkers, managers, projectdeelnemers zich met elkaar en de doel weten te verbinden dan ontstaat er zoveel meer, plezier, voldoening, resultaat en vul maar in. De ‘traditionele’ teamdagen de hei op werken onvoldoende. dezelfde belemmerende patronen herhalen zich in dit soort dagen. Door de vorm en de inhoud te veranderen van dit soort sessies kan dat voorkomen worden. Ik ga met een oud Volkswagen busje (ja Yvonne Jaspers van boer zoekt vrouw rijdt daarmee ook rond) gaan we echt de hei op. Al rijdend maken we een ontdekkingstocht en doen ervaringsgerichte oefeningen. En niemand kan ‘ontsnappen’ aan het proces.

teambuilding, strategie-dag, project start-ups en individuele trajecten -> hoe maak ik mijn concept bekend in de markt?

Harold Nijdam
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om uit te vinden waarom de groei niet doorzet in ons restaurant. wW zijn nu een jaar geopend en we groeien langzaam. Ik begrijp niet waarom het zo traag gaat. Onze resultaten en commentaren zijn heel goed. We hebben veel terugkomende gasten als ambassadeurs en de recensies zijn goed. Op dit moment staan we zelfs op nr 1 in Zaandam op eet.nu
Toch zet de groei niet door en dat frustreert.
Aan mij de uitdaging dit knelpunt te vinden en op te lossen…..

Wieke Aarts
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is om meer tijd en ruimte te krijgen in mijn agenda. Mijn website is nog niet af, geen tijd voor. Nieuwe klanten binnenhalen, geen tijd voor. Boekhouding, geen tijd voor. Ik moet nu gaan outsourcen en gaan nadenken over hoe ik mijn bedrijf van eenmanszaak laat uitgroeien tot grotere onderneming zonder verlies van kwaliteit richting de klant.

Danka Husken
9 years ago

Als eigenaar van Studio Danka Husken ben ik al jarenlang bezig met het verwezenlijken van mijn droom: mensen dicht bij zichzelf en in hun eigen kracht te brengen. Hen te laten inzien dat zij zelfredzaam kunnen zijn, door zichzelf, hun talenten en hun potenties te leren kennen. Als men zich van angsten en belemmeringen kan ontdoen en het leven als een uitdaging kan zien, staan de poorten voor je open.

As owner of Studio Danka Husken I teach people how to bring their dreams alive. To see their own power, creativity, talents and possibilities and to become a person who can work out things for himself. It makes you enormously powerful to fulfill your dreams. I like to work with Professionals who are not afraid to grow.

Christianne van Triest

Mijn grootste uitdaging is het acquireren van nieuwe klanten.

Mariska Jansen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is dat ik graag veel meer cliënten zou krijgen voor de homeopathische behandeling van hun dier, maar dat ik last heb van faalangst, waardoor ik mezelf, ondanks een aantal zeer goede resultaten, tegenwerk bij het werven van cliënten.

Irmgard Luijcks
9 years ago
Reply to  Mariska Jansen

Hey Mariska,
Ikzelf ben ook klassiek homeopaat voor dieren en herken dit. Ik zou het leuk vinden om jou te ontmoeten tijdens het Business Bootcamp-weekend.

Gerard Nijboer
Gerard Nijboer
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is mijn klantenkring uit te breiden met de juiste klanten, zodat we een plezierige samenwerking kunnen aangaan. Dit door mezelf beter te laten zien.

Peter D'hont
9 years ago

Ik werk momenteel in een fitnesscenter (70 % van mijn omzet) en bij mij thuis. Ik zou volgende jaar onafhankelijk willen werken en 70 % van mijn jaaromzet thuis hebben om niet meet afhankelijk te zijn van deze fitness.

Tim Vanmarcke
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is: de juiste klanten vinden die gemotiveerd zijn om een switch te maken in hun leven en daar een hoge prijs willen voor betalen. Soms letterlijk én figuurlijk!

Astrid Luciga
9 years ago
Reply to  Tim Vanmarcke

Hallo Tim,

Wat geef jij aan mensen om deze switch te willen maken, waar raak jij de juiste snaar om geld als energie te zien en niet een hoge prijs zoals je het zelf noemt? Wat zet Tim in om mensen gemotiveerd te laten kijken?

Zomaar wat vragen!

Thea van Zevenbergen
Thea van Zevenbergen
9 years ago

Mijn grootste uitdaging is de overstap van ZZP naar ondernemer.
GAAN en DOEN