Driedaagse training naar keuze voor bijna niks

Ken jij ZZP’ers of kleine ondernemers die kunnen profiteren van de Business Bootcamp?

En heb jij altijd al de Financial Freedom, Breakthrough to Success, Write Your Book in 28 Days, Passive Income of Master Presenter, willen volgen, maar heb je de financiële middelen niet of vind je 2.975 euro te veel geld?

Grijp dan je kans om mee te doen aan ons UNIEKE Vrienden-van-Open-Circles actie!

Enthousiasmeer jouw contacten en zorg dat ze zich inschrijven voor de Business Bootcamp van 7 & 8 juli.

Als 12 personen via jou deelnemen aan dit evenement, dan krijg jij voor slechts 97 euro de vervolgtraining van je keuze.

En, wij gaan je een handje helpen! Je krijgt van ons alle tools die je nodig hebt om je netwerk te activeren.

We hebben een speciale videocursus voor jouw contacten klaargezet met als titel “10 Best Ways to Get the Deal”.

Deze video’s zijn opgenomen tijdens de laatste Business Bootcamp.
De cursus helpt jouw contacten om meer deals te sluiten en hun business te laten groeien, terwijl ze ondertussen ook kennismaken met de Business Bootcamp en onze manier van werken.

Wij vragen jou dus niet om de Business Bootcamp te verkopen.
Laat gewoon je contacten weten over de Business Bootcamp en stuur hen je vriendschapslink om de videocursus “The 10 best ways to get the deal” te krijgen.

Daarnaast sturen wij je voorbeeldteksten toe voor e-mails, posts voor op je Facebook, LinkedIn of tweets met jouw vriendschapslink waarmee je contacten kunt doorverwijzen naar deze cursus.

Om deel te nemen aan ons UNIEKE Vrienden-van-Open-Circles actie vul hieronder jouw gegevens in (voor- en achternaam en e-mailadres) en maak een keuze voor de training die jij wilt volgen. Je ontvangt direct een e-mail met de laatste instructies.

Hoe eerder jij je aanmeldt en je contacten doorverwijst, voordat de Business Bootcamp van juli VOL is, hoe meer kans jij maakt om de driedaagse training van jouw keuze te volgen voor slechts 97 euro!