Video Marketing Master Class

Je hebt een hele goede keuze gemaakt om deel te nemen aan de Video Marketing Master Class.

Want als jij met prikkelende video’s klanten wilt aantrekken als een magneet…
wil je natuurlijk precies weten HOE je dat moet doen.

In deze Master Class kom je alle ins- en outs te weten.

Op deze pagina vind je de praktische zaken voor deze Master Class.

Praktische zaken Video Marketing Master Class

Datum en tijd
Woensdag 12 februari 2014 – van 10 tot 17 uur.
De registratie is van 9:00 tot 9:45 uur.
We beginnen stipt om 10:00 uur. Kom dus OP TIJD!

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Lunch arrangement
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid om een luncharrangement af te nemen. Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken worden verzorgd door het NBC Congrescentrum voor € 25 (incl.btw). De lunch is vegetarisch (wel vis, geen vlees). Bestel je luncharrangement voor dinsdag 11 februari 13:00 uur. De mogelijkheden om dit te doen op woensdagochtend zijn zeer beperkt. In het gebouw is het niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Klik hier om je lunch arrangement te bestellen

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Voertaal
De training wordt in eenvoudig te begrijpen Engels gegeven.

Opnames
Het maken van video- en/of audio-opnames is niet toegestaan.

Meenemen:

  • Draag gemakkelijke kleding, business casual en neem een trui of vest mee, door airconditioning kan het fris zijn in de zaal
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Video Marketing Master Class!

Mocht je vragen hebben, of in contact willen komen met mede-deelnemers aan de training, dan is daar hieronder de gelegenheid voor!

Laat jouw bericht dan achter in het commentaarveld. En kom nog eens terug om deel te nemen aan de conversatie.

Tot woensdag 12 februari!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rob Stalenhoef
8 years ago

Ik ben erg benieuwd in alle mogelijkheden die video marketing mijn bedrijf te bieden heeft en mijn publiek. Ik hoop met de video’s op mijn website meer klanten te trekken en meer info te geven.

Ik was zo gelukkig één van de videopakketten te winnen die Open Circles beschikbaar had gesteld en ik moet zeggen: dat viel nog niet mee voor de camera. Ik ben waanzinnig benieuwd naar het eindresultaat.

Maureen Birney
8 years ago

Het lijkt mij reuze interessant om te weten wat je allemaal kunt doen, wanneer je eenmaal een filmpje hebt, zodat je het optimaal als marketinginstrument kunt inzetten.

Zelf ben ik videomaker, maar dus vooral maker en doe ik geen ‘na-traject’. Ik richt mij op passievolle ondernemers voor wie authenticiteit beangrijk is. Ik ga in deze workshop dus vooral voor het marketing gedeelte.

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Voor mijn praktijk KinéfleX heb ik een filmpje laten maken over Quantum Touch, niet alleen uitleg, maar met opmerkelijke beelden van het bewegen van de botten. Een dergelijke filmpje moest in 1 keer goed (als de botten eenmaal recht staan dan blijft dat ook, geen herhaling op dat moment mogelijk). Daar heb ik dus een professional voor ingehuurd. Prijzig.

Om meer te weten te komen over het maken van video’s komt deze dag uitstekend van pas. Voor mijn programma Verander Gedrag Nu het ik een methode die ik naast woord ook in beeld wil brengen. Ideeën stromen, nu de praktische uitvoering.

Ik kijk er naar uit om de tips te mogen beluisteren.

Tot woensdag, Michaëla

Aernoud Florijn
8 years ago

Ik ben videomarketing meteen in gaan zetten in 2010 na de Master Entrepreneur. En ik had net als Coen Tuerlings in een post hierboven grote moeite met de opnames. Ik zag er niet uit en de inhoud was niet interessant neergezet. Het koude zweet op m/n rug.

Ik heb toen zelf een team van specialisten samengesteld. Waaronder een camera coach, iemand voor inhoud, iemand achter de camera en een goede licht- en geluidset. En toen werkte het wel. Het aantal aanvragen steeg spectaculair.

Inmiddels heb ik een professionele studio die ‘Ben Ik In Beeld’ heet en helpen we anderen met het opnemen van hun persoonlijke videoboodschap. Een nieuw bedrijf dus! youtube.com/watch?v=q7VuSoeWaGY

Maar er is nog zo veel om te leren, dus ik ben heel benieuwd wat aanstaande woensdag gaat brengen!

Veel succes met de kracht van Videomarketing.

Willy Valk
8 years ago

Video is flink buiten mijn comfort zone maar dat maakt het dus goed om deel te nemen. Ik ga in ieder geval vrienden helpen met een video. Zij hebben een huis in Italië dat verhuurd wordt en video als marketing willen inzetten. Ik doe overigens niet zelf het camerawerk.

Marjolein Kalter
8 years ago

Wat ik graag wil leren is hoe ik video´s in een serie maak die ik als een videoblog of een online training kan aanbieden.

Zelf kijk/luister ik makkelijker dan dat ik schrijf/lees en ik hoop met video extra de verbeelding van mensen aan te kunnen spreken
Tot morgen!
Hartelijke groet, Marjolein

Els Bakker
Els Bakker
8 years ago

Ik wil graag video blogs maken voor mijn website. Het doel is een groot publiek prikkelen en interesseren met ons in zee te gaan.

Mariska van Gennep
8 years ago

Voor publiek staan gaat me redelijk af. Onlangs mocht ik ook leren hoe je dat het beste kan doen. Maar voor een camera? Best wel spannend. Ik hoop hier tips voor te krijgen! Hoe kun je het best staan/zitten, hou je je verhaal kort of toch uitgebreid?

Tot morgen!

Maria Simons
8 years ago

Ik help ouders effectief te communiceren met hun kind(eren).
Hierdoor verminderen ruzies, vergroot het respect en verdubbeld de respons. De 3 R’s.

op dit moment ben ik nog zoekende hoe ik video’s in kan zetten.
Het komt naar mijn idee ook heel erg aan op ‘mijn akte de presance’ .

Eeen van mijn uitprobeersels is deze.
youtube.com/watch?v=g6FMM_HNVgE

Wil dus nog graag meer leren. Groetjes Maria

Cindy Groeneveld
8 years ago

Video…..that is WAY out of my comfort zone…but that’s where my success is too so bring it on. I believe, although it scares the sh** out of my I’ll actually turn out to be pretty good at this marketing tool a.s.a.p. I finally step out of my C.-zone!

Coen Tuerlings
8 years ago

Ik help coaches en trainers om hun cliënten op hun gemak te stellen in contact met gevoelens en emoties.

Ik heb moeite met video opnames omdat ik tegen een lege ruimte praat en geen contact voel met diegene die luistert. Hierin kan de Video Marketing Master Class hulp bieden.

Als ik het maken van video, met net zoveel empathie en passie leer maken als live presenteren, dan kan ik een groter publiek bereiken.

Dorien Ketel
8 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Dag Coen,

Dat is precies mijn motivatie om aan deze dag mee te doen.
Op de een of andere manier is schrijven geen probleem maar als ik in de lucht tegen niemand praat krijg ik niet de boodschap over zoals ik het graag wil.

Groeten,
Dorien

Marjan 't Lam
8 years ago

Afgelopen december heb ik mee gedaan met de opname van het SBS programma “Lekker Leuk Leven”.

Na de uitzending lieve en leuke reacties gehad maar ik zag zelf toch erg veel verbeterpunten!

Afgelopen zondag is er op de beurs waar ik stond een promotiefilmpje van mij gemaakt, in plaats van naar de mevrouw te kijken die de vraag had gesteld moest ik in de camera blijven kijken. Dit vond ik erg moeilijk. Ik heb het filmpje nog niet gezien en ben benieuwd naar het resultaat, maar ik weet al dat ook hier weer veel verbeter punten zijn 😉

Ik denk dat het na morgen flink oefenen wordt! Maar daar kijk ik naar uit!

Tot morgen!

Simone Swinkels
8 years ago

Mijn zoon heeft onlangs een filmpje gemaakt tijdens mijn werk in het zwembad, waarbij ik lesgeef aan baby’s, peuters en kleuters.

Via mijn website en rechtstreeks is het filmpje op youtube te bekijken onder de naam Spetterpret. Wat de beelden weergeven is niet in woorden te vatten en ik denk dat het uitstekend werkt voor de PR.

Ik wil leren hoe ik zelf de video’s in kan zetten bij marketing en hoop daar een stuk verder mee te komen door het volgen van de Video Marketing Class van Open Circles.

Fenna Janssen
8 years ago

Ik maak zo nu en dan video-blogs. http://www.youtube.com/watch?v=CRdVWao-jfg Daarnaast is mijn online membership programma Emotie-eten de baas bijna klaar.
Mijn tactiek? Eerst video’s van anderen bekijken en daarna gewoon beginnen.
Ik hoor en zie 12 febr graag meer praktische tips.

Maria Simons
8 years ago
Reply to  Fenna Janssen

Hoi Fenna, wat een duidelijk verhaal in het filmpje.
Concreet, duidelijke rustige uitleg, beeld erbij, prettige achtergrond.
Voor mij leerzaam om naar te kijken.
Groet Maria

Maureen Mulder
8 years ago

Ik heb wel eens filmpjes gemaakt en gebruikt om mijn onderneming te promoten. Maar geen filmpjes waar ikzelf op sta.

Ik heb er een jaar geleden wel mee geoefend, maar had een geluidsprobleem omdat ik de webcam van de laptop gebruikte en ik er te ver vanaf stond. Maar anders kwam ik niet goed in beeld. Ook kreeg ik het licht etc niet goed.

Inmiddels ben ik minder perfectionistich, dus met een goede microfoon (iemand een goede tip?) kan ik aan de slag.

Tot morgen!

Maureen

Urja van Tongeren
8 years ago
Reply to  Maureen Mulder

Morgen wil ik leren op creatieve wijze en in korte bondige tekst op beeld mezelf en mn visie cq producten te promoten om daarmee doel en result te bereiken van bewust’zijn’en abundance meer omzet en minder survivallevel. Bless 4 s6 en 2grow4fun..

Eduard Faas
Eduard Faas
8 years ago

Ook bij mij ligt een video-opname (heel) ver buiten mijn comfortzone. Ik heb wel video-assessments gedaan, maar het is niet mijn ding. Dus een uitdaging.

Als Familie-mediator zou het natuurlijk fantastisch zijn om een mini-mediation te kunnen laten zien aan iedereen die op zoek is naar een manier om fatsoenlijk te kunnen scheiden en goede afspraken te maken over de zorg voor de kinderen.

Dus, na morgen weer een nieuwe stap als ondernemer en mediator.