Netwerken Business Bootcamp

Je gaat deelnemen aan een unieke 2-daagse business training waarin je de commerciële vaardigheden, mindset en tools krijgt die je nodig hebt om jouw klandizie en inkomen te laten groeien…

En dat niet alleen…

De Business Bootcamp is ook het GROOTSTE (en beste) netwerk evenement voor zelfstandige professionals in Europa.

Je gaat deelnemen aan ‘officiële’ netwerkoefeningen, maar de grootste kansen krijg je tijdens de lunch- en koffiepauzes.

En je hoeft niet te wachten tot 25 juni om te beginnen met netwerken.

Bekijk in het commentaarveld hieronder de introducties van mede-deelnemers.
Als je een klik ziet, leg alvast contact door een directe reactie op hun comment te geven en hoe ze jou kunnen bereiken (mobiel, e-mail).

En als je het zelf nog niet hebt gedaan, introduceer jezelf eerst in het commentaarveld onderaan deze pagina door het beantwoorden van de onderstaande vragen:

  • Hoe heet jij en wat is de naam van jouw bedrijf?
  • Wat is jouw product of dienst?
  • Wie zijn jouw klanten?
  • Welke ondernemers wil jij graag ontmoeten in de Business Bootcamp?

En tot slot…

  • Wat is jouw grootste uitdaging in het runnen van jouw business?

Ik kan haast niet wachten om je te ontmoeten tijdens de Business Bootcamp. En kom me ook vooral opzoeken bij het podium tijdens een van de pauzes.

En dan nu… vind alvast een klik en reageer in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Zodra jouw nieuwe comment is geplaatst, ontvang je automatisch de link naar een krachtige netwerkvideo waar je op 25 en 26 juni (en andere netwerk gelegenheden) jouw voordeel mee kunt doen.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

PS. Klik hier voor alle praktische zaken omtrent aanvangstijden, locatie, parkeren, overnachten, etc.)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ton Mouris
6 years ago

Bohemia Vijlen is import van nagelvijlen van glas voor handen en voeten. Ik lever aan groothandel en aan salons.

Kwaliteit van deze vijlen is erg hoog en veel mensen kennen ze nog niet. De vijlen zijn geschikt voor doorverkoop maar ook als relatiegeschenk, bedrukt met tekst en logo.

Hoe promoot je zo’n artikel en hoe kom je bijvoorbeeld grote bedrijven binnen?

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Ton Mouris

Zullen we even praten, Ton. Spreek me gerust aan tijdens de Business Bootcamp.

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Ton Mouris

Ik spreek je graag even tijdens de Business Bootcamp, Ton

Esther Groenewegen-Jonker

Hoi, ik ben Esther Groenewegen founder van Als Hechten niet vanzelf gaat.
Ik help leerkrachten en professionals kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen.

Ik geef trainingen aan leerkrachten en professionals.

Ik zou het geweldig vinden om mensen te ontmoeten die mij in contact kunnen brengen met;
– psychologen
– therapeuten
– consultatiebureaus
– jeugdartsen
– leerkrachten
– ziekenhuizen
– enz enz. kort om professionals die ik kan helpen aan de juiste informatie, tools en tips om op de juiste wijze kinderen met hechtingsproblemen te helpen en samen met hen hun brein weer in balans te brengen.

Mijn grootste uitdaging;
– Ik ben op zoek naar een goed team
– Er is zo veel te doen, wat is het meest essentieel, welke actie brengt mij dichter naar mijn doel? Dat vind ik soms lastig om helder te krijgen
– Hoe ga ik om met de enorme stroom e-mails met hulpvragen en persoonlijke verhalen. Wil niet onpersoonlijk zijn maar heb geen tijd om deze allemaal persoonlijk te beantwoorden…
– Welke volgende zakelijke stappen moet ik gaan maken? Er zijn zoveel mogelijkheden… Welke is het beste voor mij en past het beste bij mij….
– Hoe kan ik mijn bedrijf nu het best systematiseren?
– En last but not least… Hoe bepaal ik mijn prijzen voor mijn trainingen? Ik merk dat dit nog wel een van mijn grootste struikelblokken is: Ik weet nu dat ik expert ben in mijn vakgebied en toch ervaar ik een enorme onzekerheid voor het vragen bepaalde prijzen…

Ik kijk er naar uit om deel te nemen aan de laatste Business Bootcamp!!

Hechte groet,
Esther

Linda Riemsdijk
6 years ago

Hoi Esther,

Ik heb net al nieuwsgierig op je site rondgeneusd. We hebben ons beide gespecialiseerd in hetzelfde thema; hechting. Het lijkt me erg leuk je te ontmoeten op de Bootcamp en eens uit te wisselen.
Hoop je daar te zien.

Met hartelijke groet, Linda Riemsdijk

Annelies Jonk-Brouwer
6 years ago

beste Esther, als ik je een tip mag geven, wordt lid van een BNI netwerk in Nederland. Daar kun je aquisitie doen. Wekelijks. Goed voor de opbouw van je bedrijf en je persoonlijke groei als ondernemer/ m.vr. groet, Annelies

Albert Buschgens
6 years ago

Hi Annelies,

Ik wil daar aan meedoen, echter zijn de kosten vrij hoog. Jij kan mij wellicht meer vertellen over jouw ervaringen.

Jet Sichterman
6 years ago

Hoi Esther!

Leuk om van je werk te horen! Ik ben kinderpsycholoog en krijg regelmatig met hechtingsproblematiek te maken. Daarnaast denk ik dat een aantal van de dingen waarover ik hoop meer te leren bij de boostcamp ook overeenkomen met jouw vragen!

Wellicht kunnen we samen op zoek naar de antwoorden? Ik hoop je in elk geval te zien tijdens de Business Bootcamp!

Groeten, Jet

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago

Hoi Esther,

Ik ben zelf ook aan het systematiseren en ben nu aardig op weg. Ik heb taken gegroupeerd op vaste dagen (bv maandag content creation en website, dinsdag marketingdag). Al m’n to dos heb ik ingedeeld onder de dagen (zo heb ik een weekschema). De todos heb ik op volgorde van prioriteit gezet (welke dingen dragen het meest bij aan het behalen van m’n doel).

Ik plan altijd mijn taken elke dag in dan ga ik niet zwalken 🙂 Andere dingen die me helpen zijn: alles op 1 plek opslaan (ik gebruik Google Keep), feedly om alles wat ik wil lezen bij elkaar te houden (dat lezen doe ik op m’n educatie middag), unroll.me gebruik ik om me uit te schrijven op ezines (om volle mailbox leeg te houden), ik gebruik een boekingsapp (calendly) zodat mensen online kunnen boeken en assitant.to in m’n mail geintegreerd zodat je niet heen en weer mailt als je met iemand wilt afspreken.

Qua jouw mailstroom, ik kreeg als tip plaats een uitgebreide FAQ sectie op je site zodat mensen al zoveel mogelijk weten, je kunt daar ook naar verwijzen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Gr Matthea

Petra Salters
6 years ago

Hoi Esther,
Ik denk dat het interessant kan zijn wanneer wij elkaar spreken tijdens de Business Bootcamp. Als ik lees waar jij tegenaan loopt zie ik direct veel aanknopingspunten binnen mijn expertisegebied.

Mocht je al eerder contact willen opnemen, op mijn website vind je mijn contactgegevens.

Hartelijke groet, Petra Salters

Jacqueline Gerrits
6 years ago

Ha Esther, ik zie je graag weer. Ik vind het jammer dat ik sinds onze ontmoeting vorig jaar te veel sores aan mijn hoofd had om netjes contact (via Esther) te kunnen onderhouden.
Tot volgende week. *Jacqueline

Sonja Eckhardt
6 years ago

Hoi Ik ben Sonja Eckhardt van So Puur.
Ik ben gespecialiseerd in het reinigen en herstellen van de darm.

Iedereen die wel eens last heeft van buikkrampen, obstipatie/diarree, vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, acné of eczeem, geen energie, stemmingswisselingen, die kan gebaat zijn bij een reinigingskuur.

Ook preventief is een detox/reinigingskuur aan te bevelen.

Na een uitgebreide intake wordt het detox traject bepaald.

Ik ben op zoek naar mensen die mij kunnen helpen met marketing. Als therapeut ben ik erg goed in wat of ik doe maar heb ik moeite dit te communiceren met mijn (toekomstige) klanten.

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Sonja Eckhardt

Ik spreek je graag even, Sonja

Iris Maier
6 years ago
Reply to  Sonja Eckhardt

Hi Sonja,

Leuk, iemand die ook met het herstellen van de darmen bezig is! Zelf ben ik health/food educator en mijn interesse ligt voornamelijk bij de darmen/spijsvertering/darmflora. Ik hoop over enige tijd GAPS-practioner te worden, dat ken je vast wel?

Mijn specialisatie is fermenteren, tenminste, dat is waar ik me nu voornamelijk mee bezig houdt. Wie weet kunnen we elkaar op de een of andere manier aanvullen, kom graag met je in contact iig!

Iris@devoedzamekeuken.nl

Linda Riemsdijk
6 years ago

Hoi, ik ben Linda. Eigenaar van Praktijk voor Kind en Gezin.

Relatie- en Gezinstherapeut, coach en trainer. Gespecialiseerd in hechting en ouderschap.
Ik geef therapie aan gezinnen met kinderen, variërend van baby’s tot jongvolwassenen waarbij hechting altijd een kernthema is.

Ik geef lezingen en workshops over dit onderwerp en wil graag uitbouwen naar het opzetten van trainingen voor hulpverleners.
Hierin denk ik een verschil te maken door een extra focus op de invloed van de eigen gehechtheidsgeschiedenis van ouders in de opvoeding van hun kind(eren).
Een thema wat mijns inziens vaak onderbelicht blijft in de hulpverlening.

Bij de Business Bootcamp hoop ik een basis te kunnen leggen om mijn trainingen verder op te zetten en op een goede manier mijn doelgroep te kunnen bereiken. Ik geloof in mijn verhaal, alleen moeten mensen weten dat ik er ben en wat ik te vertellen heb.
Daarin ligt direct ook mijn uitdaging als het gaat om bereiken van mijn cliënten voor therapie. (al lijkt daar een kentering in te zitten sinds korte tijd :))

Tijdens de Business Bootcamp tref ik hopelijk andere hulpverleners met gelijke ervaringen, waardoor we kunnen uitwisselen en wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kijk uit naar de Business Bootcamp die me is aangeraden door mijn collega (Ferdinand Bijzet, van het Kempler Instituut Nederland.)

Hartelijk groet,
Linda Riemsdijk

Jet Sichterman
6 years ago

Hallo Linda,

Hopelijk komen we elkaar tegen bij de Business Bootcamp! Het lijkt me leuk om meer van jouw werk te horen! Ik werk zelf als kinderpsycholoog met expat kinderen met sociaal-emotionele problematiek.

Groetjes!

Jozee Aardenburg
6 years ago

Ik zou het heel leuk vinden als wij elkaar kunnen ontmoeten!

Marjanne Roodenburg
6 years ago

Ik wil je graag ontmoeten!
Ik werk als kindercoach, oa in het basisonderwijs.
Ik verdiep me steeds meer in het systeem rondom het kind: ouders en andere opvoeders( waaronder leerkrachten).

Hún persoonlijke aandeel die ontstaan is door eigen ervaringen in jeugdjaren, waarvan hechting uiteraard ook een onderdeel vormt, staan voor mij centraal in de coaching van deze opvoeders.

Ik doe onder andere opvoedopstellingen om deze materie aan de oppervlakte te krijgen. Mijn overtuiging is dat deze aanpak het verschil kan maken bij zorgvragen rondom het kind.

Petra Roeland
6 years ago

Sinds kort ben ik mijn eigen nagelsalon begonnen, ik moet nog veel leren over het runnen van een eigen bedrijf. Ik ben van plan om er een succes van te maken, daarom zou ik graag alles willen leren om dat mogelijk te maken. Het zou fijn zijn om mensen te ontmoeten die mij daarbij kunnen helpen.

Monique van Dam
6 years ago
Reply to  Petra Roeland

Hi Petra, ik denk dat je echt enorm gaat profiteren van de Business Bootcamp. Je leert er heel veel in korte tijd en krijgt er echt energie van. Fijn om dat direct bij de start van je bedrijf mee te kunnen nemen!

Ik heb even op je website gekeken en het ziet er mooi uit. Wat betreft zoekmachine optimalisatie denk ik dat je nog wel wat winst kunt boeken door zowel technische aanpassingen aan de achterkant van de website als teksten en indeling. Speciale instellingen voor Google zodat Google ook sneller ‘ziet’ waar de pagina’s over gaan. Misschien komen we elkaar in de pauze tegen dan kan ik duidelijker vertellen wat ik bedoel. Veel plezier in ieder geval. En succes met je salon!

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Petra Roeland

Hallo Petra, leuk dat je er ook bij bent. Zullen we van gedachten wisselen?

Géra Nieuwenhuis
6 years ago
Reply to  Petra Roeland

Hallo Petra,

Ik zou je van het weekend graag even spreken. Wellicht heb ik iets in huis wat jouw nagelsalon tot een nog groter succes zal maken.

Rens Duijsens
Rens Duijsens
6 years ago

Hallo allemaal,

ik ben met veel enthousiasme en vol passie een opleiding Life Coaching gestart. Coachen zit mij al vele tientallen jaren in het bloed, maar deed dat tot nu toe Pro Deo. Nu is het hoog tijd om een nieuwe weg in te slaan. 🙂

Mijn visie is dat iedereen alles in zich heeft om een uitermate goede toekomstige situatie te bewerkstelligen en dat enige vorm van coaching noodzakelijk is om dit te realiseren.

Mijn missie is om mensen die in een impasse in hun leven zitten, te helpen weer verder te kunnen. Verder naar een goede toekomst met veel positief resultaat.

Mijn doel is dat deze mensen jaren later nog met een uitermate goed gevoel terugkijken en en naar anderen uitdragen dat het het juiste besluit was om samen met mij deze wending aan hun leven te geven.

Ik hoop jullie allemaal te kunnen ontmoeten en te spreken.

Vriendelijke groeten,
Rens Duijsens

Géra Nieuwenhuis
6 years ago
Reply to  Rens Duijsens

Hallo Rens,

Mooi dat jij met passie mensen wilt gaan coachen. Ook ik coach mensen maar dan met gebruik van NLP en Netwerkmarketing. Juist met dat laatste kan ik mensen die een nieuwe uitdaging in hun leven zoeken helpen. Het lijkt mij leuk om we elkaar van het weekend even te spreken.

Monique van Dam
6 years ago

Ik ben Monique van Dam en mijn bedrijf heet Bilancia Marketing Energy. Ik ben website coach voor vrouwelijk ondernemers die meer uit hun website willen halen en online beter gevonden willen worden.

De Business Bootcamp vorig jaar heeft mij veel energy gegeven om zaken anders aan te pakken en ik ga daarom graag nog een keer. Gelijk een stok achter de deur om voor die tijd mijn diensten duidelijker als producten vorm te geven op mijn nieuwe website. En natuurlijk kijk ik er naar uit om te netwerken en oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Hallo,
Ik begeleid vrouwen naar een optimaal vitaal leven. Waarbij ik hen coach op het gebied van de fysieke, mentale, sociale en spirituele facetten van hun leven.
Het is mijn passie vrouwen hun eigen kracht te laten (her)vinden en vandaaruit hun eigen passie te kunnen (her)ondekken. Ik richt mij hierbij m.n. op hoog gevoelige vrouwen die zichzelf zijn verloren door de veelheid aan taken die zij op zich hebben genomen. Waardoor zij oververmoeid zijn geraakt en moeite hebben met het herkennen wat zij zelf nu willen.

Tijdens de komende Business Bootcamp zou ik graag in contact komen met andere ondernemers die ook een passie hebben in het begeleiden van vrouwen net als ik. Het lijkt mij fijn wanneer we van elkaar op verschillende gebieden kunnen leren, ispireren en motiveren. Wil je mij ook graag ontmoeten? Stuur mij dan gerust al een email via mijn webstite.
Mijn grootste uitdaging op dit moment is het creëren van een constante klantenstroom.

Marian Bosma
6 years ago

Hallo Donna,

Graag kom ik met jou in contact om te zien of we elkaar kunnen aanvullen. Ik heb een online cursus om diabetes type 2 te verminderen en zelfs te voorkomen. Het risico op diabetes 2 stijgt sterk boven het veertigste levensjaar, ook voor vrouwen.

Groet, Marian

Géra Nieuwenhuis
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Hallo Marian,

Mooi dat jij met gezondheid van mensen bezig bent, erg belangrijk. Ook ik werk met de gezondheid, zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, van mensen. Ikzelf doe Electroacupunctuur en Bioresonantie. Daarnaast heb ik een business met hoogwaardige Aloë Vera producten waaronder gel om te drinken. Inmiddels heb ik meerdere mensen die zeer goede ervaringen hebben, ook met mensen die diabetes hebben.

Ik zou graag van het weekend even met je kletsen.

Géra Nieuwenhuis
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Hallo Marian en Donna,

Mooi dat jij met gezondheid van mensen bezig bent, erg belangrijk. Ook ik werk met de gezondheid, zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, van mensen. Ikzelf doe Electroacupunctuur en Bioresonantie. Daarnaast heb ik een business met hoogwaardige Aloë Vera producten waaronder gel om te drinken. Inmiddels heb ik meerdere mensen die zeer goede ervaringen hebben, ook met mensen die diabetes hebben.

Ik zou graag van het weekend even met je kletsen.

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago

Heel herkenbaar, ik ben moeder en hooggevoelig en was mezelf volledig kwijtgeraakt en wist totaal niet meer wat ik zelf nou eigenlijk wilde. Mooi werk heb je!
Ik ben health coach en ik richt me op moeders en moeders die ondernemen. Ik wil graag een gezonde levensstijl toegankelijk maken zodat het in een druk gezinsleven past.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Matthea Osinga

Hey Matthea, ik ben al op je website gaan kijken en zie dat deze in het Engels is.
Waarom heb je deze keuze gemaakt?
Wie weet spreken we elkaar tijdens de komende Business Bootcamp
Veel succes!

Iris Maier
6 years ago
Reply to  Matthea Osinga

Ik reageerde al eerder, maar vergat nog mijn email adres te geven, zodat we misschien iets kunnen afspreken. Het zal zo druk zijn, dat de kans dat we elkaar toevallig ontmoeten daar op de Business Bootcamp misschien wat klein zijn… vandaar: iris@devoedzamekeuken.nl

Bert Mol
6 years ago

Ik ondersteun bedrijven met professionele, krachtige teksten voor websites, magazines, brochures, enzovoort. Teksten, die bedrijven helpen beter zichtbaar te zijn en bijdragen aan een hogere omzet.

Met 35 jaar ervaring in de dagblad- en bedrijfsjournalistiek kun je vertrouwen op de kennis en kunde van Tekst op Maat. Doorvragen tot de kern van de zaak, goed luisteren en het schrijven van pakkende teksten zijn mij op het lijf geschreven.

Ik voel me met name betrokken bij bedrijven die zich richten op het winnen van duurzame energie: producenten, leveranciers en installateurs van zonnepanelen, windmolens, et cetera. Ik ben ervan overtuigd dat commercieel succes en bijdragen aan een schoner milieu hand in hand kunnen gaan.

Ik kom graag in contact met bedrijven die, net als ik, geloven in een duurzame samenleving en hun kernactiviteiten daarop (willen) richten.

Barbara Groeneveld
6 years ago

Ik ben filmmaker met een goed oog&oor voor verhalen van mensen. Ik maak ondernemersportretten en documentaires: Deel jouw verhaal en inspireer anderen.

Lise Geers
6 years ago

Hallo Barbara,
Wij willen voor onze website een pakkende film van ongeveer 1 1/2 minuut maken waarin we vertellen over ons unieke kindergereedschap. Kernwoorden: kinderen, creativiteit, a new experience, storytelling.

Barbara Groeneveld
6 years ago
Reply to  Lise Geers

Hoi Lise,
Wat een leuk bedrijf hebben jullie. Mooi gereedschap waarmee je kinderen serieus neemt, waar ze echt mee aan de slag kunnen. Ik maak heel graag samen met jullie een mooie film.

Lise Geers
6 years ago

Dan lijkt het me leuk om elkaar volgend weekend te ontmoeten!

Jozee Aardenburg
6 years ago

Ik zou het leuk vinden om met jou van gedachten te wisselen.

Barbara Groeneveld
6 years ago

Hoi Jozee,
Lijkt me fijn, als het tijdens de Boot Camp niet lukt kunnen we ook afspreken via info@zegfilm.nl

Stefan Alfons
6 years ago

Barbara, graag wil ik met jou hierover hebben

gr. Stefan Alfons

Barbara Groeneveld
6 years ago
Reply to  Stefan Alfons

Hoi Stefan,
Lijkt me een goed plan, laten we elkaar treffen op de Boot Camp, of anders bellen we binnenkort?
Ben ook bereikbaar via info@zegfilm.nl

Jacqueline Vlug
6 years ago

Wat leuk om een collega filmmaker te ontmoeten. Zou graag kennis met je maken.

Barbara Groeneveld
6 years ago

Lijkt me leuk, laten we elkaar opzoeken tijdens de Busines Bootcamp! Klopt het trouwens dat ik op je site geen filmpjes kan zien? Probeerde het op safari en Google Chrome maar kreeg bij geen van beiden beeld..

Jacqueline Vlug
6 years ago

Ik heb inderdaad nog geen filmpjes op mijn website maar heb wel een paar filmpjes bijna klaar. Alleen nog de muziekrechten regelen. Komende week wil ik de eerste filmpjes op mijn website hebben.

Jan Boesten
6 years ago

Hoi Jacqueline,

Ben nog op zoek naar iemand om in mijn bedrijf mee te draaien.
Zoek dus samenwerking. Kijk even naar mijn filmpjes op mijn site (Introducing Gallery heet mijn bedrijf).
Wie weet.
Ik zoek een creatieve duizendpoot… 🙂
Groet, Jan

Christophe Dierckx
6 years ago

Hoi, mijn naam is Christophe Dierckx. Vorig jaar heb ik EenBeterPlan opgericht.
-Ik help mensen naar een gewenste staat/doel dmv hypnose en coaching.
– Ik wens andere ondernemers te ontmoeten die geloven dat een goed verdienmodel het resultaat is van de klant efficiënt te dienen.
– mijn grootste uitdaging is mezelf goed offline/online in de markt te zetten.

Marcha van Haaften
6 years ago

Mijn naam is Marcha van Haaften en mijn bedrijf heet B-Fit4Business. Met B-Fit4Business werk ik actief aan het verbeteren van de gezondheid van werknemers. Ik ben afgestudeerd als diëtiste en richt mijzelf daarmee op een gezonde, verantwoorde leefstijl (waarbij ‘zondigen’ zeker ook mag en kan!). Werknemers met een gezonde leefstijl verzuimen minder, zijn vitaler en beter inzetbaar. Interessant dus voor de werkgever.

Graag wens ik ondernemers ontmoeten waarmee ik samen zou kunnen werken aan gezondheid of waarvoor ik iets zou kunnen betekenen op dit gebied. Mijn grootste uitdaging voor dit moment is het duidelijk op de kaart zetten van mijn bedrijf.

Ik zie ernaar uit om jullie allen te ontmoeten!

Marian Bosma
6 years ago

Beste Marcha,

Ik heb een online cursus om diabetes type 2 te verminderen en zelfs te voorkomen. Ik spreek jou graag over jouw visie op de behandeling van diabetes, welke stroming jij volgt. En ben benieuwd in welke regio je werkt ivm mogelijke samenwerking.

Groet, Marian

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago

Gaaf! Zo belangrijk, gezonde en fitte werknemers

Stefan Alfons
6 years ago

Hallo Marcha, dat staat ook op mijn verlanglijstje. Ooit een paar bedrijven benaderd, wil ik graag weer oppakken. Zullen we een afspraak maken?

gr. Stefan Alfons

Arineke Elsenaar
6 years ago

Ik help teamleiders hun ‘hoofdpijndossiers’ op te lossen en te voorkomen. Ik ben ‘de conflictmakelaar voor uw organisatie’
Daarnaast run ik een bed& breakfast.

Voor deze aktiviteit zoek ik een WordPress specialist die mijn website up to dat kan houden.

Ivy Raktoe
6 years ago

Hallo Arineke, ik help je graag met een van mijn contacten voor je website en ik wil graag meer weten over bed & breakfast!

Niek Sjaardema
6 years ago

Hallo Arineke,
Ik las dat je een WP specialist zoekt.
Kan ik je helpen?

Neem dan even contact me op op de Business Bootcamp (of eerder) via 0651074117 of linkedIn.
Groetjes

Bas de Groot
6 years ago

Hoi,

Ik geef training in veiligheid en persoonlijke effectiviteit.

De Historische Europese Krijgskunst pas ik rechtstreeks toe voor het effectief verdedigen van jezelf en anderen. De principes achter deze krijgskunsten combineer ik met moderne wetenschap in effectiviteitstrainingen voor het dagelijkse leven: onder andere ‘stressbeheersing’ en ‘doelgericht handelen’.

Erg leuke en effectieve trainingen vanuit een zeer boeiend en vooral menselijk perspectief.

Jozee Aardenburg
6 years ago
Reply to  Bas de Groot

Ik zou het heel leuk vinden om eens met je van gedachten te wisselen.

Laurence Verwee
6 years ago

hallo!
Droom je al een tijdje van je eigen boek om je business te boosten? Ik help je graag verder en schreef er net een boek over ‘Geen excuses meer’ ‘Hoe word je een succesrijk auteur in 7 stappen’.

Mijn grootste uitdaging is mijn zichtbaarheid stimuleren. Ik schrijf er ook over in mijn boek waarin ik aantoon op welke manier je je angsten, unieke levensweg en twijfels kan integreren in je schrijfproces en boek. Uiteraard staat er ook een praktisch stappenplan in dat stoelt op meer dan dertig jaar ervaring in het vak.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten en je antwoorden te geven zodat je volgende stappen kan zetten naar jouw diepste verlangen!

Jozee Aardenburg
6 years ago

Ik zou het leuk vinden om je te koppelen aan een vriendin die al bijna klaar is om haar boek op de markt te brengen..

Hans J. Diks
6 years ago

Zal Leuk zijn jou te ontmoeten. Ik ben namelijk van plan om een aantal e-boekjes uit te geven m.b.t. “haarproblemen”. Ik barst van de content. Nu nog aan de man brengen.

Gegroet, Hans

Anneke van der Sar - van Vliet

Hallo Laurence,

Ik sta wel open voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Anneke van der Sar – van Vliet

Martien Van Berckelaer
Martien Van Berckelaer
6 years ago

Dag Laurence,
Ik hoorde van jou via mijn vriendin Danielle Moens en zou je graag heel graag ontmoeten op de Business Bootcamp om één en ander met jou te bekijken Hartegroet Martien

Stefan Alfons
6 years ago

Hallo Laurence, graag wil ik met jou hierover in contact komen

groetjes Stefan Alfons

Francis Keek
6 years ago

Hoi Laurence super leuk jou weer te zien!

Laurent D'Haeseleer
6 years ago

Ik heb al een Business Bootcamp gevolgd maar wil graag meer weten. Ik heb gekozen om producten te maken die niet in onze webwerpmaatschappij thuishoren. Ik bedoel handgegemaakt vulpennen en Rollerballs. Zaken die kwalitatief gemaakt worden en duurzaam zijn door aarde van de Houtkeuze , plating en afwerking.

Daarbuiten maak ik ook website in Joomla en wordpress als beroep. Mijn focus is nu om mijn firma Luxpen in de aandacht te brengen en zoek wegen voor bekendheid en hoe aanpakken. Het product is oké, nu nog aan de man brengen.

André Gruisen
6 years ago

Hoi Laurent,

Ik heb interesse in wat je maakt. Neem je een paar pennen mee, die wil ik zien en misschien wel kopen !
Zoek me op , spreek me aan !!

Laurent D'Haeseleer
6 years ago

Ik wil graag schoonheid brengen in deze wereld door hangemaakte kwalitatieve vulpennen en luxe schrijfwaren te maken.

Ik kom graag naar de Business Bootcamp om dat mee in de wereld te zetten. Spreek me gerust aan en alle tips zijn welkom…

Weg van de wegwerpmaatschappij en terug naar zaken die mooi, degelijke en een leven lang meegaan.
Laurent

Ivy Raktoe
6 years ago

Leuk je even te spreken, Laurent!

Wieteke Opmeer
Wieteke Opmeer
6 years ago

Hoi Laurent,

Wat een mooi streven! ik ben product ontwerpster die op een zo milieu en mensvriendelijk mogelijke manier alles vormgeeft.

Ik werk zelf vaak met hout en snijd vaak met hand allerlei bijzondere houtsoorten. Misschien kunnen we eens iets voor elkaar betekenen! Lijkt me interessant je te spreken tijdens de Business Bootcamp dagen!
groet,
Wieteke

Wanda Klomp
6 years ago

Hoi allemaal,

Ik ben Wanda Klomp en ik ben een empowerment coach voor vrouwen EN honden. Met mijn achtergrond in life coaching, energiewerk en hondentrimmen ben ik 5 jaar geleden begonnen met het geven van trimworkshops voor vrouwen die hun eigen Labradoodle of Waterhond wilden leren trimmen en dat doe ik nog steeds, maar inmiddels zie ik in dat honden en mensen dezelfde basis voorwaarden nodig hebben om een gelukkig en vervullend leven te kunnen leiden.

Via Incredible You Coaching help ik ambitieuze vrouwen en vrouwen die meer uit hun leven willen halen, meer rust, vrijheid, overvloed en vreugde in hun leven te brengen door te ontdekken wat echt bij ze past en het leven te creëren waar ze echt blij van worden.
Ik gebruik hierbij hun hond als spiegel, maar coach ook vrouwen zonder honden.
Ik gebruik coachingstechnieken, lichaamswerk en energiewerk om lichaam, geest, hart en ziel in balans te brengen.

Daarnaast empower ik honden door ook bij hun lichaam en geest in balans te helpen brengen, waardoor veel gedragsproblemen zichzelf oplossen (en uiteraard betrek ik de vrouwtjes hier ook bij, want zij maken het verschil).

Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met ondernemers die zich op dezelfde doelgroepen richten met een aanvullende dienst. Om te sparren en te kijken hoe we elkaar wellicht verder kunnen helpen (en als daar een uitgever tussen zou zitten die mijn boek ideeën zou kunnen helpen realiseren zou dat helemaal geweldig zijn)

Heel graag tot 25 juni!

Mathilde Wansdronk
6 years ago

ZIJ MAKEN HET is de site van vrouwen die hun vak verstaan.

Klanten kunnen bij ZijMakenHet naar een vakvrouw zoeken. Zoeken en vinden is voor klanten gratis.

Vakvrouwen kunnen lid worden
De website van ZijMakenHet is een databank (en netwerk) van vakvrouwen. Deze site wordt dé vindplek van vrouwelijke ondernemers. Waarom? Omdat vakvrouwen nu nog te weinig zichtbaar zijn.
Dat kan beter. Dat moet beter. Dat wordt beter.
Sluit je aan als vakvrouw bij ZijMakenHet en word gezien.

Kijk bij Lid-Worden voor de nu lopende kortingsactie!

Ivy Raktoe
6 years ago

Een aanrader!

Marjolijn Willemsen
6 years ago

Leuk je hier te ontmoeten, al voor de Business Bootcamp! Mijn naam is Marjolijn Willemsen. Vanuit mijn passie gezonde voeding voor het hele gezin (met name voor kinderen) ga ik dit jaar starten met online trainingen voor gezinnen die graag willen dat hun kinderen gezonder, gevarieerder en meer gaan eten. Ik zet dit op met een voedingscoach voor de inhoud en ik zelf doe de online marketing + voeg mijn waardevolle ervaringen toe vanuit mijn eigen gezin.

Ik zou graag mensen willen ontmoeten met wie ik een partnership kan aangaan omtrent deze trainingen. Mensen die dezelfde doelgroep bedienen (gezinnen met kinderen tussen de 0 en 12 jaar) en die wellicht een stuk kennis kunnen inbrengen van hun eigen vakgebied, die ook een raakvlak met (gezonde) voeding heeft.

De website is momenteel in de maak, evenals de trainingen. Het doel is om dit volgende maand gereed te hebben. Ben super benieuwd naar de bootcamp en ik vetrouw erop dat ik heel veel ga leren!

Groet Marjolijn Willemsen

Sandra Lakebrink
6 years ago

Hallo Marjolijn,
Ik doe momenteel een acquisitie opdracht voor een bedrijf wat al een compleet voedingsplan heeft uitgewerkt voor kinderen (naast dat voor volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking).
Ben je geïnteresseerd om daar meer over te weten?
groeten,
Sandra

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago

Hoi Marjolijn! Leuk, dit raakt ook mijn passie. Ik ben health coach en richt me op moeders en moeders die ondernemen. Ik heb lang getwijfeld of ik me op kinderen zou richten omdat ik het zo belangrijk vind dat kinderen een goede start meekrijgen waar ze hun hele leven profijt van gaan hebben.

Toch heb ik voor m’n andere passie, moeders gekozen. Ik redeneer zo: als de moeder gezond eet, meer energie heeft, geeft ze een goed voorbeeld naar haar kinderen en heeft ze ook energie om een gezonde levensstijl in het gezin in gang te zetten of vol te houden 🙂 Leuk je om je te ontmoeten.

Iris Maier
6 years ago
Reply to  Matthea Osinga

Ik richt me als health/food educator ook op moeders en je gaat op het Business Bootcamp waarschijnlijk ook leren dat je je niet op kinderen moet richten, kinderen zijn nooit je doelgroep, omdat het altijd de ouders zijn die uiteindelijk de producten afnemen, tenzij het natuurlijk om grote kinderen gaat die zelf hun geld te besteden hebben.

Lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Stefan Alfons
6 years ago

Hallo Marjolijn,

lijkt me geweldig om met jou hierover te brainstormen. past helemaal in mijn gedachtengoed… gezondheid, online marketing, samenwerking

mvg Stefan Alfons

Carolien van der Blonk

Hoi Marjolijn,
Jouw plannen spreken me aan. Ik heb een startende praktijk waarin ik vrouwen begeleid om letterlijk en figuurlijk hun gewicht los te laten. Waarbij voor mij de nadruk ligt op het ontspannen met eten leren omgaan, dus minder obsessief met lichaam en gewicht bezig zijn.

Ik doe dit vanuit mijn eigen achtergrond van 30 jaar lijnen en jojoën. Een goede gezonde start in een gezin geeft kinderen al een voorsprong in gezonde gewoontes, super belangrijk vind ik.

Ik ben benieuwd naar de manier waarop je op het gedrag van mensen gaat sturen. Ik hoop je te spreken!
groetjes,
Carolien

Iris Maier
6 years ago

Hi Marjolijn!
Het lijkt me erg leuk jou te ontmoeten op het Business Bootcamp, want het lijkt erop dat je aardig in mijn richting bezig bent met je compagnon samen!

Mijn doelgroep is ook gezinnen, of eigenlijk meer precies: moeders en ik ben ook bezig met voeding en gezondheid en ben ik van plan om verschillende programma’s in die richting te ontwikkelen. Ben nog aan het onderzoeken wat het beste aansluit bij mijn doelgroep. Mijn expertise op het moment is fermentatie, daar geef ik soms ook workshops over.

Ingeborg Mooiweer
6 years ago

Ik ben de coach die gevoel en verstand verbind. Ik help mensen die vastgelopen zijn , ver van hun gevoel vandaan, in hun hoofd leven en merken dat dat op den duur niet werkt en waar ze wat aan willen doen.
Ze kunnen privé en zakelijk zo in de knoop zitten dat er geen gevoel meer is voor iets maar wel altijd blijven doorgaan. Mensen die veel van zichzelf vragen, de lat hoog leggen en perfectionistisch zijn.
Mijn kracht is snel tot de kern van het probleem te komen en gevoel en verstand weer te verbinden.

Ingeborg mooiweer
6 years ago

Wie ik graag wil ontmoeten 25-26 juni zijn andere ondernemers die ook willen samenwerken, ik ben coach, yogadocente en reikimaster en heb veel ervaring als manager voordat ik begon met mijn eigen bedrijf .

Marian Bosma
6 years ago

Beste Ingeborg,
Graag heb ik een kort gesprek met jou over de ontspanningskant van jouw werk. Wat kun je voor anderen betekenen op het gebied van leren ontspannen? En in welke regio werk je?

Groet, Marian

Wendy Mulder-Van Doorn
Wendy Mulder-Van Doorn
6 years ago

Beste Ingeborg,

Graag wil ik je ontmoeten deze Business Bootcamp die pas mijn eerste is. Ik heb als ondernemer nog geen ervaring, maar ben sinds drie jaar bezig op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1 en 2, aura en chakra healing, Mindfulness en meditatie. Momenteel studeer ik voor reiki master en life coach en wil ik graag met jou in contact komen en even praten over hoe ik dit zou kunnen omzetten in actie…. een warme groet, Wendy Mulder

Simone Hiemstra | assisteermij.nl
Simone Hiemstra | assisteermij.nl
6 years ago

Als virtueel/persoonlijk assistent ontzorg ik trainers, coaches en adviseurs door werkzaamheden op het gebied van dagelijks management, communicatie en verkoop uit handen te nemen en daar waar mogelijk te automatiseren en te structureren. Het vak wat zij uitoefenen inspireert mij.

Ik vind het heerlijk om dát werk uit handen te nemen waar mijn opdrachtgever geen tijd voor heeft of geen tijd voor wil maken en zo samen aan een succesvol bedrijf te werken. Ik hoop tijdens de Business Bootcamp nog meer te leren over de ondernemersmindset en zo inspiratie te krijgen voor het verder uitbouwen van mijn zichtbaarheid.

Sandra Lakebrink
6 years ago

Hallo Simone,
Het lijkt me fijn om eens van gedachten te wisselen met jou over hoe jij de ondersteuning van bedrijven aanpakt.
Lijkt dat je wat?
groeten,
Sandra

Simone Hiemstra | assisteermij.nl
Simone Hiemstra | assisteermij.nl
6 years ago

Hai Sandra,

Ik sta altijd open voor het uitwisselen van gedachten. Met welk doel wil je met mij in gesprek? Ik zie dat je zelf bedrijven ondersteunt op het gebied van acquisitie?

Groet, Simone

Francis Keek
6 years ago

Hi Simone leuk je daar te zien!

Simone Hiemstra | assisteermij.nl
Simone Hiemstra | assisteermij.nl
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Ha Francis! Wederzijds!

André Gruisen
6 years ago

Hoi Simone,

Ik zoek nog een VA ! help me, mail me, bel me zoek me op bij Business Bootcamp; zoek mijn site op Holistisch bouwadvies Zicht !

Graag tot Business Bootcamp.

Simone Hiemstra
Simone Hiemstra
6 years ago
Reply to  André Gruisen

Beste André,

Ik zie nu pas je bericht. Zelf heb ik op dit moment helaas geen uren meer beschikbaar maar check vooral de VA club exclusive voor goeie VA’s. Mochten we elkaar kunnen vinden dit weekend dan kan ik je er meer over vertellen!

Sandra Lakebrink
6 years ago

Hallo allemaal.
Ik ben Sandra Lakebrink en run met mijn compagnon Anet Guichelaar samen het bedrijf Drentse Diepte.

We bieden telefonie diensten aan:
* telefoondienst (telefoon opnemen evt. met agendabeheer)
* telefonische acquisitie (koud en lauw voor diverse bedrijven)
* Propositie & Acquisitie training (1 hele dag 1-op-1 training op locaties in heel Nederland aan ZP-ers, MKB-ers of sales afdelingen die een BOOST kunnen gebruiken)

Ik zou graag ondernemers ontmoeten die ondersteuning kunnen gebruiken in hun acquisitie.

Daarnaast vind ik het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te sparren met ondernemers over het ondernemerschap. (PR, marketing, van alles eigenlijk)

Tot ziens de 25e juni.
Groetjes,
Sandra

Francis Keek
6 years ago

Hoi allemaal,

Ik ben Francis Keek en werk sinds januari 2014 als Virtueel Assistent. Ik richt me op trainers en coaches en ondersteun hen met hun online trainingen. Ook heb ik zelf een online training gemaakt om andere ondernemers te leren hoe ze een online trainingsomgeving voor hun klanten kunnen maken.

Ik heb erg veel zin in de Business Bootcamp! Mocht je iets willen weten over content dripping of content builders hoor ik het graag. Anders tot de 25ste!

Marian Bosma
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Hallo Francis,

Ik heb al een online training, maar ben nooit te oud om te leren. Ik kom graag even in gesprek met jou.

Groet, Marian

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Hallo Francis, graag maak ik kennis met je tijdens de Business Bootcamp!

Francis Keek
6 years ago
Reply to  Ivy Raktoe

Hi Ivy wie weet zien we elkaar! Wat doe jij? Groetjes Francis

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Interessant! Ik wil ook (liefst dit jaar nog) een online training aanbieden

Francis Keek
6 years ago
Reply to  Matthea Osinga

Leuk Matthea, Wat wil je aanbieden? En weet je al hoe? Misschien even over praten tijdens de bootcamp? Groetjes Francis

Martien Van Berckelaer
Martien Van Berckelaer
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Schrijf jij ook trainingen uit voor anderen, ik wil je zeker eens ontmoeten? Hartengroet Martien

Francis Keek
6 years ago

Hoi Martien, Wat bedoel je met schrijf jij uit? Ik maak geen content maar ik richt online trainingsomgevingen in. Misschien elkaar even opzoeken?
Groetjes Francis

Stefan Alfons
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Hallo Francis,

Ik kom graag in contact met jou .

Gr. Stefan Alfons

Francis Keek
6 years ago
Reply to  Stefan Alfons

Hoi Stefan, laten we elkaar opzoeken tijdens de Business Bootcamp! Groetjes Francis

Iris Maier
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Hi Francis,

Ook ik kom graag met je in contact! Ik kan nog wel geen VA betalen, maar wie weet in de toekomst!

Lise Geers
6 years ago
Reply to  Francis Keek

Hallo Francis,

Ik zou graag meer willen weten over het maken van een online trainingsomgeving. Kan ik je ontmoeten?

Groet,
Lise

Agnes van Goolen
Agnes van Goolen
6 years ago

Hi all!

Wat leuk om jullie hier al te ontmoeten. Mijn naam is Agnes van Goolen en ik ben Personal Business Coach. Ik help onderneemsters o.a. ontdekken wat hun unieke talenten en mogelijkheden zijn en help ze om deze om te zetten in diensten waarmee hun bedrijf succesvol wordt. Dat doe ik nu in 1-op 1 trajecten, maar om meer impact te hebben en meer prachtige onderneemsters te ondersteunen, ben ik bezig met het ontwikkelen van een online programma.

Ik weet zelf als geen ander dat de combinatie van persoonlijke ontwikkeling én marketing én ondernemersvaardigheden belangrijk is om als ondernemer te slagen en dat wordt de basis van het programma. Zo wil ik met mijn unieke programma de brug slaan tussen de verschillende facetten van het ondernemerschap. Zodat je als onderneemster echt kunt groeien en ontwikkelen en je bedrijf op die manier met je mee groeit. Van bedrijfje naar bedrijf!

Tijdens de Business Bootcamp wil ik graag:
– Gepassioneerde onderneemsters ontmoeten die willen groeien met hun bedrijf maar die niet weten waar te beginnen, of die twijfelen aan zichzelf en daardoor geen stappen nemen.
– Ideeën opdoen om mijn eigen bedrijf een boost te geven, maar die ik ook kan inzetten in trajecten met klanten.
– Een boost voor mijn business ervaren die me nog meer vleugels geeft en me laat stralen als geen ander.

Wil je niet wachten tot 25 juni en me nu al beter leren kennen? Volg me dan op Facebook: agnesvangoolencoachingentraining

Ivy Raktoe
6 years ago

Ik heb een leuk idee! Graag spreek ik je even tijdens de Business Bootcamp.

Martin Kleijweg
6 years ago

Hoi, Agnes,

Ik spreek je graag op de Business Bootcamp.

Stefan Alfons
6 years ago

Hallo Agnes, Wil je alleen onderneemsters spreken? Als je ook met mannen van gedachten wilt wisselen, hou ik mij aanbevolen.

Groetjes Stefan

Evelyn Beenders
6 years ago

Hoi allemaal,
Ik ben Evelyn Beenders en werk sinds 2010 als vitaliteitsmanager. Ik adviseer en organiseer diverse activiteiten voor organisaties om de medewerkers langer duurzaam inzetbaar aan het werk te houden.

In maart heb ik mijn eerste Business Bootcamp bijgewoond. MEGA-inspirerend.
Ik heb weer veel zin om deel te nemen aan de Business Bootcamp.

Wellicht dat ik je spreek tijdens deze dagen, maar mocht je nu al vragen hebben, hoor ik het graag.

Groetjes Evelyn Beenders

Marian Bosma
6 years ago

Hallo Evelyn,

Ik spreek je graag tijdens de Business Bootcamp om een beter idee te krijgen wat je doet. Wellicht ben je een goede aanvulling op mijn online cursus.
* Wat doe je precies
* Wat is jouw regio

Groet, Marian

Monique Wakelkamp
6 years ago

Dag Evelyn,

Duurzaam inzetbaar houden van medewerkers; dat is waar ik helemaal achter kan staan. Met Geen Ruzie op het Werk hoop ik leidinggevenden en HR professionals te leren hoe je ruzie kunt voorkomen, of, als de routes te ver uiteen lopen, respectvol uit elkaar te gaan. Graag ontmoet ik je tijdens de Business Bootcamp.

Angelique Wittenbernds

Hallo Evelyn,

Ook ik hou me bezig met DI, maar dan op het gebied van PSA. Ongewenst gedrag, pesten, werkdruk en werkstress.
Het zou leuk zijn je te ontmoeten. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

groeten Angelique

yashar ligtermoet
6 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Yashar Ligtermoet en ben sinds eind 2015 hypnotherapeut. Mijn voornaamste doel als therapeut is om mensen van verslavingen , zoals; roken, alcohol, gokken e.d. zo effectief en zo snel mogelijk , af te helpen, de 1 op 1 hypnose sessies wil ik uitbreiden met online en offline tools, zoals, subliminal brainwave entrainment en meta-hypnose om mensen nog sneller te kunnen helpen.

Tot nu toe doe ik alles zelf (hypnose sessies, website bouwen, SEO, advertising en het opnemen van de hypnose en subliminal cd’s/ MP3’s), daardoor heb ik nog veel te leren, maar ben zeer benieuwd hoe anderen dit aanpakken binnen hun (eigen) onderneming.

Ik heb erg veel zin de Business Bootcamp, tot 25/ 26 juni allemaal!

Minjon van Zoest
6 years ago

Ik ben Minjon van Zoest en ik begeleid mensen die een verlies hebben meegemaakt om weer grip op hun leven te krijgen. Ik ben al eerder bij wat trainingen van Nisandeh geweest, maar steek er iedere keer weer iets van op. En ik kom er in een heerlijke creatieve vibe. Dus bij deze laatste Business Bootcamp wil ik echt bij zijn! Zijn er nog meer rouwbegeleiders?

Machteld Hoekzema
Machteld Hoekzema
6 years ago

Beste Minjon,

Bijzonder beroep heb je. Ik ben geen rouwbegeleider, maar als geestelijk verzorger in een verpleeghuis kom ik zeker verlieservaringen van ouderen tegen.

Ik ben nu bezig met het starten van Begeleiding met bezieling, waarbij ik mij (in het bijzonder) richt op ouders met opgroeiende kinderen die hun kind graag iets mee willen geven op hun levensweg aan waarden, spiritualiteit en zingeving. Ook ben ik er voor mensen die behoefte hebben om te onthaasten (stiltewandelingen oa.) of die worstelen met levens- en zingevingsvragen.

Ben benieuwd hoe jij in contact komt met je klanten. En wat maakt dat ze een professional willen inzetten.

Tot ziens op de Business Bootcamp!

Hartelijke groet,
Machteld Hoekzema

Riënne Wopereis
6 years ago

Beste Machteld,

Net zoals ik hierboven bij Minjon schreef. Ik kom graag in contact met mensen die ook te maken hebben met afscheid nemen, in alle facetten. Ik ben fotograaf. Met als specialisme ‘mensen met een jaartje meer’. Op dit moment volg ik een opleiding tot afscheidsfotograaf. Ik zou het waardevol vinden eens kennis te maken en van gedachten te wisselen.

Hartelijke Groet,

Riënne Wopereis

Riënne Wopereis
6 years ago

Beste Minjon,

Ik ben geen rouwbegeleider maar wel bezig met het vastleggen van een herinnering. Ik ben fotograaf en
ik volg op dit moment een opleiding tot afscheidsfotograaf.
Kom graag met mensen in contact die in de wereld van afscheid nemen werkzaam zijn.

Groet,

Riënne Wopereis

Anne Buiskool
6 years ago

Hallo, aan iedereen
Mijn naam is Anne Buiskool en ik help ouders om respectvol te scheiden en te blijven na de scheiding. Als mediator, K.I.E.S. COACH (Kind In Echtscheiding Situatie) richt ik me op ouders die van te voren kunnen zeggen dat ze het “goed” willen doen voor hun kinderen én ook voor elkaar. Jezelf, de kinderen en de ander een mooi leven gunnen is de basis van goede samenwerking als ouders en een zegen voor de kinderen. De stap van partners naar samenwerkende ouders help ik zetten. Van het hele scheidingsproces t/m lang daarna. Met alles wat er speelt aan emoties, gevoelens en “niet weten” Inclusief het Juridische, zakelijke deel dat door mijn collega mediator wordt gedaan.
Op goedgescheidenouders.nl kun je me vinden.

Ik ben bij heel wat Business Bootcamps geweest en heb een groot deel van de betaalde trainingen gedaan. Ik ben ongelofelijk gegroeid, als ondernemer en als mens. Met een immens netwerk nu op weg om ook on line en met mijn e-book: hoe vertellen we het aan de kinderen” nog meer ouders en kinderen te helpen in deze, vaak moeilijke situatie.

Het laatste business bootcamp…een feestje dus! Daar wil ik bij zijn. De mensen die ik tijdens dit Business Bootcamp wil ontmoeten zijn collega’s (mediators, kindercoaches, scheidingsbemiddelaars enz.) om naar door te verwijzen en mee samen te werken. En ouders die al gescheiden zijn + kinderen van gescheiden ouders voor het invullen van een enquête. Er zijn 2 enquêtes. De enquete over het moment van vertellen aan de kinderen en een algemene enquête.
Ik zie er naar uit om vele bekende en onbekende mensen te ontmoeten. Dankbaar voor wat Nisandeh Neta en Vered Neta in de wereld hebben gezet.

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne, spreek me aan, ik kan je in contact brengen met collega’s.

Jet Sichterman
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne, wat een mooi werk dat je doet! Je staat bij voorbaat al op het lijstje mensen dat ik hoop tegen te komen! Ik ben kinderpsycholoog en support de sociale en emotionele ontwikkeling van expat kinderen. Ook bij expats komen regelmatig scheidingen voor, die naast de normale al vaak moeizame interacties vaak ook nog voor extra problemen zorgen. Reden genoeg dus om daar eens over van gedachten te wisselen!

Jozee Aardenburg
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Wat mooi om te lezen dat jij er al zoveel mee bereikt hebt! Ik zou het leuk vinden om je te ontmoeten

Anne Buiskool
6 years ago

Ja, Jozee, ik zou het ook leuk vinden om jou te ontmeoten. Je hebt een mooie website!

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Mooi werk heb je. Er zijn zoveel kinderen die lijden onder een scheiding.

Marjanne Roodenburg
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Ik kom heel graag met je in contact. Ik zie als kindercoach veel kinderen die in de knel zitten met hun loyaliteit naar hun gescheiden ouders. Problemen op sociaal gebied, met leren en worstelingen met hun emoties zijn het gevolg.

Het zou geweldig zijn als ouders praktische handvatten krijgen om hun kinderen niet te belasten met hun onderlinge problemen en zich gesterkt voelen hierdoor.

Anne Buiskool
6 years ago

Hallo Marjanne, ja laten we elkaar ontmoeten.
Hartelijke groet Anne

Jan Boesten
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hoi Anne,

Gaan we elkaar dan eindelijk live ontmoeten….?

Groet, Jan

Irma Meinema
6 years ago

Beheersen van IT risico’s en informatiebeveiliging is mijn passie en mijn werk bij Durf IT. Daarnaast biedt ons bedrijf, samen met mijn compagnon, ook business intelligence diensten aan. Mijn naam is Irma Meinema en Durf IT bestaat nu drie jaar.

In die drie jaar heb ik voor landelijke retail bedrijven en financiële bedrijven mogen werken maar ik wil graag onze diensten ook aan andere en kleinere bedrijven uit andere branches aan willen bieden, echter heb ik daar nog geen sterk netwerk in. Ik denk bijvoorbeeld aan ondernemers die aan klanten willen laten zien dat hun diensten veilig zijn, zoals een eigen ontwikkelde app, websites die worden gemaakt, financiële diensten die worden aangeboden en andere IT security uitdagingen.

Ik heb zin in de Business Bootcamp! Wil je alvast eerder contact hebben dan kun je mij via mijn website bereiken en anders ontmoet ik je graag op de 25e.

Groet, Irma

Jan Raar
6 years ago
Reply to  Irma Meinema

Hoi Irma, ik zou je graag ontmoeten tijdens de Bootcamp. als startend adviesbureau op het gebied van privacy ben ik ook bezig met de vraag hoe je consumenten duidelijk kan maken dat een website veilig is. Zullen we afspreken om even kennis te maken?
Met vriendelijke groet, Jan

Ronald de Vos
6 years ago

Ik ben Ronald de Vos en ik ga op voor de derde keer Business Bootcamp. Maar ik heb ook al andere cursussen van Nisandeh gevolgd. Helaas zijn er weinig deelnemers die iets voor mij kunnen betekenen, omdat ik zeer lokaal werk.

Ik maak een magazine. Mijn doelgroep zijn de huishoudens in Krimpen aan den IJssel en mijn klanten zijn adverteerders. Die komen uit dezelfde omgeving. Toen ik de hele wereld als mijn klant zag verdiende ik niets, nu ik dit beperk tot een kleine regio groeit de omzet behoorlijk.

Heel veel is geleerd op de business bootcamp, daarnaast heb je nog wat extra’s nodig om succesvol te worden.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Ronald de Vos

Prachtig Marian,dat je je je zo specifiek op 1 probleem richt.
Ik ben benieuwd o.a.naar je online programma.
Ik stuurde je al een email om eens af te spreken.

Marian Bosma
6 years ago

Marian Bosma van Diabetesvrij leven.

Het is mijn missie om diabetes type 2 Nederland uit te helpen. Dat doe ik door advies te geven aan mensen met diabetes type 2 (suikerziekte) of met een hoog risico op diabetes type 2. Ik geef persoonlijk advies, online advies en voor de liefhebber heb ik een online cursus waarmee cursisten zelf aan de slag kunnen, in hun eigen tijd en tempo.

Mijn klanten zijn mensen met diabetes type 2 of mensen met een hoog risico op diabetes type 2. Een hoger risico hebben mensen:
* met een bolle buik (en niet zwanger)
* met een tailleomvang groter dan de heupomvang
* met overgewicht
* die te weinig kunnen of willen bewegen.

Ik zoek mensen die nog gewoon aan het werk zijn en geen tijd hebben om diabeet te zijn om die van hun diabetes af te helpen. Daarnaast zoek ik nog personal trainers en voedingsdeskundigen door het hele land om gezamenlijk mijn klant te ondersteunen.

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Ik ontmoet je graag!

Jozee Aardenburg
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

We weten sinds kort dat mijn man diabetisch type II heeft. Hij is 43 dus nog jong en aan het werk.. K ben benieuwd naar je informatie

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Gaaf! Ik ben benieuwd wat voor advies je geeft. Ik ben zelf health coach en ik ben ervan overtuigd dat veel gezondheidsproblemen met voeding en levensstijl geholpen of zelfs verholpen kunnen worden.

Anneke van der Sar - van Vliet
Reply to  Marian Bosma

Hallo Marian,

Ik hoor graag meer over jouw passie.

Met vriendelijke groet,
Anneke van der Sar – van Vliet

Stefan Alfons
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Super missie Marian, ik wil je hierin graag bijstaan. Zullen we een afspraak maken?

groet Stefan Alfons

Iris Maier
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Klinkt heel goed en ik ben benieuwd naar jouw programma! Lijkt me iig goed om elkaar te ontmoeten. Ik ben dan geen voedingsdeskundige, al zou ik dat wel graag worden, maar heb de tijd en het geld niet voor een opleiding. Maar wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen!

Monique Bronner
6 years ago

Mijn naam is Monique Bronner. Mijn bedrijf heet Dolphin-air. Dolphin-air is een reisorganisatie op het gebied van zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving.

Er zijn maar weinig plekken op de wereld waar je de kans krijgt om samen met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving te zwemmen. Eén van die magische plekken tref je in het zuiden van Egypte in de Rode Zee, vlakbij een rif, midden in het dolfijnengebied.

Hier heb je de gelegenheid te zwemmen en snorkelen tussen de dolfijnen. Deze dolfijnen (de spinner/langsnuitdolfijn) stralen enorm veel speelsheid, vreugde, vrijheid en liefde uit. Ook hebben zij een zeer helende kracht. Met hun sonar brengen ze ons in balans en kunnen zij energetische blokkades bij de mens opsporen en trillingen uitzenden welke helend werken. Dolfijnen stimuleren en herstellen ons natuurlijk evenwicht en brengen ons in balans.

Het zwemmen met dolfijnen maakt je blij en geeft je enorm veel energie en een intens gevoel van vrijheid. Ik zwem al een aantal jaren met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving. Het is niet te beschrijven wat zwemmen met dolfijnen met je doet. Dit moet je zelf ervaren. Ik kan je hierbij begeleiden.

Ivy Raktoe
6 years ago

Hartstikke leuk! IK wil wel meer weten hierover.

Jurriaan Omlo
6 years ago

Ik ben Jurriaan Omlo. Ik doe onderzoek naar uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken, zoals armoede, eenzaamheid, vrijwilligerswerk, discriminatie, seksuele diversiteit, integratie, opvoeden en opgroeien van jeugd en geweld in afhankelijkheidsrelaties. Ik ben gespecialiseerd in onderzoek doen naar wat nou echt werkt: wat levert een bepaalde training, workshop, coachingstraject, sociaal programma of een andere dienst op? Op basis van mijn onderzoek geef ik ook advies en verzorg ik lezingen.

Mijn opdrachtgevers zijn onder meer overheden, hogescholen,
kennisinstituten, zorg- en welzijnsinstellingen, belangen- en zelforganisaties en fondsen. Maar ik zou ook graag iets willen betekenen voor ondernemers die inzicht, kennis en advies willen over wat hun dienst succesvol maakt en hoe ze hun dienst eventueel kunnen verbeteren. Dit draagt niet alleen bij aan zelfinzicht en persoonlijke groei, maar het kan ook helpen om meer klanten aan je te binden.

Ik ontmoet hoe dan ook graag zoveel mogelijk mensen, ook mensen uit hele andere branches. Ik geloof dat we veel van elkaar kunnen leren. Bovendien kunnen nieuwe contacten soms tot onverwachte nieuwe kansen en ideeën leiden. Ik kijk er dan ook naar uit jullie te ontmoeten!

Jozee Aardenburg
6 years ago
Reply to  Jurriaan Omlo

Hi Jurriaan, dat klinkt heel interessant. Wij werken met een methode Conscious Discipline wat zich inmiddels heeft bewezen op scholen en KDV’s in de USA maar hier moeten we nog beginnen. Ik zou het heel leuk vinden om daar eens over van gedachten te wisselen. Ook ben ik heel erg benieuwd naar jouw informatie over opvoeden en opgroeien.

Marja Blok
6 years ago
Reply to  Jurriaan Omlo

Hoi Jurriaan, Ik heb nog geen account aangemaakt.. wilde eerst wat lezen en nu reageer ik toch.. Goed om te lezen over je onderzoek in en naar maatschappelijke vraagstukken.. Zou het leuk vinden je te ontmoeten. Van oorsprong help ik mensen met loopbaan, studiekeuze, coach, persoonlijke groei/ontwikkeling, bewustzijnsvragen. Wil na een rustig jaar, doorgaan met mijn praktijk. Iedereen is welkom en tegelijkertijd voel ik dat het tijd is voor een groep klanten waarvoor ik in het bijzonder veel kan betekenen gezien (levens)ervaring, affiniteit en maatschappelijke ‘zinvolheid, betekenis’. Zou het leuk vinden daarover in gesprek te komen met je…

Marian Bosma
6 years ago
Reply to  Jurriaan Omlo

Beste Jurriaan,

Graag ontmoet ik jou. Mijn expertise ligt op het gebied van het verminderen van diabetes type 2 in Nederland. Een groeiend maatschappelijk aandachtspunt.
Wellicht ken jij de ingang voor wetenschappelijk medisch onderzoek ter ondersteuning van mijn methode.

Groet, Marian Bosma

Petra Eshuis
6 years ago
Reply to  Jurriaan Omlo

Hallo Jurriaan,

Ben het met je eens…Laten we kennismaken en zien wat de toekomst te bieden heeft?

Jan de Blaeij
Jan de Blaeij
6 years ago

Hallo allemaal,
Samen met mijn vriendin Donna Hoogstraaten ben ik een bedrijf in de wereld aan het zetten in; “” Vitaliteit in verbinding met jezelf.””
Methodes die daarbij helpen zijn: Coachen, Creativiteit, eventueel behandelingen door Sensi, Voetreflex, Energetische werk, Reconection , Voeding en Beweging. Graag kom ik met gelijkdenkende in contact.

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Hallo Jan, in mijn netwerk heb ik contact die je wellicht interessant zou vinden? Ik hoop je te spreken.

Trudy Nabuurs
6 years ago

Ieder mens is uniek; in uiterlijk, ziel, ambitie, talenten en kwaliteiten. Maak dat zichtbaar!

Hoi allemaal,
Mijn bedrijf heet: Uiterlijke communicatie

Wanneer je uiterlijk hetzelfde communiceert als jouw dienst, product en inhoudelijke boodschap dan wek je vertrouwen bij je (potentiële) klant.
Laat je daarnaast ook zien wie jij bent als persoon en waar jij voor staat dan vergroot jij je gunfactor.

Wist jij dat beroepen, bedrijfshiërarchie, kwaliteiten maar ook persoonlijkheid vertaalbaar is naar kleding?

Laat kleding voor je werken door jouw boodschap te versterken!

Het is voor mij de 1 e keer dat ik deelneem. Het duurt nog even maar ik kijk ernaar uit om collega ZZP-ers te ontmoeten.

Samen werken, verbinden, diepgang, en uitgaan van het positieve van een mens. Dat is waar ik voor sta!
Ik hoop dan ook op veel inspirerende ontmoetingen en gesprekken.
Ik zie je graag!
Trudy Nabuurs

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Trudy Nabuurs

Dag Trudy,
ik ben mij ervan bewust dat kleding belangrijk is. Het bepaalt een deel van hoe je overkomt. Ik merk ook dat ik mij anders voel en gedraag afhankelijk van welke kleding ik aan heb.

Ik merk dat ik in een andere levensfase ben gekomen, mijn figuur verandert en dat ik het moeilijk vind om de juiste kledingstijl te bepalen.

Wie weet komen we elkaar tegen tijdens de Business Bootcamp. Ik wil er wel eens met jou over van gedachte wisselen.

Veel succes!

Ivy Raktoe
6 years ago

Hallo Donna, lijkt me erg interessant je te spreken!

Ivy Raktoe
6 years ago
Reply to  Trudy Nabuurs

Hallo Trudy, lijkt me erg leuk je te ontmoeten!

Martien Van Berckelaer
Martien Van Berckelaer
6 years ago
Reply to  Trudy Nabuurs

Zou je dit ook in het Engels geven en in het buitenland? Misschien leuk hierover van gedachten te wisselen het is ook mijn eerste Business Bootcamp, tot dan Hartengroet Martien

Stefan Alfons
6 years ago
Reply to  Trudy Nabuurs

Trudy, helemaal waar…. graag wil ik een afspraak met jou

groetjes Stefan

Erwin Vervacke
Erwin Vervacke
6 years ago

Hallo, mijn naam is Erwin en ik wil mijn ervaringen inzetten om teams en bedrijven efficiënter te laten omgaan met verandering.

Mijn insteek hierin ligt bij workflows en hoe die dikwijls niet (meer) aansluiten bij het doel van het bedrijf.
Ik heb ervaring in bouw (ex-architect) en design, maar ook in IT service- en project management, product management, software- en games development,… Die variatie aan omgevingen en ‘branches’ geven me extra inzichten die industrie-overschrijdend in te zetten zijn.

Ik hoop dat ik in de Business Bootcamp kan leren hoe ik mijn diensten kan verkopen want ik vind acquisitie heel erg ‘zwaar’.

Ard Heijboer
6 years ago

Ik ben Ard Heijboer en ik heb in april ook al de Business Bootcamp gedaan. Heel erg interessant en je kunt er genoeg uithalen (zeker voor die prijs Nederlanders :-). Waarom dan toch nog een keer mee doen? Er zijn een aantal dingen waarvan ik zeker weet dat iedereen die moet doen maar op één of andere manier doe je ze toch niet, zelfs als je weet dat het gaat werken. Zelfs daarvoor is deze Business Bootcamp een tool.

Het is nu 3 weken geleden dat ik geweest ben en er zijn nog steeds dingen die ik me voorgenomen had en nog niet gedaan heb. Natuurlijk, druk, mooi weer, andere dingen, etc. Als er iets is dat je kan leren via de Business Bootcamp is dat alles niet automatisch veel tijd hoeft te kosten. Het domste is in iedergeval om het niet te doen.
Ik heb me nog een keer ingeschreven omdat ik geloof in het feit dat je op alle trainingen iets nieuws leert. Hoe klein ook. Misschien dat ik op deze manier toch ook de laatste dingen op orde ga krijgen

Paul Stuit
6 years ago

Hallo, Ik ben Paul Stuit heb samen met mijn partner een hondenschool. Wij geven trainingen middels de methode kalmerende signalen en we verkopen honden en kattenvoer van twee merken. AL 15 jaar runnen wij deze tak van sport met veel toewijding en vooral veel plezier.

Ik heb jaren gewerkt in de zorg maar wil mij nu nog meer toe leggen op de verkoop van ons honden en kattenvoer.
Ik ben op zoek naar tools om ons klantenbestand nog meer uit te breiden en kennis te laten maken en met de verschillende cursussen en ons voer.
Verder werk ik als zzper in de zorg. Ik probeer deze activiteit te combineren met de tools van bovenstaande.

Ivy Raktoe
6 years ago

Mijn passie is starters, zzp-ers en ondernemers te ondersteunen op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Mijn bedrijf, Paperwork heeft ruim 15 jaar ervaring met het voeren van administraties. Met ons digitaal systeem ondersteunt Paperwork ondernemers met de financiën, zodat ze zich kunnen focussen op de doelen en resultaten van hun bedrijf.

Daarnaast biedt Paperwork professionele websites aan, geheel geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat klanten gemakkelijk op internet hun bedrijf kunnen vinden.

Paperwork biedt aan ondernemers meer resultaat en meer tijd!
Wie wil meer weten over de service van Paperwork en eventuele samenwerkingsmogelijkheden?

Ik ben op zoek naar mensen die meer tijd willen besteden aan dingen die het liefst doen.

André Gruisen
6 years ago
Reply to  Ivy Raktoe

Dag Ivy,

Kun jij mijn website verbeteren ?

Vast wel, kijk maar eens op die van Holistisch Bouwadvies Zicht en misschien kunnen we zaken doen ?!

groetjes, André

Agnes Bolte
6 years ago

Massage en Online Meditatie zijn de basis in mijn onderneming. Vanwege 25 jaar ervaring in ICT wordt dit uitgebreid naar korte Online Opleidingen in de toekomst.

Graag ontmoet ik ondernemers die bijvoorbeeld een Videotraining willen realiseren en mee willen werken aan een pilot deze zomer.
Daarnaast wil ik graag samenwerken met ondernemers die massage/meditatie (online of workshop) als missend onderdeel zien in het eigen productenpalet.

Mijn grootste uitdaging is de vele mogelijkheden die ik zie en op het juiste moment een focus kiezen.

Anneke van Opstal
6 years ago
Reply to  Agnes Bolte

Altijd leuk om samen te werken!

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago
Reply to  Agnes Bolte

Top, online meditaties! Ik denk dat dat het laagdrempelig maakt en dus toegankelijker voor veel mensen.

Nicoline Smalbraak
Nicoline Smalbraak
6 years ago
Reply to  Agnes Bolte

Hoi Agnes!

Ik ben meditatie/minfulnesstrainer en heb al best vaak videos opgenomen met meditaties, het lijkt me leuk om hierover van gedachten te wisselen!

Rob Jansen
6 years ago
Reply to  Agnes Bolte

Da apparatuur staat al klaar 🙂

Martin Kleijweg
6 years ago

Mijn naam is Martin Kleijweg,

Mijn bedrijfsnaam is Meer dan olie.
Etherische olie hebben een zeer krachtige helende werking op ons lichaam. Ik promoot daarom het gebruik van etherische oliën ter ondersteuning van de fysieke en emotionele gezondheid.
Dit is voor iedereen die geïnteresseerd is om productief en op een 100% natuurlijke manier bezig wil zijn met zijn of haar gezondheid.

Ik ben kom graag in contact met ondernemers die bezig zijn met gezondheid op het gebied van voeding en massages.

Ik doe mee met deze Business Bootcamp om te leren hoe ik mijn bedrijf het best kan promoten en klanten te werven.

Anneke van Opstal
6 years ago

Leuk om je te ontmoeten, ik werk ook met oliën.

Martin Kleijweg
6 years ago

Hoi Anneke,

Leuk, tot de 25ste.

Matthea Osinga
Matthea Osinga
6 years ago

Hoi Martin, ik ben health coach en werk (dus) met gezondheid en voeding. Ik heb zelf Doterra olieen in huis, ik gebruik dat zelf en met m’n dochters, daar ligt ook m’n interesse.
Leuk je te ontmoeten.

Martin Kleijweg
6 years ago
Reply to  Matthea Osinga

Hoi Matthea,

Wat leuk, ben heel benieuwd naar jou ervaringen met de oliën. Leuk je te ontmoeten.

Ik heb je een linked in uitnodiging gestuurd, zo kunnen we in contact blijven en afspreken.

Anneke van der Sar - van Vliet

Hallo Martin,

Mooi streven, zullen wij een afspraak maken?

Met vriendelijke groet,
Anneke van der Sar – van Vliet

Martin Kleijweg
6 years ago

Hoi Anneke,

Lijkt me leuk. Ik heb je een LinkedIn uitnodiging gestuurd, zo kunnen we in contact blijven en afspreken.

Iris Maier
6 years ago

Hi Martin! Ik ben zo’n ondernemer die bezig is met gezondheid en voeding 🙂 Leuk je te ontmoeten op de Business Bootcamp.

Martin Kleijweg
6 years ago
Reply to  Iris Maier

Hoi Iris,

Je leuk, heb je ook een NBC netwerk dinner gereserveerd?
Tot morgen.

Ik heb je een LinkedIn uitnodiging gestuurd, zo kunnen we in contact blijven.

Bertus Bongers
6 years ago

He Martin,
Leuk nog een dotteriaan op de Business Bootcamp.
Misschien kunnen we elkaar een beetje van dienst zijn door samen te werken.

Martin Kleijweg
6 years ago
Reply to  Bertus Bongers

Hi Bertus,

Leuk dat je er ook bij bent. Zie je daar! tot morgen.

Wim van Hoof
Wim van Hoof
6 years ago

Mijn naam is Wim van Hoof, 58 jaar, voormalig DGA van een kleine multinational met vestigingen in Oost en West. Mijn ervaringen zet ik graag in om ondernemers te helpen met hun operationele uitdagingen. Heb zelf pieken en dalen meegemaakt en ik kan me dan ook prima inleven in wat er in u als ondernemer om kan gaan. Door de ware problemen te benoemen en kennis en ervaringen te delen kunnen we een plan maken wat in korte tijd tot resultaten moet leiden.

Zoekt u een coach, adviseur of crisis manager en is ook uw belangrijkste uitdaging is om plezier te houden in de zaken die je onderneemt, dan nodig ik u graag uit voor een gesprek.

Anneke van Opstal
6 years ago

Hoi allemaal, leuk om te lezen wat jullie doen.

Ik ben Anneke van Opstal.

Mijn methode Karmarelease helpt je, jouw gewenste leefstijl te creëren en/of jouw business te bouwen en/of te laten groeien.

Karmarelease werkt met energetische coaching, meditatie en braintrainingen, Andere onderdelen zijn Energetisch Artwork en enkele alternatieve gezondheidsproducten. Karmarelease werkt speciaal op alle (levens)vraagstukken die jij wilt veranderen!

Er is meer mogelijk dan dat jij je voor kunt stellen.

Ik zie er naar uit om zo veel mogelijk ondernemers te ontmoeten op 25-26 juni!
Zonnegroet Anneke

Ivy Raktoe
6 years ago

Leuk dat je ook komt Anneke! Ik spreek uit ervaring, de brain training is een aanrader!

Anneke van der Sar - van Vliet

Hallo Anneke,

Ben jij de Anneke van de Topcoach studie? Ik zie en spreek je graag weer.

Warme groet,
Anneke van der Sar – van Vliet

Stefan Alfons
6 years ago

Hallo Anneke,

Ik maak graag een afspraak met je

groetjes Stefan

Annelies Jonk-Brouwer
6 years ago

Ons bedrijf Museum en Beeldentuin Nic Jonk in Grootschermer is de nalatenschap van de Nederlandse Beeldhouwer/schilder Nic Jonk. Samen met zijn echtgenote Greet is hij dit bedrijf in 1965 gestart. Mijn echtgenoot Zeger werkt inmiddels 41 jaar in het bedrijf en ik zelf 36 jaar. Sinds 2015 is een Stichting opgericht, die de Algemeen Nut Beogende Instelling status heeft ontvangen. ANBI.

Wij knokken ervoor om de nalatenschap te behouden voor de volgende generaties. Het bedrijf is gelegen op een prachtige locatie in Grootschermer (Alkmaar) aan een natuurgebied. Schoonheid aan Kunst, Natuur, Inspiratie.
Recepties, Vergaderingen, Feesten, Partijen, Exposities , er is veel mogelijk.

Waar ik naar op zoek ben is samenwerkingspartners, bedrijven die toeristen en bezoekers naar ons bedrijf brengen tegen een commissie. Reisorganisaties, Touroperators, Cateringbedrijven, Evenementenbureaus, Fiets evenementen organisaties. En mensen die op Spiritueel gebied een bedrijf hebben: retraites, yoga, meditatie, bezinning. Trainers/ Coaches, ook daar leent de plek zich uitstekend voor. Overnachtingsmogelijkheden op loopafstand.

Ik zie je op 25 en 26 juni a.s.

Nanouk van Eijk
Nanouk van Eijk
6 years ago

Hallo mede-Business Bootcampers!

Ik ben bezig met het opstarten van een Onthaastingsplek. Ik wil individuen hun eigen kracht en potentie helpen ontwikkelen, in hun eigen tempo.
Dit doe ik door rust te creëren, want alléén vanuit ontspanning ontstaat de mogelijkheid tot leren!
Mijn aanpak is het geven van (ashtanga) yoga lessen, en begeleiding met behulp van paarden. Uiteindelijk wil ik het aanbod uitbreiden met trainings workshops (op basis van o.a. het werk van Brene Brown).

Ik hoop via deze Business Bootcamp inspiratie op te doen door de ontmoeting met:
– mensen die ervaring hebben met deze vorm van ondernemerschap
– eigenaren van mooie yoga/trainings/workshop locaties

Ik zie ernaar uit!

Ivy Raktoe
6 years ago

Lijkt me leuk je te ontmoeten, Nanouk.

Dave Zuijderwijk
6 years ago

langerleven.nu ; Neem je gezondheid in eigen hand!

Mijn naam is Dave Zuijderwijk en na een val van ong 18 meter op 15-12-2008 was er nog maar weinig van mij heel. Na een jarenlange strijd, waarin ik al vrij snel mijn gezondheid in eigen hand heb genomen, kan ik eindelijk zeggen dat ik me goed voel en weer vol in het leven sta.

De diensten en producten van langerleven.nu zijn: IMT Coaching, Bemer therapie, Kangen Water en landelijk opererend gezondheidsplatform langerleven.nu

Veel succes allen en tot de bootcamp op 25-26 juni!

Merel Slotboom
6 years ago

Goed dat je er (bij) bent!

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Waw dat is nog eens goed voor jezelf zorgen!
Ik ging even op je website kijken, ben benieuwd wat je precies levert. Maar hij is nu in onderhoud; Ik ga nog eens terug komen.
Veel succes! en wellicht tot in de Business Bootcamp

Anneke van der Sar - van Vliet

Hallo Dave,

Graag hoor ik meer van jouw verhaal.

Met vriendelijke groet,
Anneke van der Sar – van Vliet

Wilma Roosloot
6 years ago

Wij zijn Wilma Roosloot en Nancy Ruijter van Adviesbureau Rahaa, omdat geld telt!
Wij richten ons op preventie in de sociaal financiële dienstverlening. Dit betekent dat wij werknemers / cliënten ondersteunen op het sociaal financiële gebied.
Werkgevers en instanties huren ons in. Wij geven trainingen op maat en bieden individuele trajecten aan.

Doel: gemotiveerde werknemers die met hun gedachten bij het werk zijn i.p.v. bij privésituaties.

Wij willen graag zakelijker en efficiënter worden, zodat we onze spaarzame uurtjes effectief kunnen gebruiken.
Tot 25 juni!

Een hartelijke groet van Wilma en Nancy

Jostal Schalkwijk
6 years ago
Reply to  Wilma Roosloot

Beste Wilma en Nancy,

Ik ben Jostal en met mijn onderneming Executive Creator biedt ik het 4-stappen plan Financieel Vital in Bedrijf aan. Dit ligt in het verlengde van jullie concept. Ik praat graag eens met jullie verder over financiële zorgverlening. Tot op de Business Bootcamp!

Petra Salters
6 years ago
Reply to  Wilma Roosloot

Beste Wilma en Nancy,

Wat hebben jullie een leuke maar ook belangrijke business! M.b.t. zakelijkheid en efficiëntie denk ik dat het leuk is wanneer wij elkaar tijdens the boot camp kunnen spreken. Ik herken hierin mijn expertise en passie.

Mochten jullie eerder contact willen opnemen, mijn contactgegevens staan op mijn website.

Hartelijke groet en tot de 25ste.
Petra Salters

Marcel Heunks
6 years ago

Mijn naam is Marcel Heunks en ik ben blogcoach en -trainer.

Naar aanleiding van het schoolreisje van mijn dochter, waarbij ik begeleidende vader was, schreef ik mijn eerste serieuze blog. Door de herkenbare situaties, kreeg ik zoveel leuke reacties dat ik mij in het sprintnummer van het schrijven verder ben gaan ontwikkelen. Dat is inmiddels een aantal jaren geleden.

Ik geloof dat bloggen ondernemers helpt om hun verhaal te vertellen vanuit een eigen perspectief met persoonlijke woorden en daardoor beter verbinding maken met (potentiële) klanten. Je blog maak je daarmee onderdeel van je personal branding.

Op allerlei andere vlakken heb ik nog een hoop te leren, dus ik kijk enorm uit naar de Business Bootcamp.

Hartelijke groet en tot de 25 juni.