Business Bootcamp – april 2015

Welkom!

Jouw keuze om deel te nemen aan de Business Bootcamp van 18 en 19 april 2015 is een wijze beslissing. Je gaat onder andere ontdekken hoe jij jouw passie winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën.

En… je gaat heel veel interessante mensen ontmoeten die iets voor jou kunnen betekenen, en andersom…

Ik vertel je er meer over in de onderstaande video:

De Business Bootcamp begint nu!

Begin nu al met het profiteren van de ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden die dit grootste netwerkevenement voor ZZP-ers in Nederland te bieden heeft.

Maak alvast kennis met mede deelnemers door jezelf voor te stellen in het commentaarveld onderaan deze pagina en te reageren op de comments van anderen.

Beantwoord onderstaande vragen in jouw comment

  • Wie ben je?
  • Hoe heet jouw bedrijf?
  • Wie zijn jouw klanten?
  • Wat is jouw product of dienst?
  • Welke ondernemers wil jij graag ontmoeten in de Business Bootcamp?

Plaats jouw commentaar VANDAAG nog, reageer ook op de comments van anderen en zie of je nu al iets voor elkaar kunt betekenen.

Als je de interactie aangaat, begin je nu al te profiteren van jouw deelname en begin je de Business Bootcamp van 18 en 19 april 2015 met een vliegende start!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

PS. Klik hier voor alle praktische zaken (locatie, tijden, etc. ) m.b.t. de Business Bootcamp van 18 en 19 april 2015

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

565 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Lourens
7 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marianne Lourens en dit wordt mijn tweede Business Bootcamp. Onder de naam ML media werk ik als tekstschrijver en eindredacteur. Ik schrijf en redigeer webteksten, blogs en nieuwsbrieven. En sinds een jaar werk ik als ghostwriter, wat wil zeggen dat ik de inhoud van jouw boek of e-book schrijf, dat onder jouw naam wordt gepubliceerd.

Ik merk dat mijn communicatieve kwaliteiten het best tot hun recht komen bij teksten met een betekenisvolle inhoud, zoals persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en dichter bij zichzelf komen door middel van reflectie en zelfinzicht. En graag draag ik een steentje bij door het helpen ontsluiten van kennis op dit vlak (bijvoorbeeld over het enneagram) door middel van toegankelijke teksten die de kern raken.

Mijn klanten zijn coaches, counselors, therapeuten, psychologen, healers, readers en alle anderen die mensen helpen bij zelfontwikkeling of spirituele groei.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die zich ook hiermee bezighouden, zodat ik van hen kan horen waar zij behoefte aan hebben en mijn diensten nog beter op hen kan afstemmen. En op mijn beurt kan ik hopelijk anderen helpen met (vragen over) webteksten, online content, SEO en bloggen.

Ik hoop jullie hier op het forum of live in april te ontmoeten!

Groeten,
Marianne

Kathrin Neckermann
7 years ago

Hallo Marianne,

Jouw verhaal spreekt mij wel aan, want dit is precies het punt, waar ik nu mee worstel. Met mijn bedrijf ‘de Stemfluisteraar’ ben ik druk bezig om mij op de kaart te zetten en zichtbaar te worden.

Zelf verhalen schrijven vind ik niet moeilijk, de uitdaging zit in het vinden van de juiste toon en uitstraling om de juiste doelgroep aan te spreken.

Ik kom dus graag met jou in contact tijdens de Bootcamp.

Hartelijke groet
Kathrin

Martijn van Kesteren
7 years ago

Beste Marianne, wat gaaf dat jij mensen helpt bij hun zelfontwikkeling. Dat is stiekum ook een beetje wat ik wil bereiken met mijn Marketing Superhero propositie. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn blogs, ebook en nieuwsbrieven vindt. Check http://www.withMartijn.com en laat je het me weten? Tot de 18e en 19e!

Hartelijke groeten,

Martijn van Kesteren
http://www.withMartijn.com

Giselle Gouverne
Giselle Gouverne
7 years ago

Dag Peggy,
websites bouwen kan ik niet, meedenken en helpen met schrijven van websiteteksten wel. Ik ben benieuwd naar jouw specifieke doelgroep, de mensen met wie jij het allerliefste werkt.

Giselle Gouverne
Giselle Gouverne
7 years ago

Wat leuk, Marianne, jouw passie ligt heel dicht bij de mijne! Ik wil je heel graag ontmoeten. Fijn weekend!

Manuella Slof-Keijzer
7 years ago

Hallo mede Business Bootcampers,

Sinds 2011 ben ik eigenaar van StudioMOOON, als communicatiecoach laat ik zzp’ers zien hoe ze geen klant meer hoeven te missen. Samen met hen verhelder ik hun(marketing)communicatiemiddelen: website, e-zine, weblog, social media etc, zodat deze de doelgroep wél aanspreken. Klanten komen dan vanzelf. En het mooiste: als je structureel met deze heldere communicatiemiddelen aan de slag gaat, kost het trekken van klanten/opdrachten je helemaal niets.

Ik ontmoet graag zzp’ers, die in 2015 geen klant meer willen missen, zodat hun bedrijf eindelijk wel tot bloei komt. Ook ben ik benieuwd naar ondernemers die weten hoe je je werkdagen zo effectief mogelijk kunt besteden. Zodat je in je eigen bedrijf zoveel mogelijk gedaan krijgt.

Remmelt van der Kuur
7 years ago

Hoi Manuella,

Wat een prachtige formule heb jij bedacht, waarbij het trekken van klanten bijna geen energie hoeft te kosten en je je focus op je bedrijf helder houdt.

Het lijkt mij erg leuk om jou te ontmoeten en in gesprek te komen, misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Tot op de Business Bootcamp!

Groet,

Remmelt

Carina Thomis
Carina Thomis
7 years ago

Nieuwe economie, nieuwe manieren van werken …

Met ‘intO the Wild’ versterk ik jonge ondernemers en student-ondernemers in leiderschap en ondernemerschap zodat hun idee door een goede mix van passie, talent en een sterk businessmodel groeit tot een succesvolle onderneming.

intO the Wild werkt samen met ondernemers die op zoek zijn naar een specifieke talentprofielen, selfmade-professionals.

Ik droom om eind 2016 tien bedrijven als vaste klant te hebben waar de jonge ondernemers die in het ItW-traject zitten het beste van zichzelf geven om de bedrijven op hun beurt te laten groeien

Ik wil ondernemers ontmoeten die ervaring hebben met samenwerken met freelancers, ZZP-ers,

Ik wil freelancers, ZZP-ers ontmoeten die op zelfstandige basis met één of meerdere bedrijven samenwerken.

Laat van je horen
Vragen? Stel ze gerust

Wil je me ontmoeten? Dan spreken we wat af

Francis Gastmans
7 years ago
Reply to  Carina Thomis

Into the Wild, een steengoed product. Ik zie je op de Business Bootcamp.

Ina van der Velde
7 years ago
Reply to  Carina Thomis

Beste Carina, ik ben coupeuse (traveling tailor – zzp) en verpleegkundige. Integratie en participatie van bijzondere mensen (met een beperking of psychische aandoening) in de samenleving is één van mijn grote wensen. Ik ben erg benieuwd naar jouw IntO the Wild! Het lijkt me leuk je te ontmoeten en te spreken! Met vr. groet, Ina

Fred Coeleman
7 years ago

Zoek sponsoren voor de eerste concerten.

Robert Rosier
Robert Rosier
7 years ago

Haaallo allemaal, ik ben Robert Rosier van PowerAct en heb mijn vele activiteiten dankzij Open Circles al terug weten te brengen tot acteren, acteerles geven, scenario schrijven, regisseren en produceren.

Inderdaad, dat is nog steeds teveel. Dus gewoon nóg maar een keer naar de Business Bootcamp.

Hopelijk kom ik daar weer allemaal leuke mensen tegen zoals jij!

Jacques Yasemin
7 years ago

He mede Bootcampers,

In Augustes 2014 een nieuw tweede bedrijf gestart panovi en zijn we gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms en 360 graden fotografie. Ik ben nu sinds 10 jaar zelfstandig ondernemer en leer graag bij.

Dit word mijn tweede Business Bootcamp omdat ik het erg interessant vind .

Tot April,

Mvg Jacques

Ghislaine Albina
7 years ago

Hallo,

Ik heb in 2012 een label opgezet van accessoires die ik van kurk, leer en stof laat produceren.
Ik heb in de afgelopen jaren mijn product gepromoot bij het grote publiek en wil nu de switch maken naar de b2b verkoop.
Ik zal voor het eerste keer meedoen aan de Business Bootcamp en verwacht mijn zakelijke kennis te vergoten, ideeen te krijgen over stappen die ik voor mijn bedrijf kan nemen en mijn netwerk te vergoten.

Groeten en tot dan.
Ghislaine

Liesbeth Hogervorst
7 years ago

Hallo Bootcampers! Zin om je te ontmoeten!
Ken je dit? Jij ziet al dat potentieel bij jouw medewerkers, en het komt er maar niet uit. Waar ligt dat aan, hoe komt dat?
Ik werk aan de kracht van mensen in organisaties.
Kijk vast rond op mijn website.
Tot 18 april!

Vick Nieuwenhuis
7 years ago

Beste mensen,
Wil jij in je kracht komen te staan? Daar kan ik je bij ondersteunen door middel van teambuilding, counseling, training of supervisie.
Mijn naam is Vick Nieuwenhuis ik werk vanuit Praktijk ‘t Ven te Zwolle. Ik ontmoet je graag tijdens de Business Bootcamp in april. Dan luister ik met aandacht naar jouw verhaal. Als je wilt, kijken we naar hoe jij kan groeien door verdieping!

hartelijke groet, Vick

Francis Gastmans
7 years ago

Ik help leidinggevenden hun dilemma NU op te lossen, niet ‘morgen’, niet ‘ooit’. Daarvoor organiseer ik een BOB2 dag: 12 uren lang met één focus: het probleem oplossen, NU.
Ik heb een Zen-gerichte aanpak: Beken (“Dit is mijn probleem”), Onderzoek en Beslis. Ga buiten met een plan van aanpak.

Ik werk samen met Anita Meun van Natuurlijk Leider. Zij werkt met paarden. Anita komt voor de eerste maal naar het Business Bootcamp.
Ik kom voor de vierde maal naar de Business Bootcamp omdat ik nog vier andere ZZP’ers warm heb gemaakt om deel te nemen.

Ik heb ook andere cursussen gevolgd bij Open Circles. Ik deel je graag mijn ervaringen! Ik heb het ABC van Open Cirles. geschreven in 75 pagina’s. Vraag er naar tijdens de Business Bootcamp

Arnaud Mooij
7 years ago

Heb jij ervaring met het maken van een eigen (foto)boek?

Ik ben Arnaud Mooij en portretfotograaf in Utrecht. Ik help ondernemers authentiek zichtbaar te zijn.

Ik heb een serieus plan om een koffie tafel boek te gaan maken met waanzinnige foto’s van actieve ouderen, met prachtige interviews. Ik heb al een tekstschrijver, filmer en vormgever.

Tijdens de Business Bootcamp kom ik graag in contact met ondernemers die hier ervaring mee hebben of die me wellicht hierbij kunnen helpen. Zoals bij vragen omtrent sponsoring, financiering, uitgeven in eigen beheer of niet.

Graag tot dan, maar je mag ook eerder contact met me opnemen, graag zelfs.

Groeten

Arnaud

Francisca Borsboom
7 years ago

Sinds 1 januari 2015 IWORKtheENERGY als bedrijf gestart. Een bedrijf waar ik vooral in WIN-WIN-WIN energie wil samenwerken. WIN-WIN-WIN is voor mij client-partner-IWORKtheENERGY. Het is de bedoeling dat iedereen wint. Mijn bedrijf bied coaching, workshops, trainingen en producten die mensen ondersteunen om op een positieve manier om de uitdagingen van het leven en hun bedrijf aan te gaan.

Wie hoop ik te ontmoeten?
Partners die een product hebben die kan bijdragen bij een positieve benadering van het leven en de business van anderen. Sociale media specialisten, app. bouwer… En vele anderen mensen zie snel mogelijkheden. Over mij en partners vindt je veel op mijn website. Tot april…..

Winston Errol Scholsberg

Mijn klanten zijn Leiders, ondernemers en studenten.
Ik ben een Public Speaking Architect, turning your ideas and content into great stories,Turning you into an authentic storyteller.
Ik zou graag, Leiders en ondernemers ontmoeten.

Babika Szunomar
7 years ago

Hai Winston, Ik ben benieuwd naar je verhaal. Kun je wat tijd vrij maken om erover te vertellen?

Hoor graag van je,
Zonnige groet,
Babika Szunomar
ArtForLife

Gertie van Driel
7 years ago

Sinds 2006 een eigen interieurontwerp bureau: Interieur Design 3L.
IJzersterk in concepten en logistiek met verlichtingsplannen.
Waar ik mij vooral de komende tijd op wil richten is de zakelijke markt. bv. Kantoorpanden, huisartsen praktijken, horeca en hotels.
Liever een plan heel goed aanpakken d.m.v uitwerken van logistiek, maatwerk en leuke ideeë, en deze realiseren met een bouwteam.
Daarvoor zoek ik weer klanten die het lef hebben met een ervaren kracht een mooi project op te pakken. De expertise is er … nu nog …. mijn doelgroep
De website is aan vervanging toe, daar wordt op dit moment hard aan gewerkt)
Ik hoop jullie te ontmoeten 18 en 19 april. Ook wil ik mijn steen bijdrage aan jullie plannen en ideeën.

Melissa van Noort
7 years ago

Mijn vakgebied gaat over gezonde voeding en beweging.
Ik begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl.

Ik ben nog een jonge ondernemer van 24 jaar en druk bezig met het opstarten van Daily Health.

Ik hoop via business bootcamp een hoop te leren over marketing. Hoe kan ik klanten krijgen, wat zijn de beste manieren van marketing, hoe kan ik deze inzitten en wat past bij mij.

Verder ben ik erg nieuwsgierig wat business bootcamp is en laat ik lekker alles op mij af komen. Tot 18 april !

Gezonde groeten,
Melissa van Noort

Kathrin Neckermann
7 years ago

Hallo,

Ik ben Kathrin en mijn bedrijf heet ‘de Stemfluisteraar’. Hiermee help en ondersteun ik mensen, die hun eigen stem zijn kwijtgeraakt en die zich nu weer willen laten zien en horen. In het bijzonder werk ik met dove/slechthorende mensen, in Gebarentaal. Dit is een prachtig werkgebied, waarbij ik ook steeds vaker in aanraking kom met hooggevoelige mensen, die hier mee worstelen. Mijn eigen ervaringen kan ik hier goed in verwerken en zo een positieve bijdrage leveren aan de wens om te veranderen naar wie je echt bent.

Als het op mijn pad komt, werk ik ook met honden die miskend zijn en bied een methode aan om de baasjes te leren luisteren naar de taal van de hond zodat mens en dier elkaar begrijpen. Want een hond, die steeds maar druk of aan het blaffen is wil er iets mee zeggen…

Op de Business Bootcamp wil ik graag mensen ontmoeten met ervaring in effectieve marketing, social media, teksten schrijven etc. en ook mensen met ideeën hoe je jezelf kan stimuleren om echt te durven naar buiten te treden met wat je te bieden hebt.

Tot op de Bootcamp! Let’s go for it 😉

Hartelijke (Gebaren)groet
Kathrin

Vanessa Carreiro
7 years ago

Hallo ondernemers!

Mijn naam is Vanessa en ik ben een half jaar geleden mijn bedrijfje opgestart: WebNess. Ik doe dit naast mijn studie, omdat ik graag ervaring wil opdoen.

Zoals de naam WebNess al doet vermoeden, maak ik websites voor ondernemers. Ik design en bouw de websites in WordPress. Mijn mening is dat een website zeker een toegevoegde waarde kan zijn voor je bedrijf. Ik help ondernemers graag met het meedenken voor hun website.

Wat is wel verstandig om op je website te plaatsen en wat niet? Hoe zorg je ervoor dat je bezoekers je vertrouwen via je website?

Vind het erg interessant om te zien dat de meeste beslissingen door je onbewuste gebeurd en speel hier dan ook op in bij het maken van websites!

Ben erg benieuwd naar de Business Bootcamp, tot dan!

Lizet Kerstens
7 years ago

Ik studeer dit jaar af als Kindercoach en zou graag een eigen bedrijf beginnen. Ik kom naar de bootcamp om mezelf te motiveren en inzicht te krijgen hoe ik het beste kan gaan aanpakken.

Anja Tekelenburg
7 years ago

Ik ben natuurcoach en inspirator.

Ik ben op latere leeftijd gaan omscholen naar levenscoach en meng dit met Keltische, Indianen en sjamanistische kennis uit heel Europa. Vandaar de omslag naar natuurcoach.

Ik werk graag buiten en/of met natuurlijke elementen en/of met creatieve werkvormen. Daarnaast ben ik ook heel praktisch en goed op de hoogte van wat de mainstream te vertellen heeft.

Op zich ben ik niet zo van de massale bijeenkomsten, kreeg echter dit aanbod onder ogen en heb besloten te onderzoeken wat de bootcamp mij te brengen en bieden heeft.

Mijn motto is: Leven met Lef!

Dus laat maar gebeuren.

Marja van den Berg
Marja van den Berg
7 years ago

Ha Anja,

Wat een interessante combinatie heb jij in je coaching. Daar wil ik wel meer over horen! Leuk te ontmoeten komend weekend!

Jolanda Karman
7 years ago

Hoi Anja, mooi motto, Leven met lef!! Zie en spreek je graag !! Ik ben ook heel benieuwd hoe ik dit weekend ga ervaren?! Groetjes Jolanda Karman

Jan Scalkx
7 years ago

Ik heb als docent, therapeut, gezins- en jongerencoach naast mijn werk een spel ontwikkeld, gericht op eigen kracht, vitaliteit en empowerment van individuen en groepen of teams. Mijn klanten zijn te vinden in profit, non-profit en particuliere omgeving.

Het geeft individuen een tool in handen om de eigen situatie te waarderen en vanuit eigen kracht verandering te genereren. Het brengt behoeften en drijfveren van mensen naar boven.
Binnen organisaties is het ook inzetbaar als ondersteuning voor het management. Denk aan het ontwikkelen van visie, het in beeld brengt van blokkades bij verandering, teambuilding, preventie bij signalen van burn-out, etc.

Ik hoop mijn marketingvaardigheden aan te scherpen en contact te leggen met geïnteresseerden.
Verder laat ik me graag verrassen.

Stijn Van Hulle
7 years ago

beelden maken van actiesport, outdoor en lifestyle… dat is wat ik graag doe!
atleten fotograferen in studio…. yes, doe ik ook graag!
een fotoreportage maken voor een bedrijf .. leuk!

Het liefst hang ik in mijn harnas ergens op hoogte om foto’s te nemen…. als fotograferend klimmer geeft met dit zo veel voldoening dat ik me precies zoals een fles spa rood voel.. bruisen éénmaal de dop er af is.

Nu dit omzetten in een business ben ik net gestart… en met de boost van opencircles hoop ik mijn business op een vlotte manier te kunnen leiden.

Ik kijk er naar uit om velen onder jullie te ontmoeten en jullie verhalen te horen.

tot dan!

Stijn (België)

Thea van Dijk
7 years ago

Ik coach 40 vrouwen die hun leven big time willen verbeteren.
Daarnaast ontwikkel ik coachmethoden samen met mijn collega Joyce Beckker. Ons bedrijf heet: Diamond Life School.

Babika Szunomar
7 years ago
Reply to  Thea van Dijk

Hai Thea, Ik ben erg benieuwd, zou je graag willen ontmoeten.

Fijn weekend,
Babika Szunomar
ArtForLife

Thea van Dijk
7 years ago

Leuk. Kan je een foto bij je reactie plaatsen?

Thea van Dijk
7 years ago
Reply to  Thea van Dijk

Dan kunnen we elkaar makkelijk vinden.

Margit van Boheemen
7 years ago

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van Eventif. Voor alle events met een personal touch.
Van kleine personeelsbijeenkomsten tot grote klant- en sponsorevents, het gaat er altijd om hoe het het event van de klant wordt.
Passie voor events, betrokkenheid en oog voor details zijn de pijlers waar Eventif op rust.
Eventif werkt samen met een uitgebreid netwerk van professionals voor het neerzetten van een volledig concept. Voor elk event wordt het meest geschikte team samengesteld.

Eventif kan worden ingeschakeld als er hulp nodig is bij een event (coördinatie, meedenken, zoeken van geschikte locatie etc.).
In overleg is het ook mogelijk om Eventif op interim-basis in te schakelen als extra ondersteuning of tijdelijke vervanging.

Graag kom ik tijdens de bootcamp meer te weten over het zzp-schap en wil ik mijn zakelijke kennis uitbreiden. Ik heb een groot netwerk, maar wil dat nog meer uitbouwen.

Babika Szunomar
7 years ago

Beste Margit, Ik zou je graag willen ontmoeten. Ik ben op zoek naar iemand die wereldwijd Special Events wil organiseren voor mijn klant Klaus Ferdinand Hempfling. Iets voor jou of heb je tips voor me? Zonnige groet en tot gauw!

Babika Szunomar

Margit van Boheemen
7 years ago

Beste Babika,

Wat fijn dat je reageert! Ik sta hier vanzelfsprekend voor open. Leuk om je te ontmoeten zaterdag en met elkaar te praten.
Ik zal actief op zoek gaan naar je.

Zonnige groet,
Margit

Margit van Boheemen
7 years ago

Hoi Babika,

Ik heb je inmiddels uitgenodigd op LinkedIn.

Groeten,
Margit van Boheemen

Babika Szunoemar
Babika Szunoemar
7 years ago

Dankjewel Margit- ik zoek het even op en kom bij je terug,
Zonnige groet,
Babika Szunoemar – ArtForLife

Jan Bouwens
7 years ago

Welkom bij Bouwens Politiek en Bestuur!

Iedereen heeft te maken met politiek en bestuur. Bij verkiezingen, bij het keukentafelgesprek over de thuiszorg, als u een vergunning van de gemeente nodig heeft of als je wilt dat het beleid van jouw woonplaats anders moet. Maar hoe pak je dat aan? Hoe vind je de goede ambtenaar? Of de juiste wethouder? Hoe ga je het gesprek in? Ik help je het gewenste resultaat te bereiken.

Ik adviseer particulieren, bedrijven, belangenbehartigers over een effectieve en resultaatgerichte relatie met lokale ambtenaren en bestuurders.
Heb jij een vraag over of een probleem met lokaal bestuur?
Stuur mij een mail en ik kijk of ik je kan helpen.
Ik spreek je op 18 april.

Hartelijke groet,

Jan Bouwens

Anneleen Claes
7 years ago

Ik ben Anneleen Claes, styliste, personal shopper, zaakvoerder van Marandice. Marandice staat voor leerrijke, gezellige workshops en presentaties rond styling, make-up, accessoires

Anita Meun
7 years ago

Waarnemen, interpreteren, oordelen. Thema’s die leidend zijn bij leidinggevende die zich willen ontwikkelen. Een verfrissende kijk op jouw dagelijkse werkelijkheid! ZAAKmetZIEL.nl en NatuurlijkLeider.nl. Ik neem mijn scherpe waarneming mee naar de Bootcamp om nog verder te verscherpen.

Frans Janssen
7 years ago

Ik begeleid kinderen, jong volwassenen en volwassenen (< 35 jaar) in hun ontwikkeling zowel, prive, werk als professie. Ik coach en train mensen in hun proces zodat zij een beweging maken naar meer plezier in hun leven. In 2012 gestart, ben ik nu bezig om mijn bedrijf professioneel in de markt te zetten. Althans, dat wil ik. Vandaar mijn keuze om naar de business bootcamp te gaan. Ik hoop een boel ideeen op te doen waar ik mee aan de slag kan gaan en veel mensen te ontmoeten. Ik kom graag in contact met ondernemers die ideeen hebben over marketing, segmentatie, acquisitie. Daar hoop ik veel van te leren.

Ab Visser
7 years ago

Ik ben mastertrainer mbt persoonlijk leiderschap en zelfsturing van Stephen Covey (eigenaar FranklinCovey Onderwijsgroep vanaf 2004). Ben nu een van de slechts 5 strengthsfindercoaches en op zoek naar één of meer ondernemende enthousiaste ondernemers die met mij het thema ( en jeugdboek) Levenskunst in Nederland wil uitrollen.

Marjolijn Ankum
Marjolijn Ankum
7 years ago

Als professional organizer bij Opgeruimd Op Orde enthousiasmeer ik mensen om eenvoudiger, opgeruimder en georganiseerder te leven in huis, administratie, agenda en werk. Mijn klanten zijn particulieren die hierbij hulp kunnen gebruiken.
Kortom ik help mensen met al die zaken die we in de huidige maatschappij moeten kunnen, maar niet op school hebben geleerd (opruimen, timemanagement en organiseren).
Graag ontmoet ik geïnspireerde mensen die een verschil willen maken.

Ina van der Velde
7 years ago

Ik ben coupeuse (traveling tailor) en verpleegkundige en zou graag vanuit mijn bedrijf @the tailor beide vakgebieden combineren en zo een creatieve en originele bijdrage leveren aan integratie en participatie van bijzondere mensen (met een beperking of psychische aandoening) in de samenleving.

Kleding voor en door bijzondere mensen; leuke ideeën zijn er en de eerste tests zijn gedaan. Maar hoe zet ik mijn idee nu op een pakkende manier in de markt? Dat is wat ik tijdens de bootcamp wil leren. En natuurlijk kom ik graag in contact met ondernemers die hier ervaring mee hebben. Voor een gouden tip meet ik met alle plezier een tailormade business shirt (dames of heren) aan ;-).

Ik kijk erg naar het evenement uit. Twee dagen lang nieuwe mensen ontmoeten en leren; wat een luxe! Graag tot dan!

Ruud van den Hooff
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik citeer uit eigen werk (bron: hakoptak.nl):

“Ik ben multimedia developer met een voorliefde voor musea

Albert Kramer
7 years ago

Kramer, Albert Kramer is mijn naam. Ik ben ontwerper en vormgever van ‘Planet Animals.’ “Ik ben een beest en dat is een feest”. Wij ontwerpen speelse kunst en kunst waar je op kunt spelen. in kunststof. Zowel voor binnen als buiten. Op de business bootcamp ontmoet ik graag collega’s om mee van gedachten te wisselen en heel veel potentiële klanten. Mijn klanten zijn landschapsarchitecten en andere experts die het inrichten van een plein, park of andere ruimte als vak hebben.

Martijn van Kesteren
7 years ago

Als Creative Consultant help ik marketeers met het maken van hun plannen om meer impact te maken met hun merk in hun markt. Eigenlijk wil ik ze Marketing Superhelden maken. Ik begeleid en versnel marketing processen. Ik heb 14 jaar ervaring binnen Unilever en Saralee/Douwe Egberts opgedaan.

Op mijn website kun je mijn gratis ebook “How to become a Marketing Superhero” downloaden.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp mede Marketing Superhelden te leren kennen om gezamenlijk de marketing wereld te veranderen alsmede potentiële opdrachtgevers die een goede Marketing Sidekick kunnen gebruiken.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op 18 en 19 april!

Warme groeten, Martijn van Kesteren

Maureen Mulder
7 years ago

Ik ben Maureen Mulder van FaceOnline.nl. Ik help ondernemers met het verspreiden van hun boodschap aan de wereld via Facebook.

Facebook als marketingtool om jouw bedrijf te promoten en de zichtbaarheid te vergroten, wordt m.i. nog steeds onderschat door veel ondernemers. Enerzijds vanwege de onbekendheid, anderzijds doordat sommige ondernemers het wel geprobeerd hebben, maar Facebook niet optimaal hebben ingezet.

Facebook is Fun!
En gelukkig zijn er inmiddels ook ondernemers die dat kunnen beamen 🙂 Ik ben dankbaar voor de leuke reacties die ik mag ontvangen van mijn klanten.

Spreek mij aan tijdens de Business Bootcamp! Ik ontmoet je graag!

Happy to help!

Maureen Mulder

Karin De Kremer
7 years ago

Als gewichtsconsulent bij Praktijk Karin De Kremer begeleid ik mensen met gewichtsproblemen naar een gezond gewicht. Doelgroep: vrouwen tussen de 40 en 55 met hormonale klachten. De kennis is aanwezig, nu nog een goed lopende praktijk. Op de Bootcamp hoop ik vele handvatten aangereikt te krijgen om tot die goedlopende praktijk te komen en hoop ik andere zzp-ers te ontmoeten waarmee ik kan netwerken en die mij tips kunnen aanreiken. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Tim van Oevelen
7 years ago

Ymprofidelity
mijn onderneming bestaat nu 2 maanden en richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten die behoefte hebben aan een stabiel en betrouwbaar wi-fi signaal. Iedereen heeft thuis wi-fi maar veel mensen hebben niet in het hele huis bereik. Ik los dat op.
Zakelijke klanten, met name horeca, bied ik een hotspot aan, zodat hun gasten gebruik kunnen maken van een apart gastennetwerk.

Ik zou graag ondernemers ontmoeten die mijn diensten als aanvullende service aan hun klanten willen aanbieden.

Hans Haak
7 years ago

Ik ben mensCoach, mindfulness trainer en energetisch therapeut. Vooral gespecialiseerd in stress, Burn-out (herstel of preventie) en HSP (high sensitive person).
De mensen die bij mij komen zijn op zoek naar verdieping in zichzelf. Willen graag weten hoe ze het beter kunnen doen, zoeken rust en ruimte in deze hektische wereld. Voelen en ervaren dingen die ze niet goed kunnen verklaren. Van huisvrouw tot ondernemer, iedereen kan zo nu en dan wel een coach gebruiken.

En ben je nieuwsgierig naar Mindfulness en wat dit jou als mens of ondernemer (en jouw personeel) kan brengen? Wil je ook graag focus, minder stress, meer tijd, beter kunnen luisteren, omgaan met die grote stroom aan gedachten die jou uit je slaap houdt? Dan is een mindfulness coaching of training een goede optie voor jou. Dit kan individueel of in groepsverband.
Maak gerust een afspraak om mij te leren kennen (een gratis speedcoaching) en te ervaren of dat wat jij zoekt bij mij te vinden is.

