Jouw oprechte feedback – graag!


Ontvang je al een tijdje onze e-mails?

Ongetwijfeld heb je dan gehoord over de Business Bootcamp– van mij of van je vrienden of collega’s.

Maar als jij nog nooit de kans hebt gegrepen om zelf deel te nemen aan de Business Bootcamp…

…dan is dat voor ons aanleiding om te denken dat wij iets verkeerd doen.

Want het is een geweldige 2-daagse training Commerciële Vaardigheden voor ZZP-ers en kleine zelfstandigen die hun bedrijf willen laten groeien in de nieuwe economie.

De Business Bootcamp is niet geweldig omdat ik het zeg, maar omdat duizenden deelnemers hun testimonials en succesverhalen online hebben gedeeld. In de sidebar en via Google search vind je hun ervaringen.

En deelnemen aan de Business Bootcamp kost je bijna niets.

We vragen slechts €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal. Daarvoor krijg je een 2-daagse business training plus een ongeevenaarde gelegenheid om te netwerken met honderden potentiële klanten en (sparring)partners.

Dus…

Ben je ZZP-er of zelfstandige ondernemer?

Help me alsjeblieft jou te helpen met het groeien van jouw business EN met het bereiken van meer balans (en vrije tijd) in je leven.

Ik zeg je niet dat het volgen van de Business Bootcamp de enige manier is waarop je dit proces in gang zet.

Maar als er iets is wat ik kan doen aan de redenen waarom je deze goedkope, risicoloze kans niet grijpt, ben ik daar heel benieuwd naar.

Laat me weten wat we verkeerd doen of wat we kunnen verbeteren, zodat we meer ZZP-ers en kleine zelfstandigen kunnen helpen met het groeien van hun bedrijf.

Dus, alsjeblieft…

Beschrijf in het commentaarveld hieronder jouw redenen om NIET aan de Business Bootcamp deel te nemen, en wat jou zou helpen om het WEL te doen.

Als tegenprestatie krijg je GRATIS toegang tot de Business Boost videocursus.

Dankjewel voor jouw tijd en moeite.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
282 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Lankhorst
11 years ago

Het is er simpelweg nog niet van gekomen om een Business Bootcamp te bezoeken. Andere prioriteiten krijgen vooralsnog voorrang. Het is moeilijk aan te geven of het er voor de zomer nog van komt. Ik hoop dus dat de Business Bootcamp nog even voortduurt.

Dus geen kwaad woord over Open Circles Academy. In tegendeel. Ik ben wel gecharmeerd door de dynamiek van jullie organisatie.

Hartelijke groet en natuurlijk heel veel succes in alles wat nog komen gaat.

Hans Lankhorst

José Baken
11 years ago

Goedemorgen Nisandeh,

Ik ben wel ondernemer heb een eigen praktijk voor fysiotherapie en ben er nog iet aan toe gekomen om naar de Business Bootcamp te gaan, omdat het erg druk is in mijn praktijk. dit ligt meer aan mij dan aan jou.

Ik heb inmiddels 3 parttimers in loondienst en probeer de praktijk meer structuur te geven in de vorm van een beleidsplan enz enz De weekenden zijn druk met mijn gezin.
Maar er komt een keer dat ik er tijd voor vrij maak.

Ik wens je veel succes

Met vriendelijke groeten
J. Baken

Ellen van Herpt
11 years ago

Hoi,

Op zich heb ik wel zin om eens deel te nemen (met name tegen het gereduceerde tarief), maar ik kan niet op 16 en 17 april.

Wanneer is de volgende bootcamp? Dan hoop ik wel te kunnen.

Groet,

Ellen van Herpt
Excellent Communicatie- en Office Management

Desiree Baan
11 years ago

Hoi Nisandeh,

Graag geef ik je het volgende advies : stem even je mailinglist af 🙂 LOL Ik ben namelijk al 2 keer geweest en heb hier heel veel plezier van gehad. Ik ben er waarschijnlijk ook weer bij in april.

Maar ja, als je de mailinglijst had afgestemd had ik deze inventieve mail niet ontvangen en had ik niet de mogelijkheid aangegrepen om even te zeggen dat dit weer een ijzersterke blog is. En hiermee heb je, as usual, je ‘punt’ weer gemaakt.
Dank voor deze leuke miniles

Groetjes Desiree

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Desiree Baan

Bedankt Desiree, en het spijt me voor de vergissing.
Ik denk dat er meerdere e-mailadressen van jouw in onze database zitten.
We doen ons best om het schoon te maken, maar hey … doen ons best is gewoon niet goed genoeg …

Zie je in april, Nisandeh

Werner Robaeys
Werner Robaeys
11 years ago

Beste Nisandeh,
Je doet niets verkeerd, integendeel je hebt mij geholpen om de plaatjes in elkaar te laten vallen.
Afgelopen jaar 2x deelgenomen aan een Business Bootcamp en beide tot grote tevredenheid.
Ook de andere gevolgde cursussen voldoen volledig aan de verwachting.
Samenvattend: doe zo verder !

gr Werner Robaeys

Alex Mooyman
11 years ago

Hoi Nisandeh,

Ik heb in het verleden reeds enkele seminairs van jou gevolgd en die vond ik zeer leerzaam en inspirerend.

Wel vond ik deze seminairs zeer intensief, en heeft het voor mij echt tijd gekost om ze te verwerken.

Mijn reden om iedere keer weer te twijfelen, als jij weer een Business Bootcamp aankondigt, is dat ik op zie tegen twee volle en intensieve dagen zo ontzettend veel informatie achter elkaar te verwerken.
Het kost mij daarna weken om het in mijn hoofd op een rijtje te zetten en zo gaat er ook weer veel opgedane kennis verloren.
Ik zou het fijner vinden om deze informatie in verwerkbare stukjes te krijgen, waardoor ik ook beter zou weten waar te beginnen als het gaat om toepassen.
Ik hoop dat ik op een dag toch de moed zal nemen om te gaan voor deze volle twee dagen.

Vriendelijke groet, Alex

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Alex Mooyman

Hoi Alex, je weet hoe we werken.
Ja het is vrij intensief – hoewel veel lichter dan de geavanceerde programma’s.
En het is niet alleen informatie.
Het is een veel interactie en oefeningen en mensen ontmoeten en netwerken.

Toen ik de deelnemers in de ochtend van de tweede dag vroeg: “hoe hebben ze slapen?” – de helft van hen zeggen dat ze de hele nacht niet hebben geslapen, door alle ideeën en inspiratie.
De andere helft viel meteen in slaap van vermoeidheid …

Allemaal zijn ze er nog op de tweede dag, dus ik denk dat het allemaal vrij goed werkt…

Janet Schutte
Janet Schutte
11 years ago

Ik wil graag een keer deelnemen, maar heb momenteel andere dingen aan mijn hoofd. Mijn eigen gezondheid en een ernstig ziek familielid. Die gaan nu voor.

Albert
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Ik heb me aangemeld om samen met mijn vrouw te ervaren wat de sfeer, activiteiten en seminairs is en gaan. Dit om mijn vrouw te kunnen volgen en te ondersteunen in haar onderneming.
Zij is de ondernemer thuis en om haar te ondersteunen ben ik een keer mee geweest. Zo kan ik nog beter haar enthousiasme begrijpen en delen. Dus ga zo door.

Door zelf ook een ervaring te hebben gaan haar verhalen meer voor mij leven en kan ik haar enthousiasme delen en snappen.
Voor mij is in loondienst voldoende. Trouwens, heb net na 27 jaar een carriére switch gemaakt.

Dus je doet het goed en ga zo door!

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Albert

Wow. Ik ben onder de indruk Albert.

Zo veel ondernemers hebben een eenzaam gevoel, wanneer ze geen steun en begrip krijgen van hun familie. Je bent uniek in je aanpak en je vrouw is een gelukkige vrouw / ondernemer.

Dank je dat je jouw inspirerende houding met ons deelt, Nisandeh.

Brigitte
Brigitte
11 years ago

Dankzij relaties kom ik later dit jaar naar een seminar. Op dit moment doe ik niet mee omdat mijn toekomstplannen nog niet helemaal helder zijn en ook omdat 90 Euro en een treinkaartje naar het verre Schiphol (een reis van meer dan 3 uur bovendien) boven mijn draagkracht liggen op dit moment.

Wat ik tot dusver gezien heb: erg goede motiverende seminar. Ik vind je optreden erg inspirerend Nisandeh. Het enige waar ik niet mee uit de voeten kan is het scanderen van believes.

Tot november!

Jos Lukkezen
11 years ago

Je doet niets verkeerd alleen zou ik er 2 dagen tijd voor vrij moeten maken. Ik ben iemand die het veel liever volgt in zijn eigen tijd dus als dit in de vorm van een opgenomen webinar beschikbaar zou zijn zou dit voor mij een uitkomst zijn.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Jos Lukkezen

Bedankt Jos voor de feedback.
Een webinar kan goed zijn voor sommige mensen voor specifieke informatie.
De ervaring, energie, mentaliteit, transformatie en mogelijkheden tot netwerken die beschikbaar zijn in de Business Bootcamp – helaas –
kan niet worden overgedragen naar een ander medium dan een training. Geen video, audio, webinar of tekst kan dit vervangen.

Mah Muller
Mah Muller
11 years ago

Hoi Nisandeh,
Wat doe ik verkeerd? Deze vraag heb ik me eveneens vaak genoeg gesteld, wie niet? Van de bijeenkomsten en de training heb ik genoten. Prachtig, een hele mooie positieve energie die je doorgeeft en deelt met medemensen. Velen hebben daar baat bij. Het leven draait uiteindelijk toch om samenwerking en samenleving met elkaar. Kan me wel een voorstelling maken dat integratie hiervan lastig is met name als er continu gesproken wordt over allerlei crisissen en bezuinigingen, die ten koste gaan van medemenselijkheid.
We beleven allemaal ups en downs. Kunnen daarvan gelukkig eveneens van leren. Dat mocht ik bij je ervaren. Merci daarvoor.
Om als ZZP’er door leven te gaan heb ik nog moeite mee. Heeft niets met jou en je trainingen van doen. Dat ligt aan huidig systeembeleid, aan de complexe regelgeving die ik steeds minder begrijp. Zoals je weet raakte ik door het voldoen hieraan mijn baan kwijt. En vanuit de bijstand is het onmogelijk geworden medemensen bij te staan het huidig levensproces, waar we allemaal mee te kampen krijgen, te leren verstaan.
Mensen willen graag op een positieve manier leven. Zit van nature in het denken. We wensen toch allemaal letterlijk en figuurlijk een beter leven? Hopelijk geeft men zichzelf en medemensen de tijd het denken om te zetten in positieve aktiviteiten, gericht op de gehele mensheid.
Merci voor het delen van je ervaringen en wat ik van jou, Vered en je medewerkers mocht leren.

Paul van Bommel
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Er staan diverse adressen van me in je emailingsysteem, maar ik ben al weer redelijk lang geleden naar de Business Bootcamp geweest, het was toen nog een eendaagse sessie.
Sinsdien heb ik en doe ik nog steeds, diverse trainingen bij Open Circles met enorm veel plezier en interesse.
Zowel voor mijzelf als voor mijn clienten, die ik begeleid naar zelfstandig ondernemerschap, hebben de trainingen veel impact. Meerdere keren heb ik mensen naar de Business Bootcamp gestuurd en ook in de toekomst zal ik dat blijven doen!
Dus je hebt geen fout gemaakt.
Greetings,
Paul

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Eigenlijk Paul, wat ik denk dat je gevolgd hebt is de Business IQ.
Het is waar dit het was het begin van ons business model … maar het is heel anders dan de Business Bootcamp.

Als je de Business IQ leuk vond – dan zul je van de Business Bootcamp HOUDEN.

S. G. Loeber
S. G. Loeber
11 years ago

De reden voor het niet deel nemen aan de Business Bootcamp is simpel. Het is vanuit de bijstand vrijwel onmogelijk om een eigen bedrijf te starten. Daarbij is het risico groot dat je de ontvangen bijstand moet terugbetalen, wanneer men van mening is dat je al eerder een eigen bedrijf had kunnen starten, je van twee walletjes eet, succesvoller had kunnen zijn, ….

Janine
Janine
11 years ago
Reply to  S. G. Loeber

Beste, is las jouw commentaar over dat bijstand en als “zelfstandige” werken niet samen gaat. Misschien heb ik een tip voor je, ik ben inmiddels 8 jaar geleden begonnen met mijn onderneming en toen ook gestart vanuit een bijstandsituatie met behulp van de BBZ regeling (Bijzondere Bijstand Zelfstandigen). Hiermee heb je recht op 3 jaar bijstand, gericht op het oprichten en opstarten van je onderneming. deze Uitkering vraag je aan bij je eigen gemeente of misschien is dat inmiddels bij het UWV. als je googelt kom je ook op info (denk ik).
Misschien een tip voor je?

succes
Janine

Natasja Teuben Naber
Natasja Teuben Naber
11 years ago

Beste Nisandeh

ik heb met veel interesse de videolessen bekeken
en ik weet dat ik vast een keer een Business Bootcamp ga bijwonen.
Maar 97 euro is nu voor mij echt te veel

Mij verbaast de vraag – wat doe ik verkeerd?
ik begrijp wel wat je ermee bedoelt hoor
maar de vraagstelling vind ik eigenlijk niet bij jouw stijl passen
als je uitgaat van het positieve
zou je misschien nog wel kunnen vragen wat je ANDERS zou kunnen doen
in ieder geval veel succes! Natasja

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Goed punt Natasja,

Dus, terug naar jou – wat kon ik anders doen (of beter nog – wat anders zou jij kunnen doen) om je te laten toetreden tot de Business Bootcamp.

Ik bedoel, als je 97 euro niet kunt veroorloven voor een onderwijs dat je bedrijf zal veranderen, dan moet er iets zijn wat je anders zou kunnen kunnen doen … is het niet?

Ik kan je helpen met dat … als je klaar bent … Tot dan, Nisandeh

Chris
Chris
11 years ago

Beste Nisandeh,
Wat mij betreft doe je helemaal niets verkeerd.
Sterker nog, ik heb heel veel gehad aan het weekend Breakthrough to Success, waar ik in het begin sceptisch was over het massale karakter en het enthousiaste meedoen van de deelnemers met handen opsteken en yells roepen, etcetera. (Later deed ik zelf mee, want, zoals jij zei, als je niet met volle overtuiging ergens aan meewerkt, zul je je vervelen en dát is juist iets dat me vaak is overkomen, verveling door verminderde interesse of afleiding)
Ik bewonder je als inspirator en ook als verkoopstrateeg, waar deze enquete een hilarisch goed voorbeeld van is.
Hierdoor trek je mij ook over de streep, want ik besef me eens te meer dat die ene eigenschap mij tegenhoudt om een succesvolle ondernemer te zijn, namelijk de eigenschap om dingen op hun beloop te laten in plaats van actie te ondernemen en door te zetten.
Dus, wanneer de eerstvolgende business bootcamp ook is, ik wil erbij zijn.

Met vriendelijke groet,

Chris Blanken

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Chris

Hey Chris. 16 tot 17 april in Nieuwegein.
Kom en zeg: “hallo” in een van de pauzes …

Piet Houtman
11 years ago

Ik denk niet dat je iets verkeerd doet. Ik heb met belangstelling je videofilmpjes van de Business Bootcamp gezien, (kreeg ze via mijn webhost, Alphamega Hosting), ik vond ze inspirerend. En je mails heb ik ook gewaardeerd. Daarnaast heb ik andere bronnen van begeleiding, inspiratie en onderwijs. Bij elkaar ben ik daar tevreden over, en tevreden mee.

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
11 years ago

IK heb de business bootcamp beleefd en doorleefd vorige jaar november geef aan iedereen die ik tegenkom de link en nu de kaartjes Bovendien heb ik imiddels financial freedom door mijn systeem heen gekregen met alle gevolgen vandien en de master entrepreneur van afgelopen weekend zit ik uit te broeden, dus zou ik eigenlijk op een mailing list van vrienden? willen staan, want ik kan niet meer heen om wat je zegt en kan al helemaal niet meer heen om mezelf. Je zei ‘do it’ , al jaren doe ik wat ik droom of me voorneem, maar ik zet nu tegen iets aan wat ik niet kan pakken, maar ik noem die zelf het zwarte gat vlak voor de grote creatie

Elvira
11 years ago

Wil graag een keer meedoen. De laatste keer heeft de prijsverdubbeling me tegen gehouden. Het is welliswaar niet duur, maar toch 2x zo duur als de keer ervoor. De verhalen van deelnemers die ik ken zijn zowel enthousiast als gematigd enthousiast. Ben zeker nieuwsgierig, wie weet in 2011.

Groeten van Elvira

Steve Ghoerbien
11 years ago
Reply to  Elvira

Hi Elvira,

De eerstvolgende Business Bootcamp is op 16 en 17 april 2011.
Als je hieraan wilt deelnemen, dan heb ik nog een aantal kortingsvouchers beschikbaar.
Heb je interesse ??
Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.

Hartelijke groeten,

Steve Ghoerbien
Open Circles Academy

Corrie van Hoof
Corrie van Hoof
11 years ago

Niet verkeerd maar ik ben meer op zoek naar persoonlijke ONT wikkeling en inzichten.
Ik heb genoten van je LeefLekker seminar en communicatietypes.

Lieve groet van mij en mogelijk tot later.
Corrie

Joshua Schepers
Joshua Schepers
11 years ago

Ik ga komen. Mijn businessplan begint inmiddels meer handen en voeten te krijgen.

De eerst volgende datum dat ik kan schrijf ik me in.

Nisandeh wat jij fout doet is dit:

Je neemt geen twintigers onder je hoede. Mentorkindjes die gratis met jou meelopen, assisteren, helpen en tegelijkertijd jou en Vered van dichtbij Open Circles zien runnen. Tegelijkertijd worden zij (ik) dan betaald in onbetaalbare ervaring, kennis en nieuwe manieren van leven. Wat mij betreft een gemiste kans ook voor jou, om nl nog effectiever mensen in staat te stellen hun potentie te vervullen.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Hoi Joshua,
Het is een geweldig idee, we zijn eigenlijk bezig met de uitvoering van een speciaal programma voor jongeren.
Het zal geen mentoring of coaching zijn – maar zal een aantal programma’s gewijd aan jongeren zijn.
Je zult hier meer over horen in het tweede deel van dit jaar …
Voor nu … de Business Bootcamp is een geweldige gelegenheid om te netwerken en het vinden van een mentor onder de andere deelnemers … Mis deze mogelijkheid niet.

Joshua Schepers
Joshua Schepers
11 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Ik ben benieuwd!

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
11 years ago

Hallo Nisandeh, de business bootcamp zou ik altijd al willen doen, het inspirerend en het heeft er toe geleid dat ik me heb ingeschreven voor 4 trainngen. De EDU pot is voor dit jaar leeg, maar ik stuur iedereen die geïnteresseerd krijg er wel heen. Er zijn zelfs mensen die halvewege de eerste dag stoppen, me bellen, dat stuur ik toch terug en ze zijn allemaal blij. Zelf heb ik door de twee trainingen financial freedom en de master entrepreneur heel veel voeding gekregen over hoe ik verder in mijn leven kan. Ik heb een heel succesvol en kleurrijk leven achter de rug . Vroeg me wel af wat ik zou willen doen als ik 65 wordt, (a.s. oktober) in plaats van de ik per ongeluk een stap zou zetten en ik op weg een duidelijk stap te maken.
later meer groetjes en dank

Tim
Tim
11 years ago

Beste Nisandeh,

Je doet helemaal niets verkeerd. Echter, ik ben nog geen ondernemer. Ik ben daar wel mee bezig, maar ben nog aan het bekijken wat ik wil gaan doen.

Kortom is heb nog niets te melden en te verkopen op de Business Bootcamp. Maar ik vind het een geweldig initiatief.

Jeannette van Schaick
11 years ago

De reden dat ik nog niet naar een Business Bootcamp geweest ben is dat ik dat massale niet prettig vind.
Verder vind ik het lastig om een keuze te maken uit al die aanbiedingen die ik via de mail krijg. Aanbiedingen die ieder voor zich aangeven hoe goed het voor mij en mijn bedrijf zou zijn als ik mee doe aan datgene wat zij aanbieden. Ik ben aan het zoeken hoe ik aquisitie kan doen via internet en wat ik kan aanbieden via internet.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Bedankt Jeannette voor het delen van je twijfels.

Ik reageerde op een aantal kostbare reacties – de kwestie van de ‘massale’- het heeft voordelen en nadelen.
Het is altijd een kwestie van – indien het voordeel groot genoeg is -zou je dan bereid zijn om de prijs te betalen …

Over “te veel Aanbiedingen” op het internet – dat is precies waarom we de Business Bootcamp hebben gemaakt..
Er is te veel rotzooi op het internet geadverteerd, en het is moeilijk om te kiezen.

Dus, vragen we niet om iets te kopen bij ons – voordat je eens bij ons kijken.
De kosten, ik ben zeker dat je hierrmee eens bent – voor een 2-daagse cursus en networking event – zijn belachelijk.
De echte investering is je tijd.

En voor dat – ik hoop dat je kunt rekenen op de duizenden tevreden getuigenissen die je kunt vinden op onze website (video’s en schriftelijk) – maar ook over het hele internet.
Je kunt ook zien wat gerespecteerde tijdschriften en kranten te zeggen had over ons (zie: Financieel Dagblad, Business-magazine, De Zaak, Spits, en dit weekend De Telegraaf)
Als je bereid bent om ons een kans te geven en de Business Bootcamp uit te proberen – je zult in staat zijn om een weloverwogen beslissing te maken zonder (bijna) elk risico.

Marjolijne van 't Hof
11 years ago

Ik heb er meerdere malen over gedacht om deel te nemen, helaas ontbreekt mij tot nog toe de tijd.
Ik hoop in de toekomst de Business Bootcamp bij te wonen.

Met vriendelijke groet,

Marjolijne van ‘t Hof
Action Call Marketing

Barbara van Binsbergen
Barbara van Binsbergen
11 years ago

Beste Nisandeh,

Graag had ik de Bussiness Bootcamp bijgewoond. Helaas kan ik mijn tijd maar één keer besteden. Die tijd had ik hard nodig voor één van mijn opdrachtgevers. Vandaar.
Ik geef me zeker op voor een andere keer.

Hartelijke groet,
Barbara van Binsbergen

Gerda van Doorn
Gerda van Doorn
11 years ago

Ik was ondernemer maar ben sinds een jaar weer in dienstverband aan het werk.
Ik volg wat je doet maar de Business Bootcamp is voor mij op dit moment geen logische keuze.
Misschien later. Succes!

Groet, Gerda

Kees
11 years ago

Ik probeer van een minimaal inkomen rond te komen en dan is ook 97 euro plus de reiskosten veel geld.
Verder ben ik niet bepaald een fan van massale bijeenkomsten. Dat zijn voor dit moment eigenlijk de belangrijkste redenen waarom ik mij niet heb ingeschreven.
Vriendelijke groet,
Kees

Maarten Ruisch
Maarten Ruisch
11 years ago

Hallo Nisandeh,

je doet niks verkeerd mogelijk ontbreek ik op jullie maling lijst (met dit email adres).

– Voor alle mensen die het idee hebben van massaal. Het klopt dat er veel mensen in een zaal zitten, maar de groeps energie maakt dat stappen makkelijker gezet worden, niet als dwang, maar omdat je voelt dat je je stappen KAN zetten.

– Voor de mensen die menen dat er geen interactie is met Nisandeh, in de zaal heb je dat gevoel niet hoor, d’r zijn momenten dat je hem persoonlijk kan spreken en je kan hem ook tijdens het seminar je vragen stellen zo dat ook de gene die dat nog niet durven er van kunnen leren.

– Voor de gene die hun business nog niet helder hebben zou ik zeggen, JUIST dan is de Business Bootcamp een inspirerende gelegenheid waar je ideeën kan op doen of als je al één stapje verder bent, waar je de handvaten aangerijkt krijgt de business ZO op te zetten dat je slimmer werkt ipv harder.

En waar krijg je dat voor die prijs?????

Eén vraagje aan Nisandeh,
tijdens de Financial Freedom hebben jullie een promo met mij opgenomen, waar vind ik die? Wil um wel eens terug zien.
Dol-fijne groeten, Maarten

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Maarten Ruisch

Bedankt Maarten voor het delen van je ervaringen.
Ik had het niet beter kunnen zeggen.
En ja, ik weet het, veel mensen hebben problemen met het idee van grote groepen.
Maar als een introverte, ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat je niet het gevoel krijgt buiten de groep te vallen.

En tijdens de Business Bootcamp – Ik ben altijd beschikbaar – met inbegrip van elke pauze en aan het eind van de dag, ik beschikbaar ben voor een kort gesprek met iedereen die komt.

Op je vraag over de video testimonial …
Hij staat nog steeds in de wachtrij om te bewerken – en als het klaar gaat het op de nieuwe website met alle geavanceerde programma’s.
Nog een paar maanden op weg …

Annette
Annette
11 years ago

De reden dat ik nog nooit op een Business Bootcamp ben geweest heeft simpelweg te maken dat ik nog geen ondernemer ben. Succes

Karen Alons
Karen Alons
11 years ago

Natuurlijk wil ik reageren en even tijd maken na alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Ik heb me niet aangemeld omdat ik nog geen zzp’er ben en er aan twijfel of ik er een wil worden. Als ik toch een zzp’er kleine ondernemer wordt, dan zal ik me zeker voor de Business Bootcamp aanmelden,

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Karen Alons

Bedankt Karen en een vraag …
Aangezien de meeste van onze communicatie doelstellingen gericht is aan ondernemers en ZZPers – wat is eigenlijk de waarde die je krijgt van onze mailings?
Ik ben benieuwd van je te horen.

Anneke van der Kuip
11 years ago

Hi Nisandeh, wat een prachtig voorbeeld van leren door feedback vragen! De reden dat ik niet ben gegaan naar het Business Bootcamp is omdat ik van verschillende deelnemers hoorde dat er te weinig interactiviteit is, dat nieuwe informatie te dun uitgesmeerd is over de 2 dagen en dat de presentaties een te laag “puntje van je stoel” gehalte hadden. Als ondernemer tijdens de recessie overweeg ik zorgvuldig welke bezigheid het meeste rendement oplevert (qua omzet en/of qua persoonlijke ontwikkeling). Deze Business Bootcamp leek me uiteindelijk toch te weinig rendement opleveren…
Anneke

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Hallo Anneke,
Ik denk dat interactiviteit relatief is
Van de 18 uren van het seminar (2 dagen van 10:00 tot 19:00), we besteden ongeveer 7 uur in de oefeningen, interactieve spelletjes en netwerken processen, en 4 uur in niet-officiële netwerken tijdens de pauzes.

Dat laat mij met ongeveer 7 uur voor het presenteren van informatie, terwijl interactie houden met het publiek (veel mensen noemen het onze “Amerikaanse” manier).

Ik waardeer je scepsis. Ik ben zelf ook een scepticus, en ik denk dat het een teken van intelligentie. Het is wanneer scepsis de controle neemt over onze ervaring dat we beginnen met de prijs ervoor te betalen.

Anneke van der Kuip
11 years ago
Reply to  Nisandeh Neta

Hi Nisandeh
Dat valt me alles mee: slechts 7 uur presentatie! Ik had begrepen uit de recensies dat het interactieve deel slechts enkele uren besloeg van de hele training. Ik heb besloten meerdere “ooggetuige-verklaringen” op te zoeken om een meer genuanceerd beeld te krijgen. Wie weet tref je me daarna alsnog aan op de Business Bootcamp!
Hartelijke groet, Anneke

M. Mornout
M. Mornout
11 years ago

Beste Nisandeh.

Zo te zien is er niks mis met de Business Bootcamp. Maar intern ziit ik in een development programma. Dus eerst dit maar goed afmaken. De succes mind reconditioning luiter ik regelmatig. Waarvoor nog dank.

Wanda Klomp
11 years ago

Hi Nisandeh,

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de Business Bootcamp van vorig jaar september(?). Omdat ik toen nog niet echt voor mezelf begonnen was, heb ik veel tips opgedaan om dit op gedegen wijze aan te kunnen pakken. Inmiddels ben ik volop voor mezelf aan de slag, inclusief de nodige ondernemerslessen en hoop ik over een aantal maanden opnieuw aan de Business Bootcamp deel te nemen, zodat ik mijn praktijkperikelen daadwerkelijk kan koppelen aan jouw wijze lessen en nog mee kan bereiken.

Heel graag tot dan en nee, je doet niets fout 😉

Groetjes, Wanda

Daniella Venema
11 years ago

Beste Nisandeh,

Ik stond op de lijst voor de Business Bootcamp van afgelopen februari. Ik moest me alleen door persoonlijke omstandigheden op het laatste moment afmelden, en heb dit ook gemeld per mail. Ik ga dus een nieuwe poging doen voor 16 en 17 april a.s. Hotel is alvast geboekt. Ik ben nog steeds nieuwsgierig.

Hartelijke groet,

Daniella Venema

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago

Ik zie je dan Daniella.
Maak kennis met mij in een van de pauzes – Ik zou graag even “hallo” zeggen …

Ed Veldman
11 years ago

Jij doet helemaal niets verkeerd.
Het probleem is dat je het veel te goed doet.
Ik hoor zo ontzettend veel positieve dingen.
Je laat de deelnemers het naatje van de kous weten. Zelfs het geheim van de smid, is bij jou niet heilig. Deelnemers die na twee intensieve trainingsdagen, om maandagmorgen de trap nemen naar zes hoog terwijl ze normaal met de lift gaan.

Een programma waarin allerlei games zitten, ondernemers die dansen op de stoelen, deelnemers die als vrienden het seminar verlaten terwijl ze elkaar bij aanvang niet eens kende en dan hoor ik van het team vrijwillgers, dat het vuur uit hun sloffen loopt in hun vrije tijd, onbetaald.
Allemaal te zien en te lezen op jouw site. Het is gewoon te mooi om waar te zijn.

En dan de kosten, € 97. heel ongeloofwaardig, daar moet bijna wel iets achter zitten.
Nederlanders zijn over het algemeen terughoudend in dit soort gevallen.
Misschien moet je gewoon die € 1500 berekenen.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Ed Veldman

Bedankt Ed – Ik waardeer je feedback.
En, natuurlijk, je hebt gelijk – het programma is geweldig, de prijs is geweldig, en duizenden dankbare deelnemers …

En toch, blijf ik mezelf afvragen – wat kan ik meer te doen – om de sceptici te bereiken, die niet zeker zijn van de waarde, die nog steeds in twijfel zitten …

Als ik een persoon kan helpen om de sprong te nemen, het besluit om deel te nemen aan de Business Bootcamp, en als gevolg zien dat hun zelfvertrouwen toeneemt als een ondernemer, hun zakelijke resultaten groeien, te genieten van meer balans en vrije tijd – dan weet ik dat ik deed wat nodig was…

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaringen.

Trini Ramos
Trini Ramos
11 years ago

I cannot come to the Business Bootcamp because it is my birthday!
So sorry, will have to wait till the next time.

Iris Mollet
11 years ago

Beste Nisandeh,
Je doet niets verkeerd, alleen je conclusie is niet helemaal juist.
Via dit mail adres heb ik mij (nog) niet voor de Business Bootcamp ingeschreven, dit is mijn nieuwe bedrijfsemail adres. Dankzij o.a. deelname aan de Business Bootcamp van april vorig jaar en een heleboel andere seminars waaraan ik het afgelopen jaar heb deelgenomen, ben ik de fundering aan het leggen voor mijn eigen Life balance coach praktijk voor stellen met Kadi’s (Kids And Double Income) 😉

Ik zie je a.s. zaterdag, dan kom ik assisteren in het a-team bij de Expert Information Seminar. Kan ik iets terug doen voor alles wat jij Nisandeh en Open Circles voor mij hebben betekend en in beweging heeft gebracht sinds 1998.
Veel plezier en succes met je goed werk.
Warme groet,
Iris

Caroline Boelen
Caroline Boelen
11 years ago

Beste Nisandeh,

Een van je vragen is, waarom mensen op je blog blijven als ze geen eigen onderneming hebben of willen opstarten. Ik ben zo’n bloglezer.

Een vriend vroeg mij eens wat ik zou doen om veel geld te verdienen. Ik had daar nooit serieus over nagedacht en vond het een leuke vraag . Het eerste wat in mij opkwam was een boek schrijven. Een thriller. Al fantaserend kwam ik als vanzelf op een (heel spannend) onderwerp, wat op zich al een leuke onderneming was. Deze vriend stuurde mij een link naar je site over je “How to write…” seminar. Omdat ik nieuwsgierig ben en het een leuke afwisseling vond, heb ik daaraan deelgenomen en een paar mooie tips gekregen, die ik ook voor mijn eigenlijke werk kan gebruiken (artikelen, projectvoorstellen). En ja, dan krijg je mails van Open Circles…..

Ik ben geen ondernemer in de gebruikelijke zin, maar wel ondernemend en nieuwsgierig. Marketing, websites bouwen, verkopen, dat alles ligt ver van mijn dagelijkse werk (arts), maar is een essentieel onderdeel van de mij omringende wereld en ik wil HEEL graag weten hoe die werkt, omdat -indirect- dezelfde methoden ook op andere terreinen gelden en van toepassing kunnen zijn (onderhandelen, netwerken, je ‘product’ verkopen). Ook is het aardig om te kunnen doorzien hoe anderen deze methoden gebruiken.

Een van de belangrijkste onderdelen van de Business Bootcamp is het contact met andere ondernemers/zzp’ers en de mogelijkheden tot netwerken binnen een grote groep. Dat is voor mij niet interessant. Het andere deel, jouw tips en ervaringen, vind ik wel interessant, vandaar dat ik je blogs blijf lezen. Ik kan altijd wat leren, ook al lijkt het niet direct van toepassing. En ja, FOCUS, FOCUS, FOCUS, is heel belangrijk.

Hartelijke groeten,
Caroline

Silvia
Silvia
11 years ago

Goeiemorgen Nisandeh,
met plezier wil ik reageren. Ik volg de mails geboeid omdat een vriendin de Business Bootcamp 2 daagse heeft gedaan én met een eigen bedrijf bezig is. Ik ben dat (nog) niet.
Verder zou ik aanhikken tegen het massale en een hele dag in het Engels luisteren en begrijpen. Weet uit eerdere trainingen dat ik dat lastig vind.

Dus volg ik je mails en pik dingen uit waar ik nu al wat mee kan.
succes en zonnige groeten
Silvia

Daan Kuperus
Daan Kuperus
11 years ago

Beste Nisandeh,

Bedankt voor je e-mail. Je hebt gelijk dat ik nog geen Bootcamp heb bijgewoond, maar ik heb mij al opgegeven voor de 16de en 17de April.
Ik ben erg benieuwd naar de Bootcamp.

Met vriendelijke groeten
Daan Kuperus

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Daan Kuperus

Top, Daan,

Vergeet niet om in april even langs te komen en hallo te zeggen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, Nisandeh

Barbe Messing
Barbe Messing
11 years ago

Ik ga er zeker nog een keer naartoe. Uit de vele enthousiaste verhalen en mijn geweldige ervaringen bij jullie wil ik dat ook graag nog meemaken. 2011 ligt mijn focus nog op de Life Skills University. Om daar het maximale uit te halen. Kijk erg uit naar ons volgende weekend! Jullie zijn goed bezig, kan geen fout ontdekken.

Menno Ribbens
Menno Ribbens
11 years ago

Hi Nisandeh, I always loved your trainings and the one and only reason that I’m not attending is that I choose to practise what I learned from you and am taking my time to do so and stay balanced. There’s not a single doubt in me that Business Bootcamp is a businnes enlightenment and absolute joy to experience! I think you’re awesome.

Love Menno

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Menno Ribbens

Thanks Menno. Good to hear from you again. And when the time comes – you know where I am… 😉

Karel de Vries
11 years ago

Beste Nisandeh

er iets niets verkeerds aan je presentatie, ook geloof ik in ‘je sleutel’ tot succes.
Ik zelf hou het altijd bij de 5 D’s.
Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorgaan.
Ik heb een aantal mensen om mij heen naar jouw Business Bootcamps zien gaan. Allemaal enthousiast terug, met heel veel energie.
Voor mij pakten ze de eerste vier van de vijf D’s, doch bleven bij de laatste “Doorgaan” hangen, omdat het geloof in eigen kunnen door heel veel oorzaken ( het kleine stemmetje binnenin was de belangrijkste ) was verdwenen.
Mijn aanpak voor mijn eigen bedrijf is geloof en doorgaan en dat is wat ik doe. Dus de toegevoegde waarde van jouw Business Bootcamp is voor mij niet helemaal klaar.

Evenzo goed, veel succes met de anderen die wel baat hebben bij zo’n energizer en voor hun zinvolle 2-daagse.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Karel de Vries

Bedankt Karel voor je feedback.
Voor het gebruik van je systeem, wat ik denk dat ik kan bijdragen aan je bedrijf is in 2D’s: Denken en Doen.

De meeste ondernemers denken dat om te slagen in het bedrijfsleven alles wat je nodig hebt is gezond verstand en hard werken.

Dat is niet waar (kijk maar naar de statistieken …)

Het is waar dat je Soms verstand en de juiste strategieën nodig hebt, en dat is wat we leren in de Business Bootcamp.

De meeste van de strategieën en manieren van denken dat we je leren – niemand weet het in Nederland en niemand geeft les hierin .

Het is triest, maar het is ook een kans.
Want als je anders gaat denken, en dingen anders gaat doen -je verschillende resultaten creërt die je onderscheiden van de rest van het publiek in de markt.

Dat is de reden voor ons succes, evenals de reden voor het succes van veel van onze studenten die onze lessen namen en ten uitvoer legden.

Ik zou je graag in een van de komende Business Bootcamps willen hebben en dan krijg ik jouw feedback – hoe jouw denken en doen zijn veranderd als gevolg …

Janine Wolfs
11 years ago

Ik heb nog niet deelgenomen aan de Bussiness Bootcamp omdat ik bij de laaatste editie op punt van bevallen stond. Ben inmiddels bevallen en begin nu weer een beetje aan het werk te raken. April is misschien nog te dichtbij, vanwege mij prive keuzes. maar misschien in de toekomst?
hou me op de hoogte!

Ariadne Henstra
Ariadne Henstra
11 years ago

Je doet niets verkeerd, ik heb alleen de tijd nog niet gehad om deel te nemen. Het staat op mijn to do lijstje voor 2011, naast nog zoveel andere dingen!
Ariadne

Hanneke Reitsma
Hanneke Reitsma
11 years ago

Het lijkt mij geweldig om een keer me te doen. Tijd en geld maken dat ik nog niet actie heb ondernomen.

Hanneke

Miranda Romer
Miranda Romer
11 years ago

Je doet helemaal niets verkeerd… ik heb in februari aan de Business Bootcamp deelgenomen, en ben dat al flink aan het promoten. Ik kan de Business Bootcamp dan ook aan iedereen (ondernemer of bijna-ondernemer) aanraden!!!

Nu nog in de praktijk brengen, stap voor stap…

Juanita Mutsaers
Juanita Mutsaers
11 years ago

Volgens mij bied je een zeer gedegen programma. Een van de dingen die jij noemt is focus. Op dit moment focus ik, voel en maak keuzes. Dat werkt. Op dit moment hoort daar Business Bootcamp niet bij, wellicht later.
Succes en geniet!
Groeten J

Lenie Kelder
11 years ago

Hallo Nisandeh,
Ik ben de aller eerste keer bij de Business Bootcamp geweest en vond dat zeer inspirerend. Graag wil ik nog een keer komen, maar het is nu op twee door de weekse dagen. Voor een kleine zelfstandige als ik moeilijk in te plannen.

Zaterdag kom ik wel naar Utrecht, leuk om je weer eens te zien werken.

Vriendelijke groet, Lenie

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
11 years ago
Reply to  Lenie Kelder

Hai Lenie,

De volgende Business Bootcamp vindt plaats in het weekend op 16 en 17 april.

Zie je zaterdag,
Nisandeh

Corry Bos
11 years ago

Nisandeh, je doet zeker niets verkeerd. Ik ben in maart 2 dagen naar Business Bootcamp geweest. maar aangezien ik van verschillende email adressen mail, begrijp ik je verwarring. En ik kan iedereen aanraden om ook naar Business Bootcamp te gaan. IK had echt een eye-opener en ben hard bezig met een andere insteek! Moeilijk maar daarom juist een uitdaging!
Bedankt.
Corry