Implementation Boost Day voorbereiding – 6 februari

Dankjewel voor het invullen van de coachingsvragen ter voorbereiding op jouw Implementation Boost Day.

Wat goed dat je erbij gaat zijn. Op deze pagina vind je ook de praktische (logistieke) zaken voor deze dag.

Je begrijpt dat de inzichten en het materiaal uit de trainingen van Open Circles je pas succes opleveren als je implementeert, implementeert en nog eens implementeert. En dus is het heel slim van je daarbij te laten ondersteunen in de vorm van coaching. Net als topsporters die door hun coach naar hoge prestaties worden gedreven…

Op de Implementation Boost Day, ga je waarde ervaren van ons nieuwe Business Elite Coaching Program. Dit programma is in het leven geroepen om jou te helpen in het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je in de Open Circles programma’s hebt gekregen.

PRAKTISCHE ZAKEN voor de Implementation Boost Day

Datum en tijden:
donderdag 6 februari van 10-17 uur

Locatie
Open Circles Academy – Zuidpark
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Let op! Voor navigatie-systemen gebruik je: Spaklerweg 52, Duivendrecht

Wij zitten in het CoWorking gedeelte van Zuidpark. Ga door de draaideuren van de hoofdingang en dan naar rechts het trappetje op. Het is tegenover de Olympic Lounge.

Routebeschrijving auto

Parkeren
Op het Zuidpark-terrein is het betaald parkeren. Trek een kaartje om de slagboom te openen. Mocht het voorste parkeerterrein P1 vol zijn, rijd dan door naar P2 achter het gebouw. De parkeerkosten zijn 3 euro per uur of 10 euro per dag.

Openbaar vervoer (voer je vertreklocatie in)
Metrostation Overamstel is het dichtstbijzijnde metrostation.

Lunch en koffie/thee
Op de locatie Zuidpark kun je lunch bestellen bij Confiteria Belgrano. Bij de registratie hebben wij een bestellijst voor je klaarliggen, maar je kunt ook zelf vooraf bestellen via de Belgrano website. Ze hebben een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes en maaltijdsalades. Heb je speciale dieetwensen, neem dan vooraf even contact op met receptie@zuidpark.nl of neem je eigen lunch mee.

Bij de ingang van The CoWorking is een koffiemachine en aan de Belgrano koffiebar kun je voor 13 euro een 10-strippenkaart kopen voor heerlijke gezellige kopjes koffie, cappuccino, thee…

Jouw coach
Waarschijnlijk ben je wel een beetje benieuwd naar wie ik ben. Zie onderstaande video voor een impressie van mij, mijn werk en wat jou te wachten staat.

En dan tot slot…

Wil je me alsjeblieft in het commentaarveld laten weten wat je verwachting is van de Implementation Boost Day en wat je hoopt te leren? Wil je ook even kort vertellen over wie je bent, je bedrijf en je expertise? Zo kunnen we vast kennismaken met elkaar en de andere deelnemers.

Ziezo, en dan ben je weer een stap dichter bij jouw gewenste succes…

Als je nog prangende vragen hebt vóór 6 februari, stel ze in het commentaarveld onderaan deze pagina, of stuur een e-mail naar aramik@opencircles.nl

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en te coachen op 6 februari.

Met warme groet,

Aramik Garabidian, Business Elite Coach Open Circles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mo Reker
8 years ago

Hoi Aramik, ik hoop vooral dat het concreet is en iets nieuws toevoegd aan alle imput die ik al van Open Circles heb gekregen!