Leuk je alvast te ontmoeten – Bootcamp mei 2013
… maar… wie ben jij eigenlijk?

Binnenkort ontmoeten wij elkaar en eigenlijk weten we nog maar weinig van elkaar – om maar niet te spreken van al die andere deelnemers aan de Business Bootcamp van 25 en 26 mei aanstaande.

Het lijkt me daarom een goed moment voor een voorstelronde onder de deelnemers van de aankomende Business Bootcamp!
Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is de drempel om elkaar te ontmoeten in het evenement op zijn laagst.

Een gelegenheid om alvast contacten op te bouwen die je op den duur (of misschien al direct) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Om maximaal te kunnen profiteren van de Business Bootcamp en alle netwerkopportunities die zich zullen voordoen tijdens dit evenement, is hier de kans om je voor te stellen!

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Ik ben benieuwd naar je!

Plaats jouw introductie van jezelf in het commentaarveld hieronder. En kom nog eens terug om te zien wie zich verder nog heeft voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: laten we in gesprek raken!

En mocht je meer over mij willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Dan nog iets anders… ons vriendschapsprogramma

Ken jij ondernemers in je omgeving die ook een boost in hun business kunnen gebruiken?
Mensen die je de ervaring van de Business Bootcamp van harte toewenst, voor zichzelf en voor hun business?
Neem ze mee naar de komende Business Bootcamp en win zelf waardevolle prijzen!

Gebruik hiervoor de vriendenlink die je elke dinsdag in onze e-mail aan jou aantreft. Stuur deze link naar jouw contacten en laat je contacten zich aanmelden via deze link. Dan kunnen wij bijhouden wie er via jou zijn aangemeld en kunnen we jou je prijs geven.

Wat die waardevolle prijzen zijn en hoe ons vriendschapsprogramma precies werkt, lees je hier

Kortom:

  • Introduceer jezelf in het commentaarveld hieronder.
  • Stuur jouw vriendenlink naar je contacten om zich aan te melden voor de Business Bootcamp.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische details met betrekking tot de Business Bootcamp van 25 en 26 mei 2013 (tijden, locatie, carpoolen, wat mee te nemen, etc.) op een rijtje gezet voor je.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen! Ook kun je hier eventuele vragen of opmerkingen kwijt.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
126 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krijno Horlings
Krijno Horlings
9 years ago

Hallo medebooters,

Ik voel me aangetrokken tot en betrokken bij stadsvernieuwing, leefbaarheid van stad(swijken) en platteland. Het gaat altijd om wonen en (samen)leven, de eerste jaren bij Stadsontwikkeling, daarna voor woningcorporaties.

Nu alweer 10 jaar werk ik als zelfstandige voor corporaties en gemeenten in het hele land. Momenteel richt ik me op zorgboerderijen, waar boeren met ‘hart voor zorg’ zinvolle dagbesteding bieden aan mensen die van zorg afhankelijk zijn. Een hartverwarmende wereld.

De Business Bootcamp (en jullie dus!) helpt me om de focus beter te richten op wat, waarom en hoe ik doe wat ik wil doen. En om mijn soms wat verstofte talenten op te poetsen. Tot gauw!
Krijno

Hilde Cromjongh
9 years ago

Ik ben Hilde Cromjongh.

Ik heb Kolibrie KinderCoaching opgezet, omdat ik hoogbegaafde kinderen wil leren floreren. Veel mensen denken dat dat vanzelf gaat maar dat blijkt niet zo te zijn.

Om dat te bereiken geef ik de Clever Kids Training waarin kinderen leren omgaan met faalangstige gedachten en leren dat ook zij fouten moeten/mogen maken, heel belangrijk om verder te komen in het leven!

Verder bied ik SmartStart aan, begeleiding bij leren op de middelbare school en heb ik met een collega de PlusKlusKlas opgestart voor jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

Ik hoop bij de Business Bootcamp te leren mijn kwaliteiten beter voor het voetlicht te brengen en mijn startersonzekerheid definitief achter me te kunnen laten. Het zetje te krijgen om voldoende inkomsten te genereren met alleen mijn bedrijf (nu werk ik er nog een paar dagen naast).

Ik ben heel benieuwd wie ik ga ontmoeten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vind het ook erg leuk om andermans verhalen te horen. Feedback op wat je doet is altijd goed! Daar kom ik voor, heb er zin in.

Marielle Meijer
9 years ago

Nou Hilde, dan ontmoet ik je graag aanstaand weekend! Want ik heb twee hoogbegaafde kinderen. En die zouden af en toe best wat coaching kunnen gebruiken;-). Mijn kinderen zijn overigens niet faalangstig. Maar ze leren niet leren, want alles komt ze aanwaaien. Met de middelbare school in zicht kan dat lastig worden.

Hopelijk tot komend weekend!
groet Marielle Meijer

Maurice van Mourik
9 years ago

Beste Mensen,

Hierbij wil ik mijzelf in het kort introduceren.

Ik ben architect en hoop heel veel te leren hoe je een klein adviesbureau efficiënt(er) kan leiden.

Ik verheug mij op deze Business Bootcamp, veel geïnspireerde (startende) ondernemers te ontmoeten en kennis en informatie uit te wisselen.

Mocht je nog bouwplannen voor nieuwbouw of verbouwing hebben, laat mij dit even weten, dan kunnen wij hierover een vrijblijvend gesprek hebben. Mijn contactgegevens kan je op de website vinden.

Tot a.s. zaterdag en zondag,

Maurice van Mourik

Elvira Noot
9 years ago

Elvira Noot hier, van Paard&Ruiter Natuurlijk.

Wij verzorgen paardrijlessen op een natuurlijke en paardvriendelijke basis, naar de methode van Parelli Natural Horsemanship.
Wij bieden kleinschalig natuurlijk pension aan, grondwerk- en rijlessen aan huis, workshops en theorie-avonden, hulp bij trailerladen, aankoopbemiddeling. Ook rijden we jonge paarden in volgens natural-horsemanship principes.

Mijn doel tijdens het Business Bootcamp is om nieuwe tips te krijgen voor de PR en facebook o.a en andere manieren om meer naamsbekendheid te krijgen.

Patricia van den Dungen

Hallo,

Ik ben Paticia van den Dungen. Ik ben creatief en organisatorisch erg sterk.

Mijn bedrijf heet Optical Change.
Mijn werkzaamheden zijn haarwerken, visagie, grime en bodypainting. In de Sinterklaas periode verhuur ik de kostuums en organiseer ik SinterklaasShows.

Mijn vriend heeft een eigen bedrijf in Stand- en Interieur- bouw en samen doen we decor bouwen. Hij zaagt en timmert en ik schilder de decors.

Binnenkort open ik een kapsalon in Boxtel, waarbij creatief, vakkundigheid en aandacht voor de klanten hoog in het vaandel staan.

Naast Optical Change heb ik samen met een bestuur de Stichting Afriël opgezet.

De Stichting Afriël heeft als algemeen doel: Het werven van fondsen om voor ongeneeslijk zieke kinderen (3-18 jaar) shows, evenementen en workshops te organiseren, zodat deze kinderen samen met hun dierbare nog een onvergetelijke en zorgeloze dag beleven.
De stichting is inzetbaar door heel Nederland.

Ik wil graag inspirerende en kundige mensen ontmoeten op de bootcamp.

Ik hoop dat ik van andere mensen kan leren van hun ervaringen.

Tot ziens op de Business Bootcamp.

Groetjes Patricia

Jan-Jaap van Ingen
9 years ago

Beste mede-ondernemer!

Mijn naam is Jan-Jaap van Ingen en ik ben samen met een partner eigenaar van een re-integratie en outplacementbureau (www.regenius.nl).

Wij bestaan al 8 jaar, zijn redelijk succesvol maar voor mijn gevoel blijf ik hangen op een bepaald niveau. Ook bemerk ik de laatste jaren een toename in stress en een afname in plezier. Foute boel! Dat wil ik graag aanpakken!

Mijn doelstellingen voor de Business Bootcamp:
Nieuwe mensen / ondernemers leren kennen
Focus op mijn doelen als ondernemer
Als mens beter leren omgaan met ondernemersstress.

Tot snel!

Jan-Jaap van Ingen

Carin Bodok
9 years ago

Hi I am Carin and with my business YOUniversity I want to assist as many people as possible to fulfill their life mission.

I definitly believe in miracles and together we can and will create the New World of Love, Luck, Compassion, Health and Success!!

As an Christallin Oracle I am able to channel high frequency vibrations from higher dimensions and the energy of all sorts of lightbeings. So I work with Devine Energies and groupsenergies.

At the Business Bootcamp I’m gonna meet new interesting persons to co-create events where we offer all sorts of spiritual services and products.
I’m also gonna meet persons who will start a mastermindgroup with me where we can support each other and create new ideas for future cooperation. And, off course, I will offer my help to other bootcampers to fulfill their life mission!

In the past I visited Business Bootcamp a couple of times, I even was part of the assistant team so I am also looking forward to seeing Nisandeh and Vered again.

Jean-Paul de Graaf
9 years ago

Ik kijk uit naar het Bootcamp om veel inspiratie op te doen.

Ik begeleid bedrijfsovernames en start-up of overname financieringen binnen het MKB onder de naam BusinessPartners. De laatste 8 jaar heb ik al heel wat overnames tot een succes gebracht en zou dit werk graag naar een hoger niveau willen brengen met wat we leren tijdens het Bootcamp. Ik ben benieuwd

Indien ik kan helpen dan doe ik het graag. Graag tot binnenkort.

Zie mijn website of mijn LinkedIn profiel.

Met vriendelijke groet,

Jean-Paul de Graaf

Annet van Prooijen
9 years ago

Hoi leuk om je op deze manier te mogen voorstellen. Ik ben Annet van Prooijen en ik ben vitaliteitscoach en bewegingscoach. Ik wandel met mensen en ik loop hard. Ook coach ik op diverse gebieden onder andere gewicht. Daarnaast ben ik gastouder zowel door de weeks als in het weekend.

Coen Faber
Coen Faber
9 years ago

Dag allemaal,

Ik ben Coen Faber, en ik heb jarenlange ervaring in innovatie- en duurzaamheidsontwikkeling bij bedrijven en overheid.

Door de koplopers – personen en bedrijven, die echt gaan samenwerken en open kennis gaan delen komen de noodzakelijke duurzame en nieuwe business veranderingen.

Ik ben met een partner bezig een open netwerk – Pure Networks – aan het ontwikkelen van gecommitteerde (vooroplopende) personen uit verschillende sectoren (nu al van dance-event organisatie tot tapijtindustrie), die door nieuwe en onverwachtse verbindingen deze duurzame en nieuwe business veranderingen willen gaan realiseren.

Ik ben op zoek naar ondernemers en nieuwe businessmodellen, die deze veranderingen verder kunnen stimuleren en versnellen.

Het is mijn eerste Business Bootcamp (op aanraden van mijn partner in Pure Networks).

Ik kijk er erg naar uit en tot ziens op zaterdag!

Elvira van Bochove
9 years ago
Reply to  Coen Faber

Hallo Coen,

Ik ben erg benieuwd naar Pure Networks. Wij hebben echt behoefte aan een netwerk waar buiten de paden gedacht wordt om tot andere paden te komen zal ik maar zeggen.

Ik kon er nog niet zoveel over vinden via Google, dus ik hoop dat we elkaar kunnen treffen dit weekend, of dat je me anderszins kunt informeren?

Vriendelijke groet, Elvira van Bochove
Heartseats

Freek de Lang
9 years ago

Hallo,

Mijn naam is Freek, mijn missie is een bijdrage te leveren aan het bewustwordingsproces van mensen die er aan toe zijn om een volgende stap te maken in hun ontwikkeling.
Dit kan zowel in de prive als in een zakelijke context zijn.

De afgelopen 8 jaar ben ik de rol van onder andere trainer, personal coach, consultant en inspirator, in diverse branches op verschillende niveaus met zowel teams als individuen aan het werk geweest om die bijdrage persoonlijk te leveren.

Mijn specialiteit ligt in het leggen van de verbinding tussen de persoonlijk zingevingsvraagstukken en de dagdagelijkse uitdagingen op vlak van communicatie, commercie en (persoonlijk) leiderschap en de weg vrij te maken om vanuit authenticiteit en met veel passie de eigen missie te gaan leven.

Ik ben er nu aan toe om ook de stap te maken naar online dienstverlening met daarachter gekoppeld fysieke trainingen en coachingssessie, waarbij ik een netwerk van professionals kan inschakelen.

Ik ben uiteraard heel nieuwsgierig naar Nisandeh Neta en de Business Bootcamp maar minstens zo geinteresseerd om gelijkgestemden in de netwerkbijeenkomsten te ontmoeten en uiteraard te onderzoeken welke toegevoegde waarde wij mogelijk voor elkaar kunnen hebben.

Mocht je reeds nu al met mij willen connecten op linkedin, je kunt mij vinden op nl.linkedin.com/in/freekdelang stuur mij een uitnodiging om te linken en ik aanvaard je uitnodiging altijd met veel plezier.

Rest mij nog de vurige wens uit te spreken om persoonlijk kennis met jou te maken tijdens de Business Bootcamp.

Hartelijke groet,
Freek

Joost Sutin
9 years ago

Hallo, mijn naam is Joost.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp veel inspirende mensen te ontmoeten en anderen te inspireren. Ik hoop je daar te zien.

Werk nu nog gedeeltelijk in loondienst, gedeeltelijk voor mijzelf.
HetdraaitomJOU! is waar ik mee bezig ben, samen met anderen.

Erg veel zin in de Business Bootcamp.

Jij ook ? Spreek me vooral aan 😉

tot gauw
Groeten
Joost

Monique Vee
9 years ago

Als er mensen zijn die graag met iemand zou willen samenwerken en daarmee bedoel ik als sparringspartner of als je mijn expertise zou willen inroepen of samen projecten opzetten en uitvoeren zijn van harte welkom op myassessment.nl

Didier Dohmen
9 years ago

Beste Nisandeh,

Hartelijk dank voor deze mogelijkheid om mijzelf voor te stellen aan de andere deelnemers aan business bootcamp!
Ik help mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg om hun bedrijfsvoering te professionaliseren.

Ik doe dit door hen te helpen met strategieontwikkeling zodat ze zich onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten en door de managementinformatie af te stemmen op de doelstellingen en bijbehorende kritische succesfactoren en prestatie-indicatoren.
Op deze wijze heb ik een care instelling geholpen een kwaliteitsmanagement informatie dataset te ontwikkelen, huisartsen B.V. geholpen een strategie voor 2012 te ontwikkelen en een aanzet voor jaarplannen, een verslavingszorginstelling geholpen een administratieve organisatie op te zetten.

Daarnaast help ik regelmatig mensen die werkzaam zijn in de zorg met opleidingen op het gebied van financieel management in de zorg.
Op deze wijze hoop ik de bedrijfsvoering van zorginstellingen te professionaliseren en medewerkers in de zorg te helpen financieel management en planning & control beter te begrijpen.

Tot slot doe ik niet liever dan mensen helpen, dus ik begeleid op dit moment ook een aantal startende ondernemers om hun business op te zetten en succesvol te maken.
Dit doe ik door business coaching toe te passen in een vier tot zestal gesprekken met deze startende ondernemers.

Al met al als ik het zo teruglees een behoorlijke hoeveelheid activiteiten waarmee ik sinds medio 2011 ben gestart in mijn eigen onderneming InControl Management Services.

Renate Janssen
9 years ago

Aangenaam! Mijn naam is Renate Janssen. Ik ben zelfstandig gevestigd psycholoog in Amersfoort-Hoogland. Ik heb mensen om hun innerlijke ballast op te ruimen, zodat ze weer zo onbelemmerd mogelijk verder kunnen in hun leven. Ik ondersteun bij het verkrijgen van inzicht en overzicht. Mensen die hun eigen koers kunnen varen zijn gelukkig en gezond, daar draag ik graag aan bij.

Ondanks de hoge kwaliteit die ik meen te bieden in mijn praktijk aan huis komen er de laatste tijd te weinig mensen op mij af. Ze kunnen me niet goed vinden. Dat moet beter. Mijn inkomen is te laag, dat moet beter.

Ik wil dus mijn bedrijf, dat ik sinds 1997 run, een flinke boost geven en up to date brengen met de moderne tijd, ook op het gebied van social media en netwerken.

Ik zou op de Business Bootcamp graag in contact komen met mensen die wat betreft hun eigen (emotionele) gezondheid graag in zichzelf willen investeren. Of mensen die mensen kennen (bijvoorbeeld familie, vrienden, werknemers of collega’s) die deze wens hebben. In het kader van het nieuwe werken heb ik een nieuwe dienst toegevoegd. Mindful schrijven via email met een therapeut gedurende een of meerdere weken. Vanuit je eigen plek, achter je eigen computer. Dat werkt als een tierelier! Verder werk ik heel graag met de werkvormen NLP, EMDR en de Journey van Brandon Bays.

Tot gauw op de Business Bootcamp!
Hartelijke groet,
Renate Janssen

Wieke Canosa
9 years ago

Hallo allemaal!

Mijn naam is Wieke Canosa en ik ben orthopedagoog.
Canosaprojecten is mijn bedrijf vanwaaruit ik onderwijsadvies , training en coaching geef. Ik heb specifieke kennis van het speciaal onderwijs en een goede verbinding tussen onderwijs en zorg vind ik erg belangrijk. Zeker met Passend Onderwijs voor de deur. Daarnaast ga ik trainingen opzetten in het onderwijs in Mindfulness (MBCT).

Ik ben heel erg benieuwd naar de Business Bootcamp en hoop ondernemers te ontmoeten die net zoals ik met passie in zorg en onderwijs werken! Ik heb al een aantal verhalen hierover gelezen, dus dat moet goed komen.

Wat ik hoop te leren? Onder andere in een acquisitie goed te kunnen/durven vertellen wat mijn expertise is
Tot zaterdag!

Groeten, Wieke

Hubert van Keulen
9 years ago

Dag,

Ik ben Hubert van Keulen: 42 jarige vader van een dochter, gelukkig getrouwd en ondernemend interieurarchitect.

Als ondernemer merk ik dat het steeds belangrijker wordt om een focus te hebben. Snel kunnen leveren wat een klant vraagt. De klant selecteert ook hierop. Voor ieder onderwerp wil men een lijst aan referenties zien waardoor een specialisme een logische stap lijkt terwijl mijn kracht als interieurarchitect is dat ik voor iedere opdracht een goede en creatieve oplossing lever.

Mijn inziens is specialiseren een dooddoener voor creativiteit en veelal ook voor innovativiteit. Zodra alle standaard oplossingen uit de markt door jou als specialist worden geïmplementeerd is de ruimte voor vernieuwing veelal weg. Stel je je te boek als specialist dan denk ik dat de klant zoekend naar die originele passende oplossing aan jouw deur voorbij gaat.
Gevoel en ratio zitten niet op een lijn, gevoelsmatig zou het werk nog breder inzetten de ontwerpvraagstukken alsook de output, juist nog interessanter maken.

Ik hoop dan ook tijdens de Business Bootcamp antwoord te vinden op dit vraagstuk alsook in navolging hierop ondernemers te treffen die ook deze afweging hebben gemaakt en te horen wat het hen gebracht heeft.
Ik ben erg benieuwd en zie uit naar zaterdag,

Tot dan, hartelijke groet, Hubert van Keulen

Ivonne bom
9 years ago

Beste Allemaal,

Met nieuwe visitekaartjes op zak ga ik eind Mei met vele van jullie kennis maken.
Sinds een klein jaartje ben ik werkzaam als kunstenaar/ontwerper. Met veel enthousiasme en creativiteit maak ik mijn objecten en werk ik op dit moment aan mijn website. ivonnebom.nl
Een starter…dat ben ik!
Daarom ben ik benieuwd naar inspirerende woorden van diverse ondernemers!

Tot dan!

Groeten, Ivonne

Betty-Lou Luijken
9 years ago

Hallo allemaal, Ik ben Betty-Lou Luijken en had tot vorig jaar oktober een parttime baan als HR-adviseur en daarnaast een eigen bedrijf als natuurfotograaf.

Als voormalig paardenmeisje en groot liefhebber van alle dieren fotografeerde ik ook, paarden en huisdieren. Vorig jaar kreeg ik te horen, dat mijn parttime baan kwam te vervallen en zocht dus mogelijkheden om mijn fotografiebedrijf uit te breiden.

Dat heb ik gedaan met portretfotografie en bruidsfotografie. Ik vind het heel leuk om mensen blij te maken en daarom heb ik hiervoor gekozen. Alle vormen van fotografie doe ik vanuit het perspectief van een natuurfotograaf. Dit betekent onder andere dat ik het liefst buiten fotografeer (maar niet uitsluitend) en zo min mogelijk geposeerd. Mens (en dier) moeten zich tijdens een fotosessie op hun gemak voelen en zo natuurlijk mogelijk reageren.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp handvatten te krijgen om mijn bedrijf meer op de kaart te krijgen en wellicht mensen te ontmoeten met wie ik kan samenwerken. Ik vind het namelijk. heel moeilijk om mijn eerste klanten te krijgen.

Karen van den Brink
9 years ago

Hallo Business Bootcampdeelnemers,

Wat veel verhalen al: leuk om te lezen.

Ik ben Karen van den Brink en woon in Haarlem.
Mijn praktijk heet Leeflust. Ik help mensen met hun eetproblemen.
Door mindful afvallen en andere efficiënte en leuke methodes lukt het je om voor de rest van je leven een gezonde relatie met je lichaam en eten te krijgen.
Met als resultaat: letterlijk en figuurlijk een lichter leven.

Ik heb zin in leuke gesprekken met andere enthousiaste ondernemers, zodat we elkaar kunnen inspireren. Nieuwe ideeën opdoen en verder vooral genieten. Lekkere koffie drinken en de sfeer proeven.

Hartelijke groet van Karen

Esther Reijns
9 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Esther Reijns en naast een baan van 32 uren per week heb ik een bedrijf in interieurvormgeving, genaamd Stylachterover.

Aangezien ik heel blij word van het inrichten en restylen van woningen en bedrijfsruimten, minder blij van op kantoor zitten en het qua uren niet meer te combineren is, ga ik me per 1 juli van dit jaar volledig richten op Stylachterover.

Bij de Business Bootcamp hoop ik inspiratie op te doen om de sprong in het diepe iets minder eng te maken.
Ik wil graag ervaringen uitwisselen met mede-ondernemers en uiteraard wil ik ook mensen leren kennen voor wie ik iets kan betekenen op het gebied van interieurstyling.

Leuk om jullie 25 mei real life te ontmoeten!

Een stylvolle groet,
Esther

Margriet Les
9 years ago

Margriet Les heeft een passie voor een nieuwe fase voor de wereld waarin we samen leven en delen.

Zodat we doen kunnen waar we goed in zijn, een waarin we ons veilig en zelf verantwoordelijkheid voelen.

Tijdens de Business Bootcamp ga ik al mijn cellen laten leven en m’n oorspronkelijke energie delen waarmee ik velen van jullie ga ontmoeten.

Mijn bedrijf ZieZo demonstreert hoe je makkelijke en milieu vriendelijk je omgeving schoon kunt houden met hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaak producten uit Duitsland.

Ik wil graag leren hoe ik efficiënter kan zijn en met nog meer plezier mensen hiervoor kan bereiken en enthousiasmeren
wens je veel voorpret de komende weken en tot ziens.

Lieve groet, Margriet Les

Annette de Haan
9 years ago

Ik ben Annette een startende ZZPer en ik vind het leuk om kleinschalige outdoor uitjes te organiseren. Ik werk samen met ondernemers uit mijn dorp en dat bevalt erg goed. Ik hoop dat er veel mensen van buiten mijn regio op de uitjes afkomen, zodat ook zij kunnen genieten van het mooie en gemoedelijke Noord Holland boven het IJ.

Ik wil de Bootcamp bezoeken om meer naar buiten te treden in plaats van te lang af te wachten en daardoor kansen te missen. Soms heb ik een zetje nodig.

tot kijk,
groetjes, Annette

Nathan Veenstra
9 years ago

Goede verhalen hier, ik voeg graag wat toe:

Ik ben Nathan Veenstra en met mijn bedrijf Letterzaken help ik ondernemers hun bereik te vergroten binnen hun doelgroep. Dit doe ik door middel van ‘content’:

– SEO-teksten
– sociale media
– overige tekstuele dienstverlening (webteksten schrijven, redigeren, herschrijven, optimaliseren)

Lukt dat? Ja! En nu ik dat volmondig kan zeggen, ga ik voor de tweede keer naar Business Bootcamp, om me te laten inspireren dit succesvol in te zetten voor mezelf, maar vooral ook voor alle ondernemers die dit zo goed kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden. Vlak voor de start van mijn bedrijf in oktober 2012 ben ik naar mijn eerste Business Bootcamp geweest en nu ga ik voor de boost in mijn bedrijf.

Tot komend weekend!

Nathan

Lucien Pocorni
Lucien Pocorni
9 years ago

Goedendag Collega Bootcamper!

Ik ben Lucien Pocorni en heb een financiële achtergrond op het gebied van Business Control.

Wat is mijn expertise?

Mijn bedrijf in oprichting “Call2Debt” is gespecialiseerd in de bewaking van uw vorderingen op uw klanten

Mijn bedrijf koopt GEEN vorderingen van u op, maar zorgt ervoor dat uw klanten niet veel later betalen dan de afgesproken betaaltermijn!

Ik ben ervan overtuigd dat het NIET nodig is uw vorderingen van de hand te geven.
DAT is ons core business en wij zijn daarin gespecialiseerd door specifieke methoden toe te passen.

Welke ondernemers wil ik graag ontmoeten?

Heel simpel:
Ondernemers die behoefte hebben aan een gezonde kasboek door tijdig betalende klanten.

Wat is mijn doel?
Mijn doel van de Business Bootcamp is om nieuwe marketing technieken te leren om nieuwe klanten te winnen en te behouden.

Vriendelijke groet en tot ziens!

Peter Felen
9 years ago

Ik kom samen met mijn collega van felsaweb.nl
We hebben samen twee bedrijven, we maken websites en helpen mensen om een succesvolle strategie via de website uit te voeren.
Daarnaast geven we vaardigheidstrainingen en leggen we graag uit wat de kracht is van humor en creativiteit op het werk!
Tot binnenkort!

Hilde Cromjongh
9 years ago
Reply to  Peter Felen

Ja! humor en creativiteit op het werk! Ben ik helemaal voor.
Ben benieuwd op wat voor soort strategieën je bedoelt. Mijn uitdaging: de strategie die ik bedacht heb ook uitvoeren.
Wie weet tot ziens,
Hilde

Linda Hens
9 years ago

Ik ben Linda Hens en met Smart Sales helpen wij coaches, trainers en adviseurs meer geld verdienen door hun website. Wij gaan tot actie over voor jou zodat jij met je expertise meer klanten kan werven online.

Ik kijk er naar uit om op de Business Bootcamp inspirerende en gemotiveerde solo-ondernemers te ontmoeten. Wat is hun expertise en wat drijft hen?

Dit is niet mijn eerste Business Bootcamp, telkens haal ik er andere dingen uit die ik op dat ogenblik onmiddellijk kan toepassen. To be continued…..

groetjes,

Linda

Nienke de Blouw
9 years ago

Hallo, mijn naam is Nienke de Blouw. Ik ben sinds 1997 podotherapeut. En ook sindsdien solist. Ik heb mij sinds november vorig jaar aangesloten bij een podotherapeutisch netwerk. Dat heeft sinds 2 april 2013 toppodotherapie. Bij deze geweldige organisatie zijn 15 podotherapie praktijken aangesloten. Maar ik ben nog steeds solist en ik wil wat meer te weten komen over de ins- en outs van het ondernemerschap. Het zit niet ín het bloed’ maar is in de loop van de 15 jaar onstaan maar ik wil met deze Business Bootcamp nog meer leren.

Nelleke van der Palen
9 years ago

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen.

Ik ben vertaalster Frans en Engels, met veel praktijkervaring in het internationale bedrijfsleven. Ik heb teksten vertaald op uiteenlopende gebieden, zoals bedrijfscommunicatie en marketing, levensmiddelen, restaurantmenu’s en recepten. Maar ook diverse technische handleidingen, en juridische stukken, zoals contracten en arresten.

Ook heb ik ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij hun communicatie met buitenlandse klanten: onder andere logistieke problemen, betalingsproblemen, meertalige verpakkingen en brochures.

Bedrijven met buitenlandse klanten kunnen hun omzet vaak vrij makkelijk verhogen als zij de communicatie met deze klanten zouden verbeteren. Ook kent men vaak de omgangsvormen van het andere land (lees: hun klanten) niet. Hierdoor blijven veel kansen liggen.

Als dit voor jou herkenbaar is, of je kent iemand die ik met hun internationale communicatie of met een vertaling van dienst kan zijn, dan zou ik je graag ontmoeten op dit Business Bootcamp. Ook wil ik graag nieuwe contacten leggen en inspiratie opdoen voor internetmarketing en social media. Tot ziens !

Dave de Vos
9 years ago

Hallo allemaal,

Sinds een paar maanden bestaat Spequal speeddating. Met Spequal organiseer ik speeddates, speciaal voor homo’s en lesbiennes. Hoewel de eerste succesjes zijn geboekt ben ik nu op zoek naar manieren om de speeddates snel bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Tot zaterdag!

Dave

Martin Kugel
9 years ago

Hallo allemaal, mijn naam is Martin Kugel en ik ben zelfstandig communicatieadviseur en interim manager. Binnen het vakgebied communicatie richt ik mijzelf vooral op de inrichting van de communicatieafdeling in organisaties en het coachen van directies en communicatieprofessionals.

De eerste keer dat ik de Business Bootcamp bezocht (jan. 12) was ik nog pre-starter en heb al veel van de tips en het systeem van Nisandeh kunnen toepassen. Nu ik ben gestart wil ik door de bootcamp mijn focus weer scherp krijgen.

In de aankomende Business Bootcamp hoop ik vooral mede-ondernemers te ontmoeten die workshops geven aan bedrijven en organisaties. Samen kunnen we wellicht een programma bieden waarvoor geldt: 1 + 1 = 3. Ik sta open voor invites en contact via LinkedIn.

Tot ziens op de Business Bootcamp van mei!

Groet,
Martin

Frieda Verhage
Frieda Verhage
9 years ago

Mijn naam is Frieda Verhage, Ik heb de opleiding transformationeel coach en trainer gevolgd en daar ontdekt wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Én ontdekt hoe geweldig ik het vind om ook anderen in hun zoektocht te begeleiden.

Ik wil andere mensen uitdagen om vanuit een ander perspectief naar zichzelf en het leven te kijken. Je kunt alles wat je overkomt als ramp zien, maar je kunt jezelf ook afvragen op welke fronten je wordt uitgedaagd om te groeien.

Momenteel geef ik onder andere trainingen aan medewerkers in de kinderopvang, met het wegvallen van de subsidie voor deze branche neemt de vraag naar trainingen af.

Een mooi moment om mijn focus te gaan verleggen.
Wat dit precies is ben ik nog naar op zoek en hoop op de business Bootcamp nieuwe inspiratie op te doen.

Ik hoop jullie binnenkort allemaal te zien en te spreken

Groetjes Frieda

Marielle Meijer
9 years ago

Hi,

Ik ben Marielle Meijer en ik ben oprichter en eigenaar van Gezond Dineren.

Met Gezond Dineren verkoop ik lekkere en gezonde maaltijden. Kant en klaar bij je thuis of op je werk bezorgd. Voor mensen die weinig tijd hebben om boodschappen te doen of zelf te koken en wel lekker en gezond willen eten.

In deze Business Bootcamp zou ik graag mensen ontmoeten die:
Een dienst of product hebben die aanverwant is aan het avondeten
Of mensen in hun netwerk hebben die een dergelijke dienst of product hebben
Zelf dagelijks gezond en lekker willen eten en hier te weinig tijd voor nemen
Hopelijk ontmoeten we elkaar. Voor nu ben je vast van harte uitgenodigd met mij te linken op LinkedIn.

Mijn doel met de Business Bootcamp:
netwerken en vrienden ontmoeten
inspiratie opdoen
focus houden

Hopelijk zien we elkaar dit weekend. Tot dan!

Hartelijke groet,
Marielle Meijer

Femke Zwart
9 years ago

Hello everybody,

In january this year I started with sharing my passion with others and started my own business.
My passion is voice expression (stemexpressie) and non violent communication. I offer voice expression workshops and individual sessions, women circles and mantra singing.

As a starting entrepreneur I have many challenges, but the biggest of them all is: myself. I am looking for a way to ‘master my own thoughts of insecurity’.

I would like to receive advice, in how to stay in touch with my own strenghts and qualities & how to deal with my thoughts of insecurity and fear (ofcourse, that will come up again in the future).
So I can share my passion with others: to speak and sing authentically, freely and in a connecting way.

Nice to meet you all in May.

With love,

Femke Zwart

Wilke de Werk
9 years ago

Beste medebezoeker,

Ik ben Wilke de Werk en mijn doel is een steentje bij te dragen aan het gelukkig voelen van mensen. Dit doe ik o.a. vanuit Bureau coachingZuidHolland.

Dit bevat 2 onderdelen, allereerst Pestaanpak op scholen. Een unieke aanpak die het structureel pesten in en rond de scholen echt doet stoppen. Als voormalig directeur van een school, ben ik zeker van deze aanpak en wil ik dat al onze kinderen zich veilig voelen op school. Daar hebben ze recht op: pestaanpak.nl

Daarbij coach ik mensen, zowel in Nederland als tijdens een reis door Bali. De reis heet: Bewust-zijn in Bali.Een prachtige reis door zowel het mooie land, als in jezelf. Een uniek aanbod, waarbij je steeds weer nieuwe ontdekingen gaat doen.

Ik ga hier een succes van maken en hoop tijdens de Business Bootcamp jullie te mogen ontmoeten. In de ontmoeting gebeurt het en wat het ook oplevert, het zal een bijdragen zijn aan een betere wereld.

Hartelijke groet en tot gauw,

Wilke

Rob Metsers
Rob Metsers
9 years ago

He bootcampers,

Als ik zo eens rond kijk zie ik heel wat ontbrekende goede Headshots!
Ik ben een ervaren mode reklamefotograaf
Meer dan 25 jaar gewerkt voor bv perrysport Gaastra Oneill makro enz enz in een grote fotostudio en op lokatie.

Maar nu ben ik, hoe is het mogelijk toch voor mijzelf begonnen, dus ben ik er morgen ook.

Wil je mijn werk zien? Nog geen website maar ik heb mijn iPad met portfolio bij me.

Kijk maar of je me vindt.

Rob Metsers fotografie/Living Portraits

Yvonne van der Laan
9 years ago

Hallo mede-bootcampers en team van the Open Circles Academy,

Wat gaat er al een positieve energie uit van de voorbereidingen voor het bootcamp-weekend! Het is de eerste keer dat ik deelneem, maar de wetenschap dát ik mee kan doen en de informatie die we al hebben gekregen heeft me al diverse zetjes in de rug gegeven: ik was al een tijd van plan om mijn website/webshop te actualiseren, en heb daar de afgelopen twee weken echt een flinke spurt mee gemaakt. Het is nog niet helemaal compleet, maar al wel bijna! En het netwerken gaat ook súper, puur op mijn intuïtie onstaan toffe contacten en zo ontstaan als vanzelf promo-/verkooplocaties voor mijn werken. Ik schrijf namelijk poëzie (en positieve gedachtespreuken), en hoop daar een stuk plezier, bewustwording en positiviteit mee uit te dragen waar mensen herkenning en steun in kunnen vinden zodat ze zelf de stappen vooruit zetten die ze nodig hebben, en/of dat kunnen doorgeven aan een ander (bijv. met mijn ansichtkaarten en boek). Want: genieten is de kunst van het leven, en: leven doe je samen. Laten we er met z’n allen iets moois van maken!

Tot zaterdag!

Warme groet,

Yvonne

Lyda Dik
9 years ago

Hallo mijn naam is Lyda Dik.

Ik ben sinds februari zelfstandig professional in de duurzame ruimtelijke ontwikkeling. Met mijn bedrijf LD13 adviseer ik overheden, particulieren, natuurbeheerders in hun ontwikkelingen met name in het landelijk gebied. Mijn eerste opdracht is binnen voor de provincie Overijssel en er zitten er nog een paar in de pijplijn.

De vraag voor mij is hoe weet ik een evenwicht te bewaren tussen werk en privé als zelfstandige.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp veel inspiratie op te doen en gelijkgestemden te ontmoeten.

Tot zaterdag,

Lyda

Odilia van Doorn
9 years ago

Mijn naam is Odilia van Doorn, ik ben priesteres.

Binnen mijn eigen bedrijfje Altheya geef ik individuele sessies met diverse technieken, ik help mensen graag door een overgangsfase heen middels rituelen en inspirerende teksten. Mijn passie ligt bij moeders en kinderen en ik wil graag het moederschap in deze maatschappij een boost geven door moeders te helpen de essentie van het moederschap te leven en zichzelf als moeder te eren en waarderen.

Ik doe mee aan de Business Bootcamp om tools aangereikt te krijgen waarmee ik mijzelf gerichter naar buiten kan presenteren en om mensen te ontmoeten die met moeders en of kinderen werken zodat ik zicht krijg op wat er allemaal al is en aansluiting kan vinden.

Hilde Vink
9 years ago

Mijn naam is Hilde Vink,

Met een jarenlange internationale ervaring op het gebied van ondernemen in zowel de vastgoed- als telecommunicatiesector mag ik als ondernemer, die ook door de huidige crisis zich heeft moeten bezinnen op besparingen op alle facetten in het bedrijf, mij inmiddels expert noemen op het gebied van besparingen. Hieruit voorvloeiende is het BesparingsAdviesBuro ontstaan en ik ga graag met onze freelancers met nieuwe energie de strijd aan!

Besparen is niet meer een item dat vermeden wordt, juist nu is het een item van deze tijd, alleen de manier waarop erover gecommuniceerd wordt, weerhoudt bedrijven om zich hierover te buigen/veranderen en daar willen wij als medeondernemer graag verandering in brengen.

Mede door de ontbrekende factor op dit gebied en dan vooral georiënteerd op ZZP en MKB zijn wij in 2011 van start gegaan en wij worden zeer enthousiast ontvangen. Overigens hebben inmiddels ook vele particulieren de weg gevonden naar BesparingsAdviesBuro!

Ons doel (en expertise) is: om u een duidelijk inzicht te geven in uw lasten, daarop flink helpen besparen, en tegelijkertijd ook te kunnen brainstormen wat er mogelijk zou kunnen zijn voor u om door de besparing te kunnen veranderen.

Ons motto is: Uw wens is onze passie!

Wat bieden wij aan: wij kunnen u een APK aanbieden voor het bedrijf, zodat wij nu besparingen kunnen aanbieden op de belangrijkste diensten die u afneemt voor uw bedrijf.

Belangrijk aspect is om u ook te kunnen adviseren in het duurzaam ondernemen, waardoor uw bedrijfsimago verbeterd wordt en u kunt besparen! (denk ook aan de subsidiemogelijkheden)

Ons doel is om bedrijven persoonlijk te kunnen adviseren, jaarlijks een check-up te doen, zodat u altijd van de beste besparingsmogelijkheden kunt profiteren. Ontdek bij ons de verschillende mogelijkheden.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die willen besparen op diensten die zij iedere dag gebruiken en de andere diverse diensten, geen kosten overigens aan gebonden..Daarnaast zoek ik ondernemende freelancers, die met ons gaan samenwerken in het aanbieden van besparingen.

Mijn doel is om deze tijd 2014 met een franchiseformule te zijn gestart en aanwezig te zijn op de Business Bootcamp mei 2014 met 25 medewerkers en minimaal 1000 tevreden klanten

Marieke Berting
9 years ago

Goedendag,

Wij zijn een startende software onderneming, die een standaard koppeling heeft gebouwd tussen twee veelgebruikte bedrijfssystemen, namelijk Microsoft Dynamics NAV en Magento e-commerce.

Denk bijvoorbeeld aan een Wehkamp. Als je daar iets besteld, dan wordt je order geplaatst, maar in de achtergrond wordt er bijvoorbeeld ook gecheckt of er genoeg voorraad is, wordt er een pakbon uitgedraaid en wordt het pakketje klaargemaakt voor verzending. Daarna krijgt de klant het pakje+pakbon en factuur. Dit gaat allemaal op software niveau.

Door het gebruik van onze koppeling kunnen bedrijven de orders die via hun webshop binnen komen automatisch verwerken in hun backoffice systeem. Ook producten en product informatie kunnen vanuit het backoffice systeem automatisch gesynchroniseerd worden naar de webshop.
Daardoor kunnen klanten veel tijd en geld uitsparen, en dus meer rendement halen op hun software investeringen. Ook de klanttevredenheid en imago kan met sprongen omhoog gaan.

Er bestaat dan ook in Nederland en wereldwijd grote belangstelling voor onze software, en we willen goed profiteren van deze groei. Vandaar dat we geinteresseerd zijn in de Business Bootcamp.

Meer informatie: zie webshop4dynamics.nl

Gabor Disberg
9 years ago

Hallo!

Mijn naam is Gabor Disberg en ik ben een gedreven interieurarchitect. Het leuke van mijn vak is dat ik mensen mag helpen die met een probleem zitten dat ik voor ze op kan lossen.

Ik ontwerp het functioneren van gebouwen vanuit de binnenkant, waar mensen zich op hun gemak voelen en waar ze goed kunnen werken, wonen of ontspannen. Naast het maken van een goed ontwerp is mijn expertise het begeleiden van de opdrachtgevers in het (ver)bouwproces. Vaak een spannend en emotioneel traject.

Ik wil op de Business Bootcamp andere ondernemers ontmoeten die willen samenwerken vanuit de gedachte dat je elkaar dingen gunt en die denken vanuit mogelijkheden.

Mijn doel voor dit jaar is het verscherpen van mijn blik op mijzelf en op anderen zodat ik nog beter instaat ben anderen te helpen bij ruimtelijke vraagstukken. In de Business Bootcamp wil ik mijn focus richten op de ondernemer in mijzelf en het ondernemen ansich.

Tot morgen!!

Amrita van Veldhoven
9 years ago

Beste mede bezoeker of organisator,

mijn naam is Amrita van Veldhoven. Ik ben Rebalancer, heb een praktijk in lichaamswerk & bewustzijn. Sinds dit jaar ben ik geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut (BATC). Ik hou ervan dingen te organiseren (heb een parttime baan binnen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Verder ben ik een levensgenieter.

Mijn expertise is werken met cliënten die vastgelopen zijn in hun leven of werk en daarbij het contact met hun lijf zijn kwijt geraakt. Soms is de ingang een fysieke klacht, bijvoorbeeld schouder- of rugklachten. Verder vind ik het erg leuk om met groepen te werken. Dit kan rond allerlei thema’s zijn (bijv meer in contact komen met jezelf, spelen met grenzen, spelen met stem en beweging). Eigenlijk alles wat iemand tot vrijer en blijer mens kan maken!

Ondernemers die ik zou willen ontmoeten: (interim) P&O adviseurs, coaches, psychologen, re-integratie bedrijven, artsen. Mijn ervaring is dat lichaaamswerk een goede aanvulling kan zijn op een coachings- of psychotheapie traject. Een serie rebalancing sessies kan een belangrijke ondersteuning zijn in een reintegratie traject.

Verder ontmoet ik graag collega natuurgeneeskundig therapeuten, wellicht om te sparren over een combinatie in groepsaanbod.

Het doel dat ik voor ogen heb voor het komend weekend is geïnspireerd te raken en nieuwe wegen te ontdekken die ik kan bewandelen om mijn praktijk nog meer te laten bloeien!

Met hartelijke groet,
Amrita van Veldhoven

Irmgard Luijcks
9 years ago

Hallo allemaal,

Als hoeforthopeed en klassiek homeopaat help ik paarden, pony’s, ezels en honden. Daarbij hoort advies aan de eigenaren op het gebied van voeding en huisvesting, zodat hun dieren blije dieren zijn.

Hoeforthopedie is een speciale vorm van bekappen, om paardachtigen met hoefproblemen te helpen. De opleiding is in Duitsland en ik ben de eerste in NL.

Mijn doel is dat ik graag meer klanten wil. Want ik merk dat onbekend onbemind maakt. Ik blog al een tijdje, maar vind het toch vaak moeilijk om een stuk te schrijven binnen een korte tijd. Ondanks de Business Blogging Master Class tips.

Ik kijk ernaar uit om collega’s en dierenvrienden te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en hun mening over gezondheid te horen.

Tot over 10 dagen!
Irmgard

Veronique Meijer
Veronique Meijer
9 years ago

Mijn naam is Veronique Meijer en werk op dit moment nog in loondienst als Marketing en Sales Coördinator en Locatie Coördinator in de recreatiebranche.

Binnenkort start ik als freelance office assistant.

Heeft u tijdelijk een assistente of medewerkster nodig? Misschien is er een kantoor medewerkster ziek, met zwangerschapsverlof of op vakantie? Heeft u hulp nodig met uw administratie, sales, marketing of personeelszaken?
Wilt u uw weg vinden in de social media?
Misschien zoekt u gewoon iemand die uw zakelijke telefoon/mail beheert.
Energieke teamplayer met organisatie talent die organisatorische, secretariële, boekhoudkundige en commerciële ondersteuning aanbiedt!

John Duynhouwer
9 years ago

Dag,

Ik ben John Duynhouwer en ben bijna 20 jaar ondernemer. Mijn bedrijf iTRACTION helpt bedrijven met twintig of meer werkplekken met hun automatisering. Dat doen we door de hardware en software van onze klanten in ons datacenter te draaien op basis van een abonnement. Met WorkingOnline hebben onze klanten geen zorgen meer over hun ICT en kunnen ze overal en altijd werken vanuit elk apparaat.

Tevens detacheren we ICT specialisten op projectbasis.

Mijn expertise is alles op het gebied van Internet, Hosting, Windows maar ook op het gebied van ondernemen. Omdat ik al een tijd ondernemer ben lijkt het me leuk om mijn praktische kennis op dit gebied met je te delen.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?

Ik sta open voor elke ontmoeting. Vaak komt new business via-via, je weet van tevoren nooit hoe het balletje rolt. WorkingOnline is met name geschikt voor bedrijven vanaf 20 werkplekken. Als je zzp’er bent of met minder dan tien medewerkers werkt, raad ik je aan om ‘purely’ in de Cloud te werken op basis van b.v. Microsoft 365 of Google Apps. Ik geef je hierover met alle plezier (gratis) advies.

Het doel dat ik voor ogen heb met mijn deelname aan de Business Bootcamp is veel nieuwe mensen ontmoeten, mijn blik op ondernemen verruimen, en leads genereren! Ik wil graag leren hoe ik Social Media kan inzetten om new business te creëren. Ook ben ik In verband met de komende vernieuwing van onze website op zoek naar WordPress expertise.

Met vriendelijke groet,

John

Paul Vrenken
9 years ago

Ik ben Paul Vrenken, allround masseur en veelzijdig mens. Mijn uitdaging ligt erin om die veelzijdigheid een kans te geven en toch rendabel te blijven én me zo dienstbaar mogelijk op te stellen.

Mijn expertise is: omgang met kinderen, therapeutische massage en werken aan bewustzijnsontwikkeling.

Ik wil ondernemers die vanuit hun hart werken graag ontmoeten.

Om mijn overstap van bedrijfskundige naar natuur-geneeskundige een ‘boost’ te geven kom ik naar het Business Bootcamp!

Francine van Rosmalen
9 years ago

Beste mensen,

Mijn naam is Francine van Rosmalen. Sinds vorig jaar maart ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Een praktijk om anderen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Om mensen dichter bij hun (diepe) verlangen te brengen. Samen te ontdekken wat er nog nodig is om daar de verbinding mee te maken, vanuit het hart en zich weer krachtig te voelen. Het bewustworden van welke signalen ons lijf al geeft en die te verstaan. Om te zien hoe kwartjes vallen, is goud waard. Vragen kunnen zowel werk als privé gerelateerd zijn. Of misschien kan ik beter zeggen dat de vraag vanuit een werk of privésituatie opgeroepen kan zijn, want het loopt natuurlijk door elkaar heen, met de persoon mee.

Ik kom ongetwijfeld collega’s tegen en ben heel benieuwd hoe we aanvullend kunnen zijn. En onderscheidend natuurlijk.

Mooi weekend allemaal.

Mike Heutink
9 years ago

Hallo allemaal,
Ik ben sinds jaar en dag een relationele verkoper. Gepassioneerd als ik ben, met een agentschap van “infoviltje” gestart. Het feit is dat dit heel andere koek is dan producten verkopen aan bestaande klanten. Ik zal dus meer moeten gaan netwerken en beter worden in het aanboren van koude contacten. Het product is top, nu de verkooptechniek nog.
Focussen en de waarde van je product uitleggen in het voordeel van de klant. Nieuwe mensen leren kennen, gewoon veel opsteken is de reden van deelname aan de Business Bootcamp.
Kom maar op!

Elly Herms-Bode
9 years ago

Ik ben sinds jaar en dag een reisverkoper in hart en nieren. Ik reis graag, en naar mijn idee altijd te weinig, en luister ook graag naar de ervaringen van anderen. Deze ervaringen vertel ik ook graag door aan mijn (toekomstige) klanten.
Ik zorger voor dat een droomreis werkelijkheid wordt.
Het bieden van exceptionele klantenservice staat bij mij centraal.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die hun medewerkers graag zouden willen tracteren op een (korte) reis, of ondernemers die zelf van een welverdiende vakantie willen genieten.

Mijn doel is om te leren mezelf meer op (netwerk-) bijeenkomsten te positioneren en duidelijk kan maken waar ik voor sta. Ik sla helemaal dicht als andere mensen beginnen te praten.
Maar ook hoe ik op een gedegen manier met Social Media om kan gaan. (Soms weet ik gewoon niet waar ik beginnen moet.)

Reislustige groet
Travel Counsellor Elly Herms