Train the Trainer 2016 – weekend 3

Op 30 september gaan we beginnen met module 3, alweer het afsluitende weekend van het Train the Trainer programma:

Make Top Money as a Top Trainer!

In de Make Top Money as a Top Trainer module leer je niet alleen hoe je met het overdragen van jouw kennis meer dan 15.000 euro per weekend kunt verdienen…

Je leert ook hoe je producten en trainingen verkoopt vanaf het podium zodat mensen in de rij gaan staan om van jou te kopen. Je krijgt ook een bewezen blauwdruk voor de marketing van je trainingen en jezelf als trainer/spreker. En je ontdekt hoe je een doorlopend coaching programma creëert waar je meer dan 10.000 euro per maand mee kunt verdienen.

Wees bereid om je dit weekend weer voor de volle 100% te geven en te oefenen, zodat je maximaal profiteert van onze unieke aanpak die erop is gericht om jouw volle potentieel als TOP trainer waar te maken.

We verheugen ons weer met jou te werken in de driedaagse module 3 die plaatsvindt van 30 september – 2 oktober in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Zorg dat je alle voorbereidende informatie hieronder goed leest en goed beslagen ten ijs verschijnt!

Praktische zaken

Data en tijden

 Vrijdag   30 september 2016   van 10:00 uur tot 19:00 uur
 Registratie vanaf 9:00 uur
 Zaterdag     1 oktober 2016   van 10:00 uur tot 19:00 uur
 Zondag   2 oktober 2016   van 10:00 uur tot 19:00 uur

Zorg ervoor dat je ruim op tijd (20-30 minuten voor aanvang) in het NBC Congrescentrum aanwezig bent om te acclimatiseren met een kop koffie of thee.

Zoals je weet, heeft ieder Train the Trainer weekend een intensief programma. Maak alsjeblieft geen andere plannen gedurende deze drie dagen en zorg ervoor dat je van begin tot einde erbij bent.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving en OV informatie

Op het terrein van het NBC Congrescentrum kun je gratis parkeren. Let op, want bij foutief parkeren (op gras en/of de stoep), riskeer je een boete.

Overnachtingen

Met het Fletcher hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan het Train the Trainer weekend van 30 september-2 oktober 2016.

De prijzen:

  • donderdag €115,00 per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt)
  • vrijdag en zaterdag €72,50 per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt)

Om te reserveren, stuur een e-mail naar sales@fletcherhotelnieuwegein.nl en vermeld dat je deelnemer bent van het derde Train the Trainer weekend van Open Circles Academy.

Lunch arrangement

We willen je graag wijzen op de mogelijkheid om een lunch arrangement af te nemen voor de drie dagen van de training. Koffie, thee, mineraalwater, 3 x uitgebreid lunchbuffet inclusief dranken voor de 3 dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum voor €84,00 (incl. BTW).

De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Bestel jouw lunch arrangement alsjeblieft vóór donderdag 29 september 13:00 uur.

Klik hier om je lunch arrangement te bestellen

Ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat je iedere minuut van het programma nodig hebt om het maximale uit de training te halen. Door gebruik te maken van de maaltijden in het NBC geef je jezelf de flexibiliteit en vrijheid gedurende de pauzes om dat te doen.

Als je geen gebruik maakt van het lunch arrangement, houd er dan rekening mee dat het niet is toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren binnen de NBC accommodatie te nuttigen.

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Heb je specifieke dieet-eisen? Geef deze dan een week voor aanvang telefonisch door aan NBC Congrescentrum (030-602 6900).

Meenemen en voorbereiden:

  • Jouw Train the Trainer Werkboek met aantekeningen van de vorige 2 weekenden.
  • Neem het materiaal van weekend 1 en 2 nog eens door en maak van tevoren een lijst van vragen en/of uitdagingen als je die hebt
  • Als je in de trainingszaal wilt drinken, neem dan een afsluitbare fles mee voor water (kopjes, glazen en open flessen zijn niet toegestaan in de zaal)

We kijken er naar uit je te weer te ontmoeten op vrijdag 30 september.

Op jouw succes,

Vered, Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments