GRATIS Videocursus voor JOU


We zijn bezig onze website op te schonen en zagen dat jij in de afgelopen tijd een aantal comments hebt geplaatst bij ons blog.

Daar zijn wij ontzettend blij mee, want door jouw bijdragen wordt de waarde van het blog voor iedereen hoger.

Maar wat ik mis, is… jouw gezicht.
Er staat geen foto van jou naast je comments.

Eén van onze doelstellingen met ons blog is om van het blog een levendige, persoonlijke ontmoetingsplaats te maken waar ervaringen en kennis worden uitgewisseld.

Als ZZP’er of kleine ondernemer ben jij als persoon bepalend voor jouw business. En daarom vinden wij het belangrijk dat je jouw foto plaatst bij je comments.

En dus wil ik je om een gunst vragen… neem een moment de tijd om je foto te uploaden, zodat we allemaal kunnen zien wie je bent.

Als bedankje geven we je dan heel graag onze nieuwste Boost Your Business videocursus.

Niemand heeft deze cursus nog gezien… je bent één van de eersten die we op de hoogte brengen ervan.

Het enige wat je hoeft te doen is naar Gravatar.com te gaan, je e-mailadres in te vullen, op “Get Your Gravatar” te klikken en de instructies te volgen.

Zorg ervoor dat je een foto van jouw gezicht plaatst – niet van je hele lichaam, niet je logo, niet je product, niet je hond… alleen je gezicht.

En kom dan weer terug op deze pagina en laat een comment achter (gebruikmakend van hetzelfde e-mailadres) en introduceer jezelf en je business in een paar zinnen (dit is gratis promotie: duizenden bezoekers zien dit…)

Je kunt dan ook meteen zien of jouw foto inderdaad wordt geplaatst…

Zodra jij jouw comment hebt geplaatst, sturen wij je direct de link naar de nieuwe videocursus (4 krachtige lessen over hoe jij jouw business een boost kunt geven).

Ik kijk ernaar uit je weer op ons blog te zien!

Op jouw succes, en Open Circles team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

84 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gonny de Wit
10 years ago

Als online secretaresse; virtual assistant helpen wij bedrijven om te groeien, daarnaast ontzorgen wij ook de ondernemer zodat hij/zij meer effectiefe tijd heeft voor zijn core business.
U heeft minder stress en een sprarring partner erbij.

Telefoonservice kan al vanaf € 2,- per gesprek.
U kunt meer dan 107 dingen laten uitvoeren voor uw business. U kunt een taak delegeren of een uur support kopen en zelf invullen wanneer u hulp nodig heeft.

Margo Vermolen
10 years ago

“be the change you want to see in the world”
mahatma gandhi, indiaas politicus, 1917-1985

“ik ga voor krachtig en liefdevol leven, mijn kwaliteiten optimaal inzetten en anderen inspireren ook een krachtig, vrij maar betrokken mens te zijn. en zo een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.”

“mijn passie is jou te inspireren, lichter, krachtiger en vrijer te leven. ik wil je jezelf laten ontdekken en je laten ontwikkelen, groeien.”

ik ben een inspirerend en inventief counselor, daag je uit en inspireer je tot verbetering. als begeleider en adviseur heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs en het bedrijfsleven. sinds jaar en dag ben ik als een luisterend oor en een vraagbaak voor ieder die meer uit zichzelf wil halen.

Ik heb gekozen om me te specialiseren in coaching en lichaamswerk gericht op ontspanning, bewustwording en ontwikkeling, omdat ik geïnteresseerd ben in en gericht op groei en ontwikkeling, wil weten wat mensen, wat jou beweegt. ik creëer ruimte voor verandering. daarbij ben ik gericht op het versterken van jouw eigen sturend vermogen, je doet het zelf, op eigen kracht.
met name mensen met burnout, overgevoeligheid en hooggevoeligheid komen op deze wijze weer snel in hun kracht.

Karel Wijne
10 years ago

Ik ben Karel Wijne oprichter van ik-ben-deeltijd-ondernemer.nl

Ik werk met mensen die een eigen bedrijf (willen) hebben naast hun baan of intensieve zorgtaak* en die worstelen met het opzetten van hun bedrijf of onvoldoende klanten hebben. Ik help hen om in een beperkte tijd een goed bedrijf op te bouwen met klanten waar ze graag mee werken.

Wat mijn service onderscheidt van anderen is dat ik je in mijn programma praktische tips geef waar je direct mee aan de slag kunt, zodat je binnen 4 maanden een echt bedrijf in deeltijd kan hebben opgebouwd, met klanten die jij wilt en dat je daar ook echt iets extra’s mee verdient.

Marguerite van der Linden
Marguerite van der Linden
10 years ago

Zorgen om werk, werknemers of werkloosheid? Supercoach helpt snel en goed naar werken met plezier.
That’s Why helpt om grenzen te verleggen en versteld te staan van jezelf. De weg naar de top is niet makkelijk, maar zolang je door blijft lopen is er een moment dat je het vlaggetje kunt plaatsen.
In beweging blijven, daar draait het om! Overal over nadenken leidt tot niets durven en doen. Ik gun je nieuwe ervaringen waarbij je misstappen mag maken; leren van ervaringen én van fouten.
Ik juich als je je grenzen overgaat en vang je op als je valt. Je mag op me leunen en ik zal je steunen. Ik ga er 200% voor als jij meedoet.
Samen weg van de bekende weg; want als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook het resultaat dat je altijd kreeg.

Anneke Kaptein
Anneke Kaptein
10 years ago

Hoi Allemaal,

Ik ben Anneke Kaptein en ik help hoger opgeleiden, in loondienst of als ondernemer, om zich vanuit rust en focus persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, zodat je werkt, leert en groeit vanuit je diepste krachten. Want dan vergroot je jouw meerwaarde echt en komt jouw potentieel nog beter tot bloei! Dit doe ik vanuit mijn bedrijf Kaptein Mens en Werk met als werklocatie het SwungHouse in Den Haag.

Hartelijke groet,
Anneke Kaptein

Michael Schulze
10 years ago

Hallo alle,

Ik ben Michael Schulze en ik help mensen andere mensen te helpen. Door mediations, training in geweldloze communicatie en met kennis van je drijfveren. Drijfveren geven antwoord op de vraag: Waarom je doet wat je doet, en daarmee doorgaat, ook als het tegen je werkt.

Als dit je interessant lijkt dan kun je gratis mijn eBook Mindset ophalen. In dit eBook vertel ik je over hoe jouw communicatie 1 op 1 verbonden is met je drijfveren.

Zodat jij met iedereen zinvolle en fijne gesprekken kunt voeren, ook als zij andere ideeën en overtuigingen hebben. Ik heb zelf aan den lijve ervaren wat dit met je doet en hoe gelukkig je daarvan wordt. En dat wil ik dolgraag met je delen!

Nemaste,

Michael

Lex Zwart
10 years ago

Ik ben Lex Zwart. Ik wil je helpen de vrijheid van minicampers te ontdekken.

–> Minicampers
Hoeveel ondernemers hebben niet een bestelwagen. Die kan je ook gebruiken om in je vakantie de wereld te gaan verkennen. In plaats van er je slaapzak in uit te rollen kan je er ook mijn units in zetten, waardoor je bestelwagen tijdelijk een camper wordt. Door 3D gebruik te maken van een laadruimte van nog geen twee meter lang krijg je dan:

– een comfortabel bed voor 2
– een zithoek
– een keukentje met inbouw-kooktoestel en stromend water
– een aparte wc/wasruimte
– heel veel bergruimte in lades, vakken, en kastjes

–> Vrijheid
Omdat je bestelwagen er niet uitziet als een camper maar als een bestelwagen, kan je overal gaan en staan waar je wilt zonder op te vallen. Dat is vrijheid!

–> En doordat mijn units gestandaardiseerd zijn, passen ze in heel veel verschillende bestelwagens. Daardoor zit je niet vast aan één type bestelwagen, want de units passen ook in je volgende exemplaar. Zo ben je veel goedkoper uit dan met een full-size camper. Ook de andere kosten, zoals veer- en toltarieven en brandstof, zijn lager. Dat is: low-budget camperfun!

–> Uniek
Mijn units geven je de enige minicamper onder de vijf meter met een aparte natte ruimte; daarin zijn ze uniek.

Ronald de Waal
10 years ago

Ik ben Ronald de Waal en help mensen met graven naar geluk en passie zodat ze hun eigen mogelijkheden weer zien, weer gaan stralen en optimaal functioneren. Hoe meer mensen vanuit passie leven en werken, hoe mooier de wereld wordt.

Linda Nijman
10 years ago

Mijn naam is Linda Nijman en ben eigenaar van Feel-Fine.

Feel-Fine is een praktijk voor (kinder-)massage en kindercoaching gevestigd in Rotterdam.

Marianne van den Heuvel

We weten allemaal dat we moeten bewegen en tegelijkertijd hebben het drukker dan ooit. Om hierin tegemoet te komen heb ik de audio Pilates les bedacht die zeer binnenkort zal zijn te downloaden als mp3 van mijn site.

Geen extra belasting van je drukke schema door ook nog naar een sportschool te gaan, nee, gewoon lekker thuis.

Geen afleidende beelden die je concentratie weghalen van wat je moet voelen in je lichaam. Gesproken woord met beeldende taal en goede uitleg die je door je training heen helpen. Bovendien is je geest uitgerust na je training. Perfect om te ontstressen.
Als extra bijkomstigheid maakt dat een body en mind training als Pilates ervoor zorgt dat je automatisch voor goede voeding gaat kiezen waardoor je op twee gezonde fronten voor je lichaam werkt.

Dat is de kwaliteit van Pilateshetgooi.nl en de persoon hierachter, Marianne van den Heuvel.
Als beroepsvioliste werd mijn hobby mijn beroep en daarmee mijn blessure en confronteerde me met enorme schouderklachten. Via authentiek Pilates ging ik van “au naar wow” en weet nu hoe ik mijn lichaam “slim” soepel en sterk kan houden.

Wim Telgt
10 years ago

Als anti-agingconsultant/allergietherapeut help ik mensen op een gezonde manier oud te worden en te blijven.
Ik help mensen bewust te worden van hun lifestyle en de gevolgen.

Tevens leid ik mensen op om ook in staat te zijn om andere mensen te ondersteunen.

Heb je interesse, stuur me een berichtje.

Met vriendelijke groeten,

Wim

Tjeu Tibosch
Tjeu Tibosch
3 years ago
Reply to  Wim Telgt

Dag Wim,
Wil graag meer info.
M.v.g.
Tjeu

Mo Reker
10 years ago

Zoals iedereen zich waarschijnlijk wel ergens prettig gestoord door voelt, heb ook ik dat. Je kunt het hebben bij een mooie film, een ander door voetbal, foto’s maken, lesgeven. Ik heb het met meerdere dingen, de belangrijkste zijn reizen, sporten en .. masseren!

Ik studeer een deel van de Chinese geneeskunde en ik ben nog lang niet klaar.. want met kennis ben je niet automatisch wijs! Hiervoor is praktijk nodig. Spelen met je kennis, DOEN, reflecteren en bestuderen. Daarom een eigen praktijk in shaitsu massage, waar ik me prettig geraakt door voel, en waarmee ik jou ook bijzonder raken kan!

Wilma Bouwman
10 years ago

Wie inhoud heeft, gunt zichzelf ook een mooie buitenkant’!

“Een mens is als een diamant, hoe meer facetten door het leven geslepen zijn,
hoe groter de schittering”.

Passie voor Kleur en Kleding staat voor Wilma Bouwman. Voor wat ze is! Gedreven is zij om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Ze gaat voor zichtbaar resultaat. Ze is creatief – elke dag, voor iedere klant. Door betrokken te zijn en echt geïnteresseerd in de mensen voor wie ze werkt. Omdat alleen dan advies echt persoonlijk is.

Welkom bij Passie voor Kleur en Kleding – Wilma Bouwman leert u graag hoe u een goede persoonlijke outfit kiest c.q. aanschaft. Door workshops en korte cursussen geeft zij u advies op maat. U ontdekt hoe u uw kleuren kiest, welke pasvormen, modellen, stijlen bij u ‘eigen ik’ passen en staan. Investeer in u zelf!

U bent het waard! Iedereen kan, velen willen, enkelen durven. Durf te worden wie u bent.

“Design your own life – it’s beautiful because you’re in it”

Elsbeth van der Meulen
10 years ago

Mijn naam is Elsbeth. Ik ben zzp’er, ontwerp WordPress websites en schrijf internetvriendelijke webteksten. Mijn missie is om vrouwelijke zelfstandig ondernemers te helpen zichtbaarder te worden op internet zodat ze meer klanten aantrekken.

Ferry Onderwater
10 years ago

Ik ben Ferry, ik ben een liefdevol mens, ik ben een trotse ouder, ik ben een rustpunt, ik ben een inspirator, ik ben wie ik ben en ik ben wat ik ben. Mijn missie is om vanuit mijn eigen kracht zoveel mogelijk mensen om mij heen met (nog) meer plezier te laten leven en werken.

Mijn bedrijf heet Memfido Coaching en is voor mij een middel om mijn missie te bewerkstelligen. Ik loop graag een stukje met mensen en bedrijven mee om hen daarna met veel plezier, nieuwe mogelijkheden en een hernieuwde ervaring van al hun eigen kracht en kwaliteiten weer verder te zien gaan.

Martin Kugel
Martin Kugel
10 years ago

Hoe maak ik van mijn comunicatieafdeling een professioneel team met toegevoegde waarde van mijn organisatie?

Met mijn bedrijf Communicatiemeteffect.nl help ik bedrijven en organisaties inzicht te krijgen in de prestatie van de communicatie. Inzicht in koers, effectiviteit en kwaliteit van zowel communicatieafdeling als het communicatieproces. Mijn klanten worstelen met visievorming, budgetverantwoording, koersbepalen, reorganisatie of juist uitbreiding.

Het resultaat van mijn onderzoek, analyse, advies en workshops is een gemotiveerde afdeling die de juiste dingen doet en die goed doet. En een organisatie/directie waar duidelijk is wat van de afdeling en specialisten verwacht mag worden.

Naomi Albrechts
10 years ago

Hallo allemaal,
Ik ben Naomi Albrechts een ontstress specialist.
Samen met mijn zus hebben we een eigen praktijk, waarin onze visie is: lichaam en geest kan je niet los zien.
Mijn zus is gericht op lichamelijk ontstressen en ik mentaal.
Zoals we ons zelf vaak voorstellen:
Bij Sisters Remedies kan je heerlijk ontstressen

Faye Wessels
10 years ago

Hoi Naomi,

Klinkt als een fantastisch concept!

En wat goed dat je jezelf ontstress specialist noemt!
Helaas zie ik dat veel mensen zich (zelfs na de Business Bootcamp) nog steeds “coach” noemen. Of iets anders waaruit hun beroep blijkt, maar niet waaruit blijkt waar ze mensen mee helpen. Of in jouw geval: van af helpen 🙂

Groet,
Faye Wessels

Meta Groot Antink
10 years ago

En alweer een call to action in mijn mailbox! Heerlijk zo’n systeem, ik ‘spijbel’ even van mijn eigenlijke werk om profiel te updaten en verheug me steeds meer op de Bootcamp van 6 oktober. Goed om er nu al mee bezig te zijn…. je ontdekt meteen waar je persoonlijke valkuilen zitten.

Betsy van Kruisbergen
10 years ago

Ik ben Betsy van Kruisbergen en heb een gezondheidsstudio in Nijmegen samen met mijn man. Ik help mensen graag met hun gezondheid en met hun gewicht en maak o.a. gebruik van een eiwitdieet. Balans in je leven is belangrijk, ook voor je gewicht .
Balans is rust in je hoofd, beweging/sporten en voeding.

Tjeu Tibosch
Tjeu Tibosch
3 years ago

Graag meer info!
Met vriendelijke groet
Tjeu

tjeutibosch@gmail.com

Henk Stuurman
10 years ago

Ik ben gespecialiseerd in het ont-stressen van organisaties en managers.
Dat kan ook betekenen: het onzichtbare zichtbaar maken.

Er is nog veel over te zeggen, maar daar is deze blog niet voor, lijkt me. Neem contact op als je meer wilt weten.

Marjo van Bussel
10 years ago

Ik ben Marjo van Bussel de ontwerpster van de Bloempaal een tuinproduct waarmee je op hoogte kunt tuinieren.

De zorgsector is een geschikte plaats om de bloempalen te plaatsen. Vandaar dat ik dit jaar mijn intrede heb gedaan binnen de zorg met een speciale “hangplant op bloempaal service”. Deze service biedt de bewoners een dagacitiviteit en tevens fleurt het de boel enorm op. Ook in de winter kan de bloempaal worden voorzien van een winterbloembak en/of vogelhuisje.
De service wordt enthousiast ontvangen door de zorginstellingen.

Wilt u volgend jaar ook genieten van een hangplant op een bloempaal, neem dan voor 2013 contact met me op i.v.m. het inplanten van de bloembakken. De hangplanten worden speciaal in de kas opgekweekt voor een zo mooi mogelijk resultaat. Ook gebruikt Bloempaal.nl planten die gemakkelijk te plukken zijn door de bewoners.

Wilt u meer weten, bel mij gerust voor een afspraak of neem contact op via de contactpagina van bloempaal.nl
Ik kom graag bij u langs voor verdere uitleg!

Zie ook mijn facebook.com/bloempaal.nl pagina waar foto’s te zien zijn van zorginstellingen die gebruik maken van mijn service.

Haks Walburgh Schmidt
10 years ago

Beste Monique, Margo, Ruth, Aramik, Esther, Boris, Bianca, Lex, Suzanne, Arjen, Nico, Marja, Martine, Carola, Natascha, Thomas, Eric, Sandra, Linda, Eric en Sylvie,

Geweldig bedankt voor je introductie! Niet allemaal zijn ze voor mij direct toepasbaar, maar ik kan klanten en relaties van Tekstburgh nu wellicht aan een onwaarschijnlijk brede waaier aan diensten introduceren, die ik zelf niet kan leveren. Dankzij jullie berichten.

Ik kijk uit naar het moment dat we hier met zijn drieen van kunnen profiteren. Jij, mijn/onze klant en ik.
“You got a brilliant business mind!”

Via Bloggenderwijs (vind je via google) , kun je volgen wat mij bezighoudt.
Met business groet,
Haks

Arjen van der Wal
10 years ago

Ik ben Arjen van der Wal en eigenaar van Bouwtech Friesland

Wij van Bouwtech Friesland zijn dagelijks bezig om uw opdracht(en) tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in:
het leggen van; kunststofvloeren | betonrenovatie | (kelder) afdichtings-, en injectietechnieken

Een ambitieus, daadkrachtig bedrijf met ervaren vaklieden en veel kennis van zaken

Goed nieuws dachten wij, vakmanschap, expertise en kwaliteit die ook kan worden ingezet op aangrenzende vakgebieden, als ik of Bouwtech iets kan/mag betekenen voor wie dan ook, hoor ik dat graag.

Marjolijn Desmet
10 years ago

En dan natuurlijk ook iets over de persoon achter SY(N)C..

Mijn naam is Marjolijn Desmet. Als ik mijzelf in 10 woorden zou moeten omschrijven sluiten de woorden open, enthousiast, organisatorisch, inlevend, creatief, strategisch, verbindend, coachend en commercieel het beste aan. En een tikkeltje perfectionistisch 😉

Fenna Janssen
10 years ago

Wil je nu blijvend afvallen? Fitter worden? Je patronen veranderen? Stoppen met jo-jo-en en je emoties niet meer dempen met chips en chocola? Dan begeleid ik je graag via 10kilolichter.nl. Samen met anderen lukt dat jou ook!

Ivo Heuts
10 years ago

Dag allemaal,

Ben benieuwd of de Avatar verschijnt als ik op ‘submit comment’ druk. Voel me net een filmster 😉

Ik hou me vanuit Averox Consulting, samen met een vennoot en partner, bezig met het verbeteren / vernieuwen van klantorganisaties zodat zij (nog) beter worden in wat ze doen. We starten met een analyse, formuleren samen met de klant de veranderstrategie en begeleiden en ondersteunen hen om van A naar B te komen. Hiervoor hebben wij verschillende interventiemethodes in huis waarbij we hoofdzakelijk gebruik maken van de kracht die al in de organisatie en haar mensen zit.

Genoeg over onszelf want hoe staat het met uw veranderingen? Laat het ons gerust weten, vanuit onze passie voor geslaagde veranderingen, sparren wij graag eens vrijblijvend met u!

Wellicht spreken we elkaar op één van de Open Circles Academy bijeenkomsten.

Groet,
Ivo Heuts.

Anne-Marie Reimert
10 years ago

Floreren is gebruik maken van positieve gevoelens om te bouwen aan betrokkenheid, positieve relaties, zingeving en succes.

Ik ben een pelgrim en wil de wereld mooier en leuker maken door mensen te helpen architect van hun eigen leven te worden.

(Zelfstandige) professionals kunnen bij mij terecht om te leren sturen op passie en positieve energie en hun krachten in te zetten voor succes.

Ruth Rottiné-Weidenaar

Dag Martin,

Goed om te horen! Ben benieuwd naar onze raakvlakken. Ik zou je graag eens nader willen ontmoeten.

Groet,

Ruth

Kirsten Kok
10 years ago

Ik ben:
psychodynamisch therapeut, coach, trainer
Ik doe:
Hulp bij verwerking
Inzicht
Verdieping
“En nu aan het werk”-sessies
Humor
Ik:
Ik luister en vraag door
Ik kijk systemisch en therapeutisch
Ik laat jou de oplossing zelf vinden
Ik spiegel
Ik ga in op waarneembaar gedrag

Monique Bal
Monique Bal
10 years ago

Nepenthe is de naam van mijn praktijk voor lomilomi.Het is mijn passie om de ander te stimuleren helemaal zijn of haar authentieke zelf te zijn. Lomilomi is mijn gereedschap. Hele mai, wees welkom!

Ruth Rottiné-Weidenaar

Mijn naam is Ruth Rottiné-Weidenaar. Ik ben stresscoach voor (marketing- en communicatie) professionals. Vanuit mijn eigen praktijk Smita Coaching & Training coach en begeleid ik zowel managers als medewerkers naar een gezonde stressbalans. Zo kunnen ze meer genieten van het leven en beter functioneren in hun werk.

Martin Kugel
Martin Kugel
10 years ago

Hoi Ruth,

Interessante busines heb jij! Wij bedienen zo ongeveer dezelfde doelgroep en ik denk dat we elkaar behoorlijk kunnen aanvullen. Ik volg je inmiddels op twitter en heb je nieuwsbrief aangevraagd. Hopelijk eens tot ziens, wellicht bij Open Circles.

Martin

Esther Morren
10 years ago

Mijn naam is Esther Morren. Ik help kinderen sneller en makkelijker te leren. Ik geloof namelijk dat als je vanuit de kracht van het kind uitgaat, je daarmee de wereld kan verbeteren.

Talenten, leerstijlen, leertechnieken, zelfbeeld, sociaal-emotioneel de omgeving en de relaties met het kind (ouders/leerkracht) zijn uitgangspunten. Graag werk ik met kinderen en ouders om problemen te voorkomen. Talent ontwikkeling en Leren hoe te leren; is waar kleine veranderingen grootste effecten oplevert.

Opleidingen en workshops geef ik samen met Patricia van Turnhout van Edu-Smart.

Voor middelbare scholieren ben ik dit schooljaar gestart met de leerroute Succesvol leren en slagen. Juist vanuit deze groepen ervaren kinderen/jongeren dat iedereen anders leert. en dat je elkaar kan supporten om successen te bereiken.

Marleen Derks
10 years ago

Uiteindelijk toch mijn Gravatar 🙂

Thomas Rijniers
10 years ago

Ik klim in bomen, gewoon omdat dat leuk is. Ik kan er geld mee verdienen door hier en daar een takje af te zagen, snoeien dus. Ook ben ik bezig met anderen te laten klimmen. Vooral kinderen vinden het erg leuk.

Silvie van der Zee
10 years ago

Ik ben Silvie van der Zee, freelance vertaler Engels – Nederlands. Momenteel ben ik veel bezig met toeristische teksten, maar ik doe ook andere (zakelijke) teksten en ik redigeer scripties en andere academische essays.

Marc Swaghoven
10 years ago

Onze missie is een bijdrage te leveren aan jouw gezonde levensstijl met onze inspirerende en uitdagende tennislessen & tennisevenementen. Om onze missie breed uit te dragen bieden we ons concept ook in een franchisemodel aan collega – ondernemers uit de sportbranche aan.

Suzanne Glorie
Suzanne Glorie
10 years ago

FFective Marketing: haal dubbel resultaat uit je marketing inspanning. Meer leads, Meer exposure, Meer creativiteit en natuurlijk meer sales!

Wij staan voor:

Resultaatgericht marketing
Creatieve concepten
Simpele oplossingen
FUN!

Jaap Nauta
Jaap Nauta
9 years ago

Beste mensen, aangenaam kennis met jullie te maken.

Mijn naam is Jaap Nauta en met mijn bedrijf Nauta Marketing help ik bedrijven met internationale productintroducties.

Nicole de Swart
10 years ago

Hallo, ik ben Nicole de Swart en heb me volledig gespecialiseerd in Requirements Engineering (een discipline binnen de software-ontwikkeling).
Met mijn bedrijf Reaco leer ik Requirements Analisten hoe ze de gebruikers aan betere IT-systemen kunnen helpen. Dat doe ik door Advies, coaching en opleidingen te geven.

Madeleine Mouwen
10 years ago

Ben jij die jonge Professional met (misschien nog onuitgesproken) vragen over wie je bent, wat je kan, mag, durft. Over wat je dromen zijn? (Of ben je haar of zijn leidinggevende?)
Zoek NU naar jouw antwoorden en werk daarmee aan jouw toekomst.
Een gelukkige jonge professional is meer gemotiveerd en presteert beter. Een win-win voor jou en de organisatie!!!
Dat is waar ik aan werk met Via Somnium.
Vraag gratis mijn BGB-boek – Boeien, Groeien, Bloeien aan via de mail!

Henri Martin
10 years ago

Ik ben Henri Martin en mijn bedrijf heet EEN GEZONDE TOEKOMST. Ik help mensen en dieren bij het verbeteren van hun gezondheid, vitaliteit, persoonlijke verzorging en schoonheid, met de pure natuurlijke Aloë Vera en Bijen Producten.

Ook help ik mensen die zelf ook een dergelijk bedrijf willen opzetten zodat ze voor zichzelf ook een financieel Gezonde Toekomst kunnen opbouwen en een nieuwe Lifestyle kunnen ervaren. Het is dankbaar en inspirerend werk en voor iedereen haalbaar met doorzettingsvermogen en een positieve houding.

Meer weten: flponlinetraining.com/downloads/gettingStarted/Opportunity.html

Faye Wessels
10 years ago

Ik ben Faye Wessels; cijfertjesmens.

Een jaar geleden startte ik mijn bedrijf als budgetcoach. Inmiddels is dat, met name door invloed van Open Circles, veranderd.

Ik ben gaan inzien wat financiële vrijheid (wat ik financiële onafhankelijkheid noem) kan betekenen in je leven. Als je je geen “zorgen” meer hoeft te maken om je inkomsten, kan je je aandacht besteden aan de dingen die er voor jou daadwerkelijk toe doen.

Terwijl ik zelf een passief inkomen ging opbouwen ontmoette ik veel mensen die hetzelfde doel voor ogen hadden. Wat mij opviel is dat zij zich vaak ergens in storten en teleurgesteld zijn als het niet zo werkt als ze hadden verwacht. Dat heeft mij doen besluiten dat het veel mooier is om mensen te helpen de eerste stappen te zetten die zij anders zouden overslaan.

Jose van Gijn
10 years ago

Hallo,
ik ben Jose van Gijn en ik help mensen met voedingsproblemen naar een gezonde leefstijl. Hierbij is genieten van voeding en sport erg belangrijk.
Daarnaast help ik mensen met een hulpvraag op gebied van ASS of ADHD om hun talenten te ontwikkelen.
Groet,
Jose

Marja Duin
10 years ago

Verhalen brengen mensen bij elkaar. Mijn hele leven lees ik alles wat los en vast zit, zie ik de geschiedenis achter voorwerpen, ruik ik de historie van huizen en hoor ik de gesprekken die mensen voerden terwijl ze poseerden voor foto’s. Soms komen verhalen niet volledig tot hun recht, worden familieleden verkeerd begrepen of ontstaan er geruchten die collega’s uit elkaar drijven. In mijn ideale wereld krijgt iedereen de kans om zijn verhaal zo goed mogelijk te vertellen en wordt er oprecht en onbevooroordeeld naar geluisterd. Zodat er geen misverstanden meer ontstaan.

Als redacteur ben ik zeer gedreven en bijzonder toegewijd aan mijn vak. Ik vind dat elk verhaal zo goed mogelijk verteld moet worden; zowel de persoonlijke als de zakelijke verhalen. Met Marja Duin RedactieKracht ondersteun ik schrijvers en bedrijven op dit gebied. Denk daarbij aan individuele schrijfcoaching en workshops op de werkvloer, maar ik redigeer ook teksten van derden en schrijf in opdracht. Mijn opdrachtgevers zijn dus heel gevarieerd: van beginnende schrijvers tot zzp’ers, van uitgevers tot evenementenbureaus, van websitebouwers tot culturele verenigingen.

Jean Van der Biest
9 years ago

Conflicten in uw KMO of organisatie:
doe er uw voordeel mee !

ASA Consult helpt u de conflicten in uw organisatie om te zetten in meer productiviteit met gemotiveerde medewerkers.

Niet alleen openlijke ruzies of uitbarstingen maar evengoed sluimerende conflicten, die woekeren als een veenbrand en soms zelfs catastrofale gevolgen kunnen hebben.

Leer met ons de kleinste symptomen te herkennen en te begrijpen.
En wat je precies daarmee kan doen en hoe je dat concreet aanpakt.

Kortom praktische tips om uw organisatie (nog veel) beter te laten functioneren zodat je medewerkers zich lekker in hun vel voelen. En met GOESTING komen werken.
En dat straalt natuurlijk duidelijk af op al je klanten, de huidige en de potentiële.

Wij helpen je om jouw medewerkers optimaal te motiveren wat gegarandeerd leidt tot grotere productiviteit en dus meer rendement.
Als we dat samen kunnen realiseren, dan kan het niet meer stuk, toch?

Stef Linsen
Stef Linsen
10 years ago

Als je een psychiater -psychiater zoekt met een brede werkervaring en belangstelling, dan heb je die nu gevonden.
Ik werk deels freelance in GGZ instellingen en geef ook leertherapie aan psychiaters i.o.
Ik verwijs je naar mijn LinkedIn profiel.

Ik heb plannen om meer freelance werk te gaan met nieuwe activiteiten (behalve psychiater werk dus). Wordt vervolgd…
Maar als je me nu al iets wil vragen.. be my guest.

Behalve werken met het hoofd (en hart) in de hulpverlening, hobby ik -voor het evenwicht – graag met mijn lijf (allang) d.m.v. aikido en sinds kort ook tai chi.

Martine Teunissen
10 years ago

Et voilà, als het goed is nu met afbeelding. Gewoon zoals ik in 2012 ben. Meestal zie je mij voorbij komen als historisch personage. Ik help mensen bij hun beeldvorming over lokale en nationale geschiedenis. Ik laat ze een reconstructie van het verleden ervaren, beleven, ruiken en proeven, zodat de immateriële cultuur achter musea en kastelen zichtbaar wordt. Educatief en vermakelijk, ontspannend en prikkelend tegelijk. En wil je een stapje verder, dan kun je zelf in historisch kostuum ervaren hoe het is om op een landhuis te vertoeven en hoe je (als rijke elite) bediend werd met een heerlijke diner.

Corine van Zoelen
10 years ago

De Yogaboerderij geeft yogalessen aan kinderen, tieners en volwassenen. Kinderyogafeestjes, yogafeesten voor vriendinnen, zussen, collega’s of vrijgezellenfeesten. Yogaworkshops voor scholen en bedrijven. Tevens verhuren we een schone, mooie , sfeervolle ruimte (30m2) in Lelystad voor lezingen en workshops op allerlei gebied zoals yoga, meditatie, massage, dans en knutselworkshops.

Marcel Kortekaas
10 years ago

Als Reclame en Digitale Druktemaker zorg ik er voor dat bedrijven zichtbaar worden en blijven voor hun klanten.

Wij bedrukken en beplakken alles, en dan bedoel ik ook alles wat er bedrukt en beplakt kan worden met logo’s en teksten van en voor onze relaties.

Kortom, wij helpen klanten om op te vallen.

Liesbeth Michiels
10 years ago

Hallo,
In nov. 2009 heb ik Evolving Clarity opgericht. Ik ondersteun mensen en organisaties om meer duidelijkheid te krijgen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Ahv deze inzichten kunnen ze dan bewuste keuzes maken, zodat hun doelen eenvoudiger bereikt worden.

==> Ik haal de weerstanden bij mensen weg, zodat het loopt zoals het initieel bedoeld is.

Enjoy life!
Liesbeth

Lineke Schoemaker
10 years ago

Als natuurgeneeskundig therapeut in Nijmegen geef ik onder andere massages. Als je naast de basis zorgverzekering een aanvullende verzekering hebt dan krijg je bijna altijd 100% van de behandeling vergoed.

Naast masseren werk ik ook met kruiden, irisdiagnose, voeding en andere natuurgeneeskundige therapieen.

Je kunt met gezondheidsklachten bij me terecht en ik neem uitgebreid de tijd voor je en bekijk het geheel vanuit natuurgeneeskundig perspectief.