Voorbereiding E-team Breakthrough to Success

Nog drie en halve week voordat het zover is, de grootste Breakthrough to Success ooit!

En jij bent de gelukkige! Jij bent onderdeel van het enthousiaste en energieke E-team tijdens deze training.

Jij mag ondersteunend zijn aan het succes van die deelnemers die gaan doorbreken naar hun persoonlijke succes!

Bij deze stuur ik je een aantal praktische details van deze vier dagen. Lees ze alsjeblieft goed door, dan weet je wat je te wachten staat en kom je niet voor verrassingen te staan.

De Breakthrough to Success training vindt plaats op vrijdag 21 tot en met zondag 23 september aanstaande in:

NBC Nieuwegein Business Centre
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Telefoon: 030-6026900

Het omvat de volgende zaken voor je.

Maandag 17 en dinsdag 18 september

Op deze dagen moeten een aantal deelnemers gebeld worden om te vragen of alles duidelijk is of dat er nog vragen zijn. Dit korte telefoongesprek zal alleen gevoerd worden met de deelnemers die niet gereageerd hebben op de email met de praktische zaken die we versturen op donderdag 13 september a.s.

Het heeft als doel om het enthousiasme van de deelnemers aan te wakkeren, en het zorgt ervoor dat mensen ook daadwerkelijk op komen dagen in het evenement.

Onze ervaring is dat deze gesprekjes erg worden gewaardeerd door de deelnemers (en door de teamleden – het is ontzettend leuk om al met de deelnemers in gesprek te komen)!

Afhankelijk van hoeveel deelnemers niet reageren op de e-mail wil ik je vragen om er een aantal te bellen. Wanneer dit het geval is stuur ik je maandagochtend 17 september een email met daarin een telefoonlijst van deze deelnemers.

Ook ontvang je een script, wat het je gemakkelijk maakt om dit gesprek te voeren. Afhankelijk van het aantal deelnemers dat gebeld moet worden, vergoeden we je gemaakte telefoonkosten.

Graag ontvang ik om uiterlijk 11 uur op woensdag 19 september de telefoonlijst met jouw aantekeningen weer retour zodat wij op je notities verdere actie kunnen ondernemen.

Wanneer je deze twee dagen niet in de gelegenheid bent om te bellen, laat mij dit dan dit uiterlijk woensdag 12 september weten.

Donderdag 20 september

We starten de voorbereidende middag/avond om 14 uur en beginnen direct met een belangrijke training.

Je kunt je vast nog herinneren dat je op zondag, toen je zelf deelnam aan de Breakthrough to Success, jouw belangrijkste obstakel in je leven van dat moment doorbroken hebt door met je vlakke hand een houten plank doormidden te breken.

Als E-teamlid draag je een grote verantwoordlijkheid wanneer je deze planken vasthoudt. Hier wordt je donderdag middag in getraind.

Ook zorgen we ervoor dat we klaar staan als één sterk team… bij de Breakthrough to Success is dit nog belangrijker dan bij alle andere trainingen.

We zullen in ieder geval de briefing voor de eerste dag helemaal doornemen en de verschillende teams indelen en de daarbij behorende taken doornemen.

De zaal waarin de training het weekend plaats vindt, is donderdag minimaal tot 21 uur bezet.

We kunnen dus helaas pas laat beginnen met de set-up van de zaal. Om deze reden dien je er rekening mee te houden dat we laat klaar zullen zijn deze avond (de eindtijd is afhankelijk van het moment dat we de zaal in kunnen en daar kan het NBC op dit moment nog geen uitsluitsel over geven).

Het diner wordt verzorgd.

Vrijdag 21 september

De eerste dag van de Breakthrough to Success! Afhankelijk van hoe we de set-up avond afsluiten starten we op vrijdagochtend om 7:00 uur. Mocht deze tijd wijzigen dan hoor je dat op donderdagavond van de teamleider.

Vanaf 8:30 uur zullen de eerste deelnemers komen om te registreren. De training is van 10 tot 23 uur. De lunch en het diner worden voor je verzorgd. De verwachting is om uiterlijk 0:00 uur te vertrekken

Zaterdag 22 september

De tweede dag. We starten op zaterdagochtend om 7:30 en ronden om weer rond 0:00 uur af. Voor lunch en diner wordt weer gezorgd.

Zondag 23 september

De dag van de BREAKTHROUGH! We starten weer om 7:30. De training duurt tot 0:00, dus ga er maar van uit dat het een latertje wordt…

Dress Code – Dress for Success!

  • Shirt: zwarte Open Circles Polo shirt
  • Broek: zwart, netjes, geen jeans
  • Rok: zwart, netjes, geen jeans
  • Schoenen: zwart, comfortabel, geen tenen zichtbaar
  • Naamkaartje: te allen tijde zichtbaar te dragen, deze krijg je donderdagmiddag
  • Horloge

De teamleider tijdens deze vier dagen is Anja Gielen!

Tijdens het assisteren in de Breakthrough to Success zul je ook gaan werken met een persoonlijke purpose. Een kwaliteit of een waarde die je (verder) wilt ontwikkelen waar je in het dagelijks leven iets aan hebt. Ik wil je vragen om alvast na te denken waar jij tijdens deze vier dagen aan wilt werken. Vragen die je jezelf kunt stellen om je purpose duidelijk te krijgen zijn:

  • Wat is de grootste uitdaging in jouw leven op dit moment?
  • Wat heb je nodig om deze uitdaging te overwinnen?
  • Welke kwaliteit of waarde kun je in jezelf ontwikkelen om deze uitdaging te overwinnen?

We zullen hier donderdagmiddag op terug komen.

Je ontvangt van mij nog een lijst met E-teamleden voor deze training. Maak verstandig gebruik van deze gegevens. Oftewel, misbruik de gegevens niet door je medeteamleden met ongewenste berichten te bombarderen…

Ten slotte, het onderstaande commentaarveld staat tot je beschikking om te communiceren met je collega-teamleden.
Je kunt hier bijvoorbeeld afspraken maken over carpoolen, logeren etc.

Ik hoop dat jullie er allemaal net zo veel zin in hebben als ik…!

Tot dan!

Mirjam

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tonnis van Dam
10 years ago

ook ik zoek een slaapplaats

Gerhard Radstake
10 years ago

Voor de verandering zoek ik voor dit weekend ook een slaapplaats.

Ard Klever
10 years ago

Hallo collega’s

Ik zoek een slaapplaats anders wordt het weer de Stayoke in Bunnik.

Poul van Hooijdonk
Poul van Hooijdonk
10 years ago

Beste mensen,

Ik ben ook present, misschien wil er iemand mee rijden vanuit Leiden.

Met vriendelijke groet
Poul