Implementation Boost Day voorbereiding – 5 februari

Dankjewel voor het invullen van de coachingsvragen ter voorbereiding op jouw Implementation Boost Day.

Wat goed dat je erbij gaat zijn. Op deze pagina vind je ook de praktische (logistieke) zaken voor deze dag.

Je begrijpt dat de inzichten en het materiaal uit de trainingen van Open Circles je pas succes opleveren als je implementeert, implementeert en nog eens implementeert. En dus is het heel slim van je daarbij te laten ondersteunen in de vorm van coaching. Net als topsporters die door hun coach naar hoge prestaties worden gedreven…

Op de Implementation Boost Day, ga je waarde ervaren van ons nieuwe Business Elite Coaching Program. Dit programma is in het leven geroepen om jou te helpen in het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in de Open Circles programma’s hebt gekregen.

PRAKTISCHE ZAKEN voor de Implementation Boost Day

Datum en tijden:
woensdag 5 februari van 10-17 uur

Locatie
Open Circles Academy – Zuidpark
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Let op! Voor navigatie-systemen gebruik je: Spaklerweg 52, Duivendrecht

Wij zitten in het CoWorking gedeelte van Zuidpark. Ga door de draaideuren van de hoofdingang en dan naar rechts het trappetje op. Het is tegenover de Olympic Lounge.

Routebeschrijving auto

Parkeren
Op het Zuidpark-terrein is het betaald  parkeren. Trek een kaartje om de slagboom te openen. Mocht het voorste parkeerterrein P1 vol zijn, rijd dan door naar P2 achter het gebouw. De parkeerkosten zijn 3 euro per uur of 10 euro per dag.

Openbaar vervoer (voer je vertreklocatie in)
Metrostation Overamstel is het dichtstbijzijnde metrostation.

Lunch en koffie/thee
Op de locatie Zuidpark kun je lunch bestellen bij Confiteria Belgrano. Bij de registratie hebben wij een bestellijst voor je klaarliggen, maar je kunt ook zelf vooraf bestellen via de Belgrano website. Ze hebben een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes en maaltijdsalades. Heb je speciale dieetwensen, neem dan vooraf even contact op met receptie@zuidpark.nl of neem je eigen lunch mee.

Bij de ingang van The CoWorking is een koffiemachine en aan de Belgrano koffiebar kun je voor 13 euro een 10-strippenkaart kopen voor heerlijke gezellige kopjes koffie, cappuccino, thee…

Jouw coach
Waarschijnlijk ben je wel een beetje benieuwd naar wie ik ben. Zie onderstaande video voor een impressie van mij, mijn werk en wat jou te wachten staat.

En dan tot slot…

Wil je me alsjeblieft in het commentaarveld laten weten wat je verwachting is van de Implementation Boost Day en wat je hoopt te leren? Wil je ook even kort vertellen over wie je bent, je bedrijf en je expertise? Zo kunnen we vast kennismaken met elkaar en de andere deelnemers.

Ziezo, en dan ben je weer een stap dichter bij jouw gewenste succes…

Als je nog prangende vragen hebt vóór 5 februari, stel ze in het commentaarveld onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar aramik@opencircles.nl

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en te coachen op 5 februari.

Met warme groet,

Aramik Garabidian, Business Elite Coach Open Circles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marcel Dassen
8 years ago

Shalom collega’s,

Fijn om te lezen dat jullie verwachtingen hoog zijn. Dat is bij mij anders. Ik wil mijn teleurstellingen hier delen zodat ik het kwijt ben en met een ‘leeg hoofd’ morgen kan beginnen. Morgen vind ik niet het juiste moment om dit te delen.

Mijn eerste teleurstelling is dat ik geen e-mail heg gekregen en pas nadat ik aan de bel trok, geïnformeerd werd over morgen. Mijn grootste teleurstelling is dat ik had verwacht dat Nisandeh de training zou geven. Dat laatste ligt waarschijnlijk aan mij en heb ik zeker niet goed opgelet.

Toen ik de naam las van onze trainer morgen, ging ik op zoek naar dit stukje tekst uit 2012:

@Marcel: Thanks voor je antwoord.

Ik zie nog steeds geen WOW effect maar een opsomming van wat jullie in het prachtige proces doen. WOW effect is het onderscheidende “Benefit” en niet het “hoe” van een proces of formule.

Denk aan die taxichaffeur in NY of Business Bootcamp als concept zijnde.

En by the way: Als jij mij dit van te voren zou vertellen, zou ik niet eens meedoen. Ik wil namelijk NIET door de pijn van mijn ergste nachtmerrie heen of herleven ervan! Het is juist voor mij belangrijker om deze pijn NIET te voelen en het kwijt te raken…

Deze reactie geeft niet gelijk een band met iemand. Kortom het zijn voor mij niet bepaald voortekenen die veel vertrouwen geven.

Ik ben het nu kwijt en sta open voor wat er gaat gebeuren. Een voordeel heeft het: als je lage verwachtingen hebt dan zijn ze makkelijk te overtreffen.

Ik laat me morgen van mijn beste kan zien en er staat niets meer in de weg om er een succesvolle dag te maken. Uiteindelijk worden we allemaal afgerekend op het behaalde resultaat. Dat het resultaat van morgen voor iedereen de kortste weg wordt naar een ‘rijk’ leven.

Aramik Garabidian
8 years ago

Mijn naam is Aramik Garabidian, ik ben oprichter van ImproveYourMarketing.nl en bedenker van A.C.T.I.E methode waarbij ik Open Circles studenten help om van PLAN naar ACTIE (lees: IMPLEMENTATIE te gaan).

Sinds 2005 ben ik betrokken bij Open Circles en heb ik Nisandeh en Vered leren kennen toen zij zelf nog ZZP’ er/kleine ondernemers waren. Ik ken de ins- en outs van de programma’s (omdat ik vele zelf heb gevolgd) en doordat ik veel heb geassisteerd (E-team). Ook ben ik 2 jaar werkzaam geweest als Event Manager bij Open Circles.

Ik verheug me je te gaan coachen tijdens de Implementation Boost Day en hiermee een krachtige basis te leggen voor jouw vervolg met implementatie voor jouw business. Mijn verwachtingen zijn hoog. Dus 100% inzet en participatie. Nu komt het er op aan!

Behalve als coach, ervaar ik zelf ook de kracht van het Open Circles materiaal. Afgelopen jaar is mijn Business EXPLOSIEF met 350% gegroeid. Mijn GroepsCoachingsProgramma is verVIERvoudigd EN doordat ik heel veel tools en technieken op de juiste manier heb geïmplementeerd, heb ik een fantastische cliëntenkring om me heen gebouwd die als ambassadeurs voor mij werken!

Laten we nu samen JOUW specifieke uitdagingen aangaan en jouw doelen voor 2014 bereiken. met veel energie en enthousiasme – hoe kan het ook anders bij Open Circles!

Tot 5 februari – Aramik

Mar van Bebberen
Mar van Bebberen
8 years ago

Dankjewel voor de informatie. Ik zie er erg naar uit om door je te worden gecoached en heb er ook grote verwachtingen van. Met name dat steuntje in de rug te krijgen dat mij vooruit duwt.
Tot 5 februari.

Margreet van Brugge
8 years ago

Ik ben Margreet van Brugge, Adem Coach en Massage specialist en ik geef workshops en trainingen.
Ik hoop weer meer inspiratie op te doen wat ik moet doen om van mijn bedrijf een succes te maken en nieuwe en hopelijk ook andere inzichten te krijgen een nieuwe mind set die in stapjes mag gaan, en me helpen om verder te komen.

Sandra De Milliano
8 years ago

Hallo, ik ben Sandra, training video coach en ik help experten om meer impact te creëeren met video. Dit kan enerzijds door het gebruiken van content video voor marketingtoepassingen en anderzijds door het maken van online trainingvideo’s met impact. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten in het nieuwe open circles gebouw. Prettig weekend!

Guido Vrencken
8 years ago

Mixed feelings vooraf; ook ik heb pas vandaag na navraag een email met link naar survey en voorbereiding ontvangen – dit past niet bij niveau van elite coaching.

Net als Marcel had ik Nisandeh verwacht; in de laatste Master Entrepreneur die ik volgde starte ter plekke een concept programma van maandelijks coachen.

Ik had verwacht dat deze elite coaching een spinn off hiervan was.

Van de andere kant laat ik mij niet van de wijs brengen door deze aanloopproblemen – ondernemen betekent ook omgaan met tegenslagen. Ik ga er morgen open in, Ik zie er naar uit met jullie aan de slag te gaan.

Groet Guido