Webinar How to Build Your Credibility as an Expert

Welkom op de voorbereidingspagina van het Webinar How to Build Your Credibility as an Expert

In dit webinar ontdek je hoe je jouw concurrentie met reuzensprongen op achterstand zet.

De markt van nu is verzadigd met duizenden dienstverleners als jij (coaches, grafisch ontwerpers, ICT experts, etc.). De enige manier om te slagen in de markt is als jij jezelf duidelijk positioneert als beter en anders dan de rest…

Dit kun je op verschillende manieren doen, maar de meest effectieve is zonder twijfel jezelf positioneren als de expert op jouw vakgebied.

Tijdens de Master Entrepreneur training begint jouw reis naar een volwassen expert-status. In Jaar 2 van ons curriculum helpen we jou nog steviger in het zadel van de expertpositie door je te helpen een boek te schrijven, geweldige presentaties te geven en producten te creëren die je passief inkomen bezorgen EN jouw geloofwaardigheid als expert verder uitbouwen…

Maar… hoe bouw je geloofwaardigheid op als expert, nog voordat je bekend bent als auteur, publiek spreker en begaafd product creator?

Dat ontdek je in het webinar van deze maand – How to Build Your Credibility as an Expert

In dit webinar behandel ik 10 dingen die je kunt gebruiken in jouw brochure of boek, op jouw “Over mij” pagina, als introductie voor een speech, noem maar op. Als je deze dingen doet, krijg je instant respect en geloofwaardigheid bij je lezers, websitebezoekers of publiek.

Het zal je zelfs verbazen hoeveel van deze 10 dingen je al hebt en weet, zonder dat je ze nu expliciet gebruikt (en daarmee dus een enorm voordeel onbenut laat)…
En je gaat ook ontdekken welke strategie je moet volgen om de nog ontbrekende punten te ontwikkelen.

Dus pak pen en papier erbij en bereid je voor op een explosieve verhoging van jouw geloofwaardigheid als expert.

Webinar How to Build Your Credibility as an Expert
Datum: Woensdag 9 april 2014
Tijd: 
20:30 uur

Klik hier voor het webinar
Je hebt per e-mail de inloginformatie van ons ontvangen.

Je kunt het seminar volgen op je computer, telefoon of tablet, thuis, waar je maar wilt.

Het is een enorm praktisch webinar, je kunt direct met het materiaal aan de slag en voor je het weet, zie je de resultaten in jouw expert-status.
Ik ga je in het webinar ook een heel specifieke huiswerkopdracht geven die je gaat helpen de lessen in de daaropvolgende dagen te implementeren.

Maar eerst… ter voorbereiding, wil ik het volgende van je weten, een simpele vraag:

Wat is jouw expertise?

Deel alsjeblieft je antwoord in het commentaarveld onderaan deze pagina.
Ik ben benieuwd hoe je het verwoordt.

Door hier nu al goed over na te denken en je antwoord te delen, maak je niet alleen je commitment om aan je expertstatus te werken groter… je inspireert ook anderen met jouw antwoorden. Dus kom voor 9 april nog eens terug op deze pagina om comments van anderen te lezen en je te laten inspireren.

Doe dus je voordeel met de mogelijkheid die deze pagina je biedt. Het webinar is begonnen…

Tot 9 april!

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika Lunsche
8 years ago

Ik help managers P&O met het vergroten van het succes van HR in de organisatie.

Elly Oosting
8 years ago

Ik ben expert in het ontwerpen en inrichten van bedrijven, met name het MKB. Mijn expertise en ervaring ligt bij kantoren, winkels (optiekzaken) en praktijken.
Je moet vooral bij mij zijn als je wilt dat je bedrijf een persoonlijke uitstraling heeft, gedurfd en alles behalve standaard! In Bedrijf – interieurconcepten.

Wouter Lenis
8 years ago

Mijn expertise is het verzorgen van de boekhouding, aangifte inkomstenbelasting en het incassotraject voor zzp-ers en MKB. Ik neem het over of geef advies. Ik luister altijd vanuit het perspectief van mijn klant zodat hij of zij krijgt wat waar hij of zij op uit is. Daarnaast geef ik training voor gericht debiteurenbeheer.

Linda Veldhuizen
8 years ago

Hi Nisandeh,
My expertise is working with angels!
in readings and healings with clients.

I’m looking forward seeing the webinar:)

Marleen Luiten
8 years ago

My expertise is in the field of illustration and graphic design (magazines, books, corporate design) as a designer as well as owner of a gallery where I exhibit illustrations and art with an illustration-like character from various (most Dutch) artists and illustrators.