Voorbereiding Event Team dag – feb 2013

Dank je wel dat je jouw steentje wilt bijdragen aan het Open Circles Academy E-team!

Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot de Event Team dag.

Lees het goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Data en tijden

Zaterdag 2 februari 2013 van 10 tot 18:30 uur. Registratie vanaf 9:15 uur.
We beginnen om 10 uur STIPT!

KOM OP TIJD!

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Dresscode
Draag kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen.
Breng een warme trui of vest mee – door de airconditioning kan het fris zijn in de zaal.

Eten en drinken
Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Jouw foto      
Wij hebben een verzoek: wil jij s.v.p. jouw foto plaatsen op jouw pagina op my.opencircles.nl?
Dan kunnen wij ons goed voorbereiden op wie we gaan ontmoeten tijdens deze Event Team dag en het maakt de communicatie achteraf (over de planning van de teams) ook gemakkelijker wanneer we weten welk gezicht bij welke naam hoort…

Ga hiervoor naar my.opencircles.nl, log in, ga naar ‘Gegevens’, hier vind je ‘Mijn foto’ en kun je je foto toevoegen. Alvast enorm bedankt!

Opnames
Het maken van video- en/of audio-opnames is niet toegestaan tijdens onze programma’s.
Dank voor je begrip.

Tijdens deze dag word je in de gelegenheid gesteld om je in te schrijven voor de E-teams van de Business Bootcamps en andere trainingen in 2013. Neem s.v.p. je agenda mee om de data te kunnen checken.

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Event Team dag!

Mocht je vragen hebben, of in contact willen komen met mede-deelnemers aan deze dag – voor carpooling of andere praktische zaken, of om alvast kennis te maken met andere deelnemers, dan is daar hieronder de gelegenheid voor!

Laat jouw bericht dan achter in het commentaarveld.

Tot zaterdag 2 februari!

Rani Goederee en Open Circles team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
40 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jitte Huitema
9 years ago

Na 5 Open Circles bijeenkomsten voelt het voor mij als een eer aan deze training deel te mogen nemen.

Ik ben eerlijk gezegd ook best benieuwd hoe de training in elkaar zit omdat ik me meermalen verbaasd heb over de strakke organisatie – geolied en professioneel, maar bruisend van de energie.

@Monique S: zullen we even contact hebben om te carpoolen? Ik kom vanuit Bakkeveen langs Heerenveen

Gonny de Wit
9 years ago

Hallo allemaal,

Ik wil er graag bij zijn en de toekomstige deelnemers te laten genieten van deze opportunity van deze trainingen.
Natuurlijk is het heel prettig om andere E-teamers beter te leren kennen.
Velen vroegen mij al of ik ook in het E-team wil gaan zitten – ik zal zeker proberen tijd vrij te maken tussen mijn eigen trainingen door en het implementeren.

High Five / Hug

Michiel Prins
9 years ago

Hallo allemaal! Ik ben erg enthousiast over alle Open Circles Academy trainingen, en doe er dit jaar al een heleboel. Het E-team is een onmisbare schakel in alle trainingen. Ik wil daar graag een paar keer komend jaar mijn energie en kennis aan geven, om voor andere cursisten ook een super training mee te helpen faciliteren. Ik heb een brede technische en organisatorische kennis, die ik graag inzet.

Monique Egberts
9 years ago

Yessss…ich bin dabei! 🙂

Jitte Huitema
9 years ago

Bizar… zelfs hier wordt onmiddellijk bevestigd dat toeval niet bestaat. Al de hele avond geen Gravatars in beeld – ik stel er een vraag over, druk op Submit Comment en hupsakee, daar zijn ze weer.

Lijkt wel of er iemand mee zit te kijken…

Monique Slikkerveer
9 years ago
Reply to  Jitte Huitema

Doen ze ook Jitte. Iedere keer als jij en ik online komen halen ze ze snel weg. En als ze denken dat je weg bent komen ze weer terug. Morgen bewegen de gravatars en zit er ook nog een lijf onder.
Tot morgen.
Monique

Ton Lie
Ton Lie
9 years ago

I’ll be there! Ich bin dabei … wat een enthousiasme allemaal. Ben benieuwd … leuk. Ik kom uit Nijmegen – iemand carpoolen?

Sembèna Jeroe
Sembèna Jeroe
9 years ago
Reply to  Ton Lie

Hoi Ton,

Ik hoop dat je dit bericht nog leest vanavond. Zou ik met je mee kunnen rijden morgen? Ik zou met de trein gaan, maar er zijn geplande werkzaamheden waardoor ik een half uur langer onderweg ben.

Je kunt me bellen op 0614894292.

Groetjes Sembèna

Jitte Huitema
9 years ago

Zo, morgenochtend eindelijk naar de e-Team dag. Het voelt bijzonder. Vandaag bestond mijn eigen bedrijf 1 jaar. Er is veel veranderd in die tijd, en Open Circles speelde daar een prominente rol in. Blij dat ik onderdeel van ben van een inspirerende groep gelijkgestemden, en nieuwsgierig naar de belevingen morgen!

Hannie Mommers
9 years ago

Wat leuk, ik zie dat er veel bij zijn die ik al ken!
Wat ik vergeten ben te melden in mijn eerste bericht: ik komt uit Ulvenhout, dus als er iemand mee wil rijden vanuit die richting, dan hoor ik het graag.

Monique Slikkerveer
9 years ago

Op 2 februari kom ik er achter wat ik voor het E-team mag betekenen. En vooral wat ik mag betekenen voor de mensen die naar de trainingen komen die ik zelf al gevolgd heb. Een nieuwe uitdaging in het mooiste jaar. Ik wens jou een fijne kerst en tot ziens in 2013.

Is er iemand uit het NOORDEN die wil carpoolen? Ik rij vanuit Heerenveen.

Ingrid Engelen
Ingrid Engelen
9 years ago

Ik ben al naar veel Open Circles events geweest (Business Bootcamp, Breakthrought to Success, Financial Freedom, Communication for Success, Financial IQ etc.) en dit jaar ga ik nog naar het Master Entrepreneur weekend en het Business Campus Program. Wat er mij telkens opvalt is het enthousiasme waarmee de E-teamleden hun ‘werk’ doen! Het lijkt mij heel fijn om deel uit te maken van zo’n toffe en energieke groep mensen! 🙂

Esther Groenewegen
9 years ago

Nadat ik de Business Bootcamp en de Financial Freedom trainingen heb ervaren vond ik het fascinerend hoe het E-team zo met ons mee leefde. Tijdens het Business Bootcamp had ik nog wel wat bedenkingen. “Wat staan deze mensen nou zo enthousiast te doen?”. Maar bij het Financial Freedom stond ik al net zo enthousiast mee te high-fiven en dansen. Dit tot groot ongenoegen van mijn man die ik had meegenomen naar het Financial Freedom. Maar dit mocht voor mij de pret voor mij niet drukken. Ik dacht, daar deal ik thuis wel weer mee, nu ga ik heerlijk mee in de energie van het Financial Freedom.

Nu deze uitnodiging binnenkwam voor het E-team twijfelde ik geen moment om mijzelf op te geven. Als ik op de zelfde manier iets terug kan geven aan de andere deelnemers zou dit fantastisch zijn.
Als er nog mensen zijn die met mij willen mee rijden vanuit Rotterdam kan dit.

Hanke Schoor
9 years ago

Hallo allemaal,

Helaas ben ik vannacht ziek geworden en kan ik er niet bij zijn.
Gevloerd door buikgriep.
Een fijne dag!
Groeten, Hanke

Maureen Birney
9 years ago

Ik ben heel benieuwd hoe het is om vanaf de andere kant mee te doen aan de dynamische seminars van Open Circles Academy. Ik ben nu 5 x geweest op verschillende bijeenkomsten en ben elke keer weer vol ideeën, inzichten en inspiratie daar vandaan gekomen. Ook omdat ik als zzp-er veel alleen werk, lijkt het mij juist leuk om af en toe in teamverband te werken.

Het motiveren en activeren van mensen doe ik ook wanneer ik aan projecten werk of workshops geef naast mijn werk als videomaker. (workshops: het maken van eigen videoverhalen of videopresenties en in het verleden gewerkt als theaterregisseur)

maja van der zijden
maja van der zijden
9 years ago

I am looking forward to the e team day, so I have a opportunity to make people who come to the Open Circles trainings happy and welcome in one ways of the other. Normally I am not so late with a comment but some of those mails go to my spam box and I did not know I had one. See everybody tomorrow

Niels Kunzel
9 years ago

Ik heb in alle trainingen die ik bij Open Circles heb gedaan genoten van de mensen van het E-team. Zij waren daar vrijwillig om mij en de anderen te ondersteunen in de processen die ik doormaakte, daarom wil ik graag een bijdrage leveren aan dit geweldige team en deelgenoot zijn van de prachtige energie en de volgende groep mensen helpen en ondersteunen tijdens hun trainingen

Monique Bal
Monique Bal
9 years ago

Als ik een training volg bij Open Circles Academy dan valt het me altijd weer op hoe efficiënt en helder alles is georganiseerd. En als ik met weerstand binnenkom (Financial Freedom), smelt die al snel door het enthousiasme van de mensen van het E-team.

Het lijkt me geweldig om als E-team lid terug te kunnen geven aan andere deelnemers. En niet alleen dat. Ik leer iedere keer meer, ik ontmoet prachtige mensen en ik geniet van de energie. Daar wil ik geen “nee” tegen zeggen. 😉

Anja Kruska
Anja Kruska
9 years ago

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” (Mahatma Gandhi) Ik ben er ook.

Fauzia mahboeb
Fauzia mahboeb
9 years ago

Na een jaar trainingen van Open Circles wil ik nu mijn energie steken in het E-team. Ik heb genoten van de vibe en energie van dit team. Ik ben er zeker bij. Nu is het mijn beurt om een steentje bij te dragen.

Birgit Kruys
Birgit Kruys
9 years ago

Nog 1 nachtje slapen dan is het E-Team-Dag. Ben erg benieuwd en verheug me zeer op de training! Tot morgen :-))

Sander van Staveren
Sander van Staveren
9 years ago

Wat een geweldige kans de training van het E-Team mee te maken, verder te leren en dan later ook in het veld te spelen! Ik ga ervoor om het beste uit mijzelf te halen (100% participatie).
Na de Business Bootcamp en de Financial Freedom is dit een mooie springplank op mijn weg naar mijn doel boven op de berg van het succes.

Melanie Hill
9 years ago

I am there!

Anyone coming from Almere? Carpooling?

Jolanda van der Horst
9 years ago

Leuk om erbij te zijn 2 februari. Ik ben benieuwd wat voor leuke dingen we gaan doen.

Corry Bos
9 years ago

Is er misschien iemand uit Limburg die wil carpoolen op 2 februari?

Arnoud Six
9 years ago
Reply to  Corry Bos

Ik kom uit Maastricht. Wie reist er met me mee?

Gonny de Wit
9 years ago
Reply to  Arnoud Six

@Arnoud @ Corry kunnen wij niet samen carpoolen. Bij arnoud instappen bijvoorbeeld.

Gonny de Wit
9 years ago
Reply to  Corry Bos

Corry – je kunt vanaf Eindhoven met mij meerijden. Eindhoven Noord. Wil er nog iemand meerijden A2?.

Marjolein Kalter
9 years ago

Het verzorgen van evenementen ter leringh ende vermaeck doe ik het liefste van alles in mijn leven. Spelen en leren zijn volgens mij onlosmakelijk met elkaar verbonden en van daaruit geef ik ook mezelf graag weer een boost door me in het team te plaatsen.

Ik heb me als deelnemer opgegeven voor de Master Entrepreneur en de Breakthrough to Success. En daarbij ook voor het Business Campus programma. Misschien is het nog te vroeg, of is het teveel om echt in het team te stappen.
Dit wil ik graag op 2-2 onderzoeken zodat ik een onderbouwde beslissing kan nemen. (no ass-u-me….!)

