Deze kans doet zich maar één keer voor!


2013 wordt HET JAAR van transformatie.

Honderden Business Bootcamp deelnemers hebben we gevraagd om ons te vertellen wat hun uitdagingen en frustraties waren nadat ze hadden deelgenomen aan de Business Bootcamp… en de belangrijkste punten die we te horen kregen waren:

  • Ik wil echt heel, heel, heel graag de vervolgcursussen volgen, maar ik kan het me niet veroorloven om daar 3.000 euro voor te betalen.

Of…

  • Ik heb me ingeschreven voor de vervolgcursussen, maar wat kan ik doen in de tussentijd…

En ook…

  • Nu weet ik WAT ik moet implementeren om mijn business te laten groeien, maar ik ben er niet zeker van HOE ik dat moet doen (bijv. bloggen, social media, opmerkelijk product…)

Of…

  • Ik heb de tijd, de discipline of de support niet om te implementeren wat ik heb geleerd…

Herken jij jezelf in één van deze uitdagingen?

We hebben ons hoofd gebroken om te komen met verschillende oplossingen voor deze 4 verschillende uitdagingen… totdat we beseften… dat er 1 oplossing is, die zo simpel is en toch zo krachtig, dat het jouw business binnen een jaar of minder transformeert.

In januari 2007 introduceerden we de Master Entrepreneur, in januari 2010 introduceerden we de Business Bootcamp en in januari 2013 introduceren we het volgende business transformatie programma – de Business Campus.

Ik ben zo enthousiast over dit nieuwe concept, dat ik niet kan wachten om te beginnen.

En aangezien we het alleen maar aanbieden aan Business Bootcamp deelnemers, wil ik je een kans geven om er een voorproefje van te nemen EN ons te helpen om het tot een opmerkelijk product te maken voordat we het in januari echt aankondigen.

En dus…

Op 9 december aanstaande geef ik het Social Media Secrets seminar – in het NBC in Nieuwegein.

Als je al staat ingeschreven voor dit seminar, hoef je verder niets te doen. Zet jezelf wel schrap om aan het werk te gaan en je business te laten exploderen – het wordt geweldig.

Als je nog niet staat ingeschreven voor dit exclusieve, eenmalige, GRATIS seminardoe dan het volgende:

  1. Vertel me wat je belangrijkste inzichten waren tijdens de Business Bootcamp EN welke resultaten je hebt bereikt in je businessin het commentaarveld hieronder.
  2. Zodra we je comment publiceren, ontvang je van ons een link naar het seminar aanmeldformulier.
  3. Zorg dat je je direct aanmeldt zodra je deze link ontvangt, aanmelding is op basis van ‘wie het eerst komt…” en het aantal plaatsen is beperkt.

Tijdens het Social Media Secrets sminar leer je hoe je de sociale media inzet om jouw business te transformeren.

Maar dat is niet alles.

Tijdens het seminar vertel ik je alles over het nieuwe Business Campus programma en hoe dit programma ervoor zorgt dat je met glans de obstakels en uitdagingen die je tegenkomt bij het implementeren doorstaat.

En ik zal je ook vragen om jouw input, zodat we het programma nog beter kunnen maken… voor jou.

En natuurlijk bied ik je de éénmalige “EXTRA SPECIAL CRAZY BONUS” aanbieding voor het complete Business Campus programma in 2013!

Dit is HET moment, deze kans doet zich maar één keer voor!

2013 wordt HET JAAR van transformatie.

Als jij deel uit wilt maken van deze transformatie, of als je gewoon jouw sociale media activiteiten goed op de rit wilt zetten…

Plaats dan jouw inzichten en resultaten uit de Business Bootcamp in het commentaarveld hieronder en wij sturen je direct de aanmeldlink voor het seminar.

O ja, houd deze informatie (en de crazy foto’s) wel voor jezelf, het is ALLEEN bedoeld voor mensen die aan de Business Bootcamp hebben deelgenomen.

Dank je wel en op jouw succes,

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
300 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
George Begemann
9 years ago

Sinds dit mailtje van Nisandeh is binnengekomen stroom de adrenaline weer sneller. Wat had ik ook alweer met mezelf afgesproken tijdens het Business Bootcamp aan het begin van dit jaar? Wonderbaarlijk hoeveel er al van gerealiseerd is. Even wonderbaarlijk hoe Focus kan verslappen als ik de waan van de dag laat toeslaan. Er staan nog wat dingen te doen en dat mag.

Social media aangepakt met de tips van Nisandeh en andere inspirerende mensen die dit jaar op ons pad kwamen. (Autoresponders, etc.). Ben wel heel benieuwd hoe wij hier nog scherper in kunnen worden …

Mark Ligthart
9 years ago

De Business Bootcamp is voor mij al weer bijna 2 jaar geleden. Het was een kennismaking met een nieuwe dynamische wereld. Ik genoot ervan en vond hem ook een beetje Amerikaans schreeuwerig. Ik heb 2 jaar gezocht naar mijn vorm. Twijfelde soms of ik op de goede plek zat omdat het zo anders was dan ik gewend was. Nu 2 jaar en een aantal trainingen bij Nisandeh later, ben ik zoooo blij dat ik deze weg gekozen heb.

Ik heb nu een groot netwerk van veelal gedreven ondernemers om me heen. We steunen elkaar en groeien samen. Mijn online werving werkt, Ik hoef weinig te doen om genoeg klanten te krijgen. Ik zie kansen veel makkelijker en weet ze met gemak te pakken. Ik zet nu een project op waarbij financiële vrijheid praktisch gegarandeerd is. Zonder kosten.

Ik ben door mijn angsten en eigenwijzigheden gegaan. Ik doe het op mijn manier MAAR zonder Nisandeh was ik niet zover gekomen!! Bedankt Nisandeh, Vered en team!

KC Bialek
9 years ago

Ik heb van het Business Bootcamp heel veel geleerd. Mijn belangrijkste inzichten zijn:

* Ik maak nu, na jaren van het als hobby doen, er mijn werk van!
* Door niet mijn volledige potentieel te leven, rem ik ook de anderen om mij heen
* Ik was vroeger al succesvol ondernemer, heb het laten wegzakken, maar pak het nu weer op
* Ik word blij en vrolijk van elk idee dat ik implementeer

Op het Social Media Secrets seminar wil ik leren hoe ik social media nog beter kan inzetten.

Eva Gundlach
9 years ago

De Business Bootcamp heeft ervoor gezorgd dat ik mij alleen nog maar bezig houd met de zaken die echt essentieel zijn voor mijn bedrijf. Door deze focus is mijn omzet met 50% gestegen en werk ik veel minder uren!

José Koster
9 years ago

Ik was heel enthousiast tijdens de Business Bootcamp en heb er ook zeer waardevolle contacten opgedaan. Zo heb ik nu een geweldig mooie bedrijfsfilm, die door een mede-Bootcamper zeer professioneel in elkaar is gezet. Zie youtube.com/watch?v=zs1pCPGgjhc&feature=youtu.be

Maar ik kom er niet aan toe om toe te passen wat ik geleerd heb. Ik weet ook niet zo goed hoe ik dat in mijn branche (als tuinvrouw) kan vertalen en het lukt me maar af en toe om de discipline te hebben om uit mijn gewone dagelijkse manier van werken te stappen. Daar kan ik nog wel wat hulp bij gebruiken!

Meta Boer
9 years ago

De business bootcamp heeft mij zeer geinspireerd!
1. Mijn belangrijkste inzicht was dat één keer nee, een nee was voor mij. Inmiddels vraag ik (vaker) wat ik nodig heb en het resultaat is dat ik het ook meestal krijg.
2. Het gaat niet om het geld, maar om wat je er mee kan doen. NO LIMITS.
3. Dat social media een belangrijk communicatie tool is en dat is echt een punt voor mij. Vind ik moeilijk om te interpreteren. Deze seminar komt op een goed moment.

Judith Noordam
9 years ago

Zoveel geleerd tijdens de Business Boothcamp! Het belangrijkste inzicht was toch wel MGSPI en vooral doen! Actie! Op het gebied van social media is er zoveel aanbod… maar waar mee aan de slag te gaan? Looking forward to the seminar! Thank you!
Btw, daring pics for an introvert person as you say you are Nisandeh 🙂 Great!

Gert Kleijer
9 years ago

Mijn belangrijkste inzicht die ik tijdens de business Bootcamp heb opgedaan is wel dat het afgelopen moet zijn met hobbyen en het anders aan moet pakken, wat overigens een moeilijke opgave blijkt. De juiste mindset…

Rita Kramps
Rita Kramps
9 years ago

Ik ben door Business Bootcamp geïnspireerd en heb mijn inkomen verdubbeld.

Alex van Dam
9 years ago

What I have to say…is that I followed Business Bootcamp twice.
One Business Bootcamp was to open my eyes, The second Business Bootcamp was to make sure I heard it right. During the year I implemented several insights of the Business Bootcamp, They worked out great..

Regarding “The transformation in the year 2013”.
You mentioned the corner in the road, and those who are not adjusting their strategic and operational behaviour would fall beside the highway?

Indeed, We are on the move towards are Circular Economy.
Sustainable products and sustainable trade will be implemented with a faster pace. A prediction from your side, is coming to be a reality. I’m prepared for it now. Thanks to you.
But also thanks to Vered, she has changed my life recently.

Thomas Rijniers
9 years ago

Wat ik leerde op Business Bootcamp:
– maak verschil tussen werk en hobby
– stop uurtje-factuurtje
Resultaat:
– veel meer omzet!
en op 2e Business Bootcamp de stap genomen om vervolgtrainingen te nemen, de Breakthrough to Success verandert echt mijn manier van leven en werken! Binnenkort Financial Freedom, dat wordt ook bijzonder.
Dus ja graag, leer mij de Social media Secrets en informeer mij over de Business Campus!

Christien Papez
Christien Papez
9 years ago

Sinds de trainingen ben ik niet meer uit het lood te slaan.
Het mislukken van een idee of initiatief schrijf ik NOOIt meer toe aan de omstandigheden maar zie meteen wat MIJN aandeell daarin is.
Ik knok nog elke dag met het verlaten van mijn comfort zone,
Ik is nodig om mijn leven anders in te vullen maar ik doe dat steeds maar NIET

Anne Buiskool
9 years ago

Na 3 Business Bootcamps, Financial Freedom, Master Entrepreneur en diverse dagseminars zit ik op de goede weg. Deze week de lancering van mijn frisse gedichten bundeltje voor de feestdagen( druk op mijn naam om naar mijn website te gaan, waar je een preview vindt.) Ik ben iemand die implementeert, maar op dit moment heb ik zoveel input dat ik de volgorde der dingen niet meer helder heb. Wat is nu het slimste om als volgende te implementeren? Daar wil ik graag mee geholpen worden. Een soort rijtje dus, wat eerst en wat daarna…..
groet
Anne Buiskool

Benedicte Bone
9 years ago

Het is tijdens de Business Bootcamp dat ik ben gaan leren denken als ondernemer!

Roger Turlings
Roger Turlings
9 years ago

Business Bootcamp was voor mij een fantastische ervaring.
Het belangrijkste was voor mij, dat ik ondanks mijn ervaring , weggeroest was in het “oude “systeem van denken.
Een hoop oude insights zijn niet meer paraat.
Business Bootcamp heeft mij een nieuwe BOOST gegeven om mijn inzichten opnieuw op te pakken
En niet alleen dat, maar ZE OOK UIT TE VOEREN !
Het opvolgen en continu vernieuwen is heel belangrijk.

Kathleen Engelen
Kathleen Engelen
9 years ago

Belangrijkste inzichten vd Business Bootcamp
• Focus on your remarkable product
• Get in line and stay inline
• Succes is out of your comfortzone
Ik ben nog bezig mijn eigen project op te starten, maar ik hou me hierop gefocust.

Ik vond het fantastisch, ik raakte enorm geïnspireerd op de business bootcamp, het veranderde mijn leven. Ik ben ervan overtuigd dat als je nog niet meteen het geld hebt om de vervolgcursussen te volgen en je past een jaar de inzichten toe die je hebt geleerd op de Business Bootcamp, dan heb je het jaar erna wel het geld om je de vervolgcursus te betalen. Ik vind het echt fantastisch hoe jullie mensen helpen om zelfs het geld te verdienen om jullie cursussen te betalen en zo te groeien om je eigen potentieel te verwezenlijken.

Oh, and, Nisandeh, now I understand why you have your hair in a tail on stage, it seems to go absolutely wild when you unleash it! lol…
Kathleen xx

Hedwig van Damme
9 years ago

I am super gratefull for all the opportunities that are offered. I only need to say yes and act upon it.
Well: acting I did. I took a great step out of my comfort zone. My blog, facebook: done. New website: nearly done. New leaflets: nearly done, (all due next week)
Success: my facebook page is rolling in many countries already and I am meeting wonderful people because of it. My dream of reaching the world with what I know and learning from others is coming true.
Listening to the sounds of the visualisations from Vered and the one on richness: I am doing so and loving it.

to tell the truth: I had nearly given up after 12 years of struggling. but I plodded on because I believed in it.

Now you are giving me the tools and it is working! I am dead tired and excited at the same time. Now the blog is made and facebook on the run I need to know how to start really promoting it so that it is not only my passion, but that passion turns into money as well. Looking forward to the seminar. Fun, laughter and learning together, ever had that in school? love to you all, Hedwig

Henk Coppens
Henk Coppens
9 years ago

Mijn commentaar voor Nisandeh voor wat betreft mijn inzichten en ervaringen/ resultaten daaromtrent is het volgende:
mijn belangrijkste inzicht was/ is dat ik een enorme hoeveelheid energie heb en als ik die inzet dat er dan heel mooie dingen gebeuren. ik wil nog niet zeggen wonderen, daar ben ik voorzichtig mee, maar alle deuren gaan open. Ik voel zo’n goede energie en dat stroomt geweldig, dat daardoor alleen al mensen erg open zijn naar mij. (zeer waarschijnlijk voelen ze hoe open ik ben). Ik kom overal binnen en heb goede gesprekken met duidelijk lijnen naar resultaat.
Voor mij was een tijdlang goed is goed genoeg; door de Business Bootcamp is dat veranderd. Goed is niet meer goed genoeg; er zit veel meer in de pot dan de middelmatigheid.
Ik heb heel veel te bieden, niet in het minst aan mezelf.
Vooral de stromende energie doet me erg goed. Energie in overvloed.
Ik dank Nisandeh dat hij me op dit punt wakker geschud heeft, op een aardige, vriendelijke manier; geen blauwe plekken of iets dergelijks!!!
Ik ben erg blij met deze wake-up call. Had dit niet verwacht!!!

