Train the Trainer 2016 – weekend 2

Op 17 juni gaan we alweer beginnen aan module 2 van het Train the Trainer programma:

Become a Master Trainer!

Als je hebt geoefend met presenteren, hebt deelgenomen aan een intervisie groepsbijeenkomst en coaching sessies, heb je als het goed is enorme vooruitgang geboekt.

In de Become a Master trainer module leer je hoe je een zogenoemde winning workshop creëert en uitvoert. Wat eerst het geven van een presentatie (TOT deelnemers praten) was, wordt nu het faciliteren van een gesprek (MET deelnemers praten) zoals een Master Trainer betaamt.

In deze module ontdek je de geheimen van hoe je een transformerende workshop neerzet die deelnemers NOOIT van hun leven zullen vergeten. Je leert ook hoe je de onderwerpen van je workshop kiest en hoe je maximale interesse voor en verlangen naar jouw workshops creëert.

Wees bereid om je dit weekend weer voor de volle 100% te geven en te oefenen, zodat je maximaal profiteert van onze unieke aanpak die erop is gericht om jouw volle potentieel als TOP trainer waar te maken.

We verheugen ons weer met jou te werken in module 2 die plaatsvindt van 17-19 juni 2016 in het Postillion hotel te Bunnik. Zorg dat je alle voorbereidende informatie hieronder goed leest en goed beslagen ten ijs verschijnt!

Praktische zaken

Zorg dat je goed op de hoogte bent van alle praktische details voor het tweede Train the Trainer weekend van 17-19 juni 2016 en met name de voorbereiding van jouw outrageous performance.

Data en tijden

 Vrijdag   17 juni 2016   van 10:00 uur tot 23:00 uur
 Registratie vanaf 9:00 uur
 Zaterdag     18 juni 2016   van 10:00 uur tot 23:00 uur
 Zondag   19 juni 2016   van 10:00 uur tot 20:00 uur

Zorg ervoor dat je ruim op tijd (20-30 minuten voor aanvang) in het hotel aanwezig bent om te acclimatiseren met een kop koffie of thee.

De Train the trainer weekenden kennen een intensief programma, inclusief sessies in de avonden. Maak alsjeblieft geen andere plannen gedurende deze drie dagen en zorg ervoor dat je van begin tot einde erbij bent.

Locatie

Postillion Hotel
Kosterlijland 8
3981 AJ Bunnik 
Routebeschrijving

Overnachtingen

Met het Postillion Hotel Bunnik is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers van dit Train the Trainer weekend. De prijs van een kamer is €65,00 per nacht inclusief ontbijt.

Als je een kamer wilt boeken, neem dan contact op met het hotel en vermeld dat je deelnemer bent bij Open Circles Academy!

Lunch- en diner arrangement

Door het Postillion Hotel wordt een uitgebreid lunch- en diner arrangement verzorgd voor de drie dagen van de training. Dit bestaat uit heerlijke sapjes, smoothies, fruit en kleine hapjes voor aanvang van de training en in de pauzes + een uitgebreid lunch- en dinerbuffet.

Dit complete arrangement wordt verzorgd voor €135,00 voor 3 dagen (incl. BTW)

De lunches en diners zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Wil jij het lunch- en diner arrangement afnemen voor de 3 dagen van de training?

Stuur dan vóór woensdag 15 juni 12:00 uur een e-mail naar office@opencircles.nl om jouw catering arrangement te reserveren.

Je kunt jouw arrangement op vrijdagochtend betalen bij de balie van het Postillion Hotel.

Ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat je iedere minuut van het programma nodig hebt om het maximale uit de training te halen. Door gebruik te maken van het lunch- en dinerarrangement van het Postillion Hotel geef je jezelf de flexibiliteit en vrijheid gedurende de pauzes om dat te doen.

Als je geen gebruik maakt van het maaltijd arrangement, houd er dan rekening mee dat het niet is toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren in het hotel te nuttigen.

Meenemen en voorbereiden:

  • Jouw Train the Trainer Werkboek met aantekeningen van het vorige weekend
  • Neem het materiaal van weekend 1 nog eens door en maak van tevoren een lijst van vragen en/of uitdagingen als je die hebt
  • Als je in de trainingszaal wilt drinken, neem dan een afsluitbare fles mee voor water (kopjes, glazen en open flessen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Bereid een zogenoemde OUTRAGEOUS PERFORMANCE voor in de vorm van een (maximaal 2 minuten durend) lied dat je voor de groep gaat ZINGEN (dus niet playbacken!)
  • Neem jouw muziek mee en vergeet ook niet de outfit voor jouw outrageous performance. En onthoud daarbij: Physical is Memorable

Over jouw outrageous performance

Onthoud een van de belangrijkste leefregels – the more you put in, the more you get out

Maak jouw outrageous optreden dus WILD, GEK, OVERWELDIGEND en… OVER THE TOP!
(Als je achteraf ontdekt dat je er nog een schepje bovenop had kunnen doen… was het niet genoeg)

Dit is je kans om MAXIMAAL OVER JE GRENZEN te gaan om daarmee je grenzen te verleggen. Ga ervoor!

BELANGRIJK – LEVER JOUW MUZIEK VAN TEVOREN AAN!

Om jouw outrageous performance met de door jouw gekozen muziek te kunnen uitvoeren en voor onze voorbereiding, is het heel belangrijk dat wij jouw muziek OP TIJD ontvangen, en wel vóór woensdag 15 juni.

Lever jouw muziek aan op de volgende manier:

Stuur een MP3 bestand via email naar office@opencircles.nl en vermeld in de onderwerpregel “Muziek TTT #2”.

De naam van het MP3 bestand moet jouw voornaam, jouw achternaam, de naam van de artiest en de titel van het nummer bevatten, dus:

JouwVoornaam_JouwAchternaam_NaamArtiest_Titel.mp3

Als je de muziek op een specifiek moment wilt laten beginnen (bijvoorbeeld op 0:24 seconden van het nummer), geef dat dan aan.

TIP! Je kunt makkelijk MP3 bestanden vanaf YouTube URL creëren.
Gebruik hiervoor een gratis conversie-website: http://www.youtube-mp3.org

Nogmaals, stuur jouw MP3 bestand vóór woensdag 15 juni

Belangrijk! Na aanlevering van je muziek is het niet meer mogelijk om je keuze te veranderen. Bereid je dus goed voor.

We kijken er naar uit je te weer te ontmoeten op vrijdag 17 juni!

Op jouw succes,

Vered, Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments