High Performance – september 2015

Jouw 3-daagse High Performance weekend staat bijna voor de deur!

Deze krachtige training vindt plaats van 18 tot en met 20 september 2015 en hieronder vind je alle praktische informatie.

Data en tijden

 • Vrijdag 18 september 2015 van 10 uur tot 23 uur
  Registratie vanaf 9:15 uur tot 9:45 uur
 • Zaterdag 19 september 2015 van 10 uur tot 23 uur
 • Zondag 20 september 2015 van 10 uur tot 19 uur

De training begint op vrijdag 18 september om 10 uur STIPT. KOM OP TIJD!

Diegenen die na 10 uur aankomen, worden pas in de eerste pauze binnengelaten.

Er zullen meerdere pauzes zijn gedurende de dag, met lunch- en dinerpauzes op vrijdag en zaterdag en een lunchpauze op zondag.

High Performance is een intensief programma, inclusief sessies in de avonden. Maak alsjeblieft geen andere plannen gedurende deze drie dagen en zorg ervoor dat je aan alle onderdelen van het programma deelneemt, inclusief de afsluiting.

Locatie

Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht
tel 030-2414182
Routebeschrijving

Overnachtingen

Je kunt in het Carlton President Hotel een kamer boeken tijdens de training voor een speciaal Open Circles Academy tarief:

 • €75,00 per nacht voor 1 pers. kamer
 • € 85,00 per nacht voor 2 pers. kamer

De genoemde kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, exclusief stadsbelasting. Neem telefonisch contact op met het hotel om een kamer te boeken en vermeld dat je voor de training van Open Circles Academy komt.

Diner- en lunch arrangement

Er bestaat de mogelijkheid om een diner- en lunch arrangement af te nemen voor de drie dagen van de training. We raden je aan hiervan gebruik te maken.

Om het maximale uit de training te halen, heb je ieder minuut van het programma nodig. Door gebruik te maken van het arrangement geef je jezelf de flexibiliteit en vrijheid gedurende de pauzes om te doen wat nodig is en ervaringen te delen met je mede-cursisten. Daarnaast zijn er vrijwel geen eetgelegenheden vlakbij het hotel. Ook is het niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren in het hotel te nuttigen.

De kosten voor het arrangement bedragen 117,50 euro (incl. BTW) per persoon. Je kunt deze kosten voldoen direct bij aankomst op vrijdag 18 september aan de receptie van het hotel (pin of contant).

Het diner- en luncharrangement bevat:

 • koffie en thee gedurende 3 dagen (3x bij ontvangst en tijdens iedere pauze. Let op: NIET tijdens het diner)
 • 3 x vegetarisch lunchbuffet (wel vis)
 • 2 x vegetarisch dinerbuffet (wel vis)
  i.v.m. eventuele processen in de avondsessie wordt er tijdens het diner geen alcohol geschonken.

Stuur s.v.p. uiterlijk woensdag 16 september 11:00 uur een email naar office@opencircles.nl om ons te laten weten of je gebruik wilt maken van dit arrangement.

Mentale voorbereiding

Neem even de tijd om je voor te stellen (visualiseren) hoe jouw leven eruit zou zien als je dagelijks zou presteren als een High Performer.
Beschrijf vervolgens de kwaliteit van jouw leven als High Performer en welke doelen en dromen je zou bereiken.
Tot slot, schrijf op wat je nu denkt nodig te hebben om jouw visualisatie realiteit te maken.

Want… daar gaan we voor!

We zien er naar uit je aanstaande vrijdag te ontmoeten.

Op jouw succes,

Vered Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Brenda Seree
6 years ago

Eigenlijk zie ik op tegen dit weekend. Ik zit nu niet in een fase waarin ik me heel energiek voel. Ik zit veel in mijn hoofd en in allerlei coachingstrajecten tegelijk.

Ik denk daarom dat ik juist veel aan dit weekend ga hebben.
Tot volgende week allemaal, Brenda

Martina Schneider
6 years ago

Ik zie mezelf meer speeches geven, weekend retraites organiseren, en aan meer boeken op het gebied van loopbaan, mindset, en Homo sapiens 2.0 versie schrijven. Uiteindelijk ben ik elke dag met meditatie en fitheid en gezonde voeding bezig, maak ik mooie reizen om inspiratie op te doen, en deel ik mijn kennis met de wereld.

Wat ik nodig heb is geduld en tijd goed inplannen, hyperfocus, en goede samenwerkingspartners , wellicht investeerders, die mijn toegevoegde waarde zien, en graag met mij samen willen bouwen aan deze missie. Tot volgende week <3

Jan Miltenburg
6 years ago

3 Dagen energie tanken. Doelen scherper stellen, pad opnieuw checken, focus (her-) stellen, inzichten opdoen en delen. Plan 2016 (meer dan) in de steigers zetten.

Verder ga ik tijdens deze drie dagen (opnieuw) op zoek naar experts op het gebied van social media strategie, kwalitatieve content (site) en onderscheidend bloggen. Genoeg te doen dus 😉
Wat mensen bij mij mogen halen zijn marketing en sales (misschien wel nieuwe) inzichten.

Marjolein Kalter
6 years ago

Wanneer ik dagelijks presteer als een high performer komt er in alle rust en ontspanning dagelijks enorm veel uit mijn handen.
Mijn boek (Onderneem je volgende Baan) verkoopt regelmatig en leidt maandelijks tot presentaties bij bedrijven over de nieuwe werknemer.
Twee keer per jaar heb ik het live programma Baan Als Business. Mijn assistenten verzorgen alle faciliteiten.

Werkzoekenden die na het programma succesvolle werkuitvinders zijn geworden bloeien op in hun werk en verwerven vervolgklussen doordat ze zich op hun opdrachtgever(s) hebben afgestemd.
Het online programma wordt afgewisseld met boeiende evenement dagen over je presentatie en je financiën en dergelijke.
En hoe geweldig is het om de community te zien verlevendigen en groeien met de challenges!

Baan Als Business ontwikkelt zich tot DE standaard om werk te vinden in de nieuwe economie. Het is DE standaard die past bij kenniswerkers die werken volgens de basisprincipes van Het Nieuwe Werken.
Werkzoekenden boven de veertig krijgen nieuw elan.
En ik? Ik ben dagelijks bezig met volgende stappen. Mijn dagen zijn vol en intens, doorregen met geplande momenten van ontspanning. Ik heb een team om me heen van mensen die de puntjes op de i zet waar ik de hoofdlijnen heb uitgezet.

Het UWV is enorm blij om me regelmatig te spreken zodat zij ook geholpen worden om werklozen sneller aan de bak te krijgen. O ja, en ik ben trainers aan het opleiden om op verschillende plaatsen in het land het Baan Als Business programma te verzorgen. En ik werk heel plezierig samen met Innovatiebanen om nieuwe banen te creëren en zodoende werkend Nederland verder te helpen

Marjolein Kalter
6 years ago

Oja, en wat ik daarvoor nodig heb?
Een opgeruimde geest,
Een heldere visie en precieze doelen
Een speelse insteek en maatjes om me af en toe een hart onder de riem te teken en een schop onder de kont te geven

Simone Swinkels
6 years ago

Ik kijk uit naar dit weekend, weer in stap in de richting die ik uit wil. Bovendien is het een welkome afleiding van de nachtmerrie-achtige situatie waarin ik momenteel zit. Echter: de keus die ik gemaakt heb tijdens de Master Presenter wordt doorgezet en daarvoor moesten grote stappen gezet worden.

Francois van Iersel
6 years ago

Als High Performer zie ik me voor dat ik zelf eigenlijk niet zo heel veel actief doe, maar juist het werk en leads doorspeel naar anderen en die mensen succesvol maak. Hun succes is uiteindelijk mijn succes. Mijn doel als High Performer is dat ik actief ander mensen succesvol maak met het door mij ontwikkelde concept.

Juist als High Performer ervoor te zorgen dat alles als een machine loopt. Goed gesmeerd en zo veel als mogelijk geautomatiseerd, waardoor ik als High Performer mijn business gemakkelijk kan sturen en leiden.

Zie uit naar dit weekend, kan er helaas niet de gehele cursustijd aanwezig zijn. Dat is jammer maar moet keuzes maken.