Leslie de Jong
Leslie de Jong
9 years ago

Dear Friends,
Business Bootcamp will open your eyes! Wake your brains up!
Give you the power to make a positive change in your point of view about doing business in a very pleasent and effective way.
I would advise everybody to go who is having a hard time with his/her business. Also if you don’t have a business and would like to sart one, go! What you learn there you will not find anywhere else. Trust me! I started in 2011 and now I am a succesful business onwer because I learned to have a system.
I have a much nicer life and I feel very happy and thankful.
Have fun!

Bart Vink
9 years ago

Mijn inzichten na de Business Bootcamp:
Dat ik actief de omgeving moet creeren om de goede dingen te doen en me niet laten afleiden;
Dat ik strenger moet zijn voor me zelf en mijn omgeving;
Dat met samenwerking ik meer in beweging krijg op het vlak van marketing en social media dan alleen;
Dat mensen graag referent voor me zijn als ik het vraag;
Dat als ik iederedag mijn mindset richt op mijn doelen ik die ook behaal;
Dat ik ook plannen moet maken op het vlak van ondernemen, vernieuwen, innoveren in plaats van iedere dag hard werken in het primaire proces;
Dat focus op de doelgroep de slagingskans sterk vergroot;

Verder zorg ik dat ik in goede conditie ben, uitgerust en geinspireerd. De afgelopen maanden heb ik nieuwe klanten mogen bedienen en sta ik op het punt presoneel aan te nemen.

Na de laatste Business Bootcamp heb ik me ingeschreven voor de Master Enterpreneur en het hele pakket. Ik ben er van overtuigd dat dit me gaat helpen in mijn doelen en kijk er met grote verwachting naar uit.

Ik ga er kei hard voor om iedere centiemeter te veroveren in mijn markt.

Ik wens iedereen mooie zaken en gouden jaren.

Bart Vink
Independent Public

Han Ori
9 years ago

Alweer 2 jaar geleden dat ik bij de Business Bootcamp ben geweest. Wat mij het beste bij is gebleven is te denken vanuit een systeem: it’s a system 🙂

Uitdaging blijft nog altijd te zoeken naar ‘het systeem’ dat past bij jou en je doelgroep, je eraan vast te houden en te luisteren naar je doelgroep voor verbetering

Ben nieuwsgierig naar jouw werkend systeem van de Social Media…

Suzan Pilon
Suzan Pilon
9 years ago

The following insights i have got after being @ business bootcamp:

* that i will do whatever it takes to be a successful business woman
* that i follow up my Business Bootcamp beehive network
* that i can use the Business Bootcamp network as inspiration & motivation
* how to set up my bloq & newsletter
* that i know now how to put my passion into profit 😉
* how to work with the MG-SPI
* i have put network goals & planned them for the next 3 months
* i am busy setting up marketing & network strategies
* i have change my profile picture on LinkedIn
* creating a mailing list in Excel database
* i know now how to get referrals

So most of what i have learned till now from the Business Bootcamp works for me to be successful
And I will keep coming to stay inspired & motivated & keep on implementing all the business tools & tricks
My biggest challenge is to make social media work better for my business

Sander de Bruijn
9 years ago

Het Business Bootcamp heeft mij bevestigd dat business veelal neerkomt op het netwerk(en) en hoe jij anderen kan helpen om hun doelen en/of resultaten te bereiken.

Ronald Kruithof
9 years ago

Beste Nisandeh,

Wat voor mij op mijn eerste Business Bootcamp vooral een eye opener was, dat ik nog steeds te hobbymatig bezig ben. En zoals ik nu zeker weet hobby’s kosten geld.

Hieronder enkele leermomenten die ik ga implementeren en/ of al mee bezig ben:

– de verandering van Goals, van hobbymatig naar bedrijfsmatig
– een nieuwe koers uitzetten en dan op koers blijven
– veranderen van strategie, van de ‘oude’ marketing naar Social Media
– mijn huidige producten waaronder ‘Commen – Nice’ naar ‘Unique’ and ‘Must have’ brengen

Nisandeh bedankt voor de eye openers.

