Business Bootcamp – juni 2015

Welkom!

Jouw keuze om deel te nemen aan de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015 is een wijze beslissing. Je gaat onder andere ontdekken hoe jij jouw passie winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën.

En… je gaat heel veel interessante mensen ontmoeten die iets voor jou kunnen betekenen, en andersom…

Ik vertel je er meer over in de onderstaande video:

De Business Bootcamp begint nu!

Begin nu al met het profiteren van de ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden die dit grootste netwerkevenement voor ZZP-ers in Nederland te bieden heeft.

Maak alvast kennis met mede deelnemers en stel jezelf voor in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Beantwoord onderstaande vragen in jouw comment

  • Wie ben je?
  • Hoe heet jouw bedrijf?
  • Wie zijn jouw klanten?
  • Wat is jouw product of dienst?
  • Welke ondernemers wil jij graag ontmoeten in de Business Bootcamp?

Plaats jouw introductie VANDAAG nog in het commentaarveld onderaan deze pagina.
Reageer ook op de comments van anderen en zie of je nu al iets voor elkaar kunt betekenen.

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je per e-mail het krachtige rapport: 100 tips voor succesvol netwerken

Business Bootcamp Facebook groep

Voor de Business Bootcamp van 27-28 juni 2015 bestaat een speciale Facebook groep met praktische informatie ter voorbereiding, bonusmateriaal en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en elkaar via interactie beter te leren kennen.

Klik hier voor de Business Bootcamp June 2015 Facebook Groep en klik vervolgens op ‘Lid worden’.

Als je de interactie aangaat, begin je nu al te profiteren van jouw deelname en begin je de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015 met een vliegende start!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

PS. Klik hier voor alle praktische zaken (locatie, tijden, etc. ) voor de Business Bootcamp van 27 en 28 juni 2015

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

465 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robert Cox
7 years ago

Hi everybody! In advance to June’s Business Bootcamp I would like to introduce myself and my company. I’m the 4th generation within Coxx Mobile Systems, the specialist in lowfloor chassis for Light commercial vehicles up to 7.500 kg GVW and creator of the LiftBoxx Smart City Distribution concept. It’s my goal to exploit our 99 years of knowledge and development into higher sales volumes by standardizing the product portfolio and expanding our international distributor network. Are you interested to improve city distribution with us?

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago
Reply to  Robert Cox

Dag Robert, lijkt me super interessant wat je doet, maar… kun je het in iets simpelere woorden vertalen? Wat betekent bijv:

4th generation within Coxx Mobile Systems, the specialist in lowfloor chassis for Light commercial vehicles up to 7.500 kg GVW and creator of the LiftBoxx Smart City Distribution concept.

Dan kan ik beter beoordelen of ik iemand in mijn netwerk heb die interesse heeft. Dat zou nl heel goed kunnen!

Marjo van Zalk
7 years ago

Dag allemaal!

Na 11 jaar ‘alleen’ gewerkt te hebben, heb ik mijn diensten uitgebreid door de samenwerking aan te gaan met Evelyn Corbière. Eind vorig jaar zijn wij elkaar tegengekomen en onze manier van werken leek heel goed op elkaar aan te sluiten. Zij helpt mensen bij bewustwording met hulp van haar paarden en ik doe dat met gesprekken en biofeedback.

Wat zou er gebeuren als we daar een programma van maken?? Wij werken op Catharina’s hoeve in een oeroud gebied van Nederland: de Veluwe. Door onze krachten en energie te bundelen kunnen wij effectieve en kortdurende programma’s bieden die mensen helpen in een stevig contact met zichzelf te komen/blijven. De deelnemers van onze programma’s zijn mensen die hun mentale weerbaarheid willen versterken en vergroten.

Graag kom ik tijdens de Boorcamp in contact met ondernemers die (ook) zonder labels werken en overtuigd zijn van de kracht van eenvoud.

Zie jullie daar en dan! 🙂

Nelleke Gommans
7 years ago
Reply to  Marjo van Zalk

Dag Marjo,

Ik zie dat je ook NOBCO gecertificeerd bent, net zoals ik. Ik coach daarbij met behulp van mijn eigen paarden maar ik ben het met je eens. Je kan heel snel en effectief werken met een kortdurend programma. Zeker als je met 2 coaches werkt. Zullen we afspreken? Mijn mobiele nummer = 06-14890962 of mijn vaste lijn 003289246097 (ik woon aan de grens en heb ontzettend slecht ontvangst op mijn mobiel nummer)

Martin Jacobs
7 years ago

Ik ben Martin, 54 en sinds januari bezig met het opstarten van ‘Akela’ dienstverlening. Vraag een ZZP’r of hij/zij werk voor je heeft, dan is het antwoord veelal ‘nee’. Maar als je vraagt of er klussen zijn, die blijven liggen, dan is er altijd nog wel wat te doen.
Dat is mijn doelgroep. Ik sluit een abonnement af voor een x aantal uren per jaar waarvoor de ZZP’r mij kan inzetten. Er is een standaard pakket van diensten die ik aanbied, ik ben breed opgeleid en van veel markten thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid om mij per uur in te huren tegen een vast tarief. Het is mijn doel om zoveel klussen binnen te halen dat ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk kan helpen. In ben op zoek naar ZZP’rs en MKB’rs die met klussen zitten waar ze graag van af willen.

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago
Reply to  Martin Jacobs

Ik heb in her verleden ook geprobeerd met abonnementen te werken, maar dat is me toentertijd niet gelukt. Graag hoor ik op de Business Bootcamp hoe je dat gedaan hebt. En we moeten even kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
7 years ago

Met een abonnement/membership werken vereist m.i. eerst goed werken aan je expertise en reputatie OVERAL, dus op alle sociale media en vooral LinkedIn en FB. Je product eerst gratis aanbieden (een apk, een training, een proeverij etc) en dan de upsell. Dan kan het werken. Na 6 jaar ondernemen, zit ik nu in deze fase. Heel spannend of het gaat werken.

Marjoleine Schlösser
7 years ago
Reply to  Martin Jacobs

Interessant Martin, ik zoek ook manieren om mijn dienstverlening bij zzp’ers/freelancers en/of het mkb onder de aandacht te brengen. Misschien is het aanbieden van een abonnement een goed idee.

Ik ontmoet je graag!

Gr. Marjoleine

Gonny de Wit
7 years ago
Reply to  Martin Jacobs

Hallo Martin,

Ook ik bied mijn diensten aan bij voornamelijk ZZP’ers op het gebied van Telefoonservice en Backoffice werkzaamheden.

Dus graag zou ik je willen ontmoeten en kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Op welk gebied, died jij je diensten aan?

Groetjes,
Gonny

Kitty van Rijn
7 years ago

Ik ben een onderneemster die haar jarenlange rijke ervaring wil delen met mensen die de verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en dat mogelijk ook ik hun praktijk of voor omgeving willen inzetten. Wil jij jouw vitaliteit producten gratis krijgen en / of meer inkomen generen? Laten wij dan eens kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Femke Brands
7 years ago
Reply to  Kitty van Rijn

Ik zie een rol voor mij weggelegd 🙂

Gert Govers
7 years ago

Communiceren doen we allemaal en verandering is de enige constante in het leven. Toch verlopen beide vaak heel moeizaam.

Miscommunicatie, onduidelijkheid, weerstand tegen verandering, … het kost bedrijven handenvol geld. Onze focus ligt op het begeleiden van veranderingstrajecten, zodat deze van de eerste keer een succes worden; het lostrekken van vastgelopen veranderingstrajecten of simpelweg het verbeteren van de communicatie tussen mensen, of dat nu op het werk is of daarbuiten.

Marineke Scholtes
Marineke Scholtes
7 years ago
Reply to  Gert Govers

Dag Gert,
Leuk een gelijkgestemde te vinden. Ik vind het een uitdaging om mensen in hun denken te laten bewegen van oud naar nieuw. Mijn doel is om (verander)managers en professionals daarbij te ondersteunen door het inrichten van dialoogprocessen.
Misschien wat ideeën uitwisselen met elkaar ?

Femke Brands
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Femke en ik ben gewichtsconsulente met mijn bedrijf Fit met Femke. Ik begeleid mensen bij het behalen van hun ideale gewicht door me te richten op de gedachten en gevoelens die mensen daarbij hebben. Ik heb daar een boek over geschreven: slank worden zijn en blijven.

Tevens ben ik mental coach.

Ik kom graag in contact met mensen die mijn klantenkring buiten mijn regio kunnen helpen uitbreiden.

Tot snel!
Groeten Femke

Ferry van Maurik
7 years ago

Nooit geweten dat netwerken zo leuk is na het volgen van de Business Bootcamp. Ik heb me nu weer ingeschreven en kom nu met mijn compagnon en nog iemand anders die ik deze Business Bootcamp heb aangeraden. Het weekend ervoor volg ik de Master entrepreneur training en heb er al veel zin in.

Na de eerste Business Bootcamp ben ik al druk met het implementeren van de geleerde zaken. Binnenkort lanceren we een compleet nieuwe webshop gericht op onze doelgroep in het B2B segment welke we nu zeer goed hebben kunnen specificeren.

Met ons bedrijf leveren we een leuk natuurlijk cosmetica concept voor mKb. Salons, SPA’s en specialistische winkeltjes zoals boutique winkels waar onze (eindgebruiker) doelgroep graag komt shoppen voor luxe SPA producten voor thuis gebruik. Ik wil graag ondernemers ontmoeten die ook passie hebben voor ondernemen om met hun te kunnen sparren over verschillende zaken. Tevens potentiële klanten (mijn doelgroep) om van hun te horen wat ze ECHT willen

Ingrid van Houwelingen

TOP dat je aan het implementeren bent geslagen, Ferry! Zo kom je nog eens ergens 🙂

Gonny de Wit
7 years ago

Ferry – jij bent klaar voor de Master Entrepreneur als ik jouw reactie lees. Daar zul je nog meer leren en goed kunnen doorpakken en implementeren.

Merk je al verschil in de resultaten nu je aan het implementeren bent?

Groetjes,
Gonny

Polina Popova
Polina Popova
7 years ago

Hoi Ferry,

Het lijkt mij leuk om kort met jou te sparren bij de Business Bootcamp.

Bernd Büchele
7 years ago

Ik ben Bernd en sinds 13 jaar ZZPer. Begin 2015 ben ik zamen met mijn partner een nieuw bedrijf begonnen in e-commerce en marketing voor hoogwaardige voedingssupplementen. Ik ontmoet graag andere ondernemers om van elkaar te leren en synnergieen te benutten.

Mieke Doornbosch
7 years ago

Ik ben een ondersteuner in hart en nieren.
Mensen vinden mij accuraat, zelfstandig, energiek en leergierig. Vrienden vinden mij sociaal, betrokken en kleurrijk.

Energie krijg ik van het vinden van een oplossing of het leveren van een dienst. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn empathisch vermogen en kennis van zaken van toegevoegde waarde kan zijn binnen een team. Dit wordt versterkt doordat ik mensen in hun waarde kan laten.

In mijn werk speel ik snel in op zaken. Ik bied hierbij actief mijn diensten aan. Daarnaast denk ik graag mee in het verbeteren van processen. Een functie als secretaresse of management assistent past dan ook prima bij mij.

Graag kom ik in op de Business Bootcamp in contact met mensen die de dienst aanbieden of nodig hebben.

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago

Zou jij het promoten en organiseren van workshops en trainingen en de complete administratie eromheen kunnen doen?

Gonny de Wit
7 years ago

Hallo Cecil,

Dat ik ook online mogelijk en daarbij zou ik je goed kunnen helpen of zoek je eerder iemand op locatie, die bij jou op kantoor werkt?

Groetjes,
Gonny

Gonny de Wit
7 years ago

Hoi Mieke,

Leuk je hier tegen te komen. Zoals je weet bied ik ook die diensten aan – heb je bij mij op mijn FB pagina gekeken een klant van mij zoekt iemand een office-manager in Eindhoven en in Rotterdam is ook een connectie van mij op zoek.

Groetjes,
Gonny de Wit

Wies Ingwersen
Wies Ingwersen
7 years ago

Wies Ingwersen: Zangdocente, Pop & Jazz
Nu nog werknemer; werk fulltime voor parttime baan die mogelijk op de helling gaat.
Ik zoek mensen die mij kunnen helpen met
-vinden van mijn passie
-vinden van mijn Unique Selling Point + Must Have product
-opzetten Front-End Back End producten.

Gonny de Wit
7 years ago
Reply to  Wies Ingwersen

Hallo Wies,

Brainstormen vind ik altijd leuk om te doen – hoop je tegen te komen. Mocht dat niet lukken skype een keer – help je graag.
Als je nog eens terugkomt in deze blog dan zie ondertussen al meer ondernemers uit de muziekbranche – misschien kunnen jullie een “muziek” ontmoetingspoint organiseren.

Groetjes,
Gonny

Eric Simons
7 years ago

Mijn naam is Eric Simons en ben communicatietrainer in hart en nieren. Vanuit mijn trainerservaring heb ik een borgingstool ontwikkeld die voor mij zeer succesvol werkt. Het werkt omzetverhogend, ik ben langer op een natuurlijke manier met mijn klanten in contact waardoor ik meer business bij mijn bestaande klanten binnen haal. Nu is mijn doel om deze borgingstool bereikbaar te maken voor iedere trainer of coach en daarmee heb ik gelijk mijn doelgroep in beeld.

Omdat je persoonlijk getriggered wordt met deze borgingstool heb ik het Personal Trigger genoemd. Het zorgt er voor dat je in contact blijft met je cliënten, deelnemers of hoe je ze ook noemen wil voor een langere periode. Dat kan maandenlang zijn. De Personal Trigger herinnert de deelnemer aan datgene wat hij/zij te doen heeft om nog beter te worden. Het effect is indrukwekkend en daarmee maak je ook absoluut indruk bij de opdrachtgever. Die wil hier graag meer van. Het (leer)rendement van je training of coaching neemt significant toe.

Graag wil ik andere trainers en coaches ontmoeten om ze bekend te maken met de Personal Trigger en daarmee omzetverhoging binnen handbereik te brengen.

Met triggerende groet, Eric

Annelies van der Meulen
Reply to  Eric Simons

Dag Eric, ik wil hier graag meer over horen!
groetjes

Nelleke Gommans
7 years ago
Reply to  Eric Simons

Dag Erik,

Ik ben getriggerd….. al is mijn streven naar onafhankelijkheid (ook van mijn cliënten) zwaar in de weerstand.

Ingrid van Ophem
Ingrid van Ophem
7 years ago
Reply to  Eric Simons

Hoi Eric,

Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt met jouw verhaal. Leuk als we elkaar hierover kunnen spreken tijdens de Business Bootcamp.

groeten Ingrid

Marineke Scholtes
Marineke Scholtes
7 years ago
Reply to  Eric Simons

Ook ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Zal proberen je te vinden tijdens de Business Bootcamp.

Maarten Hansson
7 years ago

Met skipmonday bieden we ondernemers makkelijk toegang tot de voordelen van Internationaal samenwerken, voornamelijk in IT vraagstukken. Door bijvoorbeeld een bestaand IT team in NL (al dan niet tijdelijk) te versterken met een “remote IT professional”, of door een totaaloplossing te bieden. Met onze kennis en ervaring garanderen we resultaat en een effectieve samenwerking op afstand.

Het “hogere doel” is om meer werkgelegenheid te verschaffen in ontwikkelingslanden, en tegelijk een flexibele, schaalbare en kostentechnisch interessante oplossing te bieden in NL.

Mijn doelgroep zijn MKB ondernemers met specifieke IT vragen, kleine(re) IT budgetten en die open staan voor Internationaal samenwerken.

Gonny de Wit
7 years ago

Hoi Maarten,

Leuk je introductie hier te lezen en al kennis met jouw concept gemaakt te hebben. Ik weet zeker dat er veel ondernemers zijn, die naar oplossingen zoeken om hun bedrijf te systematiseren of verder door te ontwikkelen met behulp van ICT.

Groetjes,
Gonny

Hanneke Boom
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Hanneke en heb een administratiekantoor in Vleuten. Op de Business Bootcamp hoop en verwacht ik veel inspirerende medeondernemers tegen te komen. Netwerken met medeondernemers is belangrijk omdat we elkaar kunnen helpen en veel van elkaar kunnen leren.

Ik werk met mijn bedrijf ook veel samen met andere financieel experts. Samen sta je sterker dan alleen!

Ik verheug me op de Business Bootcamp.

Karin Alliet
7 years ago

Onze Nieuwetijdswinkel Lemniscaat biedt producten aan rond gezondheid en spiritualiteit. We willen graag ondersteunend zijn voor de klanten en een ontmoetingsplaats. Regelmatig vinden er workshops en lezingen plaats rond thema’s die verband houden met de winkel.

We verkopen oa klankschalen en koshi’s en hier zijn dan de klankrelaxaties heilzaam.

Het blijft een zoektocht om een balans te vinden tussen er zijn voor de klanten en ook zakelijk vooruitgang boeken. Momenteel een thema. Kunnen we blijven bestaan? Zoeken we een kleinere ruimte met woonst om de kosten te drukken? Moeten we heroriënteren? Daarom ook kijk ik uit naar tips tijdens de Business Bootcamp.

Gonny de Wit
7 years ago
Reply to  Karin Alliet

Hoi Karin,

Laat je even weten waar je die ruimte zoekt, want ik ken verschillende ondernemers, die een ruimte over hebben of hem willen delen met een andere ondernemers.

Je mag dat natuurlijk ook doen via een LinkedIn bericht of persoonlijk bericht via Facebook.

Martijn Langereis
7 years ago

Ik ben al 15 jaar werkzaam als zelfstandig Grafisch ontwerper waarvan de laatste elf jaar als mede eigenaar van een ontwerp studio. Begin dit jaar hebben wij, samen met andere zzp-ers, een nieuw collectief opgericht om onszelf hoger in de markt te plaatsen. Hiervoor is ook een nieuwe business strategie nodig. Vandaar mijn deelname.

Studio Kernmerk, en haar voorganger Explicit design, heeft inmiddels een imposante portfolio met klanten uit zeer uiteenlopende gebieden. Wij werken graag voor bedrijven uit de culturele sector, mode en retail maar ook met overheidsinstellingen hebben wij goede ervaringen.

Naast mensen voor wie wij creatief iets zouden kunnen betekenen hoop ik contacten op te doen die onze nieuwe organisatie op wat voor manier dan ook zouden kunnen ondersteunen of verbeteren.

Annelies van der Meulen

Ik ben benieuwd om werk van je te zien. Zelf ben ik op zoek naar iemand die grafisch ontwerp voor mij kan doen.
Tot snel!

Nelleke Gommans
7 years ago

Dag Martijn,

Ik werk veel met de Hoeden van De Bono, een techniek waarmee je heel erg goed kan crea-boosten. Bedenk daarbij dat ik in België op een prachtige lokatie vlakbij de maas zit en tijdens de lunch zelf een tweetal heerlijke soepen uit mijn bourgondische keuken tover. Dan kun je je wel voorstellen dat deze setting een stroom van nieuwe ideeën op kan leveren.

Om vervolgens weer met beide benen op de grond te komen en de haalbaarheid te toetsen gebruik ik mijn paarden. Kan, mag, wil of moet je iets veranderen om jezelf als bedrijf te verbeteren? De keuze is aan jullie; altijd. Maar vaak heb je veel meer in je mars en aan elkaar dan je denkt. Ik begeleid jullie graag op die ontdekkingstocht.

Gonny de Wit
7 years ago

Martijn,

Ik zou graag met je willen brainstormen welke ondersteuning jullie in dit collectief nodig hebben.

Kun je hier er al iets meer over vertellen dan kan ik je in contact brengen met verschillende ondernemers – skypen mag natuurlijk ook.

PS. Ik ben zelf ook een “ondersteuner” .

Groetjes,
Gonny

Frank van Zeldert
7 years ago

Ademen en coaching? Ja! De eenvoudigste weg om hoofd , hart en gevoel te verbinden. Maar nog belangrijker: Met een helder hoofd kijken naar dat wat je te doen staat. Geen gepieker maar diep van binnen weten welke stappen en besluiten je moet nemen.

Na jaren praktische ervaring en diepgaande inzichten zag ik in dat een Business Bootcamp voor mij een goede stap zou zijn.
Want hoe zet ik zo’n Product in de markt? Geen ervaring mee hoewel ik een ander goed lopend bedrijf heb.

Dus, ik zie uit naar input van anderen tijdens de dagen !

Jacqueline Verschuur
7 years ago

Wat leuk, wij doen ongeveer het zelfde!

Monique van Dam
7 years ago

Mijn naam is Monique van Dam en ik ben website upgrader. Mijn passie is het verbeteren van websites om ze mooier en beter gevonden laten worden. Dus zowel door bezoekers als door zoekmachines.

Het bouwen van de websites doe ik niet zelf, maar de invulling geven door mee te denken met de klant, teksten te (her)schrijven en bijpassende illustraties te zoeken en het vervolgens concreet in te vullen wel (niet alleen advies maar ook doen).

Ik vind het leuk om een compleet pakket aan te bieden. Eerst veel informatie verzamelen, ook zoekwoordenanalyses en daarna de website in principe helemaal te vullen. Voor een compleet eindproduct. Ik heb twee fijne ZZP collega’s en een website bouwer van wie ik regelmatig werk krijg.

Tijdens de Business Bootcamp wil ik gaan werken aan de richting die ik zelf graag op wil en wat voor klanten het beste bij mij passen.

Annelies van der Meulen

Dag Monique, interessant wat je doet ! De ‘optimale’ site is voor mij en veel van mijn klanten interessant. Ik ben benieuwd om je te ontmoeten !

Jacqueline Verschuur
7 years ago

Ik ben Jacqueline en heb een praktijk voor ademhalingstraining, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Ik werk met en voor mensen met stress gerelateerde klachten of voor hen die het beste uit zichzelf willen halen. Mijn praktijk draagt de naam inZicht & welZijn.

Een naam met een dubbele betekenis. Inzicht krijgen, maar ook jezelf in het zicht plaatsen, jezelf laten zien met al je talenten. En welzijn in de betekenis van je goed voelen, en in het erkennen jouw kern, jouw “zijn”, die perfect is. Ik heb veel ervaring op het gebied van angsten, paniekaanvallen, hyperventilatie, burn-out en lichamelijke (pijn)klachten veroorzaakt door spanning.

De training wordt ondersteunt door verschillende coachingsthechnieken. Vooral interventies uit de opleiding NLP-master blijken zeer effectief te zijn.

Daarnaast geef ik in groepen meditatie en bewustzijnstraining en workshop op het gebied van een gezonde geest en een gezond lichaam. Dit alles vanuit respect met humor, veel plezier en daar waar gewenst is een vleugje spiritualiteit. Mijn wens is om op maat gemaakte trainingen en workshops (voor bedrijven) te organiseren.

Mijn belangrijkste missie is dat mensen inzicht krijgen in hun eigen gedrag, leefstijl en interpersoonlijke communicatie en overtuigingen. Vanuit dat inzicht kunnen er veranderingen plaats gaan vinden, waardoor er energieke, waardevolle en mooie ervaringen ontstaan!

Daarnaast geloof ik in verbinding en delen. Want wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen. Door verbindingen aan te gaan met andere bedrijven en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten is het mogelijk om met elkaar te groeien en iets moois te bieden

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago

Ik denk dat we elkaar kunnen aanvullen. Jij richt je voornamelijk op meditatie en bewustzijnstraining. Ik richt me meer op procedures en technieken. Zullen we op de Business Bootcamp eens rond de tafel gaan zitten?

Frank van Zeldert
7 years ago

Jouw ambities komen in grote lijnen overeen met mijn ideeën. Het lijkt mij zinvol kort te sparren bij de bootcamp.

Anutosh van Varikl
7 years ago

Leuk over je te lezen. Misschien kunnen we wat voorelkaar betekenen.
Voor deze gelegenheid heb ik het volgende gedeeld:

I am Anutosh, founder of the intentional community Vlierhof (woon-werkgemeenchap) in Germany, 15 km from Nijmegen, 50 km van Druten.
I founded Vlierhof in 2001 with the intention to enhance peace and awareness. We encourage people to become the leader of their own life, to empower the fulfillment of their greatest potential.
Vlierhof now offers workshops and festivals for personal and spiritual development. We rent group accommodation and grow our own food on our organic farm.

I am 79 years old now and I decided to retire from all my Vlierhof duties in order to concentrate on my own spiritual development: to walk pilgrimages, to study vedanta.

My leaving Vlierhof offers new opportunities for people to join us to develop new services. For example, Vlierhof could be a meeting place to get inspiration for a society based on participation, a meeting place where people can share ideas in a safe and inviting environment.

Jan De Meersman
7 years ago

Beste Anutosch,

Ik kijk er naar uit u weer te ontmoeten,wij hebben samen een cursus gevolgd bij Acturius in Lier.

Groetjes

Jan

Ludo SImons
7 years ago

Hallo Anutosh,

Hoop je je te ontmoeten @ Open Circles.
We hebben mekaar 2 jaar meegemaakt samen met Sujith.

Jacob van der Wal
Jacob van der Wal
7 years ago

Tsja, Top, daar wil ik wel mer van weten.

Jacob van der Wal

Martine Flipse
7 years ago

A&FLegal houdt zich bezig met arbeidsmigratie. Ondernemingen die specialistisch hoog opgeleid personeel uit het buitenland wilt aannemen, staan wij bij met de gehele aanvraagprocedure voor de werk- en verblijfsvergunning. Maar ook het zoeken naar gepaste woning en belastingzaken.

Netwerken is zeer belangrijk, ik ben altijd op zoek naar nieuwe cliënten die mijn hulp goed kunnen gebruiken.

Polina Popova
Polina Popova
7 years ago
Reply to  Martine Flipse

Hoi Martine.
Het lijkt me interessant om tijdens de Bootcamp kennis met jou te maken!

Vincent Bakker
Vincent Bakker
7 years ago

Ik ben Vincent Bakker, 34 jaar, Passie voor wijn, nu actief bezig met wijntraining online en daarnaast nog werkzaam in een restaurant.

Ik heb een belang in de Engelse versie van wijntraining online, deze verzorgd zowel online wijncursussen als praktijk cursussen. Klanten zijn voornamelijk bedrijven die medewerkers willen laten groeien in wijnkennis en ervaring.

Betreft de ondernemers die ik wil ontmoeten ben ik van mening dat je van iedereen iets kan leren en dat juist verschillende standpunten en interesses je ogen kan openen.

Willeke Kluijfhout
7 years ago

Hallo allemaal,

In februari 2015 ben ik voor mezelf begonnen als coach “levensvreugde”. Ik help mensen graag om dichter bij zichzelf te komen en zoveel mogelijk plezier uit het leven te halen. Van mezelf ben ik een open, eerlijk en nieuwsgierig persoon die vreugdevol en positief in het leven staat. Dit wil ik graag delen met anderen. Mijn motto:

“Delen is het nieuwe geven”.

Ik geef workshops, groepsbegeleiding en individuele coaching.

Op deze Business Bootcamp hoop ik strategieën en tools te vinden die mij helpen om mijn klantenkring uit te breiden. Ook hoop ik mensen te ontmoeten die waardevol zijn voor het verder ontwikkelen en groeien van mijn bedrijf. Ik werk graag samen en ik zou mijn aanbod graag willen uitbreiden of aanvullen. Dit hoeft niet perse te maken te hebben met levensvreugde. Juist een combinatie met iets heel anders kan resulteren in iets heel verrassends en unieks. 🙂
Ik kijk uit naar de Busines Bootcamp!

Marouschka Mans - Golden Shine Visagie

Mijn naam is Marouschka Mans en ik kom uit Driebergen-Rijsenburg. Vanaf 2013 ben ik naast mijn kantoorbaan begonnen met mijn eigen bedrijf Golden Shine visagie. Eind mei is er een einde gekomen aan mijn kantoorbaan en ga ik ervoor om volledig als zelfstandige door het leven te gaan. Daarom heb ik besloten om deel te nemen aan de business bootcamp, niet alleen voor het netwerken, maar ook voor de tips and tricks en de positieve energie en kracht die ik uit deze bootcamp verwacht te halen.

Het vakgebied waar ik me nu mee bezig hou is visagie, depositair van een Italiaanse organic make-up/huidlijn, wimperextensions en spray tanning, maar ook ben ik altijd inzetbaar als management assistent/ PA in de beauty- en fashionwereld.

Mijn doel is door het (buiten)land te reizen voor opdrachten, veel te netwerken en mensen te ontmoeten en me blijvend te ontwikkelen op mijn vakgebied.

Ook zal ik mijzelf bezig gaan houden met het organiseren van fotoshoots en/of evenementen, omdat hier ook mijn kracht in ligt.

Mijn doelgroep is breed, van de kleine consument die make-up wil kopen of een make over willen bv voor een feest of bruidjes, tot de grote bedrijven die reclame en commercials maken.

Hartelijke groet,
Marouschka Mans

Marnix van Woudenberg
Marnix van Woudenberg
7 years ago

Mijn naam is Marnix en ik ben bezig met Yoga, voeding en gezondheid. Hierbij werk ik holistisch en geloof ik in het uitdragen van deze aanpak. Met name de Yoga is voor mij een gebalanceerde levensstijl.

Daarnaast ben ik veel bezig met voeding en gezondheid. Zeventig procent van de problemen kan voorkomen worden door de juiste voeding en het op orde houden van de darmen. Ook hierbij kijk ik naar een holistisch aanpak. Tenslotte werk ik met hoog kwaliteit voedingssupplementen ter aanvulling van het dieet.

Mijn doel en visie is het opzetten van een eigen yoga-studio. Daarbij bied ik lespakketten aan volgens een gestructureerde en stabiele leermethode. Daarnaast werk ik met hoog kwaliteit voedingssupplementen ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Dit wil ik integreren om een goed totaalpakket te bieden.

Met vriendelijke groet

Annelies van der Meulen

Dag Marnix, voor mij is gezondheid ook een rode draad in mijn leven. Ben benieuwd om jouw visie te horen !

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago

Ik ben Cecil Westerhof en ik zoek een organisatie partner.

Ik werk reeds heel lang in de ICT. De laatste tijd ben ik ook meerdere keren gevraagd workshops, presentaties en trainingen te geven. Hierdoor kwam ik erachter dat ik heel goed ben in het geven van trainingen.

Een van de workshops die ik heb gegeven was een workshop Time Management. Ik was werkelijk verbaasd over de zeer positieve feedback die ik kreeg op deze workshop. Daarom wil ik een nieuw pad inslaan: ik wil workshops/trainingen Time Management en Persoonlijke Ontwikkeling geven.

Ik wil me echter toeleggen op de trainingen zelf, dus ik zoek iemand om een samenwerkingsverband mee aan te gaan. Iemand die de trainingen organiseert en promoot, opdat ik me volledig toe kan leggen op het voorbereiden en geven van workshops en trainingen.

Reza Gouvernante
7 years ago

Beste Cecil,

Mooi om te horen dat je passie en doel heb gevonden. Mijn naam is Reza Gouvernante en heb zelf ook een IT achtergrond. Naast deze kennis heb ik een eigen bedrijf op het gebeid van design & communicatie. Neem gerust een kijkje op mijn website. Momenteel ben ik een 2de bedrijf aan het uitrollen. Ook onder andere op het gebied van trainingen.

Wat jij nodig heb is dat je doelgroep zo goed mogelijk aanspreekt een hen weet te trekken naar jouw trainingen(het creëren van leads) en deze leads om zetten naar klanten. Ik zie dat ik hierin van waarde kan zijn voor jouw bedrijf. Daarnaast zie ik ook andere kansen en mogelijkheden. Als je interesse heb voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Vriendelijke groet,

Reza Gouvernante

Annelies van der Meulen

Dag Cecil

Ik ben zelf van plan om workshops te geven over timemanagement voor studenten. Ik begeleid op dit moment op individuele basis. Ben benieuwd hoe jij dit doet !

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago

In eerste instantie met workshops en accelerated learning. Maar ik sluit persoonlijke begeleiding en mentoring niet uit. Zullen we elkaar op de Business Bootcamp eens ontmoeten?

Peter Bernsen
7 years ago

Coach, train en adviseer in innovatievraagstukken. Social media en marketing.
Klanten: gezondheidszorg, high tech industrie, onderwijs en overheid.
Ik ontmoet graag mensen die een mooi idee/product hebben en samen de markt willen veroveren.

Femke Brands
7 years ago
Reply to  Peter Bernsen

Hoi Peter,

De markt veroveren zie ik wel zitten.
Hopelijk krijgen we elkaar te spreken.

Ray Goodsir
Ray Goodsir
7 years ago

I am interested in building a business focussed on helping people to develop skills to help them make effective personal, social and organisational change. My company is G.T.C. (Goodsir Training & Consultancy) based in Amsterdam. Courses I facilitate range from “standard” topics such as Project Management, Sales, Strategic Planning & Negotiation skills to my latest topic of Poetry & Business. The aim of the last course is to use poetry to help integrate the Apollonian, or logic focussed side of work with the Dionysian, or feeling/emotional side they bring to the work.
My clients so far are universities and consultancies.

I would be interested to meet others who might know of people or organisations who might be receptive to using my services.

I come originally from Australia, now in Amsterdam for 30 years & was founder of a European management/IT consultancy of 250 people based in Amsterdam.

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago
Reply to  Ray Goodsir

I also want to help people with Time Management and Personal Development. Maybe we could complement each-other?

Frouke Ringenoldus
7 years ago

Mijn naam is Frouke Ringenoldus en hoop zaterdag aanstaande (=6 juni) af te studeren als fotograaf aan de Fotovakschool. Vanaf september 2015 wil ik als zelfstandig fotograaf aan het werk gaan en kan daarbij alle mogelijke handvatten en ervaring gebruiken, het bootcamp leek me hier een uitgesproken gelegenheid voor. Ik wil me met name richten op bedrijfs- en portret fotografie.

Annelies van der Meulen

Dag Frouke

Proficiat met je bijna-diploma ! Het lijkt me leuk je te ontmoeten, ik ben zelf ook nog op zoek naar foto’s voor op mijn site.
groetjes

Indra van den Berg
7 years ago

Ik ben Indra.

Ik ben ritueel begeleider bij afscheid. In de chaotische week tussen overlijden en crematie of begrafenis bied ik je de helpende hand bij het scheppen van afscheid met inhoud en betekenis. Ik prikkel je om de rol te nemen die je past, geef woorden aan het leven, geef vorm aan een ritueel dat helpt om je eerste stap te zetten op een pad zonder.

Mijn klant is er zich bewust van dat een levenseinde een scharniermoment is. Dat afscheid van een leven zorgvuldig en met zachte handen aangepakt moet worden. Dat je met bewust afscheid nemen een eerste , bewuste stap zet in rouwverwerking.

Ik ontmoet graag verse ondernemers, mensen die werkzaam zijn in de uitvaartbranche, en verwelkom alle tips en truuks. Op de Business Bootcamp ga ik graag aan de slag met mijn bedrijf in de knop.

Reza Gouvernante
7 years ago

Samen met u, voor u.

Dutch Allianz design & communication staat voor partnerschap en creativiteit. Wij geloven in persoonlijke service. Uw behoeften worden niet alleen vervuld, maar wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een bedrijf met grote ideeën die graag met u mee denkt, op het gebied van grafisch werk, webdesign, social-media, branding en content.

In samenwerking met u zullen wij zorgvuldig uw behoeften analyseren om daarna met daadkracht aan de slag te gaan.

Ons doel is om uw doelgroep aan te spreken met de juiste boodschap, op het goede moment. Bent u toe aan vernieuwing of heeft nog niets op dit gebied. Wij helpen u graag om uw bedrijf bekend te maken. Wij komen graag met u in contact onafhankelijk waar u al van voorzien bent of in welke sector u zit.

Annelies van der Meulen

Dag Reza

Ik ben zelf nog zoekende op het gebied van design en communicatie. Ben benieuwd wat jullie stijl is!

mvg
Annelies

Armand Bonné
7 years ago

Opgeleid als Multimedia Designer, werkzaam als mede-eigenaar en lead (mo)graph designer van BONNÉ+JAN, winomaniac bij wackyines en als mens altijd op zoek naar avontuur/”anders”.

Niet op zoek naar klanten!

Mensen die een beetje wacky zijn, tegendraads als het moet en het lef hebben om samen “iets” op te bouwen. (we weten immers niet waar we terechtkomen) Daar wil ik graag mee in contact komen.

Vergeet niet te drinken!

Hans Peitsman
7 years ago

Ondernemer, 37 jaar, open, transparant, nadruk op samenwerken, breed netwerk en tracht te ondernemen volgens het principe van: If you do what you really love to do, you will become succesfull in it. Achtergrond: 15 jaar werkzaam in de dance scene, evenementen branche. Daarnaast jaren gewerkt als verkoper, accountmanager en sales manager (keukenverkoop, media, internationaal, ) Uiteindelijk (noodgedwongen) de keus gemaakt om zelfstandig aan de slag te gaan. Ben er achter gekomen dat ik niet voldoende kennis heb om online werving te genereren voor mijn activiteiten.

Jules Barks Holding B.V. de overkoepelende orgaan van de volgende disciplines:
Untamed Artists B.V., Management, Bookings Agency van Artiesten, Atleten, Candygirls, Hostessen, Flowergirls, concepten ter huur zoals Untamed Nights.

Fullhouse Events: Bedrijfsevenementen, Personeelsfeesten, locatiescouting, Branding Events, Label Events, Concepten (Whoopzz, kinderevenementen, Mainstage! )www.fullhouse-events.com

25% belang in Fight League: Kickbox gala verantwoordelijk voor PR, Media, Entertainment & Sponsoring. Bouwen aan een toegankelijk kickbox evenement waar ook gezinnen met kinderen met plezier naar toe kunnen gaan, wat bruist van entertainment en op de VIP area een zakelijk netwerk gerealiseerd wordt door middel van verkoop van VIP tafels aan bedrijven wie hun cliënten mee kunnen nemen op een sportief avondje uit. Eerst komende evenement 8 augustus, Tanger-Marokko.

Agent BRIKK: Regio Belgie & Nederland. BRIKK, opulence defined is het handelsmerk voor het exclusieve segment van state of the art producten zoals de Gouden Iphone (24karaats) of ingezet met diamanten, Luxe Apple horloge , Heptagon ring.

Agent Barrows Investment: Begonnen als consultancyorganisatie voor vermogende particulieren, inmiddels gegroeid tot een ontwikkelaar in commercieel vastgoed. De focus van Barrows ligt op groei en het ontwikkelen en verwerven van vastgoedposities op A-locaties. Met een groot en professioneel netwerk, vertrouwt u op een bedrijf dat investeert in hoogwaardig commercieel vastgoed.

Complexe en risicovolle projecten ziet Barrows Investments steevast als uitdaging. Dit uit zich in:

Vertrouwelijkheid
Slagvaardigheid
Creativiteit
Actieve betrokkenheid

Met heel veel plezier, openheid en leergierigheid kijk ik uit naar het weekend van 27 & 28 juni om mede ondernemers te ontmoeten, netwerk te vergroten, zaken te doen en te leren hoe ik ten behoeve van mijn activiteiten online media, social media, op zijn best kan exploiteren en traffic genereren naar mijn bedrijven met als eindresultaat meer opdrachten.

Terrence Weijnschenk
7 years ago
Reply to  Hans Peitsman

Volgens mij kunnen wij wat voor elkaar betekenen, Hans!
Als zelfstandig entertainer verzorgde ik zelfs ooit het pauzenummer op een kickboksgala! Ik ‘vocht’ tegen een andere kleine man…en verloor…:-( (Toen had ik mijn nieuwe heup nog niet. Anders was de partij vast anders verlopen.)

Hans Peitsman
7 years ago

Leuk om te horen….we zien elkaar het weekend van 27ste juni

Femke de Caluwé
7 years ago
Reply to  Hans Peitsman

Beste Hans,

Ik kom zelf ook uit de organisatie/evenementen branche en het lijkt me interessant om tijdens de Bootcamp kennis te maken!

Hans Peitsman
7 years ago

Maak graag kennis…daarvoor doen we ook mee met dit programma…schroom niet om alvast een mailtje te sturen

Ingrid van Houwelingen
Reply to  Hans Peitsman

Ow, je spreekt nu mijn zangeres kant aan. Geweldig. Leuk kennis te maken Hans!

Hans Peitsman
7 years ago

Hoi Ingrid,

Ik weet nog niet goed hoe hier alles werkt en of je reactie aan mij bedoeld was…volgens mij wel maar leuk…en dank voor je reactie.

Jochem van Hal
7 years ago

Software is eating the world. En veel mensen zitten klem.

Mensen zitten vast in data en data bepaalt veel voor mensen. Met I Logos zorgen we via betekenisvolle informatisering dat burgers en overheden inzichten krijgen uit data, wat bijdraagt aan hun informatievoorziening. I Logos is opgezet voor de transities in het sociale domein. De vier wetten die per 1 januari naar de gemeenten zijn gegaan. -Kwetsbare- Burgers moeten hun eigen broek ophouden. Of mantelzorgers moeten dat voor hun doen. Maar de brei van regels en informatie is groot.

Ik wil graag in contact komen met ZZP’ers die ‘iets’ in de ‘zorgketen’ doen. Van mantelzorgers en wijkteam betrokkenen, tot (huis)artsen en verpleegundigen. Maar ook met dataintegratiespecialisten en koppelvlak programmeurs, tot gemeente adviseurs en graphic designers die een motion graphic kunnen maken.

Hoe sluiten we de zorgketen en kunnen mensen hun eigen regie invullen?

Ik spreek jullie graag!
Jochem

Anabella Meijer
7 years ago
Reply to  Jochem van Hal

Dag Jochem,

Ingewikkelde problematiek, en noodzakelijk dat het uitgerafeld wordt. Ik maak graag kennis met je op het BB. Als tekenaar met specialisatie uitlegvideo’s en complexe dingen leuk en begrijpelijk maken, kunnen we raakvlakken onderzoeken.
Groet, Anabella Meijer

Jochem van Hal
7 years ago

Ha Anabella,

Je krijgt het nog druk dit weekeinde ;-). Ik heb wat gesprekken gevoerd met info en motion graphic mensen. Dat is een leuke en goede manier om moeilijke zaken toch helder in beeld te brengen. Jouw werk (veld) spreekt me dus aan! Wellicht tot spreeks. Tenzij er idd meer dan 1000 mensen komen, dan wordt het nog een hele zoektocht ;-).

Groet, Jochem

Hans Berg
7 years ago

Sinds 15 jaar actief als horecamakelaar in Amsterdam en Noord Holland.

Aankoop, Verkoop en horeca-advies. Als franchisenemer aangesloten bij Klaassen Horecamakelaardij en inmiddels een paar honderd transacties verder. Variërend werk, van lunchroom tot Hotel, ik kom overal over de vloer. Mijn echtgenoot is mijn zaken partner. Zij is naar de laatste bootcamp geweest en dol-enthousiast.

Deze maand ga ik met mijn zoon, (sport) ondernemer in spe! Wij hopen daar een klap van de molen te krijgen en nieuwe tips & tricks op te doen!

Amaya Garmendia
7 years ago

Ik help MKB-ondernemers met een gerichte aanpak waardoor minder kosten en meer omzet worden gehaald. Dit doe ik door in te zoomen op de bedrijfsprocessen en deze te optimaliseren zodat ze snel meer financiële ruimte kunnen creëren.

Annelies van der Meulen

Dag Amaya

Ik ben benieuwd je te ontmoeten. Dit is ook iets waar ik mij op richt met mijn klanten.

mvg
Annelies

Nienke van Oeveren
7 years ago

Hallo Amaya,

Interessant! Ik ontmoet je graag bij de Business Bootcamp!

Groeten van Nienke van Oeveren
Redacteur van Managementboeken

Sandra Westgeest
Sandra Westgeest
7 years ago

Muren Mooi, zo wil ik mijn bedrijf in oprichting gaan noemen.

Ik help mensen, die een druk werk-/gezinsleven hebben, bij het opknappen en afmaken van hun nieuwe of verbouwde woning. Luxe behang en speciale muurverven, breng ik, met vakmanschap, aan.

Ik help dus mensen die woonachtig zijn in de nabijheid van stad Utrecht, die beginnen aan een eigen klusproject en stoeien met de vraag:” Waar moet ik beginnen, welke producten heb ik nodig en waar haal ik de tijd vandaan?” Zij kunnen rekenen op mijn advies, helpende hand en overvloed aan enthousiasme. Want als de vloeren, muren en plafonds mooi worden, dan ben ik in mijn nopjes.

Deelname aan het programma moet bij mij de remmen los gaan gooien. Ik zoek een maatje, een startende ondernemer die af en toe met me wil sparren en me helpt bij het verkrijgen en behouden van focus en overzicht in mijn ondernemerschap.

Nelleke Gommans
7 years ago

Ik denk dat hier wel veel behoefte aan bestaat.

Succes!

Renata van Son
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Renata, de ‘mama’ in MamaLiefs. Mijn eigen jurkjeslabel voor meisjes. Ik ontwerp het en laat het produceren. De verkoop verloopt via de webwinkel, webwinkelportalen en lifestyle markten. De webwinkel is in augustus 2014 online gegaan.

Iedereen had me vooraf gewaarschuwd dat het zwaar zou zijn, bloed zweet en tranen zou kosten om mijn doelgroep te bereiken. En daar is niets van gelogen. Het is vreselijk moeilijk en ik zit dan ook minstens 1 x per maand met de handen in het haar.

Maar opgeven wil ik niet. Ik kom van ver, heb veel geleerd en leer nog elke dag maar uiteindelijk wil je toch resultaat. Ik doe iets niet goed, of zaken moeten anders en/of beter. Maar wat en hoe? Mijn resources zijn inmiddels aan het opdrogen. Ik hoop tijdens de Business Bootcamp de juiste insteek en mindset te vinden. Een mega eye opener en tools om inzichten te handhaven en toe te passen. High hopes dus!

Nelleke Gommans
7 years ago
Reply to  Renata van Son

Wow. Klinkt geweldig. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Groet Nelleke.

Anita Hellemons
Anita Hellemons
7 years ago
Reply to  Renata van Son

Heel herkenbaar! om dezelfde redenen ook bij de Business Bootcamp. Succes meid, laten we ervan uitgaan dat we er wat van gaan opsteken en succesvol kunnengaan toepassen.
groetjes Anit.

Wendy Verwillegen
Wendy Verwillegen
7 years ago
Reply to  Renata van Son

Tip: ga content genereren via social media zodat ze op je website komen. Voor tips zie de telegraaf op o.a. SMC055

Nelleke Gommans
7 years ago

Ik ben Nelleke Gommans van Zowilikhetgraag Coaching.

In 2014 Nobco werd ik gecertificeerd coach en als specialiteit sluit ik mijn sessies altijd af met het spiegelen door paarden.
Mijn klanten zijn bedrijven, starters, en particulieren die zichzelf een andere kijk op hun belevingswereld gunnen.

Coachen doe ik aan huis in een gemoedelijke praktijkruimte. Ik zorg voor gelijkheid en veiligheid, voor de rest is er heel veel interactie. Laagdrempelig en heel toegankelijk. Zelf ben ik avontuurlijk, natuurlijk en heel creatief. Mijn cliënten mogen zelf kiezen hoe ze willen zijn.
Ik geef sessies groepsdynamiek, mental coaching en slank en fit aan huis. Vanaf 50 € kun je bij mij al een introductie sessie volgen (minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers) inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch.

Ik wil graag bedrijven ontmoeten die eens een kijkje door de ogen van een ander willen nemen. Ik geloof dat ieder mens graag het goede in een ander ziet en ik geef je daar de kans voor! Hierdoor krijg je openingen in de meest onhoudbare werksituaties, of verandering de meest vastgeroeste (eet) patronen.

Je hoeft helemaal niets met paarden te hebben om baat te ondervinden bij een sessie met een paard als spiegel. Niet het paard maar zijn gedrag is van grote invloed op jouw gemoed. Gun jezelf eens een blik door mijn spiegel met deze gedachte: “ZO wil ik het graag”.

Nienke van Oeveren
7 years ago

Dag Nelleke,

Interessant! Ik ontmoet je graag bij de Business Bootcamp!

Groeten van Nienke van Oeveren
Redacteur van Managementboeken

Nelleke Gommans
7 years ago

Dag Nienke.
Graag en insgelijks. Tot Zaterdag.

Nelleke van ZOwilikhetgraag.

Erna van der Weerd
7 years ago

Wil je weten wat je kunt winnen bij een goede aanpak van werkdruk en en je richten werkplezier? Wil je met het oog op de toekomst werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid? Wil je goed omgaan met je schaarse tijd en daar ook grip op houden?

Mijn bedrijf AdMova en de netwerken waar ik deel van uitmaak helpen je op weg. Voor jezelf, met je team en in je organisatie. Dat doen we met behulp van onderzoek, rekeninstrumenten en zelfmanagement-instrumenten die hun waarde hebben bewezen. Maar ook door een systematische aanpak van het gesprek over het omgaan met schaarse tijd, zakelijk, menselijk en duurzaam organiseren.

Daarnaast verzorgt AdMova hierover trainingen en workshops, zodat je ook zelfstandig aan de slag kunt om met plezier en gezond aan het werk te gaan en te blijven.

Hartelijke groet en tot ziens in juni!
Erna van der Weerd

Annelies van der Meulen

Dag Erna

Ik ben benieuwd om meer te weten te komen over jullie tools en methode. Efficiënt werken met plezier is ook wat ik mijn klanten wil meegeven.

mvg
Annelies

Juliette Moolenbeek
7 years ago

Hi allemaal,

Ik ben Juliette Moolenbeek en ik heb de webshop My Lovely Notebook. Hier verkopen wij notitieboekjes en organizing producten. Eigenlijk alles om je leven beter te organiseren!

Mijn klanten zijn voornamelijk vrouwen tussen 25-45 jaar met een druk leven en een drukke baan.

Ik zou graag op de Business Bootcamp andere ondernemers willen ontmoeten die een of meerdere webshops hebben. Maar ook potentiële klanten (consumenten voor notitieboekjes of bedrijven die interesse hebben in gepersonaliseerde notitieboeken met logo). Spreek me aan op het event of laat hier een reactie achter.

Groetjes,
Juliette Moolenbeek

Terrence Weijnschenk
7 years ago

Beste Juliette,

Mijn vriendin staat met haar (webshop) bedrijf RataplanDesign.com vaak op lokale markten door het hele land heen. Misschien ook voor jou een aardige manier om je product onder de aandacht te brengen?

Juliette Moolenbeek
7 years ago

Hi Terrence,

Dank je wel voor de tip! Ik sta zelf ook geregeld op lifestyle markten in Amsterdam en Rotterdam. Heel erg leuk om de doelgroep in het echt te zien en vragen te beantwoorden over de producten.

Ik zie op de website van jouw vriendin dat ze op heel veel markten staat! Wow, knap hoor. Ik vind het namelijk behoorlijk intensief :). Ga je wel eens met haar mee?

Terrence Weijnschenk
7 years ago

Hai Juliette,

Ja, ik merk aan mijn vriendin dat het heel veel energie van haar vergt. Zaterdag en zondag op de markt staan betekent op vrijdag de auto vol laden, bedenkend wat het beste zou kunnen verkopen op de betreffende markt. Zo’n marktkraam is namelijk een soort van etalage: je kunt niet alles laten zien wat je hebt.

Maandag dient de administratie gedaan te worden en dan zijn er ook nog de webbestellingen…Als het even kan ga ik mee maar niet meer wanneer ik die nacht gewerkt heb. Kwam ooit om half acht ‘s ochtends thuis na gewerkt te hebben in een nachtclub in Rotterdam en de wekker ging af om negen uur om om tien uur op de markt te staan.

In mijn eentje want mijn vriendin stond die dag op een andere markt. Natuurlijk was ik behoorlijk stuk op het einde van die dag maar ik heb nog nooit zo goed verkocht! 😉 Ik heb de URL van jouw webshop maar even doorgestuurd naar mijn kinderen want het is bijna Vaderdag…

Anabella Meijer
7 years ago

Dag Juliette,

Mooie webshop! Als tekenaar heb ik altijd wel notitieboekjes bij de hand, en maak graag kennis met je. Neem je ook wat mee zodat ik het papier kan voelen? 🙂
Groet, Anabella Meijer

Michiel van der Molen
7 years ago

Molen & Molen is het bedrijf van mijn zus Eva en mij. Onze klanten zijn grote organisaties (o.a. Ministeries, ZBO’s, verzekeraars, instellingen voor hoger onderwijs/universiteiten). Wij helpen deze organisaties beter sturing te geven aan veranderingen. Thema’s waar we ons mee bezig houden zijn opdrachtgeverschap, businesscaseontwikkeling, batenmanagement, stakeholderdialogen.

We werken altijd direct voor de klant (dus niet via intermediairs e.d.). Ik zou het leuk vinden in contact te komen met anderen die ook als kleine ondernemer rechtstreeks leveren aan grote organisaties.

Gerbrig Leistra
7 years ago

Bedrijfsnaam: Impinge!
(zie mijn website voor uitleg over de naam).

Klanten: technische ondernemers in het MKB

Wat: (web)teksten, communicatie- en product-trainingen. Ik lever techneuten de gereedschappen om handiger te communiceren.

Maar… ben ook net gestart met een beauty-voedingssupplement dat ik in de markt wil zetten – en daarmee richt ik me voornamelijk op vrouwen boven de 45.

Op de Business Bootcamp verwacht ik vooral veel praktische tips te krijgen om (uiteindelijk) meer omzet te genereren. Ik kom graag in contact met freelancers en ZZP-ers die out of the box denken, want daar kan ik van leren.

Hartelijke groet, Gerbrig

Kees Jan Snijder
Kees Jan Snijder
7 years ago

Ik ben Kees Jan Snijder en samen met een vriend vormen we Yarbles, een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van post scarcity business development. Onze klanten zijn kleine en middelgrote bedrijven die opereren in een dynamische omgeving.
Wij helpen onze klanten om samen te werken met deze omgeving en onderdeel te worden van een duurzaam groter geheel.
Sociale waarde vinden we belangrijker dan economische waarde en ik kom tijdens de Bootcamp graag mensen tegen die dit ook vinden.

Anabella Meijer
7 years ago

Dag Kees Jan,

Ik heb geen idee wat post scarcity business development is, maar je standpunt over Sociale waarde raakt me meteen. Graag maak ik kennis met je tijdens de Business Bootcamp, dan kun je me erover vertellen!
Groet, Anabella Meijer

Marineke Scholtes
Marineke Scholtes
7 years ago

Ha, een sociaal ondernemer! Da’s leuk. Ik deel de gedachte en hoor graag je verhaal hierover.

Nina van der Hoeven
Nina van der Hoeven
7 years ago

Al jaren lang geef ik gitaarles, voornamelijk privé lessen. In die jaren is er een bepaald format gegroeid waarin ik die lessen geef, maar het lijkt mij interessant om van andere muziekdocenten te horen hoe zij werken, en wat voor andere vormen zij hebben gevonden. Dan denk ik aan speciale lesmethoden of ensemble-spel, lesgeven aan heel jonge kinderen of juist aan ‘oudgedienden’ en al die andere dingen waar ik zelf niet op kom. Ook ben ik benieuwd naar de organisatie vormen, hoe voer je je lespraktijk, hoe werf je nieuwe leerlingen enz enz.

Terrence Weijnschenk
7 years ago

Hai Nina,

Jaren geleden had ik een tijdje gitaarles. Dat zou ik graag weer oppikken! Waar zit je ergens in het land? Ik zit in Amsterdam.

Jelske Hoogervorst
7 years ago

Ha Nina. Ik ben (professioneel) saxofoniste en leer (amateur)musici improviseren. Ik geef hierover korte workshops en langere trainingen en bied individuele coaching. Een online training is in de maak.

Ik geef ook (nu nog) saxofoonles in een docentencollectief. Ik ben ook op zoek naar andere vormen of formats van lesgeven. Laten we elkaar ontmoeten op de Business Bootcamp. Mijn nummer is 06-1921 0976

Jelske Hoogervorst
7 years ago

Jelske Hoogervorst, (professioneel) saxofoniste die (amateur)musici leert improviseren. Ik geef hierover korte workshops en langere (jaar)trainingen en bied individuele coaching. Een online training is in de maak. Ik ben ook nog steeds actief als optredend musicus.

Ik heb een mastermind groep voor Open Circles-musici opgezet. Ik spreek graag andere creatievelingen tijdens de Business Bootcamp. Over hoe zij hun business inrichten in de creatieve non profit sector. En hun Open Circles kennis hierin toepassen.

Bettina Zevenbergen
7 years ago

Bij Zen.nl in Zeist geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Ik heb de vestiging in Zeist. In mijn zendo geef ik introductiecursussen en twee doorgaande groepen. Daarnaast ook zen-workshops en activiteiten. Ik zoek strategieën om nieuwe cursisten te werven, bedrijven die zenmeditatie in huis willen halen, en mensen die mijn zendo willen huren op de tijden dat ik het niet gebruik. En verder sta ik open voor ideeën, samenwerking en gezelligheid!

Terrence Weijnschenk
7 years ago

Mijn doel in het leven is mensen aanzetten tot lachen en zelfstandig nadenken. Als administrateur waren de mogelijkheden wat dat betreft wat beperkt. Als groepsleider in de kinderopvang en daarnaast als columnist voor een lokaal blad kon ik al iets meer van mijn passie kwijt. Sinds een paar jaar werk ik als zelfstandig entertainer. Op evenementen, festivals, huwelijken en in nachtclubs probeer ik mensen even de beslommeringen van alledag te laten vergeten en hen een zetje te geven om in een andere richting te denken dan zij gewend zijn.

Ik vind het leuk talenten in mensen te ontdekken en hen met elkaar in contact te brengen. Mijn bedrijf heet Terrebel Entertainment en ik hoop en verwacht op de Business Bootcamp mensen tegen te komen om samen nieuwe projecten op te zetten en elkaar te helpen inkomen te genereren. Want hoe leuk het leven ook is, aan het einde van de dag moet toch de huur of hypotheek worden betaald.

Ingrid van Houwelingen

Ik vind dit zo leuk. Ik ben administrateur altijd geweest en nu ook zangeres, ook ik zoek ‘uitwegen’ haha. Geweldig. Leuk kennis te maken Terrence !

Terrence Weijnschenk
7 years ago

We zien elkaar snel, Ingrid! (Had ik al gezegd dat ik sinds kort zangles volg?)

Femke de Caluwé
7 years ago

Mijn naam is Femke de Caluwé en onder de naam CaluWay ben ik vorig jaar augustus voor mezelf begonnen.
Communiceren & organiseren zit in mijn bloed! Afgelopen 10 jaar heb ik uiteenlopende kennis en ervaring opgedaan bij diverse bedrijven zoals Z@ppsport, Lowe Lintas, Kluwer, Weijers Domino Productions, Pleasure Group, Hypsos BV en Organisatieburo Grand Canyon. Ook in de festivalwereld ben ik geen vreemde eend!

Gezien mijn enthousiasme voor de vele facetten binnen diverse bedrijven en festivals, heb ik daarom besloten om voor mezelf te beginnen! Op deze manier kan ik mijn communicatie-, organisatie-, en productietalent op diverse werkgebieden inzetten.
Mijn klanten lopen uiteen van De Bibliotheek Gouda tot grote organisaties op het gebied van events en congressen, en van stichtingen tot particulieren.
Mijn meerwaarde?! Ik ben een actieve doener, houd van een persoonlijke & directe aanpak & ga alleen voor het beste resultaat! Ik hoop deze dagen inspirerende en enthousiaste mensen tegen te komen om kennis en ervaring uit te wisselen en wellicht nieuwe samenwerkingen te ontplooien!

Milène de Rijck vd Gracht

Hoi Femke, ik heb een kijkje genomen op je website maar ik lees dat er binnenkort meer informatie te vinden is. Ben wel benieuwd om je aangeeft dat organiseren en communiceren in je bloed zit – wat ik ook wel in mezelf herken – wat ik leuk vind. Wellicht kun je me meer over je business vertellen op de Business Bootcamp.

Femke de Caluwé
7 years ago

Hoi Milène,

Leuk om te horen tot 27 juni!

Groeten
Femke

Raymond Spanjaards
Raymond Spanjaards
7 years ago

Mijn klanten zijn momenteel nog hoofdzakelijk bedrijven die keukens verkopen waarvoor ik installeer. Graag zou ik de door mij uitgevonden producten m.b.t. de keukentechniek zelf maar ook m.b.t. de keukenmontage in de markt willen brengen . Noviteiten in deze branche volgen elkaar in hoog tempo op maar ik ben een praktijkman en heb duidelijk een andere visie en dus vindingen dan bijvoorbeeld een industrieel ontwerper. Met mijn 2e bedrijfsnaam “De Ideale Keuken”wil ik ook particulieren bereiken die overtuigd zijn van de meerwaarde van mijn praktische visie en eventueel interesse hebben in mijn specialiteiten.

Graag zou ik bedrijven in de branche helpen oplossingen en/of verbeteringen te zoeken voor hun (technische) problemen en hoop dat er mensen zijn die mij verder kunnen helpen met uitwerken van mijn noviteiten.
Groetjes, Ray

Hans Peitsman
7 years ago

Ik ben begonnen als keukenverkoper en ben meerdere keren nog terug gegaan in het keukenverkoopvak. Wil graag je visie horen.

Herman Chow
7 years ago

My name is Herman Chow and I am a Portrait Photographer based in Almere.

My business focuses on everyday women who love to have the most incredible portraits of herself which she can cherish for the rest of her life.

Cheers
Herman

Sven Nijhuis
7 years ago

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sven , 25 jaar en ga starten met m’n eigen business in communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ter inspiratie en om concrete tools te ontvangen heb ik mij opgegeven voor de Business Bootcamp, ik laat mij verassen en ik kijk er naar uit om elkaar te ontmoeten!

Vriendelijke groeten en tot ziens op 27 & 28 juni!

Milène de Rijck vd Gracht
Reply to  Sven Nijhuis

Hoi Sven,

Interessant wat je opzetten gaat. Ik ben heel benieuwd en praat er graag met je over op het event. Ikzelf heb communicatie gestudeerd en ben daarnaast ook o.a. geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Wilde je toevoegen op LinkedIn maar dat kon niet door jouw instellingen. Wellicht tot spreek op de Business Bootcamp.

Gr. Milène

Cecil Westerhof
Cecil Westerhof
7 years ago
Reply to  Sven Nijhuis

Laten we op de Business Bootcamp eens brainstormen in hoeverre we elkaar kunnen aanvullen.

Ellen van Haastert
Ellen van Haastert
7 years ago

Hallo! Ik ben Ellen, en heb ontzettend veel zin in de Business Bootcamp! Ik ben mijn ideeen aan het vormen, en vind het ontzettend spannend… en ook eng! Ik hoop mijn ideeen met jullie te mogen delen, geinspireerd te raken en weer een stap dichter bij te komen! Groeten!

Ingrid van Houwelingen

Ellen, je zult het zien, het is geweldig 🙂 Laat het maar over je heenkomen, doe lekker mee en je hebt een super weekend qua kennis en qua plezier!