Starter Bootcamp – februari 2014

De Starter Bootcamp van februari 2014 – je keuze om erbij te zijn is een wijze beslissing!

Eindelijk kun je ophouden je tijd te verspillen met strategieën die weinig of middelmatige resultaten opleveren, en op een slimme manier je business laten groeien.

In de Starter Bootcamp ontdek je bewezen strategieën die van toepassing zijn op jou en de ontwikkelingsfase van je business. Strategieën om meer klanten aan te trekken, je tijd optimaal te managen, effectief te netwerken en beter te communiceren over je business.

En in de Starter Bootcamp krijg je flink wat gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: mogelijke klanten, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke waardevolle contacten dan ook!

Hoe haal jij het maximale uit de 2 dagen Starter Bootcamp?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En die voorbereiding begint met jezelf voorstellen op deze pagina en je doel voor deelname helder maken.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Starter Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Starter Bootcamp?

en tot slot:

  • Wat is jouw grootste uitdaging in het opstarten van jouw business?

Ben je zomaar ‘op goed geluk’ begonnen en zoek je de juiste strategie? Kost acquisitie je (te) veel tijd? Vind je het lastig om je werk te promoten? Heb je geen idee wat social media voor jouw business kan betekenen? Zoveel starters, zoveel uitdagingen…

Plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

In de eerste plaats zijn de vragen bedoeld voor jou. Als je bewust bent van jouw grootste uitdaging, herken je tijdens de training sneller WAT en WIE je precies nodig hebt. In de tweede plaats kunnen we jouw uitdaging beter behandelen tijdens de Bootcamp als we weten wat het is!

Bekijk ook de comments van je mede-deelnemers om hen alvast te leren kennen en om te zien wat je voor elkaar kunt betekenen. Jouw Starter Bootcamp begint hier en nu!

Verder is het belangrijk dat je van alle praktische zaken op de hoogte bent.

Praktische zaken Starter Bootcamp

Datum en tijden
zaterdag 8 februari 2014 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
zondag 9 februari 2014 – van 10 tot 19 uur

Het is belangrijk om op beide dagen op tijd te zijn.
Om de registratie vlot te laten verlopen, vragen we je om ruimschoots op tijd te komen, zodat we wachtrijen kunnen voorkomen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en beginnen met contacten leggen met de overige deelnemers.

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Overnachtingen
Met het Mercure hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Starter Bootcamp van 8 en 9 februari 2014. De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is 70 euro per kamer (maximaal 2 personen, exclusief ontbijt). Om te reserveren, stuur een e-mail naar H1164-re10@accor.com en vermeld dat je deelnemer bent van de Starter Bootcamp

Lunch arrangement
Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner
Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Starter Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

De kosten voor het diner (op zaterdagavond in de vorm van een buffet) bedragen € 21,50 incl. BTW / consumptie € 2,75 incl. BTW
Klik hier om je diner te bestellen via de webshop van het NBC Congrescentrum
Bestel je diner vóór 7 februari 13.00 uur. De mogelijkheden om je netwerkdiner te bestellen bij je aankomst op zaterdagochtend zijn zeer beperkt.

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Meenemen
** Héél veel visitekaartjes (veel nieuwe mensen = veel netwerkmogelijkheden)
** Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

Twee dagen aanwezig
De Starter Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is dan ook niet mogelijk om alleen voor de zondag te komen. Deelnemen aan de zondag kan alleen als je ook hebt deelgenomen aan de zaterdag.

Kleding
Draag gemakkelijk zittende kleding, business casual.
En neem een trui of vest mee, door airconditioning kan het fris zijn in de zaal.

Voertaal
Het seminar wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn
Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken s.v.p. (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt)

Vragen?
Als je nog vragen hebt, stel deze dan in het commentaarveld hieronder of stuur een email naar office@opencircles.nl
We doen ons best je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot zaterdag 8 februari!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

252 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stéphanie Kopmels
Stéphanie Kopmels
8 years ago

Beste mede deelnemers aan de bootcamp komend weekend,

Hoe verkoop ik mezelf in een goede pitch en zorg ik dat ik opval tussen alle andere goede kandidaten voor opdrachten?
Hoe verbreed ik mijn netwerk en zet ik die in om geschikte en leuke opdrachten te vinden?

Deze vragen leven bij mij, in mijn ontdekkingstocht naar mijn mogelijkheden om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik hoop ze met jullie komend weekend helder te krijgen en voor mezelf te kunnen beantwoorden.

Mijn naam is Stéphanie Kopmels. Dit jaar word ik 40, een mooi jaar om de sprong te wagen. Ik ben nu nog in loondienst als projectsecretaris en beleidsadviseur en wil graag met deze expertise op zelfstandige basis projecten binnen organisaties ondersteunen.

Tot zaterdag!

Liselot Pluister
8 years ago

”Theater waar je je jas niet voor hoeft uit te trekken”

Na vier jaar toneelacademie en een mega bezuiniging op culturele sector zie ik kansen op andere plekken ontstaan.

Nu twee jaar later ontwerp ik concepten voor retailers, reclamebureaus en culturele festivals waar ik gebruik maak van theatrale elementen. Het doel is een merk, product of dienst op een ludieke, creatieve en (be)levende guerilla-vorm te presenteren. We hebben gespeeld in de stad, op pleinen, beurzen, clubs, winkels en in etalages.

Met mij bezoek aan de Business Bootcamp hoop ik mijn netwerk te verbreden, mij sterker te maken in het ondernemende leven en meer inzicht te krijgen in hoe en op welke manier ik mijn potentiële
opdrachtgevers kan benaderen, hen vertrouwen kan geven in mijn concepten, waarbij ik de artistieke en commerciele waarde van mijn concepten weet te benoemen en deze op een strategische manier weet in te inzetten. Bring it on!

Liselot Pluister

Stella Kinga Hunor
Stella Kinga Hunor
8 years ago

Hello you,

Ik ben Stella Kinga Hunor.
Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen onderneming in het organiseren van bruiloften. Genaamd Kinga Weddings.

Kinga Weddings is gespecialiseerd in het adviseren, organiseren en het realiseren van exclusieve bruiloften.

Als startende ondernemer kom je veel nieuws tegen en moet je nog veel ontdekken. Ik hoop dat Business Bootcamp mij een duw in de goede richting kan geven zodat ik met veel plezier mijn eigen bedrijf kan opstarten.

Daarnaast hoop ik ook van andere ondernemers te leren, veel inspiratie op te doen en contacten te leggen.

Iedere ondernemer is uniek en ik ben er van overtuigt dat wij elkaar kunnen inspireren.

Ik hoop ondernemers te ontmoeten die hun ervaring, dienst / product met mij willen delen.

Groetjes,

Stella

Margreet Blankvoort-de Jonge

Voel je goed dan gaat alles beter!

Erik van der Werve
8 years ago

Hallo,

Mijn naam is Erik van der Werve, ik ben 49 jaar oud.

De afgelopen jaren heb ik als gedragswetenschapper gewerkt bij een organisatie voor jeugdhulp in Amsterdam. Daar heb ik me verder ontwikkeld in het coachen van hulpverleners en het coachen van gezinnen in moeilijke omstandigheden. Ook heb ik teams gecoacht, bij een leefgroep, of groepen van hulpverleners rondom een gezin. Ik ben benieuwd naar startende ondernemers die, net als ik, als ZZP-er verder willen en hun diensten gaan aanbieden.

Ik wil duidelijker voor ogen krijgen hoe ik mijn doelgroep ga kennen en hen ga benaderen. Ik wil gezinnen gaan coachen, die in een complexe echtscheiding verkeren. Hoe krijg ik die gezinnen aan mijn tafel en hoe ga ik geld verdienen?

Mijn grootste uitdaging is dat ik het simpel en eenvoudig houd. Ik ben iemand van veel verschillende ideeën, en kan op gegeven moment door de vele ideeën, de bomen, mijn doel kwijt raken, het bos niet meer zien. Ik wil me blijven focussen op mijn doel en het simpel houden.

Margaretha Schokker
8 years ago

Graag help ik jou om weer nieuwe energie te krijgen, en nog makkelijker je hart te volgen. Dit bied ik jou in de vorm van training en coaching. 22 maart is het eerstvolgende: Volg je Hart Event.

Heb jij een idee wie hier behoefte aan heeft? Wil jij een uitruil in diensten doen? Kan ik jou ergens mee helpen? Ik hoor het graag van je! (info@reinventyourself.nl)

Mijn doel is om van mijn passie mijn bedrijf te maken. Het succesvol te laten zijn en meer mensen te bereiken.

De uitdaging is om alle kennis over het goed in de markt zetten van je business, om te zetten in actie! Daar hoor ik dit weekend vast meer over!

Warme groet,

Margaretha

Jan Roos
Jan Roos
8 years ago

Mijn naam is Jan Roos.

Ik ben 35 jaar werkzaam geweest in zowel Horeca als bedrijfscatering. Een mooi moment dus om mijn ervaring in te zetten om bedrijven/ instellingen welke de dienstverlening in eigen beheer hebben te faciliteren.

Ik heb mij verder verdiept in Lean. Dit is een klantgerichte methodologie waarin efficiënte bedrijfsvoering en de klantvraag centraal staat. Verbeteringen en stroomlijnen van processen door het uitbannen van verspilling.

Mijn expertise is: Invulling geven aan Uw kwaliteitsvraag.

Ik zou graag in contact komen met ondernemers welke al adviserend bezig zijn in de zorg of hospitality.

Mijn doel is om kennis en ervaring te delen en wie weet ? mogelijke samenwerking.

Groet,
Jan

Eduard Bosch
8 years ago
Reply to  Jan Roos

Beste Jan,

Ben eind vorig jaar een bedrijf begonnen in SalesMarketing ondersteuning voor het MKB.

Mijn eerste opdracht was voor een Hospitality / Horeca zaak, erg leuke opdracht, maar nu ben ik zoekende naar mijn unieke USP. Moet ik me richten op het MKB – Horeca, of het gehele MKB, of toch nog verder zoeken naar mijn specifieke niche…

Wie weet kunnen we tijdens het weekend van gedachten wisselen.

Hartelijke groet,
Eduard (0654224554)

Anja Driessens
Anja Driessens
8 years ago

Na 25 jaar onderwijs en een burnout heb ik afscheid genomen van mijn rol als leerkracht basisonderwijs.De combinatie leerkracht en holistisch hulpverlener was voor mij niet mogelijk. Ik volg nu de jaartraining Soundfulness en ga van kleuterjuf (van oorsprong) naar klankwerker. Vanaf 1 febr 2014 ben ik werkzoekende.

10 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar zingeving en spiritualiteit. Ik heb me verdiept in Reikie, zen meditatie, aura reading-healing, Merkaba light, kwaliteitsgericht onderwijs, holistic pulsing, emotioneel lichaamswerk, tekenen met kinderen, creatief schrijven, en kunst cultuur in onderwijs. Ik hoor niet in een hokje, ga voorbij de kaders en ga mijn eigen weg en ontdek mijn opdracht.

Ik zou met anderen willen samenwerken en de ander op weg helpen. Ook zou ik graag in mijn eigen praktijkruimte werken
met kinderen en-of hun ouders volgens mijn intuitie en creativiteit. Mijn gedachten gaan ook uit naar teambuilding en via Soundfulness een andere ingang binnen het onderwijs zien te vinden. Ik kom steeds meer bij mijn eigen kern en blijf in beweging. Ik hoop tijdens deze dagen de kracht te vinden om te gaan starten met eigen praktijk en mensen tegen te komen die op mijn golflengte zitten en mij een duw in de rug geven. Hoe kom ik aan werk en hoe trek ik aan en wie kiest er voor mij.

Ideëen en passie heb ik genoeg, maar geld vragen is erg moeilijk voor mij. Ik leg de lat hoog maar wil graag aan het werk en weet dat ik kwaliteiten bezit.
Mijn dochter is grafisch vormgever en heeft mij als afstudeeropdracht genomen. De huisstijl is klaar en ook de opzet voor een website.

Huguette Bannenberg
Huguette Bannenberg
8 years ago

Ik ben bezig met het starten van mijn eigen bedrijf Informrijk.

Mijn doel is om het MKB en ZZP te adviseren en ondersteunen op internetgebied.

Over Informrijk

Niet u vraagt en wij draaien maar meedenken over de volgende stap vooruit in de digitale wereld i.p.v. achteraan hobbelen.

Kom langs bij Informrijk voor ideeën wat er mogelijk is met social media of website voor je bedrijf of webwinkel met toegevoegde klantwaarde.

We adviseren en ondersteunen je praktisch graag hierbij.
Ik heb een concrete oplossing voor problemen van ZZP-ers.

Ik wil graag bij de Business Bootcamp over marketing leren

Ingrid Zalme
Ingrid Zalme
8 years ago

Ik zou je graag willen spreken tijdens de Business Bootcamp; ik weet hoeveel tijd het kost om een website te bouwen als het de eerste keer is. Dus ik ben geïnteresseerd.
gr Ingrid Zalme

Willem Houtman
Willem Houtman
8 years ago

My name is Willem Houtman and probably unlike most of you, I have no clear plan about my new business. I’m there to review my own state of mind in this field. I had a small school with about 50 students for about 5 years, but that was before 2003.
I never managed to start a new one and it becomes harder to believe I will be able to create a new company…

…But here I am to investigate and renovate my mind settings if desired. I am curious, especially about all your creative plans and ideas and about your hang-ups and how this will inspire my system…

Charles Waill
Charles Waill
8 years ago

Hoewel ik eerst als vertegenwoordiger aan de slag ging, na een 6 jaar durende opleiding Handelswetenschappen optie Marketing Management, besloot ik terug te gaan studeren om mijn passie achterna te gaan.
Vorig jaar studeerde ik in juni af als kok en kelner, daar draait nu mijn hele leven om, en dat wil ik zo houden.
Ik werkte reeds voor velen, maar steeds opnieuw blijf ik een beetje gefrustreerd achter omdat het toch niet helemaal naar mijn zin is, daarom overweeg ik nu al zo lang een eigen activiteit op te starten.

Maar welke, ik heb zovele interesses en kan me maar moeilijk concentreren op 1 activiteit, dat ligt nu in mijn aard, ik verveel me snel en heb ongelooflijk veel afwisseling en dynamiek nodig, met een gezonde portie zelfstandigheid.
Het was geen evidente keuze, want in een restaurant werken ligt me niet zo, het is echt een harde wereld en als HSP-persoon voel ik me daar nooit op mijn plaats.

Enkele jaren geleden kreeg ik er zelfs een depressie van, gelukkig had ik de juiste mensen om me heen en de wilskracht om eruit te geraken.
Vandaag droom ik van een eigen zaak, wil ik eigen producten verkopen en zoek ik hoofdzakelijk naar de voldoening om een eigen zaak te beheren.

Waarom neem ik deel aan de Business Bootcamp? Omdat het dringend tijd is dat ik de zaken in handen neem en me goed focus op wat ik wil bereiken, ik ben namelijk snel afgeleid, heb honderden dromen en projecten en mis dan de nodige discipline om me op één project te concentreren.
Ik wil enkele van mijn grootste passies combineren; de keuken, reizen en fotografie, ik wil iets aparts brengen en droom ervan bijzonder succesvol te zijn in wat ik doe.

En dan bedoel ik niet dat ik er rijk van hoef te worden, maar vooral dat ik elke dag wil opstaan en met volle zin ga werken.
Misschien nog even dit, ik ben een 28-jarige laatbloeier uit Gent (BE) en wil binnenkort alvast van start gaan met het opzetten van culinaire reizen naar Italië, hopelijk volgen andere landen en streken en kan ik binnen enkele jaren mijn eigen biologische producten verkopen.
Eerst nog een korte week werken in het restaurant en dan naar Nederland om al deze ondernemende boeiende personen te ontmoeten, ik kijk ernaar uit!

Joost van Diepen
8 years ago

Hallo, ik ben omgeboekt naar de Bootcamp van 18/19 jan maar mis de link naar de intro’s van de andere deelnemers, kunnen jullie me daar aan helpen? Dan kan ik ook een intro van mijzelf plaatsen.

Alvast bedankt,

Joost

Dieko Boekel
Dieko Boekel
8 years ago

Naam: Dieko
Laatste jaar van de master Humanistiek in Utrecht

Wat is cultuur? En wat voor culturen zijn er in een bedrijf?

Dit zijn een paar van de vragen uit de workshop ‘omgaan met cultuurverschillen’ die ik tijdens mijn laatste stage heb ontwikkeld voor een bedrijf. Deze stage is een goed voorbeeld van zowel wat ik na mijn studie wil gaan doen als waar mijn expertise ligt. Ik ben geïnteresseerd in de rol van cultuur binnen bedrijven, organisatieontwikkeling en de menselijke kant van bedrijven. Mijn expertise ligt op het gebied training & advies en het ondersteunen van leerprocessen in organisaties.

Daarnaast heb ik veel andere interesses en vaardigheden. Ik heb bijvoorbeeld een bijzondere interesse in Japan (en weet ook het één en ander over de geschiedenis). En ik kan goed omgaan met computers (zoals een beetje programmeren). Ik vind het altijd leuk om nieuwe verbanden te leggen en ik zou vooral graag ondernemers ontmoeten die verder durven denken dan hun eigen vakgebied.

Mijn grootste uitdaging op dit moment is om werkervaring op te doen en meer te leren van anderen. Ik zou me graag aansluiten bij interessante projecten of een ervaren ondernemer helpen in zijn of haar werk, om (hopelijk) van elkaar te leren.

Ruud Vermeulen
Ruud Vermeulen
8 years ago

Hallo allemaal,
Mijn naam is Ruud Vermeulen, ik ben 52 jaar en ben bezig een administratiekantoor op te zetten voor MKB bedrijven. Ik wil mij aansluiten bij een landelijk franchise netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Het voordeel van deze samenwerking is dat ik de ondernemer een full service pakket kan bieden, ik kan de ondernemer ontzorgen op financieel, fiscaal, HRM, ICT en verzekeringsgebied.
Omdat ik 30 jaar als werknemer werkzaam geweest ben vergt dit een andere aanpak.

Ik moet uit mijn comfort zone wil ik een succesvol ondernemer worden, ik moet nu zelf voor mijn omzet gaan zorgen en veel gaat netwerken.
Ik hoop dat weekend te leren hoe ik mijn bedrijf op een creatieve manier succesvol op de kaart kan zetten, verder hoop ik een heleboel nieuwe contacten op te doen.

Tot de 8e en 9e februari!
Groet Ruud

Carine van Hee
8 years ago

Ik ben net opgestart als kunstenaar en schilder wervelende en energiek abstracte schilderijen in olieverf.

Ik zou graag andere creatieve ondernemers ontmoeten om te sparren en te brainstormen ivm sociale media en marketing van eigen producten. Ook hun visie ivm het bepalen van hun doelgroep interesseert me mateloos.

Mijn doel is om wegen te vinden om mijn abstracte werken voor meer potentiële klanten zichtbaar te maken.

Ik ben er helemaal klaar voor en heb er zin in!
Carine

Gerda de Graad
Gerda de Graad
8 years ago

Wie ben ik?
Mijn naam is Gerda de Graad

Wat is jouw expertise?
Mijn expertise is over kwaliteiten beschikken die nodig zijn om werkzaamheden van de functie van (technisch) Quality Assurance Coordinator/Manager en Vertrouwenspersoon te kunnen uitvoeren, zoals:
geïnteresseerd luisteren, communiceren, gericht vragen stellen, adviseren, analyseren, gezamenlijk verbeterpunten benoemen, ontwikkelen van nieuwe ideeën en uitvoeren.

Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten op de Business Bootcamp?
Graag wil ik (startende) ondernemers ontmoeten die coaching (gaan) doen voor mannen in het algemeen.

Welk doel heb je voor ogen met je deelname aan de Business Bootcamp?
Ik wil de Business Bootcamp meemaken om kennis op te doen die ik wil gebruiken om te bedenken of ik een start wil/kan maken voor een eigen coaching-praktijk, en wil ik graag inspiratie opdoen door met allerlei mensen te praten en ideeën/adviezen uit te wisselen.

Wat is jouw grootste uitdaging in het opstarten van jouw business?
Ik wil ontdekken of de bewezen strategieën die van toepassing zijn op mij en de ontwikkelingsfase van mijn eventuele toekomstige praktijk haalbaar zijn om door mij uit te voeren.

Ik zie uit naar aankomend weekend.
Hartelijke groet

Inge Smit
Inge Smit
8 years ago

Hallo allemaal, mijn naam is Inge Smit en ik doe mee aan de Business Bootcamp met het doel inspiratie opdoen, verbinden en ontmoeten.

Na jarenlange ervaring als HR-adviseur en intern coach is het tijd voor verandering en wil ik mijn eigen bedrijf starten als Natuur-/Wandelcoach en Hondenspiegelaar.

Ik ben NLP-practitioner en het uitgangspunt is compassievol, systemisch, in het hier en nu op weg naar …. Inzicht, Inspiratie, Intuïtie en Innerlijke kracht. Mijn doelgroep is de 45+-er op zoek naar een andere uitdaging, vastgelopen in werk of privé of die zijn baan/vertrouwen heeft verloren.

Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar mooie momenten en ontmoetingen

André Slob
8 years ago

Van kindsaf aan ben ik een gepassioneerd stripmaker en illustrator geweest. Mijn droom is om daar van te kunnen leven. Afgelopen jaar is mijn bijbaan in de Thuiszorg gestopt. Daar haalde ik mijn basisinkomen vandaan. Nu ben ik op zoek naar de manier om mijn geld te verdienen met dat wat ik het liefst doe; tekenen.

Dinie de Zeeuw
8 years ago
Reply to  André Slob

Beste Andre,

Heb je al eens de stripbeurs in Gorinchem bezocht, daar staat het stripschap en die kunnen je vast verder helpen, of het comic house?

Groetjes Dinie

André Slob
8 years ago
Reply to  Dinie de Zeeuw

Dank je Dinie. Ik ga regelmatig naar stripbeursen. Die van Gorinchem heb ik nog niet bezocht maar het Stripschap heeft mij een keer geinterviewd voor hun magazine StripNieuws (laatst verschenen nummer). Comic House heb ik een aantal malen benaderd maar daar in tot nu toe nog niets uitgekomen.

EvaMaria de Belder
EvaMaria de Belder
8 years ago

Ik ben EvaMaria en zoek mensen die mee geinteresseerd zijn in het project eca Tara.

Het doel van de european cultural association is informatie te verstrekken, cursussen en retreats te organiseren in binnen en buitenland die bijdragen tot een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling van ieder individu dit ter bevordering van het geestelijk en lichamelijk welbevinden van ieder individu op zich en de maatschappij in zijn geheel. De eeuwenoude vedische kennis en traditie zal als basis gebruikt worden om te komen tot een holistische integratie van moderne en oude technieken komend van heel de wereld.

Zelf heb ik een opleiding Ayurveda en TAntra Yoga en heb ik een villa ter beschikking in Spanje waar deze cursussen kunnen plaats vinden.

Ik hoop mensen tegen te komen die workshops en retreats organiseren en zich ook voor de vereniging kunnen inzetten.

Ed Nooder
Ed Nooder
8 years ago

Mijn naam is Ed Nooder uit Lekkerkerk.

Jarenlang heb ik me, vanuit een loondienstsituatie, succesvol bezig gehouden met sales. Zowel uitvoerend als leidinggevend en heb daar een berg ervaring mee opgedaan.

Nu ik mijn baan in loondienst kwijt ben geraakt en tegen de beperkende factor leeftijd (50+) aanloop, denk ik er zeer hard over na iets voor mijzelf te beginnen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen…….

Ik heb echter nog niet het juiste format gevonden en hoop tijdens het Starter Bootcamp de benodigde inspiratie op te doen.

Hopelijk spreek ik mensen die met dezelfde uitdaging Kampen.

Conny Heerkens - Bakker

Ik ben Conny. Ik heb sinds enige tijd een massagepraktijk.

Mijn expertise is het geven van ontspanning door middel van massages en Reiki.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die samen willen netwerken over het ondernemer zijn en welke hobbels je op de weg tegenkomt.

Mijn doel is de juiste tools te krijgen dat de basis van het ondernemer zijn goed is en van daaruit werken naar professionalisering.
D.m.v. de juiste teksten, netwerken , kortom ik heb veel zin in!

Patricia Budding
Patricia Budding
8 years ago

Ik heet Patricia Budding, ben 44 jaar en op dit moment verdien ik mijn geld als gastouder.
Graag wil ik dit jaar, in de buurt van Apeldoorn, een plek creëren voor kinderen van 0-4 jaar en hun ouders. Een soort van koffie en kind.
Een plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten, samen spelen, zowel binnen als buiten. Ouders kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.
Het thema is natuur en puur. In het bos, biologische voeding, respect voor natuur, mens en dier.
Er zal een ruimte zijn voor workshops, gericht op de uniekheid van het kind. Muziek, dans, creatieve expressie, lezingen voor ouders. Dieren spelen hierin ook een rol. En een biologsiche moestuin waarin kinderen leren over gezonde voeding.

Ik wil graag in contact komen met mensen om te sparren, brainstormen, elkaar te ondersteunen en te stimuleren, en om mee samen te werken.
Iemand die mij kan adviseren over de financiering van dit project.
Een ontwerper die mij kan helpen met het ontwikkelen van schriftelijk materiaal.
Wie heeft er kennis/ervaring met het maken van e-books?

Ik wens jullie allen een inspirerend en verhelderend weekend!

Marjan Crabtree
8 years ago

Patricia,

Je zou eens naar het PlayCentre concept in o.a. Nieuw-Zeeland moeten kijken.

Vwb e-books, daar kan ik je misschien wel mee helpen.

Groet,

Marjan

Marianne Meuleman
Marianne Meuleman
8 years ago

Ik zit gevangen in mijn eigen gemaakte kooi. Het is best een mooie kooi en het verblijf maak ik zo plezierig mogelijk maar het blijft een kooi.

Anderen mogen eigenlijk niet weten van mijn kooi want ik schaam me ervoor. Ik heb geleerd om hem te verbergen, weinigen zullen iets vermoeden.

Door deel te nemen aan de Starter Bootcamp hoop ik weer vrij te kunnen ondernemen. En weer financieel vrij te worden. Om te doen waar mijn hart me brengt.

Graag kom ik in contact met positieve mensen die vanuit hun hart werken.

Marianne

Pascale Martina van der Werp

Lieve Marianne,

Je doet het geweldig, en je bent al heel ver.
Je mag trots zijn op jezelf.

Groetjes Pascale

Marianne Meuleman
Marianne Meuleman
8 years ago

Dank je wel Pascale, lief van je.

Ik lees ook net jouw mooie verhaal over Open Circles, fijn dat het je veel positiefs heeft gebracht.

Groet, Marianne

Martien Hermes
8 years ago

Mijn naam is Martien Hermes en mijn doel is om in 2014 een praktijk voor bedrijfsastrologie te starten.

Mijn expertise – sinds 1983 – is astrologie, meer specifiek geboorte- en vraaghoroscopen duiden voor cliënten. Hierdoor krijgen mijn cliënten zicht op de ‘fabrieksinstellingen’ waarmee ze ter wereld zijn gekomen, wat daar de uitdagingen van zijn en welke mogelijkheden dat allemaal biedt.

Sinds een tiental jaren kan ik mezelf, na intensieve studie, klassiek astroloog noemen.
De klassieke astrologie is een uitermate pragmatische en zakelijke vorm van astrologie, en daardoor interessant voor ondernemers en managers.

Onder het motto ‘Astrologie, een andere kijk op de zaak’ bied ik uiteenlopende producten aan, variërend van HRM advisering (Kwesties met betrekking tot personeel astrologisch belicht. Werving & selectie) tot een astrologische sterkte-zwakte analyse van iemands onderneming, en het persoonlijke astrologische ondernemersscenario.

Ik wil graag mensen ontmoeten… punt :-).
Ik bedoel: mensen die met dezelfde ambitie en durf een bedrijf (willen) starten in deze economisch spannende tijden.

Ik wil het Starter Bootcamp gebruiken om ideeën op te doen. Invalshoeken aangereikt te krijgen waaraan ik nog niet gedacht heb.
En verder wil ik ervaringen delen met andere enthousiaste plannenmakers en ondernemers.

Mijn grootste uitdaging is gefocust blijven. Doelen stellen en er naar toe werken, zonder op zijwegen te belanden.

Ik heb er zin in.

Ine Van Hofstraeten
8 years ago

Ik ben Ine Van Hofstraeten. Ik heb al tal van opleidingen gevolgd bij Open Circles maar wil nu echt van start gaan met mijn eigen bedrijf.
En deze keer volgens een structuur, een plan.
Met mijn eerste boek Topverkoper in 20 weken, ondersteun ik startende verkopers/beginnende ondernemers in het salesstuk. Hoe word je beter in sales?

Mijn expertise? SALES-klantenportefeuille opbouwen-klanten trekken en houden. Ik heb op 6 jaar tijd een bedrijf van nul opgebouwd tot een bedrijf met 7 mensen met een omzet van 1,5 miljoen euro.
Daarnaast ben ik een gepassioneerd schrijver van kortverhalen. Ik wil mijn lezers, raken en inspireren. Mijn doel is een verschil maken. Mensen iets leren.

Ik wil ondernemers ontmoeten die me mee op de rit kunnen houden. Die me ondersteunen.

Mijn doel om deel te nemen aan de bootcamp? Voor eens en voor altijd duidelijk krijgen welke richting ik nu op wil gaan + wat en hoe ik dat moet doen.

Mijn grootste uitdaging: de financiële zekerheid van het ‘werknemer zijn’ durven opgeven

Christine Boers-Doets
Christine Boers-Doets
8 years ago

Ik ben internationaal erkend expert op mijn gebied – bijwerkingen management van de nieuwe behandelvormen bij kanker – de zogenoemde targeted therapies – in het Nederlands: doelgerichte therapie.

Ik ben zelfstandige en heb stichting Target-RCI opgericht. Beiden staan in dit teken – maar wat hoort waar thuis en wat is mijn MUST HAVE PRODUCT en wie is mijn doelgroep? De sponsor? de gebruiker (hulpverlener)? of de patiënt?

Ik ben in januari 2014 naar de Business Bootcamp geweest. Sindsdien ben ik met mijn nieuwe inzichten aan het werk gegaan. Ik heb mijn LinkedIn profiel aangepast en de website zijn wij aan het reorganiseren, maar toch mis ik nog focus.

Volgens mij zijn de hulpmiddelen (de vragenlijsten en richtlijnen die hiervoor nodig zijn) mijn MUST HAVE PRODUCTS en de hulpverleners mijn TARGET AUDIENCE. Maar misschien zie ik iets over het hoofd. Dit verwacht ik na dit weekend helder te hebben. Ik reken op jullie support!

Christine

Jolanda Haenen
Jolanda Haenen
8 years ago

Bedrijfsnaam: “Haenens”
Mijn naam is Jolanda Haenen, Coach, Horsewomen, Schrijfster, owner “Haenens Uitgeverij”.

Haenens Uitgeverij is een kleine uitgeverij die zelfgeschreven boeken uitgeeft.
Mijn eerste boek komt eind deze maand uit, “Gentle, van sportpaard tot natuurpaard”
Door het uitgeven van mijn boeken wil ik meer bewustwording creëren bij paardenhouders in Nederland. Hierbij ligt de nadruk op de natuurlijke behoefte en leefomgeving van het paard en hoe je dit zo dicht mogelijk kunt benaderen. Dit is het omzetten van oude systemen naar nieuwe manieren (omdenken). Een bewustwordingsproces waarbij het werken aan jezelf centraal staat. Mijn coachpraktijk biedt hier een goede ondersteuning. Ik hoop ondernemers te ontmoeten die net als ik op zoek zijn naar tips om hun business tot een succes te maken. Dingen van elkaar leren, gedachten uitwisselen en wellicht ontstaan er leuke samenwerkings-verbanden.

Bianca Pipping
Bianca Pipping
8 years ago

Mijn naam is Bianca Pipping en ik ben bezig met een webwinkel.
Wat ik wil verkopen is 2e hands speelgoed. Ook ga zelfbedachte verkleed kleding maken en attributen.

Ik hoop dit weekend te kunnen netwerken, tot andere ideeën te komen en advies en tips te krijgen!!

Margreet Blankvoort-de Jonge

Mijn naam is Margreet Blankvoort en ik woon in Zwolle.
Naast mijn werk als hulpverlener binnen een woonsetting voor volwassenen in Zwolle, ben ik zomer 2012 gestart met mijn eigen coachingspraktijk ‘Levenskracht’. Hier geef ik coaching op basis van NLP.

Wil ik mijn praktijk laten groeien zal ik meer moeten doen aan marketing. Ik hoop hiervoor inspiratie op te doen tijdens het bootcamp en leuke contacten op te doen en genieten. Zin in!

Astrid Janson
8 years ago

Hoi iedereen!

Ik ben Astrid Janson.
Ik ben coach en help mensen weer te ontdekken en bewust worden van zichzelf, hun hart, kwaliteiten en krachten.
Ik gebruik als coach honden als een spiegel, om het bewustwordingsproces te kunnen versnellen.
Mijn hart en specialisme ligt bij de pubers/adolescenten/jongvolwassenen.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik dat ik mensen ontmoet waarmee ik van gedachten kan wisselen en kan brainstormen over mogelijkheden in bijvoorbeeld marketing.

Mijn doel is dan ook om tijdens de Business Bootcamp kennis op te doen waar ik mee verder kan groeien. Dat ik na de Business Bootcamp stuiter van energie en ideeën voor mijn bedrijf. Maar vooral ook dat ik na het weekend het gevoel heb niet meer alleen te zijn met al het geworstel.

Ik ben erg benieuwd!!!
tot dan!!!

Tessa Beukelaar
Tessa Beukelaar
8 years ago

Mijn naam is Tessa. Archeoloog en naaister.

De afgelopen jaren is de archeologie volledig uitgekleed, al voor de crisis begon, is dit proces gestart. De afgelopen 2 jaar heb ik getracht om toch een bestaan in de archeologische wereld op te bouwen, maar na 2 jaar uitzendwerk, met tussen door administratieve baantjes, ben ik het zat en wil ik dus iets voor mijzelf beginnen.

Mijn plan is om aan de ene kant archeologisch werk te kunnen blijven doen en daarnaast een naaiatelier te starten. Momenteel zit ik nog vol ideeën, die ik nog concreet moet zien te maken.
De reden waarom ik me voor de Starter Bootcamp heb ingeschreven.

Ik ben erg benieuwd hoe de 2 dagen zullen zijn.

Tot 8 feburari!

Ingrid Zalme
Ingrid Zalme
8 years ago

Ik heb wat vragen over het naaiatelier.
Hoop je dit weekend te ontmoeten.
groetjes Ingrid Zalme Ergotherapeut

Ange van Ommen
Ange van Ommen
8 years ago

Na jaren op gebied van de zorgbouw gewerkt te hebben en een langdurige ziekteperiode heb ik me omgeschoold tot Soundfulness klankwerker.

Sinds januari 2014 presenteer ik mijn klankwerk onder de naam ‘Klank en Ruimte’. Binnen ‘Klank en Ruimte’ kunnen mijn ervaring en kwaliteiten op het gebied van klankwerk en zorgbouw samenkomen. Maar voorlopig ben ik alleen met het klankwerk bezig en specialiseer me in klankwerk met dementerenden.

Ik zit nog volledig in de WIA en krijg van de UWV de gelegenheid om dit jaar op vrijwillige basis te re-integreren. Als vrijwilliger ben ik overal welkom en kan ik veel ervaring opdoen. Mijn grootste uitdaging is om het in de loop van dit jaar de omslag te maken naar betaald werk. Dat is natuurlijk lastig in een periode waarin alleen maar bezuinigd wordt. Maar nog lastiger is dat ik het zo moeilijk vind geld voor mijn diensten te vragen. Ik hoop door de Starter Bootcamp hierin te veranderen.

De Starter Bootcamp is voor mij op zich al één grote uitdaging, omdat ik behoorlijk prikkelgevoelig ben. Gewoon maar meegaan in de stroom lijkt me.

Marcel Doornbos
8 years ago

Elevator yell: MeeDeCom denkt met u mee en ontzorgt de fiscale administratieve business en ICT.

Elevator pitch:
Goedendag ik ben Marcel Doornbos van MeeDeCom (spreek uit als MayDayCom).
MeeDeCom houd zich bezig met fiscale administratieve dienstverlening waaronder fiscale applicatiebeheer, testwerk en consultancy.

Ik ben gespecialiseerd in applicatiebeheer van onder andere SBO (van SDU) en in het bijzonder het maken van en onderhouden van SBO-rapportages (brieven, fiscale rapporten e.d.). MeeDeCom kan ook behulpzaam zijn bij het maken van overzichten en lijsten vanuit SBO.

De administratieve dienstverlening betreft de ondersteuning in het aangifteproces van onder andere de Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, maar ook BTW aangiften. Ook tijdelijke invulling van de back-office behoort tot de mogelijkheid.

Mijn grootste uitdaging: om mijzelf zichtbaar(der) te laten worden, gevonden worden door MKB-ers.

Patricia Budding
Patricia Budding
8 years ago

Hallo,

Ik ben Patricia Budding en ik help kinderen van 0-4 jaar bij het ontdekken van hun eigen uniekheid en deze in de wereld te zetten.

Als gastouder ben ik bezig met de opzet van een website en blog voor bewust gastouderschap.

Ik wil een uniek product ontwerpen dat door bijna alle gastouders gebruikt wordt.

Daarnaast een klein e-bookje schrijven dat tegen een klein prijsje gedownload kan worden.

Veel nieuwe uitdagen, ontdekken hoe ik deze dingen allemaal moet doen en proberen het wiel niet alleen uit te vinden.

Ik wil de expertise van andere mensen gebruiken, en elkaar stimuleren en motiveren.

Rimke Marije Koper
Rimke Marije Koper
8 years ago

Hoi Patricia,

Ik ben benieuwd naar je visie, en zou daar graag met je over uitwisselen. Ik ben startend kindercoach en wil net als jij kinderen ondersteunen hun eigenheid te leven. Mijn doelgroep is vanaf 4 jaar. Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten dit weekend!

groet, Rimke

Patricia Budding
Patricia Budding
8 years ago

Hallo Rimke,
Lijkt me goed om uit te wisselen. Wie weet komen we nog op nieuwe ideeën. Hoop je te zien, anders even een manier van communiceren bedenken.

Sofie Vanhoutte
8 years ago

Dag Erica,

Ik zou het fijn vinden om het hierover met jou te hebben komend weekend, want ooit zat ik ook op dat punt.

Misschien kunnen we samen wat sparren & in combinatie met de Business Bootcamp vind jij wel hetgeen waar je hart een sprongetje van gaat maken?

Nienke Oosterheert
8 years ago

Per 1 februari 2014 ben ik, Nienke Oosterheert, als freelance consultant beschikbaar voor adviesopdrachten op het gebied van risk en process management. De combinatie van deze twee vakgebieden is waar mijn kracht ligt. Vanuit een risico inventariserend oogpunt op zoek gaan naar de optimalisatie van processen. Optimalisatie van zowel operationele processen als van het risicobeheersingsproces.

Als business consultant ben ik doelgericht zonder de menselijke aspecten van een organisatie uit het oog te verliezen. Mijn inlevingsvermogen, daadkracht en enthousiasme zorgen dat ik snel effectief ben in een nieuwe omgeving.

Tijdens de Starter Bootcamp hoop ik concullega consultants te ontmoeten die mij kunnen helpen bij mijn grootste uitdaging:
opdrachtwerving. Hoe zorg ik dat ik opdrachten werf vanuit mijn eigen netwerk?

Verder hoop ik andere deelnemers te kunnen helpen met het specificeren van hun propositie. Door feedback te geven, word ik ook bewust van de verbetermogeljikheden van mijn eigen propositie.

Eugene Boeldak
8 years ago

Beste Nienke,

Interessante presentatie van jezelf. Ook ik hou mij al een poos bezig met processen en risico’s in organisaties en hierom kom ik graag met je in contact op 8 en 9 februari.
Mogelijk kunnen wij op een aantal vlakken grotere meerwaarde creëren voor klanten. Mij lijkt dat het exploreren waard.

Graag tot ziens. Eugene

Karolina van Schrojenstein

Dag Nienke,

Volgens mij bieden wij complimentere diensten. Ik wil bedrijfsvoering software aan zelfstandigen en mkb leveren. wil je tijdens de bootcamp afspreken om van gedachten te wisselen? 0653824416

Pia Rauhala
8 years ago

Wie ben je?
Mijn naam is Pia Rauhala
Ik help leidinggevende in de Zorg en Welzijn om authentiek, krachtig en inspirerend te blijven tijdens ingrijpende veranderingen.

Ik wil graag integere, enthousiaste en warme ondernemers ontmoeten die met mij tips willen uitwisselen bij het online werven van klanten. En gewoon een inspirerende dag willen hebben en daarbij gezelligheid zoeken.

Ook zoek ik een plek in de omgeving van Amsterdam waar ik mijn workshop kan geven. Ik werk veel met meditaties dus het is fijn als het een ruimte is die daarbij past. Mijn klantenkring bestaat uit leidinggevende, dus het moet de juiste balans hebben tussen zakelijk en spiritueel.

Mijn grootste uitdaging is nu om een netwerk en klantenkring te creëren. Ik start op 1 februari 2014 met mijn bedrijf. Ik heb al mijn url en sta op het punt mijn online marketing (educatiemarketing) op te zetten.

Ik hoop op een leerzame paar dagen en dat ik een aantal fijne contacten kan leggen!
Tot de 8e!
warme groeten,
Pia

Marianne Meuleman
Marianne Meuleman
8 years ago
Reply to  Pia Rauhala

Hallo Pia,

Je maakt me nieuwsgierig :-). Ook ik wil gaan werken vanuit authenticiteit. Maar dan als intermediair tussen werkzoekenden/freelancers en organisaties. Door mensen zichzelf te laten presenteren met een authentieke boodschap, heldere ambities en toegevoegde waarde door persoonlijkheid. In plaats van een traditioneel CV met oude werkervaring en opleiding.

Ik ben benieuwd naar jouw manier van werken. Misschien treffen we elkaar nog.

Veel plezier en succes!

Groeten van,
Marianne Meuleman

Stefie Schalkwijk
Stefie Schalkwijk
8 years ago

Mijn naam is Stefie Schalkwijk en ik ben supervisor. Ik heb jarenlang in het (MBO)onderwijs gewerkt als opleidingsmanager en gaf daarnaast supervisie, met name in opleidingsverband.
Ik ben recent gestopt met mijn baan in het onderwijs en ik wil nu mijn activiteiten als supervisor uitbreiden.
Ik wil graag inspiratie opdoen hoe dit verder aan te pakken en verheug me op de ontmoeting met mensen die soortgelijke plannen hebben.

Sandra Heijkoop Severijns
Sandra Heijkoop Severijns
8 years ago

hoi mijn naam is Sandra Heijkoop
ik heb meerdere expertises, ben medisch analist, beeldend kunstenaar, wijnkenner , bridger en waar ik me nu in wil specialiseren is fijnschilderes!

mijn leeftijd is 52 jaren jong en na een druk en heerlijk gezinsleven .. mijn kinderen zijn nu volwassen .. krijg ik veel meer tijd om te schilderen! en mijn doel is de switch te maken om uit de zorg te gaan en mijn inkomen te krijgen door mijn paintings..

ik ben hiermee in een beginfase en hoop dat de bootcamp mij een leidraad geeft maar ook de kracht en energie om mijn droom te realiseren .. met schilderen mijn inkomen te verdubbelen zodat ik mijn vaste baan kan opgeven.. en zzper te zijn!!

Hester Verschoor
Hester Verschoor
8 years ago

Ik ben Hester Verschoor, vrouw, moeder, dochter en onderneemster.
Ik ben afgelopen oktober begonnen met mijn bedrijf in Administratieve-, Project Management- en Office Management Ondersteuning. Mijn expertise regelen en organiseren. Dat is echt waar ik goed in ben en wat ik heel leuk vind. Ik schakel snel en zie snel oplossingen voor problemen en denk als klant.
Ik hoop mensen te ontmoeten waarmee ik kan sparren omtrent het aantrekken van klanten. Dat blijft en vind ik moeilijk.

Ik heb al eerder meegedaan aan de Business Bootcamp old style en hoop op de Starters Bootcamp meer info te halen als echte starter: niche bepalen, doelgroep zoeken, etc.

Mijn grootste uitdaging is om eind april een zodanig klantenbestand opgebouwd te hebben, dat ik kan leven van mijn onderneming (op zijn minst een inkomen te hebben wat het vervallen van mijn WW opvangt).

Ik weet dat het een enorm, energieke 2 dagen zal worden en kijk er enorm naar uit!

Tot dan!

Stella Verschut
8 years ago

Ik ben vastbesloten om mijn praktijk tot een succes te maken!!

En omdat ik merk, dat ik in mijn uppie niet in staat ben om de schitterende ruimte die ik huur volop te benutten ben ik op zoek ‘hoe ik die energie in mij maximaal mobiliseer om het maximale te kunnen benutten’; hoe ik gelijkgestemden kan vinden, die de ‘gaten’ op kunnen vullen met waardevolle workshops, cursussen en trainingen.

Ik denk hierbij aan docenten die de 5 oerritmes kunnen geven; iets doen met stemwerk of creatieve therapie en bereid zijn zich te presenteren als gastdocent van sterontplooiing (omdat ik niet mag onder verhuren) waardoor mijn ruimte maximaal benut wordt met activiteiten die passen binnen sterontplooiing.

Het moet voor mij de moeite waard zijn om mijn netwerk hierop te attenderen! Ik ben hier namelijk heel zuinig op!!

Ange van Ommen
Ange van Ommen
8 years ago

Hoi Stella

Als jouw praktijk een beetje in de buurt van de noordwest- Veluwe ligt is dit een leuke kans voor mij om als gastdocent met klank (en stem) te werken. Sowieso leuk om volgend weekeind contact te leggen.

Groet Ange

Elly Peeren
Elly Peeren
8 years ago

Ik ben: Elly Peeren. Op dit moment ben ik een woning aan het starten voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die door hun lichamelijke beperking niet ambulant kunnen wonen, en nu vaak op een verkeerde locatie wonen, waar ze zich niet verder kunnen ontplooien,

Mijn expertise: Is het ondersteunen van mensen met een licht verstandelijke beperking, gesprekken voeren, mensen met een verstandelijke beperking laten ontdekken wat ze in zich hebben, en zich zo verder laten ontwikkelen.

Doel van deze Business Bootcamp. Andere ondernemers ontmoeten, nog verder leren wat het ondernemerschap inhoud, om me nog verder te kunnen ontplooien, Het beste uit mezelf halen, ik heb nl gemerkt dat ik door het netwerken mezelf steeds verder aan het ontplooien ben. Hierdoor heb ik ook ontdekt dat het ondernemerschap bij mij past.

De grooste uitdaging van het ondernemen is, dat ondanks de bezuinigingen in de gehandicapten zorg en de zorg algemeen, het me gaat lukken om deze woning te gaan openen.

Esther Vinju
8 years ago

Ik ben Esther Vinju en ik heb onlangs mijn bedrijf, Esther Vinju Photography, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn passie en expertise ligt bij het in beeld brengen van emotie bij mens, dier, landschap en uiteraard ben ik niet vies van productfotografie.

Ik sta open voor iedere soort ondernemer, van iedereen valt iets te leren plus: iedere ondernemer heeft promotiemateriaal/beeld nodig. En laat ik daar nu eens voor kunnen zorgen 🙂

Mijn doel is om te leren van andere ondernemers, concretiseren van eigen doelstellingen en natuurlijk mijn “kring” te vergroten door nieuwe relaties op te doen.

Tot februari 2014!

Met vriendelijke groet,
Esther

Dinie de Zeeuw
8 years ago

Mijn naam is Dinie de Zeeuw en ik ben zzp’er. Ik illustreer o.a.kinderboeken, maak huisdierenportretten in opdracht en geef workshops en cursussen in tekenen aan kinderen en volwassen.

Ik ben goed in het vastleggen van dieren met pastel en olieverf, ben creatief in mijn werk en draag dat graag over op anderen.

Ik zou graag mensen willen tegenkomen waarmee ik samen kan werken of die mij aan werk kunnen helpen. Mensen om mee te brainstormen.

Mijn doel is om zakelijker te worden. Zakelijk denken en doen is niet mijn beste ding. Ik wil met name als illustrator verder komen.