Vr.gr. Ronald

Josee Gobets
9 years ago

Na de Business Bootcamp (2010) ook 2 andere trainingen gevolgd. Ik was nog geen zelfstandig ondernemer, wat ik ondertussen wel ben geworden dit jaar. Het belangrijkst wat het me heeft geleerd is netwerken en marketing en hoe belangrijk dat is. Natuurlijk ook hoe die netwerken te onderhouden en daar heb ik nogal eens wat moeite mee net als marketing. Ook heb ik begrepen dat Social Media heel goed werkt en daar heb ik zeker nog niet mijn draai in gevonden. Ben geen Social Media mens, dus hier valt nog veel te leren.

Eigenlijk heb ik vooral veel inzichten en ideeën opgedaan welke ik graag nu wil gaan toepassen.

Hartelijke groet
Josee Gobets

Daniel Lansbergen
9 years ago

Uit Business Bootcamp heb ik geleerd om door te blijven gaan.. Nee is een heel normaal antwoord en moet je niet raken, Ja! daar ga je voor!

Angelique van Tilburg
9 years ago

Mijn belangrijkste inzichten van de Business Bootcamp zijn:
* Leer van de juiste mensen.
* Lees boeken.
* Houd vol, hoe lastig het ook is.
* Verzamel mensen om je heen met dezelfde mindset.
* Focus, stop met multitasken.
* Verbeter je product en service.
* Laat je product of dienst aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep, maak het ‘remarkable’.
* Ik ben degene die mijn bedrijf beperkt in zijn groei.

De resultaten zijn dat ik meer durf te vragen, me meer richt op de lange termijn, ik mezelf op allerlei manieren aan het bijscholen ben en alle facetten van mijn bedrijf aan het verbeteren ben.

John Smits
John Smits
9 years ago

mijn belangrijkste inzichten:
– een hobby kost geld en een business levert geld op. Gebruik dus nooit het woord hobby
– zorg voor passief inkomen en als zzp’er ben je nog steeds afhankelijk van uurtje factuurtje
– 40% van je tijd besteed je aan marketing, ook al heb je de neiging om met andere dingen bezig te zijn

Astrid Sneekes
9 years ago

De Business Bootcamps hebben me geïnspireerd om na te denken over:

– hoe ik het slimst met mijn tijd om kan gaan, zodat ik meer écht vrije tijd overhoud

– dat ik me nu alleen nog maar focus op het geven van
Thaise Yoga Massage en Hawaiiaanse lomilomi
en dat ZOVEEL MOGELIJK MENSEN deze komen ontvangen!

… en nu ontvang ik graag nog hulp om de sociale media daarbij in te zetten op manieren waar ik zelf nog niet op was gekomen!
Astrid

Marie-Louise Sijm
9 years ago

Het besef dat het uit je comfort-zone stappen zoveel positieve resultaten opleverd is amazing!!

Lisette Doesburg
9 years ago

MG-SPI
Ondertussen “zit” ik op Facebook, Twitter en LinkedIn.
Geeft nog geen klanten, dus ik weet een aantal dingen nog niet. Dank jullie wel voor de uitnodiging voor morgen! Ik leer graag meer!

Planning! Er moet erg veel gebeuren overzicht maar vooral planning is heel belangrijk. Dat helpt om in de rij te blijven.
Helder krijgen hoe de tijd te verdelen dus… planning!

Lisette

Ronald Schuitemaker
Ronald Schuitemaker
9 years ago

Net ben ik begonnen met het opzetten van een eigen zaak.
Wat het Business Bootcamp mij heeft geleerd:
PASSIEF INKOMEN genereren.
Of liever nog: een businesscase hebben waarmee je passief inkomen kan genereren. En dat is iets waar ik nog steeds over aan het nadenken ben.
Ik ben bezig met het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van apps voor Android en Apple smartphones en tablets. Eenmalig lukt het wel en ik ben nu aan het nadenken hoe ik deze cont(r)acten in langdurige cont(r)acten kan omzetten, opdat ik passief inkomen kan genereren.

Joost Boers
9 years ago

Hallo Ronald,

Je zou kunnen denken aan een abonnementsysteem voor de apps of het passieve inkomen uit een heel andere hoek of activiteit te laten komen, bijvoorbeeld boeken/ video’s/ trainingen – wellicht zelfs uit een andere markt. Het idee van passief inkomen is dat het je vrijheid in tijd geeft (inkomen wordt immers onafhankelijk van jouw persoonlijke inzet). En denk eraan dat er een aparte training is op dit gebied van Open Circles Academy. 🙂

Judith Egberink
Judith Egberink
9 years ago

Business Bootcamp was een geweldig energieke ervaring, en out of the comfortzone, ervaring!
Doel stellen, Focus houden op je doel en doorzetten, juiste doelgroep vinden en de entrepeneur-mindset, waren voor mij belangrijke inzichten. Hier ben ik mee aan de slag gegaan, maar merk dat het een proces is.
Mijn Social Media moet nog een absolute boost krijgen en wil dan ook erg graag aan het Social Media Secrets event deelnemen. 2013 jaar van de transformatie, helemaal goed!

Ingrid Louwerse
9 years ago

What I have learnt at the Business Bootcamp is really a lot which I’m still working on. One of the insight is that I really want a business and not a hobby so I doubled my price and loving it. I need a system otherwise I’m going to be everywhere and nowhere. Stay in line and the latest just hit me I thought I knew what my customers wants but apparently is what I thought they want. Still learning. Hope to see you soon.

Wiepke de Jong
9 years ago

Mijn belangrijkste inzichten tijdens de Business Bootcamp waren:
– Succes behaal je door uit je comfort zone te stappen
– Door time management kun je veel effectiever zijn
– Waarde voor de klant leveren dient altijd voorop te staan!

Fijne dag!

Wiep de Jong

Joyce Boerkoel
9 years ago

Mijn belangrijkste inzicht tijdens de Business Bootcamp is dat ik al heel veel weet, maar nog steeds veel moet doen.

Bovendien wilde ik mij meer gaan focussen op mijn remarkable product, het “RelatieKlaar” maken van singles.
Inmiddels is de vragenlijst RelatieKlaar al af en ben ik uitgebreid aan het testen. Ik krijg erg enthousiaste reacties hierop.

Nu nog zo mijn sociale media in leren zetten dat ik daar direct rendement van krijg. Ik ben benieuwd naar de Social Media Secrets!

Berry van de Kooij
Berry van de Kooij
9 years ago

De Business Bootcamp was geweldig.
Vooral het inzicht “Business is a game” heeft me geleerd er anders tegenaan te kijken. Beschouw het als een spel en leer de regels.
De dingen gaan me sindsdien veel makkelijker af.

Anja van der Wiel
Anja van der Wiel
9 years ago

2013 is inderdaad het jaar van de transformatie. In januari begin ik met de Life Skill University.

Mijn insights van de Business Bootcamp zijn:
1. Focus…. interruptions make you stupid
2. Heb een remarkable product
3. Succes ligt buiten je comfort zone
4. Gebruik Social Media als Marketing Tool
5. Wees niet middelmatig –> denk groot!
En nog veel meer…

2013 is mijn jaar!

Annick Ottenburgs
Annick Ottenburgs
9 years ago

Sinds de Business Bootcamp in mei heb ik 2 nieuwe producten voor passief inkomen, een nieuwe website (gemaakt door Wilko van WordXpression) met professioneel opgenomen video’s en een facebook fanpage. Ik ben benieuwd hoe ik met social media nog meer cliënten kan aantrekken en neem heel graag deel aan het seminar.

Marius Palsma
Marius Palsma
9 years ago

Zoveel aangereikt gekregen tijdens Business Bootcamp, Master Entrepeneur en Financial Freedom. Opereren vanuit bussiness concepten ipv producten. Geld is energie! Passie is zooo essentieel. Mijn relatie met klanten is verbeterd.

In 2012 heb ik m’n inkomen bijna verdubbeld, nu nog mijn vrije tijd. Ik heb mijn eerste stappen gezet richting financial freedom door mijn financiele huishouding op te schonen en eerste passieve inkomen te genereren, wat een heerlijk gevoel is dat! Ik ben weer in contact gekomen met mijn passie en ga begin 2013 naar Thailand om een bussninesscase uit te werken voor overstromingspreventie en irrigatie. Social media zal daarin een belangrijke rol vervullen. Het social media event komt voor mij op een schitterend moment!!

Maaike Gulden
9 years ago

Tijdens de Business Bootcamp was mijn grootste inzicht om focus te houden en te implementeren. Tijd is namelijk je meest kostbare bezit en het is dus belangrijk om de dingen te doen die echt belangrijk zijn en bijdragen aan het behalen van je doel. Inmiddels mijn doelgroep echt helder en dat werkt een stuk efficiënter. Dat is echt wel het allerbelangrijkste om ook je marketing verder goed in te kunnen richten.

Robin van Hattum
9 years ago

Hoe wist je dat 2013 ons jaar van transformatie wordt? Afgelopen jaar op de Business Bootcamp was mijn allergrootste inzicht dat ik totaal iets anders moest gaan doen. Dankzij de Business Bootcamp en andere stuff hebben mijn vrouw en ik je beter leren kennen. We hebben dan ook volle vertrouwen in het vervolgtraject. Persoonlijk management van de implementatie is echter ook bij ons een grote uitdaging. Fijn dat je daar extra aandacht aan wilt besteden.
(By the way: nice haircut)

Katja Bloem
9 years ago

Iets meer dan een jaar geleden mijn Business Bootcamp en eerste kennismaking met Open Circles.

