PROfit Marketing 2016

Wat geweldig dat je erbij bent tijdens de PROfit Marketing training in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Je krijgt op 10 en 11 september de oplossingen waarmee jij jouw marketing resultaten (bereik, klandizie en omzet) met een factor 2, 4, 10 of meer kunt laten groeien.

Van wat je leert in deze training, kun je de REST VAN JE ONDERNEMERSLEVEN profiteren!

Hieronder vind je alle benodigde informatie ter voorbereiding.

Praktische zaken PROfit Marketing

Datum en tijden

Zaterdag 10 september 2016 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 11 september 2016 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen.
Meld je dan bij de balie met de eerste letter van jouw VOORNAAM.
Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met andere deelnemers.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Tel. 030 – 602 6900
Routebeschrijving en OV informatie

Op het terrein van het NBC Congrescentrum kun je gratis parkeren. Let op, want bij foutief parkeren (op gras en/of de stoep), riskeer je een boete.

Carpoolen

Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor meerijders of als je een lift wilt aanvragen.

Overnachtingen

Met het Fletcher hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de PROfit Marketing training van 10 en 11 september 2016.
De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is €72,50 per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt).

Om te reserveren, stuur een e-mail naar sales@fletcherhotelnieuwegein.nl en vermeld dat je deelnemer bent van de PROfit Marketing training van Open Circles Academy.

Lunch arrangement

Lunch met 3 diverse belegde broodjes, soep, melk, jus d’orange en koffie & thee zijn bij de prijs inbegrepen voor de twee dagen PROfit Marketing en worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Heb je specifieke dieet-eisen? Geef deze dan een week voor aanvang telefonisch door aan NBC Congrescentrum (030-602 6900).

Let op! Tijdens het evenement is het niet mogelijk om iets anders te bestellen en meegebrachte etenswaren mogen NIET binnen het NBC gebouw genuttigd worden.

Netwerk diner zaterdagavond

Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de PROfit Marketing training te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan.

Het netwerkdiner bestaat uit een geheel vegetarisch buffet, samengesteld uit verse seizoensproducten en wordt door het NBC Congrescentrum verzorgd voor €29,50 (excl. BTW).

Bestel jouw netwerkdiner vóór vrijdag 9 september 13:00 uur

Klik hier om jouw netwerkdiner te reserveren bij de NBC webshop

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Twee dagen aanwezig

De PROfit Marketing training is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is niet mogelijk om alleen op zondag te komen als je de zaterdag hebt gemist.

Meenemen

  • De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Héél veel visitekaartjes (voor netwerken – je gaat heel veel potentiële klanten, leverancies en joint-venture partners ontmoeten)
  • Een exemplaar van jouw fysieke brochure(s) – als je die hebt
  • Een screenprint van jouw home page
  • Een screenprint van jouw sales pagina(s) – als je die hebt
  • Een screenprint van jouw LinkedIn Profiel

Ben je VIP deelnemer?

Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt,  stuur een email naar support@opencircles.nl

We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot slot

In het commentaarveld hieronder heb je de kans om jezelf te introduceren en te zien wie nog meer gaat deelnemen aan de PROfit Marketing training.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om elkaar vast te leren kennen en met elkaar in contact te komen!

We verheugen ons je te ontmoeten tijdens de PROfit Marketing training.

Tot 10 september!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

61 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Judith van den Dool
6 years ago

Ik heb zo’n zin in deze energieboost! Really need it after holidays. En lekker op de fiets erheen omdat ik zo dichtbij woon. Leuk dat het een vervolg is op de business bootcamp. Zie uit naar alle nieuwe kennis. <3

Jan de Blaeij
6 years ago

Een energie boost wordt het zeker met Master Entrpeneurs, Eelements of Succes en de PROfit Marketing cursus. Heel wat om in een korte tijd heel veel toe te passen. Dus ik kijk er naar uit wat het me allemaal gaat brengen en hoe het me verder kan helpen.

Shirley-Jane Jasper
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Leuk dat je ook alles gaat doen, Jan. Vandaag ga ik al naar mijn logement, lekker in de bossen. Helemaal klaar in de startblokken voor de eerste dag morgen.

Marian Bosma
6 years ago

Dat klinkt alsof je een hele week aan de slag bent met Open Circles? Ik ben er woensdag met Elements of Succes en 10 en 11 sept voor de Profit marketing. Heb jij nog meer?

Jacqueline Koel
6 years ago

Buro Koel specialisten in jeugdhulp
Dit uitzend- en bemiddelingsburo voor specifiek de jeugdhulp heb ik met meer dan 30 jaar ervaring in de jeugdzorg halverwege dit jaar opgericht. Van jeugdzorg heb ik alle verstand, hoe ik mezelf moet profileren ook, maar hoe ik een gespecialiseerd uitzend- en bemiddelingsburo tussen alle ‘groten’ als Randstad, Maandag, etc. op de kaart zet, daar kan ik nog wel wat input bij gebruiken.
Dat het gaat lukken om dit buro Koel te positioneren is een ding wat zeker is!

Rob van de Sande
6 years ago

Dat vind ik heel interessant, Jacqueline. Je hebt een groeiende markt. Er zijn veel kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. En hun ouders natuurlijk ook.
Van positioneren weet ik niet zoveel. Nisandeh gelukkig wel.

Mocht je video in willen zetten om zichtbaar te worden op internet, dan kan ik je wel op weg helpen. Tot zaterdag!

Ashirda Oosterlee
Ashirda Oosterlee
6 years ago

Hallo Jaqueline,
Jouw ervaring met Jeugdzorg: wat is zeker voor jou dat je bureau gaat lukken? Wat maakt voor jou het verschil zo duidelijk?

Ik ben benieuwd naar je ervaring.

Groetjes Ashirda

André Gruisen
6 years ago

Inderdaad een drukke week; maar leuk !

Na deze week heb ik geen excuses meer om te implementeren. Tot nu toe verborg ik me nog achter het excuus dat ik eerst de Master Entrepreneur-training moest doen , om alles goed en éénmalig op te bouwen; website, blogging, soc.media, enz. Dat kan ik volgende week niet meer, met Financial Freedom, Breakthrou to Succes, Master Entrepreneur, Profit Marketing, Elements of Success en 3x Business Bootcamp sinds vorig jaar juni in mijn rugzak ! Geen excuses meer ! En over 2 weken heb ik ook mijn eigen kantoorruimte ! Zoals een collega-student zegt: Bring the Business !!

Rob van de Sande
6 years ago
Reply to  André Gruisen

En wat kom je brengen? Wat is jouw business?

Eric Snissaert
6 years ago

Alleen al het bedenken van een marketingstrategie resulteerde in 5 bedrijven die mij via Google benaderde en waarvan er 3 klant zijn geworden. Ben erg nieuwsgierig naar de tweedaagse PROfit Marketing training. Deze volg ik samen met de vriendin.

Rob van de Sande
6 years ago
Reply to  Eric Snissaert

Wat is je business?

Marian Bosma
6 years ago

Twee dagen Bootcamp zorgden voor de basis, ik ben heel benieuwd naar het vervolg.

De Bootcamp amper 2 maanden geleden, nu al veel geïmplementeerd en in de pijplijn.

Gelukkig maar, want heel Nederland mag weten dat Diabetes type 2 geen chronische ziekte hoeft te zijn. Je kunt hem verminderen tot je diabetesvrij bent. Volg mijn online cursus, ga aan de slag met mijn dagelijkse tips en wordt gezond en fit.

Rob van de Sande
6 years ago

Ik kijk hier al een tijdje naar uit en heb er zin in. Ik ben druk met mijn business; ik maak clips. Video dus. Voor de marketing heb ik nu tijd vrijgemaakt. Ben benieuwd vanuit welke principes ik straks zal gaan werken. De wereld en dus ook ons gedrag verandert in hoog tempo. Marketing zal nu dan ook veel over het internet gaan.

We gaan elkaar ontmoeten! Mailen kan natuurlijk ook.

Arvid Kuipers
Arvid Kuipers
6 years ago

De Business Bootcamp heeft bij ons een flinke impact gehad.
Ik ben heel benieuwd en kijk uit naar deze training.

Marian Bosma
6 years ago
Reply to  Arvid Kuipers

Hallo Arvid, van het gesprek in de tuin bij het NBC. Leuk dat jij er ook weer bij bent.

Arvid Kuipers
Arvid Kuipers
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Hoi Marian, ja leuk. Misschien komen we elkaar weer tegen, praten we weer wat verder. Ik ben benieuwd hoe het je is vergaan sinds de Business Bootcamp 🙂 Tot dan

Marian Bosma
6 years ago
Reply to  Arvid Kuipers

In het kort aangepast/toegevoegd: Linkedin profiel, refarral system, sales pagina, 1,5 uur geconcentreerd werken elke dag aan mijn bedrijf, prijs verhoogd naar professioneel tarief. Veel meer werkend vanuit de visie dat ik de wereld iets te bieden heb, dan vanuit ik moet mijn product verkopen. Mijn e-book voor een specifieke doelgroep is af en voor mijn hoofddoelgroep heeft al een onderwerp, nu gewoon nog even schrijven.

Guy Lippens
6 years ago

Ik ben gepensioneerd en gepassioneerd als hypnotherapeut werk ik nu nog meer dan voor mijn pensioen. Mijn passie is mensen helpen om zich te transformeren tot hun werkelijk potentieel. Dank zij het Business Bootcamp kwam ik in contact met Open Circles en ik popel om weer meer energie op te doen en andere leuke mensen te ontmoeten, en ik breng een geweldig geschenk mee

Martine Verweij
6 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Martine Verweij en ik ben de oprichter van Plantenliefde en de bedenker en ontwerper van de methode Geneeskrachtige Planten in Beeld. Ik help studenten, cursisten en autodidacten kruidenleer met het vanuit ontspanning meer onthouden in minder tijd.

Na de Master Entrepreneur en Passive Business Income heb ik een ledensite ontwikkeld en mijn eerste leden verwelkomd. De PROfit Marketing training gaat mij helpen om vóór 31 december 2016 100 leden te hebben.

Om dit te kunnen behalen ben ik op zoek naar een implementatie-buddy om samen 20 van de 50 strategieën in de week na de training (12-9 t/m 16-9) te implementeren. De hele week heb ik hiervoor vrij gepland, zonder enkele afleidingen.

Welke Master Entrepreneur graduate wil met mij een intensieve en productieve implementatie-week doen?

Tot volgende week!

Warme groet,
Martine

Mariëtte Verlaan
6 years ago

Hallo Martine,

Tuinen en planten zijn in elk geval een gedeelde liefde en passie. Ik wil je graag ontmoeten. Wie weet kunnen we samenwerken, elkaar inspireren en grote stappen vooruit zetten.
Ik ben tuinontwerper, hou van planten en vormgeving en ben auteur van het unieke boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’.

Tot spoedig.
Met een zonnige tuingroet, Mariëtte

Martine Verweij
6 years ago

Hallo Mariëtte,

Leuk om je volgende week te ontmoeten.
Mochten we elkaar niet ‘toevallig’ tegenkomen, dan kan je me meestal wel vinden in de voorste rijen ergens in het midden. Of anders aan de rechter kant van het podium.

Tot volgende week!

Warme groet,
Martine

Adele Schmidt
6 years ago

Hi Martine, je bent goed bezig. Ook grappig om te zien dat 2 collega studenten (kruidengeneeskunde) bij je op de site staan met comments. Wie weet zie ik je van het weekend.

Ellen Westerhout
6 years ago

Vorig jaar heb ik na de Business Bootcamp de drie vervolg trainingen gedaan. Super en erg waardevol. Mijn website heb ik vernieuwd, mijn bedrijfsnaam veranderd, een nieuw E-book geschreven, mijn financiële plan tot uitvoer gebracht etc etc.

Op dit moment ben ik bezig met het opnemen van filmpjes voor een challenge. Erg leuk om te doen. En…. niet te kritisch zijn, aldoende leer ik.
Ik verheug me erg op komend weekend. Inspiratie, nieuwe mensen leren kennen en kennis delen. Tot zaterdag 10 september!!

Anne Buiskool
6 years ago

Een volgende stap
In 2012 begonnen met het implementeren van de waanzinnig waardevolle lessen van Open Circles en in de loop van de tijd met alle kennis nu uitgekomen bij een bedrijf dat staat.
En er valt nog veel te implementeren…..

Ik help ouders om respectvol te scheiden. Ouders die van te voren kunnen zeggen dat ze dat goed willen doen voor hun kinderen en voor elkaar. Als onconventionele mediator werk ik o.a vanuit het boeddhisme. (zie ook zenvoorjou met een ander doel voor een breder publiek) Dit laatste heb ik mijn hobby genoemd (naar gebruik van Nisandeh)

Klanten geven als feedback dat ze nooit verwacht hadden dat de relatie met de andere ouder van hun kinderen na de scheiding zo goed zou zijn.

Ik wil graag mijn impact vergroten en ben bijna klaar met een e-book over het moment dat ouders aan hun kinderen gaan vertellen dat ze uit elkaar gaan. Een goede en bewuste voorbereiding op dat verhaal kan de kwaliteit van de hele scheiding bepalen.
Ik zoek connectie met instanties die dit e-book, dat gratis zal zijn, willen verspreiden.

Nog meer in de pen, video, joint ventures…ik ben benieuwd en kijk uit naar het weekend….maar eerst nog mijn 1e lezing geven aankomende donderdag 🙂
Tot zaterdag of eerder via dit forum.

Saskia de Rooy
6 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Hallo Anne,
Ik ben beeldhouwer en heb een serie gemaakt over scheidende mensen. Met ook een paar beelden over kinderen in de knel. Misschien aardig als illustratie bij je boek, foto’s van die beelden. Zullen we proberen elkaar te ontmoeten?
Groet, Saskia de Rooy.

Eric Snissaert
6 years ago

Ik ben erg nieuwsgierig naar de tweedaagse Profit Marketing training. Altijd belangrijk om ‘bij te blijven’ en dus te blijven leren met als doel er concrete resultaten mee te bereiken. Ik er hoop weer een groot aantal mensen te ontmoeten en nuttige gesprekken te hebben.

Wil je alvast weten wat je sterkste eigenschappen zijn als (startende) ondernemer en welke gebieden bijgeschaafd zouden kunnen worden? Dan kun je op mijn website de Gratis Ondernemerstest invullen. Je krijgt mondeling een volledige uitleg met advies!

André Gruisen, Holistisch Bouwadvies

Actually , it’s the ideal combination; The Master Entrepeneur and The ProfitMarketing trainings alle in one week ! At Open Circles nothing is done by coincidence, so I’m sure both trainings are going to be a perfect match !
This week will be spend with converting what I’ve learned to implementing that in my business. The weeks after that will be about dotting all the business- and marketing- “i’s” !!
I am ready for it, bring me the trainings, I just can’t get enough !!

——————————-

Eigenlijk een ideale combinatie; de Master Entrepreneur en de PROfit Marketing in één week !
Bij Open Circles doen ze niets ‘toevallig”, dus dat gaat naadloos op elkaar aansluiten ! Deze week het geleerde vertalen naar mijn bedrijf en volgende week de marketingpuntjes op de “i” zetten !
Ik heb er zin in, kom maar op met die trainingen ! Ik krijg er geen genoeg van !!!!

Arvid Kuipers
Arvid Kuipers
6 years ago

Ik vind de voorbereidingsopdrachten al WOW. Die op zich geven me al nieuwe inzichten. Wéér een stuk gereedschap erbij! Thanks Open Circles 🙂

Tyche van Bommel
6 years ago

Hallo allemaal, Ik ben Tyche van Bommel, presentator, interviewer en trainer in het geven van presentaties. Ik vond de Business Bootcamp echt te gek, dus verheug me erg op deze PROfit Marketing training.

Tot zaterdag allemaal!

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Ik kijk enorm uit naar dit weekend.
Na het volgen van 2 maal de Business Bootcamp is er al veel veranderd in mijn visie, mijn persoonlijke uitstraling en hoe ik handel. Mijn omzet is gestegen, ik heb meer en betere klanten. Ik ben er echt helemaal happy van
Ben druk bezig met het vernieuwen van mijn website en met het maken van filmpjes.
Bj dit laatste zou ik zeker hulp kunnen gebruiken van bijvoorbeeld een editor. Voel je je geroepen neem dan contact met mij op. donna.hoogstraaten@hotmail.com.

Ik heb een missie die moet slagen: vrouwen in hun kracht zetten door het veranderen van hun voedingspatroon, te starten bij het elimineren van suiker uit hun voeding. Het is prachtig te zien hoe er zo een transformatie op gang komt bij hen.
Spreekt je dit aan, denk je een aanvulling te hebben, wil samen werken? Laat ook dan van je horen!
Graag tot komend weekend

Wilma Harreman
6 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Wilma Harreman en hoop vele van jullie te ontmoeten.
Ik heb er zin in om weer een boel op te steken.
Ik weet dat ik mijn website dien te veranderen, eerstafvallenlukt nu opzetten.

Tot zaterdag!

Esther van Dijk
Esther van Dijk
6 years ago

Nog een volledige starter in het ondernemerschap. Zelfs nog geen eigen bedrijf, en ook nog geen omlijnde visie, daarin volop in de verkennende fase. Wel een sterk verlangen.

Ik besef me dat dat de PROfit Marketing training eigenlijk voor een meer gevorderd stadium is en wil toch deze kans niet laten schieten. Ik probeer daarom zoveel mogelijk business bootcamp lessen nog te volgen tot aan het weekend en laat me daarna zoveel mogelijk meenemen in de flow. “showing up is 80% of succes” geeft Nisandeh in zijn eerste business bootcamp video aan. Dus daar ben ik dan!

Ashirda Oosterlee
Ashirda Oosterlee
6 years ago

Hoi Esther, heb je het boek Leef Lekker al gelezen? Er is ook een cd met visualisaties van. Als je dit boek van Nisandeh doorgraaft, doorspit, heb je alles om een goede visie te ontwikkelen. Maar mocht je visie nog niet zijn opgekomen dan is verdieping nodig van je persoonlijke ontwikkeling.

Wat jij dan nodig hebt en wat dit vraagt kan ik zo niet vertellen. Dat ieder mens uniek is en zoveel in eigen huis heeft wat ontdekt kan worden is een kunst die je gaandeweg zult leren daarvoor moet je wel open staan uiteraard. Maar omdat al zoveel mensen ons zijn voorgegaan zullen we ons kunnen optrekken aan de mensen die model staan. Dat doe ik en dat helpt. Ben benieuwd naar je.

Wellicht tot ziens dit weekend.

Ashirda

Louis Sjouwerman
6 years ago

Als interieurarchitect altijd winkelconcepten ontworpen. Helaas zit daar de klad in. Tijd om een goed marketing plan op te zetten voor new business. Heb er zin in!!

Marian Bosma
6 years ago

Heb je al een idee voor je nieuwe business? Een specifieke klantvraag, product of dienst?

Ronald Hekkert
Ronald Hekkert
6 years ago

Nu nog tips en aandachtspunten voor het plan. Ik heb er zin in!

Liesbeth Heenk
6 years ago

Als internationale online uitgever weet ik hoe belangrijk marketing is. Ook al is je boek of eBook nog zo goed, als een goede marketing ontbreekt kun je het manuscript net zo goed in de la laten liggen..!

Ik hoop veel te leren aanstaand weekend en hoop ook een samenwerkingsverband te kunnen aangaan voor een effectieve boekpromotie binnen Nederland. Tot nu toe heb ik me met Amsterdam Publishers namelijk altijd toegelegd op de internationale promotie op Amazon, en heb auteurs die in het Nederlands wilden uitgeven niet kunnen bedienen. Ik wil mijn bakens op dat gebied verzetten!

Judith Henstra
6 years ago
Reply to  Liesbeth Heenk

Hoi Liesbeth,

Wij kennen elkaar vaagjes, omdat ik jouw boek gerecenseerd heb, alweer een tijd geleden. Ik denk dat wij elkaar kunnen aanvullen of helpen. Als boekredacteur heb ik zelf veel internationale klanten die hulp nodig hebben bij het promoten van hun Engelse Amazon boek.

Verder ben ik ook van plan me meer te richten op de Nederlandse markt, maar dan waar het schrijvers in het Engels betreft. In ieder geval zouden we eens samen kunnen kijken hoe we die markt het beste benaderen.

Ik kijk naar je uit dit weekend!

Judith

Jan de Blaeij
6 years ago

Hallo Ik ben Jan de Blaeij kom vanuit België en ik ben opzoek naar een vormgever voor een boek dat ik aan het schrijven ben. Leuk om met jou in contact te komen in het komende weekend. Tot dan.

Evelien Bernabela
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Hallo,

Mijn naam is Evelien Bernabela. Ik ben Grafisch vormgever. Ik vind het leuk om mensen met allerlei communicatie vormgeef vraag stukken te helpen.

Merijn Kegel
6 years ago
Reply to  Jan de Blaeij

Hi Jan, ik kan je Kamiel van Ingen (Desingo) van harte aanbevelen. Kan grafisch vormgeven EN snapt marketing.
Groetjes,
Merijn

Ashirda Oosterlee
Ashirda Oosterlee
6 years ago

youtube.com/watch?v=rAv5K-WgK-8
In iedre kleine appel daar lijkt het wel een huis: en als je de appel door midden snijdt zie je een sterretje als het sterretje ”PENTAGRAM” wat zich ontvouwd.
Ik neem appeltjes van eigen boom wel zo natuurlijk (onbespoten) en zal proberen er een stukje nurture aan toe te voegen. In ruil daarvoor krijg je mijn verhaal als je dit zou willen (eventueel filmen) cadeau* zolang de voorraad strekt!

Mocht je met mij mee doen dan zullen we samen je visie zien te verhelderen als je wil en nog niet zo helder hebt wat je concreet echt wil neerzetten, wel zo makkelijk als je in de lijn der verwachting wil komen als entrepreneur.

Welkom, ik ben graag bezig met Nature en Nurture en hoe e.e.a. elkaar aanvult voor een betere kijk op vage zaken die zich in onze hersenen afspelen wel zo handig om er grip op te krijgen en te hebben zo veel als mogelijk is. Alle beetjes helpen

Tot zaterdag
Ashirda

Marian Bosma
6 years ago

Hallo Ashirda,
Jouw verhaal met de appeltjes spreekt me aan, omdat ik zelf ook een appelboom heb. Hoe heet jouw bedrijf, waar kan ik iets meer lezen over wat je doet?

Ashirda Oosterlee
Ashirda Oosterlee
6 years ago
Reply to  Marian Bosma

Hallo Marian, ja als je een appel over dwars door snijd dan zie je een *sterretje* met de pitjes en daarover is ooit een kinderliedje geschreven.

Er is heel veel bekend wat je allemaal met het pentagram kunt uitzoeken. Ik gebruik hem vooral om je rode draad in je leven te herontdekken (als je daar naar op zoek bent) Daar wil ik graag iemand voor vragen die me helpt met een ‘’you tube’’filmpje te maken. Het is van essentiële waarde dat we onze visie helder hebben en dat krijg je door te reflecteren op je leven je verhaal; zo uniek! Het pentagram geeft je focus daarop.

Mijn bedrijf heet’’ Consultancy of Inner Power’’ Ik gaf les in persoonlijke ontwikkeling via het Enneagram en heb daarin ook mijn eigen cursus materiaal ontwikkeld voor de cursisten. Daarnaast gaf ik les in Aarden op aarde d.m.v. groepen gelijkgestemden in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden d.m.v. tekenen en visualisaties.
Visite kaartjes neem ik mee Ik ben in 2009 gestopt met mijn bedrijf i.v.m. ziekte van een van mijn kinderen. Daardoor kwamen we in een verdiepend vaarwater terecht wat ons heel veel heeft gebracht. o.a. dat ik me ben gaan verdiepen in onze hersenen waarbij de cognitieve functies een centrale plaats innemen. Zo kwam ik erachter dat we meer kunnen dan we denken!

Dat en nog veel meer deel ik graag met mijn medemensen die daar open voor staan en willen leren van en met elkaar. Mijn boek zal dan ook gaan over familie –educatie wat een vervolg is op de ontwikkeling die verder gaat. Daarbij helpt het pentagram me. Nisandeh en Vered sluiten aan op deze behoefte en de hele sfeer ademt een geweldige kracht uit dat we het verschil zullen gaan ervaren op meerdere plekken want het werkt aanstekelijk, toch?

Mooie groet en graag tot zaterdag

ashirda@live.com
06 40396865

Jiry de Waal
Jiry de Waal
6 years ago

Opgelet!

Vijverbezitter, waterbeheerder, hovenier, tuincentra, rentmeester, natuurbeschermer, greenkeeper, VvE, huiseigenaar, tereinbeheerder en alle liefhebbers van mooi schoon water vol leven in sloot en plas… Let op! Ik kom er aan en help u van de wal in de sloot. Niet figuurlijk maar letterlijk. Ik vind voor u de juiste aanpak en werkwijze voor een biologisch evenwichtige waterpartij. De opbrengst wordt ingezet om Vijvertuin Ada Hofman van de verpaupering te redden. U geholpen, Vijvertuin Ada Hofman gered.

Jiry de Waal
6 years ago
Reply to  Jiry de Waal

Ik kan de reacties niet zien?!

Ik zie staan dat er op dit moment vier reacties zijn maar ik zie de reacties zelf helaas niet staan. Onhandig.

Alvast bedankt voor de moeite.
Jiry de Waal

Esther Molenaar
6 years ago
Reply to  Jiry de Waal

Hoi Jiry,

Het aantal slaat op het aantal reacties dat JIJ in totaal hebt gegeven.
Mensen die op jouw reactie reageren komen direct onder jouw reactie te staan.

Hartelijke groet,
Esther Molenaar
Blogmoderator

Ida van der Lee
6 years ago

Graag zou ik dit weekend mensen ontmoeten die interesse hebben in symbolische interventies. Het is een methode om op betekenisniveau te communiceren. Ik heb als kunstenaar rituelen ontworpen om te herdenken en herinneren, om te vieren en om te communiceren.
Je kunt me bellen 06 41 38 28 31

Rob de Graaf
6 years ago

Hi Ida,

Ben benieuwd hoe je dit ziet (en in de praktijk gaat uitvoeren) en zou graag hier met je over van gedachten willen wisselen.

Ik heb nu bijna 25 jaar een reclamebureau (vormgeving, webdesign en -shops en projectinrichting), maar wil eigenlijk (eindelijk) switchen naar mijn werk als schilder/ beeldhouwer.

Tot zaterdag,
Met vriendelijke groet, Rob de Graaf

Shirley-Jane Jasper
6 years ago

Op het moment connect ik me op Facebook met ieder die iets doet dat ruim genomen onder “Feel Good” valt. Mensen die streven naar zichzelf goed voelen, die positiviteit uitdragen, mensen die werk doen waarbij ze naar de positieve kanten van de mens werken.

Dus healthcoaches, voedingscoaches, andere coaches, healers, readers, docenten voor zelfontwikkeling e/o spirituele ontwikkeling, yogadocenten, maar ook kunstenaars die daar cursus ingeven, al of niet met een intuïtief/ontwikkelend/spiritueel tintje.

Mijn doel voor nu direct is elkaar te inspireren, stimuleren, met elkaar te sparren over ideeën, samenwerkingsverbanden op kleinere schaal aan te gaan etc.

Mijn uiteindelijke doel is om met elkaar samen te werken op een event met duizenden bezoekers, die hetzij aards en nuchter, hetzij ‘zweverig’ en naar waarheid zoekende (en alles daar tussenin) hier hun ei kunnen vinden of ontdekken en dat dit event een enorme positieve boost op de wereld geeft die zijn weerga niet kent… (Voor wie naar de Master Entrepeneur is geweest, snapt dat ik hier ECHT GROOT denk).

Ik ben bezig met het opzetten van een facebookpage voor de ‘FEEL GOOD AMBASSADOR” want dat is wat je dan in mijn ogen bent. Niet bedoeld voor eenrichtingsverkeer om jezelf te promoten, maar om te delen, ‘luisteren’ en interacteren. ieder is welkom op die bereid is daar met tekst, plaatsjes, inspirerende video’s actief aan deel te nemen. Vind me op Facebook.

PS Dan zijn er nog tal van mensen nodig die achter de schermen nodig zijn, je weet wie je bent, maar ook van hen wordt verwacht dat ze (meer dan) een positieve instelling hebben. Of daar hard aan werken.

Vanessa Gevers
6 years ago

Ha Shirley Jane, ik voel me zeker een feel good ambassador. Leuk om je komend weekend weer te zien!

Liefs, Vanessa

Jeannette Bal
6 years ago

Klinkt heel interessant. Ik zit in “jouw” business. Hoor dit weekend graag over je droom. Magnetische groet, Jeannette Bal (Koploper)

Ietsen Bakker
6 years ago

Heb er zin in.

Kleine intro van mijn bedrijf;
Specialist in duurzame en energiezuinige-renovatie, -verbouwingen of -nieuwbouw van woning en utiliteitsgebouwen.
Als het om (Bijna) Energie Neutraal Gebouw (BENG/NZEB) en/of Passief Bouwen gaat bent u op het juiste adres.
Gecertificeerd Passiefhuis Vakman en Lid van DNA in de Bouw.
IBbouwmanagement begeleidt u vanaf het eerste prille begin tot en met de oplevering.
Open, eerlijk en betrouwbaar.

Hanny van Lankeren
6 years ago

Met hand en tand heb ik dit kostbare weekend verdedigd tegen al die mensen die mij ook eigenlijk ergens voor nodig hebben zaterdag of zondag. Vandaag pas serieus begonnen met de opdrachten inventariseren.

Wat heerlijk om weer eens met mijn eigen onderneming bezig te zijn en met vragen als: welk probleem ga ik voor wie oplossen? Ik verheug me erop om velen te ontmoeten en ben heel dankbaar naar het Open Circles Academy-team voor deze nieuwe kans.

Saskia de Rooy
6 years ago

Hallo Allemaal,
ergens in januari deed ik de business bootcamp en nu al is erg veel anders. Ik ben beeldhouwer en weet eindelijk wat mijn doel is; mensen met hun gevoel in contact brengen. Door beelden die vol zitten met gevoel of beelden te maken die bij die die mensen zoeken. Grappig genoeg zit ik nu ook lekkerder in mijn vel.
Fijne avond nu en tot morgen!

Jeroen Rijkeboer (JXR SEM)

Ik kijk er naar uit. Ik heb al veel geleerd van de Business Bootcamp en Master Entrepreneur. Als dit het naar nog een hoger level tilt, dan ben ik blij dat ik nog niet alles heb kunnen implementeren sinds afgelopen weekeinde ;>). Doe ik het in een keer goed.

Aangezien ik mij ook nog mag voorstellen hier, lijkt mij dat een uitstekend plan.

Ik ben Jeroen Rijkeboer. Ik ben mijn carriere begonnen als bedrijfsanalist en beleidsadviseur (MT-funtie). Zodoende heb ik veel bedrijven van binnen en van buiten geanalyseerd, bestudeerd en geadviseerd.
Daarna ben ik ondernemer geworden. Eerst naast mijn werk als webshophouder met eBooks. Nu als adviseur en uitvoerende voor online aanwezigheid van midden en vooral kleinbedrijven.

Ik maak websites, doe SEO en Google Adwords. Echter, voordat ik dat ga doen gaan we eerst rond de tafel om de business te vertalen naar een website en een gezamenlijke plan van aanpak maken. Want een goede website is niet gewoon een website die je even laat maken, nee daar moet goed over nagedacht worden en aan gewerkt worden. Daar help ik dus bij, als adviseur en/of uitvoerende.

Kortom, alles om een website te laten werken voor jou bedrijf.

Nu speciale aanbieding voor de ultieme website volgens de richtlijnen van Nisandeh tijdens de Master Entrepreneur.

Groeten en tot van het weekeinde,

Jeroen Rijkeboer
Dé Google-deskundige

Jefta Bade
Jefta Bade
6 years ago

Hi!
Ik ben heel benieuwd naar dit weekend en ik wil vooral succesvolle ondernemers ontmoeten. Want ben jij al succesvol bezig eb heb je een gedurfde visie of droom die je wil uitvoeren? Dan zou ik graag met je willen samen werken!
Ik help succesvolle leiders om hun inspirerende visie te vertalen naar resultaat.

Daar gebruik ik een methode voor en de eerste stap daarin is die visie vertalen naar beeld.
Als je me tegen komt hoor ik graag wat jou grote droom is, dat teken ik dan direct uit op een inspiratiekaart!
High Five! Jefta

Michael Pallat
6 years ago

Hallo ik ben Michael Pallat, osteopaat. Ik ben net mijn werkvorm aan het vinden, mijn richting. Ben veel bezig met LinkedIn en blij dat juist nu de PROfit Marketing plaats vindt. Ik ben vooral benieuwd naar de feedback die ik in het komende weekend mag ontvangen.

Hans Brein
6 years ago

Hey Hallo, Ik geloof dat wanneer je zaken los kan laten een betere versie van jezelf, van je relatie en business maakt. Hierdoor stijgt je Q-time en tevredenheid waardoor je omzet automatisch minstens verdubbelt. Dat ervaar ik dagelijks in mijn thuispraktijk en als consultant.

Ik laat je onderbewustzijn in je voordeel werken. Dat is mijn job. Door 3 jaar intensief te onderzoeken en te groeien, kan ik nu mijn eigen Hans Brein – Methode lanceren via seminars. Daarom nodig iedereen uit om GRATIS te komen kennismaken en daag ik je uit tijdens de ‘Loslaten in 7 Dagen – Challenge’. Thanks Nisandeh en superteam voor alle prachtige tips en tools. Mijn hart en ziel werd ik geïnspireerd en ik kijk uit naar de komende trainingsdagen! Mijn doorgroei doorgeven en delen is heerlijk bevrijdend!! Thanks. Greatings & Lot’s of love. <3 .

Wietske Eveleens
6 years ago

professionaliseert altijd en overal werken als werkstijlcoach

Marjoline Kampinga
6 years ago

Intussen tijdje na het marketing weekend; blij, dankbaar, ongeduldig ook soms, en vol energie. Was wel echt bijzonder zoveel mensen samen met in de kern hetzelfde willen. Of zoiets.
Na veel solitude bijzonder.
Flink pissig ook soms, tjees, !

Ik vermoed dat dit laatste contact zal zijn. Ik heb geen 200 geboden voor de Financial Freedom. Dan gaat m’n potje te snel op. Wel echt jammer; had er wel bij willen zijn.

Gracias!
Marjoline