Implementation Boost Day voorbereiding – 3 februari

Dankjewel voor het invullen van de coachingsvragen ter voorbereiding op jouw Implementation Boost Day.

Wat goed dat je erbij gaat zijn. Op deze pagina vind je ook de praktische (logistieke) zaken voor deze dag.

Je begrijpt dat de inzichten en het materiaal uit de trainingen van Open Circles je pas succes opleveren als je implementeert, implementeert en nog eens implementeert. En dus is het heel slim van je daarbij te laten ondersteunen in de vorm van coaching. Net als topsporters die door hun coach naar hoge prestaties worden gedreven…

Op de Implementation Boost Day, ga je waarde ervaren van ons nieuwe Business Elite Coaching Program. Dit programma is in het leven geroepen om jou te helpen in het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in de Open Circles programma’s hebt gekregen.

PRAKTISCHE ZAKEN voor de Implementation Boost Day

Datum en tijden:
maandag 3 februari van 10-17 uur

Locatie
Open Circles Academy – Zuidpark
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Let op! Voor navigatie-systemen gebruik je: Spaklerweg 52, Duivendrecht

Wij zitten in het CoWorking gedeelte van Zuidpark. Ga door de draaideuren van de hoofdingang en dan naar rechts het trappetje op. Het is tegenover de Olympic Lounge.

Routebeschrijving auto

Parkeren
Op het Zuidpark-terrein is het betaald  parkeren. Trek een kaartje om de slagboom te openen. Mocht het voorste parkeerterrein vol zijn, rijd dan door tot achter het gebouw voor meer plek. De parkeerkosten zijn 3 euro per uur of 10 euro per dag.

Openbaar vervoer (voer je vertreklocatie in)
Metrostation Overamstel is het dichtstbijzijnde metrostation.

Lunch en koffie/thee
Op de locatie Zuidpark kun je lunch bestellen bij Confiteria Belgrano. Bij de registratie hebben wij een bestellijst voor je klaarliggen, maar je kunt ook zelf vooraf bestellen via de Belgrano website. Ze hebben een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes en maaltijdsalades. Heb je speciale dieetwensen, neem dan vooraf even contact op met receptie@zuidpark.nl of neem je eigen lunch mee.

Bij de ingang van The CoWorking is een koffiemachine en aan de Belgrano koffiebar kun je voor 13 euro een 10-strippenkaart kopen voor heerlijke gezellige kopjes koffie, cappuccino, thee…

Jouw coach
Waarschijnlijk ben je wel een beetje benieuwd naar wie ik ben. Zie onderstaande video voor een impressie van mij, mijn werk en wat jou te wachten staat.

En dan tot slot…

Wil je me alsjeblieft in het commentaarveld laten weten wat je verwachting is van de Implementation Boost Day en wat je hoopt te leren? Wil je ook even kort vertellen over wie je bent, je bedrijf en je expertise? Zo kunnen we vast kennismaken met elkaar en de andere deelnemers.

Ziezo, en dan ben je weer een stap dichter bij jouw gewenste succes…

Als je nog prangende vragen hebt vóór 3 februari, stel ze in het commentaarveld onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar aramik@opencircles.nl

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en te coachen op 3 februari.

Met warme groet,

Aramik Garabidian, Business Elite Coach Open Circles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dick Roemeling
8 years ago

MIjn naam is Dick Roemeling. Ik heb sinds drie maanden een eigen bedrijf als belastingadviseur en BTW Specialist. Mijn expertise is het adviseren van zzp-ers en ondernemers op het gebied van belastingen en het – indien mogelijk – besparen van belastingen.

Ik verwacht op de Implementation Boost Day handvatten aangereikt te krijgen om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik hoop tijdens deze dag mijn target audience verder te bepalen en hulpmiddelen te vinden om deze beter te kunnen bereiken.

Over de vraag van Mark: het helpt mij om te focussen op welke bijdrage ik kan leveren voor mijn klanten en de wereld als geheel. Als ik mijn klanten kan helpen, haal ik daar zelf heel veel voldoening uit.

Is het nodig om een laptop mee te nemen?

Ik zie jullie graag allemaal maandag a.s.

Hartelijke groeten,

Dick Roemeling

Leni Minderhoud
8 years ago

Hi Aramik, ik had de coachingsvragen ingestuurd. Heb je ze ontvangen?… want de mail naar deze link heb ik niet ontvangen…. Toch gevonden 😉 Misschien een aandachtspunt voor de anderen?

Leuk Mark en Elske dat jullie er ook bij zijn.

Ik ben coach en sparringpartner voor 45plus mannelijke professionals die werkzoekend zijn of nog een switch willen maken vanuit loondienst, naar een eigen bedrijf.

Ik heb deze doelgroep met redenen gekozen. Soms twijfel ik of ik me niet beperk want de helft van mijn cliënten zijn vrouwen. Toch voelt het dat ik er mee door moet gaan. Het focust mij wel en ik ben nu beter zichtbaar omdat dit voor mijn doelgroep opvalt.

Ik coach vooral op de mindset en de belemmeringen om een eigen bedrijf te beginnen en daarna over product/dienst en welke strategie (system).

Ik hoop stappen te kunnen nemen in mijn lange termijn doel. Waar wil ik naar toe. Waar moet dit allemaal naar toe leiden. Misschien wel een vraag als die van Mark.

Ik zou over een jaar of 3, financieel vrij willen zijn, liefst eerder, zodat ik meer vrije tijd heb. Hoe ga ik daar komen. Er ligt materiaal genoeg om te implementeren, intensieve trainingen wil ik niet meer volgen. Ik ben 57 jaar, heb veel opleidingen en studies gedaan, en ik leer nog steeds veel, honger naar kennis en een weten zal altijd blijven, maar nu via het doen en anderen inspireren.

Als wat je een ander leert, leer je ook over jezelf, hoorde ik laatst. Dit vind ik een goede om mee verder te gaan de komende jaren.

Aramik Garabidian
8 years ago

Hi Leni,

Dank je wel voor je feedback! We are working on that!

Thanks voor je introductie!

Wat zijn echt je CONCRETE doelen voor over 3 jaar? over 1 jaar? deze maand?

Als ik je verhaal lees, dan zie ik zeker dat je goed bezig bent, alleen ik mis duidelijkheid en helderheid in je bepaalde richting…

Wellicht is dit iets waar wij maandag samen aan kunnen werken!

hoe dan ook, graag tot maandag!:)

Warme groetjes,
Aramik

Leni Minderhoud
8 years ago

Hi Aramik,

Goede vraag.
Wat zijn echt je CONCRETE doelen voor over 3 jaar? over 1 jaar? deze maand?

Over drie jaar:
een passief inkomen van euro 2000 per maand
minstens 2 dagen van de 7 niet met werk bezig
internationale klanten

Over 1 jaar:
Passief inkomen Euro 750 per maand
Een internationale ultimate website voor online coaching (via e-mail)
Jaarlijks inkomen 75k
Een goed werkende en wervende Ultimate website voor mijn remarkable product en doelgroep
Mijn product meer remarkable

Over 1 maand:
Membership site online
De 4 w’s overal eenduidig (websites, LI, social media)
(who, why, why, where)

Nu zul je vragen, en wat voor acties en concrete planning? Die hoop ik 3 feb op een rijtje te krijgen …;-)

Elske van de Fliert
8 years ago

Leni, wat fijn om dit zo concreet van jou te lezen. Dat vind ik ook het mooie van deze aanpak, dat je kunt reageren omdat dit een blogartikel is: de voorbereiding wordt zoveel beter!

Het zet me in ieder geval scherp op dat ik mijn doel met het CO2 afslankprogramma voor over 3 jaar nog niet gesteld had, dus nu wel gedaan.

Mijn doelen

3 jaar
* 35 bedrijven hebben geholpen via mijn programma
* 1 klant per jaar helpen met het ‘Exclusief programma’: de Persoonlijke Afslankmanager.
* PI: € 1.000,-

1 jaar
* Begonnen om 5 ondernemingen te helpen via mijn programma
* Hier 2400 uur per jaar mee bezig zijn
* WI uit programma: € 40.000
* PI uit programma € 2.500
* Op geen enkele manier koude acquisitie hoeven doen hiervoor.

Volgende maand (maart)
* Start van mijn blog en mailing voor dit programma (ik blog & e-mail nu ook maandelijks, maar niet voor een specifiek programma).

En dan nog iets dat ik hoop te leren: of het slim is om zo specifiek met het programma bezig te zijn als mijn bedrijf uit meer dan dat bestaat en ik misschien nu ook dingen daardoor laat liggen en daardoor de communicatie niet optimaal is.

Mie Dams
8 years ago

Dag Aramik,

Een beetje later dan gewild, hier mijn imput:
Samen met mijn man run ik het trainings- en coachingbureau Interaktief. Mijn coachings en trainingen focussen zich vnl op (persoonlijk) leiderschap en (self)empowerment, non violent communication, heartmath en veerkracht, …

Mijn (zaken)partner is 3 jaar geleden echter zo goed als ‘uitgevallen’ wegens hartaandoening. Sindsdien maak ik steeds meer verlies. Ik wil een ‘restart’ van mijn eigen bedrijf zonder mijn partner. Ik wil tijdens de Implementation Boost Day helder krijgen wat ik eerst dien aan te pakken en een duwtje in de rug om te starten met de implementatie. Dingen waar ik momenteel tegenaan loop zijn: het afbakenen van mijn target audience; waar ben ik nu uniek in; balans houden in mijn energie, tijd en financies.

Ik kijk er naar uit!

hartelijke groet,
Mie

Leni Minderhoud
8 years ago
Reply to  Mie Dams

Dag Mie, leuk dat je er morgen ook bij bent. Wie weet kunnen we voor elkaar betekenen. Ik zie er naar uit!
Leni

Judith Kamerman
8 years ago

Hi Aramik,

Vanmorgen heb ik een ontmoeting gehad met een dame die mij in een heel kort bestek duidelijk maakte wat ik nodig had. Ik heb altijd vrij veel woorden nodig om uit te leggen wat ik doe en zij heeft in twee zinnen de vinger op de zere plek gelegd. Ze heeft me een andere target audience voorgesteld en dat voelt goed! Zelfs zo goed dat ik nu niet precies weet wat ik maandag kom doen. Want daar liep ik op vast. Maar dingen gebeuren niet voor niets en ik weet zeker dat ik maandag veel nieuwe inspiratie ga opdoen.

Tot maandag,

groet van Judith

Elske van de Fliert
8 years ago

Ik heb me in eerste instantie opgegeven omdat ik hoop een coach over te houden aan deze dag. Op wat voor manier dan ook.

Op de lange termijn hoop ik me dat het me meer resultaat oplevert in mijn onderneming.

Ik ben Elske van de Fliert, ondernemer in minder, groener en schoner rijden en directeur van Zero-e b.v.

Ik help directies bedrijven waarvan de CO2 uitstoot vooral komt door het wagenpark klanten te krijgen en behouden door een CO2 afslankprogramma.

Deze bedrijven weten al waar hun probleem zit, ze krijgen het alleen niet voor elkaar om er ook wat aan te doen: dat kan ik voor ze regelen.

Ik zorg dat het wagenpark groener wordt, ik zorg dat de medewerkers minder onnodig rijden, ik zorg dat we nog lang kunnen blijven genieten van auto- en motorrijden, van vrachtwagens en bussen. Ik zorg dat er wat gebeurt, dat mensen resultaat zien.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Aramik Garabidian
8 years ago

Welkom Elske!

Dank je wel voor je introductie!

Ik ben er van overtuigd dat je een coach gaat overhouden aan deze dag! 🙂 En wellicht nog veel meer!

Ik verheug me erop om je maandag te gaan coachen en tools aanreiken waarbij je je business een ENORME BOOST en ImplementatieKRACHt gaat geven!

Graag tot 3 februari!

Warme groeten,

Aramik

Marischka Setz
8 years ago

Hallo mede-boost-zoekers,

Mijn naam is Marischka Setz en ik ga eigenlijk heel open de boost-dag maandag in. Ik ben eigenaar van 3 bedrijven:

1. At Service – een consultancy en advies bedrijf voor commerciële dienstverleners op het gebied van strategie en marketing. Dit bedrijf bestaat al 20 jaar en heeft een gemiddelde omzet die prima is. Maar… het bedrijf draait om mij. Zonder mij geen klanten en geen inkomsten.

2. DNHS – De Nieuwe Haagsche School – een opleidingsinstituut en plek waar mensen die op zoek zijn naar ontwikkeling samenkomen. De activiteiten van DNHS zijn zo’n 5 jaar geleden gestart, maar het bedrijf bestaat nu formeel 1 jaar. Doelgroep: werknemers van (m.n. grote) organisaties die stappen willen maken in hun persoonlijke of professionele ontwikkeling of (meer) bij willen dragen aan de organisatie ontwikkeling. DNHS werkt altijd waarderend (filosofie) en mixt inzichten uit de bedrijfskunde en NLP met alles wat nog meer handig is. DNHS is gestart om mijn werkwijze en aanpakken te formaliseren en meer onafhankelijk van mij te maken (en zo een grotere doelgroep te bereiken). Dit bedrijf moet verder vorm krijgen, klanten trekken en een stevige klanten basis bouwen.

3. Globia Publishers – een uitgeverij nieuwe stijl (gestart in najaar 2013) waar alle wat bijdraagt aan het waarderend in het leven staan en aan de ontwikkelvragen van mensen die zo willen leven het licht kan zien. Globia heeft zich ten doel gesteld een nieuwe vorm van uitgeven te ontwikkelen waarbij de interactie tussen auteur en lezer centraal staat. Op dit moment is er een boek (van mijn hand, mijn vierde boek) gelanceerd en zitten er drie in de pijplijn (een van mij, twee van anderen). Dit is echt een startend bedrijf, waar nog van alles voor gedaan moet worden…

Wat verwacht ik van maandag… Tja, moeilijk zo te zeggen. Ik verwacht alles (ben altijd hebberig) en niets (in de betekenis dat ik nog helemaal open sta). Wat zou ik willen? Ik zou willen dat ik maandag aan het einde van de dag weet welke stappen ik met de drie bedrijven wil/moet nemen en hoe de activiteiten van deze drie bedrijven elkaar kunnen versterken.

Dus eigenlijk zowel het maken van een strategisch plan (voor de komende 1,5/2 jaar) als een operatoneel/implementatie plan waarin staat wat er de komende tijd per maand gedaan moet worden.

Kunnen jullie hier wat mee?

Groetjes,
Marischka

Leni Minderhoud
8 years ago
Reply to  Marischka Setz

Hi Marischka, indrukwekkend wat je allemaal doet! Heel leuk om je morgen te ontmoeten.
inspirerende groet,
Leni

Marischka Setz
8 years ago

Hi Leni,

Dat is geheel wederzijds… Zie je naam al regelmatig onder de blogs van Open Circles staan en dat maakt ook nieuwsgierig 🙂

Ik verheug me erg op morgen en hoop zoveel inspiratie en input te krijgen dat het me gaat duizelen (en energie voor minstens de verdubbeling van mijn activiteiten) 🙂

Tot morgen!
Groetjes,
Marischka

Mark C Hoogenboom
Mark C Hoogenboom
8 years ago

Ik wil graag horen en leren van de deelnemers hoe die omgaan met betekenis willen hebben in het werk. Waarom is je werk zo belangrijk om te doen. Beetje filosofische vraag die me al een tijd bezig houd: ik kan van alles in mijn werk, maar wat brengt het me om dat te doen. (en ik bedoel niet inkomen, dat snap ik wel)
Dat niet weten stoort enorm.

Aramik Garabidian
8 years ago

Hi Mark,

Dank je wel voor je comment!

het is mij nog niet helemaal duidelijk wat je precies verwachtingen zijn van de Implementation Boost Day en wat je komt te leren.

Als ik jou was, zou ik over nadenken over je leer/DOEdoel van deze dag. Aan welke specifieke UITDAGING wil je deze dag aan werken? Het is tenslotte een Implementatie dag…

Ik kijk er naar uit om je maandag te ontmoeten!

Warme groeten,
Aramik

Elske van de Fliert
8 years ago

Mark, interessant om te lezen, want dit is precies waar ik het afgelopen jaar enorm mee heb geworsteld. Ik zal niet zeggen dat ik niet nog een beetje spartel, maar ineens wist ik het. En bleek ik het eigenlijk al de hele tijd te weten…

De trigger bij mij was dat ik niet keek vanuit mijn bedrijf (breed), maar vanuit 1 product. Door die focus wist ik het en vanuit daar kon ik het dan weer vertalen naar mijn bedrijf.
Misschien helpt het om te denken: ok, als ik nou alleen nog maar dat ene product* verkoop/doe/mee bezig ben. Waarom doe ik dat dan?
En heb vertrouwen dat het op het goede moment komt.

*) of dienst of wat dan ook, maar wel datgene waar je het meest gelukkig van wordt.

@Aramik: hartelijk dank voor je warme welkom!

: mooi inzicht inderdaad, dat leren over je zelf door een ander te leren.

Aramik Garabidian
8 years ago

@Elske: Graag gedaan!

En goede vragen die je aan @Marc stelt!

Ik nodig jullie beiden uit om te kijken naar jullie GROOTSTE uitdaging aangezien we daar maandag aan gaan werken!

Graag tot dan!

Warme groeten,
Aramik

Aramik Garabidian
8 years ago

Mijn naam is Aramik Garabidian, ik ben oprichter van ImproveYourMarketing.nl en bedenker van A.C.T.I.E methode waarbij ik Open Circles studenten help om van PLAN naar ACTIE (lees: IMPLEMENTATIE te gaan).

Sinds 2005 ben ik betrokken bij Open Circles en heb ik Nisandeh en Vered leren kennen toen zij zelf nog ZZP’ er/kleine ondernemers waren. Ik ken de ins- en outs van de programma’s (omdat ik vele zelf heb gevolgd) en doordat ik veel heb geassisteerd (E-team). Ook ben ik 2 jaar werkzaam geweest als Event Manager bij Open Circles.

Ik verheug me je te gaan coachen tijdens de Implementation Boost Day en hiermee een krachtige basis te leggen voor jouw vervolg met implementatie voor jouw business. Mijn verwachtingen zijn hoog. Dus 100% inzet en participatie. Nu komt het er op aan!

Behalve als coach, ervaar ik zelf ook de kracht van het Open Circles materiaal. Afgelopen jaar is mijn Business EXPLOSIEF met 350% gegroeid. Mijn GroepsCoachingsProgramma is verVIERvoudigd EN doordat ik heel veel tools en technieken op de juiste manier heb geïmplementeerd, heb ik een fantastische cliëntenkring om me heen gebouwd die als ambassadeurs voor mij werken!

Laten we nu samen JOUW specifieke uitdagingen aangaan en jouw doelen voor 2014 bereiken. met veel energie en enthousiasme – hoe kan het ook anders bij Open Circles!

Tot 3 februari – Aramik