Webinar How to Become Super Productive

Welkom op de voorbereidingspagina van het webinar How to Become Super Productive

Heb jij wel eens het gevoel dat je na een dag hard werken… bijna niets hebt bereikt? Dat je in beslag bent genomen door je e-mail, telefoontjes, onderbrekingen…

En dat je je voorneemt dat het morgen anders zal zijn, maar het patroon herhaalt zich?

Zo hoeft het niet te zijn. In dit webinar deel ik een aantal krachtige tools en strategieën waarmee jij je productiviteit aanzienlijk kunt verhogen. Ik laat je zien hoe je WEL aan de belangrijkste dingen toekomt EN veel meer gedaan kunt krijgen in een fractie van de tijd.

Ik weet niet welke strategie voor jou het beste gaat werken, maar wees niet verbaasd als je op 9 juli ineens HET inzicht krijgt die voor de rest van je leven een verschil blijft maken. Dat is bij mij ook gebeurd toen ik deze krachtige instrumenten vond.

Zorg dat je het niet mist.

Webinar How to Become Super Productive
Datum: Woensdag 9 juli 2014
Tijd: 20:30 uur

Klik hier voor het webinar
Je hebt per e-mail de inloginformatie van ons ontvangen.

Je kunt het webinar volgen op je computer, telefoon of tablet, thuis, waar je maar wilt.

Maar eerst… ter voorbereiding, wil ik het volgende van je weten:

Wat is JOUW grootste uitdaging, frustratie of obstakel met betrekking tot jouw productiviteit?

Deel alsjeblieft je reactie in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Door nu al goed na te denken over wat je minder productief maakt dan je zou willen en je ervaring te delen in een comment – vergroot je niet alleen je commitment om het maximale uit dit webinar te halen… je inspireert ook anderen.

En je geeft mij de mogelijkheid om het webinar nog beter af te stemmen op jouw behoefte.

Tot 9 juli!

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika Lunsche
7 years ago

Wat ik het lastigste vind ik focus houden. Soms laat ik me heel gemakkelijk afleiden, maar op andere momenten zit ik in een flow en werk ik aan één stuk door.

Ilse de Graaf
Ilse de Graaf
7 years ago

Ik kijk uit naar dit webinar! Nu ik mijn business aan het opstarten ben, heb ik het gevoel dat mijn to do lijst echt eindeloos is. Soms heb ik het gevoel dat ik aan het dweilen ben met de kraan open. 1 ding afgevinkt op mijn to do list, 3 dingen erbij (vaak ook omdat je je meer verdiept in 1 actiepunt en dan realiseert dat er nog meer bij komt kijken dan je in eerste instantie dacht).

Het bereiken van de top van de berg doe je door dit stap voor stap te doen maar soms heb ik het gevoel deze berg te moeten beklimmen op een roltrap (die naar beneden gaat) en raak ik gedemotiveerd :-O Met andere woorden, hoe transformeer ik dat gevoel van ‘being overloaded’ naar het hebben van rust en focus ‘first things first’.

Alvast bedankt.

Rose Jansen
7 years ago
Reply to  Ilse de Graaf

Yes! Je slaat de spijker op z’n kop Ilse!

Eric Spooren
7 years ago

Ik ben te aardig voor anderen en daardoor gaat veel tijd verloren met anderen helpen – belangeloos.

Moet ik me egoïstischer opstellen om succesvol te worden?

Wouter Lenis
7 years ago

Focus, focus, focus en dan komt er iets tussen en dan nog iets…. Voor ik het weet is de dag soms om. Wel heerlijk om een businesspartner te hebben die aan me gewaagd is!

Cindy Groeneveld
7 years ago

Oh my G.., this really is what I call good timing. With my secretary on vacation and me not having been without one since 2002 I am hopelessly consumed by telephone (20 calls per day at some point), email (at least 160 per day) and interruptions (doorbells ringing and no one to answer the door but me) so this could not be a better time for this webinar. Looking forward to it.

Rose Jansen
7 years ago

I’m looking forward to this webinar.
I think I have good productivity already but I want to be able to get done more in the time I have.
What slowing me down now is lack of energy (or maybe I just want to much) but if I could learn from this webinar how to increase my productivity ánd my energy levels I would be grateful.

Joris de Wildt
7 years ago

Voor mij is het houden van focus een reden waardoor ik soms minder productief ben. Ik denk dat ik betere doelen moet stellen waar ik naartoe kan werken. Wie kent dit probleem.

Groet

Joris