Implementation Boost Day voorbereiding – 4 februari

Dankjewel voor het invullen van de coachingsvragen ter voorbereiding op jouw Implementation Boost Day.

Wat goed dat je erbij gaat zijn. Op deze pagina vind je ook de praktische (logistieke) zaken voor deze dag.

Je begrijpt dat de inzichten en het materiaal uit de trainingen van Open Circles je pas succes opleveren als je implementeert, implementeert en nog eens implementeert. En dus is het heel slim van je daarbij te laten ondersteunen in de vorm van coaching. Net als topsporters die door hun coach naar hoge prestaties worden gedreven…

Op de Implementation Boost Day, ga je waarde ervaren van ons nieuwe Business Elite Coaching Program. Dit programma is in het leven geroepen om jou te helpen in het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in de Open Circles programma’s hebt gekregen.

PRAKTISCHE ZAKEN voor de Implementation Boost Day

Datum en tijden:
dinsdag 4 februari van 10-17 uur

Locatie
Open Circles Academy – Zuidpark
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Let op! Voor navigatie-systemen gebruik je: Spaklerweg 52, Duivendrecht

Wij zitten in het CoWorking gedeelte van Zuidpark. Ga door de draaideuren van de hoofdingang en dan naar rechts het trappetje op. Het is tegenover de Olympic Lounge.

Routebeschrijving auto

Parkeren
Op het Zuidpark-terrein is het betaald  parkeren. Trek een kaartje om de slagboom te openen. Mocht het voorste parkeerterrein vol zijn, rijd dan door tot achter het gebouw voor meer plek. De parkeerkosten zijn 3 euro per uur of 10 euro per dag.

Openbaar vervoer (voer je vertreklocatie in)
Metrostation Overamstel is het dichtstbijzijnde metrostation.

Lunch en koffie/thee
Op de locatie Zuidpark kun je lunch bestellen bij Confiteria Belgrano. Bij de registratie hebben wij een bestellijst voor je klaarliggen, maar je kunt ook zelf vooraf bestellen via de Belgrano website. Ze hebben een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes en maaltijdsalades. Heb je speciale dieetwensen, neem dan vooraf even contact op met receptie@zuidpark.nl of neem je eigen lunch mee.

Bij de ingang van The CoWorking is een koffiemachine en aan de Belgrano koffiebar kun je voor 13 euro een 10-strippenkaart kopen voor heerlijke gezellige kopjes koffie, cappuccino, thee…

Jouw coach
Waarschijnlijk ben je wel een beetje benieuwd naar wie ik ben. Zie onderstaande video voor een impressie van mij, mijn werk en wat jou te wachten staat.

En dan tot slot…

Wil je me alsjeblieft in het commentaarveld laten weten wat je verwachting is van de Implementation Boost Day en wat je hoopt te leren? Wil je ook even kort vertellen over wie je bent, je bedrijf en je expertise? Zo kunnen we vast kennismaken met elkaar en de andere deelnemers.

Ziezo, en dan ben je weer een stap dichter bij jouw gewenste succes…

Als je nog prangende vragen hebt vóór 4 februari, stel ze in het commentaarveld onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar aramik@opencircles.nl

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en te coachen op 4 februari.

Met warme groet,

Aramik Garabidian, Business Elite Coach Open Circles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Connie Ettema
8 years ago

De verwachting is keuze maken voor en focus op de belangrijkste ontwikkelpunten en daar direct een stap in kunnen zetten. En iets meekrijgen waardoor dat in maart niet alweer vergeten /weggezakt is!

Aramik Garabidian
8 years ago
Reply to  Connie Ettema

Hi Connie,

Dank je wel voor je respons!

Heb je in beeld welke ontwikkelpunten er al zijn? Is het al voor je duidelijk en helder wat je precies wil komen DOEN tijdens deze Implementation Boost Day?

Ik nodig je graag uit om na te denken over je GROOSTE (en concrete) uitdaging die je je nu ervaart in je business…

Daar gaan we namelijk SAMEN aanwerken volgende week!

Graag tot dan,

Warme groeten,
Aramik

Marcel Meijer
8 years ago

Hoi, mijn naam is Marcel Meijer, eigenaar van MVO-Kado & Events. Met MVO-Kado organiseer ik incompany kerstmarkten; tijdens deze kerstmarkt kunnen medewerkers van het bedrijf hun eigen kerstpakket samenstellen uit een breed assortiment van maatschappelijk verantwoorde producten.