Jolanda Haenen
Jolanda Haenen
8 years ago
Reply to  Dinie de Zeeuw

Hallo Dinie,

Ik ben een Uitgeverij gestart en geef binnenkort mijn eerste boek uit. Ik kom graag met jou in contact in verband met mijn volgende boek (met illustraties).

See you @ Nieuwegein

Dinie de Zeeuw
8 years ago
Reply to  Jolanda Haenen

Hallo Jolanda,

Ik ben heel erg benieuwd naar je boek. Onderwerp paarden toch? Ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Groetjes Dinie

Joke Storm
Joke Storm
8 years ago

Ik ben Joke Storm en 57 jaar.

Ik werk in loondienst als systeemtherapeut in de ambulante jeugd psychiatrie. Daarnaast boetseer en beeldhouw ik sinds enkele jaren. Familie opstellingen en aura readen zijn mijn grote passie.

Ik volg het laatste jaar bij het C. Bont instituut: Effectieve Intuïtie.

Met bovenstaande kwaliteiten wil ik graag uitzoeken hoe ik daar een mooi product mee kan neerzetten.

Ik heb mij opgegeven omdat ik graag inspiratie wil opdoen hoe ik nu precies verder kan gaan en misschien wel met anderen geestverwanten, mijn passie kan neerzetten in een eigen praktijk.

Rimke Marije Koper
Rimke Marije Koper
8 years ago
Reply to  Joke Storm

Beste Joke,

Je interesses sluiten aan bij de mijne en het lijkt me leuk elkaar te ontmoeten dit weekend. Ik wil een praktijk voor kindercoaching opstaren, en ben nog wat zoekende daarin. Ik werk intuitief en zou het leuk vinden methodes als opstellingen te benutten in mijn werk.

Groet, Rimke

Line Raaijen
Line Raaijen
8 years ago

Ik help managementteams succesvolle beslissingen te nemen. Dit doe ik door de besluitvormingstrategie in dienst te stellen van de beslissers. De beslissers leren hun kracht te gebruiken en valkuilen te vermijden. Het voltallige managementteam wordt in één dag getraind om met elkaar succesvol beslissingen te nemen.

Zo klinkt mijn elevatorpitch ongeveer… Ik ben mijn activiteiten aan het opzetten en wil dit onderbrengen in een eigen onderneming. Inhoudelijk ben ik natuurlijk, net als jullie een kei, maar het ondernemerschap voelt erg onwennig. Ik hoop tijdens de starters bootcamp inspiratie te krijgen en vooral ‘tegengif’ voor die momenten dat ik twijfel, me zorgen maak en eigenlijk niet geloof in mezelf.

Kortom een andere mindset. Het zou fantastisch zijn om dit te delen met anderen en elkaar te helpen met onze diepste wens waar te maken. Hartelijke groet en tot over 1 maand, Line

Jenny de Bont
Jenny de Bont
8 years ago

Mijn naam is Jenny de Bont en ik ben bezig met het opzetten van een eigen bedrijf; De Bont training en coaching. Dit omdat het kriebelt meer te doen met waar ik goed in ben. Ik ben nieuwsgierig naar dit duwtje in de rug.

Mijn expertise ligt, naast evenementenorganisatie vanuit mijn werk, in het geven van trainingen op het gebied van zang en theater in het amateurcircuit. Verder heb ik ook creatieve teambuildingsactiviteiten gegeven en ben ik vertrouwenspersoon.

Ik heb net een trainer-coach opleiding gedaan en twijfel nu of ik ga focussen op groepstrainingen of individuele coaching, of beide ga doen. Daar hoop ik dus duidelijkheid in te krijgen na deze bootcamp, naast het netwerken met anderen.

tot zaterdag!

Geertje Mol
8 years ago

Ik heb in januari 2014 mijn eigen praktijk voor levenspadcoaching ingeschreven bij de KvK. De laatste tijd gaat alles in een stroomversnelling en gebeuren er hele leuke dingen zo ben ik gevraagd om een boek te illustreren. Gebaseerd op de Tzolkincollages die ik maak in opdracht geïnspireerd op de Tzolkin.

Ik maak intuïtieve collages en geef daarbij coaching, ook geef ik workshop om je eigen collage te maken. Ik hoop andere ondernemers te ontmoeten en dan met name vormgevers, fotografen en andere creatieve ondernemers om te horen hoe zij het aangepakt hebben.

Monique Bonhof
8 years ago

Ik ben sinds 6 januari 2014 zzp-er. Ik heb mijn eigen bedrijf opgestart als ontwerper en ontwikkelaar van websites en huisstijlen. Dit wil ik nog gaan uitbreiden met het aanbieden van webwinkels.

Ik ben erg benieuwd naar de Business Bootcamp en hoop hier veel inspiratie op te doen over hoe ik mijn bedrijf een succes kan laten worden.

Tot 8 februari!

Birgit Snelleman
Birgit Snelleman
8 years ago

Hallo,

Ik ben Birgit Snelleman, 45 jaar, en ben met Factor V als Vitaliteitsadviseur voor mens-bedrijf en organisatie aan het werk. Een vitale werknemer presteert beter, is flexibeler en betrokkener waardoor het bedrijf of de organisatie ook weer beter presteert.

Ik verzorg wokshops met allerlei thema’s die gezondheid en vitaliteit aangaan, niet alleen over voeding-beweging en ontspanning maar ook over sociale relaties en levensvragen zijn thema’s die horen bij het in balans zijn. Graag inspireeer ik over het belang van vitaal zijn:, door bewustwording volgt inzicht, en daarmee het pad naar meer geluk!

Daarnaast ben ik als Verbinder in Vitaliteit (netwerkcoaching) voor (leefstijl)coaches actief. Door hen met deze vaardigheden op weg te helpen kunnen zijn hun kwaliteiten voor mensen in zetten, en draag ik bij aan een vitalere wereld!
In 5 eenvoudige stappen leer ik je meer omzet te halen uit je eigen netwerk.

Mijn doel is collegae ondernemers te ontmoeten, een business verdienmodel te maken voor networking en dit weekeind te focussen op ondernemerschap!

Louise Jenei
Louise Jenei
8 years ago

Ik ben Louise en ik help zakenvrouwen om hun naamsbekendheid en bedrijfsactiviteiten te versterken door hun evenementen tot een succes te maken. Daarnaast schrijf ik voor onafhankelijke vrouwen die een steuntje in de rug zoeken bij het succesvol volbrengen van hun uitdagingen.

Na 2 jaar eigenaar te zijn van een KVK-nummer is het nu echt tijd om eigenaar te worden van een business.

Dit gezegd hebben kom ik gelijk bij mijn grootste uitdaging in het opstarten van mijn business: niet toekomen aan werken aan mijn eigen bedrijf, omdat urgente situaties die meteen opgelost moeten worden zoveel tijd en aandacht kosten.

Mijn doel is dan ook om te leren hoe ik flexibel kan omgaan met urgente situaties waarbij ik evenveel focus kan houden op mijn bedrijf. Leven in plaats van overleven.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die zelf een succesvolle oplossing hebben voor deze uitdaging. In ruil bied ik toegang tot mijn netwerk en ervaringen op elk werk- en levensgebied.