Succesgewoonte nummer 1

Mijn ervaring is dat de meest doorslaggevende gewoonte van de meest succesvolle mensen… de gewoonte is om snel te beslissen.

Ik zeg niet dat succesvolle mensen 100% zeker zijn van de uitkomst van hun beslissing. Het gaat hier om de GEWOONTE van beslissen. Ik heb het over het beslissen als activiteit, het gedrag dat je kunt leren, trainen.

Het kan overal over gaan…

Iets ‘kleins’ als het bedrag dat je geeft aan een collectant of het wel of niet laten repareren van je auto met het geld dat bestemd is voor je huur.

Of… iets groots als het besluit om te emigreren naar een nieuw land, waar je je bestaan weer moet opbouwen (een beslissing die ik moest nemen in oktober 1995).

Een beslissing nemen kan zowel frustrerend als bevrijdend zijn, omdat je weet dat het je leven voorgoed gaat veranderen.

Terwijl alle succesvolle mensen praten over de beloningen voor hard werken, vertellen slechts weinigen over het feit dat ze een groot deel van hun succes te danken hebben aan (een of meer van de) snelle beslissingen die ze ooit hebben genomen.

7 tips over hoe je sneller en beter kunt beslissen

Doe je voordeel met onderstaande video waarin ik 7 waardevolle beslissingstips met je deel:

Wanneer ik terugkijk op de belangrijke beslissingen in mijn leven, besef ik dat ze stuk voor stuk verschenen als KANSEN. En ik ben blij dat ik iedere keer een snelle (en slechts gedeeltelijk geïnformeerde) beslissing heb genomen om deze kansen te grijpen.

Heb ik ooit een slechte beslissing genomen? Ja natuurlijk! Niet ieder snel besluit is een goed besluit.
Niemand is perfect en je zult soms een fout moeten inzien.

Maar wanneer jij snel besluiten neemt, krijg je belangrijke inzichten van zowel de gewenste als de ongewenste resultaten. Met deze ERVARING versnel je jouw groei en ontwikkel je jezelf als een betere beslissingnemer.

Napoleon Hill bestudeerde voor zijn boek Think and Grow Rich de meest succesvolle personen op aarde en ontdekte dat besluiteloosheid de hoofdoorzaak van mislukking was:

“People who fail take an eternity to make a decision, and when they finally do, they immediately change their minds. On the other hand, successful people make quick decisions, and if they have to change them, they don’t do it easily.”

Snel kunnen beslissen is onderdeel van de vaardigheden en mindset van de succesvolle ZZP-er.

Aan deze mindset werken we ook in de Business Bootcamp . En zo is ook jouw beslissing om deel te nemen aan de Business Bootcamp een belangrijke beslissing, een kans waar je over kunt twijfelen of een kans die je met beide handen moet grijpen…

Sommige mensen lopen weken, maanden of zelfs jaren te dubben over hun beslissing om deel te nemen aan de Business Bootcamp. Maar als ze dan eenmaal zijn geweest, wilden ze dat ze het vééééél eerder hadden gedaan.

Zo zonde. De Business Bootcamp is speciaal voor jou ontwikkeld. Een 2-daagse training commerciële vaardigheden die je als ZZP-er GRATIS van ons krijgt (we vragen alleen een bijdrage van €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal). Een werkgever betaalt gewoonlijk duizend euro of meer om zijn werknemers te laten deelnemen dit soort seminars.

Je kunt blijven twijfelen… of jouw nieuwe succesgewoonte oefenen door nu te beslissen als een succesvolle ondernemer:

Meld je nu aan voor de gratis Business Bootcamp

Wat heb je te verliezen?

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy