Leuk je alvast te ontmoeten – Bootcamp oktober 2013


Binnenkort ontmoeten wij elkaar op de grootste Business Bootcamp ooit!

We hebben de inschrijving voor de Bootcamp van 5 en 6 oktober zelfs eerder moeten sluiten, omdat de belangstelling zo groot is.

Voor jou betekent dit maximale mogelijkheden om te netwerk en contacten te leggen.

En daarvoor hoef je niet te wachten tot 5 oktober, je kunt er NU al mee beginnen. Je collega-deelnemers zijn nieuwsgierig naar wie je bent, wat je doet en wie jij graag wilt ontmoeten.

Nu is een uitstekend moment voor een voorstelronde.

Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en is er geen drempel om elkaar direct bij de ‘live’ ontmoeting de hand te schudden. En je kunt alvast contacten opbouwen die je straks (of nu al) kunnen helpen bij het verbeteren van je business.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wie help jij met jouw expertise (je doelgroep)?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?

Plaats de introductie van jezelf in het commentaarveld onderaan deze pagina. Zet de URL van je LinkedIn profiel erbij als je wilt. En kom nog eens terug om te zien wie zich allemaal hebben voorgesteld, reageer op de berichten van anderen, kortom: jouw Business Bootcamp begint nu!

Ik ben benieuwd naar je! En mocht je meer over mij (Nisandeh Neta) willen weten: hier vertel ik meer over wie ik ben en waar ik voor sta.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta

PS: Om je van dienst te zijn hebben we alle praktische informatie met betrekking tot de Business Bootcamp van 5 en 6 oktober 2013 (tijden, locatie, carpoolen, wat mee te nemen, etc.) voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier ook voor eventuele vragen of opmerkingen terecht.

PS2: Je bent van een plaats in de Business Bootcamp verzekerd, zodra je betaling is afgerond. Heb je nog niet betaald, doe dat dan zo snel mogelijk.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
373 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rob Zeegers
8 years ago

I am Rob, co-owner of a design agency specialized in web- and graphic design. Business runs good for two years now but me and my businessparter both miss the convincing power en enthouasiastic vide to score really big projects. We hope to learn some tips en technics to increase our commerial skills.

Looking forward to it!

Ciao

Frans Smeenk
8 years ago

Ik moet nog starten. Momenteel ben ik bezig met de opzet van mijn praktijk voor Life Coaching. Ik wil mensen die zijn vastgelopen in deze maatschappij weer in verbinding met zichzelf brengen, hun talenten en mogelijkheden laten ontdekken en hen stimuleren deze te ontplooien. Dat wil ik doen vanuit een spirituele invalshoek en verbinding met de natuur, bijvoorbeeld met wandelcoaching en mindfullness.

De laatste 12 jaar heb ik gewerkt in de begeleiding en coaching van oudere werkzoekenden en hun bemiddeling naar werk.
Eind 2010 heb ik de opleiding als Life Coach bij ATMA afgerond en daarna heb ik een opleiding tot Gelukscoach gevolgd.
Nu wil de volgende stap maken.

Ik hoop op het Business Bootcamp inspiratie en ideeen op te doen waarmee ik mijn bedrijf beter in de markt kan zetten en te leren hoe ik het beste in contact kan komen met toekomstige klanten en opdrachtgevers.

Graag wil ik mensen ontmoeten die al langer ervaring met werken als zelfstandig (life)coach, om te netwerken en om ervaringen en ideen uit te wisselen.

Ik heb veel zin in. Het lezen van de blogs geeft mij al een boost.

Tot 5 oktober!

Frans Geurts
Frans Geurts
8 years ago
Reply to  Frans Smeenk

Heeey Frans, Ik zag jou, achteraf weet ik dat, omdat je dezelfde voornaam hebt. Interessant om de aandacht die jij geeft aan mensen,
Om hen weer tot zichzelf te brengen. Je stukje spreekt mij aan. Als je tussen Dordrecht en Utrecht woont, kan ik mensen naar je verwijzen.
Zelf heb ik de ingang van het lichaam gekozen tot bewustwording van wat iemand nou voelt en wat er te beleven valt. Ik ben Holistisch massage therapeut en merk dat de waarneming van het lichaam vaak aanleiding is tot levensveranderende beslissingen. Succes en graag tot ziens en horens. Frans Geurts

Erik Kettenis
8 years ago

Hallo collega bootcampers,

Ik ben Erik Kettenis 46 jaar,
Mijn grootste liefdes zijn Quinten & Amber mn kinderen.

Ik heb een eigen bedrijf, wat al 25 jaar bestaat BusinessConnect

Ik ben net nieuw gestart met een bedrijf, Winkelruimte.nl

Ik hou van;
eten, ook van het koken ervan
cocktails maken en drinken, baco’s
zeilen, varen in het algemeen
Off Road rijden, reizen begeleiden en cursus geven

Ik zie er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten 5&6 oktober.

Nieuwsgierig? Kijk op fb
https://www.facebook.com/#!/erik.kettenis

Mia Brouwer
8 years ago

Hallo medecursisten,
Wat leuk om jullie berichten te lezen, wat jullie zoal doen. Hierbij zal ik me ook vast voorstellen.

Naast een vaste deeltijdbaan heb ik een coachingsburo.

Bij de couple coaching gaat het om twee mensen die samen iets aangegaan zijn, bijvoorbeeld een partnerschap in een bedrijf, een huwelijk, familierelaties, collega’s die moeten samenwerken, maar die samenwerking loopt niet meer zoals gewenst. Vaak zeggen mensen dan ‘ik heb hem/haar nu pas leren kennen’. Die relaties zijn vaak nog enorm te verbeteren/veranderen met als gevolg dat ook de productiviteit van hun gemeenschappelijk doel enorm verbetert.

Deze één op één coaching is voor mensen die stoeien met bepaalde dingen in hun leven. Naar aanleiding van de vraag zetten we een doel en op weg daar naar toe leer je in een kort tijdbestek meteen je eigenwaarde te vergroten, je contacten te verbeteren, gelukkiger worden en nog veel meer. Baas worden over je eigen gedachtes in plaats van slaaf zijn van je gedachtes.

Tot 5/6 oktober! Ik heb er zin in en ben heel benieuwd wat dat weekend ons gaat brengen!

Marijke Feijlbrief
8 years ago
Reply to  Mia Brouwer

Beste Mia,

Het lijkt mij leuk je te ontmoeten. Samen met Karin heb ik een coachingsbureau voor vrouwen. Buro VihK , wat staat voor vrouwen in hun kracht.
Ik ben zeer benieuwd naar jouw ervaringen met bedrijven die door een couple geleid worden.

Tot 5 oktober!

Met vriendelijke groet,
Marijke Feijlbrief

Pascal Verhaar
Pascal Verhaar
8 years ago

Goedendag allen,

Leuk jullie morgen te ontmoeten. Zelf ben ik reeds dertien jaar interimmer op het technisch administraterieel vlak.
Voor het nieuwe jaar kom ik beschikbaar voor nieuwe opdrachten en heb ik dus ruimte mijn horizon te verbreden. Ik ben nog geen ZZP-er maar overweeg het ten zeerste!
Kan ik een van u helpen als operational technical buyer, projectbuyer of medior international buyer?

Als ik een wens mag uitspreken is het dat alle financial en administratieve mensen zich een beetje links in de zaal plaats nemen.

Groet allen en tot morgen!
Pascal Verhaar

PS: Zoek je nog een lift vanuit de omgeving Bollenstreek stuur dan een sms met je adres naar 0617552827 Dit omdat ik dadelijk mezelf op het sportveld begeef. Ik sms laat op de avond terug!

Sigal Rabinovitz
8 years ago

Alvast aangename digitale kennismaking!

Translating your goal/project into tangible realisations!

Keywords: communication, optimisation, inspiration, coordination, fascination, translation (of needs)… and finally: realisation!

Met mijn continue bezigheid op vlak van marketing, communicatie, social media, coaching én vooral business development zorg ik voor hogere omzetten en vooral ROI voor de brands, diensten en bedrijven die ik vertegenwoordig.

Daarnaast ben ik met enkele projecten bezig, waaronder een platform voor singles.

Mijn doel is om meer gefocussed beslissingen te nemen over mijn activiteiten.

Sigal Rabinovitz
8 years ago

P.S.:

Ipv me hier uitgebreid voor te stellen: http://www.linkedin.com/in/sigalrabinovitz

Héél veel zin in om geïnspireerd te worden en nieuwe en leuke contacten te leggen! Graag tot morgen.

Sigal

Merel Houdijk
Merel Houdijk
8 years ago

Inspirerende berichten ! Ik, Merel Houdijk, start een bedrijf in PRI – coaching. PRI staat voor Past Reality Integration ©. Een wijze om ons bewustzijn te ontwikkelen en ons te bevrijden uit de greep van illusies en afweren zodat we ons leven kunnen ervaren voor wat het werkelijk is. Meer weten? merelhoudijk@gmail.com 06 27881109

Ik ga een opleiding volgen tot PRI – therapeut, ik zoek cliënten, ben gecertificeerd coach en wil me als profileren met het PRI – gedachtengoed..

Mijn grootste uitdaging is social media en marketing.

Suchita Peeters
Suchita Peeters
8 years ago

Hallo allemaal,

ik verheug me op mijn tweede Business Bootcamp!! De eerste heb ik gevolgd in januari. Vervolgens ben ik 5 maanden op sabbatical gegaan naar Saba(Dutch Caribbean) om (voor)onderzoek te doen naar werk als psychotherapeut. Ik heb heel veel aan de informatie gehad, was met een maand al aan het werk en ga me in november zelfs definitief vestigen daar!

Mijn doelgroep is klein op zo’n eiland, ik ga dus ook uitwijken naar omringende eilanden voor workshops en lezingen en dergelijke. Ik ben gespecialiseerd in lichamelijke en psychiache klachten vertalen naar de veel dieper liggende negatieve overtuigingen dmv testen.

Mijn doelgroep is werknemers met burn out klachten. Ik wil ondernemers ontmoeten die ervaring hebben met emigratie (persoonlijke vraag, je weet maar nooit) en collega’s in het werkveld die hun bedrijf al steviger op poten hebben staan v.w.b. de social media, om uit te wisselen.

Mijn doel met de Business Bootcamp is weer opfrissen van de geboden informatie en nog steviger kunnen implementeren wat ik heb geleerd!.

Tot volgende maand!!

Ruud Bijloo
Ruud Bijloo
8 years ago

Vanuit het pittoreske Hummelo wil ik mij graag voorstellen, Ruud Bijloo, 61 jaar, 35 jaar ervaring binnen de ICT wereld, gelijktijdig 20 jaar actief met mijn administratie kantoor voor ca 20 MKB klanten.

Vanuit de ICT detachering wereld heb ik een breed scala aan expertise opgebouwd m.b.t. Engineering, architectuur en project management. Daarnaast ca 15 jaar als manager verantwoordelijk geweest voor zowel de inzet als de persoonlijke en vakmatige ontwikkeling van gemiddeld 50 ICT professionals.
Vanuit mijn administratie kantoor veel kennis en ervaring opgedaan met alle aspecten van de financiële en fiscale zaken binnen de diverse branches van het MKB.

Sinds eind 2010 gestopt met het administratie kantoor. Sinds begin 2012 gestpt met mijn ICT activiteiten. Nu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Op basis mijn mijn expertise wil ik mij richten op ondersteuning startende ondernemers, zowel administratief, automatisering als fiscaal. tevens ligt mijn kracht op personel coaching, motivatie & organisatie

De Business Bootcamp zie ik vooral voor het opdoen van nieuwe ideeën en uitbreiding netwerk.

Graag tot op de Business Bootcamp

Maureen Mulder
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Maureen Mulder en ik help de zichtbaarheid van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op internet en social media te verbeteren. Ik geloof namelijk dat MVO de standaard moet zijn, en niet een trend.

Ik ontmoet geregeld ondernemers die relatief onbekend zijn bij hun doelgroep terwijl hun bedrijf of initiatief al jaren bestaat. Of bedrijven die hun doelgroep niet laten weten dat zij MVO wel degelijk hoog in het vaandel hebben staan en (zelfs!) in het bedrijf doorvoeren.

Dit weekend ben ik dan ook op zoek naar deze ondernemers en naar samenwerkingen waarin ik mijn kwaliteiten kan benutten en waarbij onze ondernemingen kunnen groeien.

Hartelijke groet,

Maureen Mulder
For A Consious Earth

Cindy Groeneveld
8 years ago
Reply to  Maureen Mulder

Hoi Maureen,

Leuk om jou dit weekend weer te mogen zien!

warme groet

Cindy

Pier Braaksma
8 years ago

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten tijdens de business Bootcamp.

Ik ben Pier Braaksma en doe inpakken, en verpakken en verzenden van kwetsbare goederen wrold wide.

Onze bedrijf website pblexposervice.nl

Ik zie er naar uit om andere innovatieve ondernemers te ontmoeten. En hoop op ervaringen en kennis uit te wisselen.

met vriendelijke groet,

Pier

Ik ben ook op Linkedin actief.
nl.linkedin.com/pub/pier-Braaksma/31119/

Elena Plotnikova-Kossakowski

Wie ben ik? I am an expert in intercultural communications and international project management.

What makes me an expert? Mark Twain defined an expert as “an ordinary fellow from another town”. Well, I am an ordinary woman from another country. And seriously what makes an expert is an experience, knowledge obtained through it and motivation to share it with people. The combination of the background, substantial network both in Western en Eastern Europe, international education and work experience helps me to reach the most challenging objectives in the field of diversity management and international project management. I speak the languages and am familiar with the habits and practices of both Eastern and Western Europeans. Knowledge of the administration and legislation, customs and tax regulations, labor terms and business culture of different countries – that’s what I offer my customers and relationships.

Who belongs to my target group? Well, I do not think in terms of targets, I would rather say that my expertise can be applied on a broad scale of business areas, as well as in personal development sphere. I have experience in manufacturing, FMCG, education, policy-making, HRM, integration and coaching projects.

Who I would like to meet in the Business Bootcamp? Every meeting is a gift I believe. I am open to learning new insights, ideas from people working in a different spheres. Every endowment will be met with gratitude. However, what would really make my day is meeting people sharing my passion for interconnectedness and unity in diversity.

What is my aim during the Business Bootcamp? Inspiration, activation and implementation ideas.

What do you have to say? A lot – as you can judge from this post 🙂 I cannot wait to meet my colleagues-entrepreneurs and am excited to get insights from Nisandeh, Vered and their fabulous team!

Patricia Schijff
8 years ago

Ik ben Patricia Schijff .

Ik behandel vrouwen en mannen bij duurzame huidverbetering d.m.v. de bindweefselmassage. Ook voor afslanken kan je bij mij terecht.

Mijn doelgroep is diegene die een probleem heeft met haar/zijn huid of het de gene die beste uit haar/zijn huid wil halen. Degene die snel en effectief wil afslanken d.m.v. een verantwoord eiwitdieet.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die me kunnen helpen met het schrijven van teksten voor blogs en nieuwsbrieven.
En met het optimaliseren van mijn website.
Maar ook mensen waar ik eventueel mee kan samen werken op gebied van sporten en afslanken.

Het doel wat ik voor ogen heb is om zoveel mogelijk kennis op te doen die ik gelijk kan implementeren want dat is nogal lastig voor mij heb ik gemerkt.
Ik heb wel de ideeën maar het hoe…. dan verder…. is nog een groot probleem.

Ik heb heel veel zin in de Business Bootcamp en hoop veel enthousiaste ondernemers te ontmoeten. Maar ik denk dat dat wel goed gaat komen 🙂

Patricia Schijff

Monique Rosel
8 years ago

Hallo ik ben Monique Rosel en ik begeleid sinds 2003 kinderen en jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum.

Ik bied onder andere weekendopvang en vakantie weken maar ook ondersteunende en activerende begeleiding, oftewel zorg op maat.
Ik doe dit met enorm veel plezier en enthousiasme! Helaas is er door alle overheidsmaatregelen een eind gekomen aan de financiering hiervan, nl het PGB.

Nu ben ik dus op zoek naar andere manieren om het werk te kunnen blijven doen waar ik zo van hou.
Het zou kunnen dat ik op zoek moet naar een andere doelgroep maar het kan ook net zo goed zijn dat er over een jaar weer andere maatregelen genomen worden.

Ik hoop dus op de business bootcamp te leren hoe ik de social media kan gebruiken om mijn (nieuwe) clienten te bereiken en om nieuwe inspiratie op te doen.

Ik heb er enorm zin in!

Monique Rosel
8 years ago
Reply to  Monique Rosel

Hallo Wendy,

Ik zie er naar uit je te ontmoeten, nu maar hopen dat ik je kan vinden tussen al die mensen 😉

Knap van je dat je na al je ervaring van dichtbij ,een en ander omzet naar het helpen en begeleiden van anderen in die positie.

Ik heb in de afgelopen jaren van heel dichtbij gezien hoe dat is voor geliefden en familieleden.

Ik hoop je te spreken en met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.

Groetjes Monique Rosel

Wendy Lorist
8 years ago
Reply to  Monique Rosel

Hoi Monique,

Heb je een foto van jezelf waar ik je aan kan herkennen?

Wendy Lorist-Otten
8 years ago
Reply to  Monique Rosel

Hoi Monique,

Ik begrijp je frustratie en heb dat ook gevoeld na 33 jaar in de zorg waarin ik voor mensen met een beperking zorgvakanties aanbieden. Ik heb van Nissandeh geleerd om dat los te koppelen van de overheid en jou eigenprijs op te zetten, voor wat jij waard bent. Ik ben net begonnen en vind het heel,interessant om met jou te sparren, ook omdat ik deze zomer van mijn man ben gescheiden,met syndroom van asperger en een zoon van 20 met klassieke autisme. Tot dit weekend, Wendy

Marjan Kieft
8 years ago

Ik ben Marjan Kieft, oefentherapeute Cesar en Medical Kinetics therapeut. in Hardenberg. Samen met mijn collega kom ik naar de Business Bootcamp.

In onze praktijk behandelen we mensen individueel, geven we bewegingsgroeplessen en workshops. Daarnaast geven we ook trainingen houding en beweging in bedrijven.

De laatste jaren is het praktijkvoeren erg veranderd. Opgeleid in de gezondheidszorg als dienstverlener, is het ondernemen voor mij een nieuw onderdeel van mijn werk. Ik vind dit een erg lastig onderdeel. Wij bieden in onze praktijk veel inhoudelijke kwaliteit. en hebben tevreden klanten. Maar…. lopen aan tegen de onbekendheid van oefentherapie Cesar ten opzichte van andere therapieën.

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp veel te leren over goede marketing en PR en hoe wij ons ‘product’ goed in de markt kunnen zetten en de meerwaarde van oefentherapie Cesar leren verkopen, zodat meer mensen de weg naar ons weten te vinden.

Ik ben wel bang voor ‘overdreven Amerikaanse’ toestanden, maar hoop de goede dingen eruit te kunnen filteren. En… wie weet, ben ik straks net zo enthousiast als vele andere deelnemers.

Wendy Lorist - Otten
8 years ago
Reply to  Marjan Kieft

Hoi Marjan,

Ik kwam als verpleegndige uit de non-profit organisatie in mei bij de business Bootcamp met dezelfde redenen als jij, om tools te krijgen om mijn praktijk wat bleek een hobby te zijn om te draaien in een bedrijf. Ik ben Canadees dus ik ken de Amerikaanse insteek maar als jij inderdaad zoals jij zegt de diepgaande boodschap die daarachter zit kan horen en dat eruit kan halen wat jij nodig hebt, komt het helemaal goed. Succes, ik ga er weer heen.

Wendy

Ellen Faber
8 years ago

Mijn grootste uitdaging is een manier vinden om vanuit een gevoel van vrijheid en inspiratie mijn kunstwerken te blijven maken en te presenteren en tevens gezins inkomen te generen vanuit mijn creatieve kwaliteiten bv. dmv een workshop. (zie website)

Wat ik zou willen is in contact zijn met mijn passie (voor papier, tekst en creativiteit) en dit delen met anderen. En anderen helpen hun creativiteit te ontdekken en daar lol mee beleven (dit kan tijdens een workshop/ training) .

Verder het hebben en onderhouden van een vaste klantenkring/ bekenden die geinteresseerd zijn in mijn kunst/ werk, dit willen promoten, exposeren, kopen en/of me uitnodigen om een workshop te geven aan een groep (vrienden/ collega’s).

Ik heb een facebook en linkedin account.

Astrid Strooper
8 years ago
Reply to  Ellen Faber

Hallo Ellen wat een mooie werken maak jij. Prachtig.

Ik ben sinds september begonnen met een atelier en geef creatieve mindfullnes met schilderen.
En wil de mensen in contact brengen met hun gevoel.

Het zou leuk wezen als we elkaar ontmoeten.

Ellen Faber
8 years ago

dank je wel voor het compliment.
Ontmoeten lijkt me leuk.
Tot morgen,
Ellen faber

Ellen Faber
8 years ago
Reply to  Ellen Faber

Dit is niet het stukje waarin me me voorstel (die heb ik wel geplaatst) maar een verwoording van de eerste opdracht, wat is je uitdaging.

Esther de Groot
8 years ago

Ik ben Esther en werk, nu nog in loondienst, als onderwijskundig adviseur, mn op het gebied van e-learning. Mijn expertise is nuttig voor grote organisaties die worstelen met vraagstukken rond het leren van professionals. Ik denk erover om -gedeeltelijk- voor mezelf te beginnen, ook omdat ik meer wil werken dan de twee dagen per week waarvoor ik nu een aanstelling heb.

Ik wil zowel kennismaken met beginnende ondernemers, die de stap al net wel gezet hebben, als met ondernemers in de dienstensector die al langer werken en die het proces van acquisitie en inplannen van verschillende opdrachten na en naast elkaar al in de vingers hebben.

Mijn doel met deelname aan Business Bootcamp is om mezelf te dwingen meer concreet te gaan plannen voor het eigen adviesburo, vooral door mensen te ontmoeten en verhalen te horen.

Marischka Setz
8 years ago

Hi Esther,

Als ik zo de beschrijvingen en uitdagingen lees van iedereen die naar de Bootcamp komt, ga jij helemaal aan je doel komen!! Genoeg mensen met ervaringen in het opstarten van een eigen bedrijf. Als je wilt sparren, dan ben ik daar altijd toe bereid.

Patrick Dorder
8 years ago

Hallo iedereen!

Een bruggenbouwer, zo kan je mij het beste omschrijven. Ik bouw graag bruggen tussen arm en rijk, werzoekenden en werkgevers, wit en zwart, bekend en onbekend, onwetend en wetend.

De afgelopen jaren heb ik dat vooral gedaan door het maken van reportages (radio en video) . Ik hoop altijd dat mijn reportages mensen aan het denken zetten en het leven even van een andere kant te laten zien. Het liefst laat ik mensen en initiatieven zien die bijdragen aan oplossingen voor problemen. In alles wat ik doe probeer ik zo eerlijk mogelijk te zijn.

Momenteel ben ik bezig mijn eigen bedrijf op te starten. Ik heb me vooral toegelegd op het maken van Video-CV’s en promotiefilms voor ZZP-ers en organisaties. Ook geef ik trainingen in het schrijven van persberichten.

Dus iedereen die graag een film wil laten maken om zichzelf of je bedrijf te promoten, kijk uit naar die lange man met dreadlocks!

http://nl.linkedin.com/pub/patrick-dorder/2b/ab2/100/

Gerrit Woerts
8 years ago

Dag mede- ondernemers,

Mijn naam is Gerrit Woerts. Als onderwijs- en informatiekundige heb ik ervaring opgedaan met verschillende thema’s (leeromgevingen, competentieontwikkeling, informatietoegang, zoekmachines en websites, persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling).

In 2013 ben ik mijn bedrijf Woerts- Consultancy gestart met het doel ondernemingen te helpen met hun ontplooiing. Vanuit de gedachte “ Where opportunity emerges, realize the structure” begeleid ik ondernemingen op de volgende terreinen.

– Visie
– Online strategie: websites & social media
– Leerprocessen: leeromgevingen & competenties
– Infomatietoegang: CMS & zoekmachines

Hierbij werk ik met visualisatie, multidisciplinair denken, en breng samenhang aan in het ontwikkelingsproces.

Wie wil ik ontmoeten op de Business Bootcamp?

– Ondernemers die een visie willen ontwikkelen, of support daarbij wensen.
– Specialisten (siteontwikkelaars, SEO – tekstschrijvers, vormgevers, ICT’ ers) die willen samenwerken en binnen het grotere geheel van een visie hun ervaring kunnen inzetten.

Mijn doel voor de Business Bootcamp is om mede-ondernemers te ontmoeten. Maar ook te leren van anderen en inspiratie op te doen.

Tot ziens op de Business Bootcamp

Christine De Mulder
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik wil me even voorstellen. Ik heb een eigen bedrijf ”GoalXport” met een missie om een bijdrage te leveren aan de biobased economy van de toekomst. Dit doe ik door duurzame producten op de markt te brengen die milieu problemen kunnen verhelpen. Mijn expertise ligt in internationale handel. Ik ben Engelse van oorsprong en van de wat óudere’ generatie (al voel ik dat niet).

Ik hoop nieuwe inspiratie op te doen op de Business Bootcamp en leren hoe ik beter kan focussen, tijd indelen en zaken eventueel op vernieuwende wijze kan aanpakken. Tevens hou ik van netwerken en hoop gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Michiel van Wickeren
8 years ago

Ik ben Michiel, watersportliefhebber en ‘Groene’ jongen. Deze twee dingen wil ik samenvoegen in Onzeboot.nl. Er liggen namelijk zoveel boten niks te doen en dat zie ik als kapitaal vernietiging.

Uiteindelijk moet Onzeboot.nl het grootste watersportplatform in van de Benelux worden. Via dit platform wordt watersport goedkoper en slimmer doordat de drempel om materiële zaken uit te wisselen lager wordt, je makkelijker in contact komt met mensen met wie je je vaartuig kunt delen, er goeie deals aangeboden worden en je via het platform je vaartuig veilig kan verhuren aan particulieren.

Ik doe me aan de bootcamp om mensen te ontmoeten die mijn idee verder kunnen helpen en die een potentiële partner kunnen zijn maar ook mensen die onderbouwde kritiek kunnen geven.

Dus heb je ideeën, wil je helpen of wil je het gewoon over mooie zeilervaringen hebben? I’m all ears!

Michiel

Ruud Noordermeer
8 years ago

Hi !

Mijn naam is Ruud Noordermeer en ben freelance (Internet) architect en doe dit al een aantal jaren voor mijn eigen bedrijfje, Netideas bv. Als IT architect heb ik ervaring in het opzetten van complexe systeem architecturen in combinatie met Internet.

Voor kleine en grote organisaties is het erg belangrijk dat de IT systemen goed aan elkaar aansluiten, veilig zijn en tegen een stootje kunnen. (Mijn) architectuur maakt deze omgevingen eenvoudiger, robuuster en flexibeler en dat is vaak hard nodig.

Ik hoop op de bootcamp leuke partners tegen te komen om samen nieuwe klanten te helpen met hun IT uitdagingen.

Kijk ook eens op:
http://www.linkedin.com/in/ruudnoordermeer
http://www.internet-architect.nl
http://www.netideas.nl

Tot oktober!
Ruud Noordermeer

Danny Sunt
Danny Sunt
8 years ago

Ruud,

Om een goed huis te bouwen heb je inderdaad goede fundamenten nodig. In de ICT wereld draait men die logica vaak om (alles draait om APS en andere buzzy woorden).

Graag hor ik hoe je het ziet.

ik deel in elk geval je visie (denk ik).

Greetz,

Danny

Agmar Butcher
8 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Agmar en ik kijk uit naar de Business Bootcamp en hoop er het nodige van op te steken mbt de verdere ontwikkeling van mijn praktijk, Kei-jij. Het lijkt mij leuk en leerzaam om met collega-ondernemers in contact te komen.

Kei-JIJ, kinder- en jeugdtherapie. 

Kei-JIJ is een praktijk voor speltherapie, rouw- en verliesbegeleiding. Gespecialiseerd in de ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun gezin op het moment dat ze geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw. Kei-jij biedt ook ondersteuning op andere momenten dat het kind het moeilijk heeft, bijvoorbeeld bij pesten, een verhuizing, scheiding of adoptie.

Joke Butijn
8 years ago

Ik ben Joke Butijn. Ik begeleid mensen om conflicten op te lossen, die ze thuis of op het werk tegenkomen.

Ik doe dat als mediator en advocate al een behoorlijk aantal jaren. Mijn uitdaging is om telkens nieuwe mogelijkheden te vinden om mensen op weg te helpen om op een zakelijke en persoonlijke manier hun vertrouwen in de goede afloop (terug) te vinden.

Ik doe mee omdat ik altijd geïnspireerd word door ontmoetingen met andere andere ondernemers en door het delen van ervaringen.
Graag tot over een paar weken en groeten van Joke Butijn

Betteke Krantz
8 years ago
Reply to  Joke Butijn

Dag Joke,

Ik help ouders van jonge kinderen om met minder moeite en op een ontspannen manier hun kinderen op te voeden. In deze fase van het huwelijk ontstaan vaak de eerste relatieproblemen en ik zou je dan ook graag ontmoeten om van je te kunnen leren! Betteke

Jenny van Beek-Burger
8 years ago

Mijn naam is Jenny van Beek-Burger,
Ik ben werkzaam in de Saxenburghgroep als medewerker patiëntenlogistiek.
Dit najaar start ik met de opleiding voor meditatietrainer.
Samen met mijn partner zijn wij onderweg naar een eigen bedrijf waarin ik onder andere meditatiebegeleiding en aandachtsgesprekken ga doen.

Eventueel kunnen wij in de toekomst verbinding aangaan met mensen met andere kwaliteiten en deze laten participeren in ons bedrijf.

Wij willen ons product direct goed in de markt zetten, je kunt tenslotte maar eenmaal goed starten. Dit is dan ook de reden waarom wij ons opgegeven hebben voor deze Business Bootcamp.
Wij verwachten veel van deze Business Bootcamp en hopen veel nieuwe ideeën en verfrissende relaties op te doen.

Tina Reinders
8 years ago

Ik werk al dertien jaar als zelfstandig tekstschrijver en communicatieadviseur. Mijn bedrijf is bijna stil komen te liggen door een combinatie van mantelzorg, faillissementen van opdrachtgevers en nog zo wat zaken.
Dat betekent dat ik nu weer vrijwel opnieuw ga starten, alleen wil ik het nu ánders doen. Hoe en wat precies is wat ik nu probeer te formuleren.

Yildiz van der Zijden
8 years ago

Hallo, mijn naam is Yildiz van der Zijden en ik ben Oefentherapeut Cesar in Katwijk en (binnenkort) Rijnsburg.

Als Oefentherapeut begeleid/behandel ik mensen met (fysieke)klachten met behulp van oefeningen en houdings en bewegingscorrecties. Ik heb een fantastisch vak en help veel mensen van hun klachten af.

In mei ben ik naar de business bootcamp geweest en ik vond het geweldig! Ik heb heel veel geleerd en ben al mijn collega Oefentherapeuten enthousiast gaan maken om ook deel te nemen aan de Business Bootcamp.
Ik vind het dan ook super dat er heel veel Oefentherapeuten deel nemen deze bootcamp en samen gaan we de Oefentherapie een enorme boost geven!

Heel veel plezier allemaal!! groetjes, Yildiz

Ingrid Hogewoning
Ingrid Hogewoning
8 years ago

Hallo mede bootcampers,

Mijn naam is Ingrid Hogewoning en op uitnodiging van Sigrid van de Marel (2feelbetter) kom ik zaterdag voor het eerst naar de Business Bootcamp.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de (project)interieurbranche ben ik 2 jaar geleden voorzichtig gestart als zzp’er. Mijn expertise, maar vooral mijn passie ligt bij textiel & gordijnen. Ik werk voor interieur&ontwerpbureau’s, stylisten en particulieren. Daarnaast ben ik dit jaar gestart met een website voor het leveren van (kinderkamer)gordijnen; http://www.boerenbontig.nl. Zonder ondernemersplan of einddoel ben ik deze website gestart. Ik ben er inmiddels achter dat ik wel degelijk een plan en doel nodig heb om verder te komen en focus te houden maar merk dat ik het lastig vind om hier vorm aan te geven. Ben ook nog niet zo heel erg thuis in de sociale media en mijn grootste struikelblok is waarschijnlijk de ‘angst’ om te netwerken.
Komend weekend is dus een redelijke uitdaging….

Graag zou ik met mensen in contact komen die weten hoe ik meer bekendheid aan mijn website kan geven, thuis zijn in de wereld van social media of weten hoe je een label op de markt zet.

Maar natuurlijk ontmoet ik ook graag mensen met passie voor hun bedrijf/vakgebied! Wat een enorme diversiteit van ondernemers en vakgebieden heb ik al voorbij zien komen!

Tot de 5e!
Groet,
Ingrid Hogewoning

Esther Reijns
8 years ago

Hallo Ingrid,

als eerste: wat goed dat je de uitnodiging voor dit event hebt aangenomen, ondanks je ‘angst’ voor het netwerken.

Dan mijn tweede reden dat ik je antwoord :-). Ik zou graag met je in contact komen dit weekend om samen even te sparren. Ik ben interieurvormgever (stylachterover.nl) en wie weet kan ik iets voor je betekenen.

Een stylvolle groet,
Esther Reijns

Ingrid Hogewoning
Ingrid Hogewoning
8 years ago
Reply to  Esther Reijns

Hoi Esther,

Leuk inderdaad om samen te sparren komend weekend!

Ik ga vanavond je site bekijken om een goed beeld te krijgen van je bedrijf en werkzaamheden. Leuk!

Tot morgen,
groet,
Ingrid

Rogier Coenraads
Rogier Coenraads
8 years ago

Hallo Business Bootcampers!

Ik ben Rogier en eigenaar van Gloed Energie. Gloed Energie helpt overheden, bedrijven en organisaties met het identificeren van kansen en het ontwikkelen van projecten op het gebied van duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van diverse zonne-energie projecten. Dit loopt op dit moment erg goed, maar de beperkende factor is dat ik veel zelf doe en alles aan mijn persoon hangt, oftewel ik (mijn tijd) ben de bottleneck. Ik ben geïnteresseerd om te leren of, en zo ja, hoe ik een “systeem” zou kunnen gaan bouwen.

Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe, ondernemende mensen zoals jullie te leren kennen.

Tot zaterdag!

Groeten,

Rogier Coenraads

rogier.coenraads@gloedenergie.nl

Astrid Wakkermans-Heggelman
Astrid Wakkermans-Heggelman
8 years ago

Mijn naam is Astrid Wakkermans, 37 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Ik ben integraal leefstijlcoach en ben sinds kort mijn eigen praktijk gestart. Al lange tijd begeleidde ik mensen naar een gezond gewicht en een evenwichtig eetpatroon. Ik miste iets en ben mij gaan specialiseren op de andere gebieden van de mens: naast lichamelijk ook het geestelijk.

Mijn specialisatie is het coachen van hogeropgeleide, werkende moeders en vaders naar een leven in balans. Op dit moment vooral particulieren. Ik ga mijn praktijk uitbreiden naar bedrijven.

De wens van iedere werkgever is dat de organisatie an sich en de werknemers gezond en fit zijn. Ik kan daar een waardevolle bijdrage aan leveren, door met werkgever en werknemers de organisatie en het personeel van dichterbij te bekijken. Te constateren wat er goed gaat en waar aandachtspunten liggen. Om vervolgens een coachtraject op maat samen aan te gaan.

Ik sta hierin niet alleen. Ik maak deel uit van MARK Professionals, een netwerk van hoogopgeleide leefstijlcoaches met allerlei specialisaties.

Tijdens de Business Bootcamp wil ik graag veel mensen ontmoeten die de “gezondheid” van hun bedrijf een boost willen geven en werkgevers die zichzelf, hun personeel en organisatie fit en vitaal willen hebben.

Daarnaast ontmoet ik graag collega coaches, om elkaar te inspireren en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik kijk uit naar de Business Bootcamp. Het lijkt mee een zeer inspirerende bijeenkomst die mezelf en mijn bedrijf een enorme vlucht vooruit gaat opleveren.

Hartelijke groet,

http://www.linkedin.com/profile/view?id=62308977&trk=hb_tab_pro_top

Diana Veenma
Diana Veenma
8 years ago

Hoi,

Ik ben Diana, werk nu nog voor een groot bedrijf maar door een burn-out er helemaal achter gekomen wat ik nou echt graag zou willen doen.
En dat is…..
Mijn creativiteit gebruiken om mooie grafstenen te maken van keramiek, in verschillende stijlen en met (evt) vrolijke kleuren die goed passen bij de overleden personen.

Ik heb een plan wat nog rammelt, waar moet ik beginnen!! Hoop mensen te ontmoeten die mij kunnen helpen aan contacten en tips om me in ‘ grafstenenland’ bekend te maken zodat ik ook iets verkoop.

Verwacht dat deze Business Bootcamp me een berg energie geeft waardoor ik alles op een rijtje krijg en aan de slag ga.

Groetjes Juffrouw Grafsteen

Diana Veenman
Diana Veenman
8 years ago
Reply to  Diana Veenma

Diana,

Vooreertst mijn respect voor je burnout. Het toont me dat je voluit geeft.

Grafstenen zijn niet mijn ding, vooreerst omdat mijn 90-jarige moeder de leeftijd nadert dat het einde dichterbij komt (het is momenteel alle hens aan dek om haar weg van die steen te houden.

Los van deze persoonlijke noot lijkt het me belangrijk om :
a) vertrouwenscontacten op te vouwen met wat wij in België ‘begrafenisondernemer’ noemen

b)misschien toch ook creatief te zijn rond ‘het uitstrooien’ – waarom geen tokens maken.

c) een goede website is ook eens sterk punt en daar kan ik je bij begeleiden (PS ga voor een website die in de diepte opgebouwd is, wat je ziet is eigenlijk maar louter façade en helpt de zaken nooit vooruit).

d) en wil je territoriaal werken of breder

Het zijn enkele losse bedenkingen (geen raad) en ik hoop dat het jecreatief proces versterkt.

Liefs,

Danny Sunt
danny@bowline.be

Suchita Peeters
Suchita Peeters
8 years ago
Reply to  Diana Veenma

Hoi Diana,

Wat een goed initiatief!
Mijn moeder is recent overleden (Bergen op Zoom) en de dame die een en ander begeleidde vond ik heel prettig. Ik zal haar gegevens voor je opzoeken, wie weet kan zij je verder helpen.
Heb je ook al gedacht aan vazen ed voor na de crematie (as)? Of vervaardigd met iets van de dierbare er in verwerkt?
Wij kregen de suggestie om vingerafdrukken te laten maken zodat we konden kiezen om er iets mee te doen in een sieraad. Erg mooi.

Hartelijke groet,
Suchita

Marischka Setz
8 years ago
Reply to  Diana Veenma

Hi Diana,

Ik kan je wel in contact brengen met iemand die veel weet van uitvaartverzekeraars. Misschien een rare ingang, maar op het moment dat een klant te maken krijgt met een uitvaart, zijn het vaak de uitvaartverzekeraars die bepalen wat wel en wat niet mogelijk is en die de uitvaartondernemer aan het werk zet.

Laat maar weten of dat een ingang is die je wilt gebruiken.

Anita Kooij
8 years ago
Reply to  Marischka Setz

Hallo Mariska,

Ik werk met dans, beweging en bewustzijnswerk.
Wellicht ook een ingang voor jou?

Hier mijn nummer
064144516.

Wellicht tot morgen.

warme groet,
Anita

Franciscus Ockhuisen
8 years ago

Ik heb het 1,5 jaar geleden ook een keer meegemaakt. Omdat er veel veranderd (veel nieuwe info) is en omdat herhaling de kracht van succes is, heb ik mij weer aangemeld. Voor de prijs hoef ik het niet te laten.

Arnold von Weiler
8 years ago

He Hilde,

Leuk! Geef even aan wanneer je dat wilt komen doen.

Dan maak ik een “special” price voor je.

We moeten elkaar in deze tijden gewoon lekker helpen.

Groeten
Arnold von Weiler

Hilde Zevenbergen
8 years ago

Hoi Arnold,

Ik ben je niet tegengekomen dit weekend (goh..)
Waar kan ik je bereiken? Via je winkel?

Groet,
hilde.zevenbergen@wisian.nl

Sander Thomassen
8 years ago

Ik ben Sander Thomassen, 41 jaar jong, startende ondernemer.

Mijn expertise is belastingadvies en administraties.

Ik help graag startende ondernemers en bestaande (kleine) ondernemers (ZZP-ers).

Graag ontmoet ik deze ondernemers, andere ondernemers zijn natuurlijk ook welkom.

Mijn doel: liefst groeiende klandizie..maar het belangrijkste is; inspiratie opdoen en hoe deze groeiende groep van (startende) ondernemers zo goed, effectief en positief te benaderen?

nl.linkedin.com/pub/sander-thomassen/1/461/335/

Christel van Loon
8 years ago

Hallo beste collega’s

Ik ben Christel uit Hasselt ( België )

Een jaartje geleden kwam ik in contact met het uitermate, gezonde Kangenwater en wat ik hierover ondertussen gezien en gelezen heb, heeft mij ervan overtuigd dat het regelmatig drinken van Kangenwater bijdraagt aan een gezonder en langer leven.
Het verspreiden van gezond, energetisch water en de kennis hierover is mijn nieuwe missie geworden.

Mijn doelgroep is jong en oud, klein en groot, dik en dun, jongen of meisje, zwart of blank, het maakt niet uit, iedereen heeft water nodig. Ons lichaam bestaat uit 75 % water !

Ik kijk uit naar het bootcamp, je kan nooit genoeg bijleren en mensen ontmoeten is altijd interessant. We kunnen altijd iets voor elkaar betekenen. Laat mij gerust weten als ik je ergens mee kan helpen.
Misschien kan ik mijn passie voor dit gezonde water bij jou overbrengen en misschien wordt jij er ook wel door gebeten en wil je het ook graag doorgeven ?

Voel je vrij om mijn site te bezoeken: http://www.innerlife.be,
je kan over het Kangenwater alles terugvinden onder de rubriek Health.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen uitnodigen om alleen al eens te komen luisteren naar de informatie over Kangenwater.
Daarnaast zijn tips altijd welkom om mijn business verder uit te bouwen.

Tot binnenkort !
Sprankelende groetjes
Christel

Iedje Keukens
8 years ago

Hallo mede-ondernemers,

Mijn naam is Iedje Keukens en ik ben momenteel werkzaam als fotograaf bij MakeMyPhoto, een klein sympathiek fotobedrijf.
Daarnaast heb ik jaren gewerkt als (leidinggevende) communicatiedeskundige bij twee grote culturele organisaties.

Ik wil mijn eigen bedrijf gaan starten waarin ik mijn fotografie en communicatievaardigheden wil combineren. Ik ben op zoek naar andere enthousiaste creativelingen die mij met hun ervaringen verder op weg willen hebben helpen. Mijn doelgroep: iedereen!
Tot zaterdag, ik heb er zin in!

Gerda van den Top
8 years ago

Mijn naam is Gerda vanden Top en dit jaar bestaat mijn bedrijf, Top training & coaching, 10 jaar! Drie jaar terug vroeg mijn zus (Jantine van den Top van Topontwerper, die mijn prachtige website heeft gebouwd en ook aanwezig is op de Business Bootcamp) mij, wat mijn doelgroep was en ik realiseerde me dat ik met name ondernemers en medewerkers van familiebedrijven begeleid en dat ik van deze trajecten het meeste geniet. Komt ook doordat ik zelf uit een familie en familiebedrijf kom en mijn opleidingen zich richten op persoonlijke èn bedrijfsvraagstukken. Mijn expertise is om de verstrikking van een bedrijf èn een familie uit elkaar te halen zodat bij het bedrijf de visie en de doelen centraal staan en bij de familie de liefde.

Ik wil graag ondernemers van familiebedrijven ontmoeten die mij willen helpen om mijn pitch in woorden die zij aanspreken te helpen verwoorden. En natuurlijk vakgenoten, zodat ik nog scherper krijg wat ik bijdraag in een bedrijf en wat juist niet. En vooral succesverhalen horen van mensen die genieten van groots ondernemerschap.
Mijn doel is om te durven groot te denken en doen. Ik ben bang dat als ik veel klanten krijg, ik het niet aankan. Hoe krijg ik plezier in echt ondernemerschap (i.p.v. een keuterboertje.)

Fieke Wien
8 years ago

Mijn naam is Fieke Wien en ik woon in en werk vanuit Oosterhout NB.

Ik ben opgeleid als event designer, life- & business coach en rouwconsulent.

Al ruim 22 jaar ben ik een gepassioneerde eventorganisator.
Vanaf 2002 heb ik mijn eigen congresbureau, Fieke Wien Congresbureau.
Met veel plezier verzorg ik voor mijn klanten de gehele of gedeeltelijke logistieke en/of inhoudelijke organisatie van zakelijke evenementen, waaronder congressen, symposia en workshops.
Daarnaast geef ik objectieve en deskundige advisering over alle facetten behorend bij deze events.

Ik help MKB- en solo-ondernemers volop in de schijnwerpers te staan door voor hen op topklasse niveau boeiende evenementen voor volle zalen te verzorgen.

Tijdens de Business Bootcamp maak ik graag kennis met andere inspirerende, ambitieuze en gepassioneerde ondernemende mensen om ervaringen en kennis met elkaar te delen en daardoor elkaars horizon te verbreden.
Ook zou ik het erg leuk vinden als de welbekende wederzijdse ´klik´ tussen ons aanwezig is, om te bekijken of we zakelijk iets voor elkaar kunnen gaan betekenen.
Bij mij staat gepassioneerd en succesvol samenwerken (in plaats van concurreren) hoog in het vaandel!

Graag tot ziens op de Business Bootcamp!

Guiseppe Cartago
8 years ago

Wie ben je?
Guiseppe Carago

Wat is jouw expertise?
Ondernemern, motiveren en inspireren!

Wie help jij met jouw expertise (je doelgroep)?
Mijn doelgroepen en klanten variëren van topbestuurders, ondernemers, stadsmensen en jongeren.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
Ondernemers die de zon volgen en niet bang zijn voor morgen!

Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?
Oriënteren, netwerken, leren en groeien!

Website:
http://www.guiseppecartago.com

Linkedin:
http://www.linkedin.com/profile/view?id=19370046&trk=nav_responsive_tab_profile_pic

Marischka Setz
8 years ago

Hi Guiseppe,

Ik kan merken dat je met jouw taalgebruik energie over weet te brengen. Maar… wat doe je nou eigenlijk? Je inspireert om wat te doen? Je helpt bestuurders, stadsmensen en jongeren met wat?

Je tekst maakt nieuwsgierig…

Hans Grootveld
Hans Grootveld
8 years ago

Mijn naam is Hans Grootveld.

Ik ben opgeleid als leraar, manager, orthopedagoog en bestuurskundige (Master Public Mangment). Voor de zomer van 2013 ben ik gestopt met mijn werk in de publieke sector (onderwijs, jeugdzorg) en ben ik als ZZP aan de slag gegaan. Mijn adviesbureau heet Block Impact Beleidsadvies. Mijn specialisatie ligt op het terrein van leiderschapsvraagstukken, in het bijzonder leiderschap in veranderende organisaties. Mijn adviezen richten zich op managers van (middel)grote organisaties in de publieke sector. Mijn ervaring is dat er veel behoefte is bij leiders van publieke organisaties aan coaching bij het ontwikkelen van een effectieve leiderschapsstijl. Naast persoonlijke kenmerken let ik vooral ook op de interne contextuele kenmerken van organisaties, omdat die veel invloed hebben op leiderschapsontwikkeling.

Ik heb als ZZP en kleine ondernemer nog weinig ervaring en hoop op de Business Bootcamp gelijkgestemde ZZP-ers te ontmoeten. Ook is mij inmiddels duidelijk dat ZZP-ers in de adviessector behoefte hebben aan een relevant netwerk om in te zetten als het werk wat te veel wordt. Zo doe ik af en toe schrijfwerk voor collega’s die er geen tijd voor hebben of die sterker zijn met de mond dan met de pen.

Als wat oudere ZZP-er kan ik nog veel leren op het punt van omgaan met de social media, de digitale wereld is niet mijn sterke kant, maar het valt ook niet mee om adequate hulp en odnersteuning te vinden.

http://www.linkedin.com/profile/view?id=139098644&trk=nav_responsive_tab_profile

Peter Bosch - Jansen
8 years ago

Mijn naam is Peter Bosch – Jansen, ik ben eigenaar en oprichter van Ayni Health Academy.

Ik help gemotiveerde 30+ ers die gezondheidsproblemen hebben om weer stralend in het leven te staan.

Ik geef coaching en trainingen die gezondheid in de brede zin bevorderen en verbeteren.

Mijn droom is de levens van 100.000 mensen aanraken door hen te inspireren om hun eigen gezondheid te maximaliseren.

Waarom voor een gemiddelde gaan? Het onmogelijke heeft even tijd nodig en een wonder duurt net even langer.

Verpleegkunde, gezondheidswetenschappen, NLP en sjamanisme zijn de gebieden waaruit ik mijn inzichten en trainingen op baseer.

Als ervaringsdeskundige met HIV heb ik gemerkt dat de traditionele gezondheidszorg zich beperkt tot het verstrekken van medicatie en angst. Teveel wordt er gewerkt vanuit het begrip “vechten tegen” . Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk en motiverend het is om voorbij angst te komen, om manieren te ontwikkelen die mijn levensenergie verbeteren.
Dat gun ik iedereen, dus daarom geef ik training en coaching.

Walk you talk is een belangrijk uitgangspunt, dus train ik alleen datgene wat mij verder geholpen heeft en wat ik dagelijks doe en dus ook kan onderschrijven.

Ik ben in ieder geval opzoek naar iemand die me helpt met een logo. Ik wil een mooi web 2.0 grafisch ontwerp. Kleurrijk, strak en het symboliseert ‘ wederkerigheid’. Immers Ayni betekend wederkerigheid’ en dat gegeven staat centraal in mijn werk.

Ik geef veel dus ik vraag veel. Als jij veel geeft dan krijg je heel veel terug aan energie, inzichten, tips & tricks en nog veel meer.

Ik ben ook opzoek naar iemand die mijn trainingen kan verrijken met Kundalini Yoga.

Joleen Berkelaar
8 years ago

Mijn naam is Joleen Berkelaar en ik ben gestart met mijn eigen therapie/coachingspraktijk. Na jarenlang binnen de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt als gedragswetenschapper ben ik me verder gaan ontwikkelen in het werken met gezinnen en (echt|)paren. In de meeste gevallen zijn mijn cliënten bekend met een problematiek als een vorm van autisme, AD(H)D of ernstige spraak-taalproblemen.

Ik hoop met de business bootcamp ideeen op te doen hoe ik me zelf in de markt kan zetten als startende ondernemer.

Tot morgen.
Groet,
Joleen

Nina Meiling
8 years ago

Wie ben je? – Ik ben Nina! 25 jaar en sinds mijn afstuderen ben ik ondernemer. Ik heb een VOF samen met Marieke Spaan: CashWijzer. Met dit bedrijf geven wij trainingen en begeleiding aan huishoudens op het gebied van persoonlijke financiën.
Daarnaast werk ik op het moment als Freelancer voor Open Circles Academy.
Linkedin: nl.linkedin.com/in/ninameiling

Wat is jouw expertise? – Cijfertjes en motiveren/enthousiasmeren. En dan het liefst mensen motiveren om de financiële situatie van een huishouden te verbeteren!

Wie help jij met jouw expertise (je doelgroep)? – Onze doelgroep zijn huishoudens met tweeverdieners die meer geld willen overhouden aan het eind van de maand. Genoeg inkomsten waar ze vroeger makkelijk mee rond zouden kunnen komen maar wat nu toch elke keer krap aan is. Door inzicht, overzicht, besparen op vaste lasten kunnen ze dezelfde levensstijl behouden en toch genoeg overhouden om te sparen.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp? – Ik hoop mensen te vinden met wie we wellicht samen kunnen werken, expertise kunnen uitwisselen, en misschien vind ik ook wel mensen (of mensen die mensen kennen) die iets zouden kunnen hebben aan onze trainingen of onze begeleiding om meer grip te krijgen op de huishoudelijke financiën.

Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp? – Het beter definiëren van onze doelgroep, het uitbreiden van mijn netwerk, ontdekken waar we meer aan moeten werken (blinde vlek) en wat ik nog niet weet.

Ik heb er heel veel zin in!

Marijke Minten
8 years ago
Reply to  Nina Meiling

Hoi Nina,

Graag wil ik je ontmoeten op de Business Bootcamp. We hebben waarschijnlijk dezelfde doelgroep: twee- verdienders. Mijn doelgroep gaat naar vrouwen uit.

Ik help drukke moeders en vrouwen in het efficiënt organiseren van zichzelf, hun gezin en huishouden. Dus efficiënt opruimen, ordenen en organiseren. Daar schiet het vaak bij in wanneer het gaat om twee verdieners.

Graag wil ik met meerdere personen een breder draagvlak krijgen in heel Nederland. Hopelijk treffen we elkaar.

Groetjes Marijke Minten

Els Contant
8 years ago

Mijn naam is Els Contant, Energetisch en Natuurgeneeskundig therapeut en ik ben 1 van de vele alternatieve therapeuten, wiens behandelingen, mits aanvullend verzekerd, vergoed worden door zorgverzekeraars.

Mijn ervaring –ruim 12 jaar- nu is dat steeds minder mensen gebruik maken van deze verzekering en ik vraag me af of het nu tijd is om anders om te gaan met diensten en geld. Al jaren ben ik verbonden aan beroepsverenigingen met de verplichte bijscholingen, hoge kosten, zorgverzekeraars, Kamer van Koophandel, hoge min of meer verplichte tarieven vragen voor behandelingen enzovoorts…

Nu vraag ik me af: wil ik dit nog of durf ik het los laten en vertrouwen op het feit dat mensen geven wat ze mijn diensten waard vinden? Zo kan zich vanzelf een bredere cliënten kring zich vormen en kan ik mijn talenten delen met een ieder die dit wil.

Veel heb ik in de reguliere gezondheidszorg en -onderwijs gewerkt en de inkomsten uit dit werk heb ik bewust los gelaten door ontslag te nemen en ZZP-er te worden. Zou ik nu ook de (schijn)zekerheid van het aan alle verplichtingen voldoen los durven laten en is dat haalbaar? Wie heeft daar ervaring mee, ik weet dat meerdere mensen zo denken en werken, maar deze vraag of ervaring heb ik nog niet in de verhalen van de Bootcamp deelnemers gelezen. Zijn er mensen die hier ook over willen (mee)denken of..is het nog te vroeg? IK wil wel gewoon verdienen hoor en uitgaan van het overvloed principe.

Hartelijke groet, Els

Yvon Gerritse
8 years ago
Reply to  Els Contant

Hallo Els,

Ik wil daar wel met je over meedenken dit weekend. Ook mijn behandelingen worden nu nog vergoed door de zorgverzekeraar maar ik weet niet hoe lang ik nog naar de pijpen van de zorgverzekeraar wil blijven dansen.

groetjes, Yvon

Wendy Muller
8 years ago

Hallo,

Mijn naam is Wendy Muller en ik ben sinds kort eigen ondernemer met een full-service internetbureau.

Mijn passie ligt in het optimaliseren van websites. Het gaat hier om het design (de look&feel), de valkuilen van een website en de inhoud van web pagina’s.

Mijn doelgroep, klanten die affiniteit hebben met extreme sporten en outdoor activiteiten.

Mijn wens is om ondernemers tegen te komen die veel met het web werken en affiniteit hebben met extreme sporten en/of outdoor activiteiten. Of je nu online marketeer bent, tekstschrijver, video maker/editor of grafisch designer, als die passie voor het web en sport er maar is.

Mijn doel is om een partnership op te zetten met deze verschillende ondernemers en zo uit te groeien tot een mooie samenwerking.

Patricia Schook
8 years ago

Laten we samen in de positieve energie stappen van de Business Bootcamp.
Alhoewel ik ondernemers, coaches en hoger management leer om de juiste mindset te creëren en buiten de comfort zone te stappen, zal ik op de Business Bootcamp zeker ook zelf weer nieuwe dingen leren.

Ik doe niets liever dan anderen te helpen meer succes te bereiken in hun zakelijke of persoonlijke omgeving. Maar ik zal hier nu stilstaan bij mijn eigen trainingsinstituut (Op Koers NLP Opleidingen) en de tijd nemen om het op mezelf toe te passen. Het is tenslotte de juiste mindset die creëert.

Op dit moment train ik rationele mensen (denk aan accountants) die hun emoties meer willen toelaten in het werk, zodat ze hun emotionele intelligentie en communicatievaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Tijdens de Business Bootcamp ga ik veel interessante mensen ontmoeten.

Ik zeg niet voor niets: Als je iets echt wilt, kun je het realiseren.

Ik kijk er naar uit.
hartelijke groetjes van Patricia

Maaike Knoester
8 years ago

Hallo! Mijn naam is Maaike Knoester, moeder, ondernemer en bewustzijnstrainer.

Ik verzorg communicatietrainingen en onderwijstaken, maar ben bovenal gedreven in mensen begeleiden vanuit de missie de wereld een nog mooiere plek te maken. Dat begint…met onszelf. Vanuit een wereldwijd netwerk mag ik mijn steentje bijdragen aan de collectieve bewustzijnsversnelling.

Onderwijs blijft me altijd boeien, vooral de menselijke kant daarin, onderwijsinnovatie en projecten om docenten en jongeren in hun kracht te brengen.

Als zzp’er zoek ik graag andere zzp’ers op. Visie, ontwikkelingen delen, andere gezichtspunten op ondernemen ontdekken. Enthousiast als ik ben, kom ik altijd de juiste mensen op de juiste tijd en plaats tegen. Ik laat me graag verrassen op de Business Bootcamp en draag mijn positieve steentje bij!

Tot onze ontmoeting 🙂

nl.linkedin.com/pub/maaike-knoester

Hans Klanker
8 years ago

Goedemiddag mede-Business Bootcampers,

Als architect ontwerp ik bijzondere en duurzame verbouwingen, dus geen doorsnee oplossingen.
Naast het maken van een ontwerp teken ik een plan helemaal uit en begeleid ik opdrachtgevers tijdens de bouw. Het hele pakket dus.

Mijn doel is om goede ruimtes te maken die het woon- en werkgenot enorm vergroten. Dat kan soms met een eenvoudige ingreep. Milieubewust bouwen is voor mij hierbij geen groen wassen, maar het uitgangspunt.

Mij lijkt het heel inspirerend om te horen hoe andere ondernemers hun klanten vinden en hoe ze social media inzetten voor het vergroten van hun netwerk.

Ik wil mijn bedrijfsprofiel na het bijwonen van de Business Bootcamp zo aanscherpen, dat mijn toekomstige opdrachtgevers zich aangesproken voelen.

Tot over een kleine twee weken!
vriendelijke groet,
Hans

Yolanda de Zeeuw
8 years ago

Hallo lieve mensen,

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Yolanda de Zeeuw en sinds kort aan het ondernemen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in management ondersteuning. Vanuit passie en gevoel, op onze geheel eigen, unieke manier.
Wij bieden management ondersteuning op maat, geheel in te vullen naar de wensen van de klant.

Mijn uitdaging voor deze bootcamp is mijn passie en creativiteit loslaten en Nederland kennis laten maken met deze nieuwe manier van werken.

Fijn jullie allemaal te ontmoeten,
Tot zaterdag, warme groet Yolanda

http://www.linkedin.com/pub/yolanda-de-zeeuw/20/563/b33

Judith Porcelijn
8 years ago

Hallo allen,

Ik ben bezig met marktonderzoek met als doel per 1 januari a.s. te starten met mijn eigen bedrijf in diverse onderwijszaken.

Ik verheug me op het delen van ervaringen en het leren kennen van andere enthousiastelingen.

Diana Vergouwen-Koenekoop

Nice to meet you virtually and hope to see you in person.
My name is Diana Vergouwen and I am a coach and hypnotherapist.

Everybody has issues in his life, little or big. Choices, worries, stress, pain…. I can help you with the struggles of life.
And no, you don’t need necessary to have a bad childhood or to be complete crazy to see a hypnotherapist.
If that’s the case you will see a psychiatrist, liquor store or you try self-medication. You choose for a hypnotherapist if you want to have effective results by achieving your goal or solving a problem. A good mental health is rather a condition.

You have probably friends to talk with but a coach has the interview techniques and the skills to get you back on track. With friends, family and relatives you talk from an existing structure, roles and agendas. Any way there is an existing picture of you and an idea about what is best for you. They give well-intentioned advise. And sometimes it feels good but usually with no results.

I promise you that you will get a good balance between your conscious and unconscious mind and an intuitive knowing what is good for you and what to do best.

I want to meet entrepreneurs with big personal issues so they can be my next clients 
And I’d like to meet artistic, creative, spiritual and optimistic entrepreneurs to mingle and to learn from. Perhaps someone with film/video capacities who want to make a (youtube) video/series together about spirituality and life lessons.

I have heard some enthusiastic stories from previous participants. I hope for a two fantastic days and for a thriving and success full practice.