Kun jij me helpen?


Je hebt de Business Bootcamp gedaan en hopelijk ben je geïnspireerd geraakt om je business naar een hoger niveau te tillen.

Ik hoop echt dat het een goeie ervaring voor je is geweest, dat je nieuwe dingen hebt geleerd, je mindset hebt uitgedaagd, bent geïnspireerd en – misschien wel het belangrijkst – dat je een aantal nieuwe, veelbelovende zakelijke connecties hebt gemaakt en misschien wel een paar vrienden.

Al deze dingen stellen we ons ten doel met de Business Bootcamp.

Maar de Business Bootcamp is eigenlijk slechts de eerste stap, een introductie van hoe wij werken.
Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te zien of er een ‘klik’ is.

Aan het einde van de Business Bootcamp hebben we je aangeboden om verder met ons in zee te gaan en deel te nemen aan de vervolgtrainingen.

Veel mensen waagden de sprong en namen de speciale aanbieding aan in de Business Bootcamp, met als resultaat dat ze een belangrijke doorbraak zien in hun business, financiën en hun persoonlijke leven.

Jij hebt ervoor gekozen de aanbieding niet aan te nemen en ik respecteer je keuze. Waarschijnlijk was het de juiste beslissing voor jou op dat moment.

Juist omdat je deze keuze hebt gemaakt, zou ik het erg waarderen als je me even wilt helpen.

We hebben de vervolgtrainingen zo toegankelijk mogelijk gemaakt – we geven een geweldige aanbieding, we proberen je te helpen met betalingstermijnen en –data, en waarschijnlijk heb je de succesverhalen van deelnemers gehoord…

En dus vraag ik me af… wat doen we verkeerd, of wat kunnen we beter doen?

Ik weet het niet, maar ik weet zeker dat je ons hiermee kunt helpen.

Ik zou het ontzettend fijn vinden als je een moment de tijd wilt nemen om de volgende drie vragen in het commentaarveld hieronder te beantwoorden.

Hier volgen de 3 vragen. Beantwoord ze in het commentaarveld hieronder.

  1. Hoe lang geleden heb je de Business Bootcamp gedaan?
  2. Wat is (zijn) de reden(en) dat je de aanbieding voor de vervolgtrainingen in de Business Bootcamp niet hebt aangenomen?
  3. Is er iets wat wij moeten doen om je te helpen besluiten om in de toekomst voor de vervolgtrainingen te kiezen?

Heel erg bedankt dat je de tijd wilt nemen om ons te helpen.

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
440 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sylvia van der Plas
10 years ago

1. Ik heb de Business Bootcamp in januari 2012 gedaan
2. Ik heb vorig jaar gewerkt aan mijn persoonlijk leiderschap, ik ervaar dat ik nu vooral moet gaan DOEN en niet moet laten afhangen van eerst training zus en zo volgen voordat ik het kan. Ik vertrouw erop dat ik nu vooralsnog genoeg tools heb om verder te komen.
3. geen idee wat jullie zouden moeten doen zodat ik een vervolgtraining zou kiezen.

Harman Huurnink
10 years ago

1-Ik ben vorig jaar maart/april geweest, vond het heel erg goed.

2-Heb het nog erg druk
Ben buiten de comfortzones getreden.
Verhuist, waar we erg druk mee zijn geweest en nog steeds zijn.
Geef lezingen.
Sta op beurzen en probeer zo creatief mogelijk te zijn om clienten naar de praktijk te krijgen.
Ga dit jaar meer energie steken in siocial media, heb al een groep op facebook opgericht, reconnection healers nederland.
Heb nog veel te doen.
Waarom nog niet naar een vervolg cursus, wil eerst meer geld generen en meer bijzondere healingen hebben gedaan.
Dan pas wil ik een vervolg cursus gaan volgen, liefst over het schrijven van een boek.

3-Wat kunnen jullie doen, betaalbare dag seminairs organiseren die nuttig zijn.

Arnold Schaaij
Arnold Schaaij
10 years ago

Afgelopen Januari 2012 You live the message, energiek, enthousiast en je brengt het goed, ook je marketing en follow up staat als een huis. Je referral systeem draait als een tierelier.

Toch tijdens de Buisness Bootcamp kwam ik veel kennis tegen die ik al wist, door de energie kwam het weer in nieuw perspectief.

Reden dat ik me niet ingeschreven heb, 3.000 euro is net zoveel als een inschrijving van een universiteit waar je elke dag heen gaat… wil niet zeggen dat het beter is. Toch voor een vervolgtraining zou ik het liever in een kleine groep doen, om samen het te implementeren.

Wat je vertelde om elke maandagavond met een kleine groep bij elkaar te komen en dan de principes implementeren, sprak mij meer aan én dat werd niet aangeboden.

Toch zie ik absoluut de meerwaarde om gemotiveerd te worden en misschien op een ander moment, als ik het nodig heb, dat ik er wel voor kies.

Als ik voor een cursus van 1.000 euro had kunnen kiezen, had ik dat waarschijnlijk wel gedaan.

Karin Versmissen
Karin Versmissen
10 years ago

1. Heb de Business Bootcamp in januari gevolgd.
2. Reden waarom ik me niet verder ingeschreven heb voor trainingen is omdat ik in eerste instantie al zoveel toepasbare informatie had op die twee dagen in januari, dat ik eerst daarmee aan de slag wil voor ik een verder engagement/investering aanga.
3. Me op tijd en terstond blijven informeren: juiste aanbod op ‘t juiste moment?
Bedankt toch nog eens voor de “zuurstof” die jullie me in januari gegeven hebben.

Karin Korsten
Karin Korsten
10 years ago

Afgelopen januari de Business Bootcamp gedaan. Ik vond het interessant, leerzaam en inspirerend. Ik ben nog aan het starten en heb besloten eerst aan de slag te gaan, voordat ik vervolgstappen zet…(-; Eerst focussen en doen om mezelf neer te zetten. Ik wil graag dat mijn bedrijf een succes wordt, geld oplevert en nog veel meer in plaats van een hobby, dat geld kost…(-;

Peter van Loon
Peter van Loon
10 years ago

1. In januari 2012 heb ik de Business Bootcamp gedaan.
2. Het concept van het bedrijf wat ik aan het opstarten ben, is nog in ontwikkeling. Pas als het een en ander concreter is, wil ik de trainingen eventueel volgen zodat ik deze dan ook kan gebruiken als boost voor m’n business.
3. Houden als het is. Ik vond het weekend zeer geslaagd. Ook de aanbieding was aantrekkelijk.

Marianne van der Schilden

Hello Open Circles,
I attended the Business Bootcamp in september 2011. It was a very inspiring weekend for me and I made a lot of notes. Together with a friend and collegue I am working out all the tips and advises Nisandeh gave me. This keeps me busy and it feels good. I am working mostly with the marketing tips.
So I don’t really need another training now.
Another reason not to attend an advanced training is the fact that it is so intesive to follow. I can concentrate for maximal 8 hours on one day, but your trainings are much longer. That is too much for me.

Mars Aussendorf
10 years ago

1. Ik heb deelgenomen aan de Business Bootcamp van januari. Inspirerend, leuk en energetiserend. Maar ook een aantal elementen die me minder aanspreken.
2. De prijs in verhouding tot de te verwachten benefits. Ik ben simpelweg niet ervan overtuigd dat de training mij zoveel zou opleveren.
3. Ik weet niet zo goed wat jullie kunnen doen om mij te overtuigen. In ieder geval een lagere prijs.

Gera Schäperclaus
10 years ago

1. ik ben 2,5 jaar geleden naar een bijeenkomst geweest, een dagdeel.
2. te duur, weet niet of het mij ooit wat op zal leveren, ook twijfel ik aan de manier van zaken doen en marketing me ligt. Ik hou in ieder geval ook niet zo van grote groepen mensen.
3. Een persoonlijker aanbod.

Mark Kirkels
Mark Kirkels
10 years ago

1. Ik heb aan de Business Bootcamp van januari 2012 meegedaan, en vond het geweldig. Ik heb meegedaan om mijn ondernemersgeest te prikkelen. Dat is gelukt!
2. Ik ben nog geen zzp-er, ik vind dat nog een grote stap. Ik ben in parttime loondienst. De tips uit de Business Bootcamp pas ik nu al met succes toe in het parttime werk, dat zich wellicht nog gaat uitbreiden dit jaar. De trainingen komen te vroeg voor mij!
3. Nee, op dit moment niet. Als loondienst beperkt blijft en ik de focus te pakken krijg voor het zelf ondernemen daarnaast, dan krijgen de trainingen voldoende zin voor mij.

Manu Buschots
10 years ago

1. najaar 2010.
2+3.voor algemene inspiratie en check op mijn business is een seminar met honderden mensen prima.
Voor specifieke, concrete punten die IK kan gebruiken wil ik een kleinere groep, zodat er meer mogelijkheid voor vragen en specifieke situaties is. Bovendien vind ik de prijs voor vervolgtrainingen te hoog.

Nathalie Cloet
Nathalie Cloet
10 years ago

Nog snel een puntje toevoegen: Ik vond het bedrag veel voor een cursus die alsnog in een groep van bv 400 personen gaat gegeven worden. Voor dat bedrag verwacht ik een toch iets persoonlijkere approach. Bijvoorbeeld groepen van 10 personen waar toch even kan getoetst worden aan de individuele situatie van elke persoon in de groep.

Anna Klijn
Anna Klijn
10 years ago

Heb nog niet aan de vervolgtrainingen deel genomen omdat soortgelijke trainingen ook online beschikbaar zijn (in het Engels).

En omdat ze online zijn, heb je toegang tot de info dat gezegd en gesproken wordt onbeperkt lang en kan altijd terugluisteren.

Qua prijs maakte het niet veel uit.

Thomas Rijniers
10 years ago

1. Laatste 2 Business Bootcamps gevolgd, in januari en september.
2. Na de eerste keer Business Bootcamp had ik me opgegeven voor vervolgtrainingen (2 voor de prijs van 1), maar het geld kreeg ik niet bij elkaar, dus aanmelding geannuleerd. Op de tweede Business Bootcamp heb ik me wederom opgegeven, nu had ik het geld wel en de aanbieding was nog beter. Maar de prijs is onbelangrijk, want dat verdien je na de trainingen ruimschoots terug.
3. De prijzen zijn hoog, maar ik heb al ervaren dat er altijd aanbiedingen komen, dus de ware prijs voor een cursus is minder.
Mijn probleem van meedoen was dus de aanvangsinvestering. Betalen na levering zou makkelijker zijn geweest. Nu heb ik reeds betaald voor een cursus in december.

Martin Hermans
10 years ago

1) Ik heb deelgenomen aan de Business Bootcamp in januari 2012.
2) Het was inspirerend. Er was veel herkenning. Nieuwe inzichten, werken aan mijn mindset en het buiten mijn comfortzone treden. Ik ben al gestart met de implementatie. In de toekomst ga ik zeker een vervolgcursus doen.
3) Ik heb hier op de Business Bootcamp niet op ingetekend omdat ik de verkoop te manipulerend vond. Ik laat me op deze manier niet gek maken

Wietske Eveleens
10 years ago

Hoe lang geleden heb je de Business Bootcamp gedaan?
April 2011 en jan 2012 (dag2)

Wat is (zijn) de reden(en) dat je de aanbieding voor de vervolgtrainingen in de Business Bootcamp niet hebt aangenomen?
Ben er niet uit of ik wil gaan voor ondernemerschap; ben aan het uitzoeken wat andere mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt voor mij.

Is er iets wat wij moeten doen om je te helpen besluiten om in de toekomst voor de vervolgtrainingen te kiezen?
Ik zou het niet weten.

Ine Ruijfrok
10 years ago

Hallo Nisandeh,
Ik heb op 14 en 15 januari de Business Bootcamp gevolgd. En ik was en ben heel erg enthousiast. Met de inzichten ben ik maandag aan de slag gegaan en tot op de dag van vandaag ben ik gefocused en gedisciplineerd aan het werk met al het materiaal.
Het curusaanbod van het vervolg was zeer verleidelijk. Van tevoren had ik met mezelf afgesproken dat ik me niet direct zou inschrijven voor een vervolgcursus oid. Ik ben vaak al te bereid om de afspraken met mezelf te vergeten en alvast een stap verder te gaan voordat ik de eerste heb afgemaakt.
Dus ik ben bezig om wat ik heb geleerd nu eerst te implementeren en toe te passen en dan de volgende stap te zetten en het vervolg te gaan doen.
Tav de 3e vraag: gewoon doorgaan, ik vind het helemaal top zo.

Bob Bennink
Bob Bennink
10 years ago

1. Ik heb de Business Bootcamp in januari 2011 gedaan, en was hier erg van onder de indruk. Hoog energie niveau, positieve sfeer, laagdrempeligheid om mensen te ontmoeten.

2. Alleen opleidingen volgen is niet de oplossing. Het gaat erom eerst de opgedane kennis te implementeren. Ik moet de eerste stappen daarin eerst zetten en een vervolgopleiding is voor mij daarom te vroeg.
Verder vond ik de sfeer en druk om in te schrijven negatief en ik kreeg daar een slecht gevoel bij; er wordt bij zeer ontvankelijke mensen een gevoel van schijnveiligheid gecreeerd dat het volgen van opleiding de oplossing is voor je bedrijfsproblemen.

3. Ik wil eerst de opgedane kennis van de Business Bootcamp implementeren en daarna op basis van de curiculum gegevens de keuze maken of ik de vervolgopleidingen wil volgen.

Marten Kenbeek
Marten Kenbeek
10 years ago

1. 14 en 15 januari 2012
2. Ik heb niet genoeg geld, dus het was voor mij helemaal geen optie. Als minderjarige kan ik ook niet aan een lening komen.
3. Duimen. Duimen dat ik die cursussen nog nodig heb als ik het geld wel tot mijn beschikking heb.

Je mag trouwens ook duimen dat mijn bedrijf dan al zo goed loopt dat ik het niet meer nodig heb. 😛

Huib von Essen
10 years ago

1) September 2011

2) Business Bootcamp bevatte veel interessante en inspirerende informatie die ik eerst wou evalueren en toepassen in mijn net startende bedrijf. Verder wou ik nog wat onderzoek doen of ik verder met Open Circles zaken wou doen.
Twee andere punten: Kan ik de investering momenteel veroorloven en niet onbelangrijk: ben ik er klaar voor/ga ik de cursussen volledig benutten? Nisandeh heeft hier natuurlijk al de antwoorden op, maar toch blijven het kwesties. Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling is een proces dat tijd nodig heeft.

3) Open Circles heeft de ontwikkeling van mijn bedrijf een kickstart gegeven en dankzij de mailings en andere activiteiten zoals deze, kan ik de vervolg cursussen makkelijk vinden (lage drempel) als ik en mijn bedrijf klaar zijn voor de volgende stappen! Prima gedaan dus!

Heidi Vijverberg
10 years ago

Ik heb in januari 2012 genoten van 2 dagen heerlijke positieve energie. Geweldig om met zoveel mensen te zijn die overal voor open staan.
Dat ik me (nog) niet heb ingeschreven voor een vervolgcursus, heeft vooral met mijn eigen proces te maken. Ik heb vaak de neiging om (te) snel te beslissen en op zoiets in te gaan. Mijn uitdaging is goed bij mezelf voelen of dit nu de volgende stap is. Dat kan ik niet onder druk.
Ik wil eigenlijk vooral graag de Life Skills University doen, om me met de inzichten die ik bij Landmark Education heb opgedaan, nog meer in de wereld te laten zien en bij te dragen.

Jenny Kieskamp
10 years ago

1. Ik heb de Business Bootcamp in januari gevolgd en ben erg tevreden over de inzichten en concrete tips!

2. De tijdsdruk die werd gecreeerd maakt dat ik juist afstand neem zodat ik op een ander moment mijn eigen mening en besluit kan formuleren.
Ook wil ik eerst de inzichten van de Bootcamp in de praktijk brengen en daar ben ik nu mee bezig.

3. Wat mij zou helpen is de mogelijkheid om de trainingen in stapjes te doen in plaats van nu al te besluiten het hele pakket te kopen.
Ik ben wel geinteresseerd in de eerstvolgende training niet in 9 dagen. Er moet ook nog gewerkt worden!
Dus met een interessant aanbod voor de eerstvolgende training en wat meer tijd om te beslissen zou je bij mij meer effect scoren.

Marcel Berg
10 years ago

1. Dit is alweer een kleine 2 jaar geleden geweest.
2. De hoge kosten. Ik voel me niet helemaal thuis tussen de coaches, mediators, therapeuten, en noem ze maar op. En tijd, ik verkeer (ook nu weer) voor minimaal de helft van het jaar in het buitenland voor het werk.
3. Ik blijf de posts volgen tot er iets voorbijkomt waar ik me goed bij voel.

Miranda Rothkrans
10 years ago

1, 3 weken geleden volgde ik de Business Bootcamp. Mooie ervaring.
2. 3 trainingen volgen nog dit jaar waarin ik 9 vrije dagen moet plannen met een eigen bedrijf en gezin met kleine kinderen, is teveel van het goede. Bovendien genoeg TO DO om direct mee aan de slag te gaan. veel materiaal kende ik al maar je wordt weer getriggerd om ermee aan de slag te gaan. Nadeel is wel teveel starters. Ben zelf al 5 jaar met eigen bureau bezig.
3. Niet zo Amerikaans overtuigen. Helemaal niet nodig. Het moet ook intrinsiek vanuit de deelnemers komen.

Margareth de Vries
10 years ago

Ik heb de Business Bootcamp gevolgd in februari 2011
De vervolgtrainingen zijn behoorlijk prijzig. De verleiding om meteen in te schrijven voor een vervolg heb ik gevoeld, echter ik besloot om een en ander te laten bezinken. Hoorde later dat de vervolgtrainingen ook groots zijn opgezet (200 deelnemers). Dat is niet mijn ding.
De Business Bootcamp heeft me wel opgeleverd dat in de loop van 2011 helder werd waarop ik mij wil richten.

Ronald Hazelzet
Ronald Hazelzet
10 years ago

1. Ik heb Business Bootcamp vorige maand gedaan.
2. Ik doe WEL de vervolgtrainingen dit jaar.
3. Jullie hoeven niks anders te doen want ik kom al.
(Volgens mij zijn dit de goede antwoorden op de verkeerde vragen!?!)

Otto Lodewijk
10 years ago

Hoi,

Hier mijn antwoorden op de vragen.
Laat het even weten of je er iets aan hebt of als je meer wilt vragen!

1: Ik ben twee keer naar het Business Bootcamp geweest.
De laatste is op 16-04-2011 geweest.
2: Op dat moment wilde ik nog geen overhaaste beslissing maken. In die tijd net bezig met mijn afstuderen, ik wilde eerst wachten tot dat klaar was voor ik aan nieuwe uitdagingen begon. Daarna vaak ‘niet genoeg tijd’ om er goed aandacht aan te besteden. Daarom is het er (nog) niet van gekomen.
3: Weinig, hoewel het altijd meer kan natuurlijk 🙂
De training moet zin hebben voor mij, maar dat is iets waar ik de komende tijd aandacht aan wil gaan besteden. Mij verder ontwikkelen nu ik wat meer tijd heb staat bovenaan het lijstje!

Marieke Verbeek
10 years ago

1. De Business Bootcamp heb ik januari 2012 gevolgd.
2. Ik heb me wel ingeschreven, maar de volgende seminar is pas over een paar maanden (ik vind dat prettig, omdat de informatie nu een beetje kan bezinken).
3. Ik vond het wel veel geld, maar vertrouw op hetgeen ik zou gaan leren het ook wel waard zou zijn. Ik zou het wel fijner hebben gevonden als het niet in een weekend zou zijn.

Yvonne Casander
10 years ago

1. In januari 2012 heb ik mijn eerste Business Bootcamp gevolgd.
2. Ik heb mij ingeschreven voor drie vervolgtrainingen. Het allermooist is dat het mij niets kost, omdat ik de eerste prijs had gewonnen in de warme winteractie. Grote verrassing voor mij!
3. In mei ga ik weer een Business Bootcamp doen. Ik blijf nog steeds erg enthousiast. Om al het geleerde in praktijk te brengen kost nogal wat denkwerk en tijd. Hoe pas ik het in, in mijn beroep van Beeldend Kunstenaar?

Trudie Westen
Trudie Westen
10 years ago

1.14+15 januari
2.Twee redenen: ik werk in loondienst en start per 1 feb met een fulltime nieuwe baan, hier wil ik veel energie en tijd in steken, naast een gezin. Ondanks dat ik heel enthousiast was en met het formulier in mijn handen stond is het nu niet de juiste tijd. Daarnaast wilde ik het met mijn man doen en die was niet overtuigd.
3.Ook ik voel en gedraag me als een ondernemer, maar dan in loondienst. Ik heb in dat opzicht veel aan de Business Bootcamp gehad. Door tijdens de Business Bootcamp aan deze employees weinig tot geen aandacht te besteden denk ik dat jullie een potentiële doelgroep negeren (ik twijfelde bv sterk over of de vervolgtrainingen geschikt waren voor mij). Daarnaast vraag ik me af of de vervolgtrainingen effectief zijn. Het is belangrijk dat mensen hun inzichten in de praktijk brengen, laat ze zien dat de vervolgtrainingen hen daarbij helpen (succesvolle ondernemers als bewijs, die dit toelichten).

Betsy van Kruisbergen
10 years ago

1. september 2011
2. Er komt zoveel op je af, je wilt zoveel doen daarna dat een vervolg op dat moment te snel was. In eerste instantie wel ingeschreven maar daarna geannuleerd ook omdat het erg duur is (zeker als je met 2 bent). Misschien in de toekomst.
3. Het moet passen en voor ons betaalbaar zijn en dat is het voorlopig niet.

Wieger Daalman
10 years ago

Ik heb de afgelopen Business Bootcamp gedaan, ben zeer geïnspireerd geraakt en heb mij ingeschreven op de vervolgtrainingen. Tevens maak ik graag gebruik van het aanbod van de 1-daagse en zal mij hiervoor eveneens aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Wieger Daalman

Luc Reefman
10 years ago

1. 14-15 januari 2012. Positieve spirit en power boost.
Toch veel open deuren weliswaar anders verwoord.
Het ‘feel good’ en ‘Haleluja’, en ‘eye of the tiger’ en andere ‘peptalk’ rituelen hoeft voor niet. Ik begrijp het overigens wel.

2. Ik ga eerst met de aangereikte ‘tools’ aan de slag.
Kosten/prijzen voor vervolg zijn nu zeker te hoog.
De succesverhalen die begrijp ik, maar is een metamorfose ‘Gods in Business’ realistisch[?]

3. Ik vind dat de besluitvorming aan mij ligt, de huidige situatie is er nog niet rijp voor en dat het tijdsbeeld e.e.a. nog niet toelaat.
Neemt niet weg dat ik het een ‘belangrijk’ weekend vond.

Nisandeh Thanks.

Marike Knigge
Marike Knigge
10 years ago

1. januari 2012
2. ik wil de ervaringen die ik heb opgedaan eerst verwerken, ben nu druk bezig met je boek, om daarna te beslissen wat ik verder nodig heb.
3. jullie hoeven niets te doen, de keuze en het moment daarvan ligt bij mij.

Liza Hansen
Liza Hansen
10 years ago

1) Ik heb de Business Bootcamp afgelopen Januari gedaan en heb hier mijn “must have product” gevonden.
2) En misschien heel Nederlands maar op dit moment heb ik niet het gevoel dat de vervolgtrainingen een must have zijn.
3) Op het moment dat ik in neerwaartse gang zit, zullen ze dat wel zijn.

Marilyn Burgersdijk
10 years ago

1. In 2011
2. Time flies.. ik heb me zeker voorgenomen om meer te doen, maar het is er simpelweg nog niet van gekomen.
3. Ik pak graag eerst de Ultimate Marketing System seminar mee 🙂

Annemieke Versteegh
10 years ago

1 In Januari 2012
2 Ik heb zeker wel interesse in de trainingen. Maar tijdens de Business Bootcamp ben ik erachter gekomen dat ik al best goed bezig ben, maar heel kort pas waardoor ik nog niet het gewenste resultaat heb bereikt. Met wat ik in de Business Bootcamp heb opgestoken kan ik zeker al weer verder komen. En ik heb geen geld om de trainingen te betalen. Als ik het liggen had ik het misschien wel gedaan. En ik herken mij erin als mensen zeggen dat ik mij soms niet helemaal op mijn gemak voelde. Ondanks dat ik erg veel opgestoken heb en veel leuke mensen heb ontmoet.
3 In grote groepen kom ik minder tot mijn recht. Ik ben geen haantje de voorste.

Robert van Boxtel
10 years ago

Ik heb afgelopen Januari meegedaan aan de Bootcamp.

Mijn reden om niet mee te doen zijn er eigenlijk twee.
1. ik wil eerst de zaken doorvoeren die ik tijdens de Bootcamp bedacht heb.
2. er zit toch iets van angst, terughoudendheid, waar die precies vandaan komt kan ik zo 123 niet zeggen.

Hoe kun je mij overhalen.
De hierboven genoemde zaken oplossen en we zijn er, simpel toch?!

Simone Freriksen
Simone Freriksen
10 years ago

1. januari 2012
2. Te snel voor me en te weining tijd om er over na te denken vond ik te veel onder druk werd gezet en dan begin ik wantrouwig te worden. Als het goed is dan mag je er ook over nadenken.
3. Langere bedenktijd

Jeremine Holt
10 years ago

• Ik heb de Business Bootcamp nu 3 keer gedaan. Twee keer in 2011 en nog een keer in januari 2012.

• De redenen dat ik me (nog) niet voor een vervolgtraining heb aangemeld:
– Ik vind 3000 euro gezien mijn inkomen en de onzekere tijden een erg hoog bedrag.
– Lenen ervoor ga ik niet doen. Eerst verdienen, dan pas uitgeven.
– Ik vind 3 seminars van elk 3 dagen te veel. Als alleenzorgende moeder kan ik die opvang niet met goed fatsoen regelen.
– Met implementeren van alles van de Business Bootcamp ben ik nog een hele poos zoet. Het gaat erg goed en ik ontdek graag zelf wat het beste bij mij past.
– Veel mensen die ik spreek op zo’n bootcamp zijn zelf nog zoekende en worstelende. Ik vraag me af of dat de sparring partners zijn die ik nodig heb.

• Als jullie de seminars per stuk aanbieden voor een derde van de totale aanbieding, dan kan ik (met nog wat vouchers) maandelijks een voor mij haalbaar bedrag betalen. Dat zou ik wel willen.
• Kinderopvang organiseren 🙂

Peter de Vroed
10 years ago

1. Ik deed de Business Bootcamp in januari
2. Ik doe dit jaar al 4 andere trainingen elders
3. Fijn dat jullie vragen om wat jullie kunnen doen om te helpen bij Open Circles betrokken te blijven. Tijdens de Bootcamp heb ik een nieuw business idee gekregen. Dit idee ben ik met veel passie aan het uitwerken. Het is een idee dat Open Circles zal helpen een hogere conversie te krijgen op de Bootcamps. Ik hou jullie op de hoogte. Nogmaals dank voor het geweldige weekend.

Dolores Dimic
10 years ago

1) zomer 2011, geweldige ervaring!!
2) studiebudget al besteed
3) op dit moment niet het dringendste op mijn lijstje. Jullie doen het prima!

Frank van Hooijdonk
Frank van Hooijdonk
10 years ago

Hoe lang geleden heb je de Business Bootcamp gedaan? 14 & 15 januari 2012

Wat is (zijn) de reden(en) dat je de aanbieding voor de vervolgtrainingen in de Business Bootcamp niet hebt aangenomen?
Niet te snel in de gekte van het moment beslissen. Inzichten die zeer waardevol zijn eerst laten bezinken. Ook het feit van NU beslissen, je kunt toch annuleren vind ik niet goed van de Business Bootcamp. Je moet deze stappen volledig bewust en vol overtuiging zetten, anders ben je een beetje zielig in mijn ogen.

Is er iets wat wij moeten doen om je te helpen besluiten om in de toekomst voor de vervolgtrainingen te kiezen?
Rust creëren ipv gekte wanneer de inschrijving voor de vervolgtraining opent.

Eric van der Zijden
Eric van der Zijden
10 years ago

Beste Nisandeh,

1 – september 2011
2 – Ik was op dat moment in overweging om wel of niet te starten. De vervolgcursussen sloten voor mij op dat moment niet aan bij mijn vraag.
3 – Voor mij nu niet. Hoewel de vervolg cursussen qua prijs reeel zijn, zou een opbouw van prijs, de drempel kunnen verlagen.

Groet, Eric.

Lili Kuiper
10 years ago

1 Ik heb de Business Bootcamp in 2010 gedaan. Ik was sceptisch, maar vond het toch inspirerend. Lastig om het aan anderen aan te raden, omdat ik niet goed kan inschatten of ze hun nuchterheid opzij kunnen zetten voor de Business Bootcamp expereince.

2 Eerst moet ik in de praktijk brengen wat ik met op Business Bootcamp heb voorgenomen. Daarna heb ik een aantal vervolgstappen op het oog… die lijken op dit moment meer relevant/specifiek om mijn product/bedrijf verder te ontwikkelen

3 Wat heeft het anderen gebracht? Wat was hun voorkennis?

Linda Thuijs-Koopmans
10 years ago

Beste Nisandeh en O.C.A. team,
Stuiterend en helemaal hyper van enthousiasme ben ik in april 2011 teruggekomen van de Business Bootcamp in Nieuwegein. Zoveel interessante feiten en handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Ik beveel de 2 daagse van harte aan in mijn netwerk. Inmiddels zijn er 2 anderen via mijn code ook naar de Business Bootcamp gegaan. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst niet aan een vervolg zou deelnemen, maar:

Ik heb niet direct besloten tot een vervolgopleiding omdat ik
a. eerst wilde implementeren wat ik had geleerd,
b. niet in mijn enthousiasme van het moment wilde kiezen voor iets waar ik over na wil denken en bovendien de aanbieding alleen op die dagen gold,
c. en omdat ik de investering (voor mij!) vrij hoog vind. Al snap ik ook dat je met ruimer denken en vooruit kijken uit moet gaan van het feit dat je het dubbel en dwars terug gaat verdienen en
d. omdat ik ook nog met andere opleidingen bezig ben die ik eerst wil afmaken. (jij zegt immers ook dat je moet zorgen dat je een expert op je eigen vakgebied moet zijn)
e. wat me heel eerlijk ook niet lekker zat is het bij elkaar de oren wrijven, masseren, billenkletsen e.d.

Wat jullie kunnen doen om mij te overtuigen van vervolgtraining:
naast het feit dat ik eerst afmaak waar ik mee bezig ben zou ik misschien ook eerder kiezen als er een interessante aanbieding buiten de Bootcamp om zou zijn en ik zeker zou weten dat ik niet de oren van mijn buurman hoef te masseren of zijn billen hoef te kletsen!

Bedankt voor de 2 zeer interessante dagen.
Groeten van Linda

Erwin Willemse
Erwin Willemse
10 years ago

1. In januari 2012
2. Ik vind het veel geld, voor mijn situatie momenteel TE veel. Daarnaast hou ik ervan om boven bepaalde bedragen wat meer inhoudelijke info en wat meer bedenktijd te hebben voordat ik beslis.
3. Ik ben nog (lang) niet klaar met implementeren van alle info en inzichten uit het Business Bootcamp, en wellicht dat ik over een tijd nogmaals ga – voordat ik het gevoel heb dat ik een vervolgtraining nodig heb. Daarnaast: zie punt 2.

Brigit van der Steeg
10 years ago

1:oktober 2010
2.eerst organisatie verder op de rit zetten. dan naar vervolgcursussen.
3.a regelmatig ons op de hoogte houden van de aanbiedingen mbt trainingen zoals nu al het geval is. 3b.vervolgsessie Business Bootcamp alleen als vervolg voor mensen die al een keer zijn geweest (geen herhaling) zodat we extra kunnen delen en nog meer geinspireerd raken.

Ronald Dingerdis
10 years ago

1. januari mocht ik de Business Bootcamp bijwonen.
2. Ik en mijn vrouw waren niet op de hoogte dat er een aanbieding was. Ik was die zondag naar huis gegaan, mijn vrouw heeft me opgevangen en is mee naar huis gegaan.

Stress, een uit de hand gelopen kaakontsteking en het slikken van antibiatica en 11 pijstillers per dag maaktte dat mijn lichaam het opgaf. Ik moest rusten, jammer genoeg.

3. Mag ik de aanbieding voor ons nogmaals ontvangen aub? Of is de catch geweest zijn dat het alleen die zondag kon?

Haks Walburgh Schmidt
10 years ago

Hoe lang geleden heb je de Business Bootcamp gedaan?
twee weken
Wat is (zijn) de reden(en) dat je de aanbieding voor de vervolgtrainingen in de Business Bootcamp niet hebt aangenomen?
Het impulskarakter van de aanbieding en de grootte van de investering. Het is toch een respectabel bedrag. Misschien dat een langere gewenning aan het aanbod verschil uitmaakt.

Is er iets wat wij moeten doen om je te helpen besluiten om in de toekomst voor de vervolgtrainingen te kiezen?
Niet zo direct. Ik denk er hard over om de Master Entrepreneur te gaan doen in juni. Jullie mails helpen wel om het Business Bootcamp effect langer levend te houden.