Ik ben (even tellen) 46 jaar oud, heb een vriendin die tevens zakenpartner is en een huis vol dieren.

Voor mij zit de uitdaging in het focussen op het doel en dit stapsgewijs behalen. Ik laat me verleiden door nieuwe ideeën na een planfase, waardoor echt succes uitblijft. Ondanks dat zijn we vorig jaar 600% gegroeid, dus potentie zit er wel in.

Ik verwacht dinsdag handvatten, inspiratie, energie en contacten op te doen zodat ik door kan groeien naar een meer volwassen stadium met mijn bedrijf.

Tot dinsdag!

Nancy Klomp
8 years ago

Ik hoop hierdoor voor mezelf mee duidelijk te krijgen hoe ik alle dingen die ik wil het best kan aanpakken.
Soms is het heel verwarrend en spring ik van de hak op de tak. Mijn tablet staat vol lijstjes en plannen. De boeken van alle cursussen die ik vorig jaar heb gevolgd, zijn al doorgespit.. Maar op de een of andere manier gaat het niet zoals ik wil.
Misschien wil ik wel te veel, te snel?

Marieke Sprenger
8 years ago

Ik help zorgprofessionals goed voor zichzelf te zorgen zodat zij goed voor hun klanten/patienten kunnen zorgen. Dit voorkomt ziekte-uitval, vergroot de klanttevredenheid en stimuleert de regie over het eigen werk.

Ik doe dat door coaching(op de werkvloer) workshops en cursussen. Ik maak grote trajecten helemaal op maat, samen met de klant.

Mijn grootste uitdaging NU in mijn business is het goed kunnen verwoorden welk probleem ik voor mijn klant oplos.

Ik wil naar huis gaan met een pitch die voor een 12-jarige duidelijk maakt wat ik doe, voor wie en hoe.

Tot morgen!

Thomas Kaslander
Thomas Kaslander
8 years ago

Mijn naam is Thomas Kaslander en sinds Mei 2012 trotse eigenaar van Kaslander Coaching. Een onderneming in personaltraining en voedingsadvies.

Mijn grootste uitdaging zit hem in het gaan uitbesteden van werkzaamheden omdat ik nu vrijwel alles zelf doe en daardoor dus minder de focus kan leggen op waar ik echt goed in bent.

Een 2e uitdaging is de focus behouden aangezien ik vol met ideeën zit en vaak teveel te gelijk wil doen.

En mijn 3e uitdaging is concreet doelen stellen en deze wekelijks meten.

Ik verwacht tijdens de Boost Day meer inzicht te krijgen in de coachingsmogelijkheden en tips en trics om succesvol met mijn uitdagingen om te gaan.

Ik heb er zin in!

Groeten,

Thomas

Aramik Garabidian
8 years ago

Mijn naam is Aramik Garabidian, ik ben oprichter van ImproveYourMarketing.nl en bedenker van A.C.T.I.E methode waarbij ik Open Circles studenten help om van PLAN naar ACTIE (lees: IMPLEMENTATIE te gaan).

Sinds 2005 ben ik betrokken bij Open Circles en heb ik Nisandeh en Vered leren kennen toen zij zelf nog ZZP’ er/kleine ondernemers waren. Ik ken de ins- en outs van de programma’s (omdat ik vele zelf heb gevolgd) en doordat ik veel heb geassisteerd (E-team). Ook ben ik 2 jaar werkzaam geweest als Event Manager bij Open Circles.

Ik verheug me je te gaan coachen tijdens de Implementation Boost Day en hiermee een krachtige basis te leggen voor jouw vervolg met implementatie voor jouw business. Mijn verwachtingen zijn hoog. Dus 100% inzet en participatie. Nu komt het er op aan!

Behalve als coach, ervaar ik zelf ook de kracht van het Open Circles materiaal. Afgelopen jaar is mijn Business EXPLOSIEF met 350% gegroeid. Mijn GroepsCoachingsProgramma is verVIERvoudigd EN doordat ik heel veel tools en technieken op de juiste manier heb geïmplementeerd, heb ik een fantastische cliëntenkring om me heen gebouwd die als ambassadeurs voor mij werken!

Laten we nu samen JOUW specifieke uitdagingen aangaan en jouw doelen voor 2014 bereiken. met veel energie en enthousiasme – hoe kan het ook anders bij Open Circles!

Tot 3 februari – Aramik