Jolanda Karman
7 years ago
Reply to  Hans Haak

Hoi Hans, ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal! En hoe je werkt. Zie en spreek je zaterdag hopelijk! Groetjes Jolanda Karman

Peggy Quaaden
7 years ago

Dag lieve mensen!

Als trainer en coach in Verbindende Communicatie ondersteun ik mensen in het ontwikkelen van gezonde energiegevende relaties. Om te beginnen met de relatie die ze hebben met zichzelf en natuurlijk ook met de mensen rondom hen. Hoe kan ik leven vanuit eigen verantwoordelijkheid? Hoe kan ik leven vanuit kracht? Hoe kan ik mezelf eerlijk uitdrukken en tegelijkertijd de verbinding gaande houden wanneer het spannend voor me wordt? Hoe kan ik jou (en mezelf) horen in wat er werkelijk bedoeld wordt? Dit soort zaken daar hou ik me met hart en ziel mee bezig om mensen hierin te begeleiden en te trainen.

Mensen die ik hoop te ontmoeten tijdens deze dagen zijn onder andere mensen die sterk zijn in het bouwen van websites en het maken van reclame materiaal want dat is nu net niet mijn sterkste kant 🙂

Warme groet
Peggy Quaaden
Trainer en coach in Verbindende Communicatie
Groei Natuurlijk

Sacha Bucciarelli
Sacha Bucciarelli
7 years ago
Reply to  Peggy Quaaden

Dag Peggy, samen met mijn zakelijk partner Anita Uittenbogaart (relatiecounsellor) kijk ik er ook enorm naar uit om zaterdag en zondag op de Business Bootcamp aanwezig te zijn. Een hoop mensen zag ik … echt veel. Maar wie weet treffen wel elkaar daar. We maken er een leerzaam feestje van!

Saluti van Sacha Bucciarelli
familiemediator/financial planner bij RelatieZaak Nijmegen

Jolanda Karman
7 years ago
Reply to  Peggy Quaaden

Hoi Peggy, heel inspirerend waar jij je mee bezig houdt! Gedeelde passie en ben heel benieuwd naar jouw ervaringen! Zie en spreek je hopelijk zaterdag! Groetjes Jolanda Karman

Giselle Gouverne
Giselle Gouverne
7 years ago
Reply to  Peggy Quaaden

Dag Peggy,
websites bouwen kan ik niet, meedenken en helpen met schrijven van websiteteksten wel. Ik ben benieuwd naar jouw specifieke doelgroep, de mensen met wie jij het allerliefste werkt.

Siemen Cox
7 years ago

Ik werk als stadslandbouwer bij RotterZwam.

RotterZwam heeft producten en diensten om zaken als MVO, ketens sluiten, de waarde van “afval” en circulaire economie tastbaar te maken.

O.a. een Growkit waarmee je je eigen koffiedik omzet in paddenstoelen. Gewoon thuis op je aanrecht, zo uit de percolator of Senseo.

Verder leiden wij ondernemers op om in hun eigen stad een paddenstoelen kwekerij op te zetten. Wij werken op basis van open source.

Daarnaast zijn wij inspirerende sprekers.

Jeroen Stoffels
7 years ago

Harttrainen is een bedrijf dat traint en coacht. Centraal hierbij staat het hart. We weten al heel lang waaruit een mens is opgebouwd, zoals spieren botten en organen. Laten we zeggen de hardware. Hoe het menselijk brein werkt in combinatie met het hart, laten we zeggen de software, dat is iets wat de afgelopen twintig jaar is ontdekt. Een belangrijke ontdekking is dat hoe het hart en het brein met elkaar samenwerkt. Opzienbarend is dat er meer zenuwbanen van het hart naar het brein lopen, dan andersom. Daarom is het trainen van het hart effectiever dan het traInen van het brein. 3 MINUTEN IS GENOEG.

Jolanda Karman
7 years ago

Hoi Jeroen, ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen. En hoop je zaterdag zeker te ontmoeten! Groetjes Jolanda Karman

Lyda Baelde
7 years ago

Hallo allemaal, ik verheug me echt op dit weekend.. Ik ben sinds een aantal maanden eigenaar van mijn eigen coaching, training en advies bureau. Tot nu toe doe ik steeds werkzaamheden die ik leuk vind en waar ik enorm veel energie van krijg. Mijn klanten zijn instellingen die werken met (ex-)gedetineerden en/of licht verstandelijk beperkte mensen. Moeilijke doelgroep maar wel één die veel voldoening geeft. Ik ben Mindfulnesstrainer en vind het belangrijk dat mensen genieten van het leven.

Saskia van Lamoen
7 years ago

hoi allemaal, mijn naam is saskia van lamoen en mijn bedrijf heet eyeMelon – ruimtes met oog voor uw visie.
Als interieurarchitect help ik bedrijven hun huisstijl, visie/ en /of marketingstrategie te vertalen naar het interieur. Dat kan heel letterlijk maar meestal is het subtiel gaat het over het gevoel wat de ruimte je geeft. Mijn klanten zijn bedrijven en dat is een heel breed begrip. Op dit moment werk ik ook op deze volle breedte -van zzp’er tot overheidsinstantie en van uitgeverij tot meelfabriek.

Ik hoop inspirerende mensen te ontmoeten met een eigen kijk op ondernemen. Ik krijg zelf 99% van mijn opdrachten via via en ben heel benieuwd naar verhalen van mensen die zweren bij b.v. facebook campagnes.

Wilma Alleman
7 years ago

Mijn naam is Wilma Alleman en mij bedrijf heet
De Kunst van Vrouw Zijn

Ik help werkende vrouwen / moeders / vrouwelijke ondernemers zichzelf weer op de eerste plaats te zetten en weer die leuke, sprankelende, sensuele vrouw te worden die in haar schuilt. Resultaat van mijn programma: je wordt krachtiger, vrouwelijker en aantrekkelijker dan ooit tevoren, krijgt meer zelfvertrouwen en -respect, heldere grenzen en een geweldige uitstraling.

Ik geef workshops, vrouwencirkels, coaching en wil online programma’s ontwikkelen voor vrouwen met weinig tijd die graag vanuit huis en op hun eigen tijd aan de slag gaan.

Wie ik graag wil ontmoeten: ondernemende vrouwen die veel van social media weten

Anne Delis
7 years ago

Hallo Mijn bedrijfsnaam is coachvanmenstotmens.
De naam zegt het al ik ben een mens/mens.
Ik ben zelfstandig ondernemer vanaf mijn 19e jaar in de fitnessbranche.
De laatste jaren vanaf 2006 heb ik diverse opleiding gevolgd zoals Nlp/Systemisch werk /Familieopstellingen
Loopbaancoaching.
Begeleiding.
Ik begeleid veel (komende)ZZP ,en ben steeds meer actief in het hele land. Wie weet komen we elkaar tegen op deze inspirerende dagen…tot ziens!

Wendy Weel
7 years ago

Hoi Allemaal 🙂 Ik heb ontzettend veel zin in de business bootcamp, ben erg benieuwd!

Mijn bedrijf heet De Onlinefactor, mijn missie is dat elk bedrijf online zichtbaar is en op later dan ook online vindbaar. Dit d.m.v. Social Media en (WordPress) websites, etc.

Meer info over mij en mijn bedrijf kan je hier vinden : deonlinefactor.nl/business-bootcamp-open-circles/

Sinds 2009 ondernemer, gestart onder de naam weBewe, sinds het najaar van 2014 ben ik overgegaan naar De Onlinefactor.

Leuk om elkaar te ontmoeten, ik ijk er naar uit!

Tot over een paar weken 🙂
Sociale groet,
Wendy

Freke Schoemaker
7 years ago

Beste ondernemers,
als mantelzorgmakelaar help ik (werkende) mantelzorgers en zorgbehoevenden bij alle (administratieve) regeltaken, die het combineren van mantelzorg met je eigen leven zo lastig maken. Zodat het mantelzorgen minder energie kost en langer en plezieriger vol te houden is.
Fijn werk, en nog lang niet genoeg bekend in Nederland. Ik ga voor de tweede keer naar de Business Bootcamp.

Ilja van Buitenen
7 years ago

Mijn vakgebied is wellness en coaching. In mijn praktijk bied ik diversen vormen van massage en coaching aan. Ik vind het belangerijk om tijd te nemen voor mijn klanten.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp aanknopingspunten te vinden om mijn praktijk te laten groeien. Mogelijkheden om nieuwe klanten te werven.

Hartelijke groet
Ilja

Ton van Diepen
7 years ago

Hoi, ik ben muzikaal directeur van Prestige Vocal Groups. Samen met mijn vennoot richten wij in heel Nederland Pop- en showkoren op volgens een uniek concept. De mensen die bij ons zingen krijgen de kans zich te ontwikkelen en te groeien tot grote muzikale hoogte dmv coaching, hoogstaande arrangementen en professionele leiding. Ik wil graag ondernemers ontmoeten die ervaring hebben in het leiden en coachen van zeer grote groepen mensen.

Natasja Rijken
7 years ago

Als Professional Organizer bied ik begeleiding en adviseer ik bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Door te ondersteunen bij het maken van keuzes stel ik de klant in staat gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen, om zo meer grip op zijn/haar leven en energiebalans te krijgen.

Doordat ik op zakelijk en particulier gebied over de juiste vaardigheden beschik wil ik op beide gebieden mijn expertise beschikbaar stellen. Het aanbod van mijn kennis is zeer ruim daardoor kan ik veel en de nodige ondersteuning bieden.

Floris van Kesteren - van den Akker

Hallo collega-deelnemers,
Vanuit de gedachte Ikigai help ik graag anderen. Samen met het team van de Spiegelmanager spiegelen wij mensen en organisaties vanuit zoveel mogelijk invalshoeken op zoek naar hun talenten. Dankzij onze unieke symbolische wasstraten geven wij werknemers en werkzoekenden weer de kracht om zich te onderscheiden. Word je ontslagen, dan bieden onze maatwerk ontslagpakketten uitkomst.

Hoewel ik in eerste instantie zeer sceptisch tegenover de Business Bootcamp stond, heeft mijn nieuwsgierigheid het overwonnen. Inmiddels pas ik diverse technieken van Nisandeh toe en het werkt. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Tot snel op de Business Bootcamp van 18 april.