Stap uit je comfort-zone.
En met die foto’s heb jij dat toch ook gedaan Nisandeh, Je vraagt je immersaf of het wel Smart of Appropiateis.
In ieder geval heel anders dan de zakelijke look die we meestal zien. Dress up is nog heel iets anders dan een ander imago verspreiden…

Nu druk bezig met productontwikkeling en implementatie.
Als starter heb je voordelen omdat je valkuilen kan vermijden, maar ook tijdgebrek omdat je alles nog moet ontwikkelen.
ik voel me net eens spons om alles tot me te nemen wat ik kan leren, maar dat is gelijk de valkuil. Blijven leren en niet aan implementeren toe komen.

Benieuwd naar nieuwe plannen, maar intussen dus DOEN

Marijke van der Pluijm

Wauw wat een gave foto’s. Moet er erg om lachen.

Ik ben echt heel benieuwd wat het Business Campus Programma gaat inhouden. Ik had me al ingeschreven voor social media secrets en ik kom ook zeker.

Als de campus me net zoveel gaat opleveren als de Business Bootcamp dan kan het alleen maar fantastisch zijn.

Tot 9 december allemaal.

Groeten,
Marijke van der Pluijm

Neeltje Berkenbosch
9 years ago

Business Bootcamp is alwer 10 maanden geleden, en onlangs heb ik de vrouwendag mee-genoten! Mijn inzichten waren dat ik mijn bedrijf wel serieuws neem als een bedrijf, maar dat er toch een soort hobbyisme in is geslopen. Ik wil het continu maar professioneler aanpakken, hetgeen nu beter lukt. Ik moet meer discipline opbrengen om dooor te gaan. Na de Business Bootcamp kreeg ik het heel druk. Volle agenda en werkte lekker door. Ben een website gaan maken met WordPress, en dit is sinds kort in de lucht. Ik heb een Facebook pagina gemaakt die ook draait! Nu moet ik folder materiaal gaan maken met duidelijke tekst – oef! BTW aangiftes doe ik nu gewoon, en zijn niet iedere keer een verwarde berg voor me. Heb een systeem gemaakt wat ik naloop en dat scheelt veel tijd. Hoera! Heb dus veel werk verzet. Ik heb niet de tijd om 24/7 er aan te werken, want heb zo’n 2 dagen per week om hier aandacht aan te besteden. Weer opstarten en de draad telkens oppakken kost me veel tijd. Facebook gaan begrijpen kostte me veel tijd, en nu kost het me te veel tijd omdat het leuk is en ik barst van de contacten. Maar de energie is daar, de plannen, etc. Het vibreert. OOK is er iets verandert: Mijn directe omgeving neemt mij serieuzer, haha! Dat is toch een spiegel van wat ik heb neergezet en beschouw ik als een groot compliment voor mijzelf. Wat ik meer zou willen leren is focussen, systematisch werken, discipline. Omdat ik besef dat ik er nog lang niet ben, maar wel op de goede weg, zou ik graag 9 december mee willen maken! Om alles nog veel verder te ontwikkelen, want ik geloof in mijzelf.

Han Heeringa
9 years ago

Het Business Bootcamp heeft mij eigenlijk vooral inspiratie gegeven, en heeft gemaakt dat de waarde en prioriteit van “planning”, “systemen” en “strukturen” bij mij aan het stijgen is.

Gisteravond heb ik opeens gewoon niet naar voetballen gekeken (NL-DLD), iets dat ik normaal leuk vond, maar waar ik nu gewoon zonder “offergevoel” even geen zin in had, OMDAT ik in een lekkere flow zat en daardoor in 4 uur tijd 3 acties voor het bedrijf van mijn partner heb bedacht en die ook financieel op break-even-point heb doorgerekend en nu al weet welke 2 strategische gegevens we op welk moment in de tijd moeten weten om een actie ook echt te doen slagen, waarmee we dan weer een nieuwe WoW-factor en inkomstenstroom creeren, en die v.w.b. marketing een hoge waarde heeft gedurende ongeveer een half jaar …

Ik verbaasde mijzelf werkelijk. En wat bleek ook; we hebben voor die nieuwe financiele stroom maar half zoveel deelnemers nodig als ik voor mijzelf had ingeschat (nu maar hopen dat ik geen rekenfoutje heb gemaakt :), Nee, grapje, ik weet het en het gaat ons zeker lukken.

Mijn flow kwam door mijn mindset, en die is wat mij betreft heel merkbaar beinvloed door de Business Bootcamp, maar zeker ook door het Financial IQ-seminar.

Carry on y’all, then I will too.

Rob Biekhram
Rob Biekhram
9 years ago

Als zelfstandige professional ben je continue op zoek naar naar een volgende opdracht. In deze between the job fase raakte ik zenuwachtig of nerveus. De Business Bootcamp heeft mij geweldige ideeën opgeleverd en inzichten, zodat ik in staat was om mijzelf eens uitgebreid te screenen. Wie ben ik, wat wil ik etc.. Eén van de valkuilen was met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn of de afleiding door internet, telefoon en andere externe factoren. Ik heb dankzij deze bijeenkomst het volgende geleerd:
1. Focus: concentreer je op datgene wat belangrijk is en andere bijzaken in de ijskast te zetten;
2. Timemanagement: nu lever ik snel producten op in plaats van uitstelgedrag;
3. Ik ben zeer zelfverzekerd geworden dankzij de de nieuwe inzichten om ook een passieve inkomen te genereren;
4. Ik heb geweldige mensen dankzij de business bootcamp leren kennen om samen een dienst te leveren.
5. De balans gevonden met mijn werk en mijn zeer dierbare gezin.

Kortom: Business Bootcamp heeft mijn kijk op het leven veranderd.

Groeten
Rob Biekhram

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
9 years ago

De visie van Nisandeh is prachtig: Create a better world by empowering people to fullfill their greatest potential. Dit is waarom het allemaal draait: empowering people.
Business Bootcamp is een onderwijs ervaring met een enorme energie. Verfrissend om onderwerpen vanuit een totaal – voor mij fascinerend – nieuw gezichtspunt te kunnen zien. Nisandeh brengt veelal oude kennis in een totaal nieuw kader.
Het is heel bijzonder dat deze z.g. business training zoveel werkt aan mindset, ik denk het belangrijkste element voor succes.
Ik heb zo veel nieuwe inzichten gekregen, om er een paar te noemen:
– Een product een front-end en een back-end te geven.
– Ik dacht dat ik een contributie leverde aan de maatschappij, ik zie nu ook dat het te veel hobby was met als gevolg dat ik te weinig op resultaat was gericht.
– Ik weet dat ik vaak niet goed overkom in een presentatie, ik weet nu ook waarom dat zo is en dat ik hier iets aan kan doen. Het komt omdat verschillende mensen een andere manier hebben van communiceren, dus dat ik het op al die andere manieren moet herhalen.

Remco Bontenbal
Remco Bontenbal
9 years ago

Beste Nisandeh,

Het volgen van de Business Bootcamp was het beste wat ik kon doen bij het starten van mijn eigen bedrijf.

Alleen al door het gebruiken van de tips lukte het me om mijn eerste grote opdracht binnen te halen.

In het jaar dat volgde heb ik alle vervolgtrainingen bij Open Circles gevolgd. Dat gaf me zoveel tips dat ik wat overweldigd werd. Wanneer je dan ook nog een gezin en een reguliere baan hebt wordt het allemaal wat veel.

Begin 2012 ontmoette ik bij de Business Elite Coaching één van mijn medecursisten die opeens een enorme hoeveelheid klanten had gekregen. Ik vroeg haar om hulp en zij gaf aan welke zaken bij haar hadden geholpen.

Dat was precies het zetje dat ik nodig had. Daardoor heb ik een plan opgesteld voor alles wat ik dit jaar stapsgewijs voor elkaar wilde krijgen. Ik heb nu 1000 relevante linkedin contacten, een e-boek dat binnenkort gereed is en een ontwerp voor mijn verbeterde website.

Verder heb ik me het afgelopen jaar helemaal suf gelezen op het terrein van marketing en sales. Begin 2013 start mijn koude acquisitietraject. Alweer iets dat ik hiervoor nooit zo gedaan/gedrufd zou hebben.

Dit is allemaal het gevolg van de inzichten die ik de afgelopen periode bij Open Circles heb opgedaan.

Alles is nu klaar voor het binnenhalen van nieuwe klanten!

En wanneer ik de reacties van de anderen lees wordt het ook tijd om aan mijn passief inkomen te gaan werken.

Als 2013 net zo maar wordt als 2012 ziet mijn wereld er eind volgend jaar compleet anders uit.

Open Circles, Nisandeh: bedankt en ga vooral door in het nieuwe jaar!

Remco Bontenbal

Janna van Schijndel
Janna van Schijndel
9 years ago

Business Bootcamp maaakt je wakker en bewust van hoe je je hobbiegevoel omzet in een succesvoller manier van werken.

Niet denken maar doen! Eindelijk die professionele foto op LinkedIn zetten! Eindelijk de telefoon pakken en die oude client bellen! UIt mijn comfortzone gaan!

Dit alles door boeiende en mooie gesprekken met mensen die ik via het Business Bootcamp ontmoette. Resultaat: een nieuwe client, nuttige, praktische informatie en hernieuwde energie.

Succes blijft spannend, maar mijn drive is een succesvolle bijdrage te leveren aan de cognitieve en psychosociale ontwikkeling van kinderen/adolescenten in samenwerking met ouders/school.