Tot 2-2!
Fijne kerst en een heerlijke jaarwisseling van het beste jaar: 2013! De energieshift van de majakalender ligt dan achter ons (hoewel ik de datum van vandaag ook prachtig vind: 20-12-2012)
Warme groet, Marjolein

Alwin van Dongen
9 years ago

Hoi allemaal!!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en naar een inspirerende dag van teambuilding.

Participeren In de zaal is altijd al inspirerend.
Kun je nagaan wat het wordt als je deelneemt via het e-team!

Tot Morgen !!

Saskia van Velzen
9 years ago

Sinds mijn eerste Business Bootcamp wilde ik bij het E-team horen. Wat een energie! Toen heb ik Julian Paulina al uitgevraagd hoe dat werkt. Maar omdat mijn werk zich concentreerde in de weekenden was het heel erg lastig om naast de trainingen extra weekenden vrij te maken.

Door de keuzes die ik gemaakt heb na de trainingen van Open Circles Academy heb ik veel meer weekenden vrij en zijn ze beschikbaar om nog meer te leren en te doen. Naast de Business University wil ik 2013 dienstbaar zijn en het E-team van binnenuit beleven.

Daarnaast ben ik een enorme eenpitter, heb de neiging om alles maar zelf te doen (omdat ik het kan, pff) en lijkt het E-team me een fantastische les in samenwerken.

Ik kijk er enorm naar uit. Tot snel allemaal.

Corry Bos
9 years ago

Ik heb al heel wat trainingen gevolgd bij Open Circles en steeds werd ik meegezogen door het enthousiasme van het E-team. Het lijkt me dan ook geweldig om als E-teamlid ditzelfde gevoel te bereiken bij nieuwe deelnemers aan de trainingen. Voor mij was het E-team belangrijk en dat wil ik zelf ook voor anderen kunnen betekenen.

Birgit Kruys
Birgit Kruys
9 years ago

Oh wat was dit weer een toffe dag! Zo veel inspirerende mensen ontmoet! Dank jullie allemaal voor deze energieke en fijne ervaring! En natuurlijk de inhoud van de training. Veel spelletjes, info en creatieve interactie, die, zoals altijd bij Open Circles meer impact hebben dan je eerst zou denken 🙂 :-). Heb ik me weer een klein stukje beter leren kennen. Hopelijk tot gauw!

Jitte Huitema
9 years ago

Overigens, ligt het aan mij of zijn alle Gravatar plaatjes opeens foetsie? Was altijd wel leuk om gezichten bij namen te kunnen plaatsen – al die witte gaten is een vreemd gezicht voor de trouwe bezoekers van deze blogs

Meike van de Linde
9 years ago

dag allen, ik ben er ook bij en zie er naar uit!
Meike

Hannie Mommers
9 years ago

Na de Breakthrough to Success heb ik besloten me niet meer te laten beperken door mijn eigen lijf. Ik zal er heus nog wel eens tegen aan lopen dat er beperkingen zijn, maar om bij voorbaat al aan de kant te gaan staan, slaat nergens op. Dus ik ben zo blij dat ik in februari mee mag doen met de teamdag!!
Ik zie jullie dan 🙂

Maaike Frankena
9 years ago

Ich bin dabei!!!

Leuk om bekenden te zien in de lijst, en leuk om te weten dat de onbekenden dat niet lang zullen blijven:-).
Om meteen na 1 geslaagde Business Bootcamp in het E-team te stappen leek me een beetje over done. Daarbij deed ik zelf nog de Triple dus ik was al lekker bezig.
Ik gun een heleboel mensen een onvergetelijke ervaring en draag daar graag mijn steen aan bij.
Tot de 2e!!
Hug en jump
Maaike

Marieke Kessels
Marieke Kessels
9 years ago

Gister ijsvrij genomen, werk even gelaten voor wat het was, en genoten van heerlijke zonnige schaatsdag in Reewijk. Vandaag dan de voorpret van de teamdag op 2 februari. Ik verheug me op de combinatie van energie geven/opdoen en leren over de organisatie van Open Circles. En natuurlijk invulling geven aan mijn bijdrage daaraan. Weer een steentje in de vijver!!