Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij helpen ZZP-ers en kleine ondernemers succesvol te zijn met hun bedrijf. Dit doen wij omdat wij geloven dat ondernemers zoals jij het verschil maken in de wereld en in de nieuwe economie. Onze missie:

To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential.”

Met seminars, trainingen, coaching en online cursussen ondersteunen wij jou op zakelijk, financieel en persoonlijk gebied. Of je nu net begonnen bent of jarenlang actief… we hebben een passend aanbod dat je helpt jouw volle potentieel als zelfstandige ondernemer waar te maken.

Over Nisandeh Neta

Nisandeh is de oprichter van Open Circles Academy en uitvinder van de Business Bootcamp. De beste manier om Nisandeh te leren kennen is hem aan het werk te zien. Bekijk onderstaande video waarin hij vertelt over zijn achtergrond en de uitdagingen van ZZP-ers.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M-Oat0wmN7s[/youtube]

Blog Content

Op ons wekelijkse blog deelt Nisandeh gratis waardevolle content waar je direct je voordeel mee kunt doen.

De Business Bootcamp

De meeste ZZP-ers maken kennis met ons materiaal en onze aanpak via de Business Bootcamp

De Business Bootcamp is een krachtige, GRATIS 2-daagse business training met meer dan duizend deelnemers (lees ook: netwerkcontacten). Bekijk de succesverhalen en ervaringen van deelnemers om te ontdekken wat deelname voor jou kan betekenen.

Onze aanpak

De strategieën, methoden en tools die wij in onze trainingen aanreiken, gebruiken wij ook om onze eigen organisatie en levens vorm te geven en succes te creëren. Met deze aanpak zijn we het snelst groeiende bedrijf in onze branche geworden en vullen we trainingsruimten met meer dan duizend deelnemers.

Onze trainingen zijn zeer interactief, helder en confronterend en het retentieniveau is zeer hoog door het gebruik van Accelerated Learning technieken.

De beste manier om te ervaren hoe jij je voordeel kunt doen met onze aanpak is deelname aan de gratis Business Bootcamp. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Wil je eerst nog een ‘monster’ van ons materiaal uitproberen, dan adviseren we je de Boost Your Business online cursus.

Meer dan 122.000 mensen hebben we begeleid op hun pad naar succes; in trainingen, seminars en met persoonlijke coaching. En nog nooit zijn we iemand tegengekomen die met de juiste mindset, de juiste strategieën, een goed plan en doelgerichte actie (we noemen dit implementatie) géén uitzonderlijke resultaten boekte.

Wij hopen je snel te ontmoeten.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy